Last news in Fakti

3 Септември, 2021 13:19 12 209 181

Елена Гунчева: Отказваме яко да мрем

  • маска-
  • коронавирус-
  • мерки

Посегнаха и на децата ни. Невръстни деца ще ходят с маски като роби

Елена Гунчева: Отказваме яко да мрем - 1
Снимка: Shutterstock

Не знам защо съм с усещането, че голяма част от политиците и определени лекари са дълбоко възмутени от обстоятелството, че ние - българите, отказваме яко да мрем от ковидясване, въпреки черните им прокоби в тази насока. Мъка, бе, казвам Ви, мъка голяма!

Това коментира във "Фейсбук" Елена Гунчева.

Тъкмо бяха приготвили миналата година чували за трупове, хладилни камиони, готвеха се да разширяват гробищата и тоя недисциплиниран народ взе, че им прави напук. Възмутително и огорчително! А какви пари се раздаваха за ковидясването.....
Здравият разум на българина действа. Той, колкото и да го манипулират, в един моменнт вярва повече на очите и разума си. А, и винаги го има принципа: "Бе ти ли шА ми кажеш какво да правя!". По този начин, неспазвайки мерки, марки и ваксини, успяхме да не измрем яко, за голяма мъка на Мутафчийски например. И на много лекари, които забравиха Хипократовата клетва и вместо да се грижат за здравето на хората, допълнително ги паникьосваха и истерясваха по медии и социални мрежи. Зер, едни пари се раздаваха за тая работа!

Ковидясването почти всички го минахме. На протестите миналата година, десетки хиляди на един пръст разстояние не предизикаха и половин процент увеличение на заразяването. Мъка! Няма дисциплина и ред при българите. То им казваш яко да мрат, те ти показват среден пръст!

Тази година, понеже отново се задават едни пари за разпределяне, а световният план е всички овце да бъдат ваксинирани и маркирани /хубава е идеята всички ваксинирани да носят ушни марки, за да ги различаваме и да спазваме социална дистанция/, правителството с бодра стъпка продължи политиката на Онуй от зайчарника, което всеки ден ни плашеше от телевизора, че ей ся ще вземем да мрем, той вече бил приготвил чувалите за нас.

Министър Кацаров съвсем спокойно би се намърдал в правителството на Борисов и дори би заслужил неговата похвала за действията си. И интересно как самият Кацаров се извъртя като стара труженичка на магистралата за мерките. Явно министерското кресло прави чудеса с убежденията. Съвсем умишлено се налага "мека" принуда за ваксиниране. Уж няма такава заповед, но държавата широко си затваря очите за изнудването и рекета от страна на работодателите за ваксиниране на работниците им. Все едно това го няма, те не чули и не разбрали. За пореден път ни правят на пълни балъци.

Посегнаха и на децата ни. Невръстни деца ще ходят с маски като роби. Ще се задушават и давят под благите погледи на възрастните около тях. И ще ги убеждават, че това задушаване е за тяхно добро. Ще ги убеждават, че да ги е страх от другарчетата им и да стоят на дистанция, е за тяхно добро. Подобно престъпление срещу децата може да се сравни само с престъпленията на Менгеле. А тук дори насърчават подобно нещо. Малоумни родители пък искат да ваксинират децата си. С неизпитани ваксини, за които има вече много данни за странични ефекти.

И трябва веднъж завинаги това да спре. Виждам, че има изтрещели хипохондрици, които ходят и с по две маски и латексови ръкавици по улиците. Но огромната част от хората просто мислят и искат да си живеят живота така, както им харесва. Без маски, без правото им на пътуване и труд да зависят от медицински експерименти с тях.

И е време да кажем: СТИГА! Махайте се с мерките и простотиите си, че ни писна! Поръчвате ваксини за милиони евро, а след това ги дарявате на други държави. Не казвате какви са страничните ефекти. Дори не знаете какво има в състава им! НЯМА ДА МРЕМ! ОТКАЗВАМЕ!
И ако продължавате така, ще има и мрене. Защото става дума за живота ни и за бъдещето на децата ни! И няма да Ви позволим да го унищожите!


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 231 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мутафчийски

    30 95 Отговор
    Яко ще се мре!

    Коментиран от #66

  • 2 Бойко Разбойко

    126 32 Отговор
    Само ме върнете на власт и пак ще сме първи в света по смъртност.

    Коментиран от #23, #73

  • 3 тарикату

    23 13 Отговор
    обичам да хапвам кюфтета
  • 4 Факти

    213 28 Отговор
    Точно в целта!
  • 5 БАЙ Х@Й ‼️

    142 24 Отговор
    🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬
  • 6 математик

    72 58 Отговор
    Може вече да са я застреляли тази женица...

    Коментиран от #112, #144

  • 7 Фончо тариката

    113 5 Отговор
    Яко се мре от катастрофи.
  • 8 Ами отказваме!

    98 15 Отговор
    500 години турчолята си правиха експерименти с нас,после дойдоха Ботьов и Левски,отказаха ни! Сега пак! Няма как да стане!
  • 9 COVID

    9 67 Отговор
    ТОВА Е БЪДЕЩЕТО !!!
  • 10 ПО ПОЛЕКА

    40 91 Отговор
    ОСВЕН ПРАВА СИ ИМА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ (ДАЖЕ ПРЕДИ ПРАВАТА)КОЙ ИСКА ДА МРЕ ДА МРЕ-ЖИВОТА СИ Е НЕГОВ.АМА КОЙТО НЕ ИСКА ТРЯБВА ДА ИМА ШАНСА ДА ОЦЕЛЕЕ
  • 11 юрист

    65 246 Отговор
    Смешна и жалка г-жа- ела и кажи на баща ми, който се разболя от ковид плюс пневмония, че няма ковид, при положение, че СЕДЕМДЕСТ И ПЕТ ГОДИНИ НИКОГА НЕ Е ЛЕЖАЛ В БОЛНИЦА КАТО ПАЦИЕНТ И ПРЕЗ ЦЕЛИЯ СИ ЖИВОТ СЕ Е РАЗБОЛЯВАЛ САМО ОТ НАСТИНКА- ДОРИ И ЕДИН ПЪТ НЯМА ПРЕКАРАН ГРИП. Кажи сега, г-жо- ЛИЧНО ТИ можеш ли да се похвалиш с такъв ЖЕЛЕЗЕН организъм в рамките на СЕДЕМДЕСЕТ И ПЕТ ГОДИНИ, а ако не можеш- цялата ти истерия отива в кошчето за боклук... Що не си кесиш в бг. мама, ами се напъваш да учиш хората на ум и разум, при положение, че ти самата нямаш елементарна обективна оценъчна система за различните заболявания....Баща ми беше лежащо болен от кови в течение на 18 дни; беше на кислородна терапия, със сатурация под 86 и когато го чувах по телефона- всеки ден по 2 пъти, беше с почти помрачено съзнание.. Ти ли ще ме убеждаваш, че нямало ковид и че ковидът бил леко грипче, а... Що не се скриете всички като теб, че внасяте много замърсяване в интернет пространството с лъжите си, а...

    Коментиран от #21, #24, #26, #28, #37, #41, #72, #87, #97, #116, #154, #156, #159, #179

  • 12 Българка

    168 26 Отговор
    "И e врeмe дa кaжeм: CТИГA! Мaхaйтe ce c мeркитe и прocтoтиитe cи, чe ни пиcнa! Пoръчвaтe вaкcини зa милиoни eврo, a cлeд тoвa ги дaрявaтe нa други държaви. Нe кaзвaтe кaкви ca cтрaничнитe eфeкти. Дoри нe знaeтe кaквo имa в cъcтaвa им! НЯМA ДA МРEМ! OТКAЗВAМE!"
    Адмирации за статията и авторката! Очаквам отговор защо даваме милиони от нашите пари за ваксини, за да ги даряваме. Ами най-нормално е поне да ги продадем и възстановим щетите. Сега всеки рИве с пълно гърло, че иска пари заради ковид. А кой трябва да им осигури тия пари? Нали държавата- това сме ние

    Коментиран от #64, #65

  • 13 Браво!

    136 28 Отговор
    Добре написано!Жалко,че сте толкова малко!
  • 14 Абе

    147 32 Отговор
    Браво Како !
    Казахме го най - накрая ! Баста !
    Не мога да повярвам , че се осмелихте да го публикувате!
    Време е , Кацаров , Кунчев, Витанов - народен съд !
    Г-да полицаи , осъзнайте , ВИЕ и вашите деца сте наред със задължителна ваксинация !
    Оставете ни да ИМ се порадваме !
  • 15 Афган

    30 7 Отговор
    Ще, ще!!!!
  • 16 Браво

    163 30 Отговор
    На Елена Гунчева.Все още има разумни хора,които се противопоставят на новия деспотичен начин на живот.Права е че малоумието ще убие нормалното човешко съществуване.

    Коментиран от #71

  • 17 Гаргамел

    36 155 Отговор
    Поредната проста гарга тип бай Ганя...

    Коментиран от #32

  • 18 Мендоса

    33 111 Отговор
    Адвокатке, що не си гледаш клиентите?
  • 19 Българка

    97 12 Отговор
    Малка крайно, но според мен необходимо изказване. Баланс трябва. В момента преболедувалите са най-ощетени, никъде не ни дават сертификат и ни пращат по лаборатории, уж имунитета ни траел 4-6 месеца. Добре, а колко трае имунитета на ваксиниран и защо, какво следва за преболедувал и какво следва за ваксиниран и защо. Това са правилните въпроси. Крайните и елементарни изсказвания печелят точки, но нищо не изясняват. Хората не са глупави и ще разберат, ако излязат няколко учени и отговорят.
  • 20 Лек недостатък на ваксините

    72 16 Отговор
    Когато хората се ваксинират в кръвоносните съдове се получават тромби следва белодробен емболизъм тромбофлебит и инсулт болки в гърдите отпред и отзад никакво обоняние и вкус и увисване на долната част на лицето и гъбички по ноктите и дизентерия тремор и желание за употреба на огромни количества алкохол състояние на афект леки и продължителни колики и разстройство и обезводняване в резултат на ковид и неспособността за мисловната дейност граничещо с социопатия и деменция и циклофрения и фригидност полова немощ и слабост импотентност неспособност за задържане на ерекция състояние на полова неудовлетвореност и студенина състояние на сухота нарушение на говора и параноя.

    Коментиран от #56, #85, #142

  • 21 Охааа

    67 12 Отговор

    До коментар #11 от "юрист":

    Приятел, напиши книга. С такава история ще станеш богат. Не е за изпускане, юрист си все пак.

    Коментиран от #30, #81

  • 22 адаша

    82 26 Отговор
    Моят баща ми е казвал-" Една жена проходи ли- не ми я хвали"...Но тази е абсолютно с верни разсъждения.
  • 23 Българка

    17 51 Отговор

    До коментар #2 от "Бойко Разбойко":

    При Бойко бяхме 4 , а сега сме първи в ЕС.

    Коментиран от #174

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Е???????

    3 19 Отговор
    И!!!!!!!!ПОСЛЕ ПИС...И КОГАТО СИ В КОЛА ...ПРЕДПАЗЕН КОЛАН—НИКОГАШ ,ЖИВОТ ЗДРАВЕЙ ЗДРАВЕЙ💀
  • 26 Гост

    143 19 Отговор

    До коментар #11 от "юрист":

    Що не се е ваксинирал баща ти, като е на 75? Няма човек на 75 в "цвеущо здраве"! Аман от хипохондрици, като теб! Боцкайте се през 6 месеца и да приключвам цирка! 1000 процента е права госпожата, особено по отношение на децата!
  • 27 123

    68 13 Отговор
    Браво!
  • 28 Фейк юрист

    117 7 Отговор

    До коментар #11 от "юрист":

    Докато железния ти баща се мъчеше със сатурация нам колко си,на мен починаха двама близки хора,поради липса на мерки и оправдание с измислената пандемия!

    Коментиран от #91

  • 29 Иво 🇧🇬

    24 132 Отговор
    Защо публикувате писания на психично болни. Такива хора трябва да се лекуват а не да пишат безмислици.
  • 30 Аха

    43 28 Отговор

    До коментар #21 от "Охааа":

    Този ако е юрист аз съм трактор.по стила на писане е във комплексарската паралелка

    Коментиран от #43

  • 31 Никой не иска маски за малките деца!!

    74 10 Отговор
    Играят си на воля в градините и не знаят с какво ни Опсихясват Катранджиев ци, Борисов ци, Балтовци и Витановци и още десетки Шамани и Врачки с Кухи дипломи и Титли!! Държавата, с най много тъпанари с титли в Света!!!
  • 32 Eпи

    39 4 Отговор

    До коментар #17 от "Гаргамел":

    С епитети и определения не постигате много. Има достатъчно противоречия от самото начало, за да няма съмнения. Критичното мислене явно Ви липсва, за да проумеете съмненията.

    Коментиран от #39

  • 33 Овчеландия

    85 5 Отговор
    Пандемията, която първо бе обявена, а после бе осъществена е финансово-заговорническо мероприятие от нов тип. Първо, ТОЗИ вирус вече беше пробутван, но с по малка рекламна кампания и без участието на Китай. Второ такава "напредничава" "ваксина" се "открива" за пръв път, прилага се за пръв път и се рекламира така бясно за пръв път. Само организирането на подобен ПР е колосално мероприятие, а поставената цел е направо невероятна ДА СЕ УПЛАШИ И ПОКОРИ НАСЕЛЕНИЕТО НА ЗЕМЯТА. Ако аз бях наблюдател от развита цивилизация, при успех на този проект бих заключил: Първична планета населена с нискоинтелигентни видове.
  • 34 Българка

    8 31 Отговор
    Че,кой те пита теб какво отказваш!?Ха,ха.Твоята партия вече е на бунището.
  • 35 SOS

    67 10 Отговор
    Право в целта!Трябва да има повече такива хора като вас!
  • 36 Бозар

    14 94 Отговор
    Коя си ти ма, кифло? От какво разбираш и за какво трябва да те четем?

    Коментиран от #42, #57, #130

  • 37 Българка

    75 5 Отговор

    До коментар #11 от "юрист":

    Колега, колко ще се учудиш като разбереш ,че и най-здравите рано или късно умират. Умират от доста по-тривиални заболявания. Знаеш ли колко хора си отидоха от счупена тазобедрена става и какво всеки над 75 до го обездвижим на легло от страх , че ще спъне? Стига, никой не отрича короната, който го е страх да се ваксинира и както казва партията, няма страшно, какво ти пука за останалите неваксинирани, проблема си е техен, не твой и на баща ти.
  • 38 ЕВРО НЮЗ

    52 6 Отговор
    Сега ясно ли ви е защо колонизаторите с помощта на родните блюдолизци търсят начин да унищожат всички паметници на ония които са се борили и умирали за свободата ни. За да нямаме герои чийто пример бихме последвали.. Война е, купувайте си вили, мотики, лопати, кирки, чукове
  • 39 Гаргамел

    7 66 Отговор

    До коментар #32 от "Eпи":

    Критично мислене относно последователка на копейкин? Сериозно ли? Ако беше спечелил чичко ви Адолф такива недоразумения, като тая и Костя копейкин щяха да се обясняват не в соц мрежите, а на едно друго място

    Коментиран от #111, #152

  • 40 Ташо

    11 77 Отговор
    Явно ,тази е избягала от психиатрията. Кога някой е казал,че децата трябва да носят маски!?
  • 41 Караско

    65 6 Отговор

    До коментар #11 от "юрист":

    Господин юрист,съжалявам за баща ви,но как се доказа пневмония с ковид?Мой приятел почина преди 6 месеца с двойна пневмония абсолютно железен организъм,но сам си усложни положението като не си обърна внимание даже караше колело февруари та си скапа дробовете.Много им се искаше да го пишат К19 но уви 10 теста и десетте отрицателни.Та те така......
  • 42 Сельоо

    19 5 Отговор

    До коментар #36 от "Бозар":

    Ма ти и да четеш ли можеш, не личи!
  • 43 юрист

    10 45 Отговор

    До коментар #30 от "Аха":

    1. Не съм този, а тази
    2. Не просто съм юрист, а адвокат в САК от 22 години
    3. Имам предходно висше медицинско образование- бивш лекар без слпециалност съм
    4. Ако баща ми не ми беше предал чрез гените си доброто здраве, младоликостта си и дълголетието си, както и интелигентността си, нямаше да мога едновременно да уча през нощите и да работя по цял ден по време на второто си следване, което беше задочна форма на обучение.
    5.Грешката ми беше, че приемах за даденост отличното здраве на баща ми, независимо от възрастта му, но това, оказа се, беше и негова грешка. Никога не е пушил, не е злоупотребявал с алкохол, водеше умерен начин на живот и се хранихме с нормална храна...
    Толкова от мен.

    Коментиран от #48, #54, #77

  • 44 нннн

    57 5 Отговор
    Убивам те за твое добро - казал Иван Грозни на сина си. И го убил... Тия са същите.
  • 45 Владимир Кънчев

    3 42 Отговор
    Когато адвокат от Пловдив ( с изключение на г-н Екемджиев) започне да дава общи съвети, пък макар той да е красив като атгел ( в конкретния случай с г-жа Гунчева ) , или дори президент - няма нужда от скобки нали- гледам да изляза през най-близката врата! В някои близки до нас страни, които са останали главно поради исторически причини не така масово засегнати от нашето национално дебелоглавие, обсъжданите от ж-жа Гунчева въпроси се решават със закон ( предполагам,че тя знае какво означава това). Не мисля, че във Франция, а от днес и в Италия са по-глупави от нас за да направят ваксинирането на определени групи от хора задължително. Защо г-жа Гунчева не отскочи до сената в Америка и да развие там тезите си независимост и лични права? Вероятно знае, че американските военнослужащи се ваксинират под строй - може би именно за това избягаха от Авганистан! Темата е много сложна и следва твърдо да се спазва принципът "Обущарю - не по-далеч от обувките!". Лично аз съм ваксинира Мънгаровист - хвала на този лекар от бога - всяка негова дума се потвърди!

    Коментиран от #55, #67

  • 46 Вужас!

    73 7 Отговор
    Днес гледам по ТВ някаква патица българка в Гърция, като я пита и тя щастливо обявява, че "били свикнали с маските постоянно и че като не са им сложени даже се чувствали странно" !?!? Що за животни сте вееееее ??!

    Коментиран от #63, #98

  • 47 ЕвроЗона

    7 5 Отговор
    /´¯/)
    /¯ /
    / /
    /´¯/ /´¯¯·¸
    // / / /¨¯\
    (( ´ ´ ¯/...)
    \ /
    \ .·´
    \ (
    \ \
    за ваксините!
  • 48 Гост

    49 9 Отговор

    До коментар #43 от "юрист":

    Един съвет - намери си Кексуален партньор и се успокой малко! Няма нужда да ни информираш за личните си драми и професионални амбиции! Както и да ни насаждаш саможивия си скотски и хипохондричен начин на живот!

    Коментиран от #68

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 журналя

    6 30 Отговор
    ква е тая
  • 51 Абе,

    46 5 Отговор
    що имам усещането,че господата грижещи се за нас се радват при всяко повишение на заболяваемостта и се изнервят,когато живота продължава нормално?!

    Коментиран от #129

  • 52 АМОН

    28 11 Отговор
    САМОЛЕТИТЕ ЗАПОЧНАХА ДА ЧЕРТАЯТ НА НЕБЕТО ПРАВИЛНАТА ЛИНИЯ НА ОБГАЗЯВАНЕТО И ЗАРАЗЯВАНЕТО С НЕЩО ЗА КОЕТО УПРАВЛЯВАЩИТЕ НИ КАПИТА НЕ ЖЕЛАЯТ ДА ГОВОРЯТ.

    ЕСЕНТА ЩЕ СЕ ПОЯВЯТ НЕОБИЧАЙНЕТЕ МЪГЛИ БЕЗ КАПКА КОНДЕНЗ НО ЗАТОВА ПЪК ПЪЛНИ С БОЙНИ ОТРОВНИ ВЕЩЕСТВА .

    КАК СЕ ДЕЙСТВА ПРИ ОБГАЗЯВАНЕ С БОВ?!!

    Най елементарният антидот са алкалните средства в.т.ч и СОДАТА БИКАРБОНАТ, А ОТ ЛЕКАРСТВАТА Е АТРОПИНА!!

    Добър антидот е мед и лактобацилус булгарикус
  • 53 ковидясал

    25 4 Отговор
    с едни мафиоти от съседно градче пием кафенце всяка събота и неделя, на неутрален терен - бензиностанция между двата града. от преди ковида и по време на него. за сега всички сме живи.
  • 54 Добре

    44 5 Отговор

    До коментар #43 от "юрист":

    ма госпожо медицински юрист.Ако ми се случи нещо след ваксата какво да правя.айде нали си адвокат.посъветвай ме със подписаната декларация какво да правя .да си избърша г.з..о
  • 55 Хаха

    37 6 Отговор

    До коментар #45 от "Владимир Кънчев":

    Я ни вдени как така боцкането ще стане "задължително", като преди това подпишем листо за.... "информирано съгласие"! Т.е. някаква простотия да подпиша, че съм "съгласен" "задължително" да ме боцнат.... Ако не подпиша, какво следва - "задължителното" ще стане "насилствено" или какво...

    Коментиран от #60

  • 56 д р Вирхов

    28 5 Отговор

    До коментар #20 от "Лек недостатък на ваксините":

    Оли. Го. Френ,нали ти обясних вчера,че алкохолът в огромни количества лекува от ковид!Ти да си чул бай Шиле и скулпторът Вежди да са коронаположителни???
  • 57 Е па що

    4 18 Отговор

    До коментар #36 от "Бозар":

    Е не се гневи. Ти не знаеш ли ,че у Бугария всички разбират от сичко,ама от работата си йок.
  • 58 Абсолютно

    40 7 Отговор
    Е права жената стига вече с тази психоза.Има вирус то се знае но защо не ни лекуват това е въпроса.От това умират по възрастните и хронично болните от неадекватно лечение.

    Коментиран от #95

  • 59 САНДОКАН

    52 9 Отговор
    Е. Гунчева шапка ви свалям,а тези продажни доктори освен парите друго не ги интересува. И като се сетя че имаше балъци които им пляскаха от терасите все повече се убеждавам че си заслужаваме да сме най бедната и смачкани държава
  • 60 прос

    3 21 Отговор

    До коментар #55 от "Хаха":

    такеса
  • 61 глоги

    52 9 Отговор
    Елена Гунчева: Отказваме яко да мрем! Посегнаха и на децата ни. Невръстни деца ще ходят с маски като роби.ЗА НЯКОИ ПОЛИТИЦИ ПЛЯМПАНЕТО ЗА КОВИД-А ИМ СТАНА ХОБИ. Иначе за статията на госпожа Гунчева ще й кажа:- ЕДНО ГОЛЯМО БРАВО!
  • 62 Тоти

    9 23 Отговор
    А бе за гробищата не съм съгласен. Само някой , който миналата година не е стъпвал там може да го каже, аз лично ходих няколко пъти в различни градове по неприятни поводи и наистина вече не им се вижда края. Така наизуст не говорете.
  • 63 Снежана

    2 17 Отговор

    До коментар #46 от "Вужас!":

    Жените по принцип обичаме все да ни е сложено нещо някъде!
  • 64 Майна

    50 10 Отговор

    До коментар #12 от "Българка":

    Елена Гунчева беше всеки ден на протестите..На такива хора по им има вяра..Тя, Пасков , Румяна Ченалова са във ,,ВЪЗРАЖДАНЕ,, ,затова и гласувай за тях и пак ще гласувам.. На 11 септември ще има протест на ,,Възраждане,, срещу тези пагубни ,,МЕРКИ,, ..Подкрепете ги

    Коментиран от #69, #88, #89, #101, #104

  • 65 оня

    9 15 Отговор

    До коментар #12 от "Българка":

    Ако се запознаете поне малко ще разберете, че всъщност България продава ваксините на цената на която са купени в тристранно споразумение между 2те страни и производителя на ваксината.
  • 66 ГОСТ

    25 11 Отговор

    До коментар #1 от "Мутафчийски":

    ИСТИНА Е ДО 2 ГОДИНИ 2 МИЛИАРДА НАБОДЕНИ ЩЕ СИ ОТИДАТ !!!
  • 67 Владо,брат,

    28 4 Отговор

    До коментар #45 от "Владимир Кънчев":

    първо си леко неграмотен в правописа,второ,като пишеш за САЩ, да те питам пък тук,в България защо не ваксинират задължително полицайте и държавните служители.Ние,които не искаме да се ваксинираме знаем отговора и това е една от причините!
  • 68 юрист

    6 42 Отговор

    До коментар #48 от "Гост":

    Аз нямам лични драми- семейна съм от двуцифрен брой години, семейството ми е средна класа, имаме достатъчно доходи, за да не ревем, когато се вдигнат цените с напр. 50 процента спрямо сегашните, а през м.януари съпругът ми ще изкара онлайн курсове в Харвард за висши управленски кадри, като таксата за тях е от неговата законна заплата, а не от напр. отровено общество или комисията фулбрайт. Така, че- всеки да гледа себе си и къде се намира в социалната йерархия...

    Коментиран от #75

  • 69 И аз

    37 13 Отговор

    До коментар #64 от "Майна":

    Ще гласувам за възраждане.Останалите са продажници на чужди интереси.Оттози ЕС сме на този хал.

    Коментиран от #74

  • 70 Опаа!

    11 55 Отговор
    Поредната психически неуравновесена лъжкиня! Кой ти посяга на децата, ма? Кой ги е задължил да носят маски? Кога ще има санкции за нагли лъжливи антиваксъри като теб, заради които България не може да излезе от Средновековието?
  • 71 Абе

    15 29 Отговор

    До коментар #16 от "Браво":

    Викахте браво и на Сл.Трифонов, когато наричаше хората страхливи мишки,ама после нали видяхте как изглежда и чухте как се чуства след ковид.Нали разбрахте,че и Десислава Радева била прекарала ковид и получила усложнения.Или си мислите,че като отричане вируса,вас и ваши близки няма да ви хване.Или си мислите,че за вас със сигурност ще се намери място в болница.Или си мислите,че няма да сте вие виновни,че лекарите ще са на предела на силите си заради някакви неадекватни,неразумни и всякакви там НЕ хора,които правят всичко напук.Не живеем в джунгла.
  • 72 Роза

    39 6 Отговор

    До коментар #11 от "юрист":

    Никой не казва,че няма ковид.Казвам само,че ваксините са несигурни-едни хора може да ги предпазват,ама други-да ги уморят.Хората имат различни организми,с различен имунитет и различни прекарани заболявания.Това е причината да сме недоверчиви към предлаганите ваксини и никой не може да ни обвини за това!

    Коментиран от #78, #82, #155

  • 73 В момента не знаеш ли, че сме почти

    10 26 Отговор

    До коментар #2 от "Бойко Разбойко":

    първи почти всеки ден.По показател дневна смъртност на милион души население. По-зле сме от САЩ, по-зле сме от UK и от повечето държави.Само Северна Македония в някои дни ни изпреварва по смъртност. И това всичко е без да е Борисов на власт. Не знаеш за нищо от това, защото служебното правителство не те информира.Не им отърва да ни информира.
  • 74 Одобрявам

    8 23 Отговор

    До коментар #69 от "И аз":

    Чудесно, гласувай! Още един изгубен глас. Националистическите изродчета нямат никакъв шанс да влязат в парламента.
  • 75 Ами кажи го това

    31 6 Отговор

    До коментар #68 от "юрист":

    на бедния и гладуващ народ.повечето едвам свързват двата края.такива като теб стоящи цял ден зад бюрото с клатещи крака много ясно че ще подкрепите новия наложен ред.широко ви е около врата.хората и без друго изнемогват от бедност,безработица и ниски доходи не стига това,ами със тая фалшива пандемия искат да ги довършат.я си размърдай малко замъгления мозък и мисли като човек,а не като тухла.

    Коментиран от #83, #93, #168

  • 76 Стрелец

    26 6 Отговор
    Браво! Право в тесетката!
  • 77 трудно е

    35 6 Отговор

    До коментар #43 от "юрист":

    да дам мнение какъв юрист сте, но Ви поздравявам, че сте се отказали от медицината - може и много да сте чели, но не разбирате основни неща.
  • 78 Смях

    6 21 Отговор

    До коментар #72 от "Роза":

    Ами чакайте тогава да ви предложат други, дето ще се харесат на информираната ви преценка. Ама дали ще дочакате?
  • 79 срамота

    8 40 Отговор
    Ти нормална ли си ма, на кой свят живееш?!Лелко, къде видя, че не умират хора бе?!С най-висока смъртност сме в ЕС, всеки ден по 50 души и нагоре. По 5 души около 30-40 години без заболявания всеки ден!! Или на теб ти се виждатг малко, трябва хиляди да измират около теб, че да се събудиш, патка такава! И болниците все още смогват, но когато абдикират... дано не ти се наложи да търсиш болнична помощ, защото обикновените хора , нямат като вас виповете специално отношение!
  • 80 Безотговорна истеричка...

    7 36 Отговор
    ... е тая Гунчева. Провокаторка.
  • 81 Ирония

    5 32 Отговор

    До коментар #21 от "Охааа":

    Иронията е излишна. Чудя се защо се правите на интересни и отричате очевидни неща.Или щом в своите представи се имате за голяма работа,2,5 милиарда ваксинирани в света сме простаци и глупаци.Абе ,защо хората учат медицина, специализират,квалифицират се и.т .н много години.Я да питат разбиращия от ВСИЧКО Бай Гиньо,той ще му каже.
  • 82 пфу

    7 27 Отговор

    До коментар #72 от "Роза":

    Бъдете си недоверчиви, ще има хора които не трябва да се ваксинират пради рискове, но другите които са здрави и прави...Освен това тук става въпрос за спазване на мерки, а не като някакви лигли, дето хем искат да заразяват хора, хем децата им да не търпят никакви ограничения...като искат присъствено и мерки ще спазват и тестове, и маски. така е в цяла цивилизована Европа. Да ходи в Сибир да живее като не е съгласна.
  • 83 юрист

    7 30 Отговор

    До коментар #75 от "Ами кажи го това":

    Бедния и гладен народ, нямаше да бъде беден и гладен, ако беше учил навремето, ако имаше малко акъл в главата и си беше прочел учебника по биология за 9 клас, в който ясно е описано що е това вирус, какво е коронавирус, кой е основният атрибут на вирусите, какви са двете форми на вирусите и какви болести предизивикват, както и как точно се репликират в човешкия организъм. Тогава щеше да му просветне, че поне още 3 години ще има периодично отпускане и затягане на противоепидемичните мерки и когато мерките са отпуснати, щеше да действа превантивно- щеше да си поднови запасите от маски и лични предпазни средства, вместо да ги купува на 5 пъти по-високи спекулативни цени по време на пика на вълната, когато правителството го задължава да ги ползва навсякъде...Глупостта, мързелът и необразоваността = бедност и мизерия, които се възпроизвеждат и в следващите поколения.

    Коментиран от #90, #96, #99, #120

  • 84 глупаци

    10 34 Отговор
    Тая същата к... ако се зарази детето й и трябва да получи интензивна помощ, пак цялата държава и лекарите ще са й виновни, че не са го прадпазили. Аман от дебили.
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Радо

    31 8 Отговор
    Всички джендъри са ваксинирани и искат да карат електрички и хибриди, а аз съм един най-обикновен неваксиниран хетеросексуален мъж, който кара дизел.
  • 87 хайде

    15 17 Отговор

    До коментар #11 от "юрист":

    И тая ще спазва закони и правата на другите и ще учи децата си да ги спазват. Нищо повече от една мутреса завършила право, която не иска си причинява никакви неудобства. На такива като вас госпожо, се нагледахме, на златните им деца, дето се дрогират и не стават и за пет пари глезльовци. Продължавай така и ти гарантирам, че това те чака.

    Коментиран от #92

  • 88 Аман от протестиращи за щяло и нещяло

    9 32 Отговор

    До коментар #64 от "Майна":

    Да спретнем контра протест в защита на мерките ли искате?Те не са и кой знае какви, за да е този безумен рев и хейт. Никой все още не е направил ваксинирането задължително у нас, дори за лекари, учители и социални работници камо ли за другите.Никой няма да ви насили децата да носят маски в детската градина и в начален курс, ама като почнат пак да измират учители какво ще прави Елена Гунчева? Ще отиде да преподава в училище или ще отиде доброволка в ковид отделение? По 1000 лв за работещи на първа линия май този път няма да се намерят така, че ще са нужни хора там. ИТН с антиковид, антиНОЩ, анти Мутафчийски, антимаски говорене спечелиха мнозинство в парламента и какво направиха?!!! Ами едно голямо нищо. От Възраждане ако минат 4%бариера през ноември въобще нищо няма да променят. Само приказките ще им се сменят. Защото като се качиш там горе не може да имаш комфорта да говориш толкова екзалтирано и разпалено за неща, които много добре и предварително знаеш, че няма как да промениш. Колкото и много да ти се иска и дори да са ти най-искрени намеренията, а не само предизборен PR и прах в очите на избирателите.
  • 89 Ахааа!

    10 26 Отговор

    До коментар #64 от "Майна":

    Така кажи, че била от Възраждане! Диагнозата е ясна.
  • 90 Едно умно мнение да прочета.

    7 22 Отговор

    До коментар #83 от "юрист":

    Което напълно съвпада с моето.
  • 91 е де

    6 20 Отговор

    До коментар #28 от "Фейк юрист":

    В грешка си, точно защото е истинска, жертви са и тези, които боледуват от ковид и тези, които поради заети или затворени отделения не могат да се лекуват от други болести. Ако е голяма епидемията в един момент интензивни места за други състояния не достигат и наистина умират повече хора и от друго. Ти какво си мислиш, че зрадви хора ги слагат на апаратно дишане ли ? Е няма такива луди все още. Вирус си има. затова ви казват да не се стига до там, че да настане колапс, защото и от една катастрофа няма да могат да спасяват хора.

    Коментиран от #106

  • 92 юрист

    7 24 Отговор

    До коментар #87 от "хайде":

    Мутреса може да е съпругата Ви, г-не- по време на хиперинфлацията имах 500 грама хляб за 7 дни, като в същото време работих през деня по 12 часа, а от 20;00ч. до 02.30 ч. учих за семестриални изпити, в петък се явявах на семестриален изпит и съм го вземала с оценки 5 и 6. В това ви е проблема на всички, които не сте учили нито навремето, нито сега- че не сте положили усилие за абсолютно нищо в живота ви и си въобразявате, че всеки е длъжен да ви храни, пои, гледа и да ви осигурява работни места, а онези, които учихме, гледахте с подигравка и цинизъм, наричахте ни читанки, но... времето се промени и сега ние сме на върха, а вие подсмърчате гладно в основата на пирамидата на Маслоу...Никога не съм употребявала дрога, дори напротив- на 24 години участвах в спасяването на живота на младеж, предозирал с хероин, когото докараха в тогавашната Бърза помощ...
  • 93 Ужас

    2 15 Отговор

    До коментар #75 от "Ами кажи го това":

    Световна конспирация.ББ измисли и пандемия,за да плаши,освен беднюгите в България и хората в богатите страни.Ти защо не си се постарал малко повече в живота,за да успяваш,а не да търсиш кой ти е виновен.Всеки заслужава своето място в живота.Държавата трябва да помага само на ощетените от природата хора.Щтракането с пръсти ви носи кеф за кратко.После....озлобявате.
  • 94 ваксър

    3 15 Отговор
    Некои отказвате, а други направо си мрът - има-няма по 100 души на ден.
  • 95 Не умират само възрастни.

    4 15 Отговор

    До коментар #58 от "Абсолютно":

    Не го ли разбрахте това.Все по-често жертвите са под 60 и дори под 50 годишни.
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 абг

    17 4 Отговор

    До коментар #11 от "юрист":

    Незабавно кажи на лекарите да му спрат Ванкомицина, защото той причинява бъбречна недостатъчност и белите дробове се пълнят с вода, смешен и жалък юристе.
  • 98 По-добре жив и с маска в супермаркета

    4 17 Отговор

    До коментар #46 от "Вужас!":

    и автобуса, отколкото интубиран или 2 метра под земята?
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Възраждане!

    18 8 Отговор

    До коментар #64 от "Майна":

    За сега това е единствената надежда!А атаките срещу нея от всички страни,показват това!
  • 102 юрист

    2 20 Отговор

    До коментар #99 от "Такива като тебе":

    ...Публикувано във факти.бг: При един природен катаклизъм първи ще умрат.Не сте научени на сървайвър.. Нима- и това го пишеш на жена, която се е занимавала с над 20 години с източни бойни изкуства и на възраст 45 плюс години носи нонстоп дамски обувки с токчета 10 см... Смешен си в недоказаните си твърдения...

    Коментиран от #105, #107, #110

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Да ти кажа

    7 7 Отговор

    До коментар #64 от "Майна":

    Майна,уморих се да повтарям,че с отричане,със злоба и напук, далече не се стига.И понеже и пандемия политизирате, във тази връзка да кажа и аз--виж до къде се докараха протестиращите и техните лидери с насаждане на омраза между хората--до под кривата круша.
  • 105 Хаха

    23 4 Отговор

    До коментар #102 от "юрист":

    Не знам имаш ли семейство, но ако имаш мъж и деца няма да е зле на първо време да ти спрат Интернета или тока, за да не се излагаш тук с глупостите си... А после да помислят и за психиатър!

    Коментиран от #108

  • 106 Фейк юрист

    6 2 Отговор

    До коментар #91 от "е де":

    Изказваш се неподготвен,явно не си влизал скоро в болница!
  • 107 Хахаха...

    14 4 Отговор

    До коментар #102 от "юрист":

    Ама сега и каратистка с токчета излезна.Явно не си добре Имаш нужда от психиатър.
  • 108 юрист

    2 19 Отговор

    До коментар #105 от "Хаха":

    Свиквайте, че в България няма само бедни работници, селяни, селяндури и лошари, ровещи в кофите за боклук, има много хора като мен, но всеки от вашата черга се прави, че ние не съществуваме...НРБ умря- вече сме Р. България, в която ИМА и ясно очертана средна класа, колкото и да не искате да видите този факт. Или сте български емигрант, пишете от чужбина и ви горчи от това развитие на нещата в България, защото това означава, че и вие сте могли да постигнете същото, но в родната си държава, без да се налага да емигрирате в чужбина...

    Коментиран от #117

  • 109 Радо

    15 4 Отговор
    С 500 грама хляб седмично да бачкаш по 12 часа, после да учиш, и вместо да спиш да тренираш карате....и това с 72грама хлям на ден - не е лесно наистина!!

    Коментиран от #114, #158

  • 110 Спешно от Карлуково

    18 4 Отговор

    До коментар #102 от "юрист":

    Четка за зъби,пижама и чехли.Всичко друго е от нас.
  • 111 абг

    6 4 Отговор

    До коментар #39 от "Гаргамел":

    "Мислещия", напиши в търсачката проф. Долорес Кейхил, един от създателите на Генната терапия ( модерна и пфайзер ). Тя е световно признат учен, нали затова са учените да работят в областта, за която са учили години наред и след това да ни дават информацията, до която са достигнали.
  • 112 математик

    1 2 Отговор

    До коментар #6 от "математик":

    Имах предвид "свидетелите на коби".
  • 113 Когато

    9 15 Отговор
    Когато синът ти е убит във войната,на теб ти е все едно,дали войната е спечелена.За теб войната е загубена.Та г-жо Гунчева,дали яко или не ще се мре,ако всеки вземе за себе си и за близките си правилното решение,общото само ще спечели.Ама няма как да стане,когато има подобни АНАРХИСТИ.Българинът МРЕ да нарушава правилата.
  • 114 юрист

    2 15 Отговор

    До коментар #109 от "Радо":

    Да- не беше лесно, но аз го направих и се дипломирах и нитп веднъж не отидох в заведението Форум или пък в Магурата за помощ, въпреки,че се намираха на 50 метра от студентската ми квартира...Както и да е- това доказва, че в България ИМА хора от породата на оцеляващите хора, които оставаме верни на принципите си и не ги нарушаваме дори в еекстремални ситуации...За разлика от мен, дончева стана бяла якичка и юридическият създател на схемите на мултигруп- това е животът- всекиму - своето..
  • 115 Учуден

    21 3 Отговор
    Абе има ли в този форум психиатър?!Тук има една с добре изразена клинична картина!

    Коментиран от #123

  • 116 Сух

    21 6 Отговор

    До коментар #11 от "юрист":

    Заради възрастните хора искаш да затриваш живота на младите, на бъдещето ли бе юрист? Има болест, и няма гаранция за никой, но това не означава, че трябва да умираме всеки ден по няколко пъти докато умрем истински..

    Коментиран от #160

  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Кочо

    19 5 Отговор
    Другите народи имат какво да губят! Българенът води такова жалко съществуване, че хич не се плаши от вируси! Както казал един кандидат член на БКП, когато го питали готов ли е да даде живота си за Партията, народа и родината, той казал - Ще го дам, ба! То пък един живот.....!

    Коментиран от #177

  • 119 Гледам,

    20 6 Отговор
    че ваксинираните все още се държат.Или не разбират какво ги чака,или във ваксината освен регулатор на популацията има и антидепресанти

    Коментиран от #161

  • 120 Политолог

    18 6 Отговор

    До коментар #83 от "юрист":

    Само че тука не става дума за здравен или медицински проблем, а за подмяна на системата. А подмяна на системата може да бъде направена само в извънредна ситуация, за тази цел се направи операция "Ковид". А пък ти си се подготвяй навреме колко си щеш с маски и нам си още кво.
  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 НаукатаЕслънце

    13 1 Отговор

    До коментар #115 от "Учуден":

    Не си прав за психиатъра - нужен е цял екип...
  • 124 COCO

    2 25 Отговор
    21 век сме, хайде малко по-сериозно! Ваксинирайте се (едва ли е сефте - и бабите и дядовците са ни били ваксинирали пък очевидно не са станали стерилни...) всички що нямат противопоказания (инсуфициентността не е противопоказание, само вреди на процеса!) и се връщаме към нормалното. Ваксините за милиони спестяват разходи за милиарди и 17 000 живота. Мийте си ръцете, останалите мерки вsрно са простотия с някакъв смисъл до появата на ваксините. Това, че вероятно има и неприятни случаи след ваксиниране в 0,0001% - няма значение за еволюцията - на нея каръци не трябват!

    Коментиран от #128

  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Рени

    24 7 Отговор
    БРАВО ЕДНО НЕЩО СМИСЛЕНО ДА ПРОЧЕТА В ПОСЛЕДНИТЕ 18 Месеца
  • 127 поклон

    17 8 Отговор
    Заради тази уважавана от мен жена и за още няколко , като нея гласувах за Възраждане и ако те са в листите пак ще гласувам.
  • 128 Ко речи

    15 3 Отговор

    До коментар #124 от "COCO":

    Ко речи?

    Викаш "те ората на самолети летят от цял век, що да се притесняваме за тоя новия модел? Я още докато му текат изпитанията, да го пускаме по заводите, да го товарим с пътници и толкоз, който паднал-паднал!"

    А па тия пре-набодените държави, дето хвърлиха маските, мерките, плеснаха с ръце и продължиха напред с празни болници - май не са точно на нашата планета ;)

    Коментиран от #138, #167

  • 129 ахоихо

    24 3 Отговор

    До коментар #51 от "Абе,":

    Защото,колкото повече бройки(заразени,болни,положителни тестове и като цяло терстове),толкова повече парички.Яко парички.И нали не мислите,че на тези пезевензи им пука за здравето на някой от нас?Нали?А така!Затова им е време за Народния съд в ново време!
  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Ленче ма

    3 11 Отговор
    ти си пише в упътването какво има вътре, бейби
  • 132 The Legend

    8 19 Отговор
    На авторката 50 човека дневно малко ли ѝ се струват??!!??
  • 133 Възрожденец

    24 7 Отговор
    Браво за написаното от госпожата! Браво на Факти, че публикуват тази гледна точка! А за иРационалното ни общество, ще кажа, че България си беше водач по смъртност за целия свят и преди Кромит Пландемията. Има го в доклада на ЦРУ, който е публичен и се отнася за рейтинга по смъртност!!!

    Коментиран от #136

  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Браво Коце

    4 1 Отговор

    До коментар #133 от "Възрожденец":

    Добре ги редиш!
  • 137 А в огледалото

    7 3 Отговор

    До коментар #121 от "Доротея":

    какво виждаш?
  • 138 СОСО

    8 19 Отговор

    До коментар #128 от "Ко речи":

    Баш както го казваш! Авторката със същия патос може да твърди, че земята е плоска и не се върти - щото не и се вие свят! Антиваксерите зациклят да ни убеждават колко е достойно да се мре от КОВИД и да пием US белина и лекарства за животни, вместо да се ваксинираме. Пък после, като закъсат, държавата да си ги лекува приоритетно и с ремдесивир и с 5 антибиотика - но в интензивното чудеса не стават всеки път. Апропо, може да е за добро естествения отбор да ни отнеме всекви празноумници/невежи/вегани/натуралисти/антиваксери и обикновенни перковци.
  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 НЯКОЙ

    9 16 Отговор
    Само питам: Някой от пишещите тук има ли близък, починал от Ковид?
    И друго питам: Лично вас някой да ви принуждава насила да се ваксинирате?
    Това е доброволен акт и не разбирам защо пищите?
    Ако има мерки - има и компенсация, стига Парламента да гласува бюджета!
    НЯКОЙ УМИШЛЕНО НАЖЕЖАВА ОБСТАНОВКАТА - ВСИЧКИ ЗНАЕМ КОЙ Е ТОЙ!
    Г-жа Гунчева малко да понамали патоса - в момента е нужен хладен разум и точни преценки! Ковида е нещо много коварно - тъкмо си мислиш, че си го овладял и той се появи в нов вариант - нито учените, нито лекарите са наясно с него, какво остава за политиците!
    А пък ние не сме народ, а стадо - безотговорно стадо, за съжаление!
    Защо търпяхме един простак-диктатор 12 години?!?
    Извинявайте за мнението ми - аз съм патриот, но понякога и на мен ми се иска да избягам някъде другаде!
  • 141 инж Химик

    7 19 Отговор
    Гунчева, кажи го тва на роднините на умрелите. Лично познавам поне 5 човека ,които умряха от ковид. Викате не е ковид . Не знам-посред лято с тежки пневмонии и на апаратно дишане. Вярно, че всичките са над 50 , но 50 не е кой знае каква възраст. Винаги е било така - простия човек , не вярва на нещо , докато не му се случи на него. Като се вика по нашите земи -око да види , ръка да пипне. Кво да правим - войната срещу простотията е най-тежката война. И до сега в човешката история-не е печелена.
  • 142 Васил от Льонеберя5688

    8 5 Отговор

    До коментар #20 от "Лек недостатък на ваксините":

    Сипи си една двеста грамова ракия и всички симптоми ще изчезнат
  • 143 Д-р всеки имжа мнемие

    3 12 Отговор
    Топло легло, кадър и лекари работещи със желание....... Това и пожелавам на гусжата ако за застигни жироса!
  • 144 Стара чанта

    5 12 Отговор

    До коментар #6 от "математик":

    Той Копейкин бди над нея ! Не и бери грижа - и тук зора е за влизане в Парламента ! За това е целият този вой !
  • 145 Матей

    16 2 Отговор
    На децата им слагат маски за да свикват,да пораснат така и после никой няма да може да им ги махне,както навремето с чалмите и фереджетата,отначало са рязали глави, а после които са се чалмосали ,са станали най-върлите мюсулмани.
  • 146 ССсс

    20 2 Отговор
    Въпрoc дo лaкeитe ,кoитo прoклaмирaт зa вaкcинaция.Днecкa в Гърция e oткритa нoвaтa мутaция,нaрeчeнa "МO",кoятo зaoбикaля вcички видoвe вaкcини...и ceгa кaквo прaвим.Пaк ли щe лъжeтe хoрaтa дa cи бият вaкcини,oт кoитo вeчe нямa cмиcъл и кaквo cтaвa cъc привилeгиитe зa вaкcинирaнитe...Пoлучихтe cи гo чeтвъртит.Ceгa щe ce пoяви някoя нoвa вaкcинa,кoятo пaк нямa дa имa нищo oбщo cъc зaщитaтa нa хoрaтa,нo виe oтнoвo кaтo пaпaгaли щe прoклaмирaтe кoлкo e дoбрa.E в мoмeнтac зaщитaтa oт вaкcинитe e нулa a oт прeбoлeдувaнe e нa 100%...Инфoрмaциятa зa нoвaтa мутaция,e чe идвa oт Южнa Америка.Животът продължава и няма да живеем като затворени животни.Който го е страх да се заравя в някоя дупка но останалите искаме нормален живот.От мерките няма смисъл ама никакъв.
  • 147 Байо

    14 2 Отговор
    Правилно ! Отказваме яко да мрем , другарю Муфтаджииски и другарю Локумчев.
  • 148 Енот

    16 2 Отговор
    Права е госпожата! Децата ни се измъчиха миналата година с тези маски! Беше отвратително. И сега пак ли? Не сме съгласни. И стига с този вирус, трябва да се обърне внимание на хората с хронични заболявания. А НЕ да не се лекуват с години и после да ги включват в ковид стъкмистиката!
  • 149 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    14 4 Отговор
    БРаво,все едно съм я писал аз!Браво!Браво!Браво!
  • 150 не на омразата

    15 1 Отговор
    Хора умират, никой не е застрахован, дори набодените с 1 или 2 игли. Боледуват и заразяват всички, затова е логично да се искат тестове и от "ваксинираните", там където трябва. Що се отнася до препаратите има различни мнения от различни световни учени, така че не обиждайте хората, които не желаят да си ги поставят. Набодените не предпазват околните, могат да се надяват единствено да изкарат болестта по леко. Желая здраве на всички!
  • 151 Иленке

    7 3 Отговор
    ако световния план е всички овце да са ваксинирани, то в Европа и Америка вече само ваксинирани овце живеят, нали?
    Само в Африка са яките мъжаги!
  • 152 Галя

    12 3 Отговор

    До коментар #39 от "Гаргамел":

    Ало Гаргамеле, трябва да четеш история и да мислѝш рационално, защото и Адолф така е дошъл на власт и какво е станало сещайсе. Сега е същото, но го правят по-лицемерно, а забравят, че има мислещи хора, които нямат килийно образование.
  • 153 гост

    12 2 Отговор
    Най-големият вирусолог на Русия казва : яжте сланина до 50 мл. на ден , пийте водка / пак до 50 мл. на ден / , кисели краставички , риба , спортувайте и проветрявайте помещенията си редовно . И ще сте здрави ! Аз му вярвам и го правя !
  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 Гост

    4 0 Отговор

    До коментар #72 от "Роза":

    Виж, това мнение има стойност.
  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 бай Даньо

    5 12 Отговор
    Спокойно госпожа ще мрете и сега си мерете, но сте толкова безумни че не го разбирате дори ... В Израел (след 80% ваксинирани) смъртността е 0,5% в Ганчоландия е 5%, колко повече да мерете!? И не казвам че мрете ненужно напротив съвсем нужно мрете неваксинираните ....
  • 158 Гост

    8 1 Отговор

    До коментар #109 от "Радо":

    Повечето хора, от времето на прехода, сме свикнали на немотия. Не тренирах карате, а футбол. Не учих за юрист, а за инженер. И също имах по 500 грама хляб за седмица. Днешните деца живеят в охолство и им се струва невъзможно това, което описва госпожа юрист. Ситият на гладният не вярва. Вместо да се поучат, те почват да се подиграват. Но палачинката се обръща, рано или късно. Който се поучил от препатил, ще му е полезно. Който се е подигравал ще тегли.
  • 159 Гост

    3 5 Отговор

    До коментар #11 от "юрист":

    По оценките на коментара ви съдя, че тук пишат само рИстУрантьори, ТАХIджии и неФръстници.
  • 160 Гост

    4 9 Отговор

    До коментар #116 от "Сух":

    Готови ли сте да погребете родителите си, за да ходите по кръчмите без маски?
  • 161 Гост

    5 1 Отговор

    До коментар #119 от "Гледам,":

    Правете разлика между ваксинирани, ковидари и антимеркаджии.
  • 162 ПАРИ ДА ИМА

    9 3 Отговор
    ЖИВЕЙТЕ СИ ЖИВОТА БЕ ХОРА, СПРЕТЕ ДА ГЛЕДАТЕ ТЕЛЕВИЗИЯ И СЕ КЕФЕТЕ НА ЖИВОТА СИ, КВО РЕВЕТЕ ПО САЙТОВЕТЕ

    Коментиран от #169

  • 163 Поздрав

    2 1 Отговор
    Музикален поздрав и за... двете страни на "боц-барикадата".

    Static X - Otsego Placebo
  • 164 Коя е Елена Гунчева

    5 1 Отговор
    някой ще ми каже ли?

    Коментиран от #165, #178

  • 165 Една

    8 4 Отговор

    До коментар #164 от "Коя е Елена Гунчева":

    Една от нас, на която й е писнало?
  • 166 Васил

    6 7 Отговор
    В Япония даже на улицата е задължително да си с маски а там е 30 градуса в момента. За това сме на този хал защото всеки си прави каквото си иска.
  • 167 Некомпетентен

    1 1 Отговор

    До коментар #128 от "Ко речи":

    че самолетите не падат ли от проблеми с изправността бе капацитет..аман от разбирачи
  • 168 Айде бе

    3 1 Отговор

    До коментар #75 от "Ами кажи го това":

    И кой иска специално Европа и Северна Америка и Австралия да довършва, при положение, че не сме пренаселени, дори сме със застаряващо население? Не е ли по- логично да треснат Азия и Африка, ако е по почин на Бил Гейтс или илюминатите, или рептилите, или всички други небивалици, на които сте по-склонни да вярвате, отколкото на лекарите?
  • 169 И аз да кажа

    6 4 Отговор

    До коментар #162 от "ПАРИ ДА ИМА":

    И като се натръшкате с 39 градуса, както мои познати от дискотеките по морето- беж по болниците! И недай Боже, да няма кислород или ремдесивир, както алармира Ангелов, ама вие се вълнувате с или без ботокс е, а не какво казва- ама той лекар и професор, прост човек, не като пишман- юристката Гунчева, която плещи каквото искате да чуете, защото и тя за депутатство драпа!
  • 170 Офффф

    2 0 Отговор
    Бре, кой каза "тия да оцелеят за сметка на другите"?

    От 8 млрд на ПОД 500 000 000.

    Навсякъде, поравно, равномерно... справедливо.

    Процентно.

    Както се коси ливада - от 40 санта да стане 5 настилката.

    Коментиран от #171

  • 171 Това

    1 0 Отговор

    До коментар #170 от "Офффф":

    Това беше за 168-и...
  • 172 Отказваме да мрем

    3 3 Отговор
    Ама сме първи по смъртност.. .а ся де...поредните гунчевизми

    Коментиран от #173

  • 173 Hoho Boho

    4 0 Отговор

    До коментар #172 от "Отказваме да мрем":

    Последните дванадесет години сме първи по смъртност...
  • 174 САШКО

    0 1 Отговор

    До коментар #23 от "Българка":

    НЕ СИ БЪЛГАРКА - ТИ СИ ПЕРНИЧАНКА ,ПОДУШИХ ТЕ ААААА
  • 175 Вили

    2 2 Отговор
    Гунчева колкото е права, толкова да е здрава. Отнася се и за антиваксърите.

    Коментиран от #176

  • 176 Уточнение

    5 0 Отговор

    До коментар #175 от "Вили":

    Нека Той, чието име не бива да се споменава напразно, реши кой и колко да е здрав.

    Както винаги е било, Е, и ще Бъде.
  • 177 Поне "българин" правилно напиши

    0 1 Отговор

    До коментар #118 от "Кочо":

    или си такъв само по документи.
  • 178 Някаква патка, която явно е с амбиции

    1 4 Отговор

    До коментар #164 от "Коя е Елена Гунчева":

    да влезе в парламента на следващите избори. От онези, които мятаха яйца по сгради и полицаи преди година.
  • 179 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 180 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 181 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове