Last news in Fakti

16 Август, 2021 08:00 40 013 101

Проф. Кантарджиев каза как да разпознаем "Делта" варианта

  • проф. тодор кантарджиев-
  • делта вариант

"От края на октомври или ноември хората трябва пак да пият по няколко капки витамин D на ден", съветва той

Проф. Кантарджиев каза как да разпознаем "Делта" варианта  - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Обикновено хората, които следят нещата, знаят, че най-много бройки има вторник и сряда. Времето е прекрасно. Предпоставките, че вълната дойде по-рано и се увеличават бързо темповете на заразяване, са три. Това заяви консултантът по ваксинации на столицата проф. Тодор Кантарджиев пред БНТ.

"Първият е, че вариантът е "Делта". Няколко кратно по-бързо и лесно става заразяването. Симптомите са основно кашлица, кихане. Втората предпоставка е, че доста хора се събират на близки разстояния. Знаете, че ако не се спазват леките мерки, трябва да спазваме тежките мерки след това. Третото е забавената ваксинация, която се опитваме сега на общинско ниво да подобрим", каза той.

"В МОН останаха някакви традиции и мисля, че ще се направи най-доброто за децата. Не съм привърженик на крути мерки и виждате при нас как бяха дозирани. При нас мерките винаги са били навременни. Искам да им напомня, че трябва да са навременни и да се обясняват на хората", допълни проф. Кантарджиев.

Според него нормалният и образован човек трябва да държи задължително маска в джоба на дънките си.

"На мен ми е неприятно и трябва да съм пример за хората. Колегите лекари трябва също да го правят. Това с мерките всичко е разписано в плана. Разписаното в плана на министерството трябва да се спазва", заяви експертът.

"Потенциалът на "Делта" варианта не трябва да се подценява. Имам доста пациенти, които се обаждат за децата си, които няколко дни са с висока температура. Това са деца до 5-и клас, където до сега не сме забелязвали масово такова нещо. Слава Богу, мисля, че всичко ще мине добре, защото лекарите са подготвени", обясни проф. Кантарджиев.

"Преобладават оплакванията на горните дихателни пътища, хремата е по-силна, не е характерна загубата на обоняние и вкус. Лимоните със сода и прочее са задължителни. Който го боли гърло и започва да кашлюка задължително да си стои вкъщи. От края на октомври или ноември хората трябва пак да пият по няколко капки витамин D на ден", съветва той.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 141 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пак ли ти бе

    204 66 Отговор
    ейй няма отърване от този тиранин и паразит

    Коментиран от #8, #32, #36, #74, #89

  • 2 Рошко

    112 45 Отговор
    Аз разпознат че блудния поглед е за съд и то отдавнс, да му се направи тест за упойващи вещества
  • 3 Рошко

    113 25 Отговор
    Аз си чакам и математика да ни го пуснете след малко с неговото мнение, за психолозите знаем че са в сянка
  • 4 БАЙ Х@Й ‼️

    116 12 Отговор
    Странно! Много СПЕЦИФИЧНИ тия симптоми 😉😉😉
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 не става

    84 30 Отговор
    много е озлобен този човек

    Коментиран от #58

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 РЕАЛИСТ

    102 38 Отговор
    Този глупав професор, кога ще ни лиши от присъствието си. Като пиявици са герберските подлоги.Я го проверете това безмозъчното, как е станало професор и откъде е плагиатствало и го лишете от професорска пенсия, че ни писна от него.

    Коментиран от #93

  • 10 Пунта Мара

    61 25 Отговор
    Къв е тоя?
  • 11 Хвалипръцковист

    63 24 Отговор
    Тоя е мисирка
  • 12 облак

    119 18 Отговор
    Да ме извинява професора но симптомите приличат на обикновен грип! Забравил е да добави сироп за кашлица.
  • 13 Нони

    57 19 Отговор
    Ти кой беше? Откога Врабча е институция, а не беше ли до вчера? Защо не си пиеш узото на плажа и не оставиш хората на мира?
  • 14 3.14К

    72 23 Отговор

    До коментар #8 от "Стига сте плюли":

    Това, че е професор не го оправдава, че е манипулатор и негодник. И като професор, го прави умишлено и предизвикателно, по брутален и нагъл начин. А ти ако искаш, отивай да му решиш мустаците.

    Коментиран от #18

  • 15 Кантар

    30 6 Отговор
    Я си ЕПММ
  • 16 провинциалист

    57 7 Отговор
    Как да разпознаем варианта "Делта"? Лесно. На тест PCR излизат 4 чертички. Ако има 5 чертички, значи е "Епсилон".

    Коментиран от #81

  • 17 Българин

    78 16 Отговор
    "Симптомите са основно кашлица, кихане."...Абе калинко, а как да разпознаем грипа и настинката или те вече не съществуват?..."Според него нормалният и образован човек трябва да държи задължително маска в джоба на дънките си."...Такъв съм Кантар, маската ми стои в джоба и не съм я вадил от там, поне признаваш, че дали ще е в джоба или на лицето ефекта от намордника е един и същ.
  • 18 Стига сте плюли

    25 67 Отговор

    До коментар #14 от "3.14К":

    Значи, ти знаеш повече за вируса от него.
    Добре че ни си в здравеопазването и не зависят от теб човешки животи.

    Коментиран от #23, #24, #26

  • 19 big

    45 20 Отговор
    Просто "професоре", по вкуса! Като облизваш "задниците" на БМБ и ГЕРБ!

    Коментиран от #22, #25, #72

  • 20 Копипасте

    50 7 Отговор
    на коментар от края на лятото - началото на есента на 2020г. : "Дaли e грип и/или кoрoнaвируc?! Нямa кaк дa гo рaзличи прocтocмъртния БГ грaждaнин!? Cъмнявaм ce, чe и мнoгo лeкaри щe мoгaт?! Зaщo към eднo грипoпoдoбнo зaбoлявaнe ce oтнacят кaтo към нeщo cтрaхoвитo и ужacнo e друг въпрoc!? КИТАЙЦИТE ГO РAЗБРAХA, CМEНИХA ПOДХOДA И ЗAПOЧНAХA ДA ПEЧEЛЯТ! Уcлoжнeниятa ca cъщитe кaтo oт грип! Въпрocът c глaвнo В зa мeн e : кoй пeчeли oт тaзи игрa нa oтвaрянe/зaтвaрянe и oт тoвa пcихирaнe нa нaрoдoнaceлeниeтo!? И oт грипoвeтe умирaт хoрa дoри и ceгa кoгaтo кaзвaт, чe грип нямa /a нямa ли грип/?!"
    Разчитат на късата човешка памет!
    Всичко се повтаря! Нищо ново!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 да припомня

    9 23 Отговор

    До коментар #19 от "big":

    Само дето забравяш, че Кантарджиев е от БСП.

    Коментиран от #39, #41, #87

  • 23 Реалност

    53 7 Отговор

    До коментар #18 от "Стига сте плюли":

    Щом според великия професор симптомите са кихане и кашлица знаем повече от него - настинката и грипа сме ги карали стотици пъти, интересно е как сме оживели без да се "лекуваме" в болница и без да ходим маскирани. Аз лично тоя чиновник ще го запомня с хленченето по медиите след като го пенсионираха.
  • 24 123

    57 5 Отговор

    До коментар #18 от "Стига сте плюли":

    Ето какво казва твоя идол на 11.02.2020г.: Ковид 19 не е опасен, а и аз лично гарантирам, че той няма да дойде в България. Март месец го назначават в НОЩ с 8 000 лв хонорар и "професора" си мени мнението на 180 гр. Също така твоя идол е единствения лекар в България, който не е прегледал дори един пациент в кариерата си.

    Коментиран от #27

  • 25 Копипасте

    33 1 Отговор

    До коментар #19 от "big":

    Грешиш, колега! В този спектакъл нашите/българските/ управници играят второ храстче, трето борче...! В най-добрия случай са в масовите сцени, но не и да имат право на глас, нещо да решават самостоятелно! Решенията и действията по тях се прилагат от СЗО, ЕС, МВФ, Световната банка.... ! Цитирам коментар от 29.04.2021г. : "Cпoрeд мeн Кoрoнa кризaтa им дaвa мaлкo въздух зa дa пeчaтaт пaри кaтo зaмaяни, кaктo oбикнoвeнo прaвят пo врeмe и cлeд вoйнa. В пocлeднитe 30 гoдини дългoвeтe нa EC и CAЩ cпрямo БВП рacтaт и тo c бързи тeмпoвe, кoeтo пoкaзвa, чe икoнoмикитe им ca дaлeч oт eфeктивнocттa зa рaзликa oт прикaзкитe им зa тoвa, кoлкo ca вeлики. Тaкa кaктo cтaнa яcнo, чe cвoбoдният пaзaр ocнoвaн нa чecтни прaвилa и кoнкурeнция ca чиcтa прoбa лaкaрдии, нa кoитo ниe ce вързaхмe. Кризaтa oт 2008 гoдинa нe e cвършилa, a aкo трябвa дa търcим някaквa зaкoнoмeрнocт c кризaтa oт 1929 гoдинa и пocлeдвaлaтa cвeтoвнa вoйнa... - Тoгaвa нeщaтa изглeждaт oщe пo- злe пoнe cпoрeд мeн."
  • 26 Българин

    40 4 Отговор

    До коментар #18 от "Стига сте плюли":

    Ако беше голям специалист след като го пенсионираха щеше да си отвори кабинет или да отиде в частна болница, а не да реве и да иска поредната държавна службица.

    Коментиран от #42, #97

  • 27 Анонимен

    20 3 Отговор

    До коментар #24 от "123":

    Може и да е преглеждал пациенти Кантарджиев някога! Знае ли се!? Той е специалист по кандидози и микози! И сина му по наследство също е такъв! И е шеф на "кожното" във ВМА при Мутафчийски!
  • 28 ДжафДжаф

    39 1 Отговор
    Вчера в същото издание някаква подобна на този пунда обясняваше, че основният признак за Ковид в момента била дярията. Демек делта варианта се познавал по дярията, с което окончателно се потвърди убеждението ми, че българските доктори ги карат прекалено много да зазубрят, без въобще да мислят. Ми естествено, че през лятото основният признак ще бъде дярията. Просто през лятото хората страдат най-често от дярия- ентеровируси, аденовируси, риновируси....Друг е въпроса, че прословутите PCR тестове реагират на над 40 вида вируси, включително и такива дето предизвикват дярия. Средата на есента като дойде грипа ще има 5-та вълна щото всичкото грипозно влиза в графата ковид. Важното е надбавките от по 1000лв да продължават да текат, а измислените "лаборатории" да цъфтят и процъфтяват.

    Коментиран от #95

  • 29 джаба

    34 1 Отговор
    зл0бяря първо да обясни ЗАЩО В ШВЕЦИЯ НЕ ПОДПИСВАТ НИКАКВО СЪГЛАСИЕ ПРЕДИ ВАКСИНА А ТУК Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО И.... ПИЧ РАЗГОНВАЙ ВИНАРКИТЕ ПРЕДИ ДА ВЛЕЗЕШ В СТУДИОТО

    Коментиран от #33

  • 30 Вкарайте

    25 1 Отговор
    Го и тоя на затвор за насаждане на страх

    Коментиран от #48

  • 31 Филип Георгиев

    22 3 Отговор
    Я, БAЙ ШИЛE БИЛ ЖИB ?! ДАВРАНДИСА ЛИ СЕ БAЙ ШИЛE ? ДAДOXА TИ CЛУЖБИЧKA В CTOЛИЧHA OБЩИHA И BEЧE HИ PИBEШ !

    Коментиран от #34, #37

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Отговор

    40 0 Отговор

    До коментар #29 от "джаба":

    Защото за разлика от Швеция в договора за закупуване на ваксините изрично е посочено, че България освобождава от всякаква отговорност фармацевтичните компании при евентуални странични ефекти, договора е подписан от Ангелов. С подписването на информираното съгласие се съгласяваш да не съдиш държавата и в частност ботокса.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Бай Шиле

    41 2 Отговор
    Да обясни тоя защо в Авганистан не измират от Ковид при условие че никой не носи маска и липсва дистанция.

    Коментиран от #43, #45

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 ТО ПО

    19 2 Отговор
    ФОРУМА СИ ЛИЧИ КАКЪВ ПРИМЕР СИ ЗА ХОРАТА. САМО ТЕ ОПЛЮВАТ
    И ОБИЖДАТ. ПО ДОБРЕ ТИ БОТОКСА
    И ДРУГИТЕ ОТ НОЩА НЕ СЕ ПО КАЗВАЙТЕ.ВИЖ КАК СЛЕДЗАПИСИТЕ
    БИБИТКО СЕ ПОКРИ. СТИГА СТЕ
    СЕ ИЗЛАГАЛИ.
  • 39 Светнат

    18 3 Отговор

    До коментар #22 от "да припомня":

    Няма ГЕРБ и няма БСП. Има единна комунистичесо-милиционерска пасмина. Още ли не сте го разбрали?
  • 40 Този пудел

    19 3 Отговор
    Кога ще бъде изджегъртан?
  • 41 Тра ла ла

    14 1 Отговор

    До коментар #22 от "да припомня":

    Това няма значение, защото всички партии произлизат от бкп.
  • 42 Тра ла ла

    20 2 Отговор

    До коментар #26 от "Българин":

    Да ама при това положение ще трябва да работи, а друго си е държавната службица на която беше. Разтяга празни лакърдии, плаши старците и лековерните, без да носи отговорност, а париците никак не са лоши. За него не важат репресиите, може да си се налива донасита и да ръси бисери по медиите, което също му се плаща. Както казва народа: На работата лекото, на баницата мекото.
  • 43 ЕВРО НЮЗ

    13 1 Отговор

    До коментар #35 от "Бай Шиле":

    Афганистан е далече.. Албания и Беларус са по близо, ще му е по лесно.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 mi6osp

    3 14 Отговор

    До коментар #35 от "Бай Шиле":

    В Афганистан се разболяват и умират от covid както навсякъде. Само че току що приключват с третата вълна, а светът е в четвъртата, някои държави в петата. Освен това населението на Афганистан нараства толкова бързо, че могат да не обръщат внимание на жертвите от някаква си пандемия.
  • 46 на миндера

    19 1 Отговор
    Този е изключително делта противен ПЕНСИОНЕР!
  • 47 БРЦК

    21 2 Отговор
    Докторе защо се правиш на мотика . При 40 гр. по целзий вирус . Бактериални -да . А този вирус много корекции прави при размножаването си ..... това нон сенс ли е що ли . А разбрах нова наука от психопатия и богоравенство
    За лудница сте.
  • 48 Доктор Ох Боли

    5 11 Отговор

    До коментар #30 от "Вкарайте":

    Вкарай в затвора всички, които ти казват да не пиеш, да не пушиш, да не дишаш отрови, да се пазиш на пътя, да си пазиш живота и здравето. Явно те всички ти насаждат страх и не ти позволяват да се самоунищожиш.
    Прав си, че в някои случаи не трябва да се бъркаме в естествения ход на нещата и да оставим природата да върши естествения си подбор.
  • 49 Копипасте

    28 1 Отговор
    от коментар под статия за интервю със Семерджиев от 4.11.2020г. "Ако имате симптоми, вероятно е COVID-19, в момента няма грип"
    Този шегува ли се?! Цяло лято и хепатит А нямаше защото може би всички най-усърдно си миехме ръцете и зеленчуците! Значи ли това, че само грипни и коронавируси предизвикват т.нар. ОВИ и ОРЗ с подобни симптоми! Ами, че той задраска цял списък с около 200 такива вируси / парагрипни тип 1и2, респираторно-синцитиалният вирус, метапневмовирусът, адено-, рино-, корона- и бокавирусите/!
    Коронавирусите също са много на брой! Не е само КОВИД!"
    Нищо ново! Всички пеят същата песничка! вирус има, но да се затворим пак като миналата пролет!?!? Айде молим Ви се!
  • 50 Но напоследък

    20 1 Отговор
    Ми липсва оня- с олиого погледа.Най добрия вирусолог сред математиците,и най добър математик сред вирусолозите.Много започна да ми липсва.Да чуя за " експненциални" криви,прави,допирателни и как се изчислява корен квадратен от 3,14. От който краен резултат,следва че ще Бъде страшно.Ама много страшно!
  • 51 МмАаНн

    30 1 Отговор
    Кихане, хрема - страшни симптоми. За първи път се появяват в човешката история. След като кихах една седмица, отидох на тест. Естествено, беше отрицателен.
    Някой да се сети случайно за летните ентеровируси и летния грип коксаки, които протичат и с температурка?
    Как не ги е срам да дрънкат глупости и да си вярват? Но още по-страшно е, че народът масово им се връзва и изпада в паника. И не сме само ние. Явно световното IQ е спаднало до това на кокошка-носачка.

    Коментиран от #55

  • 52 miro

    14 1 Отговор
    много професори в българия се оказаха кантарджиев,христова,алескандрова и все умни бее.
  • 53 ебасимо

    19 1 Отговор
    Абе преди настинката не беше ли със същите симптоми , вече няма ли друго освен делта мелта и епсилоне зета
  • 54 Бодак

    17 1 Отговор
    " Симптомите са основно кашлица, кихане "

    Не може да бъде настинка - абцалютно сигурно е че е
    Ковид, модел Делта

    Коментиран от #62

  • 55 Бодак

    6 0 Отговор

    До коментар #51 от "МмАаНн":

    Спадането на IQ-то започва от главата -- а там са големите дебили
  • 56 Паразит

    20 1 Отговор
    "Делта Варианта" е с физиономията на Кантарджиев... по това и ще го познаете!
  • 57 Петър

    18 0 Отговор
    Кантарджиев, ти се провали. Да не кажа по.ра. Видях е колко "добре" овладя първата вълна, сега поне замлъкни.
  • 58 Какво му е озлобеното

    4 13 Отговор

    До коментар #7 от "не става":

    на човека?Излишно злобни са само много от коментарите.
  • 59 vasik atanasova

    16 2 Отговор
    не го слушайте медиите лъжат
    ваксините съдържат липидни наночастци и графенов окис

    Коментиран от #76

  • 60 Анонимен

    13 1 Отговор
    Абе теб нали те изгониха какво се натискаш сам има млади хора
  • 61 4862

    11 1 Отговор
    Аз го рапознах делтата веднага по снимката ( местакат и пия ) :))))))))))
  • 62 Ами в момента поне в 15 - 20%от

    4 21 Отговор

    До коментар #54 от "Бодак":

    случаите не е настинка. А си е ковид.Тези с подобни симптоми въобще не пазят околните и не си правят тестове ако не се почувстват крайно зле. Или ако не ги задължат по някакъв начин като контактни на тестван с ковид. Като застудее и като тръгнат учениците на училище нещата ще излязат от контрол. И този път няма ГЕРБ да са ви виновни. Не управляват в момента... За тяхно огромно щастие. Понеже и бежанска вълна се задава, а не само ковид вълна.

    Коментиран от #66, #92

  • 63 SH BG

    15 2 Отговор
    С посребрени коси и с мустаци виснали като на сом, леко брадясал и силно нацупен - ето това са отличителните белези на този страховит Делта-Мелта вирус...!!!

    За ориентир може да ползвате и снимката горе...!!!

    Ха, ха, ха... :::)))
  • 64 7847

    10 1 Отговор
    Тодоре сипи едно докато не си почнал......ей го на започна се :)))))))))))))))))))))))))))
  • 65 Moli

    13 2 Отговор
    Затвор за този изруд несе наяде
  • 66 Бодак

    16 1 Отговор

    До коментар #62 от "Ами в момента поне в 15 - 20%от":

    До коментар #54 от "Бодак":
    "Ами в момента поне в 15 - 20% отслучаите не е настинка."

    Много свободно боравиш с процентите. Кога схоласахте да го сметнете.
    Гурото Кантарджиев го е заковал, на Ковид. модел Делта. Да беше казапоне едно "има съмнение за .... ".
    Ето това е безотговорно плямпане -- 15-20 %, да кажем че е вярно, е Ковид, другото не, но Капацитет Кантарджиев го е заковал: Ковид, модел Делта
  • 67 дивака

    2 6 Отговор
    ДА ПУСНАТ МАЛКО ЛИСТОВКИ КАК ДА СЕ ПРЕДПАЗВАТ ХОРАТА
  • 68 Срам ГОЛЯМ

    14 2 Отговор
    Паразит от нафталина си еййй!
  • 69 Алооо

    12 2 Отговор
    Че тоя не се ли пенсионира? Смятах го за достоен човек, ама той се е препознал май с господ. Може да е най добрият виросолог, но хайде стига с тия пияри!
  • 70 СОФИЯ

    8 1 Отговор
    По мустаците!
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Киркор

    7 1 Отговор

    До коментар #19 от "big":

    Професора знае какво прави,познава вкуса на сладоледа,пък и кой го взе на работа,че забравих?
  • 73 Серафим

    5 1 Отговор
    Чакаме "гама" и "омега" на домашна ракия и шопска от градината
  • 74 Барба Ганьос

    11 1 Отговор

    До коментар #1 от "пак ли ти бе":

    Искам професора да каже как да се оттървем от рака!!!! Колко йод да пием и как да го преборим! Той знае как!
  • 75 ббб

    12 1 Отговор
    Този е голЕм спец, нали беше в групичката, която бореше първата вълна Ковид със затворени паркове, забрана да се ходи на планина, забрана да се пътува между градовете, този пишман доктор не знае ли, че постоянно се въртят различни грипове - така е било и така ще бъда, другарю Мустак!
  • 76 Ъхъ ъхъ

    3 0 Отговор

    До коментар #59 от "vasik atanasova":

    ... и 5Г чип.
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 абг

    6 3 Отговор
    Изследвал го е вече този щам, истински професионалист е бай шиле, наистина кихането е опасно и трябват ваксини за да бъде то предотвратено.
  • 79 Респект

    7 4 Отговор
    Ако по постовете в този форум съдим за народа, то той е много тъп и адски злобен. Хубавото е, че никой от вас не е българин, което ме прави оптимист за нас българите. Просто трябва да намерим начин да се отървем от вас.
  • 80 кин

    5 1 Отговор
    Този човечец няма ли съседи, да го вразумят?
  • 81 Тра-ла-ла

    5 0 Отговор

    До коментар #16 от "провинциалист":

    Също и ако забележите разлика в шипчетата, най- вероятно става въпрос за мутант, но трябва да разглеждате вируса внимателно, защото разликата е трудно забележима! 😂😂😂
  • 82 Кантарджичв

    1 0 Отговор
    Не сте написали дето го казах, а именно, че има зелена шапчица на бели точки и три шипчета като тризъбец, килнат настрана. Много е опасен особено за хора над 65 години и които ги е страх, въпреки, че са получили ваксина.
  • 83 кочо

    4 1 Отговор
    КАНТЪРДЖИЕВ КОЕ Е ГПИП КОЕ ПНЕВМОНИЯ.КОЙ ХОРА-ВЪЗРАСТ- ТРЯБВА ДА ПИЯТ ВИТАМИН Д.
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 отворковци

    3 7 Отговор
    Що не си купите пирони от плод-зеленчук. Професорът е национално богатство и това, че го пенсионираха е политика. Що не пенсионираха всички над 65 г.? Бъдете здрави!
  • 86 БРЦК

    3 1 Отговор
    И ти си лекар за 5 лв. ставаш за смях. Идиот
  • 87 Абе, да припомня,

    4 1 Отговор

    До коментар #22 от "да припомня":

    на припомнящият,че този е един от най голямите лизачи на боко !
  • 88 Интересно

    1 3 Отговор
    кой е набедил професора, да го пенсионират набързо? Щото не е прост, а полезен ...
  • 89 Беновска пита

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "пак ли ти бе":

    Ало, Кантарджиев!! Казваш: кашляне,кихане!! А ако имам диария с обща отпадналост и пърдене,това да не е гама вариантът на " короната"?? Само питам!!
  • 90 Беновска пита

    5 0 Отговор
    Ало, Кантарджиев!! Казваш: кашляне,кихане!! А ако имам диария с обща отпадналост и пърдене,това да не е гама вариантът на " короната"?? Само питам!!

    Коментиран от #98

  • 91 хахаха

    3 0 Отговор
    Значи вече на настинката и викаме Делта?

    Коментиран от #100

  • 92 Fr fr

    3 0 Отговор

    До коментар #62 от "Ами в момента поне в 15 - 20%от":

    Слагай си от трите вида ваксини ,две маски една върху друга и газ!

    Коментиран от #96

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Зайко Байко многознайко

    4 1 Отговор
    Професоре, професоре, никога не е късно да станеш эа реэил! Чета и се уча, браво на т.н.ваксъри и антиваксъри! В края на краищата всяко действие придобива политическа окраска и е добро средство эа раэцеплението на гражданското общество! От друга страна контролирането на информационните потоци върви с пълна сила, учат ни да мраэим, да обичаме но не блиэките ни а държавата и държавната партокрация. Накрая оформяме " Стокхолмски синдром" и сме беэкрайно щастливи ( эа дребни неща), като овце пуснати от обора на пасище (но контролирно ) , демек пак ще ни эатворят! Всичко това приемаме с овчедушно търпение! Ти госсин проф. Кантарджиев стана подлога на Тиквоций Едно ,иэполэваха те и те иэхвърлиха , както ти обичаш да се иэраэяваш цитирам : "пешкир"!
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Аз какво ще си слагам си е

    2 1 Отговор

    До коментар #92 от "Fr fr":

    лично моя работа. А такива като теб ще нададат вой до небесата като почне пак яко да се мре след месец-два. Нали в момента ГЕРБ не са на власт и би трябвало служебното правителство да не манипулира данни. Нали е много честно и принципно. Но пак имаме над 30 починали за последните 24 часа. Е, това по принцип е денят, в който винаги се отчита най-висока смъртност от ковид, понеже някои болници през почивните дни не подават данни за статистиката. Но скоро, за съжаление, това ще е обичайната дневна бройка починали и за другите дни от седмицата.
  • 97 Само да питам

    2 0 Отговор

    До коментар #26 от "Българин":

    А Вие от къде знаете ,че няма?
  • 98 Следете за

    2 1 Отговор

    До коментар #90 от "Беновска пита":

    Разстройството е също един от симптомите на Делта,също кашлица,хрема и температура.

    Коментиран от #99

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Инфекционистът

    2 0 Отговор

    До коментар #91 от "хахаха":

    На диарията- също!!!
  • 101 Колко

    0 2 Отговор
    неадекватност в този форум! Обзалагам се, че повечето от вас имат починал заради К19 познат, приятел или роднина, но малоумието е всесилна.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове