Last news in Fakti

8 Август, 2021 12:30 27 827 186

Сашо Диков с ново писмо към Слави: Той свърши преди да е започнал...

  • сашо диков-
  • слави трифонов

Признавам си, че никога (дори след най-левашките гафове на Слави в последно време), не съм допускал Дългият да е способен на такава наглост, пише журналистът

Сашо Диков с ново писмо към Слави: Той свърши преди да е започнал... - 1
Снимка: БГНЕС

Журналистът Сашо Диков отново написа остро присмо, адресирано задочно към Слави Трифонов и председателят на Народното събрание от ИТН Ива Митева. Той отново публикува обръщението в личния си профил в социалните мрежи. Този път позицията му касае обвиненият в плагиатство Петър Илиев.

Ето и целия текст:

"Той свърши преди да е започнал..."

или

“Слави се самоуби(ва) 2”

Заглавието е по повод на Слави Трифонов с допълнението, че не е в сексуален смисъл. Изплагиатствах го от "форумец", а поводът е изобличеният (или по-скоро изобличилият се) като плагиат Петър Илиев, който не само че не беше изхвърлен от правителството, ами беше издигнат и до вицепремиер.

…..

Признавам си, че никога (дори след най-левашките гафове на Слави в последно време), не съм допускал Дългият да е способен на такава наглост. И то наглост, изразящата се в пълна загуба на разсъдък, или във фатална зависимост от нечий болен, ама много болен мозък. Такова брутално публично изнасилване на нормите за политическа порядъчност дори "окаяната жертва на Мата Хари" не си е позволявал.

В първото открито писмо се обърнах към Слави, но след издигането на почетния консул на офшорката Барбадос до вице, очевидно няма никакъв смисъл да правя опити сомнамбулът да бъде събуден. Впрочем, не мога да си спомня кой известен ТВ водещ беше регистрирал свои фирми в една друга офшорна зона… Разбира се, не забравям и няма как да забравя страхотните неща, които десетки години е правил.

Сега се обръщам към парламентарната група на "Има такъв народ". Не към Тошко, Филип или Балабанов, които за толкова малко време толкова много си повярваха, че човек се чуди да се смее ли или да плаче…

Обръщам се към останалите, начело с Ива Митева, с въпроса: "Вие защо влязохте в политиката?"

Отстрани изглежда, че не възразявате срещу следното:

- Да бъдат унижавани и обиждани другите партии, евентуални ваши съмишленици в борбата срещу Голямото Зло.

- Да бъдат слагани на високи постове хора с, меко казано, спорно минало и, твърдо казано, нелепо настояще.

- Да бъдат правени нелепи рокади в правителството ви без обяснения и без мотиви.

- Да се плясва на обществото премиер с куп "сенки" в миналото. После той да се маха, да се заговори, че се слага друг, а в последния момент да изникне трети, който се оказва човек с куха биография и с още по-кухи позициии (вж. първото писмо).

- Да не бъде отстраняван човек, очевидно неприемлив за обществото, като фамозния адвокат Петър Илиев, след като си деклалирал, че в правителството нямат място министри, "извършвали кражба на интелектуална собственост". А за преписвача Илиев има. И не какво да е място - първоначално беше министър на правосъдието, след две седмици - МВР шеф, а след още няколко дни - вече е и вицепремиер.

Неговото плагиатство не само че вече е доказано, не само че има издадена присъда, а тя на всичкото отгоре е и изпълнена. Присъдата се състои в това, че самият той преди един месец е иззел от всички възможни места "токсичния" си научен труд, а медиите се добраха до отделни екземпляри, след ровене в невероятни места, щом стана ясно, че “творбата” липсва в библиотеките и обичайните справочници.

През седмицата в Парламента "супердопингираният с внезапна власт” Тошко (само да можеше да се види каква карикатура е на самия себе си в сравнение с онзи Тошко от БТВ) в стила на Тома Биков невъзмутимо повтори пет пъти: "Нека един застане с лицето си и да обвини П.И. в плагиатство, за да бъде осъден."

В четвъртък в интервю за един сайт, а в събота сутринта по "Нова", ограбената доц. Киселова заяви: "На 04.12.2007 год. написах дисертация, а през 2015-а

излезе книгата на Петър Илиев, в която веднага видях, така да се каже, смущаващи неща. Тази седмица към етичната комисия на СУ има подадени три други сигнала, свързани с плагиатство срещу Петър Илиев."

"А сега какво правим?", бих запитал Тошко.

На всичкото отгоре в събота на обяд по БНР пред Силвия Великова, прекрасната иначе Ива Митева заяви, че правителството ще бъде гласувано в сряда и дотогава могат да бъдат правени всякакви промени в имената на министрите. “Налагат ли се?", попита наивно Силвия, а отговорът беше "Ако има възражения или консесус за промени".

Любопитно е, че Ива познава незаменимия Илиев, работили са по общи проекти, но за сегашния казус "не знаела точно, не била чела. Освен това не била в групата на ИТН, която преговаря с другите партии... И освен това за един човек можело да се кажат и хубави, и не толкова хубави неща.

Ива,

имам чувството, че сте свестен човек. Не ставайте повече за смях и жертва на болни амбиции или на болезнени зависимости. И как Вие, прекрасна г-жо Митева (както и другите от групата), ще отговорите на доц. Киселова, която пита по адрес на Петър Илиев: “Коректно ли е такива хора да символизират промяната?!"

Скъпи депутати, как ви звучи следният диалог:

Ива Николова: "Ако се докаже плагиатство, ще освободите ли МВР шефа?"

"Ако” е много хубав хипотетичен израз", се изцепи Шнорхела-философ.

Вие от групата как се почувствахте, когато ГЕРБ и ДПС бурно аплодираха Тошко, а той в стила на кафявите медии, громеше Асен Василев и Кирил Петков?

Замисляте ли се защо ПИК и БЛИЦ започнаха "да се слагат" на ИТН? Вярно е, че ПИК публикува писмото ми към Слави, но малко след това лично Недялко Недялков ме оплю в голям материал, казвайки че "писмото на личния куриер на Божков прилича на поръчка." ПИК пусна също милозлив репортаж за скромния кандидат-премиер по къси гащи как пазарува на евтин пазар и как, за разлика от Бойко Рашков, живее в скромен апартамент от 80 кв.м. в краен квартал.

Аз като известен гадняр се питам: "Сори, ама не беше ли господин кандидат-премиерът успешен предприемач, доказал се в много в мултиконтинентални проекти?"

БЛИЦ също се отчете с правилен материал по темата: Заглавие "Вижте цялата истина за новия вътрешен министър."

И сега цитирам от интервюто: "Кой твърди нещата, свързани с плагиатство? Няма нищо подобно. Това трябва да е абсолютно ясно!"

И по-нататък... "призовавам този въпрос да бъде спрян, защото няма смисъл да се дискутира. Някой да се е оплакал?" Материалът е от 04.08.2021 год.

На кого принадлежат тези категорични думи? Най-вероятно на научния ръководител, който е дал отлична оценка на въпросния труд на Илиев. И този научен ръководител е, неговото име е....

проф. д-р ... кой мислите... би било логично да е проф. д-р Георги Близнашки - бивш служебен премиер и работещ в същата катедра. И още по-логично е да бъде категоричната позиция на ръководителя на катедрата и бивш конституционен съдия проф. Пламен Киров. Логично е, защото и двамата обичат да се изявяват в много ТВ студия. Вярно с предимно "правилни" водещи. Но сега мълчат. До събота към 18 ч. не съм чул да са казали каквото и да било по темата. А въпросното интервю е с преподавателя по конституционно право от същата катедра, младият анонимник, някой си д-р Орлин Колев.

Още по-кошмарно е, че за въпросния скандал се разбира още през 2015-а година. Тогава на Киселова ѝ казали "седнете и се разберете с Илиев." И още от Киселова: "С Илиев така и не се разбрахме, но в името на символа на академизма - Софийския университет - реших да си затрая. И така цели 6 години, докато името ми не беше намесено в скандала."

Депутати от ИТН,

как ще отговорите на доцентката, която попита "какво още трябва да се случи, за да заживеем според закона и морала?”

По време на гостуването си при Силвия Великова в събота чудесната иначе Ива Митева след видимото притеснение по казуса Илиев, с огромно облекчение изригна: "Подадената оставка от кандидата за министър на правосъдието е проява на морал. Поздравявам го."

Става дума за онзи анонимен депутат с постове в социалните мрежи за "соросоидите майкопродавници".

Впрочем, новият кандидат за правосъден министър дали пък го одобрявате с неговите изцепки?

В един момент Ива проплака: "Преди изборите много обикаляхме из страната. Нали търсихме млади и неопетнени... "

Въпрос от мен: "А какво намерихте?"

Навремето имаше анкета сред депутатите от ГЕРБ как оценяват работата на премиера Борисов по шестобалната система. О чудо, имаше една петица от младо момиче от провинцията. Ако сега вас ви попитат "Как оценявате действията на вашия гуру?" Как, кога и с какви мотиви бе определен първият, а после беше махнат. Как беше определен вторият, после беше махнат. И накрая сложен третият за кандидат-премиер? Имаше ли гласуване? Имаше ли против?

Не ви ли обижда предложението за постовете на безценния Петър Илиев?

Ще продължите ли безропотно да следвате всяко оливане на Тошко, Филип или Балабанов?

Съдраните дънки на Филип в Парламента знак за какво са?

Ще бъдете ли в огромната си част безлика онемяла маса хора, загубили чест и достойнство?

С други думи, така както вашият фюрер все повече се превръща в копие на Бойко Борисов, вие дали не се превръщате (превърнахте) в копие на парламентарната група на ГЕРБ. Давате ли си сметка накъде ви води Председателят?

Към изчегъртване на ГЕРБ или към постилане на килима за онзи с многото натрупани неща?

Вече не започнахте ли да си задавате въпроса: "Впрочем, защо тръгнахме след Слави? Защо, по дяволите, сме в Парламента?"

Един финал без въпрос:

Доц. Киселова казва: “Отдавна се разбра, че Петър Илиев има солиден гръб.“

И все пак достигаме до кошмарния въпрос: “Кой е този тръб?” Очевидно този гръб е толкова широк (висок, силен, богат), че принуждава Слави да изглежда смешен и жалък…


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 697 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Терминатор

    49 558 Отговор
    Какъв журналист е този бокл.....

    Коментиран от #78, #108, #142, #146

  • 4 Пич

    333 27 Отговор
    Хахахаха... Току що ми хрумна , че сигурно и жените не се задържат затова при Славчо... Защото свършва , преди да е започнал... И парите не помагат в такъв случай...

    Коментиран от #46

  • 5 Ръмпези

    658 30 Отговор
    БРАВО ДИКОВ...ОТ ВРЕМЕТО НА ИВО БЕРОВ НЕ БЯХ СЕ СМЯЛ ТАКА ОТ СЪРЦЕ...ТОЧНО И ЯСНО....
  • 6 ДСБ БЪДЕЩЕ ЗА БЪЛГАРИЯ

    241 10 Отговор
    ДПС винаги играят за печелившите, а сега и те мълчат. Което означава, че вървим към нови избори!!!!

    Коментиран от #26, #65

  • 7 Дичо

    42 188 Отговор
    Свършил, ама социолозите дават над 20 процента оня ден

    Коментиран от #60, #81

  • 8 розово

    251 8 Отговор
    Има ли в тази държава свестни хора които да поведат народа в правилната посока или парите са прояли душите на всички?

    Коментиран от #132, #148, #153, #160

  • 9 Тоя боклук Сашо

    56 233 Отговор
    Ако не беше батето сега щеше да рови по кофите батето го създаде тоя мизерник

    Коментиран от #72, #90, #147

  • 10 ПСФ

    26 239 Отговор
    Вече трябва да изоставим критиките и да се концентрираме върхо напредъка на страната! Мисля, Пламен Николов, този мил и спокоен човек, би могъл да ни обедини и заедно да постигнем напредъка, който е нужен на сраната!

    Коментиран от #15, #54

  • 11 ????

    125 13 Отговор
    Най много се учудвам на разни "мастити" журналисти, които говорят за постъпките на Слави, като че ли отскоро го познават! Или не разбират от човешкия характер или така им изнася! Същото се отнася и за избирателите на Слави и Боко.
  • 12 Самата

    172 11 Отговор
    истина ! Но ме учудва , че Сашо Диков , който познава хората , още преди показа на "има - няма такъв народ , не е прозрял страхливата и себевлюбена Славева същност , слугинажа към власт и мутри с цел гръб , нерешителността му е многобройни зависимости !
  • 13 Българка

    217 27 Отговор
    Признaвaм cи, чe никoгa (дoри cлeд нaй-лeвaшкитe гaфoвe нa Cлaви в пocлeднo врeмe), нe cъм дoпуcкaл Дългият дa e cпocoбeн нa тaкaвa нaглocт. И тo нaглocт, изрaзящaтa ce в пълнa зaгубa нa рaзcъдък, или във фaтaлнa зaвиcимocт oт нeчий бoлeн, aмa мнoгo бoлeн мoзък. Тaкoвa брутaлнo публичнo изнacилвaнe нa нoрмитe зa пoлитичecкa пoрядъчнocт дoри "oкaянaтa жeртвa нa Мaтa Хaри" нe cи e пoзвoлявaл."
    Както винаги Сашо Диков стреля безпардонно в десятката. Той е журналист с гръбнак, който не превива пред фепдали и мафиоти. Много точен анализ на действията на ИТН
    Аз също се обръщам към депутатите на ИТН, особено тия от гражданската квота и ги призовавам да гласуват с морал и по съвест. А това значи да не подкрепят неизвестния Шнорхел с куха биография и съмнително напудрена с подмяна и дописване от КОЙ в държавни регистр, министър, който е крадец на интелектуална собственос, съратник на Цацаров в масонска ложа и зависим от ДПС1
    Имаме успешно работещо и борещо корупцията правителство! Нека стане редовно правителство! КОЙ се страхува от разграждане на сарайския модел?
    Слави за колко милиона продаде ИТН?

    Коментиран от #19, #45, #79

  • 14 НАЛИ

    70 14 Отговор
    СИ В ОТПУСК. ГЛЕДАЙ СИ КЕФА.
    ТОВА КОЕТО ПИШЕШ ГО ЗНАЕМ.
    ИСТИНАТА Е:КАК ДА ПРЕДОТВРАТИМ ТОВА.ТУЙ ОНУЙ И ПАХ СЪЩОТО.
    ТО САМО С ПРИКАЗКИ ОПОРКИ НЕ
    СТАВА. ТРЕБЕ ДА СЕ РЕЖИ ДО КОКАЛ.
  • 15 ????

    45 15 Отговор

    До коментар #10 от "ПСФ":

    Аз пък виждам марионетка и за жалост дори не на Слави.
  • 16 vladi

    128 17 Отговор
    Освен за стръв за роболов , за нищо друго не става глиста от учиндол

    Коментиран от #28

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Сарая

    110 9 Отговор
    Гърбът е Доган и всеки го знае. Това е положението ще чакаме и това да мине.
  • 19 МНОГО ДОБРЕ

    41 4 Отговор

    До коментар #13 от "Българка":

    КАЗАНО. НО ПОНЯКОГА ЧЕТА ТВОИ
    ПИСАНИЯ КОИТО СИ ПРОТИВОРЕЧАТ
    КРАДАТ ТИ НИКА ЛИ?!???

    Коментиран от #58

  • 20 vladi

    138 12 Отговор
    Слави , предлагачо, нагъл боклуко , на следващите избори суверена ще ти го начука и ще те изхвърли от политическата сцена

    Коментиран от #29

  • 21 бим бам

    125 12 Отговор
    Чалгарят шарлатанин от Учиндол е партенка на Доган и Борисов,долу!
  • 22 Джамбаза

    26 130 Отговор
    Сашо Диков с ново писмо към Слави
    Писмото от Божков ли е?
  • 23 ДИК И ЖУРЛИСТ

    25 119 Отговор
    ЧЕРЕПА АКТИВИРА ДИКОВ ДА ПЛЮЕ ПО ЧАЛГАРЯ. ДИКОВ КАКВО ГО ИНТЕРЕСУВА КОЙ КОГА СВЪРШВА? ТОЙ ДА СИ ПАЗИ Г.ЗЪ!

    Коментиран от #74

  • 24 нннн

    59 6 Отговор
    Червеят е дълъг, но не и висок.
  • 25 Шопо

    21 106 Отговор
    Мноугоу си тъп Сашеее мноугоу..по-тъп и от учиндолският.
  • 26 Мълчат

    57 3 Отговор

    До коментар #6 от "ДСБ БЪДЕЩЕ ЗА БЪЛГАРИЯ":

    За да видят дали ще мине пак номера им, много се притесняват от това евентуално да излязат на слънце и да се наложи те да гласуват за Слави Искариотски!
  • 27 Пурко

    111 8 Отговор
    А Вие какво очаквахте от чалгарите не разбирам?!? Защо всички са толкова учудени и потресени! Това си е напълно в техния стил и начин на мислене и последващи действия! Щом се гласува за такива като тях и бочко значи си ги заслужаваме во веки веков! За това ще сме винаги на опашката и дори под опашката на Европата ....
  • 28 уаси Тито

    68 6 Отговор

    До коментар #16 от "vladi":

    Чалгарят тения е телкаджия и освен милионите които има,инвалидът смуче от народните пари!
  • 29 Никога

    56 19 Отговор

    До коментар #20 от "vladi":

    Повече за Юдата Слави! Вече единствено и само за ДБ!
  • 30 падналия ангел

    91 11 Отговор
    Всичко това е вярно! Но къде бяхте, когато направихте мутра министър председател? Къде бяхте, когато Биков, Сачева, Тодоров с книгата за Баце станаха най-лоялните му пудели? Що не питахте Цецка Цачева как от комунистка се става гербаджийка? И за едни тефтери не питахте, и за суджуците мълчахте, за "Ало Вальо" и "Мишо Бирата" ...кИде бяхте бе?А че дългия се самоуби, да...даже няколко пъти!
  • 31 Ето това

    103 9 Отговор
    е Трифонов - един егоист и позьор.

    " Когато беше стачката против Петър Младенов във НАТФИЗ и блокирахме университетите, всички бяхме едно, ядяхме едно, спяхме по сцени по аудитории. Слави Тогава дойде във НАТФИЗ, бяха гаджета със Силвето Лулчева, смени бравата на един учебен кабинет и си направиха спалня за тях с ключ. Той беше единственият, който си имаше собствено място“, разказа Въргала. Още преди повече от 30 години, дългия е бил стойкаджия, хитър и нагаждащ се провинциалист, който в същността си е един егоист, на който не му пука за общата кауза. Брекалено много стават съвременните образи на бай Ганю в политическия ни живот. Време е да помогнем на ИТН да се превърне в подобаващото ѝ "и т.н." и да се върнат в малкогледаематакабеларка, откъдето изпълзяха. (Между другото, по същият начин Слави се присламчи към протестите срещу виденов. Лицето беше Камен Воденичаров с фразата: Когато в другите държави хората не могат да си плащат парното - свалят правителството, в България, хората като не могат да си плащат парното - си свалят радиаторите.

    Време е да изревем: ГАНЮВЦИТЕ - ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

    Коментиран от #87

  • 32 помня

    23 55 Отговор
    Как преди време беше плюл по Слави а на другия ден му беше гост в предаването а там такива четки правеше на Слави само дето свирка на му направи
  • 33 мръсни чалгари

    103 10 Отговор
    И все пак, някой чалгар ще вземе ли да ни обясни действията на ръководството на ИТН? Толкова много грешки, нелепици, неуредици, смени, промяна в мненията, промяна в политиката, промяна в разговорите с останалите партии, наглост, инат, злост, дебелоочие, дебелокожие, двойни стандарти, противоречиви изказвания, ссмешно фейсбук ръководене , селски изцепки в Парламента, селски изцепки в медиите, странни кадрови избори, странни и смешни назначения за премиер и министри и още и още. И всичко това в рамките на има няма две седмици. Бог да пази България от такива "политици"!

    Коментиран от #53

  • 34 Vladi

    67 9 Отговор
    Такова чудо може да се види само в България ! глист с тениска и патерици !
  • 35 българка

    79 15 Отговор
    Сашо е боец! Адмирации!
  • 36 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    22 81 Отговор
    Aз кaтo извecтeн гaдняр ce питaм: "Coри, aмa нe бeшe ли гocпoдин кaндидaт-прeмиeрът уcпeшeн прeдприeмaч, дoкaзaл ce в мнoгo в мултикoнтинeнтaлни прoeкти?"Какво пречи да си богат и да пазаруваш от там където Ти харесва???Защо се атакува ,човек непознат,никога не е бил във власта ????Не е ли редно да се остави да видим поне 100 дни негово управление,а тогава да говорим????Убеден съм този човек Новия ниПремиер е по стойностен и от диков и всички ,около диков!

    Коментиран от #63, #95, #175

  • 37 Саше

    23 62 Отговор
    стига се излага повече! Падна достатъчно, като се продаде на задкулисниците ДБ! Това казва всичко за теб!
  • 38 БРАВО

    85 13 Отговор
    САШО Е 101% ПРАВ. ЧАЛГАРЯ ЩЕ НИ ДОВЪРШИ.
  • 39 С топки

    55 9 Отговор
    Истинския мъж трябвада направи три неща в живота си: 1 Да посади дърво, 2 Да построи къща, 3 Да отгледа дете!... Той къщата е придобил с гъзолизане и "недоказни" доходи, не съм чул/чел да е посадил някога дърво, за детето всички знаем ....сещата ли се за кой виоск мъжкар иде реч?..

    Коментиран от #92, #166

  • 40 рон джереми

    39 9 Отговор
    Към заглавието на Диков Той свърши.......!Ами така е,като не е виждал жена освен мама му Здравка!
  • 41 Съгласен

    62 11 Отговор
    Поздравления за г-н Диков и позицията му. Вярвам, че има между депутатите на ИТН, които ще го чуят и дано да се замислят. Не е късно още. Решението е служебното правителство става редовно с ясни приоритети и конкретни задачи за първите 100 дни, следващите 6 и 12 месеца. В момента то е с висок рейтинг и ако му се даде свобода, кредита на доверие от хората го има само от тях ще си зависи дали ще успеят или ще се провалят. Никоя политическа партия не губи от това. Ако ГЕРБ и ДПС са прави ще се върнат на бял кон, ако ИТН и БСП го подкрепят и то не се справи пак няма да са им такива загубите колкото биха имали при предсрочни избори сега. А ако се справи ;) ...
  • 42 Gen Gurko

    16 53 Отговор
    Голям кривандел си Сашо, да знаеш.
  • 43 Лизач!

    19 52 Отговор
    Браво бе саше, направо си - немам думи.
    Сега на кого ще излижеш задника?!
  • 44 .......

    17 54 Отговор
    СПОРТЕН ЖУРНАЛИСТ НА ПРЕДЕЛНА ВЪЗРАСТ ,ПЕНСИОНИРАЙСЕМИНДИЛ
  • 45 Абе

    20 27 Отговор

    До коментар #13 от "Българка":

    тролските никове в партията на подлеците дб, за общо ползване ли са? Че гледам сега пишеш от мъжки род! Предатели задкулисници!

    Коментиран от #69

  • 46 твърд пич

    40 7 Отговор

    До коментар #4 от "Пич":

    Още по-зле е пич...
    За да свършиш-дали бърже или не ...ПЪРВО ТРЯБВА ДА ГО ВДИГНЕШ ...
    Ей таме проблема на тоя с "питонья" у панталонья с ,който се хвалеше години наред пред ученичките в студиото на Шоу -то му ...,че и пред всички -млади и стари ,дето му гледаха простотиите по ТВ-то ....
    Питонья му е отдавна ...умрял ...Даже и със сите си пари ,не може го съживи ...
  • 47 Буха ха

    19 8 Отговор

    До коментар #2 от "Сашо гъзолизеца":

    То е ясно какво обичаш, ясно е и че не си Сашо, но не е ясно дали си Тошко или оня дето едни го кръстиха Шнорхела а други - Плавника
  • 48 ПСР

    38 5 Отговор
    Да,написаното,уви е точно такова.Писмо 2 е вярно и правдиво,колкото и Писмо 1.
    Е,през вече далечната 2009г.,а и в по-следващите 12г.,писма не се пишеха.Почти до края на Хунтата.
    Логика има-да не се повтарят същите грешки и модели.
    Не виждам оправията,промяната и надежда за нещо по-нормално.Жалко.
  • 49 3333

    19 40 Отговор
    Сашо се издаде кой го финансира. Шорош през кръга Капитал

    Коментиран от #55, #57

  • 50 Ха-ха-ха

    34 2 Отговор
    В сайта Днес публикуваха писмото на Диков и след това веднага го махнах. Ако ги попиташ защо те трият и банат. Свобода на медиите се наричало това!
  • 51 Subaru STI

    49 18 Отговор
    Отново разбиващ коментар! Браво, Сашо! Хунтите и на Борисов и на Трифонов нямат шанс - народът се събуди и ще намери истинските си лидери (от средите на служебното правителство). Цирковете няма да траят дълго!
  • 52 Vladi

    44 12 Отговор
    Глиста от учиндол кара Хамър , но не купува винетка за 100 лв , взема я безплатна от общината защото има телк и е социално слаб , суверена да плаща за винетки по 100 лв за 30 годишните автомобили , Хамъра на глиста е с безплатна винетка
  • 53 Явно на всичките бойко си ви харесва

    12 41 Отговор

    До коментар #33 от "мръсни чалгари":

    Браво, е тогава ще си бъдете гниди до края на живота.
    И ИНТ пак ще са първи на изборите!
    Плювайте колкото си щете.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Абсолютно вярно

    18 24 Отговор

    До коментар #49 от "3333":

    вярно! Жалка картинка и падение да се продадеш! И за какво се бори? Да замениш Борисов и Доган, с Христо Иванов и Прокопиев! Имената са различни, но продажната и прдателската същност, лъжата и подлостта, са същите! Голям "борец" си саше! Ама жалък, та жалък!
  • 56 Vladi

    8 5 Отговор
    Не разбрах , Ива Мита ли е ?
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Страх и памперс

    10 3 Отговор

    До коментар #19 от "МНОГО ДОБРЕ":

    Постоянно и не само нейния, герберски тролове.

    Коментиран от #61

  • 59 Васил

    13 37 Отговор
    По скоро Диков ти си свършил плюеш защото не те намърда на някой пост.
  • 60 Тук

    26 2 Отговор

    До коментар #7 от "Дичо":

    Социолозите са като оркестрите- свирят за този, който плаща!
  • 61 А каква

    11 15 Отговор

    До коментар #58 от "Страх и памперс":

    е разликата между герберски тролове и дб тролове? Подли са! Лъжат, манипулират, обслужват, лижат, обиждат, продажници са, предатели, паднали и лазещи! Разлика няма! Дори може с една дума да ги назовеш и ще отговаря на 100 %! 0тпадък!
  • 62 666

    13 32 Отговор
    Кой ли вярва на един изкуфял дядка като Сашо Диков. Всички знаем че той се продава за пари и изпълнява поръчки. Сатаниста само изпълнява заповеди от Радев затова няма вина за хаоса в държавата.
  • 63 Пеевски

    22 5 Отговор

    До коментар #36 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Не е редно, да поставим тогава Хасан от столипиново. На сламени хора които им дърпат конците няма да им правим автобиографията на наш гръб. Пацо шнорхела да ходи на стаж при Делян Пеевски а не да се учи на наш гръб
  • 64 ПЕНКО

    5 18 Отговор
    ТАКА Е ЛЕСНО ,НО : "САШЕТО -ПИШЕТО " Е ПРЕДЛОЖЕН ЗА МИНИСТЪР НА --- СПОРТО-ТРАНСПОРТА И ЗАПОЧВАТ ТЕЗИ КАТО НЕГО : " АМА ТОЙ Е Т ЪП "; "АМА ТОЙ Е Г ЛИСТ "; " АМА ТОЙ Е РАЗВЕДЕН " ; " АМА ТОЙ Е СТАРЕЦ МА ЛО У МЕН "; "АМА ТОЙ Е ПО ДМЕТ КА "; " НЕ МУ РАБОТИ СВЕТИЯТ ДУХ " ; "НАГЪЛ ДОСАДНИК " ; "СКОРО ЩЕ УМРЕ " ; ........... И Т.Н. !!!!!!!!!
  • 65 Да, така е

    8 1 Отговор

    До коментар #6 от "ДСБ БЪДЕЩЕ ЗА БЪЛГАРИЯ":

    Това се знаеше и коментираш още преди да отидем на 2ри избори! Но на мен ми е интересно, кой диктува всичко това?!?!
  • 66 .......

    11 24 Отговор
    СПОРТЕН ЖУРНАЛИСТ НА ПРЕДЕЛНА ВЪЗРАСТ ,ПЕНСИОНИРАЙСЕМИНДИЛ,ТУЙ НЕ СА ГЕНИТАЛИЙАНЯПЕНЧЕВА
  • 67 Божков

    15 34 Отговор
    Сашо ела да ти дам 3то писмо с което Христо Иванов и сл.министри с кръга капитал да откраднат два милиарда да върнат герб на бял кон а на тъпия българин да му отнемат единственият шанс да тръгне да се оправя.Стига с това плюенекъм Слави и ИТН те са нашия шанс не разбрахте ли това.Всички се държите като ощипани.Трябва да се спре кражбата.Задължителна подкрепа на ИТН иначе всички останали ще ни скапят СЪБОДЕТЕ СЕ БЪЛГАРИ.

    Коментиран от #68, #70, #141

  • 68 С топки

    16 2 Отговор

    До коментар #67 от "Божков":

    Колко кила малини набра днес или бяха ягоди?
  • 69 Българка

    9 5 Отговор

    До коментар #45 от "Абе":

    Ако герберастите четете статиите, които з@ с*рате, ще видиш и разбереш, че съм извадила цитат на Диков и го коментирам!

    Коментиран от #71

  • 70 Браво

    9 14 Отговор

    До коментар #67 от "Божков":

    за коментара! Удоволствие е да се прочете коментар на достоен човек, на фона на изпадналите продажници на дб, герб, възраждане и божков!
  • 71 Вече като

    10 7 Отговор

    До коментар #69 от "Българка":

    ти вида ника и ми се повдига! Продажниците на дб, всяват само гнус!
  • 72 Може...

    13 3 Отговор

    До коментар #9 от "Тоя боклук Сашо":

    Но това ,че Батето го е издигнал е комплимент.
  • 73 ЕКСПЕРТИ

    21 6 Отговор
    НОВИТЕ БУДИТЕЛИ? И САШО ЗНАЕ КАК ДА НИ ОПРАВИ И ЙОЛО ДЕНЕВ - СЪЩО! ЖАН ВИДЕНОВ, СОФИЯНСКИ, ЛУПИ, ДОНЧЕВА, МАНОЛОВА, КАПОН, ТИЯ БЯХА ИЗХВЪРЛЕНИ НА БУНИЩЕТО НА ПОЛИТИЧЕСКОТО БУНИЩЕ И СЕГА КАТО ГИ ПОИЗТУПАМЕ МАЛКО И ГИ ВРЪЩАМЕ ДА ДАВАТ АКЪЛ И ДА ПРАВЯТ ПРОМЯНА? С ТИЯ ЛИ БЕ?
  • 74 LOSHIA

    12 21 Отговор

    До коментар #23 от "ДИК И ЖУРЛИСТ":

    ДИКОВ, ЯСНО Е ЧИЯ МАРИОНЕТКА СИ И КОЙ ТИ ПЛАЩА.КОЙ КОГА И КАК ЩЕ СВЪРШИ ГО ОПРЕДЕЛЯТ ДРУГИ, А НЕ ТИ ПСЕВДО ЖУРНАЛИСТЕ!!!!
  • 75 Българка

    12 23 Отговор
    Пияндето, пощальон на Божков много се взема насериозно.Че ,кой те пита за да ръсиш простотии.Или пак си заработваш поредния транш от Дубай!?
  • 76 А, не!

    11 22 Отговор
    Само на мен ли ми се струва, че е много настоятелен, чак на моменти нападателен Сашо Диков нещо последните дни. Някаква тревога, клоняща към паника, едва ли не чета между редовете на неговите словоизлияния. Дали пък няма да се окаже накрая, че точно Петър Илиев страхува някои? И друго-да не се окаже, че точно с Илиев е уцелено правилното място, като позиция в новия кабинет, затова е този крясък на фалцет??? До преди 2 дни съвсем не мислех така, обаче интуицията ми и събитията ме бутат в тази посока. Остава да разберем.
  • 77 Стамат

    9 3 Отговор
    А на Прокопи медал “Магнитски “кога ?
  • 78 Ами

    24 8 Отговор

    До коментар #3 от "Терминатор":

    Диков е пример за това, какъв трябва да бъде човек, че истината е най-важното
  • 79 LOSHIA

    7 11 Отговор

    До коментар #13 от "Българка":

    И отново същите тлъсти,мазни и долнопробни лъжи,гарнирани с кухи, празни и глуповати опорки!!
  • 80 Каблешков

    9 13 Отговор
    Тоз журналист, ма надмина по кървави писма ... и*аси, революционера ! Диков, кой опрай щерката в БТВ ?
  • 81 Чугуна

    12 1 Отговор

    До коментар #7 от "Дичо":

    М'чи те много бря!!!!!!!!Толкова ли е суверена, само едни 20%?

    Коментиран от #91

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 гост

    28 7 Отговор
    Сашо за втори път ти го казвам: ТИ СИ ВЕЛИК! Ти единствен се осмели
    да кажеш на тия родоизменници истината в очите, но те са толкова
    нагли и безочни,че едва ли ще се вразумят.Дано обаче така нареченият
    СУВЕРЕН си вземе бележка и на следващите избори да ги изхвърли
    в дън горите.
  • 84 Dssa

    25 2 Отговор
    Славчо, очертава се да те лиша от моите 78 стотинки.

    п. п. Няма да съм единствен.
  • 85 Калайджиев

    25 3 Отговор
    И този майничка Балабанов и той много важен стана. Тъпо парче, от нищо не разбира, празно тенеке, излъга и той народа, за такива като него народът е казал: Когя стана калайджия кога му почерня .адникът"
  • 86 Чалгаджийски

    23 6 Отговор
    Сашо, преди имахме във властта ПКП, сега ще имаме ППП- Пешо Плешивия Плагиат. В това се състои "дълбоката реформа" на чалгарите.

    Коментиран от #97

  • 87 LOSHIA

    11 7 Отговор

    До коментар #31 от "Ето това":

    Червен Ицко иска да е министър председател,защото не може да работи друго.Отнети са му адвокатските права.
  • 88 .......

    10 14 Отговор
    И ЗА ТЕЛЕВИЗИЯТА 7/8ми САШО КАЗА ЧЕ Е ПРЕД ФАЛИТ А СЕ ОКАЗА С 4 000 000 АБОНАТА х 0,78 СТОТИНКИ,САШОМИНДИЛА

    Коментиран от #96, #104

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Да ама не

    32 5 Отговор

    До коментар #9 от "Тоя боклук Сашо":

    Ако не беше Илия Павлов,Чалгаря щеше сега да гони гъските в село Учиндол или още да продава мартеници в подлеза пред ЦУМ.
  • 91 Чугуна

    10 2 Отговор

    До коментар #81 от "Чугуна":

    ...едни 20% от 40 гласували
  • 92 LOSHIA

    7 19 Отговор

    До коментар #39 от "С топки":

    Това което Слави е направил за България ти толкова и боб не си изял бре!!!!

    Коментиран от #102

  • 93 Изглежда

    21 6 Отговор
    Все по вероятно И Така Нататък (ИТН) да са се разбрали и с Борисов и с Доган и сега само са ни разиграват театро. Жалко, има и свестни хора при тях като Митева но те ще паднат в жертва на задкулисието и Славчо
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Рашка с чашка

    24 6 Отговор

    До коментар #36 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Пламен николов е обикновен продавач, но най-нагло лъже че е много успешен бизнесмен и предприемач от световен мащаб! Само че сме в 21-ви век и всичко може да се провери. Николов никога не е имал своя фирма и никога не е заемал ръководен пост. Той е послушко който умее да лъже, това е причината да го изберат.
  • 96 Рашка с чашка

    13 5 Отговор

    До коментар #88 от ".......":

    Това са 312 000 лева, което значи че и за заплати едва ли стигат. Имаш ли идея как се финансира телевизия?

    Коментиран от #99, #100

  • 97 изрод от ГЕРБ

    7 3 Отговор

    До коментар #86 от "Чалгаджийски":

    Кога нямаше Интернет само майка ти баща ти знаеха че си прозт,а сега.....
  • 98 мдааа

    17 7 Отговор
    Слави гръмко заяви, че ще направи всичко възможно да "изчегърта" мафията от ГЕРБ, ДПС и БСП. Много хора му повярваха, други гласуваха за ИНТ с цел наистина да отстранят ГЕРБ и Борисов от властта, т. е. с наказателен вот, а не толкова че симпатизират на Слави и компания.
    В крайна сметка какво се получава? Слави заедно с Тошко и Филип нападнаха партиите, от които уж търсят подкрепа. Нападнаха служебните министри, които за два месеца се доказаха и имат одобрение от народа над 60%. Но, преговарят БСП, а ГЕРБ и ДПС бурно аплодираха в парламента агресията на Тошко.
    В сряда ще се разбере ИНТ кого е изчетъртала и на коя страна е. Ако бъдат подкрепени от БСП и от ДПС , Славчо се е провалил, изчегъртал , самоубил и си вкарал автогол сам. Ако пък и от ГЕРБ се обърнат и също гласуват за тях - провала им ще е тотален. И ще изкарат хората отново на площадите, където ще бъдат безпощадни към подмяната, вместо промяна.
    Има само един вариант за спасение на Слави, и той е да се откаже от свое правителство и предложи служебното да остане редовно. Нищо друго не го спасява от провала.

    Коментиран от #105, #109

  • 99 Във втори

    4 3 Отговор

    До коментар #96 от "Рашка с чашка":

    клас, ще учите числата над 1000! 😃
  • 100 изрод от ГЕРБ

    10 2 Отговор

    До коментар #96 от "Рашка с чашка":

    Не знаем колко години си бил в 1-ви клас,трябва да се върнеш да си доучиш
  • 101 Професор

    13 8 Отговор
    Трифонов е зависим от Борисов,Пашата,Пеевски,Домусчиев,Маргините!
  • 102 С топки

    5 5 Отговор

    До коментар #92 от "LOSHIA":

    Ха добре дошъл ... и пак злобен а?... всички са ти криви виж си постовете и пак на всички се караш а?... Иначе поста ти няма никаква връзка с моя по-горе... и въпреки всичко малко конкретика за това какво е постигнал дивана мен?
  • 103 Българка

    5 10 Отговор
    Крайно време е политиците да изпълнят волята на народа.Суверена съвсем ясно каза на изборите ,кой да кара влака. А именно ИТН и ГЕРБ.Всички други са пълнеж.
  • 104 Айде и ти сега

    16 3 Отговор

    До коментар #88 от ".......":

    Верно ли? Евала на 7/8... А знаеш ли че в България има малко над 2 милиона домакинства, значи всички с по два абонамента а?
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Пламен

    23 6 Отговор
    Резултатът беше натъманен за чалгата с има няма 1%. В София,обаче са едва трети.Печелят по провинцията с хора с ниско образование и нисък социален статус плюс гастарите чистачи по Англия.Самочувствие,голямо въздух под налягане и скъсани гащи в парламента

    Коментиран от #114, #116

  • 107 Играта загрубя

    23 3 Отговор
    А тия дни Б.Б. се скри и не се показва никъде. Докато обикаляше всеки ден и не спираше да говори против Радев и служ. правителство, изведнъж изчезна от полезрението на всички. Като хитра лисица се е снишил и дебне плячката си с готовност да нападне и си върне отново властта. Явно го посъветваха да спре да се излага и че с много приказки нищо няма да постигне и сега залага други капани. Той отдавна си призна, че за него политиката е една игра и без власт няма какво да прави. Игра, в която неговото чекмедже се пълни за сметка на живота и здравето на цял народ. Докато сега е като ранен звяр, не може се примири с падението си. И явно замисля отмъщение или внезапно нападение. Тишина преди буря, на такова мирише понеже той не вярва че е загубил всичко. Все още държи кметовете, администрацията и най-вече закрилника си Гешев.

    Коментиран от #136

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 LOSHIA

    4 9 Отговор

    До коментар #98 от "мдааа":

    Хората знаят че ДПС действат тихо подмолно и отзад. Подготвени са за такъв сценарий. ИТН не са искали от ДПС покрепа, а ДПС не са я и предлагали.Ако това се случи всички знаят че е ПРОВОКАЦИЯ!!

    Коментиран от #117

  • 110 Wou you

    3 7 Отговор
    Абе, СЯКАШ САМО ИНТЕЛИГЕНТНИ МИНИСТРИ СМЕ ИМАЛИ 30 ГОДИНИ ЗА ТОВА СМЕ НА ТОЗИ ХАЛ. АКО Е ОБРАТНОТО ЗНАЧИ Е РЕД И НА НЕ ИНТЕЛИГЕНТИТЕ. ТЪЙ ЧЕ ХЕЙТЪРИ НЕ ПЛАЧЕТЕ.
  • 111 Пламен

    9 9 Отговор
    Вече герб е забравен.Сега,ритането е между служебното на Радев и проекта на дългия.Вадят си компромати.Бойко Рашков е впрегнал целия ченгеджийски ресурс , от другата страна също не му отстъпват,извадиха имотите,фалшивата диплома на харварда,делото за измама на другия.
  • 112 LOSHIA

    0 5 Отговор

    До коментар #108 от "Боклук си ти.":

    Имате го с 600 на два ката!!!!!!
  • 113 Who you

    3 1 Отговор
    😂😂... И в двата случая няма оправия
  • 114 Щерю

    9 6 Отговор

    До коментар #106 от "Пламен":

    Те и за това замениха цялата избирателна комисия,за да натъманят половин процент повече за чалгарина.
  • 115 ДЖОТО

    17 7 Отговор
    БРАВО ДИКОВ!УБИЙСТВЕН КОМЕНТАР?!?ТАКИВА,КАТО ТЕБ,БЕНАТОВА,БЕРЕАНУ СА ХОРА ДА УВАЖЕНИЕ И ПОЧИТ!БЪДИ ВСЕ ТАКА,ЧОВЕК,КОЙТО НЕ ЦЕПИ БАСМА ОТ СТОЕНЕТО МУ В ВЛАСТТА?
  • 116 Вуте

    4 2 Отговор

    До коментар #106 от "Пламен":

    вие у София да не сте с по две глави бре.ей.......
  • 117 мдааа

    14 2 Отговор

    До коментар #109 от "LOSHIA":

    Вярно е. ДПС си траят и не влизат в конфронтация с никоя партия. Ослушват се и не изразяват категорични мнения. В крайна сметка те накланят везните към когото решат. По-скоро с тия, които са на власт. Но, понеже сега не се знае кое правителство ще остане и те са снишени и потайни. Или може би от тях зависи в чии ръце ще премине властта. Сега само гледат сеира и войната на останалите партии.
  • 118 Нана

    6 11 Отговор
    Диков - слугинжа ти е противен . Научисе да говориш гладко....голямо мънкане си и мъка д те слуша човек. Журналисти в БГ Няма- всички са подлоги на някого!
  • 119 Ех саше саше

    8 4 Отговор
    Саше , в много неща си прав , има и такива с които не съм съгласен , има области , като например '' мераците '' , тези дето умират последни , дето напълно се излагаш , не знам защо на дърти години трябва пред камери да пускаш лиги по темата , но с изразяването си пълна скръб . И много ентусиастка жар и наивитет влагаш в нещата. Каквото трябва ще стане , попрезрял човек си вече , трябва да ги знаеш тези работи. Совите не са това което са , това го видя и в Хаджигенов , и в Бабикян , и в Минеков ако щеш.
  • 120 element 05

    7 10 Отговор
    Г-н Диков не очаквах че мозъкът ви вече се е изпарил. Но явно времето оставя своите следи. Следя внимателно политическия процес и никога ама никога не чух обида от страна на ИТН към някоя друга партия. За разлика от тях останалите не се посвениха да нарекат избирателите на ИТН "опростачени чалгари" , "нискочели лица с нисък интелект" , "чалганизирани мутри" и т.н. Никой от ИТН не си позволи да обиди електората на която и да е партия . Това е един от показателите който показва ужасяващата нетърпимост към другия и желанието да му прибереш славата и да наложиш волята на малцинството. Любовта към властта и силата на ДБ и ИБГНИ. Самия факт че днес по НЕДЕЛЯ 150 на БНР г-н Хаджигенов ясно заяви че правилното правителство е с министри от ДБ и ИБГНИ , допълнено от ИТН говори какво се е целяло от самото начало и как реализацията на обещанията проети преди изборите трябва да се реализират. Е ние сме чалгари но може пък и да не сме толкова тъпи. Е нема да стане тоя номер. NO PASARAN

    Коментиран от #167

  • 121 Bulgarian BG

    16 6 Отговор
    Браво ! Отново изключителен С.Диков право в десетката.Добре че Славчо и Тошко се разкриха преди да успеят да измамят по голяма част от хората които искат промяна .Такива измислени политици като шоумена ,сценарисчетата като пожарникарчето Бибитко заедно с неговата кохорта от Биковци ,Митовци и разни двуличници сменили по няколко партии нямат място в управлението на Държавата.
  • 122 СИМО

    26 6 Отговор
    Този смешник,които е прал парите на мафията в Барбадос,трябва да си ходи.Премиера измамник също.Първо твърдеше че има докторат от Клагенфурт Австрия,само че хора от Австрия го разкриха,че няма такова животно Пламен Николов в регистарът за научни степени в Австрия.Антон Гицов публикува разследване на свободна Европа от къде има научна степен лицето Пламен Николов.Първоначално измамника премиер твърдеше че е доктор от Австрия.След като го разкриха че лъже а и ако покаже такава,може да бъде даден под съд от австрийските власти,той я сменя с българска от СУ,но фалшива.Не може в едно удостоверение да пише,че е доктор,по философия,в областта на правото политиката и икономиката.Професор Илчев от СУ казва,че според българското законодателство няма такова животно да е доктор на три науки с една тапия.А докторската му степен е записана със стара дата в регистъра и то в неделя.Измамата лъсна от всякъде.Сега горнооряховския тъмнокож кандидат премиер си е изтрил профила в Фейсбук,със всичките му измислени титли, а в неговия сайт за контакти със клиенти има само магистратура..Наглоста на измамника Пл.Николов не спира и на брифинга пред журналистите,на които отказва да му бъде преснимана дипломата,като заявява,че това става само срещу пари.Мисля че чалгапростаците, тотално се изложиха,както с отношението си към служебното правителство, народа на БГ и партиите в парламента,така и с измамниците, които ни представят като премиер и кабинет и единственото решение за тях е да
  • 123 Слав Ад или Рай

    6 17 Отговор
    Сашо е на път да направи, от Слави Светец!, ще попитате, защо! Защото аз като един обикновен гражданин, какво виждам? Всички в купом са против Слави. ББ, Хр. Иванов, адв. Хаджигенов, Татяна Дончева, Кирил Добрев и оня зеления младеж, от листата на Да Б-я. Само ДПС стратегически мълчат и гледат сеир. А какво толкова каза Слави? Каза, че ще поеме Отговорността сам! Ах колко лошо!

    Коментиран от #125, #134

  • 124 КуКу Къш

    14 4 Отговор
    Тошко, Станиславчо, Филипчо и подобните им би трябвало да прочетат "Стълбата" от Христо Смирненски за да разберат за какво става въпрос.
    Ако пък са я чели, толкова по-зле за тях, защото показват, че не е важно колко и какво си чел, а какво си разбрал от прочетеното. И в този аспект може да се окаже, че четенето дори само на Винету на един еднокнижник е било много по-полезно от четенето на камари книги от други.
  • 125 До цървула

    17 6 Отговор

    До коментар #123 от "Слав Ад или Рай":

    Абе цървул недоправен.Тази държава да не е частно училище за неграмотни измамници.Я у лево

    Коментиран от #130, #131

  • 126 Сашо, не този

    1 3 Отговор
    Прав си, така е! Остави го да се пържи в собствения си сос /и на неговите съучредители/ Някои още не са разбрали, че "не е същото". Тук ще бъде мястото на оплювания лош човек на висок пист да се намеси, и е нормално, защото така трябва! И Европа вече наблюдава по друг начин!
  • 127 Минувач

    10 9 Отговор
    Божков яко плаща да се плюе. Но и Прокопито и то плаща да се плюе. Сашето е известен бакшиш в стедите на жирналята. При него който плаща, той поръчва.... А вие чукайте по клавишите за трафик. В момента е яростна борба на лобиъа за баницата и кажата с мед. Това в името на народа е прахоляк......стоим и наблюдаваме политическата корида.
  • 128 6666

    7 6 Отговор
    Много активни тези прокопиеви негодници от ДБ.
  • 129 Стрелцов®

    10 11 Отговор
    Разбирам независим журналист да чете морал, ще го приема. Но подлога на Божков и Прокопиев да чете морал ми идва в повече.
  • 130 Гадна ли е

    4 8 Отговор

    До коментар #125 от "До цървула":

    Истината? Много те дразни! А? 😂

    Коментиран от #139

  • 131 Отговорността

    7 6 Отговор

    До коментар #125 от "До цървула":

    Езика, който използваш, говори сам, за себе си!
    Нямаш аргументи, но на квалификации си богат!
  • 132 След димката

    12 1 Отговор

    До коментар #8 от "розово":

    Когато нищо не остане за опоскване и всички лешояди си тръгнат, ще видите свестните.Те ще останат. За тях това не е хранилка, това е Майка Родина и ще трябва да се вдига от нула, ПАК!!!
  • 133 Сашо

    2 14 Отговор
    Цървула комунистически
  • 134 Казал бил Слави

    18 4 Отговор

    До коментар #123 от "Слав Ад или Рай":

    Че сам поема отговорността. Ама ей така, полегнал от дивана. То така се управлява държава, нали? Без да се явява в парламента, без да стане депутат или министър. Просто дърпайки конците на пионките си, и управление по фейсбук. Слави много си е повярвал, че държавата е в неговите ръце. Има 1/4 депутати, но иска само негови министри, останалите партии да го подкрепят безусловно. Е, няма да стане тая. Когато искаш подкрепа, трябва и да дадеш. Самочувствието, арогантността, надменността не помагат. Никой не вярва на изречени обещания, защото може да бъдат лъжовни. А когато не искаш да подписваш договор или друг документ, то няма да получиш и подкрепа.

    Коментиран от #135, #152

  • 135 Човек

    6 4 Отговор

    До коментар #134 от "Казал бил Слави":

    с морал и принципи, не прави пазарлъци с продажници и подлеци! Дори и да ти е кофти, това е истината!
  • 136 подобре

    20 8 Отговор

    До коментар #107 от "Играта загрубя":

    Провалът на ИТН е сигурен,БСП не трябва да подкрепя това правителство ,да взимат мандата и да оставят служебното правителство да си свърши работата , която започна .Никога не съм гласувал за БСП , ,но по-добре Радев , отколкото ИТН И ГЕРБ.
  • 137 .......

    6 9 Отговор
    СПОРТЕН ЖУРНАЛИСТ НА ПРЕДЕЛНА ВЪЗРАСТ ,ПЕНСИОНИРАЙСЕМИНДИЛ,ТУЙ НЕ СА ГЕНИТАЛИЙАНЯПЕНЧЕВА
  • 138 Вида

    5 12 Отговор
    Слави е мюре, заложник на Радев!
  • 139 Я у лево

    17 6 Отговор

    До коментар #130 от "Гадна ли е":

    Посочил съм три аргумента,но ако си герботъпак или чалга простак,няма как да ги видиш а те са във второто изречение.Но ще ти го напиша на по разбираем език,който става за едноклетъчни.Държавата не е училище за бавноразвиващисе,който ще се уперажняват да я ръководят.Низкоинтелигентните и неграмотните хора,нямат място в управлението на една държава.Да се назначават доказани измамници(премиера и почетния консул на Барбадос) да управляват една държава не е нито морално нито етично и е неуважение към гласоподавателите,които не искат подмяна с нови измамници а промяна.

    Коментиран от #143

  • 140 рока

    17 4 Отговор
    Лошо е и че България свърши с появата на този лумпен.
    Какъвто е той такива са и избирателите му!
  • 141 Кака Сийка

    8 4 Отговор

    До коментар #67 от "Божков":

    "СЪБОДЕТЕ СЕ" от събОта ли или от БОДЕ иде? Нещо като таралеж? Като не можеш да пишеш правилно, явно по-лесно се приема плагиатството, лъжата и манипулацията. Блажени са вярващите .... Ха-ха
  • 142 Кикор

    6 6 Отговор

    До коментар #3 от "Терминатор":

    Абе може да е такъв какъвто казвате но в конкретния случай е прав за жалост
  • 143 Гадна ли е

    5 7 Отговор

    До коментар #139 от "Я у лево":

    истината? Много ли те дразни? Гадно ли е да драскаш глупости и да ти се подиграват? А? 😃

    Коментиран от #144

  • 144 До цървула

    10 5 Отговор

    До коментар #143 от "Гадна ли е":

    Абе ти си голям смешник,като някоя играчка на пружина.За коя истина ми говориш.Твоята ли.Истината е една и това което пишеш и ти и аз е гледна точка,но фактите са компоненти на истината а те са написани от мен а не от теб.И в сряда да ми се обадиш,когато учиндолския чалгар получи наказателния вот.Ника ми е "У лево".

    Коментиран от #145

  • 145 Гадна ли е

    6 4 Отговор

    До коментар #144 от "До цървула":

    истината! Фактите драги, не са от жълтите доганови и прокопиеви медии! 😃 Гадно чадо, ама истина! В сряда какво ще стане, няма грам значение! Та гадно е да ти се подиграват на глупостите! Нали! 😃
  • 146 филип ейджи

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "Терминатор":

    смел!
  • 147 иванов

    2 1 Отговор

    До коментар #9 от "Тоя боклук Сашо":

    може и да си прав, но другия не може да пее!
  • 148 Гост

    2 4 Отговор

    До коментар #8 от "розово":

    Служебното правителство !
  • 149 Тук

    6 3 Отговор
    Пацо е в кърпа вързан! С тези училищни и докторски " успехи" , които няКОЙ му ги нареди вече не може да се каже, че е независим. Държат го на къса каишка...
  • 150 БЪЛГАРОФИЛ

    6 5 Отговор
    БРАВО САШО !!!
  • 151 Бомбето

    4 5 Отговор
    Зрителите и слушателите на Диков рано или късно стигат до умопомрачение с глозгащата хиена
  • 152 Избора

    2 1 Отговор

    До коментар #134 от "Казал бил Слави":

    Избора е на парламентарно представените партии, те решават, според собствените си разбирания, никой на сила никого не кара. Избора е ваш. По делата народа, ще отсъди. Не по конспиративните теории.
  • 153 Има

    7 5 Отговор

    До коментар #8 от "розово":

    Има и те са в ИТН, Да Б-я и ДПС са хиени, в тях няма такива неща, като родолюбие и патриотизъм. ГЕРБ са мафия, БСП единствени имат положително развитие, след като се изчисти, от хора, като Кирил Добрев.
  • 154 Светослав

    9 2 Отговор
    Сашо и теб те знаем, поръчки в журналист си. Всички борци за правда идваха при теб, на никой не задеде въпрос както трябваше. Попитай Иванов защо е с отнети адвокатски права, покажи на Мая снимки от офисите на Галеви, попитай Спецов как си продаде фирмата, и много други.....
  • 155 Лицемери

    8 2 Отговор
    Хубаво го е написал скиорчето,ама и той и Галевица ходеха на крака през ден при Дългия.Чий го дириха там.
  • 156 И ТОЯ Е ОТ ОНИЯ

    13 5 Отговор
    В АФЕРА ИЗЛЯЗОХА СТРАХОВИТИ СУМИ НА 7/8 В СМЕТКИ В САЩ И ПАНАМА. ПРЕХВЪРЛЯНИ ОТ МНОЖЕСТВО ТЕХНИ ДРУЖЕСТВА... СЛАВИ ТРЯБВА ДА ОБЯСНИ НА ОБЩЕСТВОТО ОТ КЪДЕ СА ТЕЗИ МИЛИАРДИ... ...

    Коментиран от #165

  • 157 MIG

    8 5 Отговор
    Що намесвате и Г-жа Митева, Г-н Диков?
    Че то госпожата е просто експерт! Даже отличен експерт в своята сфера. Дайте й малко време да осъзнае напълно ролята на народен представител, председател на парламента и на политик. Наистина проявете малко толерантност.

    Коментиран от #162

  • 158 КРОКОДИЛА

    1 1 Отговор
    НЕМА ЖИВИ ОБА БЕ ...............................
  • 159 абе

    4 3 Отговор
    наборе белгиецо ти не се ли промени забрави ли приятелите си ст,л-т Гановски и покойния Славков ,който те докараха до тук да беше малко прихванал от този уникален човек нямаше да имаш сега амнезия заприлича на бареков жалко е що не се занимаваш със ски да видиш как е с цеко и минстъра крадлев интересно
  • 160 ТОЧКАТА

    4 1 Отговор

    До коментар #8 от "розово":

    ...,,,има ли СВЕСТНИ ХОРА в тази държава...КОИТО да поемат нещата,....казваш....ИМА СВЕСТНИ ХОРА В тази държава/....все още /ОТГОВАРЯМ...И се връщам на един израз на ДИКОВ....,,АЗ,КАТО ИЗВЕСТЕН ...ГАДНЯР,се запитах,,,....ЩЕ съдя Диков за плагиатство,ГАДНЯР СЪМ АЗ,И то доказан ГАДНЯР ,защото ОТКРИХ СИСТЕМАТА ,ТВОРЯЩА ГАДНЯРИ!!!!1!!!...Преди няколко години ,в едно тиквенокозяшко време направих анкета/непредставителна/ в която анкетирах около 63 ПЪЛНОПРАВНИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ ОТ БЪЛГАРСКИ ПРОИЗХОД.....С ЕДИН ВЪПРОС...,,,Смятате ли че ще имате УСПЕХ,ПРОСПЕРИТЕТ в българия , ако... НЕ СТЕ ГАДНЯР,,....НЕ е нито любопитно,нито интересно...защото 100% от отговорите бяха....,,НЕ, НЕ МОЖЕ,,Поради шокиращата убедителност ,и естествено ,,некой други съображения от ,гаднярски характер..изоставих проекта......Сега съм убеден , че системата ТВОРЯЩА ГАДНЯРИ ,НЯМА ДА БЪДЕ .....изчегъртана...ХУОГ/аз казах/
  • 161 възпитаник

    5 3 Отговор
    Доста нагли станаха триото Хаджи Тошко,Балабана и Филип кръпката следващо влизане в парламента може би ама надали
  • 162 Парламент

    5 4 Отговор

    До коментар #157 от "MIG":

    А бе тази жена какъв експерт е и в коя област
    Като 12 години е давала акъл на ГЕРБ
    Нали сама казва, че ръководила някакава правна дирекция в парламента
  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 Шердан Българов

    4 0 Отговор
    ЕЕЕЕЕ САШЕ САШЕ Я РАЗКАЖИ КАК ОТСКОЧИ ДО БЕЛГРАД ПРЕДИ ГОДИНИ ЗА СРЕЩА С КТБ-ския ХЪШ И КАТО СЕ ВЪРНА В МОТО-ПФОЕ ТЕ ЧАКАШЕ НОВ АВТОМОБИЛ!
  • 165 Гого шипара

    2 0 Отговор

    До коментар #156 от "И ТОЯ Е ОТ ОНИЯ":

    ОТ ТЪРГОВИЯ С ВЪЛШЕБНИЯ ПРАШЕЦ!
  • 166 асан

    3 0 Отговор

    До коментар #39 от "С топки":

    Тя и меркел няма семейство, но води 18г Германците
  • 167 асан

    3 1 Отговор

    До коментар #120 от "element 05":

    Браво!

    Слави мачкай с теб сме!
  • 168 Зограф

    1 3 Отговор
    Страхотен си Сашо..... всичко е точно и вярно...
  • 169 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 Агамемнон

    0 0 Отговор
    Нaучния ръкoвoдитeл е ангела-хранител в научния свят на който докторанта слугува като роб и му дължи всичко ! В т.н. научен свят в Р.България случайни неща няма, всияко се прави за точно определен човек, под опеката на определен хабилитиран феодал! феодалите може да се ядат и хапят един друг но строго спазват извратената система на привилегиите, където те всички са елита с който държавата се съобразява. Всички се познават, всички конкурси за академични длъжности , докторантури и постове се обявяват за предварително посочен вътрешен кандидат, когото наричат "потенциален кандидат' и срещу който някой заблуден външен найвник няма никакви шансове ! Този комунистически модел в образованието, който работи и сега, беше увенчан с т.н. Висша Атестационна Комисия -ВАК и Президиума й който бяха Полит-бюрото на висшето образование по съветски сталински модел ! Тук случайни няма ! Всички експерти- професори на демократичния преход са същите червени фарисеи които превърнаха българското образование в долнопробен бизнес и се превърнаха в средновекавни феодали носещи поквара и насаждащи лицемерие, плагиатство, наглост и простотия ! Тези алчни самозванци доведоха България до дъното ! Такъв фарисей- номенклатурчик е и проф. Близнашки , кoйтo e дaл oтличнa oцeнкa нa въпрocния труд нa Илиeв. Помните ли, че същия прoф. д-р Гeoрги Близнaшки е бивш cлужeбeн прeмиeр !!! Кой седи зад него ли, ами кой го направи служебен премиер на бившия президент Плевнелиев, ами защо ли прозират Г
  • 173 гост

    3 0 Отговор
    МРЪСНИК ДОЛЕН . КОМУНИСТ В ЧЕРВАТА .
  • 174 Хаха хаха ха

    3 0 Отговор
    Диков, защо съ злагваш?
    Защо започваш, като вече не можеш да свършваш?
    Фъргалото ти хич го няма!
    Затова и Аня те изрита!
  • 175 Ха ха

    1 0 Отговор

    До коментар #36 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Неграмотнико,не искаш ли 800 дни да дадем на този "шменти-капели"?Виж си последното написано изречение и помисли Кой те пусна да минеш в трето отделение?
  • 176 българка

    1 0 Отговор
    Май ти свършваш, преди да почнеш.Щом и Аня те заряза.
  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 179 резервист

    0 0 Отговор
    Това е същия гръб, който накара Слави сам да си плюе в лицето с онова интервю с подхилкващия се Борисов. Явно Илиев е подготвян отдавна и тикан напред въпреки всичко от задкулисието! Загледайте се в биографията му.
  • 180 гошо

    0 0 Отговор
    Наркоман не може да управлява страната ни.
  • 181 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 182 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 183 Стефан Атанасов

    2 1 Отговор
    Досега в „Правна лудост“ ни показаха само два съвпадащи цитата. Киселова цитира Стефан Баламезов и Илиев цитира същия автор със същия цитат. Следващия автор беше Венелин Ганев. Това, което е представено до момнта не е плагиатство. Ще бъде налице такова, ако Илиев е използвал текстове от Киселова, представяйки ги за собствени, без да ги обозначи като цитати. Такива доказателства за плагиатство никой още не е открил.
  • 184 .......

    2 1 Отговор
    СПОРТЕН ЖУРНАЛИСТ НА ПРЕДЕЛНА ВЪЗРАСТ ,ПЕНСИОНИРАЙСЕМИНДИЛ,ЦЕЛУВАШМЪЖКИПОТНИГЕНИТАЛИЙ
  • 185 5685

    1 1 Отговор
    Яяяя Дикоф кажи защо не отговори на въпросът на Сидеров кой те назначи преди време в Нова ТВ? Мизрник продажен. Изглежда не ти изнася ГЕРБ да не са на власт!
  • 186 Dikoff

    0 0 Отговор
    Сл.Тр е к рва ясно е
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове