30 Август, 2011 18:16 3 204 0

Циганско лято и по-евтино море през септември

  • море-
  • туризъм-
  • септември-
  • плаж
Циганско лято и по-евтино море през септември - 1
Снимка/ БГНЕС

 

Добри новини чакат летовниците, избрали да изкарат ваканцията си през септември. Циганско лято обещават метеоролозите, а хотелиерите свалиха цените и пускат по-евтини оферти. Такива ще има в един от големите комплекси, където по- изгодни ще са почивките за по две и три седмици. За тях ще се дават дни в бонус. Така например, ако искате да почивате 14 дни, ще платите за 12. След 15 септември морската почивка ще е още по-изгодна, допълват от бранша, тъй като тогава интересът на туристите намалява още повече. Тогава отстъпката може да стигне 30 – 40  процента.
Традиционно Черноморието ни е привлекателно за руснаци, немци и англичани. Неизменна част от туристите са сърби и македонци, засилва се и интересът на румънските туристи, отчитат от бранша. Тази година очакванията са да има ръст на туризма с 10 – 14 процента по различни прогнози. Припомняме, че ресорното Министерство на икономиката, енергетиката и туризма организира рекламна кампания на страната ни като туристическа дестинация по четири водещи европейски телевизии. 
По морето през септември ще е топло и слънчево – от 25 градуса на север до 30 на юг. Очакванията са температурата на морската вода да е около 25 - 27 градуса.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА