Last news in Fakti

30 Август, 2011 15:27 4 957 1

15-годишно момиче се удави, вълна помете пет деца докато се фотографират

  • удавено момиче-
  • едит симеонова-
  • созопол-
  • сергей игнатов

Петнадесет годишно момиче се удави, след като падна от скала докато се фотографираше на скала със съученици край Созопол, съобщиха от полицията. 

В 15.15 ч. вчера в Районно управление «Полиция» - Созопол е получено съобщение за две давещи се деца в морето в района на созополската местност «Гаджели».

Пет деца са се покатерили на скалите за да си направят снимки за спомен, като силните вълни са  помели две от тях в морето. Двете момичета били завлечени навътре в морето. 15- годишната Мирослава Янева от Кърджали е извадена от водата с помощта на граждани. Оказана й е медицинска помощ, като е стабилизирана здравословно и е без опасност за живота.. Второто паднало във водата момиче обаче – 15 годишната Едит Симеонова от Крумовград се удавила.  На гърба си Едит имала раница. При пристигането на катера на Гражданска защита момичето не е давало признаци за живот.

Трагедията се е разиграла в присъствието на директор, зам.-директори и учители.

Удавеното момиче е дъщеря на известни лекари в Крумовград.

Води се разследване на трагичния случай, съобщи министърът на образованието Сергей Игнатов. Той обеща да се направят изводи и да се засилва контролът. Той изказа съболезнования."Каквито и виновни хора да се определят, не може по никакъв начин да върнем живота на това прекрасно дете", заяви образователният министър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сдф

    0 0 Отговор
    не стига че половината неща не са вярни, че и името на 1вото извадено момиче не може да напишете като хората