Last news in Fakti

30 Август, 2011 11:43 5 583 0

Мартин Димитров: Борисов, излез да се бием като мъже

  • избори 2011-
  • мартин димитров-
  • борисов-
  • прошко прошков-
  • коалиция
Мартин Димитров: Борисов, излез да се бием като мъже - 1
Мартин Димитров /Снимка БГНЕС/

"Да излезе Борисов и да се бием като мъже на изборите",.Това  заяви пред БНТ лидерът на СДС Мартин Димитров. Призовавам премиера Борисов да се обади на всичките си хора в ОИК и да им каже да не мерят с двоен режим.ГЕРБ са тръгнали да търсят победа на местните избори по безобразен начин, допълни Димитров.

Синият лидер заяви, че се правят опити да се попречи на Синята коалиция да се регистрира за участие на изборите на различни места в страната. Той поясни, че чак сега разбира какво е имал предвид вътрешният министър Цветан Цветанов, когато му е казал след последния вот на недоверие „ще видите какво ще ви се случи".

Когато има една коалиция, винаги се правят компромиси. Двете страни трябва да постъпят в правилната посока. СДС направи това. Сега имаме един силен кандидат - кмет за София - Прошко Прошков, каза още Димитров. Във връзка със споразумението, което Синята коалиция е сключило с ОДС, Димитров заяви, че се търси широка дясна коалиция. Специално за президентските избори се очертава една наистина широка коалиция, която не са правили сините от 7-8 години, поясни синият лидер.

„В Плевен и в Монтана имаме кметове от 12 години и мислите ли, че ГЕРБ или БСП ще ни победи там - не", категоричен бе  лидерът на СДС.
Според него и БСП няма да са доволни от практиките, които прилагат ГЕРБ и „Атака" в ОИК.
„Демократите не правят нечестни спънки на изборите", категоричен бе още Мартин Димитров.

Мартин Димитров каза, че очаква две лоши неща да се случатслед предстоящите избори. Според него едно от тях е актуализация на бюджета. Второто негативно нещо е ГЕРБ да подновят преговорите за АЕЦ „Белене", защото управляващите смятат, че това би попречило на местните и президентските избори.

Според синия лидер това, че България и Русия ще се съдят заради АЕЦ „Белене" е само за пред медиите.
 

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА