Last news in Fakti

6 Септември, 2021 06:27 10 775 60

Хаджигенов: Най-добре Дончева и Тошко да заживеят заедно

  • николай хаджигенов-
  • татяна дончева-
  • тошко йорданов-
  • скандал-
  • подкуп-
  • има такъв народ

Така шоуто ще им се получи по-добре, заяви депутатът от "Изправи се БГ! Ние идваме!"

Хаджигенов: Най-добре Дончева и Тошко да заживеят заедно - 1
Снимка: БГНЕС

"Ако трябва да сме сериозни, според мен Тошко Йорданов и Татяна Дончева трябва да се вземат ръка за ръка и да започнат да живеят заедно. Шоуто ще им се получи по-добре".

Това заяви адвокат Николай Хаджигенов по повод разразилия се скандал с обвинението към Дончева, че искала да разцепи групата на ИТН с 500 хиляди лева.

От ДБ отказаха да вземат отношение дали скандалната история, разказана от Тошко Йорданов, ще се превърне в повратна точка и ще разруши евентуална коалиция за съставяне на правителство в следващото НС още преди да е избран 47-ия парламент, предаде Bulgaria On Air


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 49 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    62 31 Отговор
    кой подари ДЖИПА на ДОНЧЕВА това е олигарха ИВО ПРОКОПИЕВ а
    ТОШКО няма елементарно възпитание

    Коментиран от #40

  • 2 Активист на БКП

    91 26 Отговор
    Тоя няма да го има в следващия парламент!!!
  • 3 Голяма

    98 20 Отговор
    тъпня , бе адвокате ! Сещам се , че на протестите тръбеше , че в политиката никога няма да влезеш и че твоето място е в залата (съдебната) и ето как се врътна по пезевнкски !

    Коментиран от #29

  • 4 среднощен

    91 22 Отговор
    "...Ако трябва да сме сериозни" - вие "приключихте"...
  • 5 отегчен

    111 21 Отговор
    Отдъхни си БГ! Ние си отиваме!
  • 6 Хааааааааа

    63 26 Отговор
    Адвокат на мафията се изказа
  • 7 dron

    37 49 Отговор
    След срива на чалгарите /15%/,предизвикан от продажното им поведе-
    ние /политика трудно може да се нарече/,сега се опитват да повлекат и
    ИБГНИ ,ама няма да мине. Последните твърдо влизат и то с 2-4 % горница.
  • 8 Най - добре

    19 3 Отговор
    Е всички да се засилите и ……,
  • 9 Стършел

    49 2 Отговор
    Най-добре е всичкия "БГ елит- политици" да заживее на Марс целокупно. Пари за транспорт има.
  • 10 big

    37 9 Отговор
    Всички тези глупости намалят всякакъв шанс за евентуална коалиция срещу ГЕРБ и съставяне на правителство! Не мисля, че това не се разбира от участниците в това шоу, не само с тези двамата, но и с всичко сътворено след изборите досега. Какви са целите не знам, но определено работят за ГЕРБ и БМБ. Да, той няма да бъде министър председател, но ще продължи да дърпа конците, а ДБ са готови за поддръжка на такъв вариант. Тази спирала от избори скоро няма да спре, гласоподавателите ще намалят постоянно и накрая ГЕРБ ще се върне на власт!

    Коментиран от #12, #30

  • 11 препис

    53 9 Отговор
    Че ТОШКО няма елементарно възпитание,е така. Само като го слушам какви ги бръщолеви в НС и как ходи облечен,е ясно,че му липсват възпитание и култура. Рожба е на "възпитанието" на Славчо Трифонов. И онзи дрънка простотии, и ходи със сако и дънки.

    Коментиран от #59

  • 12 Ами

    25 0 Отговор

    До коментар #10 от "big":

    това зависи от избирателя! Щом не вижда подлеците и се оставя да го лъжат, никой не може да се сърди! защо ще виниш, че не иска някой да се коалира с някой не достоен? Избирателя не е видял и са го излъгали! Всичко е отражение на избирателя!

    Коментиран от #14

  • 13 gggw

    16 3 Отговор
    и тия мутри дрън ли се разпднаха?

    Коментиран от #60

  • 14 big

    23 11 Отговор

    До коментар #12 от "Ами":

    Проблема е, хората гласуват за тези хора и партии, за да не гласуват за ГЕРБ! По тази причина тези стари и новоизпечени политици трябва да се съобразят с вота на народа! Да загърбят егото си, мерака за власт, дори личностните си неприязъни. Хората много преди нас са го казали: целта оправдава средствата, а целта е ГЕРБ и БМБ да слязат от политическата сцена като НДСВ, Бареков, СДС и т.н. - партии предали техните поддръжници!

    Коментиран от #19, #22

  • 15 До Факти

    11 1 Отговор
    стига простотия бееее
  • 16 Хаджигенов ще е млад кум на сватбата и

    15 4 Отговор
    Адвокат при развода да раздели панелката трабанта
  • 17 Последния Софиянец

    24 2 Отговор
    Е аз съвсем се омотах!? Сега от кои съм?🤔
  • 18 Мафия

    22 16 Отговор
    Хаджигенов говори за Тошко ама Тошко не се продава но Хаджигенов и Дончева лапнаха пари за да не поткрепят Слави
  • 19 Антитрол

    16 8 Отговор

    До коментар #14 от "big":

    Е да ама народа гласува за тези партии срещу ГЕРБ но част от тях решиха да забравят народа за какво ги беше избрал и решиха да правят коалиция с ГЕРБ пък ужким се водеха протестни партии срещу ГЕРБ. Решиха че са в НС за министерски кресла а не да следват предизборните си обещания.

    Главната цел бише да махнат ГЕРБ от властта но някои като Христо от ДБ много бързо я забравиха. Тъкмо те провалиха първия мандат на ИТН. Лошото е че с едно театро на Росенец успяха да излъжат много народ.
  • 20 Чип и Дейл

    14 8 Отговор
    Герберските и библиотекарските тролове са едни и същи.
  • 21 Диоген

    28 2 Отговор
    Хаджигенчо,спомни си за какво ви пратиха в парламента и какво направихте там.А,не,не започвай с това:,,хората лоши-само ние хубави"Духовитостите си ги запазете за сутрешното кафе.
    ,,Да разрушим модела Борисов и да направим нещо по- добро".
    Разрушихте и върху руините се хванахте за косите.Защо?Защото това го можете най-добре.
    ,,Да бутнем мавзолея"! Добре,бутнахме го.Какво направихме отгоре?Направихме ,,Бирен фест".Защо?Защото само толкова можем.

    Коментиран от #43

  • 22 Не е така

    10 4 Отговор

    До коментар #14 от "big":

    Тези хора които не гласуват за герб, го правят, защото не са доволни, защото са разочаровани, защото са видели неща, които са компрометирали герб! За това те нямат вина! Но имат вина, защо се оставят да ги лъжат, защо се оставят да ги манипулират! Новото в България е винаги добре забравено старо или дори не забравено старо, просто представено за ново! В управлението са се насадили едни подлеци и се хвърлят пари, за да излъжат гласоподавателя! Именно ниският интелект на избирателя, оставя да го лъжат и манипулират! После гласува така, че е невъзможно да има правителство! Тогава може да се сърди само и единствено на себе си! Избирателя е огледало! Каквото прави, това проектира! Ако поумнее и спре да вярва на приказки, а да гледа действия, ще види много действия, които опорочават едни или други! Тогава и не би дал глас там! Но вместо действия, вярва на сладки приказки! Тогава няма и за какво да се сърди!
  • 23 Анонимен

    26 5 Отговор
    Хаджи Генчо приключи с политиката. Може да отвори агенция за запознанства.
  • 24 dron

    16 3 Отговор
    Някой от гласувалите за итн може ли с думи прости да ми обясни защо
    7/8 напираха за избори като видимо им пада резултата , а славчо в пасквила по БНТ заяви ,че след 14 ноември на всяка цена трябва да се състави правителство ? За себе си имам обяснение ,ама то включва
    опг герп-дпс. Но вие ако ме убедите...

    Коментиран от #26

  • 25 Народът на БГ

    11 2 Отговор
    "Aкo трябвa дa cмe ceриoзни, cпoрeд мeн Тoшкo Йoрдaнoв и Тaтянa Дoнчeвa и ние с Бабикянчо трябвa дa ce взeмем ръкa зa ръкa и дa зaпoчнем дa живeем зaeднo като "отровния квартет". Шoутo щe ни ce пoлучи пo-дoбрe".

    Тoвa зaяви aдвoкaт Никoлaй Хaджигeнoв.
  • 26 Защото

    2 19 Отговор

    До коментар #24 от "dron":

    са единствената честна и не продажна партия! Елементарно е! Вижда се по всичко! Който иска наистина да се изрине всичко старо, няма как да гласува за продажници и ИТН е единствената възможност!

    Коментиран от #31

  • 27 Калин

    15 7 Отговор
    ТОЗИ ПЛУЖЕК,КОЙТО ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ВИДЯ ГНУСНОТО МУ ПОВЕДЕНИЕ
    ПО ПЛОЩАДИТЕ ТРЯБВА ДА Е В ЗАТВОРА,А НЕ В ПАРЛАМЕНТА! ДАНО НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ НАРОДА ДА СЕ Е ОСЪЗНАЛ И ТРИМАТА ГЛУПАЦИ ДА ПОТЪНАТ В ЗАБРАВА,А ПРОКУРАТУРАТА ДА СЕ СЪБУДИ И ДА ИМ ПОТЪРСИ СМЕТКА ЗА БЕЗЧИНСТВАТА КОИТО СЪТВОРИХА!
  • 28 Мислител

    13 0 Отговор
    Като чета коментарите се замислям, как се напрягаме да обсъждаме и предвиждаме, каква ще е съдбата на ДБ, ИБГНИ, ИТН и другите?
    А нашата съдба, на обикновените хора?
    Политиците си правят игрите - ние сън не спим и ще се избием за кого да гласуваме?!
    Ние пак ще духаме супата, ругаейки се един друг а те ще ни подскокоросват, кой от джипа, кой от дивана, кой от някоя ТВ и така, до края на света...
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Реалист

    6 9 Отговор

    До коментар #10 от "big":

    Разбира се че ще върнем на власт! Не машинно, каквото искате гласуване правете! Ние, си имаме твърд електорат, който никага няма да ни предаде! Ще Ви управляваме, колкото си искаме! А, вие сте мишки,които никога няма да се разберете! Съединенито прави силата! Глупаци!

    Коментиран от #45, #47

  • 31 dron

    18 3 Отговор

    До коментар #26 от "Защото":

    И кой точно от итн не е продажник ? Ники василев ? славчо?- пропомням ,че той допринесе най-много за победата на борисов 2009г.
    Или може би ива митева ,която работи за герп 12 год.? Може би трябва
    да си опресниш дефиницията за продажник !

    Коментиран от #32, #42, #44

  • 32 Ако

    2 5 Отговор

    До коментар #31 от "dron":

    ще ми ръсиш жълтини, ади няма нужда! Ако имаш нещо сериозно да питаш, питай!

    Коментиран от #33

  • 33 тнт

    12 1 Отговор

    До коментар #32 от "Ако":

    Дрон този път е говори с факти.За 2009 г. е истина за Славчо и за Митева е вярно!

    Коментиран от #35

  • 34 възпитаник

    2 0 Отговор
    Хаджито в студиоХ
  • 35 Кое е вярно

    9 4 Отговор

    До коментар #33 от "тнт":

    Че Митева е работила в деловодството и това сигурно я прави висш член на еди кои си! Това се нарича простотия! През живота си всеки някъде е работил! Когато няма дела, потвърждаващи едно или друго, е чиста проба лъжи и манипулации! Това ли те прави на еди кой си! Това ми звучи като някой първолак застанал и бате то еди как си! Хайде пораснете! Ако има нещо сериозно давай! Ако не, не ми драскай на копейкин платената простотия! Това е подлост! Това е продажничество!

    Коментиран от #46

  • 36 ГЕРБ

    3 5 Отговор
    Кой те пита бе интригант гаден
  • 37 Левчо от такиве кат теб страдаме

    8 2 Отговор
    Наи добре е продажнико с Христо да се махнете вместо да се продавате за жълти стотинки
  • 38 недоволен

    9 2 Отговор

    До коментар #29 от "Съединението":

    Ми, досега що не се обединихте?
    6 месеца имахте време, не само не се обединихте ами се изложихте до такава степен, че не е даже смешно, а жалко!
    Талибаните за това време превзеха Афганистан и направиха правителство!
    А това с Борисов и Гешев, не чувствате ли, че омръзнахте дори и на хората, които не ги подкрепят?
    Само някакви лозунги и празни приказки, нищо реално не свършихте!
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Опорки

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Джипа на Дончева е Китайско менте :)). Ако един адвокат не може да си купи един Греатвалл то тогава ще е срам за този адвокат :)).
  • 41 LOSHIA

    10 3 Отговор
    ЮРИСТИ КОИТО НЕ СА НА НИВО В ПРОФЕСИЯТА СИ СЕ ОПИТВАТ ДА СЕ ПРАВЯТ НА ПОЛИТИЦИ! И ЗАТОВА В СЛЕДВАЩИЯ ПАРЛАМЕНТ НЯМА ДА ГИ ИМА!!!!
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 LOSHIA

    9 1 Отговор

    До коментар #21 от "Диоген":

    Те не само не разрушиха модела Борисов,но го и съхраниха!Те си знаят ЗАЩО и КАК!!!!!

    Коментиран от #49

  • 44 LOSHIA

    4 3 Отговор

    До коментар #31 от "dron":

    Това са тлъсти и мазни небивалици,които нямат нищо общо с истината!!
  • 45 LOSHIA

    4 2 Отговор

    До коментар #30 от "Реалист":

    СЪН.......БЛЯНОВЕ В МЕЧТИ .......БЪЛНУВАНЕ
  • 46 изрод от ГЕРБ

    8 3 Отговор

    До коментар #35 от "Кое е вярно":

    Възраждане е патерица на ДПС!

    Коментиран от #48, #58

  • 47 изрод от ГЕРБ

    5 1 Отговор

    До коментар #30 от "Реалист":

    Ами да видим кой ще се съедини с вас? Вероятно ДБ .Червен Ицко даде заявки за това.
  • 48 Кое е вярно

    3 1 Отговор

    До коментар #46 от "изрод от ГЕРБ":

    Да това е вярно! От кръг от фирми близки до доган, идва финансирането за лъжи и манипулации! Доган си подготвя патерица!
  • 49 Диоген

    3 0 Отговор

    До коментар #43 от "LOSHIA":

    Прав си,направо го санираха!
  • 50 ОНЗИ

    4 1 Отговор
    Абе, според хаджигенов, ще има Свадба... Да са живи и здрави младоженците... За кума, ще е мая, то се разбира от само себе си.. Проблема е за кум, кого ще сложим, че тя майчка е дигала куйрука на много???????????
  • 51 dron

    6 3 Отговор
    Колкото и да "пишат" тролчетата на итн-герп-дпс файда няма ! Изборите ще покажат ясно ,че чалга-гиби за втори път /след 2009/
    изважда тиквата от калта /засега/. Само продажни "сценаристи" рият
    да ходят на избори след като виждат ,че губят 10-14%.Явно герп-дпс
    добре са платили !
  • 52 ЛЕОН

    6 2 Отговор
    ТИ С БАБИКЯН НАЛИ СТЕ ЗА РЪЧИЧКА -НАГЛИ МУТРИ!
  • 53 Хаджигешев

    1 1 Отговор
    Тихоооо....
    шшшъъътттт....
  • 54 ммм

    7 1 Отговор
    Хаджигенчо, дръж се здраво за партията на Мая, защото шавнеш ли.. ще те унижощим!! Не се превръщай в Хаджигенчо Хаджипенчович... Имай го на ум..
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Фаро

    0 2 Отговор
    Това адвокатите сте големи акули.Ако един от вас пусне капка кръв и вече сте го наяли
  • 57 Ето

    3 2 Отговор
    Това е умникът - глава на протестите, налюбувайте му се !
  • 58 Нали

    4 1 Отговор

    До коментар #46 от "изрод от ГЕРБ":

    Хората го знаят затова възраждане няма да видят парламент.Проруска партия под крилото на Доган.Христо Иванов е същото мекере,но под две крила на Бойко и Доган
  • 59 Смърфиета

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "препис":

    Ами ако вместо това Тощко тегли една патка на Мая и я постави в положението на Росица Кирова, кво прайме?
  • 60 Смърфиета

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "gggw":

    Хаджигенус и след това червей. Почвата ще я изровят едните на бирения Октоберфест, но други ще го напълнят отново с тлъсти и мазни небивалици ..
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове