29 Юли, 2021 18:19 26 732 225

Тошко Йорданов обясни как са разбрали, че има нещо гнило около Асен Василев

  • тошко йорданов-
  • дб-
  • министри-
  • избори-
  • правителство

Ако има предсрочни избори, отговорността е на "Демократична България" (ДБ) и на "Изправи се БГ! Ние идваме!" (ИБГНИ)

Тошко Йорданов обясни как са разбрали, че има нещо гнило около Асен Василев - 1

Ако има предсрочни избори, отговорността е на "Демократична България" (ДБ) и на "Изправи се БГ! Ние идваме!" (ИБГНИ). Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ председателят на ПГ на "Има такъв народ"(ИТН) и зам.-председател на партията Тошко Йорданов.

Ние от миналия петък водим консултации и знаете какви бяха изказванията. След срещата с ИБГНИ изявленията бяха, че нямаме спорове по целите и стъпките, с които да се постигнат тези цели, с БСП и ДБ също нямаше съществени различия. След това имаше среща на експертни нива с ДБ, ИБГНИ и с БСП. Нямаше срещи с представители на ДПС – нещо, за което Мая Манолова излъга в парламента. Тонът беше позитивен и нещата бяха прекрасни до вчера. Не знам какво се случило в ДБ, за да излезе Христо Иванов с тази декларация. В срещите с тях им обяснихме достатъчно ясно , че няма да има представители на ДПС в правителство на ИТН. Не знам какво се случи, че вчера така рязко ДБ взе завой към предсрочни избори. Нещо се е случило около ДБ и Христо Иванов, но какво, не знам, заяви Йорданов.

При проведените разговори със служебните министри с г-н Петков нямахме разминавания, с г-н Денков също. Г-н Василев каза, че иска да е министър на финансите, за да се занимава със спирането на мръсните пари. Ние му предложихме поста вицепремиер по европейските фондове, където са най-големите пари. Той каза: "Това е прекрасно, но аз искам да съм министър на финансите". Тук ние вече се усъмнихме и потърсихме тази информация, която днес изнесохме. Когато установихме, че нещата не са толкова чисти и лъскави, не сме отправяли повторна покана, поясни зам.-председателят на ИТН.

Попитан има ли координирана атака на ИТН и ДПС към служебните министри, Тошко Йорданов каза: "Вчера Христо Иванов брутално и директно посочи, че тези трима министри трябва да са в редовното правителство. Нашата реакция беше на следващия ден. Ние не бързаме да говорим преди да помислим. Няма координирана атака с ДПС. Нямаме контакти с тях".

С ДБ постигнахме абсолютно съгласие, че трябва да има дълбока съдебна реформа, че трябва да бъдат премахнати специализираните съдилища, че сегашният главен прокурор не е добър главен прокурор и трябва да се промени механизмът на избирането му. След това се появява г-н Христо Иванов и започва да ни обвинява във връзки с ДПС, за които тези три неща са приоритети. Кой всъщност саботира процеса? И защо? Не сме ние. Оттук нататък, ако желаят да подновим разговорите и да продължим по пътя, по който вървяхме до вчера, няма проблем от наша страна. Но в момента топката е в тяхното поле и в полето на ИБГНИ. Още преди две седмици ние ясно заявихме, че искаме подкрепа от тези две политически формации. Ако не получим подкрепа, отговорността за нови избори е тяхна. В момента чакаме ход от тяхна страна. От тях зависи дали ще продължим напред или хвърлят страната в нови избори. Ние сме готови и за това, подчерта Йорданов.

Той посочи, че за министри ще бъдат номинирани хора, които са професионалисти и които не са били министри на ГЕРБ, БСП, ДПС и НДСВ. Ние търсим експертиза, отбеляза зам.-председателят на ИТН.


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 124 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El boko

    244 18 Отговор
    Нещо им куца диалога на тия хора :\

    Коментиран от #38, #43, #85, #179, #222

  • 2 бай Даньо

    355 66 Отговор
    Тошко събирай си урунгелите от парламента и да ходите на село да копате. За нищо не ставате.

    Коментиран от #10, #112, #184

  • 3 Върти сучи

    214 21 Отговор
    Защо не си признаят, че не искат чужд играч ба кранчето с пари? Толкова е прозрачно. Има няколко министерски кресла които всеки победител чувства за свои.
  • 4 Dinero

    48 107 Отговор
    ИТН имат друг подход, но не вярвам да ходим пак на избори!
  • 5 Магията Фел

    199 48 Отговор
    Туя със 65 депутати и вече се попустваха върховните скрийте се мюрета на ГЕРБ! На следващите избори ГЕРБ и Славчо с метлата едновременно !

    Коментиран от #36

  • 6 Страх и памперс

    204 39 Отговор
    Предатели предадохте хората прибра ли Слави от ББ и Доган пачките.
    Нови избори, това е.

    Коментиран от #28

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Сатана

    97 138 Отговор
    Може да не харесвам чалга—дружината но Тошко ги изряза през кръста с бичкията.Особено Ристо Мореплавателя и Гнома Следовател от Прокопиевата дружина финансирана от Сорос “Дийй България”
    Мноо яко се получи,мноо.

    Коментиран от #72

  • 9 ТаУмВзе

    160 28 Отговор
    Улав тошко спомня ли си, че чалгарчето спечели изборчетата и Трябва да носи Отговорност! Аман от шушлеци.

    Коментиран от #213

  • 10 от Перник

    102 12 Отговор

    До коментар #2 от "бай Даньо":

    Как не става за нищо, Гоемата кратуна, че го праща у космосо !
  • 11 незабравко

    74 82 Отговор
    Христо Иванов - май някой го държи на каишка.

    Коментиран от #42

  • 12 пожелание

    93 13 Отговор
    Ако и сега се издъни те , ще видите по стълбовете.
  • 13 НЯКОЙ

    134 36 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "Вчера Христо Иванов брутално и директно посочи, че тези трима министри трябва да са в редовното правителство.
    Това едва ли е така - по-полека с лъжите!

    Коментиран от #59

  • 14 00000

    141 27 Отговор
    Аре и тоя като боце, другите са му виновни, я се стегнете малко от итн, съвсем за тъпи ни взехте
  • 15 такаето

    120 18 Отговор
    този Т. Йорданов само скандали прави а май друго не - така де смислено нещо от него не съм видял а се надявах и понеже не могат да подчинят служебния кабинет ИТН сега газ пикаят най-вече защото по добро не могат да извадят
  • 16 Бонев

    65 83 Отговор
    На тези политически лилипути от ДБ и, както там се нарича шайката на Манолова и Дончева, няма да им е за първи път.

    Не знам кой ги излъга, че са умни и красиви, следователно трябва да управляват, без да печелят избори.

    Но същата игра я видяхме, когато бяха в коалиция с ГЕРБ.

    И тогава обясняваха, че понеже са много умни, ГЕРБ ще е тялото, а те главата.

    Отвратително наследство на костовизма в политиката!

    Коментиран от #162

  • 17 Предатели

    111 24 Отговор
    скачат на министрите от слж. правителство те ли са проблема на Българите за това ли ви гласуваха доверие хората.
  • 18 JEFF

    138 21 Отговор
    Те имали експерти, хайде бе . Две седмици не можете да се разберете с други две партии. Всъщност вие нарочно бавите нещата , за да изкарате някой друг виновен за неспособността ви да излъчите кабинет. Нямате експерти, а само комици и чалгари. Сбогом , дано сме щастливи утре, далече от вас.
  • 19 Не знам

    64 23 Отговор
    дали не е малко в страни от темата, но ми се иска да попитам кое мислите, че е по-малкото зло – нови избори или правителство на ИТН, подпряно със съответните патерици на останалите партии.

    Аз не мога да отговоря на този въпрос, но знам, че като гледам цялата тази соросоидна сган в парламента ми се повръща.


    И последно ще уточня, че двете политически мажоретки Манолова и Дончева въобще не мога да ги дишам и написаното по-горе не е в тяхна подкрепа.

    Коментиран от #22

  • 20 Само ще кажа,

    64 44 Отговор
    че отново вървим към безпътицата и възкресението на ГЕРБ и този път от ИТН нямат никаква вина. Направиха гафове и се държаха, като гамени, но хората докоснали се до ДБ и Христо Иванов знаят що за стока е.

    Изключително долен и хитър. Прокопиева и соросоидна под лога.

    Хората сега са захласнати и ги възприемат като умните и красивите. И от простотията си, защото да си кажем истината нашият народ е много глупав и наивен, отново ще останат излъгани, само че ще минат още няколко години докато го разберат.
  • 21 странно

    100 11 Отговор
    а не се ли усетиха , че има нещо гнило около николай василев бивш министър от ндсв и оня от ДС ?? нямали контакти с дпс но ги поканиха на консултации!! надявах се , че слави и хората му са за интересите на България но явно са за чужди интереси щом предложиха стари кадри...които щяха да останат ако хората не бяха изригнали срещу тази наглост. а споко при нови избори ще гледата парламента отвънка
  • 22 Мнението ми

    53 7 Отговор

    До коментар #19 от "Не знам":

    Когато вървиш по тънък лед, всяко минаване е опасно, а всичко което ти помага е полезно. Правителство е нужно, най-малкото за да се изясни, кои са тези ИТН и за какво се борят, за да няма пак неразбрали.

    Коментиран от #88

  • 23 Повръща

    88 14 Отговор
    ми се от Тошковци & Co. ! Селски хитрини и навити на пружина ! Нищо конструктивно , падение и мерзост , грозно представление , готвено от няколко години !
  • 24 Мюмюн

    21 12 Отговор
    Сига....да ни стани тай, чи накрая да взимати за министар на парете някуй ут нашиа джинс. Ко кату е малко мургав, то и оня Иван Костув беши малку черен, ама разказа играта на заводити и придприятията. Тай чи, и у нашата среда на ромити имами кадарни хора, дет няма да краднат паре ут хората. Саму жилязу, щот то е най гулямата ни слабуст-умиргами да гу барваме. Аку итн искат кан...кандит....ба.ти думата-демек, кандитат да дарпа кинти ут Европата и да дава на насилениету, имами готов такав чиляк. Заваршил е йейл и харварт сас специалнуст : контейнер-бизнис администратур! Щото който даржи жилязуту-той даржи власта.
  • 25 вън

    67 13 Отговор
    върви си сценаристче, станахте актьори в играта на едни други сценаристи. Провалихте се, предатели и селяндури, пораснаха ви чекмеджетата и на вас, МУТРИ ВЪН
  • 26 Всички

    34 68 Отговор
    министри от служебното правителство са подбрани от и са лична отговорност на Румен Радев.

    Асен Василев, Кирил Петков, Румен Спецов, Кацаров, Рашков и вся остальная компания.

    Основни кадровици в служебното правителство на Румен Радев СА Пламен Узунов и Николай Копринков. Тези двамата, разпищолени, направиха умопомрачителни кадрови смени.

    Румен Радев обаче не само мълчеше, не само не реагира, но и обвини медиите в „манипулиране“, когато му изтипосахме любимия кадровик Пламен Уузунов на среща със скандално компрометиран екс митнически шеф.

    Прегърнал се с „десносеткантите“ и под диригентската палка на Пламен Узунов и Николай Копринков, Румен Радев продължава да рецитира общи банални лафове и да си крие главата в пясъка за позорните му „кадрови“ УЖ промени.

    Един път върна Боко на власт чрез Герджиковското си правителство, сега е на път да го направи пак – чрез подгъзуването на „десносектантите“ и на Херо Мустафа, разбира се. Същите тия „десносектанти“, които досега са връщали непрекъснато Боко на власт и като „умни и красиви“, и като висящи по дуварите на Боко, че и на Росенец.

    А сега си ги носи на рамо, Радев, „умните и красивите“. И им яж костовската попара.

    Но така е, като цял живот си живял в буркан и никога на терен, и като те доведоха за ръчичка във властта, всеки може да те литне като балък.

    Коментиран от #31

  • 27 Интересно

    32 31 Отговор
    -нямаше да се преговаря с "партии на статуквото". А чий министър беше Христо Иванов?
  • 28 среднощен

    50 7 Отговор

    До коментар #6 от "Страх и памперс":

    Накрая ИТН и ГЕРБ ще се "прегърнат" и ще стане каквото ще стане... Това, обаче няма да бъде в този Парламент...
  • 29 лице в лице

    39 4 Отговор
    право в центъра по бтв, новите лица на задкулисието, запазена марка и ефир
  • 30 Анонимен

    22 73 Отговор
    Браво на ИТН,че не позволяват да им извиват ръцете. Не се бойте от избори. Днес спечелите много хора.

    Коментиран от #99

  • 31 Зевс

    38 5 Отговор

    До коментар #26 от "Всички":

    До началото на предизборната президентска кампания остават около 60 дни, ако изборите са 24 или 31 октомври.

    Иначе театъра на политическата сцена е готина – осветяването е вълнуващо!
    По български.
    Тръпка има и в „договарянето“ – вътре- и извънпарламентарно.

    1. Радев каза, че ще връчи мандат, когато се постигне… подкрепа и готовност между политическите партии за редовно правителство.
    2. Партньорите казват, че ще дадат подкрепа…, когато чуят имената на ИТН.
    3. ИТН казват, че ще кажат имената на министрите, когато Радев им връчи мандата… и пак 1. …

    Коментиран от #37

  • 32 Стойко

    44 19 Отговор
    Тази вечер Мони Дянков се включи в предаването по БНТ "Още от деня". Там с много точен анализ работили в в СБ и МВФ, преподавал в министерството на икономиката в Руската федерация и бивш финансов министър на Р.България каза интересни неща. И за ББР и за източването й, за кредитния рейтинг на страната и подкрепи перфектните министри според него Петков и Василев. Водещата го попита и за Станислав Трифонов и ИТН и Мони Дянков бе категоричен че това всъщност е лебедовата им песен след като на обществото станаха ясни зависимостите им. Странно, но нарече бившия си шеф Борисов " добавките от 50 лева за пенсионерите бяха милостиня от падишаха, служебното правителство направи това което трябваше да ги актуализира". Много странно че вече нарича Борисов като народа " падишаха". Също така каза че няма нищо лошо в нови избори. Ще има формации които ще бъдат наказани и ги очаква срив и крах като ИТН, но ще имало формации които ще качат сериозно като ДБ и "формацията на Мая Манолова" както я нарече. Приятно съм изненадан от точния анализ на Симеон Дянков за политическата и икономическа ситуация в страната!
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Африканец

    34 6 Отговор
    нали не преговаряш с терористи,какво стана,а?
  • 35 ИСТИНАТА

    58 17 Отговор
    Днес в парламента единствените които аплодираха в НС станали на крак изказването на Тошко Йорданов от ИТН, бяха народните представители от ГЕРБ и ДПС. Всички останали депутати от ДБ, ИСБНИ,БСП стояха вкаменени. Всичко е ясно - лъсна формацията на чалгаря проектирана в лабораториите на олигархията от ГЕРБ и ДПС. И сега сигурно разбирате колко е бил прав Васил Божков който наистина води битка със статуквото че " партията на Слави вече не е негова ". На скорошните избори гласувалите за ЧАЛГАРЯ ще се ориентират към ДБ , ИСБНИ, БСП,ВЪЗРАЖДАНЕ а най низшите чалгари няма да гласуват . Партията на лицето Станислав Тодоров Трифонов се оказа един от най зловещите проекти на олигархията и мафията наравно с Герб . Страшното е че при идващата най страшна и смъртоносна от всички досега КОВИД вълна и безвремие заслугата за които е на чалгаря,България е обречена ! Но народа мисля си заслужава съдбата след като 1-ви и 2-ри на миналите избори бяха чалгари и мутри!

    Коментиран от #50, #65

  • 36 LOSHIA

    35 44 Отговор

    До коментар #5 от "Магията Фел":

    На следващите избори Ристьо и Мая са в канала

    Коментиран от #63

  • 37 Рали

    24 40 Отговор

    До коментар #31 от "Зевс":

    Майчето, Христо Иванов на Дай България,Натовският генерал не служат на Народа и Родината, а служат на Американски НПО, Сорос, Козяк и други спонсори.
  • 38 Оракула

    43 12 Отговор

    До коментар #1 от "El boko":

    Тошко ,какъв си шмекер си само,
    прозираш като дантела,
    от "промяната на механизма,
    за избиране на Главен Прокурор" ,
    до уволнението му веднага от Прокуратурата,
    е разликата ,
    от небето до земята?
    Тошко "Калпазански" ,не се опитвай да дискредитираш,
    хора ,
    които ти дават предложенията си , за министри
    които ти е трудно да отхвърлиш!
    Пролича как дългата ръка на ДС ,
    ти е , като менгеме на вратът!
    Това което правиш е измяна,
    на гласа на избирателите ви!
    Няма кой да ви повярва ,
    та камо ли, да бъдете извенени?
  • 39 Методи

    48 11 Отговор
    Коментар на Илиян Василев/ няма да обяснявам кой е защото всеки го познава/: Слаби играчи се оказаха тези от ИТН и ще си съсипят партията, само защото са обещали да дадат на ДПС каквото им се полага. За това и никой от тях не се изказва от трибуната, не участват в дебати, не отстояват позиции, тънат в самоналожена мъгла.   За това им трябва и те да посочат министър на финансите одобрен от ДПС, защото там е НАП, там са Митници, там са бюджетни средства. Баницата и порциите, чрез които се възпроизвеждат статуквото. Мисля, че водят ИТН към ритуално самоубийство, и то не защото някой им пречи да си направят правителсто и нито ДБ нито ИБГНИ се натискат за министерски места.
  • 40 куче

    30 6 Отговор
    Аре на нови избори, кеф!

    Коментиран от #143

  • 41 опг

    53 7 Отговор
    с избора на Никито се застреляхте, с пресконференцията и продължилата наглост доразрушихте проекта итн и излъгахте хиляди хора, здрави зависимости
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Jacques Yves Moineau

    30 5 Отговор

    До коментар #1 от "El boko":

    Защото диалога им е от типа ''вервайте ми''
  • 44 Коментар на друг политолог

    35 15 Отговор
    Има огромна разлика между това да не искаш места /проактивно търсене на участие във властта/ и червени линии /това да не позволиш на ИТН да подмени за пореден път протестите и да обслужи с "коректни" министри ДПС.
     
    Добре е, че и БСП не хвана на играта.

    Аз лично нямам нищо против да си продължаваме с този служебен кабинет. Ама нищо.
    Със слаби карти Слави играе. Разликата между предишните избори и сегашните е че хората видяха зависимостта от ДПС. Избирателите ще ги накажат.
     
    И така ИТН ще танцуват само едно лято.Но това ще е благоприятния вариант за тях! Защото след предателството към гласувалите , ни партия ни телевизия би останала от тях!

    "Демократична България" на следващите избори ще качи и то сериозно.
    И като гледам самоубиха и следващия си премиер и кабинет.

    Както казах много добра вест.

    Коментиран от #52

  • 45 мъка

    11 3 Отговор
    Преговори с И.Т.Н.

  • 46 Нама начин

    25 6 Отговор
    Е как разбира се че са те виновни, вие поехте отговорността , като предавате отговорността, на този които не приема вашата отговорност.. Егати сплесканяците и мишките се оказаха...
  • 47 чекмедже

    24 6 Отговор
    какво стана с не на партиите на статуквото? Пълнят ли се новите чекмеджета, или новите стари?
  • 48 БРАВО

    24 33 Отговор
    НА ТОШКО ЙОРДАНОВ, за тази им реакция!

    Аман от соросоиди……прокопиевите олигарси - не ги е срам, вчера Карадайъ им каза ИСТИНАТА В ОЧИТЕ, ДНЕС ТОШКО.

    Ами тази шарфън тийка мая манолова се изживява като ВСЬО И ВСЯ, факт костовистите така постъпиха и с бойко, просто колонизаторите хамериканци говорят чрез дай България и мутри вътре на шар фънтийката манолова, тежко компрометираната татяна дончева(случая сводника ванко), тежко компрометираната маяма, капон, бабикян, найден зеленогорски(дясната ръка на злото меглена кунева), гнома атанасов, мартин димитров……това ли са новите лица, еее как не ги е срам???

    Коментиран от #54

  • 49 LOSHIA

    21 37 Отговор

    До коментар #7 от "гадно":

    ИСКАШ ,АМА НЯМААААААА!!!!! На следващите избори Ристьо и Мая са в канала
  • 50 Така е

    44 7 Отговор

    До коментар #35 от "ИСТИНАТА":

    Борисов днес бе на посещение в Пловдивско за среща с репресирани активисти на ГЕРБ. Той поздрави Слави и ИТН като ги обяви за истински "Държавници и ръководители като мене" и лично поздравява Тошко Йорданов за думите му към министрите на Радев. Борисов каза че е логично с моя "добър познат Слави и ИТН да имаме общи цели"....П.С. Маските паднаха уважаеми дами и господа. Честито на гласувалите за ЧАЛГА месията
  • 51 честито

    17 13 Отговор
    новото старо статукво ИТН ГЕРБ БСП ДПС
  • 52 5996

    28 23 Отговор

    До коментар #44 от "Коментар на друг политолог":

    Не случайно София е на ДБ, хората тук са походили по света, видяли как живеят в другите държави, колко са спокойни, и уредено е всичко, по малките населени места владеят все още местните феодали, които нямат интерес от промяна.

    Коментиран от #147, #209

  • 53 ГЕРБ

    16 9 Отговор
    Мръсни боклуц@@
  • 54 Ето такива

    12 32 Отговор

    До коментар #48 от "БРАВО":

    очаквахме да са ИТН, като вчерашната реакция на Професора Чюрбанов към онова самозабравило се нещо, измамника който лъже за да мине по-тънко с изследвания,който е подкупен с милиони от фармацевтичната мафия, който е по зъл от борисов, лицето стойчо кацаров, и днешната реакция на Тошко Йорданов - бравоооо….значи всичките беди на България през тези 30 години идват от Коло низаторите хамериканци, техните НПО-та и ВСИЧКИ СОРОСОВИ ОБЩЕСТВА и техни служители като прокопиев, емилия милчева(алтернативата), веселин дремджиев, бабикян, капон, хаджигенов, татяна дончева, манолова, найден зеленегорски, христо иванов и цялата му морално деградирала партия(подкрепящи истамбулската конвенция), елена йончева, станишев, десислава радева, еничера РАДЕВ, от Герб 80% са Соросоид и прочее...
    Тези РОДИНОПРОДАЖНИЦИ са ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВРЕДНИ ЗА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!!!

    Със 100% фалшификация на изборите партията на шарфън тийката манолова и христо иванов се вредиха в Парламента….както всички знаем машините са на фирма на СОРОС!!!
    Това е!!!

    Коментиран от #64

  • 55 цигу мигу

    14 5 Отговор
    значи е вярно, че си е поискал половината депутати от герб за вярна служба в управлението на прехода, или подмяната, като цигулката от екрана
  • 56 Сссс

    39 4 Отговор
    Жалки са! Търсели неопетнени? Ами малкия мук цял народ го знаеше и до днес се говори за продажбата на БТК ама те за цял примиер го номерирсха! Аре бегайте,
  • 57 хайде

    25 6 Отговор
    към нови избори, българските граждани се разграничиха от всякакво задкулисие, за разлика от вас
  • 58 JEFF

    33 6 Отговор
    Защо всеки , дори чалгар , си мисли, че може да лъже най-безобразно. Да допуснем , че Иванов е предложил и настоявал за Василев . Какво от това , след като ИТН не го иска не го одобрява и толкова . Отговорността за правителство с мандат на ИТН е на ИТН. Да не се изхлузват като мокра връв. Не искат мандат, чудесно. Сбогом ИТН !
  • 59 LOSHIA

    12 4 Отговор

    До коментар #13 от "НЯКОЙ":

    Точно така е! В последния момент вчера се облажил! КОЙ ИМА ИНТЕРЕС ДА НЯМА ПРАВИТЕЛСТВО??!!??!!
  • 60 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    24 4 Отговор
    След малкия Мук никой не ви вярва!
  • 61 опг

    18 2 Отговор
    ще има ли вълна от изчегъртани дискове с лика на певача?
  • 62 Пенчо Харисън

    10 7 Отговор
    При нови избори ще видим само приказки от т.н. "политици". Те ще установят, че са пълен въздух и не стават за нищо! Добре, чалгарят го няма! Картинката ще бъде, както през изминалите 30 г. -агенти на ДС, мутри, ченгета, комунисти и бандити. Така ви се пада - всеки си шляпа каквото му падне, опиянен от собственото си невежество!
  • 63 КЮЧЕКА

    23 3 Отговор

    До коментар #36 от "LOSHIA":

    И СЛАВЧУ Е С ТЯХ В КАНАЛА
  • 64 Не трябваше ли

    16 18 Отговор

    До коментар #54 от "Ето такива":

    да изкарат мръсните ризи на Асен Василев, защо този двоен аршин?
    По принцип соросоидите и костовистите,к олкото и да са корумпирани и оцапани се поддържат, помня как онова нещо радан кънев защитаваше петър москов, който набута България с онази безумна идея - машините с пръстовите отпечатъци в болниците
    Ннякой търси ли му сметка?

    Ами онази, която е за сливенския затвор - меглена кунева, нещо да сте чули от всички американо-соросоидни партии да и търсят отговорност, не нали???

    За мене Костов и всичките му соросоидни производни,нанесоха на България и българите по-големи щети от пеевски и ДПС!

    Коментиран от #106

  • 65 Анонимен

    6 23 Отговор

    До коментар #35 от "ИСТИНАТА":

    И какво? Ако човек е честен, той казва истината, без да се съобразява дали ще загуби подкрепа от ДБ или че опонентите му ще го аплодират. Когато фактите говорят и боговете мълчат. Днес ИТН направиха първата копка за разграждане мафиотския модел. Закона омерта не важи ни за свои ни за чужди. БРАВО

    Коментиран от #114

  • 66 Бай дъ уей

    20 6 Отговор
    Тошко, защо си избрал турско име за сина си- Сибил? Нямаше ли хубави български имена?
  • 67 Кражбата

    10 23 Отговор
    на интелектуална собственост в България да е пречка за постове, награди.

    Интересно Радев – един от тримата човека в държавата имащ пълен достъп до всякаква информация, защо е номинирал крадец на интелектуална собственост за министър? Възможно е просто да е подписвал каквото му дадат.

    Всъщност Радев също като плевньо и Първанов награждава крадци на интелектуална собственост. Но това вероятно е по служба, в изпълнение на държавната политика – крадем и правим велики дела.

    Коментиран от #69

  • 68 нсб

    16 2 Отговор
    пaрлaмeнт, пълeн cъc ceляндури, нaй-виcшaтa фoрмa нa нaглocт, бeзcкрупулнocт и мeрзocт, нaричaт ce oщe пoлитици, чeрвeни, cини, лилaви, лeви, дecни, coциaлиcти, дeмoкрaти, нo пътят вoди към чeкмeджeтo
  • 69 Правилен

    11 13 Отговор

    До коментар #67 от "Кражбата":

    въпрос на Тошко.

    Усвоили са кражбите на интелектуална собственост като заместител на каптагона и член първи в конституцията.

    От кражба на интелектуална собственост се печели много повече, в сравнение с наркотици, трафик на хора.

    Коментиран от #75

  • 70 Предатели

    27 8 Отговор
    Браво Тошко сега доволни ли сте??? Нападнахте и президента днес Боко се смее и протрива ръце. Вече остават съвсем сами, изгорихте всички мостове, и започнах те между съюзническа война. Освен ако..... съюзниците ви винаги не са биле ДПС и Герб, гнусни сте искаме избори нещата коренно вече се промениха.

    Коментиран от #77

  • 71 гражданин

    19 11 Отговор
    искам президентска република! И българските граждани не трябва да допускат хора като плевнелиев, първанов, стоянов, такива магаренца на задкулисието, не трябва да се допускат до власт.

    Коментиран от #202

  • 72 Тошко се изряза,

    19 7 Отговор

    До коментар #8 от "Сатана":

    но в панталоните си. Май преди да се научат да се държат като политици, ще са вън от политиката и от "ИТН ще се превърнат в "и т.н."
  • 73 123

    11 26 Отговор
    Е, това служебно правителство много честни, умни и красиви, бе!

    Как честният юмрук на кРадев ги намери ?

    Какви ли ги свършиха, докато министерстваха ?

    Бойко веднага ги отстраняваше, а защо пРезидентът се крие?
  • 74 НЕ ИСКАТ

    17 5 Отговор
    ДРУГИ ДА ИМ СЕ МЕШАТ ВЪВ
    ДАЛАВЕРИТЕ. САМО СВОИ ХОРА.
    И ТЕЗИ ЩЕ ЦУЦКАТ ЯКО. КОГАТО ГОВОРИШЕ ПРИ ЦВЕТАНКА ВИЖТЕ
    МУ ОЧИТЕ. ПО ТЯХ СЕ ПОЗНАВА КОГА ЧОВЕК ЛЪЖЕ.
  • 75 Цяла сутрин

    12 15 Отговор

    До коментар #69 от "Правилен":

    всички плюят по ИТН без дори малко мисъл да вложат.

    Малко хора са наясно колко хлъзгав, долен и подмолен в Христо Иванов и кръгът около него.

    В последните месеци оказват неистов натиск да се докопат по върховете на властта.

    На мястото на Тошко и ИТН, при това извиване на ръце и рекет, щях да постъпя по същия начин.
  • 76 вън

    9 11 Отговор
    новото статукво ИТН, БСП, ГЕРБ, ДПС и всякакви техни сателити, вън от парламента!
  • 77 Анонимен

    6 23 Отговор

    До коментар #70 от "Предатели":

    Много ми се издигнаха в очите днес ИТН.

    Коментиран от #86, #101

  • 78 дявола

    21 5 Отговор
    Не бързайте няма смисъл Октомври нови избори и дано на нашите МИГРАНТИ зад граница не им се позволи да гласуват защото за тях е всичко безразлично
  • 79 Овча Купел

    21 8 Отговор
    Тошко от Ямбол- семпъл, простоват човечец, изпълнител на чужда воля. Язък, че е славист. Славистите са културни хора, а той е изключение.
  • 80 666666

    13 6 Отговор
    Само напреде!! Да изринем еничерите! Това е края на Доган
  • 81 Ха ха ха

    18 5 Отговор
    Тъпогледащия африкански пак върти палачинката , като магистрална работничка на повикване , та изглежда и него са го повикали менторчетата му от ДПС и са му пуснали нов репертуар от услуги ....
  • 82 Изчезнете

    22 8 Отговор
    от политическата сцена, че излъгахте толкова народ, а нямате никаква политическа култура и опит. Гледах "Още от деня" по БНТ. Симеон Дянков ви каза , че по -успешни министри от Кирил Петков и Асен Василев , досега България е нямала. На въпроса какво ще се се случи след като този Тошко оплю Асен Василев отговорът беше кратък "Оплю партията си". Аре, изчезвайте преди да сте реанимирали НДСВ. Нищо страшно няма в още едни избори. Не знаел какво се е случило. Ами разбраха за дълбоките ви връзки с ДПС!
  • 83 опг

    11 2 Отговор
    не започвайте с мандатите още, нека да ѝм видим наглостта и лицемерието на тези политици, подготвят си чекмеджетата, новите милионери
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Люси

    14 8 Отговор

    До коментар #1 от "El boko":

    Африкански не е нормален!
  • 86 Люси

    2 3 Отговор

    До коментар #77 от "Анонимен":

    Ти не си ли сляп?
  • 87 Понеже хората са супер наивни

    14 19 Отговор
    Искам само да кажа, че Тошко е последното лице, което някога бих защитил или заобичал, но не знам дали гледахте Лице в Лице, той беше абсолютно прав, без да е казал и една дума против Христо Иванов. Целият проблем дойде, защото Прокопиев пожела да овладее най-важните сектори, а именно финанси и икономика. ИТН заявиха, че няма да му я предоставят, най-малкото защото утре ще им извива ръцете, както си поиска. Та лицето Прокопиев използва машата си Христо Иванов публично да заплаши ИТН. И вместо да се оттървем от Пеевски, идва неговият заместник Прокопиев да прави същите неща, които гледаме последните години. Овладяване на държавата. И само да вметна, че преди да се скарат 2010 години, Прокопиев и Пеевски са изключително близки приятели, не го забравяйте.

    Коментиран от #93, #95

  • 88 Да бе

    13 5 Отговор

    До коментар #22 от "Мнението ми":

    и докато се изясни що за гнили круши са ИТН, още дивотии за България. Ние да не сме опитни зайци! Избори до дупка!
  • 89 вълна

    17 4 Отговор
    усещате ли каква вълна предизвикахте, ще става още по-голяма, хората искат връзките на задкулисието към всякаква власт да бъдат прекъснати и да се разследват корумпираните и престъпниците източили милиардите и ефективно осъдени плюс конфискация на заграбеното.
  • 90 търгашиИТН

    19 6 Отговор
    ИТН е продукт на Сараите, чичо Денчев и неговите "библиотекари". Излъгаха народа и си взеха договореното.
  • 91 нее да си ходи

    19 5 Отговор
    Тошко моля изчезнете да ви няма, махаите се
  • 92 Проектът Славчо на пангара

    16 5 Отговор
    Май няма да изкара,щот се изпокара
    Ама ще се печат на скара
  • 93 Пея

    2 5 Отговор

    До коментар #87 от "Понеже хората са супер наивни":

    Лъжеш!
  • 94 Провинция

    18 7 Отговор
    Тошко Йорданов за пореден път избърза и сгреши. Сериозно сгреши. Политиката е сложна, необходими са други подходи и различни умения. Жалко е, защото след толкова време и толкова опити, все пак отстраниха ГЕРБ, но да не се окаже накрая, че по най-елементарния начин ще се провалят. Слави Трифонов разсъждава по същия начин, което ме навежда на мисълта, че шанс за нещо по-добро нямаме. А се надявах.
  • 95 Че как

    15 5 Отговор

    До коментар #87 от "Понеже хората са супер наивни":

    ще каже нещо повече от това, което му бяха написали в парламента. Сега ще изскочат зависимостите от ДПС, ГЕРБ и НДСВ. КОЙ върна царя в България! КОЙ помогна на СлаФчо да си набута милионите в офшорки!
  • 96 0001

    12 4 Отговор
    най-лошо е че и ти не си вярваш. кога разбра кой кой е и какъв е. ти кой си и как стана такъв разбирач.КОЙ те информира . два пъти ме накарахте да гласувам за итН. ТРЕТИ ПЪТ НЯМА ДА ИМА. КОЛКО ПАРИ ТИ ДАДЕ ХУНТАТА
  • 97 element 05

    10 12 Отговор
    ГЛЕЙ КАК СЕ ПРАИ!!!!
    04.09.2013г.
    ХРИСТО ИВАНОВ БОЙКИЕВ : Борисов и Цветанов са две мутри и част от мафията! Вън от политиката! ГЕРБ като дойде на власт, ще протестираме и срещу тях!

    7.11.2014 г.
    ХРИСТО ИВАНОВ БОЙКИЕВ полага клетва като Министър на правосъдието във второто правителство на Бойко Борисов

    И сега пак ДБ драпат за постове като когато ни излъгаха и се гушнаха с Баце в един креват.
  • 98 ТОШО, ТОШО !

    16 4 Отговор
    За вас ще става все по ЛОШО !
  • 99 Обратното

    21 8 Отговор

    До коментар #30 от "Анонимен":

    Днес много хора се отвратиха тотално от ИТН - рожбата на ДПС и не само.
  • 100 0001

    8 5 Отговор
    най-лошо е че и ти не си вярваш. кога разбра кой кой е и какъв е. ти кой си и как стана такъв разбирач.КОЙ те информира . два пъти ме накарахте да гласувам за итН. ТРЕТИ ПЪТ НЯМА ДА ИМА. КОЛКО ПАРИ ТИ ДАДЕ ХУНТАТА
  • 101 Опорка

    15 5 Отговор

    До коментар #77 от "Анонимен":

    Понеже се издъниха с Ники Маус и сега гледат да направят ама те всички са некадърници. Това си беше приятелски огън. Хаиде сега да си гукат с Делянчо.
  • 102 !!!?

    10 15 Отговор
    Видно е че, добре охранените наследници на градската номенклатура от ДБ в съюз с червената русофилска Мафия искат да издърпат килимчето на ИТН на последната права !!!?
  • 103 Има Такъв Народ

    18 4 Отговор
    Не дава никакъв плод

    Коментиран от #105

  • 104 Коректен

    14 4 Отговор
    Гнилите сте само вие, некадърници.
    В парламента сте само за да въведете мажоритарни избори и дистанционно гласуване. Нито имате капацитета, нито хората да управлявате.
  • 105 Успяващ Лекар

    16 2 Отговор

    До коментар #103 от "Има Такъв Народ":

    ИМА ТАКЪВ НАРОД играе ролята на ШИТА ГОСПОЖИЦА.....
  • 106 Тошко

    18 7 Отговор

    До коментар #64 от "Не трябваше ли":

    от типа "една жена каза". Документи? Оказа се, че не в Лондон , а в Ню Йорк е имало такова дело и момчето е спечелило на всички инстанции - през 2013 година. Уаааау, че бомбастично - кражба на "интелектуална собственост". Тошко, Тошкооооо, ти знаеш ли какво означава това, виден интелектуалецо!
  • 107 jeevs

    12 3 Отговор
    Тодоре,Тодореееее...........
  • 108 Педя човек

    12 5 Отговор
    Четете ли как защитават тук някои ИТН.Същински герпопитеци, явно са една порода, но две класи надолу.Токсични, лъжци, ноо....пуснали чадър над Гешев.
  • 109 Е КАК КАК

    11 2 Отговор
    От техните създатели - ДС. По-скапано нещо от чалга-ченге няма. Питайте ДПС дето им стоят .... отзад.
  • 110 ЕЙЙЙЙЙЙЙ

    20 5 Отговор
    КАК ЩЕ ПЛЮЕШ ПО ВАСИЛЕВ БЕ ИЗРОД , ХОРАТА ИСКАТ СЛУЖЕБНОТО А НЕ ДА МИ ВРЪЩАШ БОКО И КАКСКЕТА ДА НЯМА КОЙ ДА ГО МАХНЕ НЕЩАСТНИКККККККККК
  • 111 Слаби играчи се тези от ИТН и като нищо

    15 4 Отговор
    Слаби играчи се тези от ИТН и като нищо ще си съсипят партията, само защото са обещали да дадат на ДПС каквото им се полага. За това и никой от тях не се изказва от трибуната, не участват в дебати, не отстояват позиции, тънат в самоналожена мъгла.

    За това им трябва и те да посочат министър на финансите одобрен от ДПС, защото там е НАП, там са Митници, там са бюджетни средства. Баницата и порциите, чрез които се възпроизвеждат статуквото.
  • 112 българин

    8 3 Отговор

    До коментар #2 от "бай Даньо":

    Не само Тошко. Цяла София да се разсели из изоставените села!
    Рестарт на държавата!
    Само че, де е хан Аспарух, или от Кубрат да започнем за по-сигурно!
  • 113 Тошко Лъжеца. И Слави Трифонов крадеца

    18 9 Отговор
    Тодоре Африкански.. Цяла България иска служебното да остане.. Даже има подписка
  • 114 И къде

    8 4 Отговор

    До коментар #65 от "Анонимен":

    фактите?! "Интелектуалецът" без образование ли е "фактите"! Замини ИТН, замина отрочето на ДПС, че щеше да стане чудо невиждано!
  • 115 Нали затова има 4% праг за влизане в НС

    5 1 Отговор
    За да няма партии с малко депутати които да спекулират и да преговарят за кой да гласуват когато при гласуване в парламента приемането на някакво решение зависи от един два гласа
  • 116 cornholio

    8 4 Отговор
    Гледам сеир, чопля си семки и се смея...
  • 117 Тъпис кънтрис

    18 3 Отговор
    Измекяри. На БИБИТКО другари.
    И обути в шалвари. На Доганя авери.
    Дадоха им %-ти на тези менти за експерименти.
  • 118 Радефф

    1 13 Отговор
    Вървим по моя план - на есен 2 в 1 !
    На тогавашните избори ще победят флашките.
    Сегашните на 11-ти бяха репетиция, да свикнат хората да мислят, че машинното е честно!
    Айде, спокойно! Всичко шъ съ упрай!
  • 119 3592

    10 6 Отговор
    ИТН = Има Такива Неандерталци...
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 А ве Тошко

    10 4 Отговор
    А ве келеш моли се да няма нови избори защото със сигурност няма да си депотат
  • 122 Тошко, като Гроб лъже....

    10 2 Отговор
    Май ходи по въже....
  • 123 5555

    6 20 Отговор
    Всички плюят по ИТН и накрая ИТН печели изборите. Продължавайте да плюете отрепки
  • 124 ЧАЛГАКОСМОНАВТИТЕ

    15 6 Отговор
    И СЛАВЧО СА ОМОТАНИ В ДЪЛГИТЕ РЪЦЕ НА ДОГАН И ЦЪРЯ.
  • 125 Някоя

    18 5 Отговор
    Вчера, в предаването ,,Лице в лице" Христо Иванов каза, че министрите на икономиката и финансите и други няколко министри от Служубното правителство имат одобрение от голяма част от населението и не ако ИТН решат могат да им предложат да са министри, каза също, че такива министри трябва да са ориентир или да се изберат още по-добри от тях хора за министри, хора с характер, които да могат да казват ,,не".
    Никога Христо Иванов не е настоявал сегашни министри да са министри и в Правителството на ИТН.
    А, Ризова днес не опроверга Т. Йорданов.
    Или не е слушала снощи Христо Иванов, или удобно замълча.
    За мен е второто.
    112 място

    Коментиран от #150

  • 126 7/8

    12 3 Отговор
    Още малко и ще сте паднали...
  • 127 ДПС

    13 5 Отговор
    СЛАВИ, КОЙ ТИ НАВРЯ ТАЯ КОНСКА МУХА ДА ВЛИЗАШ В ПОЛИТИКАТА... НЕ РАЗРА ЛИ, ЧЕ ЗА ТАМ ТРЯБВА ДИПЛОМА ОТ ПРЕСТИЖЕН ЗАПАДЕН КОЛЕЖ И МИНИНУМ 3 ЕЗИКА... А ТЕЛЕВИЗИЯТА ТИ Е ЖАЛКА ПАРОДИЯ... ПРОСТОТИИ САМО ЗА ПИЯНИЦИ...
  • 128 УМРЕМ ОТ КЕФ.....

    5 5 Отговор
    ЛИБЕРАЛНИ ЖЕН'ДЪР'ЛЯЦИ, ЦРЪВЕНИ ПЕД'ЕРА'СЕ, ДЕБИ'ЛНИ ФАТМАЦИ, КОМ-БОК'ЛУЦИ, ДС-ИЗМ'ЕКЯ'РИ , КЮЧЕКЧИИ И САРАЙСКИ АНАДОЛЦИ,....НЕВЕРОЯТНА ИЗ'МЕТ,.....САМО...НАПАЛМ И ГАЗОВИ КАМ'ЕРИ ЗА ТАЯ КОМ-ФАТМАШКА ДС-ГНАС......
  • 129 Делта вариант

    6 2 Отговор
    Никой не ме слага в изборните листи, ама грешите!
    Наесен изборите ще са 3 в 1!
  • 130 Отврат

    11 5 Отговор
    ИТН са някаква структура необяснима в 21 век.Освен педя чове и оня лакът брада, има омерта да се изказват, говорят, общуват с журнаристи и микрофони, останалите 60 и кусур депутати.Демек да не вземат да се изпуснат и промълвят истината какво всъщност Е и КОЙ е ИТН.Ами Слави, дай им по една униформа с пагони и отличителни знаци за ранга, да не ги бъркаме.ТОКСИЧНИ и противни.
  • 131 ГЕРБ НЯМАТ АЛТЕРНАТИВА !

    7 14 Отговор
    ДОТУК ТОВА ПОЯСНИХТЕ , ЕДИН ОТ ВАС ЗА НИЩО НЕ СТАВА И ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВЪРНЕ БОРИСОВ,ЧЕ ХАОСА Е ПЪЛЕН ,САМО ДЕТО НИ ИЗЛЪГАХТЕ , И ПРЪСНАХТЕ ПО СКОРО ОТКРАДНАХТЕ ТОЛКОВА МНОГО ПАРИ ОТ ИЗБОРИТЕ !
  • 132 баста

    10 4 Отговор
    Тошко месеци говори едни неща, Слави в пълно мълчание.И изведнъж се появява Слави и всичко което е говорил, обяснявал Тошко, хооп отиде в канала.Какво е това.Легитимирате ЛЪЖАТА що ли ?
  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 БРАВО

    10 2 Отговор
    Експерти без политическо минало, това иска всеки честен българин.
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Смехурко

    3 3 Отговор
    Егати албанския реотан
  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Ако бяхме здрав народ

    4 3 Отговор
    Сега щяхме да даваме директно всеки ден олимпийските игри с участие на български спортисти ама автора го е казал Не сме народ...
  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Честито продажници!

    14 7 Отговор
    Славчо, Тошко и бандата им приключиха с политиката! Утре да ходят на петъчната молитва и да свикват с дупенето, че само това ще им остане от слугинажа на ДуПяСе-то! Никакъв шанс при трети избори, всичко вече е ясно!

    Коментиран от #148

  • 141 ФАКТ

    6 6 Отговор
    Цветелина Бориславова-Карагьозова,определя дневният ред в кочината.За това Тиквата е спокоен.СИКаджийте нямат изчагъртване.
  • 142 Другите вън

    2 8 Отговор
    Последев ход - мажоритарни избари!Влизат ГЕРБ ИТН ДПС и БСП.
  • 143 🌋🌋🌋🌋🌋🌋🌋🌋🌋🌋🌋

    6 16 Отговор

    До коментар #40 от "куче":

    БОРИСОВ ЧЕТВЪРТИ БОРИСОВ ЧЕТВЪРТИ БОРИСОВ ЧЕТВЪРТИ БОРИСОВ ЧЕТВЪРТИ БОРИСОВ ЧЕТВЪРТИ БОРИСОВ ЧЕТВЪРТИ БОРИСОВ ЧЕТВЪРТИ БОРИСОВ ЧЕТВЪРТИ БОРИСОВ ЧЕТВЪРТИ....ОХ СВЪРШИХ НАЙ_НАКРАЯ ...НА ЕСЕН БОРИСОВ FOREVER💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
  • 144 Ямбол Сити

    10 3 Отговор
    Тези тъпанари и в Африка не могат да направят правителство на някой местно племе
  • 145 Ще се окаже, че

    7 8 Отговор
    Ицо Иванов и Мая Ма играят за Дпс и Герб задкулисно. Интриганти. ХА!
  • 146 Навалний

    10 3 Отговор
    А гиди Ямбол ски простак!
  • 147 Охлюв

    4 5 Отговор

    До коментар #52 от "5996":

    добре, че Бойко и Данчето ви пооправиха Голямото село, ама селяндурщината ви никой не може да оправи.
  • 148 Въъъй

    1 2 Отговор

    До коментар #140 от "Честито продажници!":

    Ти да не си Дядо Прогледнал в Бъдещето или се опитваш нещо да разгадаеш?
  • 149 сороснерес

    5 4 Отговор
    ДБ е на хранилката на сорос..Вижте Тафров...и ще разберете кой какъв е..просто проверете информация в интернет..
  • 150 Всички

    1 5 Отговор

    До коментар #125 от "Някоя":

    Чуха какво каза Ристю Бойикикиев-Иванов,, какви си ги нагласяш, "умна красавице"!?
  • 151 Аз си имам партия и тя е Демократична Бъ

    7 7 Отговор
    Аз си имам партия и тя е Демократична България ! Но мислех , че ИТН са по свестни , но се оказаха големи боклуци ! Нови избори и това !
  • 152 Сарайски

    10 1 Отговор
    Тошо, Тошо-представи се лошо.
    Няма да си получиш пая
    от библиотекарите и от Сарая
  • 153 друг шанс няма

    1 8 Отговор
    Мажоритарни избори!!!

    Коментиран от #154

  • 154 Протест срещу безобразията в България

    4 4 Отговор

    До коментар #153 от "друг шанс няма":

    Да бе да върнете БОКО НА БЯЛА КОБИЛА.. НЕ И ТОЗИ ПЪТ.. МАЖОРИТАРНИ ТЕ ИЗБОРИ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНЯТ СЪС ЗАНОН
  • 155 Всичката измет в политиката, е впрегната

    5 7 Отговор
    Всичката измет в политиката, е впрегната срещу ДБ! Страх тресе кочината!
  • 156 само факти

    8 8 Отговор
    ИСТИНАТА ВИНАГИ ИЗЛИЗА НА ЯВЕ .ТОВА КОЕТО Е ЯСНО ЗА ВСИЧКИ НОРМАЛНИ И БЕЗПРИСТРАСТНИ ХОРА ,ЧЕ НЯМА КАК МУТРЕСИТЕ МАНОЛОВА И ДОНЧЕВА И СЛЕДОВАТЕЛЯ НА ТОДОР ЖИВКОВ ЗАЕДНО С МАДЖОВЕЦА БИВШ МИНИСТЪР ДА СА НОВИ ЛИЦА-ТЕ СА ТАМ ЗА ДА ИМА ЛАПАЧКА ,ДА ИМА МИНИСТЕРСКИ КРЕСЛА.ТЕЗИ ХОРА ПРОВАЛИХА И КОМПРОМЕТИРА ПРОТЕСТИТЕ НА МЛАДИТЕ ХОРА ОТ ЛЯТОТО.ТЕЗИ ХОРА ПРОВАЛИХА ПРОМЯНАТА.
  • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 158 Станишефф

    11 5 Отговор
    И какво излезна ....БСП е най свестната партия!!
  • 159 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 16 Отговор
    АСЕН ВАСИЛЕВ крадец

    Коментиран от #182

  • 160 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 6 Отговор
    никога герб дпс никога
    БОЙКО БОРИСОВ ИВАН ГЕШЕВ
    мутрите в затвора
  • 161 VovИ

    8 4 Отговор
    Бля, бля в обяснителен режим. Втори провал на хората на Доган.
  • 162 Едуард Петров-Едо

    6 6 Отговор

    До коментар #16 от "Бонев":

    Бонев, ти го даваш ГОЛЯМ ГЕРБЕРСКИ ТАРИКАТ, НО ТАРИКАТЛЪЦИ ТЕ ТИ, РАВНИ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, НЯМА ДА МИНАТ! ЦЯЛАТА НЕ МАЛКА ШАЙКА НА герб В ЗАТВОРА ЩЕ Я ВКАРА Христо Иванов, С ПОМОЩТА НА НАРОДА! АНАДЪН МУ? БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ЗЛИТЕ РАБОТНИЦИ! АМИН! А Иван Вазов добре се е произнесъл за ТИРАНИТЕ!

    Коментиран от #170

  • 163 Тошко

    3 2 Отговор
    ЙорданкоЧанков
  • 164 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 165 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 3 Отговор
    БОЙКО слуга на ЕРДОГАН
  • 166 0001

    7 4 Отговор
    Човек и добре да живее, понякога се налага да му бъдат припомнени елементарни, базисни, аксиоматични факти – факти обективни, т.е. независещи от това дали ни харесват, или не. Това днес особено се отнася за партия ИТН, все по-видимо изпускаща историческия шанс да направи правителство за промяна и изчегъртване.



    Факт първи е от областта на аритметиката. ИТН има подкрепата на 24 на сто от гласувалите (т.е. на около 12 на сто от всички български граждани) и разполага с 65 депутата в Народното събрание – половината от необходимото за самостоятелно правителство. Изводът от този факт е, че пред ИТН стои задачата постоянно да увеличава подкрепата за себе си, за да може да управлява.



    Факт втори е от областта на политиката. Работата на всеки политик, дори радващ се на подкрепата на мнозинството, е да приобщава. Да превръща симпатизантите в съратници, неутралните – в симпатизанти, а противниците – в неутрални. Особено това е работата на ИТН (виж факт първи).

    Какво обаче реално прави ИТН? Точно обратното. За едно денонощие успя да се изпокара с естествените си партньори ДБ и ИСБНИ, рискувайки да ги отблъсне от кръга на възможните съратници. Нещо по-важно: смъртоносно се скара със служебното правителство, т.е. с министрите, които се радват на най-голямата обществена подкрепа в историята на българската демокрация. Оттук насетне, когото и от тези успешни люде да се опита да покани в правителството си, ИТН ще се натъква на отказ.



    А ще се натъква
  • 167 5544

    14 4 Отговор
    Тошко,върви да друсаш кокаин със Славчо!!! Лъжци като вас от ИТН-трябва да изчезнат от политиката! Няма да правите Българите на глупаци!
  • 168 Гумен Гадев Пликчев

    4 14 Отговор
    Гадев+Гаргамел=продай България
  • 169 ЛЕРИН

    14 5 Отговор
    Служебно правителство и избори до дупка
  • 170 Хихихихии.. хихихихии

    5 5 Отговор

    До коментар #162 от "Едуард Петров-Едо":

    ЗА... РИС'ТЮ БОЙК'ИК'ЕВ С'ОР'ОС'ПИЯТА-ПЕ'ДЕ'Р'АС ЛИ ДУМАШ, ПР'ЪД'ЛЬО?!?
    ЗА РА'ДКА ДЪЛБОКАТА, В'ИБР'АТО'РА, ШИШИ ПЕД'АЛА 2,..И ЦЕЛАТА ЧЕР'ВЕНА Г-Е'Й ДРУЖИНКА- ДЕЕБЪ?!?
    Хихихихии... Хихихихии....
    ТИЯ ОР'ЪФЛ'ЯЦИ ДЕКА ПРИЗНАХА..МАКЕДОНСКОТО МАЛЦИНСТВО, ОМО ИЛИНДЕН, И ПЕ'Д'ЕРА'СК'ИТЕ СВАТБИ???
    Хихихихии....
    Г-ей ли си или.. потен селски ПЕ'ДЕ'РАС?!?
    Хихихихии......
  • 171 Майкооо

    12 4 Отговор
    Да гласуваш за такива идиоти трябва да си пълен профан
  • 172 Иванов

    9 5 Отговор
    Тошко гледах те при Цвета много ти личеше че сте измамници и че ще работите за дпс и тиквата.
  • 173 ТОШЕЕЕ.... К'УРВООО

    5 6 Отговор
    СЛАВУЦА- ПЕ'ДЕ'РАС... ПЕ'ДЕ'РАС!!!
    "НИКАКВИ РАЗГОВОРИ И ПРЕГОВОРИ С ..БСП,ДПС И ГЕРБ"...А..??? АААА...????
    ЖАЛКИ...КОМ-ФАТМАШКИ И АНАДОЛСКИ КУ'Р'ВИ-КЮЧЕКЧИИ!!!!
    СВЪРШЕНИ СТЕ...ЧАЛГАРИ ГНУ'СНИ....
    К*У*Р ..
    ЗА АНАДОЛО-ФАТМАШКАТА.. Г-ЕЙ СЕКТА-БКП БСП-ДПС-ДС-ДЕЕБЪ-КЮЧЕЦИ
  • 174 Голем смях

    6 8 Отговор
    Започвам да го харесвам Тошко.На всички е ясно,че Доган и отрочето на Костов спретнаха цирка на Росенец.Христо Иванов е най-големия боклук в парламента.
  • 175 рейнджър х

    7 6 Отговор
    ХРИСТО ИВАНОВ Е ПРАВ.ОСТАВЕТЕ СЛУЖЕБНИТЕ МИНИСТРИ ВСИЧКИТЕ.
  • 176 Б1Б2Б3Б4К

    2 3 Отговор
    Б като Борисов 123 като номер на кабинет 4К ултра Хай дефинишън
  • 177 Иванов

    4 5 Отговор
    Тошковото правителство няма да мине и ще има нови избори, които ГЕРБ ще спечелят.
  • 178 Цоко

    5 3 Отговор
    Чалгарят с Боко тиквата и ДПС имат солидно мнозинство и ще си направят правителство. Затова са толко нагли.
  • 179 Има надежда

    3 3 Отговор

    До коментар #1 от "El boko":

    Преди имаше един цар един Бойко сега са много и всеки с по голямо его от другия че е по значим прав и не трябва да отстъпва.Сега наистина ни трябва Борис 3 и 19 юни 1934г
  • 180 кикирикииии

    2 3 Отговор
    Кой е този симпатяга на снимката?
  • 181 меги

    6 4 Отговор
    Тошко хем е грозен, хем е злобен.Този дори не знае .че е толкова елементарен. Тези славчовите ще берат ядове.Много на сериозно се взеха.
  • 182 меги

    3 2 Отговор

    До коментар #159 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Радиацията си е казала думата. Хи.хи................
  • 183 факт

    2 2 Отговор
    то и на шефа виолината е под въпрос, дипломата де!!!
  • 184 Dinero

    7 2 Отговор

    До коментар #2 от "бай Даньо":

    Те трябва да си наредят кабинет!
    Нали не искат да са в коалиция
  • 185 Ганьо

    1 6 Отговор
    В духа на диалектическия материализъм, Маркс говори за борба на индивидите и за единство на противополжностите! Според тази закономерност, напълно логично би било, ИТН, ГЕРБ и ДПС, да се коалират и в името на просперитета на България, да направят едно стабилно правителство.
  • 186 Единствените морални и достойни ИТН

    1 8 Отговор
    Чест и почитания!

    Коментиран от #188

  • 187 Да бе да

    4 4 Отговор
    Чаше ломим , руке ми гербаве, очим те Славе ,молим те върни се ( на село разбира се)

    Ето ви я реалността! Една седмица разговори, африканеца беше щастлифт от диалога , но когато Иванов каза , добре дай да се подпишем за протокола и пред хората (без герб и дпс) , ямболския фейлетонист каза че го изнудват!

    Тоз тоши мушмурок ,малко витиеват изглежда , не ли?
  • 188 ТАКА Е,.. МАЛО'УМНИКО

    5 3 Отговор

    До коментар #186 от "Единствените морални и достойни ИТН":

    ТОШЕТО-КУ'РОЛ'А'ПАЧ,...СЛАВЧО- АНАДОЛСКА КУ-Р-ВА И ЧАЛ'МАР

    Коментиран от #189

  • 189 Що се напъваш

    3 2 Отговор

    До коментар #188 от "ТАКА Е,.. МАЛО'УМНИКО":

    да ми кажеш какъв си? То се вижда и без да ми се хвалиш! 😂
  • 190 Лелее

    4 3 Отговор
    Как ви разпознах триковете,още преди изборите.За вас важи принципа на Ленин през 1917-18 година: Вся Власть Советом! Защо продължавате да увъртате до последно,кой са кандидати за МС и кой е избраника ви за Премиер? Защо? Разтягате времето,за да поставите всички партии в НС,пред свършен факт: Ето господа! Това е нашия Премиер, това са министрите.Това е чиста проба извиване на ръце. Или приемате,или не! Ами да го бяхте казали директно! Ние ще предложим чисто наши кандидатури.Още днес,преди да получим мандат.И след това сядаме за преговори.Прозира все повече,че нещо мътите.Затова разтягате ластика до последно.Ако приемат вашия Кабинет,плана на Кукловодите печели.Защото сте марионетки.Ако - не, ще хвърлите цялата вина върху тях..Както вече го декларирате предварително.Вие какво си внушихте? Че народа,след като ви е дал шанс,ще проемеу безрезервно всичко? Бъркате фатално,чак такива балъци не сме! Ако сте измислили някакъв римейк на Малкия Мук и компания, и мислите че ще мине,риба сте яли.Развалена!
  • 191 Единствените морални и достойни ИТН!

    1 7 Отговор
    Чест и почитания! Да се знае!
  • 192 разкрити сте

    9 3 Отговор
    Народът не е прост, Тошко, разкри ви колко чините и че не ви е чист косъмът. Заигравате се с десари, библиотекари и сарая. Разкрити сте, предадохте хората!
  • 193 няматакъвнарод

    8 3 Отговор
    Кво се пиняме да пишеме коментари всичките, бе?
    Кой ги чете?
    Що за народ сме, щом с трепет чакаме някоя дума от един татуиран селянин от Учиндол, сякаш е божество?
    От най високата държавна трибуна сме дали думата на един ямболски тъ - па - нар и той ръси от там обиди към един действащ български министър?
    Кой ни е виновен?
  • 194 Браво Тоше!

    4 6 Отговор
    Време беше някой да натрие носа на подлеците от ДБ и ИсМв,! Да се види лицемерието и задкулисието им! Не, че не го виждаме по троловете им! Време беше, в Българската политика да се появят хора смели и достойни!
  • 195 Тошко ти

    6 2 Отговор
    добре ли си?! Как водеща партия ще търси вината другаде До дупка трябва да се договаряш. Не те да искат , а ти искаш. Ти нещо раздвояване на личността... Какво си мислихте, тя каква стана... И ти сляпо прогледна. Колко мъка има по тоя свят боже...
  • 196 chi

    3 3 Отговор
    Тошко прави така защото турчина така му е казал да прави!
  • 197 МЕСТНИЯ

    1 2 Отговор
    СЕГА ДА ВИДИМ ОКОНЧАТЕЛНО ЯСНО КОЙ СА ФУРНАДЖИИСКИТЕ ЛОПАТИ? КАКВО ГО БЪРКА БИВШИЯ СЪДЕБЕН СЛУЖИТЕЛ И МАЯ МАНОЛОВА СЕГА ОСТАВА ВСИЧКО ДА ОТИДЕ НА ВЯТЪРА. НАЙ ГОЛЯМАТА НОВИНА Е ПОСТАВЕНИ ФИРМИ ЯКО С МИЛИОНИ СА СЕ ОБЛАГОДЕТЕЛСВАЛИ ЗАКОННО КРАДЕНЕ ЧРЕЗ ТАЗИ БАНКА . КАДЕ СА ПАРИТЕ?
  • 198 Румпелщилцхен

    7 2 Отговор
    Ами щом ще се търсят стари рани нека Тошко си спомни как неговия Слави обикаляше след Васко Илиев и му се мазнеше по заведенията. После се залепи да Жоро Илиев и шмъркаше до припадък в Домби.
    Той затова и сега не може да се излекува. Дрогата му смаза организма. И за капак я кажете печелите ли време за Бойко та като се провалите умишлено накрая той да се завърне?

    Коментиран от #199

  • 199 И като

    1 1 Отговор

    До коментар #198 от "Румпелщилцхен":

    се събуди, ко стана? Имаше ли подхвърлено бонбонче първолаче? 😂
  • 200 вън

    2 2 Отговор
    МУТРИ ВЪН, с 200
  • 201 КАШЧЕЙ

    2 3 Отговор
    ТВЪРДО ЗА НОВИ ИЗБОРИ
  • 202 И аз да кажа

    2 3 Отговор

    До коментар #71 от "гражданин":

    И какви да се допускат? Само "правилните"- хората на Москва като Радев? Парашутирани от чуждо разузнаване? Вие с всичкия ли сте?
  • 203 Политолог

    2 2 Отговор
    Много е просто, Христо Иванов нищо не решава, той е кукла на конци на Иван Костов
    Мая Костинбродска също нищо не решава, тя е пионка пък на Божков-Черепа
  • 204 Споко......

    2 2 Отговор
    Чака се двоино или нищо........Тук удара е по Радев..... При нови избори Радев няма да отиде на финал....... Елеминират ли Радев ще се направи правителство.Това че Тошко се прави че не знае че 121 е по вече от 65 или 112..... Е проблем на тези които се изненадват..... Нови избори ще загуби само Мисълта на радостният Радев че при парламентарна криза той ще управлява по терлици..... Но уви лошите новини за уж много силното присъствие на Радев те първа предстоят.
  • 205 Макробиолог

    1 1 Отговор
    Напънала се планината и изродила тошко.
  • 206 ВЕДНАГА

    1 1 Отговор
    СПОРЕД МЕН В СОФИЯ ТРЯБВА НОВО МЕТРО , ТОВА НЕ МИ ХАРЕСВА !
  • 207 Гената

    1 2 Отговор
    Скоро разбрах, че "гнилото" около ИТН се нарича Иво Прокопиев.
    Беше ясно, че няма начин простоватите сценаристи да са на ниво да предложат екперти за правителство. Пък и за тая работа са необходими сериозни пари, които Слави просто няма.
    И така виждаме, че начело на НС за втори път седи една г-жа, която е съсобственик на "Каолин" Сеново, както и да се нарича то днес. Казват, че перлата в колоната на братя Прокопиеви била продадена на немци...които никой не ги знае кои са /?!/.

    Коментиран от #208

  • 208 Гената

    1 1 Отговор

    До коментар #207 от "Гената":

    Всъщност няма нищо лошо, то си се знае, че кабинетите се редят в офиса на нечий олигарх. Е, днес имаме кръга Капитал. Пак е по- добре от резиденцията "Росенец", или зайчарника в Банкя ! Но на сценаристите не им прави чест да подценяват толкова "суверена" и да ни пускат по парзалката. Нищо не ви костваше да бъдете чисти и открити, поне в началото.
  • 209 ха ха

    2 1 Отговор

    До коментар #52 от "5996":

    Къде е уредено в софия я пак. София е гето и то благодарение на районните кметове от Дъ Бъ. Явно не си от София ама лаеш за грантове А?
  • 210 българин

    5 1 Отговор
    Тоше, мислиш се за много умен, но вчера ДПС и Герб те направиха на луд и ти като последният глупак им се хвана. Че това / ако имаш възможност, прегледай кадрите от НС, ще се убедиш от реакцията на Биков и останалите от герб, радостта им, че си се хванал/със случаят "Василев" е поредния номер се разбра още докато ти се ерчеше на трибуната. Другото, проверил си Василев, но не там където трябва. Позвъни на телефона на"ортака" му и виж дали някой ще ти се обади. Много ниско паднахте, не се знае дали човек да ви има доверие. Никой няма да ви се навие да гласува всичко, което искате, без да знае за какво става въпрос.
  • 211 От ИТН

    4 1 Отговор
    много сте нагли!!!! Хем не искате коалиция, хем не искате да ви се месят в съставянето на правителство, хем пък другите ви виновни. Защо ли ми се струва, че правите същото като една друга "изчегъртана партия"???
  • 212 гошо

    3 1 Отговор
    Как наркомани ще правят правителство?
  • 213 Гошо

    1 1 Отговор

    До коментар #9 от "ТаУмВзе":

    E точно там е работа че не ги спечели, а само се води по документи че ги е спечелил ,т.е. де юре ги спечели ,ама де факто не, а пък при Бойко стана обратното ,за сега де ,щото при него скоро и де юре и де факто ще ги загуби
  • 214 Анализатор

    1 1 Отговор
    Ти целият си гнил, както и чалгарската ви партия, а най-изгнил е вожда ви, който се опитва да управлява виртуално страната, защота реално не е в състояние.
  • 215 СЪСЕД

    0 1 Отговор
    ТОШЕЕ ТИ СИ ПО ГНИЛ ОТ ТОВА МОМЧЕ ДВА ПЪТИ НАЛИ СИ ГО ЗНАЕШ
  • 216 Нормален човек

    1 2 Отговор
    Тошко е срам за България. Но истинската гад е прецедента Радев. Този е слуга на Байдън и джендър бандата около него. Българите ще го разберат, но късно. Пък и от тях нищо не зависи
  • 217 Буревестник

    0 1 Отговор
    След стъпителното слово на Тошко Африкански от Ямбуллл,да излезе балет Магаданск. ИТН и Жабока Слави започват цирка.
    няба как душевно бедни хора да играят в политиката . Те винаги ще са слуги на ДПС,дори и да не искат.
  • 218 ГЕРИ

    0 0 Отговор
    Вместо да харчите още пари и резултата е ясно ,че ще е по-лош.От тук нататък никоя партия няма да може да управлява сама.Стига вече се нагледахме .Обединете се всички и гласувайте доверие на сегашното /служебо правителство/ така хем няма да си цапате ръцете,хем ще ги оставите да довършат започнатото.НАЛИ ЗНАЕТЕ,ЧЕ СЕ ПОЛЗВАТ С ГОЛЯМО ДОВЕРИЕ СРЕД ХОРАТА А И ТОЗИ КОЙТО ГИ НАЗНАЧИ СЪЩО ИМА ПОДКРЕПАТА НА ХОРАТА /поне това показват проучванията/.
  • 219 456654

    0 0 Отговор
    Дпс и герб крадоха и се изплашиха от хасковското интелигентно умно момче Асен Василев. Да другата гледна точка на дпс е, че щели 3 от запад на изток да крадат. Явно по тях простите КП. Го каза Бойко Борисов. Яко крадене, от турци, помаци и номенклатурни кадри на бкп.. В герб и ще продължат, защото са болни турци помаци и директори, и е редно да си видят тях азис хасан роко и много българи като бръмбарова вълчо директора янко крадците на едро дпс водното се огледайте огледало, интелигентни са 3 завършили в сащ, а дали 3 ще крадат, миже да ги следите, и христо градската десница и мая да мислят, че ни писна от прости и ограничени дпс да ни управлява, нямали амбиции дпс на власт, питай бб, дали няма, очевидци сне, дпс са крадци на едро и ни тикат към убиване и ни убиха, бб е добър, но дпс не. Дпс лъжат, ице.
  • 220 Гражданин

    0 0 Отговор
    Простите турци не харесват интелигенцията. И простите българи с тях крадат и искаме проверка с водното огледало, герб не им направи нищо, кметове, дпс от 30 в нс трябва да бъдат изритани и млади хора, но и младите хич ги няма. Каза ви го бб ПКП. Интелигентни са 3.завършили на запад, искат си простите дпс, за да продължат с бкп дс да крадат
  • 221 123

    1 0 Отговор
    Асен Василев е много интелигентен, и ако краде ори назначаване, та нали дс е за това. Браво Василев. От хасково. Защо мълчи Дилян, заедно са учили в Езиковата. Над Дилян Добрев е Василев. Всички завършили навън са възпитани, но Василев е над много отвън. От кой Хасковски род е Василев. Готино момче и без Атаки. Христе, внимавай. Стига селяния и простотия. Виж обиди го тошко и не го нападна. Право. Много ми харесва Асен Василев и др 2,общо 3.пкп, дпс са ограничени хора и българите също...
  • 222 Оракула

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "El boko":

    Сега вече, със представения" нов кандидат "за Премиер,
    се изсипаха, една купчина с въпроси , и тълкувания
    на които, не е съвсем лесно,
    Слави Трифонов да отговори??

    -По какво си приличат Николай Василев,
    и човека определен от" плюмката " на "БЛИЦ", Блъсков,
    за "човека с шнорхилите"?

    Реакцията на "човека с чекмеджето",
    Бойко Борисов, , шокиран, че един беден човечец ,ще го управлява ,
    и ще му налага ,нова съдебна система та дори и ще го съди?
    Нещо като приказката за старата мома...
    "ти за ква съ мислиш ма..."?
    А" очиларката Десислава", щяла да е,
    новия Армагедон за всички, които обиждат Бойко Борисов!

    При другата политическа сбирщина наречена " ДПС" ,
    се забелязва видимо смирение , с
    което може да се тълкува, че този Премиер,
    въобще, не от проблемите, които покриха
    ,като КТБ и Виваком," Потоците на Потопа от петрол"
    а и много други, по незначителни кражби от бюджета ,
    под числото на милиард лева??

    Като добавим, че "шайката" от НДСВ,
    вече доволно потрива ръце,
    за осигурената платформа на вербовка,
    на бъдещия премиер" Водолаз- аматьор с шнорхел"
    Всичко до тук, протича по сценарий, както в Шоуто на Слави!
  • 223 Крум страшни

    1 0 Отговор
    Герберасти,Маювци,Ристовци,Курниновци,и всякви други пе**раси да ядете на Слави у**я,краденето свърши!Избори до дупка ,ако щете подкрепяйте правителство!
  • 224 махай се

    0 0 Отговор
    Махайте го този ямболски измамник. Цялата им партия е такава-измамници, ментарджии, чалгари.
  • 225 DonDon

    0 0 Отговор
    Да си взимат пародията на политически кабинет и да ходят да си правят кастинги за дебили. За следващите избори да се преименуват на Има ТЪП Народ, че поне да се идентифицират правилно. Лизогъзците на краварите от ДБ също са за бунището с всички други политически партии в това народно събрание, както и Радев!
    Кога нямкой ще започне да милее за Родината и ще започне да защитава националните интереси, а не лични, партийни или такива на чужди държави?
    Май е време за рестарт!?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове