Last news in Fakti

28 Юли, 2021 12:09 4 340 120

Бойко Рашков: Имам една папка, изброени са 123-ма души, които са подслушвани

  • бойко рашков-
  • подслушване

Г-н Хаджигенов, ако вие сте председател на комисията, Ви предавам папката срещу опис

Бойко Рашков: Имам една папка, изброени са 123-ма души, които са подслушвани - 1
Снимка: Фейсбук

Имам една папка, веднага я давам, ако има комисия за разследване на подслушване. Ето я тази информация. Само в тази папка има изброени 123-ма души, за които има данни, че са били подслушвани. Това е ограничение на конституционните им права. Това заяви вътрешният министър Бойко Рашков.

„Г-н Хаджигенов, ако вие сте председател на комисията, Ви предавам папката срещу опис. Още днес ще предам папката, ако е възможно, но аз няма да наруша закона“, подчерта министърът.

Още днес ще получите една част от доказателствата за неправомерно използвани СРС. Това каза служебният вътрешен министър Бойко Рашков в парламента по време на изслушването си за подслушванията.

"Има данни, че по отношение на някои от протестиращите граждани, които са били подслушвани миналата година, наблюдението е продължило доста дълго време, създаващо съмнение за законосъобразността на срока", каза Рашков.

"Особено интензивни са използвани тези тайни способи след нахлуването на прокуратурата в президентската институция на 9 юли 2020 г. Мотивите, с които са искани разрешенията, са, че лицата целят да бъде подронена, отслабена, съборена властта в републиката и извършване на опит за преврат за насилствено завземане на властта в центъра и по места, което съставлява престъпление против републиката", обясни служебният вътрешен министър.

Той припомни, че през 1996-1997 г. парламентът също бе обсаден от протестиращи. Тогава обаче нито един прокурор не си е помислил, че се извършва престъпление против републиката и такива дела не са били образувани.

"Искате да изброявам имената на лицата, подслушвани със СРС, но сте сбъркали името. Извикайте си дясната ръка на таралежа да дойде тук да чете СРС-та по цели дни. Аз не се казвам Цветан Цветанов и такава информация законът не ми позволява да ви дам и колкото и да настоявате това няма да стане", подчерта Рашков и допълни, че става дума за стотици граждани, подложени на ограничения върху техните права със СРС.

"Стотици български граждани са били подслушвани по искане на Спецпрокуратурата и по разрешение на Специализирания съд. МВР са наблюдавали безучастно как някои от техните служби – ГДБОП, Вътрешна сигурност и ГДНП, са изпълнявали функциите на обслужващ персонал за Специализираната прокуратура и са извършвали сериозни нарушения на Закона за защита на класифицираната информация", каза Рашков.

По думите му имената на лица, които са били подлагани на СРС-та, са разнасяни на листчета, които впоследствие са били унищожавани. Не са изготвяни никакви справки в тази връзка, а информацията не е описвана, според Рашков, очевидно съзнателно.

"Освен това всички искания на прокурорите са изготвяни в нарушение на Закона за специалните разузнавателни средства от самите оперативни работници от тези служби. Законът предвижда, че исканията по наказателни дела на прокуратурата са правомощия единствено на наблюдаващия прокурор, а служителите са използвани като слугини на българската прокуратура", каза Рашков.

Само в една справка има споменати, че са наблюдавани 19 лица.

"Толкова много мероприятия са провеждани, че тези служители в МВР са работели дълго след изтичане на работното им време. Това е довело до изплащане на доста солиден бюджет за този извънреден труд", информира още Бойко Рашков.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 64 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хайде

    67 20 Отговор
    започнете да изкарвате списъците, не само да намеквате че имало такива

    Коментиран от #10

  • 2 Професора

    76 30 Отговор
    Герберастире подслушват незаконно от 12 години, не е от миналата година!

    Коментиран от #72

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 батко

    38 68 Отговор
    този образ само вода от пералнята не пие .

    Коментиран от #12, #13

  • 5 Българка

    39 70 Отговор
    Първите няколко имена са: Божков, Мая Манолова,Цв.Василев и Хаджиментов, оня съветника на фатмака с торбичката с подкупче... в тоя списък невинни няма.

    Коментиран от #9

  • 6 Българка

    99 37 Отговор
    Бойко Рашков беше железен. Слушам онлайн НС. Той не се поддаде на огромния натиск от ГЕРБ, включително и квалификациите, че е страхливец и не погази закона. По закон Рашков няма право да огласява документи, имена и съдържание на СРС
    Очаквам Рашков да е министър на МВР в редовното правиотелство

    Коментиран от #15, #26, #69

  • 7 Дамаджано-комунист ,чалгар

    24 42 Отговор
    А папката с разплложението на двете 00?
  • 8 техник

    63 9 Отговор
    подслушва се и без документи

    Коментиран от #74, #90

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 мислещ

    43 12 Отговор

    До коментар #1 от "хайде":

    Какво от "Не е законно да се оповестяват" не разбра?
  • 11 Луд умира нема

    16 32 Отговор
    Само се пОти
  • 12 Мечо Пух

    32 8 Отговор

    До коментар #4 от "батко":

    Що бе? Ти да не я пиеш случайно?
  • 13 Бай Онзи

    13 9 Отговор

    До коментар #4 от "батко":

    ААА....ПИЕ...ПИЕ!!!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 БСП в канала

    32 15 Отговор

    До коментар #6 от "Българка":

    По кой закон? Само прокурор може да разреши огласяване на СРС и то ,ако има заведено дело. Нали беше адвокат, а пишеш глупости
  • 16 Байсиичалгата

    29 47 Отговор
    Алкохолика па е изтрещял, и по стар ДС болшевишки обичай ,само дрънка и нищо не казва , защото само може да клевети и да внушава , и нищо друго ....
  • 17 123

    48 28 Отговор
    Браво Рашков, мачкайте талибаните!
    Таралежа е в истерия...
    Народа Ви подкрепя, г-н Рашков, само талибаните от герб са от другата страна...
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 българка

    47 30 Отговор
    Министър Рашков - един честен и смел човек !!!
    Какво ще кажете, скъпи сънародници ???

    Коментиран от #23, #34

  • 20 Пенсионер

    24 48 Отговор
    Рашков е позор, оставка и затвор!!

    Коментиран от #97, #102

  • 21 Някой

    24 35 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Само в тази папка има изброени 123-ма души, за които има данни, че са били подслушвани.Това го казва прашков,който продължава по нататък.
    Подслушвани са стотици,а може би и няколко десетки милиона българи.Браво дамаджанов.Ти ще влезеш в рекордите на Гинес с най-дългите си лъжи.
  • 22 Ха ха ха

    21 30 Отговор
    Следователя от ДС винаги е бил комунистическидолнопробен .... и доста поносмукан .
  • 23 Пенсионер

    25 29 Отговор

    До коментар #19 от "българка":

    Смел може би е, но честен не е. От къде тия милиони у тая мутра?
  • 24 Бойко

    5 10 Отговор
    Димитров Ноев Борисов Рашков БоеВой
  • 25 !!!?

    25 33 Отговор
    Всички имат папки, но нямат 19 имота като Рашков ченгето !!!?

    Коментиран от #101

  • 26 Дървен

    21 28 Отговор

    До коментар #6 от "Българка":

    Железния, със 123 подслушвани, ама по комунистически обичай стават хиляди и милиони. Тоя е гледал стар български филм "Кит" . Ти със сигурност си го гледала, пишеш като стар комунистически кадър.
  • 27 Браво Рашков

    30 21 Отговор
    колко жалки и безсилни бяха герберастките калинки пред Рашков и не спряха да го карат да нарушава закона докато ги пече на бавен огън ХАХАХАХХАХАХАХАХХАХА
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Баба Вуна

    19 32 Отговор
    Голямата лъжа лъсна днес в парламента. Вътрешният министър Бойко Рашков не съобщи нито едно име на подслушван политик. Той бе извикан от депутатите от ГЕРБ да обясни десетките си изказвания, че при управлението на Борисов са подслушвани опозиционни политици. Служебният премиер Стефан Янев също твърдеше, че е бил следен.

    Рашков се измъкна с общи разсъждения и лекция за гражданските права. От думите му стана ясно, че спецпрокуратурата е водила разследване за завземане на властта чрез насилие покрай протестите миналото лято. Използването на СРС по това разследване е било разрешено от Специализирания наказателен съд, следователно те са били законни.

    Но Рашков не спомена никакви политици или бройка, партийната им принадлежност, кога е станало и т.н. Говори само за десетки протестиращи граждани, но не обясни, че когато се подслушват примерно само трима души, покрай тях ще бъдат прихванати всички, които говорят с тях.

    Рашков обеща някога да предостави по-подробна информация.

    Коментиран от #31, #41

  • 30 ГЕШТАПО

    8 19 Отговор
    КО СТАВА ТУКА БЕ???? НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ПОВДИГНЕ ОБВИНЕНИЯ СРЕЩУ МАФИОТСКИЯ КАСКЕТ!!!!! КО СТАВА ТУКА БЕ, ЩЯХТЕ ДА ИЗЧАГЪРТВАТЕ МАФИЯТА РАЗБОЙКОВА????? А ЕДИН КАСКЕТ НЕМОЕ ДА ИЗЧАГЪРТАТЕ!!!! КО СТАВА, ЧАКАТЕ КЬОВЕШИ ДА ГО ЧАГЪРТА ЛИ???
  • 31 верно ли

    25 14 Отговор

    До коментар #29 от "Баба Вуна":

    Човека ти каза , че неможе да разглася имена по закон , както наверемто правеше Цветанов , бокооff ти ли си ?

    Коментиран от #39

  • 32 истината

    22 11 Отговор
    Защо не извикат Таралежа Бочко Банкянски да прочете списъка?
  • 33 Но въпреки всичко,

    21 17 Отговор
    е нормално да се следят и подслушват хора свързани по един или друг начин с престъпният свят ! Рашков по добре , след като си на власт обясни толкова имоти,как се купуват с държавна заплата ?! По другите знаем , че е лесно да се лае , но по трудно се доказва защо !

    Коментиран от #38, #65

  • 34 !!!?

    12 9 Отговор

    До коментар #19 от "българка":

    Абе, как определяте кои Андрешко е честен, почтен и достоен ! Защо с лека ръка превръщате всички български думи които са символ на човешка добротел в мръсни думи !!!?
  • 35 ГЕРБ

    10 11 Отговор
    уж сме атлантици , а не признаваме Магнитски който удари бойко , май сме по скоро за Сибир :)))

    Коментиран от #47

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 ХА ХА ХА

    22 19 Отговор
    РОШКОВ СИ ПРИЗНА ...!!!! ПРАВЕЛО СЕ ОПИТ ЗА СЕ СЪБОРИ ЗАКОННО ИЗБРАНАТА ВЛАСТ !!!! И КОЙ НАПРАВИ ОПИТ ЗА МЕТЕЖА САМО НЕ КАЗА !!! АМА ВИЕ СЕ ДОСЕЩАТЕ КОЙ Е ТОЙ ....НАЛИ !!! ОНЯ ДЕТО ВДИГАШЕ ЮМРУЧЕ И ПРИЗОВАВАШЕ ....МУТРИ ВЪТРЕ !!! Е СЕГА Е ДОВОЛЕН , НО СКОРО ЩЕ НАСТРЪХНЕ КАТО НА ЗЛО КУЧЕ М#А"Д#Е#Т$Е !!!!

    Коментиран от #46, #52

  • 38 О нима

    13 13 Отговор

    До коментар #33 от "Но въпреки всичко,":

    Колко пъти да ви обяснява , ние които следим политиката видяхме как доказа , че всичко му е декларирано и строено в продължение на 20 години с негови пари и на съпругата му , само вие които четете пеевските медии не сте разбрали , ами лошо за вас не за Рапков ...

    Коментиран от #49, #50

  • 39 БСП в канала

    9 8 Отговор

    До коментар #31 от "верно ли":

    По кой закон? НС е най-висшия орган. Пред тях трябва да се отчете ПО ЗАКОН. Ако е секретна информацията , тогава и само тогава може да я предостави на оторизирана комисия, но преди това някой трябва да е наредил тази информация да се засекрети и има доста изисквания за да стане такава. Кой я засекрети и защо?
  • 40 Спекула

    20 13 Отговор
    Няма абсолютно никакви списъци и папки, ако ги е имало да са предадени където трябва. До кога ще се дава трибуна на изпърдели дъртаци да си правел лаф???

    Коментиран от #43

  • 41 истината

    10 14 Отговор

    До коментар #29 от "Баба Вуна":

    Ти кое не разбра? По закон няма право да ги показва и разгласява, едно че е подсъдимо и второ, че стават невалидни като докозателства след като се разгласят. Те това искат от ГЕРБ, затова жо подканват и го провокират, но Рашков е умен, той преподева Наказателно Право. Таща че не са попаднали на човека, щойто ше изманипулират.
  • 42 XxxL

    13 11 Отговор
    Дамаджаната не предполага ли ,че Гешев има още от тях😆
  • 43 пфуууй

    3 10 Отговор

    До коментар #40 от "Спекула":

    Те СА дадени където трябва, ти пак ли не си доразбрал.

    Коментиран от #55, #56

  • 44 На рашков папките са като извънземни

    19 8 Отговор
    Има ги,но никой не ги е виждал
  • 45 Хи хи хи

    18 7 Отговор
    Рашков се пробва да продава пакетиран въздух, може би за 22 или 23 си имот да спечели !
  • 46 Ми ся

    20 6 Отговор

    До коментар #37 от "ХА ХА ХА":

    Рошков сбърка със примера който дава и годината която посочва за пример !!! Да си спомни РОШКОВ 1996 г. кой докара ХИПЕР ИНФЛАЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ ???? После да каже кой фалира всички банки .....??? Как пенсиите ги направиха сегашни 4.5 лв. !!!! И да каже кой управляваше тогава БСП лииии беше ...Кой ???
  • 47 БСП в канала

    17 7 Отговор

    До коментар #35 от "ГЕРБ":

    Могнитски удари Изправи се.., защото се отнася за основния им спонсор, а също спонсор и на фърчилото- Черепа.
  • 48 Рашков уби боко

    13 16 Отговор
    хихихи харесва ми герберасткия тоталитарен вой :)))
  • 49 О явно

    7 2 Отговор

    До коментар #38 от "О нима":

    ИЗОБЩО ТЕ НЯМАЛО В ЧАСОВЕТЕ ПО МАТЕМАТИКА !
  • 50 Дааа

    11 7 Отговор

    До коментар #38 от "О нима":

    За която съпруга се оженил на преклонна възраст,а имуществото договорени при раздяла да се раздели 2/3 за рашков 1/3 за съпругата,за убавите му очи....Леко издиша "легендата",но за такива като теб става

    Коментиран от #54

  • 51 фактите

    6 14 Отговор
    боко тиквата и каскета повдигали обвинения на хора от протеста за държавен преврат и държавна измяна , герб превърнаха България в тоталитарна държава подобно на Беларус и Русия

    Коментиран от #58, #63

  • 52 Темата

    8 8 Отговор

    До коментар #37 от "ХА ХА ХА":

    Стига си отклонявал вниманието към този лъжлива клевета и компромат на ГЕРБ. Темата е: Незаконни подслушвания със СРС на протестиращи граждани!
  • 53 ДАМАДЖАНАТА

    13 10 Отговор
    Рашков ме търси постоянно , во е забравил КАДЕ ме скри !!! Сега е крив но ще се оправи ....когато си вземе втори ДАМАДЖАН !!
  • 54 О нима

    6 12 Отговор

    До коментар #50 от "Дааа":

    плачи герберасте плачи

    Коментиран от #81

  • 55 БСП в канала

    10 9 Отговор

    До коментар #43 от "пфуууй":

    Дадени са друг път. Спекулира, оплете се яко и сега чака да му свърши мандата. После ще пусне някоя конспиративна теория, че някой ги е унищожил и двамата с фатмака ще са светци. Повервах им:)))
  • 56 Спекулата

    15 6 Отговор

    До коментар #43 от "пфуууй":

    Ало розовите очила къде са дадени на комисия която не съществува при хаджиженчо ли ? Май си по пиян от Рашков

    Коментиран от #62

  • 57 ОСТАВКА

    15 12 Отговор
    НА АЙЛЯКЧИЯТА - ФИГУРАНТ ! ОСТАВКА НА ФАТМАШКИЯ МИНИСТЪР РОШКОВ ! ОСТАВКА НА ПОДСТРЕКАТЕЛЯ - МЕТЕЖНИК ! ОСТАВКА НА ЛЪЖЕЦА , СЪД И ЗАТВОР !!!!
  • 58 дааа така еее

    7 5 Отговор

    До коментар #51 от "фактите":

    "Държавен преврат" ... ние да не сме в ерата на комунизма. Какви са тези термини отпреди 50 госини?! Ама аз какво се учудвам, то НАКАЗАТЕЛЕН КОДЕКС на страната ни е от 01.05.1968 г. !!! Нищо общо с промените и демокрацията няма щом съществуват още термина "Държавен преврат".
  • 59 РОШКОВ ....ПИТАМ КЪДЕ МИ Е ДАМАДЖАТАТА ?

    14 7 Отговор
    КОЙ МИ ОТКРАДНА ДАМАДЖАНАТА , КОЙ ?? КАК ША ХОДЯ В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО СЕГА , ДА ПУША ПУРИ И ДА МИСЛИМ КОМПРОМАТИ , КАК ???

    Коментиран от #61

  • 60 Алоооо

    6 2 Отговор
    Трябва да се синхронизират законите ни с тези на Европейския съюз. Не може закони и термини от комунизма да имат място в демократична България.
  • 61 мда

    8 8 Отговор

    До коментар #59 от "РОШКОВ ....ПИТАМ КЪДЕ МИ Е ДАМАДЖАТАТА ?":

    Не пиши с големи букви бре, трол герберски. Не крещи глупости. Иди си пий хапчетата.
  • 62 Дадени са

    3 5 Отговор

    До коментар #56 от "Спекулата":

    Дадени са. Ама ти се правиш на луд.
  • 63 оня с коня

    4 12 Отговор

    До коментар #51 от "фактите":

    Какво значат думите ти че ГЕРБ са превърнали БГ в "тоталитарна" държава като Русия и Беларус?Ти НЕЩО ПРОТИВ Славянска Русия ли имаш и искаш БГ да бъде Амер. Подлога?нека още малко да се пооталожат нещата и такива като тебе ще получат "Специално внимание4 за да бъдат превъзпитани Трайно и с "Грижа за човека".

    Коментиран от #66

  • 64 Хайде

    9 6 Отговор
    стига глупости. Нали сделката за ЧЕЗ мина. Плъзнаха я по терлици. Честито на печелившите! А Рашков да продължава с шоуто за плебса. Ха, ха! Това бяха промените!
  • 65 Правага ми!!!

    6 5 Отговор

    До коментар #33 от "Но въпреки всичко,":

    "Правото ми на протест е закрепено в Конституцията на Република България и Не мога да бъда преследван и наказван за организиране и участие в събрания, митинги и манифестации."
  • 66 рррр

    6 7 Отговор

    До коментар #63 от "оня с коня":

    Може би това, че протестиращи граждани бяха подслушвани и следени като в Северна Корея. Те там така подслушват, за да държат под контрол и страх хората, за да се закрепят на власт.
  • 67 Анонимен

    8 8 Отговор
    Рашков е доказан лъжец и неосвидетелстван луд. Като каже добър ден, виж дали има слънце.

    Коментиран от #78, #79

  • 68 Ко праим

    7 8 Отговор
    Аз имам две папки ама нямам 15 клозета които ги ползвам ежедневно

    Коментиран от #70, #93

  • 69 Рашков премиер!

    10 13 Отговор

    До коментар #6 от "Българка":

    Така е, много стабилен и уравновесен човек. Шапка му свалям за хладнокръвието и мъжеството. Рашков премиер! Интелигентен, образован и опитен. Не като онова пожарникарче от милиционерската школа, което 12 години се упражняваше да ни е премиер и ни срамеше пред Европа и света. Моите уважения към Рашков, юрист и университетски преподавател по право. Един достоен човек, който герберските калинки с фалшиви дипломи искат да принизят на тяхтото ниво с простащина, но не успяват.
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Имало едно време

    5 8 Отговор
    Една дамаджана

    Коментиран от #76

  • 72 дааа

    7 5 Отговор

    До коментар #2 от "Професора":

    Умните хора се вълнуват от собствените си планове, простите подслушват.😎
  • 73 7272

    9 2 Отговор
    Защо никой не коментира какви издевателства над хората извършват органите в провинцията? Пълно потъпкване на всички човешки права, преследване, клеветене, ровене в личния живот и здравния статус и разнасяне, тормоз и репресии, отнемане правото на защита... Някой ще предприеме ли мерки срещу беззаконията на силовите структури в страната?

    Коментиран от #75, #103, #109

  • 74 тогава

    3 3 Отговор

    До коментар #8 от "техник":

    Дано оглушеете!
  • 75 111

    5 1 Отговор

    До коментар #73 от "7272":

    Вместо да питате, отидете да гласувате другия път!

    Коментиран от #87

  • 76 ...

    7 6 Отговор

    До коментар #71 от "Имало едно време":

    ... и едно чекмедже пълно с пачки евро и златни кюлчета до един спящ премиер.

    Коментиран от #100

  • 77 Тракиец

    7 10 Отговор
    Една жена на пазара ми каза ,че и нея са я подслушвали.Щяла да покаже доказателства ама друг път.

    Коментиран от #85

  • 78 объркал си

    5 3 Отговор

    До коментар #67 от "Анонимен":

    Диагнозата е за Тиквата от Банкя.
  • 79 Боко е лъжеца

    8 3 Отговор

    До коментар #67 от "Анонимен":

    Доказаният лъжец е Боко, два пъти осъждан от съд за клевети и уронване на престижа.
  • 80 ха ха ХО

    11 5 Отговор
    Браво на Рашков! Дори и да не лъснат на 100% мизерниците, достатъчно е да се изпокрият по дупките си и да не смеят повече да гъкнат! А някой и друг осъден няма да е никак зле! Ще има малка изненада обаче - няма да са само гербаджии мизерниците :)

    Коментиран от #82, #83

  • 81 Предпочитам

    3 2 Отговор

    До коментар #54 от "О нима":

    Да ви се смея
  • 82 Хахо

    2 2 Отговор

    До коментар #80 от "ха ха ХО":

    Спокойно
  • 83 Ще ще ще

    4 3 Отговор

    До коментар #80 от "ха ха ХО":

    Кога бе брат?
  • 84 давай

    10 3 Отговор
    Рашков, мачкай корумпираните гербери.
  • 85 разлика

    9 3 Отговор

    До коментар #77 от "Тракиец":

    Не омаловажавай незаконните подслушвания. Това е огромен скандал, да се подслушва някой, само защото е опозиция на властта. Не става въпрос за законни подслушвания.

    Коментиран от #88

  • 86 аз съм Веска

    2 8 Отговор
    Когато се овакантява МЯСТОТО ЗА министър на ВР , трябва да има мед. проба , ЗА ДОВОЛНО ТЕСТОСТЕРОН ЗА ПОСТА .
    СЕГА МЯСТОТО СИ ЗАЕЛ НЕЗАСЛУЖЕНО - НЕ ТИ СТИГНА МАТ"РИАЛ ЗА ОПОВЕСТВЯВАНЕ НА ЛИЦАТА СЪС СМЕТКИ И ОФШОРКИ ОТ ПОЛИТИЦИТЕ .
    ИДИ СИ С МИР .

    Коментиран от #99

  • 87 7272

    4 2 Отговор

    До коментар #75 от "111":

    Гласуването нищо не променя. Остават същите хора, изучени в милиционерските школи на терор и репресии, някои ги правят даже шефове или областни управители. Прованса живее във времената на тоталитаризма.

    Коментиран от #89

  • 88 зарежи

    5 0 Отговор

    До коментар #85 от "разлика":

    И той е слухтял.
  • 89 111

    5 3 Отговор

    До коментар #87 от "7272":

    Ако искате промяна, ще гласувате! Не ми обяснявай, че всички са маскари!

    Коментиран от #92

  • 90 вярно е

    7 1 Отговор

    До коментар #8 от "техник":

    Сега ще лъснат само тези, които са ползвали закона, за да слухтят. Но понеже в природата няма празно, твърде вероятно е вбъдеще да лъснат и другите, хахаха :)))
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 7272

    7 3 Отговор

    До коментар #89 от "111":

    Ти като гласува, къде ти е промяната? Какво се промени? Дай пример!

    Коментиран от #98

  • 93 Алооо

    2 1 Отговор

    До коментар #68 от "Ко праим":

    Ко правим-ТУТУРУТУ.
  • 94 иванов

    7 3 Отговор
    Рашков давай смело и не се плаши.....Търси чекмеджето и кюлчетата.
  • 95 Алооо

    8 4 Отговор
    Рашков е най-добрият вътрешен Министър, който сме имали досега. Браво, само така.
  • 96 АМОН

    5 2 Отговор
    Кой е шефа на тази административна прокуратера?!

    От миналата година до сега това е лицето ВАЛЕНТИНА ИВАНЧЕВА МАДЖАРОВА.

    КАК ТАЗИ ПТИЦА ОТ ПРОКУРОР В РАЙОННА ПРОКУРАТУРА СРЕДЕЦ САМО ЗА ГОДИНА И ПОЛОВИНА СЕ ПРЕВРЪЩА В АДМИНИСТРАТИВЕН РЪКОВОДИТЕЛ НА СПЕЦПРОКУРАТУРАТА Е ВЪПРОС КОЙТО ТЕГНЕ НА ГЛАВИТЕ НА ВСС !!!

    Откъде натрупа толкова този опит тази дама работеща в РП Средец?!

    За мен е важно от къде един човек бележи началото на кариерата си , защото както знаем в България образованието е нещо което се купува и продава.

    Та тази ВАЛЕНТИНА започва творческият си път като КАСИЕР във фирмата ЕТ "КАЛИБРА" Бургас, след като през това време докато касиерства , завършва ЗАДОЧНО и БУРГАСКАТА СОРБОНА.

    В БЪЛГАРИЯ Е ТАКА - ПЛАЩАШ И ПОЛУЧАВАШ НЯКАКВО ОБРАЗОВАНИЕ И ПОСЛЕ СТАВАШ НЕЩО ВЕЛИКО.

    Какво да се прави - СЪДБА.
    Сега тази представителка на СПЕЦСЪДА ЩЕ СЪДИ МИЛИЦИОНЕРА ГЕШЕВ !!

    ВАЛЯ Е ДОБРА ЖЕНА И НЕ МОЖЕ ДА ИЗГОНИ КОТКАТА ОТ МЛЯКОТО , КАМО ЛИ ДА ВНЕСЕ ОБВИНЕНИЕ СРЕЩУ МИЛИЦИОНЕРА ГЕШЕВ.
  • 97 Цецо

    2 4 Отговор

    До коментар #20 от "Пенсионер":

    Гледай си пенсията, че да не останеш без нея.
  • 98 хе хе

    5 5 Отговор

    До коментар #92 от "7272":

    Промяната е, че сте в изолация, но това не е достатъчно. Ще гласувам, докато ви изчегъртат напълно от администрацията.😜
  • 99 Алооо

    3 1 Отговор

    До коментар #86 от "аз съм Веска":

    Веске, стой си в ЮАР,място нямаш тук.
  • 100 ХА ХА ХА

    4 6 Отговор

    До коментар #76 от "...":

    А СЕГА ИМА ЕДИН СЪВЕТНИК УЗУНОВ , КОЙТО ЗАМЕНИ ПЛИКОВЕТЕ С ДИСАГИ И НОСИ МАНГИЗИ , УЙСКИ ПУРИ НА ФАТМАКОВ !!!

    Коментиран от #105

  • 101 всички имат

    5 4 Отговор

    До коментар #25 от "!!!?":

    Всички платени фенове на Гроби имат опорки. Рашков е пияница, комунист и има имоти, а по темата не една а две 00. ;)

    Коментиран от #104, #112

  • 102 Защо

    5 5 Отговор

    До коментар #20 от "Пенсионер":

    Защото спазва закона, а "конструктивната опозиция " по всякакъв начин се опитваше да го накара да го наруши за да го пуснат на прокуратурата? Някой няма ли да сезира прокуратурата за опитите на Гроб за подтикване към престъпление.
  • 103 И в коя

    1 4 Отговор

    До коментар #73 от "7272":

    провинция ги видя тез страхотии бе, психар!?

    Коментиран от #115

  • 104 така е

    7 5 Отговор

    До коментар #101 от "всички имат":

    Така е, герберските тролове отвличат вниманието от важните теми за България към обиди на лична основа и лъжливи компромати на хората, които искат да разкрият престъпленията, за да не се повтарят повече в бъдеще.
  • 105 беззакония

    4 4 Отговор

    До коментар #100 от "ХА ХА ХА":

    Изтърка ти се лъжата герберска, хайде измислете нещо ново. Има си прокуратура. И това не е темата на деня. Темата е Незаконните подслушвания на СРС срещу мирно протестиращи граждани.
  • 106 Минувач

    2 5 Отговор
    Рашков трябва да му е кристално ясно че докато лицето Гешев е главен прокурор и 100 папки с доказателства да има нищо реално няма да последва! Всъщност докато не бъде осъществена реална Правосъдна Реформа като се започна от "Гнездото на осите" ВСС никакви последици няма да има! А как това на практика ще се случи при тази ситуация това е един друг въпрос...

    Коментиран от #110

  • 107 САНЧО

    10 2 Отговор
    "ДРУГАРЮ" Рашков, вие комунистите винаги говорите от името на народа - от народа за народа, но все гледате за вашия джоб, ето Вие лично имате 19-сет имота - хайде сега, сложете ръка на сърце, и кажете това вашето не се ли нарича АЛЧНОСТ, докато българите са бедни! Вечно криете личните си амбиции и политическите си интереси зад гърба на народа! ДОКОГА?! Чуй сега, "другарю" Рашков", какво ще Ви каже този народ : Проглушихте ни ушите с тези подслушвания - писна ни, докато държавата се тресе от други много по-важни проблеми, социално икономически - народа е беден, народа е безработен, народа страда, а Вие сте с 19-сет имота - кажете къде е справедливостта, за пореден път ви пита този народ?! РАЗБИРАМЕ ВИ - задаваме много неудобен въпроси, но предполагам, че сте чели дон Кихот, а там слугата Санчо казва : " Когато си яхнал магарето ще му търпиш пръднята!". НАРОДА ЩЕ ПИТА, защото не сте богоизбрани и ще задава много въпроси, за чистото ви миналото, за имотното ви състояние по какъв начин сте го придобито, дали с пот на челото и пришки на ръцете! Въпроси на които вие, политиците сте длъжни да отговаряте, защото сте като Санчо - слуги на този народа, и след като сте го яхнали и ограбвате ще му... ?! Но, да спрем до тук и да продължим! "ДРУГАРЮ РАШКОВ, кой се страхува от това да бъде подслушван, защо трябва да се плашат от това честните ни неопетнени политици, например: президента, депутатите, някой граждани, честните бизнесмени и дори Вие! Милиони бълга

    Коментиран от #111, #117

  • 108 САНЧО

    7 3 Отговор
    ... Милиони българи са бедни, и не се плашат от това да бъдат подслушвани и спят с чиста съвест! Страхуват се, плашат се само хора с нечиста съвест - хора които се опитват да прикрият някой, крадци, заговорници срещу държавата, хора с престъпни наметения, хора извършващи нечисти на тъмно сделки за лична облага, олигарси, мафиози! "ДРУГАРЮ" РАШКОВ, нали уж всички сме равни пред закона?! Чуйте народа: Всеки трябва да бъде подслушван, ако има съмнение, че извършва нещо незаконно, и ако се установи да бъде разгласявано на обществото - когато нарушителят остава скрит, това е престъпление срещу държавата и народа който ви е избрал да му служите вярно! Това се нарича прикриване на престъпление и този който го прикрива е негов СЪУЧАСТНИК!!!

    Коментиран от #113

  • 109 Хайде спри

    2 1 Отговор

    До коментар #73 от "7272":

    я тази дрофанзива и не гледай толкова много филми.Хептен ти се е разбъркал
    мозъка.

    Коментиран от #116

  • 110 Анонимен

    5 2 Отговор

    До коментар #106 от "Минувач":

    И да не е Гешев, пак нищо няма да стане защото това е активно мероприятие на дружките от ДС Атанасов и Рашков.
  • 111 Българка

    6 1 Отговор

    До коментар #107 от "САНЧО":

    Приятелю, шапка ти свалям. Ей тия разсъждения ( абсолютно верти) да ги беше постнал веднага след излизане на статията. Платените щяха да се запенят.
  • 112 Българка

    6 2 Отговор

    До коментар #101 от "всички имат":

    То тема няма. Разсъждаваме по едни думи на един впиянчен човек. Всички сме съгласни, че при подслушване на евентуални престъпници , могат да изскочат имена на политици, бизнесмени и обикновени хора. Проблема е какво и дащо политици си говорят с престъпници по телефона.
  • 113 Тапата

    4 2 Отговор

    До коментар #108 от "САНЧО":

    И за допълнение - типове като Рашков са много удобни за маши, не случайно му е поверен този пост.
  • 114 бай Даньо

    3 2 Отговор
    Рашков, разбира се че ще бъдат подслушвани. Как да не бъдат подслушвани като се видя че протеста не не общо народен, без смислени искания а просто подкрепян финансово от чужбина от бегълци от българското правосъдие и за техните си цели, които е възможно да съвпадат с цели на други държави , вражески ... разбира се че ще бъдат подслушвани. В коя държава няма да бъдат подслушвани!?
  • 115 7272

    3 1 Отговор

    До коментар #103 от "И в коя":

    Психари са вашите гербаджийски силови структури, ведно с охранителните ви фирми.
  • 116 жалкари

    2 2 Отговор

    До коментар #109 от "Хайде спри":

    Обидни квалификации раздаваш, щото не можеш да отговориш- какви промени направиха новите?
  • 117 ЧОБАН

    3 2 Отговор

    До коментар #107 от "САНЧО":

    САНЧО ВСЕ ЕДНО ОБЯСНЯВАШ ЯДРЕНА ФИЗИКА НА ДЕБИЛИ НЯМАШ НИКАКЪВ ШАНС / ТЕ СА ДЕБИЛИ РЕАГИРАТ КОГАТО СА ГЛАДНИ ЖАДНИ ИЛИ ИМ СЕ Е Е / РАЗБИРАМ ТЕ ПИЧ НО НЯМАМЕ ШАНС ДЕБИЛИ
  • 118 ИЗБИРАТЕЛ

    3 3 Отговор
    РАШКОВ ИМАМ РУЛО ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ ХАИДЕ ДА МЕНКАМЕ
  • 119 АГЕНТ

    2 3 Отговор
    АЗ МУ Я ДАДОХ ПРЕДИМНО РАЗГОВОРИ С БОЖКОВ, БАНКЕРЧЕТО И ХОРАТА НА АБАДЖИЕВИ И БАНЕВИ РЯДКО С АДВОКАТИТЕ НА БОБОКОВ
  • 120 Сър Пичук

    1 0 Отговор
    Рашков, стига си шикалкавил и не извъртал.
    Проблемът не е дали този или онзи е бил подслушван, а дали е било НЕЗАКОННО!
    Та колко от подслушваните в твоята папка са били подслушвани незаконно.
    И още нещо - подслушването на Б. Борисов, което е безспорно установено и за което имаше публикувани записи законно ли беше?
    Успя ли да разкриеш кой го е извършвал?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове