Last news in Fakti

11 Септември, 2021 10:40 2 037 62

Каракачанов: Интересите на българския народ диктуваха диалог

  • красимир каракачанов-
  • парламент-
  • 11 септември

20 г. след атентатите от 11 септември лидерът на ВМРО изрази притесненията си, че в момента отново целият демократичен свят е под заплаха

Каракачанов: Интересите на българския народ диктуваха диалог - 1
Кадър бТВ

Този парламент беше най-просташкият парламент в историята на България след Освобождението. Нямаше грам желание за диалог и национална консолидация. За пореден път се видя, че партиите се превръщат в проекти за власт, а не политически формации с ясна идеология, принципи и идеали. Интересите на българския народ диктуваха „диалог“, а не избори 16 пъти за 2 години. Това заяви в студиото на предаването "Тази събота и неделя" по бТВ лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов.

Той добави, че представителите на "Има такъв народ" в Народното събрание са "слаби" в ролята си на политици и вече два пъти са вкарали държавата в ситуация, в която общо 250 милиона лева са били похарчени за избори.

Каракачанов коментира и последните решения на депутатите, свързани с актуализацията на държавния бюджет и увеличението на пенсиите.

"В желанието си да вади компромати срещу предишното управление, служебният кабинет изтърва монополите. Такава бърза инфлация никога не се е случвала в България. Цените у нас скочиха между 15 и 50%. За какво увеличение на пенсиите говорим, това увеличение е изядено вече", каза той.

20 години след атентатите от 11 септември лидерът на ВМРО изрази притесненията си, че в момента отново целият демократичен свят е под заплаха.

"България не е самоизолиран остров, заплахите са глобални. Това, което се случи на 11 септември, се случи благодарение на това, че САЩ дълго време подценяваха проблема с радикалния ислямизъм", заяви политикът в светлината на последните събития в Афганистан.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пенди

    59 10 Отговор
    Какъв диалог, бе прасе?🤮

    Коментиран от #29

  • 2 същия ли

    45 6 Отговор
    Ка ти ли що му направи " диалог " на Буци ?

    Коментиран от #17

  • 3 За сведение

    57 4 Отговор
    Интересите на българският народ не се хващат в торбичка от "Билла" другарю Каракачанов!
  • 4 Скрий се бе

    58 7 Отговор
    Продажник. Гербав патерица. Царвул.
  • 5 карамфила

    52 6 Отговор
    Тоя надмина по сланина и прасето бай бою.
  • 6 ПЕЕВ

    9 38 Отговор
    МНОГО Е ПРАВ.

    Коментиран от #7

  • 7 ами

    32 4 Отговор

    До коментар #6 от "ПЕЕВ":

    Не го слушай какво ти говори , гледай го какво прави - това познато ли ти е ?
  • 8 Интересите

    35 3 Отговор
    2 млрд за йофки на хартия и после пълни торбички
  • 9 Най просташкото

    36 4 Отговор
    беше, че ти се напика, докато се правеше на Рамбо!
  • 10 Стойко

    27 2 Отговор
    Спомнете си онзи телефонен разговор: Гешев: „Аз обичам да се правим на луд, ама вие, г-н премиер, се правите много успешно”. „Не, бе, викам, брат ми – прост съм и ми е лесно. То е кофти да си сложен“, - отвръща Борисов на своя авер.
     
    Гешев не е сложен. Но е зъл и завладян от нарцисизъм, инструмент на злото.
     
    Гешев, освободи ни от присъствието си!
  • 11 Как изпълзявате

    23 3 Отговор
    бавно преди избори.Диалог-него го няма от 70 години, а ти даже значението на думата не знаеш

    Коментиран от #13

  • 12 Железаров

    27 4 Отговор
    Докато беше в парламента,хапваше качествена ярмичка.Тогава що годе приличаше на румено прасенце с гладки бузки.Сега приличаш на стар миризлив шопар грух грух.
  • 13 паспортното

    20 3 Отговор

    До коментар #11 от "Как изпълзявате":

    Ааа , тоя е много диалогичен щом иде реч да се навре на държавната трапеза , но само при това условие.
  • 14 Турците са виновни

    12 1 Отговор
    Ей ти си показа .Браво на тебе.
  • 15 ЧОЧО

    16 2 Отговор
    Ние сме цъфнали,че плачем за американците.Много ги е еня за нас,само използват корумпираните ни политици в техен интерес.
  • 16 просто физика

    8 2 Отговор
    идеална форма сфера,за политика трябва гъвкавост
  • 17 Хаха хаха ха

    15 3 Отговор

    До коментар #2 от "същия ли":

    Плямпалото Борисов го е страх да се кандидатира за президент!
    Защото ще загуби катастрофално от Радев!
    И ще стане за резил!
  • 18 Българка

    18 6 Отговор
    За мое съжаление Шкембето, което трябва да дава показания пред разследващи за корупция и злоупотреба с власт, в коментарите си е прав. Но не трябва да обобщава и да заобикаля истината. Първо с терористи и престъпници не се преговаря- т.е с ГЕРБ и ДПС, които са виновници с ВМРО за разрухата на България нама как да има разговори.
    Но най-грозното е просташкото поведение на ИТН . Политиката на ИТН е, че с тяхната група и отделни техни депутати е ЗАБРАНЕНО ДА СЕ РАЗГОВАРЯ. Аз предлагам ИТН да си заседават онлайнт от ТВ 7/8, да не ходят в НС, защото там техни колеги от други групи може да искат да говорят с тях. Чудовищно, нечистоплътно и престъпно е твърденето/ набеждаването на Татяна Дончева , че искала да разцепи ИТН и предлагала половин милион . Акцията срещу нея беше организирана в удобен за сценаристите и сараите момент. Удрят я предизборно, тогава когато е в чужбина и не може веднага да реагира и тогава, когато се разглежда закриването на спец.съд и прокуратура, за което тя е един от инициаторите.
    Снощи гледах по ЕК в Евродикоф обширно интервю с нея по въпроса за 00К. Ако не сте го гледали, гледайте утре преди обяд повторението. Предаването започва с Дончева. И бъдете сигурни, че Тошко Йорданов и Радостин Василев ще бъдат осъдени от нея.
  • 19 ген Столти

    23 3 Отговор
    Каракачаноф, изпра ли си напиканите гащи или още си ходиш така, ако неси дай ги на Сиди да ги изпере.
  • 20 Глътнах глобуса

    22 3 Отговор
    Колко дълго мислиш, че можеш да заблуждаваш хората? Заблудил си, изкярил си, нагушил си се...Като виждаш, че хората са те разбрали, скрий се. Гьонсуратлък!
  • 21 шкембе

    24 4 Отговор
    Тебе трябва да те съдят, за дето български войници бяха в Афганистан и се прахосаха нд 2 милиарда лева. И не трябва такава гнусна патерица на ГЕПИ да ни дава акъл. Ти и лъжците от МВРО сте ненужни и провалени предатели.
  • 22 а ХААА

    16 3 Отговор
    Интересите на българския народ диктуваха диалог - В ИМЕТО НА ЧЕКМЕДЖЕТАТА.
  • 23 БОК.лук

    15 3 Отговор
    1 брой
  • 24 прасето

    14 3 Отговор
    ти си жената на буцко
  • 25 Националст

    13 3 Отговор
    Е така е, Шишко Билин, ама ти повече парламент няма да видиш, ако ще да отслабнеш. Дето миналата година добре ли ти беше по локдауна? На мене ми беше зле! Затова сега на тебе ще ти е зле. Явно не заслужаваш да представляваш и сестра си!!! Поне кажи от какво почина сестра ти пред болницата! Тези дето я видяха, знаят!
  • 26 9353

    15 3 Отговор
    В ъ з р а ж д а н е
    Оставете ги тия ояли се факсинирани дебелаци
  • 27 Този шкембак трябва да бъде вързан на

    13 3 Отговор
    Оградата на синджир и да лае да плаши Мигранти те!! Ако него Изядът??
  • 28 темида

    13 3 Отговор
    интересите на българския народ диктуват да влизаш на топло,крадецо!
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 То е ясно

    16 4 Отговор
    Мъка го тресе лоената топка,мъка за власт и грабене !
  • 31 Уял се е много добре

    13 4 Отговор
    Още му държи влага. Интереса на гражданите , сакън.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 ядосан

    6 7 Отговор
    "В жeлaниeтo cи дa вaди кoмпрoмaти cрeщу прeдишнoтo упрaвлeниe, cлужeбният кaбинeт изтървa мoнoпoлитe. Тaкaвa бързa инфлaция никoгa нe ce e cлучвaлa в Бългaрия. Цeнитe у нac cкoчихa мeжду 15 и 50%. Зa кaквo увeличeниe нa пeнcиитe гoвoрим, тoвa увeличeниe e изядeнo вeчe"
    Ето, това е абсолютно вярното което се случи в България последните месеци!
    Вижте се само какво пишете по тия форуми!
    Нищо съществено не казвате, по-важно е плюенето!
    В България омразата на политическия противник се издига в култ!
  • 34 САМО ГЕРБ

    4 14 Отговор
    Да, г-н Каракачанов, каквито са депутатите такъв ще е и парламента - просташки - 45-ти, 46-ти, а може и бъдещия 47-ми. Това вече зависи от "мъдрия", "умен" избирател - какъвто е избирателя такъв ще бъде и парламента. Баницата, баницата, който дава баницата, после да не плачи, че е останало накрая куравото парче за него, а може да се размине и без него?! Като чета каква простотия се излива в сайтовете, точно това предстои да ни се случи в 47-мия парламент. Разберете "умници", само ГЕРБ е знаещ и можещ, само ГЕРБ ще ни спаси от икономическата, парламентарната, политическа криза! Ковид-19-сет взема всеки ден своите жертви! Предстоящата зима точи острите си гладни зъби и ще бъде тежка за хиляди българи. Да не забравяме, че емигрантите са вече на границата ни - Не, вече отделни групи са в страната ни, а това е сериозна заплаха за семействата и за децата ни! Припомнете си, какви идиотщини някой от тях вършиха в другите държави! Запомнете, само в ГЕРБ е спасението!

    Коментиран от #37, #39

  • 35 МОШЕНИК на държавна хранилка 🤣

    14 4 Отговор
    Нагуши се здраво!!хвърчила купува в САЩ..паспорти продава!!военните имоти по цялата страна разпродаде.........комисионната е в джобата
  • 36 Агента

    12 3 Отговор
    безродник граблив , че и братовчеда натресе на гърба на данъкоплатците братовчеда артист в Брюксел ! Над 250 000 € годишно за паразитиращ , не свършил работа за пет пари ! Безсрамие и ненадмината наглост !!!
  • 37 попов

    7 2 Отговор

    До коментар #34 от "САМО ГЕРБ":

    ти добре ли си,или си ваксиниран?
  • 38 Един от БГ-народ...!

    11 2 Отговор
    Интересите на БГ-народ,изискваха,да не даваш милиарди,народна пара,за самолети на чертежи и за самолети модел-1970г...!!!
  • 39 Видяхме го ГЕРБ...!

    9 3 Отговор

    До коментар #34 от "САМО ГЕРБ":

    Не ми ги хвали...!За 12 години управление-последни в ЕС...!!!ФАКТ...!!!
  • 40 1290

    3 1 Отговор
    Виктор Вълков в интервю пред Миролюба Бенатова каза, че бащата на Красимир Каракачанов, член на БЗНС, винаги е правил изказванията си в стихотворна форма. Виктор Вълков каза това и направи пауза. Без коментар! А вашият коментар за наследствеността какъв е?
  • 41 обява

    6 2 Отговор
    продавам кочина - цената не се коментира

    Коментиран от #48, #49

  • 42 Хитран

    4 3 Отговор
    Гъчи , гъчи , гъчи , гуси , гуси , гуси , грух , грух , грух 25.12 идва.
  • 43 бобчо

    6 3 Отговор
    В една книга, обясняваща как да познаваме хората по външния им вид, публикувана на английски в проекта Гутенберг, прочетох напътствия за читателите-бъдещи управленци. Там се твърди, че мъжете, които имат голямо наднормено тегло, очевидно не умеят да контролират апетита си. Тоест, това са слабохарактерни мъже, и затова не бива да им се възлагат отговорни задачи. Могат да бъдат само помощници. Но и тънките мъже си имат свои слабости, те са много избухливи и жлъчни. Аристократът, управленецът, трябва да се грижи за физическата си форма и за психическото си равновесие постоянно. Не напразно сега е модерно да правиш гимнастика във фитнеса, вкъщи, да правиш пешеходни преходи, да се занимаваш с медитация и т.н. Нашите управленци постоянно ядат, крадат пият и си угаждат с проститутки, които за по-красиво наричат плеймейтки. Всичко се знае, всичко се дочува. Затова не ги уважаваме.

    Коментиран от #44

  • 44 Само да питам

    1 0 Отговор

    До коментар #43 от "бобчо":

    Ти в коя категория си ?
  • 45 Абеее,

    4 2 Отговор
    Аз не знам дали не е просташко да се попикаваш и да държиш да те снимат!
  • 46 Тъй ли?

    4 2 Отговор
    Амчи изтърсачето ти, къде прати в Европарламента не е ли простак?!?Да ни излага по чужбината кат Бай Ганю?!
  • 47 Трудно

    1 2 Отговор
    Те трепят, не щадят никого, демокрацията - ценности. Технология има, за ден може да ги приключат.
  • 48 Сляп ли си

    2 1 Отговор

    До коментар #41 от "обява":

    Пазара е наводнен, нищо няма да изкараш.
  • 49 хммм

    2 1 Отговор

    До коментар #41 от "обява":

    България ли продаваш??
  • 50 Иво

    2 3 Отговор
    Толупа пак се обади, мила ходи сутринта да изпразниш шкембака? Много си хапнала снощи ма
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Просто човек

    1 3 Отговор
    Айде и тоя шопар се появи...
  • 53 Дж@мболинаМом€

    1 3 Отговор
    Д$-Ванче ка₽аП₽а$ май се натиска за кандидат за вице-президент на някого - например с Д$-катъ₽а "Викто₽" ш@нтонин $тоянов ще са си лика Д$-пат₽иота₽$ка прилика!
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Фери

    1 2 Отговор
    Въмъръото продават ли още пасоши
  • 57 само ГЕРБ

    2 3 Отговор
    Запомнете, само ГЕРБ, ще спаси България - "умници! Гасувайте само за ГЕРБ, само в него е светлото бъдеще, другите са лицемери!
  • 58 вмро

    1 2 Отговор
    Никакви разговори с фалшивото ВМРО, интриганти и нагушени безморални хора крепящи модела ГЕРБ.
  • 59 ИНТЕРЕСНООО

    1 2 Отговор
    ТОЯ НЕРЕЗ ОЩЕ ЛИ ПРОДЪЛЖАВА ДА ПОМИЯРСТВА И КАТО КАК КРАДЕ В МОМЕНТА МЕ ИНТЕРЕСУВА !
  • 60 ВАНЧЕ МИХАЙ

    0 2 Отговор
    КРАСИ И ДЖАМБАЗА ВЕЧЕ НИЩО ЗА КРАДЕНЕ НЕ СА ОСТАВИЛИ ОТ ВЪМЕРЕОТО ...... СИЧКИ СТОТИЦИ И ХИЛЯДИ ИМОТИ ВЕЧЕ СА ОТКРАДНАТИ , ОТ СГРАДАТА НА ПИРОТСКА Е ОСТАНАЛА САМО ЕДНА КАНЦЕЛАРИЯ - И НЕЯ СА ОПОСКАЛИ - ВРЕМЕ Е ДА БЯГАТ И ДВАМАТА В ИЗГНАНИЕ !
  • 61 МРЪШОКРАДИ

    0 1 Отговор
    В ДЪЛБОКА ТАЙНА СА ВОЕННИТЕ ИМОТИ КОИТО СЕ ОКРАДОХА ПО ВРЕМЕТО НА РУСЕНСКИЯ МАКЕДОНЧИК И НА ДЖАМБАЗИНА ТОВА КОЕТО СЕ ЗНАЕ Е НИЩО И ПОЛОВИНА --- УСПЯ ДА ПРЕОБРАЗУВА И ,,БОЛАТА" В ОБЩИНСКИ ИМОТ ЗА ПО ЛЕСНО КРАДЕНЕ , ЧЕ БИЕ НА ОЧИ !
  • 62 ЗАПОМНЕТЕ ГЕРБ

    1 0 Отговор
    До всички, малоумни драскачи, изливайки помията си в сайта, новоизлюпени сополанковци, запомнете , само ГЕРБ ще спаси България от простотията ни, само ГЕРБ ще ни спаси от икономическата, парламентарна и политическа криза, само ГЕРБ е с голям политически опит, знания и възможности да управлява държавата - другите ви лъжат, те са лицемери, службогонци, алчни за пари и власт - всички видяхме как превърнаха парламента, държавния храм в кочина на квичащи прасета. Там където стъпи комунист трева не никне! ДА, ДА, ЩЕ ГЛАСУВАМЕ! САМО В ГЕРБ Е СПАСЕНИЕТО, НЕРАЗУМНИ БЪЛГАРИ!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове