Last news in Fakti

12 Септември, 2021 18:44 4 369 70

Татяна Дончева: Замисълът около Слави Трифонов е деструктивен за политическата система

  • татяна дончева-
  • слави трифонов-
  • 500к

По думите ѝ няма интерес "Има такъв народ" да бъдат разцепени като парламентарна група

Татяна Дончева: Замисълът около Слави Трифонов е деструктивен за политическата система - 1
Снимка: БНТ

Самият Радостин Василев каза неколкократно, че не съм му предлагала пари. Какво е 500 К? Не знам дали въобще съм си писала, възможно е да съм си драскала, но смисълът на тази работа...Какъв по-убедителен източник от първоизточника. Това заяви в "Говори сега" по БНТ Татяна Дончева от "Изправи се БГ! Ние идваме" по повод твърдения, че му е предлагала пари за разцеплението на парламентарната група на "Има такъв народ".

Тя определи като безумна позиция нежеланието на "Има такъв народ" да бъде съставено правителство. Целият замисъл около Слави Трифонов е деструктивен за българската политическа система, заяви Дончева.

По думите ѝ няма интерес "Има такъв народ" да бъдат разцепени като парламентарна група.

Дончева изтъкна, че без разговори е нямало как да има правителство. Мая Манолова и Христо Иванов се видели със Слави Трифонов, за да ги злепостави и тях. Смятахме, че Корнелия Нинова има повече контакти с него, оказа се, че и тя няма, допълни тя.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 39 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тая госпожа

    23 15 Отговор
    Много искам да я изкарам по ларгото под ръка, и да се надувам!
  • 2 ммм

    54 46 Отговор
    Слаби и Тошко са едни клоуни които скоро ще ги няма.. Това е цялата история. Още повече, че вече си признаха, че работят за ГЕРБ. И искат коалиция с тях.

    Коментиран от #33

  • 3 Фен

    43 40 Отговор
    Слави е ясен! Селски бек! А замисълът около вас смърди от далеч! Гришата само си хаби кинтите с теб! Вие не сте партии на промяната, а партии на олигарсите!
  • 4 Швейцария

    37 36 Отговор
    Слави е болен човек на инвалидна количка и със задух и белодробната емболия и хипертония еректилна дисфункция болки и циклофрения. Закривай кочината язък за децата и техните родители и семейства.

    Коментиран от #12

  • 5 ЯСНО Е ЧЕ СЛАВИ И ПАРТИЙКАТА

    28 32 Отговор
    Му. Не СА ЦВЕТЕ АМА НАЙ Е ЯСНО ЧЕ ДОНЧЕВА И СИЕ ИСКАТ ЦЯАААААЛ ЖИВОТ САМО ТЕ ДА РЪФАТ ОТ НАРОДНАТА ПАРА....
  • 6 Мутри Вън

    30 34 Отговор
    Мутрите на слави и герП вън!!
  • 7 Егоиста

    35 40 Отговор
    Проф Татяна Дончева е много голям политик. И е много умна жена.

    Коментиран от #62

  • 8 Алелуя

    22 20 Отговор
    Брех, чудо! Дончева най-подир прогледна онова, което избирателите с акъл виждат от година време. Нищо, де и това е прогрес!
  • 9 Адвокатката на мутрите

    36 31 Отговор
    Политическата и кариера приключи. 500к.

    Коментиран от #18, #28

  • 10 Българка

    34 21 Отговор
    Татяна Дончева обясни, че е безумие да се твърди, че тя е искала да разцепи ИТН, тъй като дори 40-50 души да се отцепят, те не могат да преминат към друга група, няма да имат право на изказване от трибуната на НС, т.е. те са абсолютно блокирани от правилника на НС .А относно подкупа самият Радостин Дончев каза в ТВ 7/9, че подкуп не му е предлаган. Очаквам Дончева яко да осъди и Йорданов и Радостин, та дори и Слави за набеждаване и оклеветяване.
    ИТН са секта/ проект на сараите и мутрите от мафията, за да ги обслужат и попречат на всякакви реформи, както да омажат и с лъжи да омаскарят ДН и ИСБГНИ

    Коментиран от #17, #41

  • 11 Народа е казал

    38 25 Отговор
    НЕуважаема госпожо Дончева, Народа е казал - Не ме слушай какво ти говоря, виж ме какви ги върща !!!
    Така че по полека с приказките и квалификациите. Не искаме да ви вЕрваме, понеже ви гледаме какви ги дробите ! :))

    Коментиран от #59

  • 12 Centyrion

    13 9 Отговор

    До коментар #4 от "Швейцария":

    Имаш ли представа какво е белодробна емболия???Само глупости се пишат тук,от разни невежи хора!
  • 13 бай Иван

    15 5 Отговор
    Армия от овни, оглавявани от лъв, винаги ще удържи победа над войска от лъвове, оглавявани от овен.
  • 14 Абе

    27 20 Отговор
    срам нямаш ли гьонсурате? Пък скрий се поне малко продажнице! И да, Слави и ИТН са абсолютно деструктивни, но не за политиката, защото такава не сме имали, а за всичко пошло и продажно в нашата "политика"! И дано устоят да бъдат все така деструктивни, за такива като теб!
  • 15 Хъш

    15 13 Отговор
    Деструйтивен е за уткатата ти
  • 16 БОЛШЕВИК 🌟

    29 6 Отговор
    Какво става, на тия партии нали врагът беше ГЕРБ ?! Тия забравиха за мафията и почнаха да се карат помежду си! Трябва на следващите избори да влезне партия с огромно желание за борба с мафията. Очакваме промяна и жестока борба с мафията, искаме възмездие за всичко което ни се случи за тия 31г.

    Коментиран от #19

  • 17 ДБ троле

    23 9 Отговор

    До коментар #10 от "Българка":

    Спри да лъжеш и манипулираш за дребните на прокопиев! Да предаваш страната си е долно предателство! ДБ по нищо не се различават от герб!

    Коментиран от #20, #64

  • 18 ЧУЛИ Я ДРАСКАЛА СИ ЕЙ ТЪЙ

    13 8 Отговор

    До коментар #9 от "Адвокатката на мутрите":

    500к.......МИ ТО ИАЗ ПИСАХ ПИСМО НА ДЖЕНЕФЪР ЛОПЕС ЕЙ ТЪЙ ДА ВИДИМ.......
  • 19 Ами

    13 4 Отговор

    До коментар #16 от "БОЛШЕВИК 🌟":

    борба с мафията е! Просто мафията не е една! И тази на прокопиев, надмина тази на доган с лъжи и манипулации по форуми и медии! Борба за власт и не чака ред за изчегъртване и се прережда пред герб и дпс!

    Коментиран от #22

  • 20 Българка

    19 13 Отговор

    До коментар #17 от "ДБ троле":

    ПКакъв Прокопие, какви 5 лева? Спрете, опорката се изтърка.Нещо за чата по време на правна комисия за ку.вата на Борисов Севда и мутрата Гешев. Вече е документирана зависимостта на Гешев от Борисов и Гешев. Ако за теб Доган-пЕЕВСКИ-бОРИСОВ-гЕШЕВ-цАЦАРОВ СА СВЕТЦИ, ТО ЗА МЕН СА СЛУГИ НА ДЯВОЛА, МАФИОТИ, РАЗБОЙНОЦО О АНТИБЪЛГАРИ

    Коментиран от #23, #36, #45

  • 21 Тетка

    14 6 Отговор
    500 к са си 500 к
  • 22 БОЛШЕВИК 🌟

    14 1 Отговор

    До коментар #19 от "Ами":

    Мафията е една от 31г. Сменя имена и хора, но мафията си остава, това 31годишната Българска мафия, която си има държава. Това не е класическа мафия, нашата българска мафия е много мощтна, защотото притежава цялата държава!

    Коментиран от #25, #26

  • 23 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 7 Отговор

    До коментар #20 от "Българка":

    От злоба незнаеш под коя статия пишеш
  • 24 Коко

    14 9 Отговор
    Размъти ви фекалиите Слави и взехте да се дави те в тях давай Слави с теб сме още малко остана разкриха се и Дончева и Христо Иванов -Прокопиев мравояда с лодката и Хаджигенов
  • 25 За държавата

    13 0 Отговор

    До коментар #22 от "БОЛШЕВИК 🌟":

    съм съгласен и е точно така! Мафията си има България! Обаче за мафията, че е една, много бъркаш! Ако се поразровиш, ще намериш много пикантни неща! Както навсякъде има конкуренция и тук не е по различно!
  • 26 Тъз офтсъ

    17 5 Отговор

    До коментар #22 от "БОЛШЕВИК 🌟":

    е много жалка! Бълва лъжи и манипулации, за дребните на прокопиев! Дб е партия на мафията!
  • 27 Шаран БГ

    8 3 Отговор
    Па да ! Тя тази " политическа система" ни докара до този хал. Най.най.най у Европата, за смях и срам!!
    Тази " политическа система", с тези политици ,избира в Парламента партийни другари, които разставят министри, конституционни съдии,прокурори, членове на ЦИК, членове на ДКЕВР, на купища агенции и...прочие . Тя , тази система,оглавявана от партийни демагози, не позволява да се чуе гласът народен, а щяли сме да ставаме втората Швейцария....? Ни мой да биде........
    И моята любима правистка, г-жата Дончева, и на нея и се иска С.Трифонов да се изхрачи в лицето на всичките си избиратели, да се завърти на 397 градуса, да се коалира със всички стари муцуни и да направи Правителство. Ама ТОЙ Е ВИНОВЕН - не искал ! И аз, като страничен наблюдел, не видях и не чух добра дума за ИТН от Референдума насам.Платени и неплатени се надпреварват да ругаят всички членове на ИТН. А Референдума, всички знаем, бе опорочен точно от тази " политическа система" и това , което народа прогласува бе " заметено под чергата". И побързаха да приемат закони и разпоредби, според които друг подобен Референдум не може да бъде осъществен , без " доброто" на точно тази "политическа система " !!
    Защо така , мила госпожо Дончева ? Нали и Вие плачете за народа. Защо не искате неговия глас да се не чува никога по-вече, след някакви си " избори"??
  • 28 Филип Георгиев

    8 10 Отговор

    До коментар #9 от "Адвокатката на мутрите":

    ПРИКЛЮЧИ КАРИЕРАТА НА БAЯ ВИ ГAНЯ И ЧAЛГАPЯ ОТ УЧИHДOЛ. KАКТO И НА КАСKETA-MИЛИЦИOHEP. A BИЕ CE ГОТВЕТЕ ДА ПACEТЕ ГOBEДАTA.
  • 29 Баце

    6 3 Отговор
    Ма и ти си намери майстора дет са вика.
  • 30 Антитрол

    9 4 Отговор
    "Дончева изтъкна, че без разговори е нямало как да има правителство."

    Ами нали не се борехте за министерски кресла, на протестите пък казахте че даже не искате да сте депутати - нещо много бързо забравихте какво обещавахте - толкова сте лакоми за власт че ще се сдружите и с дявола за някое министерство.

    "Какво е 500 К? Не знам дали въобще съм си писала, възможно е да съм си драскала" - абе всичко е възможно но защо предлагаш тогава драсканиците си на депутати от ИТН.

    Такива като тази и като Спас Гърневски са най-долните твари - нямат грам морал и ще обходят всички партии но само да са във властта - политики ли, народа ли - нищо не ги интересува освен властта. Ще направят най-голямата гнусотия само и само да са във властта - ако трябва и с ГЕРБ ще се съюзят ако им предложи няколко министерски кресла. Същите са като ония соросоиди от ДБ.
  • 31 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 5 Отговор
    ник БЪЛГАРКА и други са злобни господин БОЙКО БОРИСОВ и господин СЛАВИ са най добрите политици БОРИСОВ мисли за хората и когато управляваше имаше за всички

    Коментиран от #38

  • 32 Кир

    7 5 Отговор
    Тая не я ли изгониха от НС вече!! Им се успа хем не може да се забърше и да трае
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Ender

    12 6 Отговор
    Дори и Дончева, потвърди, че само ИТН са различни и искат да разрушат корупционния политически модел в който е и тя!
  • 35 ПА ТО КОМУНЯГИТЕ-АЙДУЦИ ВИНАГИ

    6 11 Отговор
    ПОЛУЧАВАТ..."АМНЕЗИЯ"! ПИТАЙТЕ ФАТМАКА ЗА...2 -та ДОГОВОРА, ЗА..ГРИПЕН,..ЗА СЛУЖЕБНИТЕ АПАРТАМЕНТИ,..ЗА РУСКИТЕ ШПИОНЬЕ,ЗА УКАЗА НА КИКИ-ЛЪЖЕЦА И ТЕ ТАКА.
    КОМУНЯГА--ОЛИГАРХ ВИНОВЕН,...ВИДЕЛИ ЛИ СТЕ?
  • 36 Алоу ,простачке

    9 2 Отговор

    До коментар #20 от "Българка":

    Кой ти дава право да наричаш която и да е жена ку.ва.Аз пък ти казвам ,че ку ва а си ти .Аман от червени де би ли.
  • 37 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 13 Отговор
    господин СЛАВИ и господин БОРИСОВ трябва да управляват БЪЛГАРИЯ те са единствените които мислят за хората и да живеят добре

    Коментиран от #39

  • 38 Прав си

    6 5 Отговор

    До коментар #31 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Борисов е добър йезуитин комунист.
    Слави е добър антикомунист!

    Коментиран от #42, #57

  • 39 Хаха хаха ха

    9 4 Отговор

    До коментар #37 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Борисов не мисли за България,
    а за пачките си в чекмеджето, нали?

    Коментиран от #40

  • 40 А бе шматка

    5 7 Отговор

    До коментар #39 от "Хаха хаха ха":

    Какви чекмеджета те гонят.То бива да си обратното на остър ,ама при теб положението е неспасяемо.
  • 41 Антитрол

    8 2 Отговор

    До коментар #10 от "Българка":

    Я се скрий с опорките си - представи си примерна коалиция ИТН+ДБ+БСП - имат мнозинство нали и могат да направят коалиция без ИБГНИ. Ха сега сметни колко депутата им трябват на Дончева предните да нямат мнозинство (като вземе от ИТН) и да са длъжни да поканят ИБГНИ в коалицията и съответно да им предложат министерски кресла.

    Така че опорките от Прокопиев не вървят - бягай за нови. И без това по цял ден си тук и пропагандираш за партиите на Прокопиев.

    Знам че ИТН ви обърка сметките но ви е много плоска пропагандата макар че ни заливате с нея.
  • 42 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 6 Отговор

    До коментар #38 от "Прав си":

    господинe най ДОБРИЯ е БОЙКО БОРИСОВ лидера на ППГЕРБ а господин СЛАВИ е негов ученик който е взел пример от НЕГО затова ще управляват заедно
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Гьотперен

    6 2 Отговор
    Тиня и Бойку съ за манастир, ама комунистически. Те никога не са виновни и ни отварят очите като от последна инстанция. Другите грешници да му мислят, че ще се видим в българския съд и греда за някой!
  • 45 Антитрол

    8 2 Отговор

    До коментар #20 от "Българка":

    Ами тя е документирана и зависимостта на Христо Иванов от Борисов но ти не спираш с пропагандата и лъжите - записа все още го има в нета когато лидера ви каза че няма проблем да се коалира с ГЕРБ.

    Препоръчвам ти да го гледаш пак. Или ти си го гледала ама Прокопиев каза да го замажете гафа.
  • 46 НОЕМВРИ МЕСЕЦ

    9 1 Отговор
    ЩЕ РАЗБЕРЕМ КОЙ Е МАСКИРАНИО ПРЕЗИДЕНТ
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Прочетох заглавието

    5 5 Отговор
    и реших твърдо да гласувам за И Т Н. Мисля, че с поведението си сценаристите целят привличане на избиратели с анархични виждания🤔.
  • 49 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 4 Отговор
    господин БОРИСОВ бе най ДОБРИЯ примиер и мислеше за НАРОДА а господин СЛАВИ го обича затова са приятели и гост на неговото ШОУ по БТВ затова те ще управляват заедно за да сме ДОБРЕ

    Коментиран от #58

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 ЧОБАН

    8 4 Отговор
    ТАТЯНО АБЕ КВО ДА ТИ КАЖА С ПАРИ БЕЗ ПАРИ С МЪЖ БЕЗ МЪЖ СЕ ТАЯ / ЧУДЯ СЕ КАК ТОЛКОВА БЕЗПОЛЕЗЕН ЧОВЕК ЖИВЕЕ ТОЛКОВА ДЪЛГО/

    Коментиран от #65

  • 52 ЧОБАН

    8 4 Отговор
    АМИ ТЯ ТАКА Е СВИКНАЛА ОЩЕ ОТ АДВОКАТСКАТА СИ ПРАКТИКА НОСИШ ЕДНИ ПАРИ НА ЕДНИ ХОРА И ГОТОВО ВАЖНОТО Е КЛИЕНТА ДА ИМА КИНТИ ТАКА ОСТАВА И ЗА НЕЯ / РОКЛИЧКАТА И Е ТРЕПАЧ НАПРАВО СВЪРШИХ
  • 53 7789

    7 4 Отговор
    Измамница е
  • 54 Тано, ма

    7 4 Отговор
    върни откъде си дошла, обуй си хлепките и сипи помия на гудетата, защото оквичаха махалата животинките от глад.
  • 55 хаха

    5 3 Отговор
    Бивши к.рви и бивши(к.рви) комунистки няма Татянче. Само нови фурнаджийски лопати КАТО ТЕБ.
  • 56 ЧОБАН

    6 3 Отговор
    ДОНЧЕВА ДА НЕ СТАНЕ ТАКА ЧЕ ДА ВРЪЩАШ ДЖИПЧЕТО
  • 57 Боко Шкафчето

    3 2 Отговор

    До коментар #38 от "Прав си":

    Комунистът Борисов се кандидатира от два избирателни района,
    а после избяга от Парламента.
    Сега пък Борисов бяга от предизборен сблъсък с Радев,
    защото Президенството уж не му било интересно.

    Борисов само плямпа срещу Радев,
    но го е страх да се кандидатира за Президент!
    Защото Борисов ще загуби катастрофално срещу Радев!

    Плямпалото Борисов е въздух под налягане!
  • 58 ФАКТ Е

    3 1 Отговор

    До коментар #49 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Комунистът Борисов е най-добрия плямпаджия и пачкаджия!
    И най-крадливия строител!
    Не знам при вас как е,
    но в нашия град няма улица без дупка на асфалта!
  • 59 Зигмунд Фройд

    3 1 Отговор

    До коментар #11 от "Народа е казал":

    Тишината в спалнята на Дончева
    ражда чудовища!
  • 60 Чичо

    2 1 Отговор
    Ти ли не знаеш какво си си драскала?
  • 61 ИТН

    3 2 Отговор
    ИМА ТАКИВА НЕГОДНИЦИ - СЛАВИ И ЦИРКОВАТА МУ ТРУПА
  • 62 Голем смях

    0 1 Отговор

    До коментар #7 от "Егоиста":

    Вярно...голяма е ..около 100 кг.
  • 63 Слави Трифончук

    2 1 Отговор
    Шорошоидите от ДБ и кооорвите от ИБГНИ са пътници. Може да си вият, колкото си искат, но предателството им лъсна. Макар, че ако докопат власт ще е още по-видно, какви са и няма да е лошо да ги видят хората.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 без чалгари

    1 0 Отговор

    До коментар #51 от "ЧОБАН":

    Чалгаря по -полезен ли е и кои му са децата ????
    Затова и не му дреме за бъдещето на тази държава - след него и потоп, но ние които имаме деца и внуци искаме да не ги оставим в тази презвета от мафията територия.
    ЧАЛГАРЯ Е ПАТЕРИЦА НА РУСКО-САРАЙСКИТЕ КУКЛОВОДИ.
  • 66 Пенчо

    1 0 Отговор
    Що ли си мисля, че и поне 80% от населението иска смяна на сегашната политическа система ? Или поне на на участниците в нея
  • 67 Нима

    0 1 Отговор
    в България има диалог и политическа система?Нищо подобно хората са го казали, от години е куче влачи рейс диря няма,че и песни за това се пеят.Ако това се нарича политическа система нека бъде разрушена и се надявам ИТН наистина да я разрушат
  • 68 Фаро

    0 1 Отговор
    Само не разбрахме долари или евро,нищо че нямат покритие никой не ги връща
  • 69 Бай Кольо

    1 0 Отговор
    Не само деструктивен,този замисъл е направо унищожителен за парламентарната демокрация.
  • 70 фурми 2020

    0 0 Отговор
    Дончева е много зле..психически,физически ,нагледно..абе трагедия..Но все търси кусури в другите..били болни,немощни..а тя активна...силна и само тя знае истината , и Ванко 1..
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове