Last news in Fakti

30 Юли, 2021 10:19 4 338 76

Филип Станев: Кандидатът за премиер на ИТН не е политик, но е разпознаваемо лице

  • филип станев-
  • итн-
  • премиер

Депутатът беше категоричен, че ИТН няма да подпише коалиционно споразумение с никоя партия

Филип Станев: Кандидатът за премиер на ИТН не е политик, но е разпознаваемо лице - 1
Кадър бТВ

Кандидатът на „Има такъв народ“ за министър-председател не е участвал досега в политиката, но е разпознаваемо лице. Това заяви в „Тази сутрин“ по бТВ зам.-председателят на ПГ на ИТН Филип Станев. Той допълни, че съставът на кабинета им е готов и очакват Румен Радев да връчи първия проучвателен мандат.

Депутатът от партията на Слави Трифонов заяви още, че не търсят подкрепа от ДПС, защото по време на преговорите не са имали допирни точки по важни за тях теми.

Станев беше категоричен, че ИТН няма да подпише коалиционно споразумение с никоя партия.

ИТН vs. „Демократична България“

Той обясни, че от партията нямат отговор защо от „Демократична България“ са реагирали с декларация в парламента за състава на бъдещия кабинет.

„Какво се промени? Едно говорихме на тези консултации с политическото им ръководство. Защо нашите експерти се срещнаха и разбраха по основните теми? Какви бяха тези декларации и властови претенции? Какви бяха тези претенции за министерски постове? При положение, че г-н Христо Иванов декларира, че няма да има такива претенции“, заяви Станев.

Според зам.-председателя на ПГ на ИТН се е оказало, че предложените от „Демократична България“ трима министри от служебния парламент не са „ангелоподобния образ“, който им е изграден.

Става въпрос за финансовия министър Асен Василиев и колегите му с ресори „икономика“ и „образование“ – Кирил Петков и Николай Денков. Вчера в парламента от партията на Слави Трифонов обвиниха Василев в кражба на интелектуална собственост и намекнаха за конфликт на интереси при Петков.

„Те имат проблеми в своето професионално минало. Някои от тях имат проблеми и със закона. Разбрахме го навреме. Странно е защо тези министри са толкова фаворизирани, при положение, че те не са съвсем ОК с това, което са извършвали през годините. Вчера Василев каза пред медиите, че си бил спечелил делата в Ню Йорк. Ама, ние говорим за делата в Лондон и говорим за извънсъдебно споразумение – такова се постига, като кажеш, че си виновен и не желаеш да понесеш реална наказателна отговорност“, заяви депутатът от партията на Слави Трифонов.

Станев обясни, че острата им реакция е била провокирана, защото първоначално от „Демократична България“ са заявили, че не държат на министерски постове, а после са излезнали с предложения за конкретни лица.

Той допълни, че не са предлагали три пъти на Асен Василев да се присъедини към техния кабинет, а са водили три разговора – с едно предложение. Относно предложения първи вариант на кабинет Станев заяви: „Ако не бяхме аналитични и не бяхме отчели това като грешка – нямаше да оттеглим предложението“.

„Дългата ръка на ДПС“

Той отрече в действията им да се намесва „дългата ръка на ДПС“, както заявиха Василев и лидерът на „Изправи се БГ! Ние идваме!“ Мая Манолова.

„Дайте да не говорим за дълги средни и къси ръце, а да гледаме фактите. Тук виждаме дългата ръка на английското правосъдие по отношение на г-н Василев. И затова част от събитията се развиват по този начин. Ние се срещнахме с ДПС открито, пред медиите в парламента. Не търсим подкрепа с ДПС, нямаме много допирни точки. Самите те, най-вероятно, няма да ни подкрепят“, посочи още той.

Станев заяви, че се разминават по темите – главен прокурор и съдебна реформа. По думите му ДПС и ГЕРБ са част от политико-олигархическия модел.

Депутатът от ИТН беше категоричен, че партията на Слави Трифонов няма да подпишат коалиционно споразумение с нито една партия. Той добави, че остават отворени за преговори с представителите на „Демократична България“ и „Изправи се БГ! Ние идваме“.

„Ако ДБ искат да направят така, че моделът „ГЕРБ“ да го няма, трябва да подкрепят нашия кабинет, а не да правят някакви странни декларации, да си говорим за горещи политически страсти, вместо да работим практично“, добави той.

Предложението за кабинет

Филип Станев заяви, че в момента, в който президентът им връчи мандата, те ще обявят кой ще бъде тяхното предложение за премиер. Преди дни държавният глава Румен Радев призова партиите да побързат с преговорите, защото е готов да връчи първия проучвателен мандат.

Той обясни, че е ясно предложението им и отговаря изцяло на това, което искат да направят в политиката: „Човек с качествено образование, с добър морал, с експертиза, с всичко онова, за да бъде различен от премиера Бойко Борисов“.

Депутатът посочи, че в преки политически действия техният кандидат досега не е влизал, но е разпознаваемо лице. Съставът на кабинета също е готов.


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    41 15 Отговор
    Ще е някой льольо, щом го крият толкова време. То е ясно, че ще бъде инсталиран само да си замине с позор след 3 месеца.
  • 2 choko

    27 14 Отговор
    Аз Ви казах Митко Пайнера ше е хихи :D

    Коментиран от #58

  • 3 Dinero

    29 7 Отговор
    И малкия Мук е разпознаваемо лице !?
  • 4 БАЙ Х@Й ‼️

    27 8 Отговор
    Да не стане от ИТН на итн. !!!!!

    Коментиран от #19

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 шоу

    19 7 Отговор
    кака Златка? Или някой друг от вечерните шоута на медиите на олигарсите?
  • 7 АЗ съм

    19 7 Отговор
    ОК, ще изчакаме да видим.Аз лично съм за чисто ново лице,въпреки че няма да има опит.Опитните ги гледахме в продължение на години и разбрахме, че "опит" всъщност е "мерканитлност,совалки и лицемерие"............бих дал кредит на доверие на кадърни и образовани хора, макар и без този опит...................

    Коментиран от #31, #76

  • 8 Протест срещу безобразията в България

    28 13 Отговор
    Мръсните хора и политици са в ИТН! Д(П)С от вчера са бесни! ПЪРВО - Иванов ги игнорира категорично, без Д(П)С във властта. Препоръчителна диета. Порциите спират! ВТОРО - Заработи комисията Росенец, а там е Сарая на Доган! Тошко наивно пита при Ризова... какво се случи от вчера до днес? Ето тези две неща се случиха. Слаб актьор е Тошко, за политик не става, а сега и Доган няма да го хареса като слуга. Скеча е лош, Тошкооо!🤣

    Коментиран от #24, #44

  • 9 политици

    19 6 Отговор
    има ли вече значение, вие вече се приключихте, но явно може да се копае още под дъното, бонбони за милиарди
  • 10 Помисли

    19 20 Отговор
    Слави, замисли се дали да правиш каквото и да е било с Христо Иванов след вчерашната помиярска история. ДБ ще влезнат в ролята на ДПС много бързо, вече го правят. Имат ресурса, имат и медиите. Замисли се !

    Коментиран от #11, #36

  • 11 А ти

    16 3 Отговор

    До коментар #10 от "Помисли":

    ... помисли за кого да гласуваш преди да застанеш срещу машината!!!

    Коментиран от #27

  • 12 Сектант

    12 4 Отговор
    За съжеление факти ми трият коментара, напишете ютуб:
    Слави трифонов след победата на изборите и се хванете за главата. Това ще е стила на новият министър председател

    Коментиран от #41, #73

  • 13 джаба

    14 11 Отговор
    филипееее,скрий са бе не ставаш за нищо жалко ,че гласувах за вас ,но заради хюмове като теб - до тук

    Коментиран от #35

  • 14 1618

    27 5 Отговор
    ИТН няма да направят правителство! Провалиха се с нападките към Служебното правителство и с желанието си да преговарят с ДПС! Отиваме към нови избори, а ИТН се разпадат и отиват в историята също като НДСВ!

    Коментиран от #45, #67

  • 15 Последния Софиянец

    16 2 Отговор
    Трябваше да го обявят преди мандата.
  • 16 Абе предлагайте

    21 2 Отговор
    и филанкишията като искате. Важното е номерът ви да не мине. Умряхте да избивате комплекси на тема образование и чужди езици , а забравихте да напомните, че преди всичко и на първо място е грамотният български и интелигентен език, който нито онуй, нито вие имате.
  • 17 Моралист

    17 2 Отговор
    Филип станев за ББР:
    ЩЕ ВИДИМ :)))
    Морал та дрънка.
    И още ние няма да се подписваме, морал та дрънка и още:
    100 процента от разведените са започнали с брак?????!!!!!! Мооооооляяяяяяя я вземи се разкарай.
  • 18 Никога повече И. Т. Н.

    19 3 Отговор
    Никога повече И. Т. Н.
  • 19 адаша

    14 3 Отговор

    До коментар #4 от "БАЙ Х@Й ‼️":

    А може и от ИТН да стане " и т.н. "
  • 20 Абе вие

    18 4 Отговор
    защо поставяте ултиматуми, бе! За да обвините после останалите партии, че доброволно са приели дългата ръка на ДПС, защото сте "нямали" време да проучите кабинета си ли!

    Коментиран от #37

  • 21 Да изчезват

    16 2 Отговор
    барабар с кандидата си !
  • 22 КуКу Къш

    8 2 Отговор
    Зная кой ще е - Рачков !
  • 23 Буха ха

    5 3 Отговор
    Най вероятно ще е адв. Марин Марковски
  • 24 1618

    21 3 Отговор

    До коментар #8 от "Протест срещу безобразията в България":

    Тошко е протеже и подлога на Станислав Трифонов, който по нищо не се различава от Борисов! И двамата са с голямо его, с мания за величие с неистово желание за еднолична власт , с нисък морал, с лъжливи оправдания и манипулации с цел да се изкарат жертви и с нрав на диктатори!

    Коментиран от #50

  • 25 Kkk

    6 3 Отговор
    От Трети път за щастие
  • 26 Слави се изложи с тия примати

    14 4 Отговор
    Освен ако това не е и била неговата цел-парлама и евтин театър. Но тия двамата с Тошкоо стават за сценаристи на Шоуто с глупавите му вицове и кратки анализи, но първо са напълно некомпетентни що се отнася до мениджмънт (стратегия липсва) и второ не се знае вече дали не им дърпат конците. Ако ги съпоставим тия смешници с Петков от Харвард, успял предприемач, иноватор и мениджър или пък с останалите служебни министри, то разликата е от земято до небето съответно.
  • 27 Помисли

    8 1 Отговор

    До коментар #11 от "А ти":

    До скоро беше точно за ДБ, само че след последните 2 дни наистина ще се замисля.
  • 28 Бай Шили

    4 3 Отговор
    Ясно, знаех си че ще е Краси Радков дегизиран като Бойко Таралежа.
  • 29 ТРОПЧО

    12 4 Отговор
    НЕ СТАВАТЕ БЕ КОИ СТОИ ЗАД ВАС СКОРО ЩЕ СТАНЕ ЯСНО САМО РУМЕН РАДЕВ ЩЕ ОПРАВИ БЪЛГАР3Я ТО Е ЯСНО ТЕЯ ПАРТИИКИ СА СЕ ЕДНИ И СЪЩИ
  • 30 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    19 5 Отговор
    Това си е жива подигравка!
    В 17 часа ще ви връчват мандат бе хайвани, а още не се знае кой ще го получи!
    Връщайте мандата и кой от къде е!
    Мижитурки!

    Коментиран от #56

  • 31 Марионетка

    11 3 Отговор

    До коментар #7 от "АЗ съм":

    Тоест на марионетки?
    Нека Пеевски да им дърпа конците само с диплома не става и сърце трябва и кураж и топки.
  • 32 Явна завист

    20 1 Отговор
    -да обвиниш хората, които показаха за по-малко от три месеца какво може да се направи с желание и кадърност, си е чиста проба дебилство. И какво ще постигне България, като постави на техните места разни пиклета с дипломи, но без опит? Интересно - защо чак сего бяха "открити" "тъмни петна" в биографиите на тези хора - при положение, че допреди два-три месеца те бяха канени за част от правителство? Отговорът е ясен - не се поддават на зависимости. Единственият плюс - че ще бъде отхвърлен полуграмотният наглец Борисов, който явно се компрометира дори пред задокеанските си господари. Но дали новото правителство ще е следващият плюс - кой знае, кой знае...

    Коментиран от #40

  • 33 пешо

    8 5 Отговор
    като гледам с каква злобна енергия се вихрят от вчера по всички форуми троловите на Оногова и на бой.ки.ке.вия - започвам да се чудя дали точно тия две политически сили не слугуват на един и същи господар...
    припознаването от тяхна страна на стамбулската к..венция е най-малкото.
  • 34 Българка

    24 2 Отговор
    Смешници! Не може с 25% подкрепа, с 1/4 от всички депутати, да изнудваш и авторитарно да приватизираш изборите. Обществото ви каза, че подкрепя служебното правителство.
    И какво значи разпознаваемо лице- комик, певец, спортист, шоумен.....? И с какво е разпознаваем бъдещия кандидат-премиер? То и Никито Василев беше мноооого разпознаваем, но с лошо
  • 35 изрод от ГЕРБ

    6 2 Отговор

    До коментар #13 от "джаба":

    Кога си гласувал ти бре? Знаеш ли какво е това гласуване?
  • 36 Пеевски

    7 6 Отговор

    До коментар #10 от "Помисли":

    Така е Слави вече е с Делян Пеевски. Двама на една лодка не може един Делян стига.
  • 37 1618

    17 7 Отговор

    До коментар #20 от "Абе вие":

    Станислав Трифонов по нищо не се отличава от Борисов! Поставянето на ултиматуми, лъжите и манипулациите с цел да се изкарат жертви са характерни черти за двамата! Станислав Трифонов излезе най- големия предател в историята на България в мирно време предал доверието и надеждите на протестиращите партии!
  • 38 Я у лево

    20 1 Отговор
    Не става дума за коалиция, а след като искате подкрепа от останалите трябва да подпишете за какво ще ви подкрепят и за каквио вие ще ги подкрепите,в противен случа у лево и да ви нема.Излъгахте толкова избуиратели а сега да ви сърбаме попарата........е няма как да стане.Има още три мандата а вие сте аут завинаги.Измамници.Погледнете си министъра на спорта -адвокатчето на мафиота Гр.Ганчев,измамил държавата с милиони.Това ли ви е морала та ще ми търсите компромати за хора от служебното правителство,които почнаха да изчегъртват мафията.Смешници
  • 39 ШиШиШиШи

    11 8 Отговор
    ЧАЛГАРИТЕ СТАНАХА ЖАЛКИ И ИЗЛИШНИ !!! ВРЕМЕ Е ДА ИЗЧЕЗНАТ. Техните гласове ще минат в Изправи се, ДБ и Възраждане

    Коментиран от #46, #57

  • 40 1618

    17 4 Отговор

    До коментар #32 от "Явна завист":

    Напълно вярно! Нападението на ИТН срещу Служебното правителство дойде като резултат от преговорите с ДПС ! Станислав Трифонов и ИТН са предатели в мирно време !Ще си получат заслуженото ! И типично като Борисов се мъчат да се изкарат жертви! Отвратително!
  • 41 Леле

    12 5 Отговор

    До коментар #12 от "Сектант":

    За 31 секунди щях да повърна 31 пъти. Отвратително! Ей този и "джентълмените" му се канят да ни управляват - с чалга и гюбеци!
  • 42 Бай Шили

    6 9 Отговор
    Слави сгреши, предложеният кабинет си беше добър. Не трябваше да се продава на медиите мисирови.

    Коментиран от #54

  • 43 Джордан

    14 3 Отговор
    Правят си шатак с народа, нали всичко щеше да е прозрачно, нали за ,,суверена,, щяха да работят, а то какво се оказа (Тилев, Доган и сие)
  • 44 LOSHIA

    7 5 Отговор

    До коментар #8 от "Протест срещу безобразията в България":

    Абсолютно си прав. Доган не хареса Тошко,но харесва Христо Иванов.За това беше този театър на Росенец.
  • 45 Оооооо

    7 1 Отговор

    До коментар #14 от "1618":

    Дай, Боже, че съм отвратен! Ама много отвратен!

    Коментиран от #51

  • 46 1618

    13 6 Отговор

    До коментар #39 от "ШиШиШиШи":

    Напълно вярно! При нови избори ИТН се разпадат и отиват в историята също като НДСВ!Станислав Трифонов също персонално ще си получи заслуженото ! Само гледайте, какво ще се случи!

    Коментиран от #63

  • 47 ХАН КРУМ

    16 2 Отговор
    ФИЛИПЕ,ДВИЖИТЕ СЕ НА ПРИНЦИПА НА МАХАЛОТО–ОТ КРАЙНОСТ В КРАЙНОСТ–ОТ ТОТАЛНО ИЗСИПВАНЕ НА КУП ГЛУПОСТИ С ОБЕВЯВАНЕ СЪСТАВ НА ПРАВИТЕЛСТВО ,ОЩЕ ПРЕДИ ОБЕВЯВАНЕ НА РЕЗУЛТАТИТЕ,ДО ТАЙНИ СЕДЕНКИ И ИГРА НА КИЕНИЦА. НАЛИ ПРЕГОВОРИТЕ ЩЯХА ДА СА ОТКРИТИ ,ПРЕД МЕДИИТЕ, ПРЕД ХОРАТА? ЗАЩО НЕ СА?ДАЛИ ЗАЩОТО СТЕ НЕСПОСОБНИ ДА СИ ЗАЩИТИТЕ ЛОГИЧНО ПОЗИЦИИТЕ СИ ,ИЛИ НЕЩО КРИЕТЕ,ИЛИ ПЪК НЯКОЙ НЕ ВИ ДАВА?ПИТАМ! ЗАЩОТО ДВА ПЪТИ ГЛАСУВАМ ЗА ВАС ПО ЕДИНСТВЕНА ПРИЧИНА ,ДА СЕ МАХНЕ ГЕРБ. НЕ СЪЖАЛЯВАМ ЗА ТОВА. НО НЕ СЪМ СИГУРЕН ,ЧЕ МОЖЕТЕ ДА СТЕ АЛТЕРНАТИВАТА КОЯТО ОЧАКВАМЕ.ПОВЕДЕНИЕТО ВИ Е СЪЩОТО ,НАГЛО ,ПОДЛО И ПРОСТАШКО, КОЕТО ОТВРАЩАВА.УЖ НЕ БЯХТЕ ПОЛИТИЦИ,НЕ ЛЪЖЕХТЕ ,ЩЯХТЕ ДА БЪДЕТЕ ОТКРТИ?НЕ ИСКАТЕ ПОДКРЕПА ,КОАЛИЦИИ И Т.Н.,АМА НИКОЙ НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА КАКВО ИСКАТЕ ВИЕ,А КАКВО ИСКАМЕ НИЕ ДЕТО СМЕ ВИ ИЗПРАТИЛИ ТАМ!!!!НА ТРЕТИ ИЗБОРИ СТЕ АУТ,ТОВА ЯСНО ЛИ ВИ Е ИЛИ НЕ?АКО СТЕ ТОВА КОЕТО СТЕ СЕГА ,ПО– ДОБРЕ БЕЗ ВАС!

    Коментиран от #61

  • 48 Хахаха

    4 8 Отговор
    Смешко, голям зор герб да е извън управлението, а мая и татяна вътре. Ясна им е мечтата да лапкат както бсп си знае без спирачка. Много познато ми звучи израза: бспидпс.

    Коментиран от #53

  • 49 гост

    10 4 Отговор
    Гледах интервюто с Ф.Станев по БТВ. Жалка история.На въпросите отговаря с поговорки.Отдавна се знае че българския народ е беден,но за сметка на това..../.пегел/.Щом толкова избраха Славчо и чалгата .
  • 50 Направо

    4 2 Отговор

    До коментар #24 от "1618":

    са под един калъп извадени!
  • 51 1618

    10 5 Отговор

    До коментар #45 от "Оооооо":

    Така е всички сме отвратени от Станислав Трифонов и ИТН! Още снощи след нападките срещу Служебното правителство заложихме на астрално ниво разпад на ИТН! Търпение и ще видите какво ще се случи от тук нататък със Станислав Трифонов и ИТН! И Станислав Трифонов изобщо да не говори, че е рептил, защото точно те ще го унищожат за предаденото доверие! А, те не прощават и са жестоки!
  • 52 Аз Негодника

    2 6 Отговор
    Редно би било,от ИТН да търсят по широка подкрепа,от всички партии в парламента...Включително и от ГЕРБ.БСП. ДПС...Говорим за подкрепа на ИДЕОЛОГИЯТА...Без порции, и постове...Макарче в БСП имат много дълга скамейка от много качествени експерт,хора с голям запас от морална и етична ценонстна система...Която може да бъде ползвана,за развитието на доста качествени политики, и програми...Грехота е, при толкова качествен човешки ресур да не бъде ползван...Особенно когато се пропагандира ПРОМЯНАТА...Нямам предвид хората на РАДЕВ и Корнелия...А хората членуващи по региони в партията.

    Коментиран от #55

  • 53 1618

    9 3 Отговор

    До коментар #48 от "Хахаха":

    Пълно ку - ку си! От Борисов и ГЕРБ по големи крадци от обществени поръчки и Еврофондове -няма! За техен ужас и за ужас на тяхното корумпирано, крадливо обкръжение вече са тотално разобличени от Служебното правителство и никога повече няма да бъдат във властта!

    Коментиран от #59

  • 54 Пинчо

    6 1 Отговор

    До коментар #42 от "Бай Шили":

    Беше добър без премиера и ромския министър. Те и сега ромите ни мачкат. От де имат толкова пари и луксозни имоти като не работят. Май се въртят яки далаверки с данъците. Всяка година плащам 3 бона данъци и като се забавя ми пращат писма, че може да ме съдят ако не побързам. И накрая карам рено на 20г.
  • 55 Гавра

    5 2 Отговор

    До коментар #52 от "Аз Негодника":

    Еименно обща програма подписана, общ кабинет с хора от всякъде които да работят за държавата. А какво прави слави плюе по всички казва им само ние можем само наши хора няма да се подписваме никъде вие стоите в публиката и като ви покажа аплауз натискаите бутона, е това не е партньорство а издевателство и гавра с хората.
  • 56 Мълчат

    7 2 Отговор

    До коментар #30 от "🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️":

    като комунисти на разпит, а преговорите не стигнаха до никъде. Ерго има кой да ги подкрепи. Сега ще лъснат зависимостите с "дългата ръка" и с "таралежа".
  • 57 LOSHIA

    7 5 Отговор

    До коментар #39 от "ШиШиШиШи":

    ИЗЧЕЗВАТ ИЗПРАВИ СЕ И ДБ,А ВЪЗРАЖДАНЕ НИКОЙ НЕ ГИ ИСКА ТРОЛЕ!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #62

  • 58 Смях

    5 2 Отговор

    До коментар #2 от "choko":

    Залагам на Митьо Патлака.
  • 59 Хахаха

    3 1 Отговор

    До коментар #53 от "1618":

    Това в вектник дума ли го разбра. Та какво построиха предните управляващи освен хотелите си по курортите.
  • 60 Макробиолог

    6 2 Отговор
    Кажи красавецо,кой плаща за проекта?Тия лупинги,кълбета и врачански хумор мое се харесват на част от племето,ама ситуацията вече е друга в парламента,покрай ваште маршируващи под строй калинки,вият изгладнели стари кучета,а се задават едни здрави кинти от юропа и ако си мислите че пак само дпс/мултигруп/сик шъ лапате не сте познали..
  • 61 LOSHIA

    2 1 Отговор

    До коментар #47 от "ХАН КРУМ":

    КРУМЕ, ИТН ОПРЕДЕЛЕНО НЯМА НУЖДА ОТ ТВОЯ ГЛАС ,ТИ СИ COPY PASTE
  • 62 Хахаха

    3 1 Отговор

    До коментар #57 от "LOSHIA":

    Изказ на мутре от Делта гард
  • 63 изрод от ГЕРБ

    6 5 Отговор

    До коментар #46 от "1618":

    При нови избори Ристьо и Мая отиват в канала
  • 64 ИТН

    5 3 Отговор
    Пълни нещастници! Бягайте да си правите тъпото шоу или май вече нямате пари и се набутахте в политиката?!
  • 65 ПРОДАЙ БЪЛГАРИЯ

    0 2 Отговор
    Голяма активност на троловете на Гаргамелите но хората никога няма да забравят добрините им
  • 66 Павел Пенев

    5 1 Отговор
    Азис и Стъки са също разпознаваеми лица.
  • 67 С какви

    3 2 Отговор

    До коментар #14 от "1618":

    пари подлеца христо иванов плаща на тролове? От Прокопиев ли са?
  • 68 Байсиичалгата

    7 2 Отговор
    Какъв депутат може да е тоя жалък драскач на тъпи смешки и откровенни простащини ???
  • 69 итн

    2 2 Отговор
    какво означава разпознаваем?

    Е професионалист?
    Неопетнен?
    Не участвал в разни сектантски сдружения?
    Готов да работи в полза на дървата?
    Готов да работи в полза на българските гражданин?
    Готов да се бори с клептокрацията?
    Готов да се бори с корупцията?
    Готов да говори прямо, дори и срещу издигналите го?
    Готов да действа самостоятелно без да се съобразява с разни задкулисни договорки?
    Готов да бъде държавник?

    Какво означава не е политик, с участието си в партия вече е "политик" и поведението му става като на участници в глутница.
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Предлагаме

    2 1 Отговор
    За министър-председател зам.шефа на СДС и кмет на града на Апостола-Каба...иванов,защото е милионер и няма да краде повече....постигнатото досега финансово състояния му е достатъчно.
  • 72 Разпознаваем

    1 1 Отговор
    Бесепарите, депесарите и офшоркаджиите го разпознават. А на гарбиджа със сигурност ще му се размине. Сламени славчови човечета.
  • 73 старо видео

    0 3 Отговор

    До коментар #12 от "Сектант":

    е това
  • 74 122333

    2 1 Отговор
    Успех на Пламен Николов в нелесната задача да бъде премиер на страната!
  • 75 старият рокер

    3 1 Отговор
    Прав си ,Филипе ,разпознаваем е !Веднага го разпознахме, НЕ СТАВА! Теб също те разпознаваме , ти си онзи който пишеше скечовете на деса поетеса,бай шиле и други не дотам целомъдрени образи, ами НЕ ИСКАМЕ ти да ни пишеш законите! 'айде марш в кв. левски -г!
  • 76 старият рокер

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "АЗ съм":

    слава богу, че не решаваш ти!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове