Last news in Fakti

1 Септември, 2021 06:14 1 765 36

Радев заминава на стратегически форум в Словения

  • румен радев-
  • форум-
  • словения-
  • западни балкани-
  • ес

Той е посветен на темата за разширяването на ЕС към Западните Балкани в контекста на дебата за бъдещето на Европа

Радев заминава на стратегически форум в Словения - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът Румен Радев ще участва днес в XVI-я Бледски стратегически форум, съобщават от прессекретариата на държавния глава.

На форума в Словения президентът Радев ще участва в рамките на панел на лидерите, посветен на темата за разширяването на ЕС към Западните Балкани в контекста на дебата за бъдещето на Европа.

Румен Радев ще проведе и двустранни срещи с участници в международния форум.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жалко

    7 8 Отговор
    Никакъв суверенитет няма България. Упорито ни готвите за пушечно месо срещу Русия и Китай-Триморие.
    Още самолети ще купувате.
    Посещение на 6 Конгресмена, без пресконференция-какво правят в БГ.
    На следващите избори ни трябва президент Патриот, Радев се оказа поредният изпълнител на САЩ.

    Коментиран от #9

  • 2 Е президент заминав

    4 2 Отговор
    Не като порано всички в София.
    И какво е западни Балкани. Едните смятат че като
    Тенис на корт Балкани опен. Много здраве на словенския президент който в тази ситоация е по добър държавник. Место ние да се превърне в цетър отиваме да ни наложат решението. Още вчера имаше среща между президентите на Сърбия Албания Македония и други. Сега викат нашият. Не ща да коментирам.
  • 3 Фугурко

    11 3 Отговор
    Обикаля но смисъл няма!!!!!! До какво се докосне всико е фалит.
  • 4 ОСТАВКА ПИНГВИН !

    12 4 Отговор
    ТИ СИ СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ !
  • 5 Абе ФАТМАК, ХВЪРЛЯЙ ОСТАВКАТА !!

    10 4 Отговор
    И отлитай от ДОНДУКОВ, докато е време !
  • 6 Наблюдател

    9 5 Отговор
    В Словения ще му дърпат ушите и ще му набиват обръчите на клепоухия проруски фатмак..!
    Словения вече твърдо заяви че трябва да се намери начин до септември България да даде зелена светлина на Република Северна Македония за влизането в ЕС ,защото въпросът не е само български и остаряло исторически от миналия век ,А съвременно политически и морален за Европа и приемането на Северна Македония в ЕС е много важен за стабилността на региона, А пък и повечето държави в ЕС и САЩ са вече срещу НАЦИОНАЛИЗМА и националистичната политика на България диктувана от Москва за спъване на РАЗШИРЯВАНЕТО НА ЕС от България и на Северна Македония да влезе в ЕС...!!!
  • 7 Да заминава

    11 2 Отговор
    и да не се връща, че съсипа държавата тоя мизерник.
  • 8 ТОЙ ОПРАВИ БЪЛГАРИЯ

    11 3 Отговор
    СЕГА ДА ДА ОТИДЕ ДА ОПРАВИ И ДРУГИТЕ.
    СРАМ И ПОЗОР…..ПО ЖАЛЪК ПРЕЗИДЕНТ НЕ СМЕ ИМАЛИ…..
  • 9 НАТОВЕЦА

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Жалко":

    НАТОВЕЦА Е КУКЛА НА КОНЦИ БОРИСОВ ГО МАХНАМЕ А НАТОВЕЦА ПРОДЪЛЖИ ДЕЛОТО МУ ЛЪЖАТА С КОРОНАТА ПРОДЪЛЖАВА С ПЪЛНА СИЛА ПРЕДАТЕЛ АНТИБЪЛГАРИН.
  • 10 Гост

    8 1 Отговор
    Гръмко заглавие за една кукла на конци чехлио курнелиев
  • 11 И от там

    7 1 Отговор
    за Сибир руски шпионинно , докарал държавата до поредният фалит !
  • 12 !!!?

    8 1 Отговор
    Фигуранта ще ходи в Словения да разбере колко Киро Харварда да ни корумпира та да ни направи богати !!!?
  • 13 Гост

    7 1 Отговор
    Още една семейна екскурзия на наш гръб!
    "Браво" г-н екскурзиант!
  • 14 Абе умен съм ве

    4 1 Отговор
    Колко оптимистично започва денят! Толкова много негативи коментари за авиатора, които даже се радват на одобрение. Да заминава и да не се връща въобще!
  • 15 Перник

    2 0 Отговор
    Отива със Служебната джипка за 120000е на консула Червенков.
  • 16 Анализатор

    1 0 Отговор
    Кръгът около президента Румен Радев започва да гради нов проект. Всички заети с това са напълно наясно, че това е нов политически проект на Радев.
    Американското посолство го стиска за т0пките и „натовският генерал“ си свива сърмите и предава всички, които са му градили къщичката за „нов проект“.
    Служебното му правителство е апотеоз на американското посолство и Херо Мустафа. Американският посланик нагло, демонстративно и показно обикаля и се снима с де що има министър, шеф на агенция и само дето не се селфи и с американските служители, които работят във всяко министерство – поне един задължително!

    Коментиран от #17, #18

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Атанасов

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "Анализатор":

    Кирил Петков, Асен Василев, Румен Спецов, Николай Денков са абсолютно продуктово позициониране на американското посолство, като соросоидни „десносектанти“, а Радев ги легитимира, защото отдавна се е подложил именно на „десносектантите“, под диктовката на Херо Мустафа, в болестната си амбициозност на всяка цена и с всички начини и средства да докопа нов втори мандат, а и цялата власт чрез новите „юпита“.
  • 19 Запознат

    1 0 Отговор
    Дневният ред на България става дневен ред „в синергия с дневния ред на САЩ“. Глупавата мажоретка на президента Радев – Мая Манолова отива даже още по-далеч като избълва, че „евроатлантизма е родолюбие“.

    Впрочем, през цялото това време президентът Румен Радев брутално цепи БСП и работи срещу нея. Чрез Гергов и бутиковите му масони, които по „случайност“ са съветници и на президента. Чрез Кирил Петков и вся остальная.

    Корнелия Нинова, която знае всичко това, няма политически ход да го огласи, защото няма как в прав текст от екрана да разкажеш на червените избиратели, влюбени в Радев, как той е долнопробен предател. Вътре в БСП все по-ясно се чува истината, но недостатъчно за да бъде прозряна тя от отдалечените от задкулисието в политиката фенове.

    Коментиран от #20

  • 20 Е ми нали

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "Запознат":

    именно Корнелия Нинова довежда за ръчичка Румен Радев на „Позитано“ с остарелите дънчици и за ръчичка с Деси, за да го направи президент.

    Живелият в „буркан“ обаче години наред льотчик с времето все по-ясно се вписва в поговорката „Пази, Боже, сляпо да прогледа“.
  • 21 Омразата

    1 1 Отговор
    към Корнелия Нинова от страна на Радевия кръг не е отсега. За някои ще прозвучи странно, но войната стартира още по време на президентските избори, на които Радев е избран за президент.

    Противно на логиката в последното служебно правителство на Радев не Корнелия Нинова реди министри, а Гергов звъни по телефона на определени фигури и ги пита – „Искаш ли да си министър в служебното правителство?“.

    С времето „решетниковия“ Радев /тъпа мълва, пусната за да бъде апликиран Радев като уж „руски“/ показва истинското си лице на абсолютно „американско прокси“, подготвено години преди това да служи вярно на „синергията с дневния ред на САЩ“, защото е болезнено кариеристично обсебен и послушен, когато „американците зоват“.

    Коментиран от #34

  • 22 Резидентът

    1 0 Отговор
    предаде онези, които го направиха президент първия път.

    И се крие зад гърбовете на новите американски пластмасови „герои“ – Кирил Петков и Асен Василев, рецитирайки из страната предизборните си лакардии.

    Няма смелост и грам да излезе и да каже – да, БСП, предадох ви, така считам за нужно. Да, други, различни от БСП, избиратели, предадох ви, защото мисля, че това е правилния път.

    Той мишкува отзад. Където засега го е поставила Херо Мустафа.

    Коментиран от #26

  • 23 Гадев

    2 0 Отговор
    Готов е на всичко за втори мандат. Той – президент.

    „Неговите“ министри овладяват изпълнителната власт и хей, живот, здравей, здравей.

    Колонията „в синергия с дневния ред на САЩ“ е напълно овладяна.
    Благодарение на – за пореден път – успаното общество, което у нас припознава всеки мошеник и измамник като нов светия.

    Политиката без съмнение е к0рвенска игра.

    Предателите обаче никой не ги обича. Само у нас ги превъзнасят.

    Докато пак след дъжд качулка не прогледнат, че предател не може да те изведе до нищо добро.

    Коментиран от #32

  • 24 БГ гражданин

    1 0 Отговор
    Сега същият Радев, който миналата година уж „сам“ спря градения от него „нов проект“, а всъщност бе накаран да го спре от Херо Мустафа, пробутва „нов проект“ с американските проксита Кирил Петков и Асен Василев напред. Правят го по американски – нагло, безпардонно, брутално, ползвайки държавния ресурс, пари, медии и влияние, в качеството си на държавни министри.

    Радев пък уж в качеството си на президент обикаля страната с държавни пари и охрана и си прави предизборна кампания точно както Бойко Борисов с джипката. И разликата между Хунтата на тиквите и Хунтата на зелените чорапи е никаква.

    Херо Мустафа налага „новия проект“. Сега. Миналата година беше рано. Мачът не беше докрай нареден. Включително и с договорките с Боко и Пеевски.

    На практика служебното правителство разчисти пътеките на Новите Боковци, които с още по-голяма стръв ще консумират онова, което правеха онези срещу които роптахме и протестирахме.

    Коментиран от #25

  • 25 Иван

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "БГ гражданин":

    Зад захаросания пиар /по същата формула както се правеше при Борисов/, който се лее за служебното правителство, истината е абсолютно различна – безобразни кадрови промени в полза на мошеници и измамници, редени от нечистоплътните съветници на Радев, крадене в завидни размери по митници, овладяване на парични потоци в полза на „нашите“.
  • 26 От ден първи

    1 0 Отговор

    До коментар #22 от "Резидентът":

    на служебното правителство Асен Василев и Кирил Петков се държат като щурмова група за завземане на позиции, освободени от Пеевски и леко ударения ГЕРБ.
    Пеевски ги освободи по волята на американското посолство, което го отстрани след дългогодишно успешно сътрудничество с него.

    Същото американско посолство инсталира новите играчи на властови позиции.

    Първата им работа беше да овладеят НАП и да се насочат към ББР и Фонда на фондовете, назначавайки светкавично мрежа от свои хора осъществена за по-малко от 100 дни.

    Коментиран от #27

  • 27 СветатаТроица

    1 0 Отговор

    До коментар #26 от "От ден първи":

    Държат се като ОПГ с харизма.

    Асен Василев, който ми прилича на социопат, е мозък, Кирил Петков е палячо, който събира телевизионната лепта. Денков стои уж леко встрани, като независим експерт, но всъщност е експерт по усвояване на финансиране по иновации и други абстракции, а културиста Спецов с мускулите е потопен дълбоко под вода.

    Екстравагантна трупа, която прилича на нещо средно между секта от киборги, фокусирани единствено и само върху властта на парите и захаросана пудра за телевизионни домакини.

    Коментиран от #28

  • 28 Запознат

    1 0 Отговор

    До коментар #27 от "СветатаТроица":

    Асен Василев краде софтуер от съдружник и го продава на Китай (историята е напълно истинска). На Петков жена му прави веган торти, а той произвежда веган пробиотик. Очевидна налудност блика от всичко това и поради тази причина привлича. Няма да спечели изборите. Ще отмъкне гласове от Христо Иванов и от заблудени фенки на Румен Радев. Ще влезе в парламента и ще отиде при властта. Независимо откъде идва тя.
    Най-вероятно от Бойко Борисов, който ще спечели следващите избори и ще покани всички на трапезата.

    Коментиран от #29, #30

  • 29 Стив

    1 0 Отговор

    До коментар #28 от "Запознат":

    Въпреки, че очевидното им мошеничество дразни, съм удовлетворен, защото ще разкажат играта на умните и красивите от градската десница. С нейните камъни по нейните глави.

    Мая Манолова и Хаджигенов ще потънат под бариерата от 4 %, а фанатичните фенове на Радев ще изпитат леко неудобство за скромния си принос към тази очевидна измама.
  • 30 Закуска

    1 1 Отговор

    До коментар #28 от "Запознат":

    за наивници ,драматична концепция и презентация на Кирил Петков как е закупил терен в София и станал супер успешен милионер.

    Само че с пари на Сорос и накрая нищо не направил, сега е на заплата в България, Харвардски истории за измамници.
  • 31 БГ гражданин

    1 0 Отговор
    Искам да попитам Слави и Румен Радев : Защо погубват България?
  • 32 Да се каже

    1 0 Отговор

    До коментар #23 от "Гадев":

    „Предателят“ е малко, по-добре е НАЦИОНАЛНИЯТ Предател = Американски Лакей №1 в България !
  • 33 ИМПЕРИАЛИСТ

    1 0 Отговор
    Срещата сигурно ще е в бледската резиденция на друже Тито, бащата на Северните Македонци...
  • 34 ИМПЕРИАЛИСТ

    1 0 Отговор

    До коментар #21 от "Омразата":

    Това Решетников ли те инструктира да бръщолевиш???
  • 35 Баце

    0 1 Отговор
    Там на какви по-точно стратегии си играят, че инфлацията и ваксинацията нещо взеха да ме притесняват ?
  • 36 КЪРЛЕЖ БОКО

    1 0 Отговор
    ЗЕМИ И МЕНТЕ ГЕНЕРАЛА С ПАРАДНАТА УНИФОРМА ДА РАЗВЕДРИ ОБСТАНОВКАТА !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове