Last news in Fakti

12 Септември, 2021 21:34 16 720 410

Борисов: Радев е убиецът на Севера, няма по-подготвен от мен

  • бойко борисов-
  • румен радев-
  • президент-
  • избори-
  • правителство

Ако не им стига нещо, ще го броят два-три дни и ще си спечелят изборите. Знам, че съдията е купен, заяви лидерът на ГЕРБ

Борисов: Радев е убиецът на Севера, няма по-подготвен от мен - 1
Снимка: Фейсбук

"Обикалям страната и гледам - пътища не се правят, пари няма. За избори дават 135 млн., за пътища - 100 млн - това е режимът на Радев."

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на Перперикон, където се изкачи заедно с младежи от партията, водени от председателя на МГЕРБ Георг Георгиев.

Те се срещнаха с проф. Николай Овчаров, който им показва последните археологически открития на обекта. Професорът подари на Борисов своя книга за Перперикон и каза, че благодарение на помощта на Борисов 6 обекта от културния туризъм в България са били възстановени и отворени за туристи, като се похвали, че "Нешънъл Джиографик" идват да снимат на Перперикон. Проф. Овчаров разказа на младежите от ГЕРБ историята на селището и заяви, че най-големите средства за проектите са получавани по времето на управлението на ГЕРБ.

Кандидатурата на ГЕРБ за президент вече е ясна, но трябва да спрем да се занимаваме с дребнотемие, отговори Борисов на въпрос дали са готови с кандидата.

"Професорът говори колко много е направено. А вие видяхте в парламента здрава коалиция. А защо не направиха правителство, след като имат и мнозинство за бюджета. Не беше разяснено на хората, че актуализират миналогодишния бюджет. Логиката е, че партиите, които гласуваха, водени от ДПС, гласуваха само за няколко месеца бюджет. А защо не го направиха за цялата година, да видим сметките как ще им излязат. Само направиха изборите на Радев. 135 млн. лв. грешно похарчени пари за новите избори", коментира Борисов.

"А за пътищата и цялата пътна безопасност - 100 млн. лв. и гледам, че изобщо не се оправят мантинелите, никаква безопасност", заяви Борисов.

"Как ще направят правителство? Обвиняват се в купуване на депутати, палячовци се наричат. Другите пък обявиха, че третите са прасе касичка и само митниците ги интересуват. Е, как за 3 месеца ще се заобичат. Тогава няма да направят правителство и Радев ще обвини партиите и ще излезе сух", коментира Борисов на въпрос за предстоящите избори и припомни, че стоят 3 млн. ваксини, а пандемията не стихва, защото хората не се имунизират.

Според Борисов е грешка при тази коалиция в парламента, да се ходи на избори.

"Можеха да си направят правителство и да приемат бюджет за следващата година. А сега два месеца ще слушаме пак кой крив и кой прав, и още 135 млн. лв. за избори", коментира той.

"Кандидатурата за президент е ясна, но се надявам да спрете да се занимавате с маловажни неща. За мен не е важно, защото тези популисти и особено Радев, който говореше колко е важно е да се броят квитанциите, сега не казва нищо и не се прие. Това означава, че пак ако не им стига нещо, ще го броят два-три дни и ще си спечелят изборите. Знам, че съдията е купен", отговори Борисов на въпрос за дали ГЕРБ са готови с кандидата за президентските избори.

"Тези правителства само обслужват олигархията. Радев нарушва конституцията и не отстрани канадски гражданин, рекетира и парламента, казва им какво да правят", обяви Борисов.

Според него ако искат да правят партия, Петков и Василев да се явят на избори, вместо като назначени министри да харчат готови милиарди, които са били събрани от ГЕРБ.

"Нищо не се случва в икономиката. Виждат се само протестиращи сектори във всеки бранш. Кое е успешното? Само им се прави страховита реклама и се дават огромни пари за това", каза Борисов. Той обяви, че съжалява, че разумен човек като Николай Василев е трябвало да е премиер и съжалява, че не е успял този кабинет на ИТН.

На въпрос дали ще се яви за президент, Борисов обяви: "Този пост не ми е бил интересен. Аз обичам да видя, като се обърна, какво сме направили с нашия труд. Знам, че по-подготвен от мен за премиер няма и затова е тази ярост срещу мен. Защото те всеки ден показват, че не могат. Йорданов каза, че всички били лицемери, но има ли по-лицемерно от това да гласуваш с тези партии в парламента като един, щом те са искали да те подкупват и да си разцепват партията?

"Моя работа е кога ще обявя кандидатурата. И на Изпълнителната комисия. Скоро ще бъде, но аз искам да има една обща кандидатура на демократичната общност срещу диктатурата на Радев и тя ще е успешна. ГЕРБ е демократична партия. Сега младежите си номинират кандидати, вчера говорих и с ПГ и те да предложат. И на общинските събрания в структурите също събират. До седмица-две ще излъчим. Но защо не приеха да се броят квитанциите в секциите - защото ги е страх, че ще ги хванем, че пак ще излъжат на изборите", заяви още Борисов.

"Водим разговори с други демократични формации и ще е най-добре да имаме общ кандидат. Ще е хубаво да има общоотдалечена двойка, която да може да обединява", каза Борисов.

На въпрос за чата с главния прокурор Иван Гешев, пиарът на Борисов Севделина Арнаудова отговори, че има комуникация и с Мая Манолова, и с Радев и с жена му Десислава Радева дори.

„Не надничам на никой в телефоните. Моята култура е такава“, посочи Борисов.

„Затова ще ѝ вземем като моя телефон. Нито има човечета и иконки, нито нищо. А Христо Иванов с Лозан Панов дали си чати? А за Пламен Узунов с торбичката няма ли да питаме Радев, за чата на Пламен Узунов със съдиите, които му пращат предварително да покаже на Радев съдебни решения? Скарах ѝ се и ѝ казах вече освен с мен с никакви други мъже да не си пуска сълзички, муцунки и други. С Мая Манолова може, защото и аз съм си чатил с нея,“ заяви Борисов.

От своя страна Севделина Арнаудова заяви, че за 15 години има координатите и телефоните на много хора от публичното пространство.

„Имам кореспонденция с г-жа Манолова, Христо Иванов, дори с президента Радев, със съпругата му Деси Радева. Кое не е нормалното с този чат? В реално време се излъчваше комисията. Обсъждахме кой се е изказвал. Той е главен прокурор, но всеки може да обсъжда всичко. Не крия, че познавам главния прокурор, имали сме десетки събития заедно“, посочи тя.

На въпрос за спрените инфраструктурни проекти и най-вече АМ "Хемус", Борисов избухна:

"Румен Радев е убиец на Севера и Северозапада. Спряха и тунела под "Петрохан". Всичко на тази магистрала е законно и това е реката, която ще спаси Северна България. Друго няма какво да кажа! Вижте магистралата и питайте какво значи за хората това! Щеше до две години да стане и да ходим и до Видин по нов път. А сега - нищо!" Той сметна, че на цената на изборите Хасково, Кърджали и Ямбол са щели да имат нови околовръстни пътища.

На въпрос готов ли е отново да бъде премиер, Борисов заяви: „Аз знам, че по-подготвен няма. Неслучайно е тази ярост срещу мен и ГЕРБ. Всеки ден те показват, че не могат“.

„Лично моя работа и на Изпълнителната комисия е кога ще обявим кандидатпрезидентска двойка. Скоро ще я обявим“, заяви Борисов. По думите му ГЕРБ е много демократична партия и в момента младежите си кандидатират няколко кандидата. Според него след седмица – две двойката ще бъде излъчена.

Източник: Епицентър


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 171 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МАФИЯ НА ББ

    786 52 Отговор
    НЯМА ПО-ПОДГОТВЕН В КРАЖИБИТЕ И ЛЪЖИТЕ РАЗБОЙКО!!!! НАГЪЛ АМА СВРЪХ НАГЪЛ ДЪРВЕН ШОП.

    Коментиран от #37, #54, #243, #257, #289

  • 2 Бойко Разбойко

    520 36 Отговор
    Месомелачката в Банкя работи.
  • 3 сектант

    568 37 Отговор
    ама тоя наистина е достатъчно нагъл да се кандидатира за президент
  • 4 Последния Софиянец

    551 38 Отговор
    Няма пари за шкафчето.Мъка!

    Коментиран от #91

  • 5 Мишо Бирата

    481 28 Отговор
    Затвор за Мутрите и конфискация на откраднатото !!!!!! В ДАНС ИМА ИНФОРМАЦИЯ ЗА В С И Ч К И Т Е ОФШОРНИ ФИРМИ И СМЕТКИ

    Коментиран от #305, #342

  • 6 една Българка

    455 29 Отговор
    Тази женица как още трябва да бъде наречена, за да прояви достойнство. Пак седнала редом с ...

    Коментиран от #45, #69

  • 7 ПЕНЦИОНЕР

    328 28 Отговор
    БРОИКО ЕНАИ ГОЛЕМИЯ МАФИОТ В БГ ИСТОРИЯТА... СУШО Е ГОЛЯМ.... ОКЛУК!!!

    Коментиран от #41

  • 8 Наказател

    53 486 Отговор
    Браво Бойко. Изяж фатмака. Тия недорасляци освен да спират всимчко и да реват за пари нищо друго не могат.

    Коментиран от #15, #19, #30, #100, #112, #256, #356, #368

  • 9 нерон вълка

    277 14 Отговор
    Кoлкoтo пoвeчe ce oтдaлeчaвaмe oт 10 11 1989г,тoлкoвa пo-злe cтaвaмe! A и никoй пoлитик нe ни oбяcни в прaв тeкcт,кaквo ce cлучи прeз тeзи 31г и пo-вaжнoтo: кaкъв e гeнeзиca нa ceгaшнoтo cтaтуквo! Умнитe и духoвни хoрa в Бългaрия знaят oтгoвoрa! Въпрoca e,кoгa бoлшинcтвoтo oт бългaрcкитe пoлитици щe прeдприeмaт дeйcтвия зa излeкувaнeтo нa държaвaтa ни oт мeтacтaзитe нa рaкa,нaрeчeн cтaтуквo!

    Коментиран от #160

  • 10 JEFF

    415 36 Отговор
    И на север и юг Радев пак ще бъде тук. Само преди дни чествахме Съединението, но Борисов отново разделя хората и България на север и юг. Това, което направиха ГЕРБ за разделението на нацията не го е постигал никой, дори и чужди сили. Никога ГЕРБ !

    Коментиран от #77, #387

  • 11 Ленин

    215 17 Отговор
    Абе давул,днес нали те пускаха със същата статия!По колко плащаш за медиен комфорт?
  • 12 Гост

    320 20 Отговор
    КРАДЕЦ,НАГЪЛ,ДОЛЕН.......ДАЛИ ИМА НЯКОЙ КОЙТО ТИ СЕ ВРЪЗВА НА ПРОСТОТИИТЕ И ЛАКАРДИИТЕ..............................НАЙ ГОЛЕМИЯ СРАМ В ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ.....НАЙ БЕДНИТЕ И С НАЙ ГОЛЯМА СМЪРТНОСТ В ЦЯЛА ЕВРОПА И ТОЯ ПРИМАТ ПРОДЪЛЖАВА С ТЪПОТИИТЕ.....ИЗРОД.
  • 13 Найподготвения

    164 11 Отговор
    Пусни брат те ке пето за президент, да видим колко ще вземе?
  • 14 Даже

    30 72 Отговор
    Ристю ще каже ДА на най-подготвения
  • 15 Последния Софиянец

    194 18 Отговор

    До коментар #8 от "Наказател":

    Да дойде Тиквата на изборите срещу Радев да го изяде.
  • 16 БОКИЧ

    61 10 Отговор
    МЕСО ДОБРЕ ПРИЯТЕЛ
  • 17 ЖлъченМЕХУР

    267 20 Отговор
    ПРОСТАК , че и му личи ! ПКП и тя до него с надеждата пак да бъде наречена -УТКА ли ?
  • 18 ГEРБ

    28 216 Отговор
    Вие отнехте охраната на Бойко от НСО. Парламента преди 8 години бе решил всеки бивш министър председател да бъде охраняван от НСО още 4 години откакто напусне поста! А вие отнехте това! И само защото бивш премиер бе Борисов. Отнехте и охраната на главния прокурор Иван Стоименов Гешев! Бойко каза още миналия ден " В коя друга държава главния прокурор не е охраняван". Отнехте и охраната на Българския патриарх на православната ни църква само защото уважаваше Бойко и винаги го приемаше и благославяше. Вие оставяте Бойко на мишената на някой от тези които арестува през мандатите си! В петък потребител бе писал на профила на Божков за свалената охрана и кога ще действал! Божков отговорил че това не го касае и цитирам" И Зоран Джинджич имаше охрана, така че дали има или няма мен не ме засяга", писал е "Майката на шиши се отказа от него..Аз няма...С каскета ще ги гоня до дупка"

    Коментиран от #22, #26, #143, #239, #286

  • 19 Варненец

    166 19 Отговор

    До коментар #8 от "Наказател":

    Ха, ти ли ще го кажеш, дето тиквата ти не рева за пари и нямаше чекмедже? Съсипа бизнесите на стотици. Та, какво щял да направи? Тоя ще събере гласове за президент, с брой по-малък от номера на обувките си.

    Коментиран от #71

  • 20 ДСБ БЪДЕЩЕ ЗА БЪЛГАРИЯ

    208 22 Отговор
    Борисов не само трябва да е аут от управлението наложително е да бъде сьден и ревизия на всичко последните 10години на хората им писна
  • 21 Хе,хе...!

    175 16 Отговор
    Тоя бастун-Буцката,предварително си търси оправдания за предстоящата загуба на изборите...!Много е прозрачен ...
  • 22 Иван

    201 22 Отговор

    До коментар #18 от "ГEРБ":

    Румен Радев: Не, Г-н Борисов, няма да ви убиваме! Желая ви крепко здраве и съдебна отговорност!
    На тези нападки от Борисов че целта на свалянето на охраната му е да бъде ликвидиран, държавният глава Румен Радев се въздържа от язвителен и хаплив коментар. Като интелигентен и възпитан човек, президентът погледна с насмешка на „каканиженето“ Борисово и подобно на Владимир Путин към Джо Байдън, му пожела здраве.

    „Нека г-н Борисов да бъде напълно спокоен. Няма да Ви убиваме, никой не иска това. Желаем Ви и дълъг живот и крепко здраве, за да понесете съдебната отговорност, която ви чака много отдавна.

    Коментиран от #140

  • 23 ????

    153 17 Отговор
    Реших, че днес няма да публикуват търчи лъжите му! Най подготвен си за кражби, лъжи и и вземаме на заеми!
  • 24 В БЪЛГАРИЯ ЩЕ Е НАЙ ДОБРЕ БЕЗ

    8 49 Отговор
    ЧОВЕЧЕТА

    Коментиран от #31

  • 25 Гиго

    165 22 Отговор
    Долната, гнусна герберастка сган трябва да бъде изметена веднъж завинаги, а тия хубав и начело с тиквоча да бъдат вкарани за дълго в пандиза

    Коментиран от #32

  • 26 Варненец

    153 13 Отговор

    До коментар #18 от "ГEРБ":

    Що ревеш бе, нали са честни и народни, за какво им е охрана? Народа нали ги обича?
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Крадлив цървул

    105 15 Отговор
    Лъжлив , пълен с обществени 💸💸💸💸💸💸💸💰💰💰💰💰💰 пари.
  • 29 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    90 20 Отговор
    сдс а ИВАН КОСТОВ с масовата приватизация съсипа БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА и ИДУСТРИЯ

    Коментиран от #208, #359

  • 30 А ве

    15 20 Отговор

    До коментар #8 от "Наказател":

    Шемет кво ще му изяде а познай
  • 31 Варненец

    9 26 Отговор

    До коментар #24 от "В БЪЛГАРИЯ ЩЕ Е НАЙ ДОБРЕ БЕЗ":

    Особено, ако са такива, като теб.
  • 32 Саабри

    18 7 Отговор

    До коментар #25 от "Гиго":

    Полечка да са не поакъш !
  • 33 Sieg

    132 16 Отговор
    Къв Север бе Боко? От Видин до Бургас има още заплати по 700лв бе!!! Срамота!!! Севера! В столицата още има заплати по 700лв. Тиквеното завещание е бедност.
  • 34 На снимката...

    111 8 Отговор
    ...ПКП-то,направо кърти мивки...😛😝🤣😆👍...!
  • 35 ТТТ

    103 15 Отговор
    БОЖЕ, БОЖЕ, прибери си вересиите вече. Писна ни от шлаката и бойклука, писна ни и от разлагащите се смръдливи трупове на политическата сцена на бойковци, прости КП, биковци и всякаква друга гнусна смрад!!!
  • 36 Село Пичиган

    10 35 Отговор
    Да живей БКП
  • 37 Мисисага Онт

    23 93 Отговор

    До коментар #1 от "МАФИЯ НА ББ":

    И това как го измисли. Или сте като Гьобелс: ...Една лъжа повторена три пъти става истина ... Да ама не. Щом треперещия дър комунист Бойко Рашков освен за канибализъм за нищо друго даже не си помисли да преследва Борисов, значи всичко е въздух под налягане. Щом ококорения, при изрично нареждане от шефа ня хунтата със зелените чорапи не намери за какво да се хване значи всички протестъри - комплексари лъжете. Какви кражби ? Кажи поне една при която Борисов е откраднал и си е купил нещо или е вдигнал замък. Мърххльо, всичките сте лъжци и ЛГБТ.

    Коментиран от #56

  • 38 Таня

    107 11 Отговор
    Чисто луд! Трябва да бъде въдворен в психиатрия този неадекватник.

    Коментиран от #57

  • 39 Бой по тиквата...!

    94 11 Отговор
    Радев е убиецът на ,,герберастията"...!!!
  • 40 Бойко в затвора

    111 15 Отговор
    Бойко Методиев Борисов е гнусен боклук и мафиот! Иван Гешев е същия боклук като Бойко Методиев Борисов и същия мафиот!
  • 41 ПЕНЦИОНЕР

    14 77 Отговор

    До коментар #7 от "ПЕНЦИОНЕР":

    ...... БОЙКО.... ЧАКАМЕ ТЕ.... ПРИ ТЕБ ИМАШЕ РАД И ДИСЛИПИНА..... ЕХХ..... СЕГА... ИМАШ ТРЕСК ЗА ДЯЛАНЕ.... КАТО... ВМРО, МАРЕШКИ, ШИШКО, ГАШТЕВ...... НО ТИ СИ ВЗЕ ПОУКА.... ЧАКАМЕ ТЕ.... А ДА НЕ ЗАБРАВЯ.... НИКОГА НЕ ПРЕДЛАГАИ ПОВЕЧЕ ЧОВЕК ЗА ПРЕЗИДЕНТ... КАТО.... ПЛЖЕКА ПЛЕВНЮ... НЕ ГО ПУСКАИ И ДА ГОВОРИ ПО МЕДИИТЕ... ЧЕ НИ ИЗЛАГА!.... ЧАО БАУ..

    Коментиран от #86

  • 42 Деси

    10 45 Отговор
    Румене ,ко и писа е ,унплеж коварен
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Знаем те тикво

    75 13 Отговор
    Най си подготвен за кражби.
  • 45 елин пелин

    59 7 Отговор

    До коментар #6 от "една Българка":

    Тази женица има златен косъм на едно много тайно място!Боко я цени за златото, не за косъма де!Има и цинк,но той не е съществен.
  • 46 ХАН КРУМ

    53 11 Отговор
    глупав и работлив–крадлив и лъжлив.боклук.
  • 47 Gowo

    102 14 Отговор
    Чистокръвна порода ....КРЕТЕН.Кретен ни управлява 11 години.Нароиха се около него нощожества с амбицията един ден и те да се титулуват кретени .Кретена организира конкурс за кретени Едни нарича ПКП.Други Пунта Мата .Но никой не посмя да да се изкачи на нивото на самораслия Кретен.За да останеш кретен в историята трябва да унищожиш първо всичко човешко в себе си.Да нямаш амбицията за собствен дом , асансьор.Жена , деца.Да си лидер на партията но да не ти пука за нея Да създаваш приятелства между лидери на държави и да ги псуваш като каруцар.Да си в един момент патриот.В други моменти откровен еничар.Да не ти пука за род и родина.....Абе кретен с призвание Един път на век се ражда такъв лидер..Кретен
  • 48 бай онзи

    65 9 Отговор
    АМА ТИ СИ МИНАЛО КРАДЕЦ И ЛЪЖЕЦ.СЕГА СИ И НАГЛЕЦ.БЕГАЙ У БАРСЕЛОНА
  • 49 КИН-ДЗА-ДЗА

    78 9 Отговор
    Уникална снимка - двама велики крадци и една лъскава поцинкована кофа!
  • 50 фАНТОМасс

    78 12 Отговор
    Голям кеф беше да гледаме нас.раното лице на ТикВата , когато РАДЕВ го преби на ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ! От тогава ББ таи жестока и безсилна злоба ! Нека гърченето му продължи !
  • 51 Стар терикат

    58 7 Отговор
    Това са управниците на най нищожната държава , срам ме е че съм българин
  • 52 Гост

    75 9 Отговор
    бойче, верно няма по-подготвен от тебе, много си подготвен, ама много....в кражбите, в продаването на национални интереси, в лъжите, в лаладжийството, в тия области си академик....

    Коментиран от #55

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 ПЕНЦИОНЕР

    12 29 Отговор

    До коментар #1 от "МАФИЯ НА ББ":

    .......... ЧАКАМ ПОСЛЕДНИЯ СО.... И КОЗЛОДХ-И...... ДА ИМ ПЛАТЯ...... 50 ЛЕА ЗА ТРОЛЕНЕТО...!

    Коментиран от #107

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Чакай ти да видиш

    60 10 Отговор

    До коментар #37 от "Мисисага Онт":

    Като махнат каскета, на часа тиквата е арестуван.
  • 57 Бай-Иван

    59 10 Отговор

    До коментар #38 от "Таня":

    Той,че луд-луд е...,от ясно,по-ясно...!Ами тия дето в захлас слушат простотиите му и му се кланят,като на някакво извънземно същество...- те какви са...?!?!

    Коментиран от #94

  • 58 ПЕЕВ

    50 10 Отговор
    НАГЪЛ ТОЛУП !!!
  • 59 Gowo

    35 10 Отговор
    ИзлезнОха тайните записи на срещата между тогавашния министър на просветата и културата и бивш мин. Председател Бойко Методиев и Папата....,,Абе, аве.Кво стта бе толуп.То и аз се правя на луд, ама ти май умееш повече.Като гледам на кви лимозини се возиш.Как те посрещат феновете на площада.Аз ходя по извънселишни лагери и паланки както са го правели моите предци комунягите,да ги баламосвам..И като гледам как си упекал работата , направо ме удряш в земята...Отговорил му светия Отец.,,Чадо....И аз навремето имах любовница .Хранех я .Поях я.Но един ден, ще го помня , ми рече изненадващо така.,,Вземе се кандидатирай за Отец на света.Че един ден като намалее потентността ти , поне да имаш утешение и оправдание.Женита са така.Ако не са задоволени с пари , то не ще са в друго.И аз реших да изляза о тоя грешен свят.Та, бих ти дал съвет.Стани Патриарх.То и без това за никъф чеп не ставаш.А....и вземи се изповядай предмене.Не пред вашия Патриарх.Щото то е все едно да се изповядаш пред Държавна сигурност....Но така, поне ще каже нявга народа за тебе......,,Умря сиромаха....хм,км...,прощавай...умря за правда и за свобода."
  • 60 хъхъ

    57 10 Отговор
    Лъжливото шофъорче на Шкодичка (вече) умира от страх и не смее да се изправи на директен дуел с Радев.
  • 61 СелО Сиктиркар

    8 20 Отговор
    Слава на Радо Чочарката и Мешката
  • 62 Психоаналитик

    53 8 Отговор
    Повелителят на мутрите, какво да очакваме от този. Не прави разлика между морал и достойнство и лъжи и подлост.
  • 63 Емиграция Братя.

    44 10 Отговор
    Чета с надежда за нещо хубаво от кочината в която такива като тоя и тая превърнаха България.Но....уви!
  • 64 az #МУТРИ, ВЪН!

    48 15 Отговор
    Хахахахахахахахахаха! Убиецът вика дръжте "убиеца"! ИЗЧЕГЪРТВАНЕ! ГЕРБ са смърт за България!

    Коментиран от #75

  • 65 Шопо

    53 9 Отговор
    БУЦИ ако беше много умен нямаше да му казват ТИКВАТА 🎃
  • 66 психясъл

    53 10 Отговор
    Не съм вярвал , че такова тъпо същество може да се пръкне от човешката популация .
  • 67 Нане

    38 11 Отговор
    хахахахахаха пак ли тоя
  • 68 ЕЕЕЕ...ВЕЛИК СИ БОЙКО, НАИСТИНА ВЕЛИК

    19 60 Отговор
    ВЕЛИК ДЪРЖАВНИК, ВЕЛИК БЪЛГАРИН, РОДОЛЮБЕЦ И ИСТИНСКИ МЪЖ!
    ГОСПОД ЗДРАВЕ ДА ТИ ДАВА И ОЩЕ...3 МАНДАТА!
    ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ, ЕВРОПА И СВЕТА СМЕ С ТЕБ!
    ДОРИ И .. КОМУНЯГО-ФАТМАШКИТЕ
    ФАЛШИФИКАЦИИ ,..НЯМА ДА НИ СПРАТ!
    ПОБЕДА И ПАК...ПОБЕДА!
    БОГ С НАМИ.....
  • 69 red

    33 8 Отговор

    До коментар #6 от "една Българка":

    Права си госпожо но за пари и позиции тази е готова на всичко тези хора нямат срам и морал
  • 70 Додоа ни гости

    10 6 Отговор
    От Павликяни ,добри ора ,изядаа кивтеата
  • 71 хафала

    12 3 Отговор

    До коментар #19 от "Варненец":

    Сигурен ли си ? Май спиш със отворени очи.
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Бай курти 46 год.ерген - 22 г. Ваш Лидер

    11 42 Отговор
    Голтацииии....Рааавниииис...Миррррноооооо...Шапки долу пред Държавника Борисов!!!!

    Коментиран от #177

  • 74 Зоолог

    29 8 Отговор
    "Нешънъл Джиографик" идват да снимат морска крава на Перперикон.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 червеногъзест

    13 49 Отговор

    До коментар #10 от "JEFF":

    И кога се раздели нацията ? Онова нищожество Радев за чий го размахваше юмручето.

    Коментиран от #84

  • 78 mile

    49 7 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Професорът подари на Борисов своя книга
    Хахаха, подиграл ли му се е?
  • 79 Гръмни се

    41 8 Отговор
    Кретен!
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Баце

    27 9 Отговор
    пуска Георг младия небръснат 2loop да кара а той сяда на задната седалка и се зачита в книгата на професора за Перперикон.
  • 83 Професор

    12 44 Отговор
    КОМУНИСТИТЕ СЪСИПАХА СТРАНАТА ДА ЯДАТ KУPA HA БОЙКО!
  • 84 не цепя басма

    3 4 Отговор

    До коментар #77 от "червеногъзест":

    прочети ком 79
  • 85 Буци

    45 8 Отговор
    12г. не бутнахте нищо в северната част на България.Как не те е срам!Затвори я тази уста!

    Коментиран от #97

  • 86 Ха ха ха ха

    3 5 Отговор

    До коментар #41 от "ПЕНЦИОНЕР":

    Хи хи хи хи
  • 87 Бай курти 46 год.ерген - 22 г. Ваш Лидер

    19 52 Отговор
    Ей голтаци! И да злобеете и завиждате на Генерал Бойко Борисов никога няма да сте като него. Нито на жените му,на парите му ,на общественото му положение, нито на шкафове и кюлчета и на уважението му! Бойко е на 62 г.а има млада жена на 30 г. Красива,млада,чаровна,сексапилна ,модел !!! Има прекрасна дъщеричка от нея с прекрасното име Ема която му е одрала кожата!!! А вие се свивайте в панелните коптори при вашите пацулани вмирисани на манджа!!! Разпплути и дърти и антипатични!!! Така че ГОЛЬОВЦИ нормално е да завиждате на Бойко,на жените му,на парите му и на общественото му положение! Богат , млада красива жена,с прекрасна дъщеричка ,с луксозна къща в Испания ,с бутици в същия град, със спортно Порше ПАНАМЕРА което й подари ! А вие блъскайте за храна и оцеляване! И срещу него да тичате никога няма да го стигнете!

    Коментиран от #93, #105, #111, #125

  • 88 Нане

    26 7 Отговор
    звучи кат ша ва управя за 800 дни вервайте ми

    Коментиран от #110

  • 89 ФАТМ'АКА ЕВА МА'МА'ТА НА БЪЛГАРИЯ

    13 44 Отговор
    САМО ЗА 4 МЕСЕЦА!
    ТОЗИ ИДИОТ НЕНАВИЖДА БЪЛГАРИЯ И ВСИЧКО БЪЛГАРСКО!
    СБОГОМ, ДЕБИЛ ,...СБОГОМ...РЕШЕТНИКОФФ

    Коментиран от #123

  • 90 Фактъ

    41 7 Отговор
    Гледам снимката и се убеждавам , че Боко е от ромски произход .

    Коментиран от #397

  • 91 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 16 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    а ти какво имащ нищо имаш интригантсво злоба подигравателност тиси търчи лъжи
  • 92 YUI

    32 8 Отговор
    Бойчето от банкя е най-подготвения за бай ставри.
  • 93 Курти този път си прав

    47 8 Отговор

    До коментар #87 от "Бай курти 46 год.ерген - 22 г. Ваш Лидер":

    Прав е Курти! Метресата на Борисов Борислава Йовчева през 2006 година спечели конкурса МИС БИКИНИ на който присъстваше столичния кмет тогава Бойко Борисов. След това Йовчева стана манекенка към модна агенция ИНТЕРМОДЕЛС. През 2012 година внезапно изчезва от модните подиуми и минава в неизвестност. През 2013 година на въпрос към Борисов има ли жена до себе си той отговаря- " Да имам една много красива и неповторима жена. Когато спра да се занимавам с държавните дела ще отида при нея и ще си бъдем вечно заедно. Няма да казвам коя е защото ще я разкостят милата"..След няколко месеца на футболна среща в Пловдив между ветераните на Витоша Бистрица и младежите на Локомотив Пловдив вестник Марица излезе със статия- " Премиера Борисов на футболното игрище срещу шурея си Станко Йовчев"..Станко Йовчев е брат на Борислава Йовчева. Мисля фактите са категорични и едва ли има вече някой да се съмнява кой е купил къщата в Барселона за 5 милиона евро,кой е купил бутиците и Порше-то на Борислава!

    Коментиран от #102

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 СУВЕРЕН

    10 40 Отговор
    АБЕ ЩО РАДЕВ ГО ПАЗЯТ КАТО ФЕДЕРАЛНИЯ РЕЗЕРВ НАЛИ ВСИЧКИ ГО ОБИЧАТ А БОРИСОВ СЕ ОПРВЯ САМ ЩОТО ВСИЧКИ ГО МРАЗЯТ МАЙ НЕЩО НЕ Е БАШ ТЪЙ ПИНГВИНАДЖИИТЕ СЕ НААК АТ ОТ ШУБЕ НЕ СЕ КОСЕТЕ МАЛКО ПАНДИЗ И РАДЕВ НА 80 ОТНОВО ЩЕ МОЖЕ ДА ДРЪНКА ПРОСТОТИИ БАРАБАР С РАШКОВ
  • 97 Буци

    4 14 Отговор

    До коментар #85 от "Буци":

    Ми ,излез от овчарника в кърджалийските оврази и ела на Боаза ....олигофрем

    Коментиран от #127

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Баце

    29 7 Отговор
    кефи,къв е тъп!
  • 100 Ами и аз това викам...?!

    40 8 Отговор

    До коментар #8 от "Наказател":

    Да се яви Борисов на президентските избори и да...,,изяде" Радев...?!Само,че ще му заседне на гърлото...!И това Борисов го знае много добре и страхливо бяга от този честен двубой- очи ,в очи с опонента си Радев...!!!

    Коментиран от #108

  • 101 Прав е

    33 15 Отговор
    във Видин Континетла и Мишлен направиха по един завод.
    Във Враца Еърбус направиха фабрика за производство на реактивни двигатели, заедно с Ролс-Ройс.
    В Русе докато Бойко беше на власт се правеха атомни ледоразбивачи.
    В Плевен се правеха на ишлеме ракети земя-въздух за Рейтиън.
    В Ловеч се правеха седма серия на БМВ, само седма, другите серии всяка държава може да ги прави.
    Видин-София с магнитната възглавница се взимаше за 45 минути.
    А сега нищо.

    Коментиран от #128

  • 102 Село Мерцедес ,окрък Хуярес ,Мексико

    3 17 Отговор

    До коментар #93 от "Курти този път си прав":

    Твойт майка спечели Мис Дрискини 1967- ма ,нали съм прав
  • 103 Gowo

    37 6 Отговор
    Що за премиер страхливец.Вместо да си чати с Главния прокурор по неговия телефон, чати си с телефона на Севда.Скрит , потаен , чи...я.Мъжкар ли е....Не е.Потентен ли е...съмнявам се.Щом барселонката го изостави д ферарито , значи нищо не е правил...Е.Един път
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Станислав Георгиев Недков -Стъки

    11 24 Отговор

    До коментар #87 от "Бай курти 46 год.ерген - 22 г. Ваш Лидер":

    Марто колега мой приятелю отдавна! Аз оттеглих кандидатурата си за Държавен глава и се включваме заедно в кампанията на кандидата на Герб. А есента връщане пак Бойко премиер и почва линча на нecретниците в тъмна нощ! Рашков ще е изритан от МВР и почваме пак да глобяваме населението ! Който не плаща му палим коптора нощем! С ГЕРБ и Бойко напред!!!

    Коментиран от #117

  • 106 Гюл Бахча

    30 9 Отговор
    В Карлуково бе идиот! Веднага! И силни хапове.
  • 107 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 4 Отговор

    До коментар #54 от "ПЕНЦИОНЕР":

    не ме намесвай в интригите на ПОСЛЕДНИЯ СОФИЯНЕЦ той даже ми ск копира ника и пише обиди на ХОРАТА който нве съм писал той е интригант подиграва ми се понеже съм с инсулт

    Коментиран от #133

  • 108 26 ПОРЕДНИ ИЗБОРНИ ПОБЕДИ

    9 22 Отговор

    До коментар #100 от "Ами и аз това викам...?!":

    27-та.... Е СКОРО, Г-ЕЙЗЕР!😂
    КОЛКО.. ИЗБОРИ Е СПЕЧЕЛИЛ ... ПАЧАВРАТА НА..РЕШЕТНИКОВ,ЧЕ...НЕ СЕ СЕЩАМ?!?😂
  • 109 мдда

    9 21 Отговор
    Браво, Баце!! На севера, и на юга!
  • 110 Саабри

    1 1 Отговор

    До коментар #88 от "Нане":

    Тъга и меланхолия усещаме .... Гласувай за царя ....ако не пукне
  • 111 Gowo

    3 6 Отговор

    До коментар #87 от "Бай курти 46 год.ерген - 22 г. Ваш Лидер":

    И му е верна......хихихийи
  • 112 Бай Ставри

    27 10 Отговор

    До коментар #8 от "Наказател":

    Баце ти си най подготвен...ЧАКАМ ТЕ!!!!
  • 113 Всички знаят

    33 9 Отговор
    Затвор за Борисов!
  • 114 Академик!

    32 9 Отговор

    До коментар #98 от "Професор":

    ОК!Това означава,че Дъртата Комуняга-Бойко Методиев Борисов,сам ще си яде л@йната...!!!
  • 115 Боклук ББ

    36 8 Отговор
    Ти си за затвора ,какви пари за пътища като ТИ - Обра България и скри парите
  • 116 ААААХАХААА..БАЦЕ Е ПРАВ ЗА..ФАТМАКА

    9 27 Отговор
    "КР ДА Е, ..ДА МУ ГО НАБИЕ..ЧОВЕК А ТО...НА ШАПКАР-АКЪЛ "!!!!✊😂🇻🇳🇸🇮
  • 117 Гюл Бахча

    7 11 Отговор

    До коментар #105 от "Станислав Георгиев Недков -Стъки":

    Ти също бе серсем. Невероятна популация на идиотиуми има тук. Раздвоени личности вероятно и с доста физиологични особености. Просто забележително!
  • 118 Бойко

    8 13 Отговор
    .....гответе се .......
  • 119 Яшар

    29 9 Отговор
    Боце, аре земи да млъкнеш!
  • 120 Регистратор

    26 8 Отговор
    Тия тримцата от снимката гледат много тъжно в ,,светлото бъдеще" на ГЕРБ...☹️🙄😔😤😰!!!
  • 121 Станислав Георгиев Недков -Стъки

    12 25 Отговор
    Братя и сестри! Вчера реших да оттегля своята кандидатура за президент! Получих спам във форумите на много новинарски сайтове! И взех решение да оттегля своята кандидатура! Сега вече съм напълно свободен отново и тръгвам на обиколки из цялата страна да дам възмездие на всички спамери и нагли индивиди! Ще подкрепя най силния кандидат срещу разеденителя на нацията- ФАТМАКА с вдигнатия юмрук и зелен чорап Румен Георгиев Радев- Решетников!

    Коментиран от #131, #221

  • 122 Гюл Бахча

    6 9 Отговор
    Аз съм ник ГРАД КОЗЛОДУЙ и ме е страх да пиша с моя ник на СТАНИСЛАВ затова съм с този

    Коментиран от #130, #135

  • 123 Антитрол

    12 7 Отговор

    До коментар #89 от "ФАТМ'АКА ЕВА МА'МА'ТА НА БЪЛГАРИЯ":

    Казах ти повтаряй си мантрата на Вожда ви:
    - Аз съм прост и вие сте прости за това се разбираме
    Пък ти продължаваш да пишеш глупостите си
  • 124 Голем смях

    13 22 Отговор
    ВЕЛИК...Мачкай БАЦЕ...червените боклуци и зелените чорапи.
  • 125 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 6 Отговор

    До коментар #87 от "Бай курти 46 год.ерген - 22 г. Ваш Лидер":

    МАРТИНЕ ПОСЛЕДНИЯ СОФИЯНЕЦ е интригант даже обижда форуми като се пише като моя ник той не е мой но от него пиша ПОСЛЕДНИЯ СОФИЯНЕЦ няма никакъв ресторант нито заведение а е търчи лъжи той лъже щото познавал лично МИНИСТРИТЕ ПЕТКОВ и ВАСИЛЕВ да бе да познавал г и е на сън обижда ме на ХА ХО понеже съм с инсулт същия СОФИЯНЕЦ той еот САМОКОВ мрази индвалидите болните нещастните ХОРА ТОВА Е ИНТРИГАНТА ПОСЛЕДНИЯ СОФИЯНЕЦ

    Коментиран от #171

  • 126 Бойко

    22 6 Отговор
    Горе на снимката ми прилича на небръснат Нерез
  • 127 Буци

    17 4 Отговор

    До коментар #97 от "Буци":

    е пр.ст и ти си пр.ст!
  • 128 КОПИ ПЕЙСТ

    11 36 Отговор

    До коментар #101 от "Прав е":

    Данни за управлението на България
    2009г- 2021 г.:
    1.ИКОНОМИЧЕСКИ РАСТЕЖ - 3.32% на година!
    2. Рейтингови агенции за ИКОНОМИЧЕСКОТО СЪСТОЯНИЕ на България- "Moodys" и "Fitch" до: "ПОЛОЖИТЕЛЕН-СТАБИЛЕН"!
    Такава оценка България получава за ПРЪВ ПЪТ в икономическата си история!
    3.Минималната Работна заплата:
    2009 г.- 220 лв.
    2020 г.- 650 лв!
    УВЕЛИЧЕНИЕ ТРИ ПЪТИ!
    4. СРЕДНА работна ЗАПЛАТА:
    2009 г. - 520 лв!
    2020 г. - 1371 лв!
    Повишение ДВА и ПОЛОВИНА ПЪТИ!
    5.Минималната пенсия -
    2009 г - 140 лв.
    2021 г. - 300 лв. + 50 лв
    УВЕЛИЧЕНИЕ ДВА ПЪТИ и ПОЛОВИНА!
    6.Безработицата:
    2009 г - 14.8%!
    2019 г.- 3.8%!
    НАМАЛЕНИЕ ТРИ ПЪТИ!
    6. БРУТЕН ВЪТРЕШЕН ПРОДУКТ на България
    2009 г - 52 млрд. лв!
    2020 г - 128 000 000 000 лв.
    За 10 години България е станала ДВА ПЪТИ ПО БОГАТА !
    7.За 70 г при ШЕСТ Министър-Председатели се построиха 360 км магистрали!!!
    Бойко Борисов за 12 години ПОСТРОИ 560 км магистрали!
    ДВА ПЪТИ ПОВЕЧЕ от колкото всички останали за 70 г !
    8.За 12 г се построиха ПОВЕЧЕ Метро-път и ПОВЕЧЕ Метро-станции от колкото за 80 г, от когато е направен Първият "Проект за Метро на София"!

    Коментиран от #139, #222, #254, #281

  • 129 Просто човек

    21 5 Отговор
    Овчаров,и ти се посрами, мутроподръжнико...
  • 130 ГEРБ

    8 11 Отговор

    До коментар #122 от "Гюл Бахча":

    Eй въшка. Ти си ника ПОСЛЕДНИЯ СОФИЯНЕЦ . Не злепоставяй КОЗЛОДУЙ. Той тази сутрин се извини на Станислав Стъки и увери че повече никога няма да пише срещу ГЕРБ
  • 131 Антитрол

    22 7 Отговор

    До коментар #121 от "Станислав Георгиев Недков -Стъки":

    Мантрата на Вожда ви трябва да я повтаряте непрекъснато:
    - Аз съм прост и вие сте прости за това се разбираме.

    Все пак вожда ви е определил какво са всички герберчета.
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 ПЕНЦИОНЕР

    3 14 Отговор

    До коментар #107 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    ...... ИЗВИНЯЕАИ.... НА ДОКТОР ХОДИ ЛИ...?????????.... ДАНО СЕ ОПРАИШ....НЯКОИ ДЕН..... ЗАЩТИНИК НА ДИКТАРОА-САТРАП..!!!

    .
  • 134 ГЕPПобедавuнаги

    2 9 Отговор
    Готин ник имЪм !
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Борса-лино

    18 8 Отговор
    Предлагаме за Тец Марица два вида боклуци: —Единия е от Италия, а другия е от Банкя

    Коментиран от #147

  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Бойко

    5 15 Отговор
    Благодаря на Факти ,че подкрепят каузата Ми и мачкат малкото останали дърти пенций копринарки
  • 139 Тupaneeee

    24 7 Отговор

    До коментар #128 от "КОПИ ПЕЙСТ":

    На последно място сме в ЕС и Тумъния ни изпревари.
    Крайната цел на тия инфраструктури и рейтинги и народът да живее добре.
    Е, не живее добре.
    За това време заплатите можеха да се вдигнат много повече.
    Само че Бойко беше зает да краде.
    Така че преди да ги цитираш тия данни иди на уеб сайта на Евростат и виж къде сме по стандарт и къде сме по смъртност.

    Коментиран от #251

  • 140 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 3 Отговор

    До коментар #22 от "Иван":

    ПОСЛЕДНИЯ СОФИЯНЕЦ е интригант и обижда от ник който ползвам нарича ме ХА ХО понеже съм с инсулт

    Коментиран от #146, #159

  • 141 ЛУД -ЛУД

    13 7 Отговор
    За вързване. Тотално изпръщял.
  • 142 Централата на ГЕРБ

    14 7 Отговор
    Шефе ,да им платим ли ?
  • 143 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 2 Отговор

    До коментар #18 от "ГEРБ":

    ПРИЯТНА ВЕЧЕР ине обръщай внимание на обидина комплексари
  • 144 Оли.гофрен

    20 7 Отговор
    Тоя си мисли, че като се прави на луд и ще избегне затвора?
  • 145 Дааааааа

    16 7 Отговор
    Застрахова се. Знае, че без да лъжат, не могат да спечелят
  • 146 Саабри

    3 3 Отговор

    До коментар #140 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Съблачи са по цици ,напиши с въглен ОБИЙЦИ и протестирай декември в Исландия пред занзибарското посолство ,твойта маа шашава

    Коментиран от #153, #167

  • 147 За БОК'ЛУЦИТЕ се обръщай към ФАТМАКА

    4 15 Отговор

    До коментар #136 от "Борса-лино":

    НЕГОВИЯТ ПРИЯТЕЛ И ПОДСЪДИМ-БОБОКОФФ ГИ ВКАРА ОТ ИТАЛИЯ.
    СКОРО ШЕ ТЪРКАТ ЗСРДНО... КЕНЕФИТЕ В ЦСЗ
  • 148 разума

    18 8 Отговор
    Какво ни предлага ББ : Да заменим разходите за избори за пътищата. На народа свобода и демокрация не му трябва.Всички средства за пътища.Накрая май няма да има българин който да кара по тях. ЗАЩО : Едните ще се бедни българи и няма да имат коли, а останалите българи ще с в чужбина . Остават тировете и гастербайтерите от турция. ЧЕСТИТО.

    Коментиран от #156

  • 149 Уйке

    25 8 Отговор
    Ей това човекоподобно Борисов,, скромноста"ще го убие! То бива дебелоочие, бива без срамие, ама при този индивид са толко много, че са убили всичко човешко!
  • 150 Браво

    19 4 Отговор
    И ПКП до него.......
  • 151 разума

    4 16 Отговор
    Г-н Борисов кандидатирайте се за президент......................
  • 152 човек от народа

    19 7 Отговор
    ЕХ ТИ СИ ГОЛЯМ БОКЛУК НО БЪДИ СИГУРЕН ЧЕ ЩЕ ВЛЕЗЕШ В ЗАТВОРА
  • 153 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 3 Отговор

    До коментар #146 от "Саабри":

    ти не знаеш на кой СВЯТ си а за ИСЛАНДИЯ пишш еми къде е ИСЛАНДИЯ

    Коментиран от #165

  • 154 Студопор

    16 7 Отговор
    Тоя пък няма ли да си вземе феновете и да емигрира!? Не искам да го чувам или виждам!
  • 155 Намерете му парите

    15 5 Отговор
    и е готов. До тогава ще наглее.

    Коментиран от #164

  • 156 Бойко

    3 7 Отговор

    До коментар #148 от "разума":

    Аз нищо не предлагам ,аз ще продължа да Правя ,какво предлага алтернативата ? А ?
  • 157 Toxic

    18 9 Отговор
    Кръгъл идиот!!! Няма нужда от повече коментари. Президентът Радев му го каза много хубаво. Чакаме следващия прокурор и пред него вече може да приказва и да го слушат.
  • 158 праим се на луд

    11 6 Отговор
    Буци , тъпотата убива , не е лошо Гешев да се заеме поне с този ти проблем , въпреки че по същество е медицински и нелечим.
  • 159 Иван

    5 1 Отговор

    До коментар #140 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Да ясно. Иска да настрои хората срещу теб, както бе настроил оня Стъки че чак се готвеше да пътува към вас.

    Коментиран от #213

  • 160 Pilot

    5 4 Отговор

    До коментар #9 от "нерон вълка":

    Браво , кратко и точно !
  • 161 Гербав

    9 6 Отговор
    Талибан ГРАБЧО от Бг никиме - Гербавите продадоха всички Българи на Гейтс за жълто и да им приседне
  • 162 0000

    10 4 Отговор
    Че ти кога дойде в севера.вие управляващите ходите само на юг от Балкана.севера е на автопилот от 30 години
  • 163 Можеш

    16 7 Отговор
    Егати нагленското поведение!!! Нямало пари, нямало пътища, той бил най-подготвения...за кражби, заедно с ОПГ. Всичко се знае и се показа, крадене и претенции да се върнат да крадат народа на България. Никога повече, не позволявай електорате!

    .
  • 164 дааа

    5 4 Отговор

    До коментар #155 от "Намерете му парите":

    Точно , с мафията така се бори.
  • 165 Саабри

    1 4 Отговор

    До коментар #153 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Съблачи са по цомби ,напиши с черен кал Fakю Putin и протестирай в Свалбард
  • 166 Кибика

    5 9 Отговор
    НАЧИ сека една статия за Баце докарва 3 ТРОЛА до...Лудост. ))))))
    Едни и същи безсмислици и повръщоци..до откат.)))
    Ако де, Баце ше ги ..дупи..пак
  • 167 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 168 Да,бе

    16 4 Отговор
    Най-подготвен е от всякъде,но за съпруга на бай Ставри.Професионален крадец и нещастник.
  • 169 !!!!!!

    16 4 Отговор
    Алеко Константинов…….трябва да си пребере рожбата…… Бай Ганьо
  • 170 Герnобедавuнаги

    2 11 Отговор
    Само ГЕР !
  • 171 Бай курти 46 год.ерген - 22 г. Ваш Лидер

    4 9 Отговор

    До коментар #125 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Оставяй го този Софиянец ли е марсианец ли ?!? Никой не му обръща внимание на този! Радвам се че си наш съмишленик поддръжник на нашата партия Герб. Вчера се видях с Пахтакор ,бившия ни координатор за Монтана. Прати ти поздрави . Споделил си му че си от 10 години член на Герб.

    Коментиран от #190

  • 172 ТИР

    11 2 Отговор
    Ехоо,,,Северозапада Уби Другаря Костов и Компания,,
  • 173 НЯМА ли да се намери смелчага...

    14 5 Отговор
    И да вземе здрава тояга... вече много се налага!
  • 174 Герnобедавuнаги

    4 15 Отговор
    Само ЕРБ!
  • 175 Behemoth

    15 5 Отговор
    На тоя не му млъква устата кога мисли?Направо е з а психиатрия ...и тоя глупак Овчаров с тия каманаци колко пара потроши на тоя баир...
  • 176 Бойко

    1 4 Отговор
    Благодаря на собственика и едноличен закон във Факти ,че си поркаме и шмъркаме тугетър форевър ,и кот кажа ,омира !
  • 177 Ленин

    4 4 Отговор

    До коментар #73 от "Бай курти 46 год.ерген - 22 г. Ваш Лидер":

    Ами аз като нямам шапка,да си купя една корсиканка като на Гешев,става ли,а???
  • 178 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 179 БМВ БоМеБо

    6 3 Отговор
    Бойко Майн Водач
    Бойко Майн Вундеркинд
    Българише Моторен Верке
    Безконтактни Мултиплексорни Вериги ИХ Бин Майн Вундеркинд Исус Христос 10 Милениум Вермахт
  • 180 Герnобедавuнаги

    4 11 Отговор
    Само Г..Б!
  • 181 Виталия Р.

    2 7 Отговор
    Къртачева седи до Бойко "Чатим си с Мая, имам чата и на Десислава Радева..."😂
  • 182 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 183 МОЛЯ

    16 7 Отговор
    ГОСПОДА,

    ВИНЕТУ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ИСКА ДА НИ ИЗРАБОТИ ПО НАЙ-ДОЛНОПРОБЕН НАЧИН! ЩЕ ПРЕДЛОЖИ ЗА ПРЕЗИДЕНТ ПЕТЪР СТОЯНОВ, ЗАЩОТО СЕ НАДЯВА, ЧЕ НАРОДА Е ЗАБРАВИЛ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА СТОЯНОВ В КОМБИНА С КОСТОВ - КРАЖБИТЕ ОТ ПРИВАТИЗАЦИЯТА, ПРЕДАВАНЕТО НА "ИСТОРИЯ СЛАВЯНОБЪЛГАРСКА" НА ГЪРЦИТЕ, ОТКРАДНАТИТЕ ПАРИ ОТ ПЕНСИОННИЯ ФОНД И ДОВЕЖДАНЕ ДО ГЕН...ОЦИД НА БЪЛГАРИТЕ, ИЗПРАВИХА НИ ПРЕД ГРАЖДАНСКА ВОЙНА И НАРОД СРЕЩУ НАРОД, А ДА НЕ ГОВОРИМ, ЧЕ ПЕТЪР СТОЯНОВ Е БИЛ 1 МАНДАТ ПРЕЗИДЕНТ И ПО КОНСТИТУЦИЯ ИМА ПРАВО САМО НА ОЩЕ 1 МАНДАТ, КАТО СЛЕД 5 ГОДИНИ ПРЕД ВИНЕТУ ДА НЯМА ПРЕЧКА ДА СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ И ДА ВЗЕМЕ ВЛАСТТА ЗА ОЩЕ 15 ГОД. - 5 ГОД. ЩЕ НАРЕЖДА НА ПОСЛУШНИКА СТОЯНОВ И 10 ГОДИНИ ЩЕ КОМАНДВА САМ . МИСЛИ БЪЛГАРИНО С ГЛАВАТА СИ, КАТО ГЛАСУВАШ, А НЕ СЕ ПОДАВАЙ НА ЕМОЦИИ!

    НЕ МУ ВЯРВАЙТЕ, ЧЕ НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА ПРЕЗИДЕНТСКАТА ИНСТИТУЦИЯ, ЛЪЖЕ!

    Коментиран от #196

  • 184 Церова кория

    16 4 Отговор
    Луд лъжец. И престъпник
  • 185 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 0 Отговор

    До коментар #137 от "Последния Софиянец":

    ти си ХА ХО и ИНРИГАНТ мразиш борни индвалиди гариш ме понеже съм с инсулт сига САБРИ ли се прекръсти ти си лъжец и нищо нямаш ама нищо
  • 186 Саабри

    1 5 Отговор
    Съблачи са по кесии ,напишисинагъза Додж Рам и протестирай пред нигерийското посолство в Тел Ави
  • 187 Само питам

    17 4 Отговор
    Тоя ...проф.Овчаров.....колко ли унизително се чувства.? Или пък може да е като ПКП - прост толуп
  • 188 Дааааааа

    15 4 Отговор
    С всяко такова показване Бойко губи.......но те са прости. Ще го разберат на 14 ноември вечерта
  • 189 Гербераст без власт

    15 4 Отговор
    Подвижен храст
  • 190 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 3 Отговор

    До коментар #171 от "Бай курти 46 год.ерген - 22 г. Ваш Лидер":

    БЛАГОДОРЯ МАРТИНЕ ДОВИЖДАНЕ

    Коментиран от #223

  • 191 14 ноември

    16 3 Отговор
    Да затворим устата на Джипко Бибитков
  • 192 да бе

    12 4 Отговор
    Най-подготвения за ибpиkчия на Ердоган.
  • 193 Сиц

    6 7 Отговор
    Президентът е зел-дал, ама тази карикатурата много си е повярвал. Селски бек е Бочето.
  • 194 БМВ Българския Мохикан Винету

    3 3 Отговор
    Майн Рид който е чел Оцеола Оцелява Който си Трайка Оцелява Болше ДОМАТЬ чем Говорите
  • 195 Бойкооооооо

    13 4 Отговор
    Страхува ли те Радев?

    Коментиран от #211

  • 196 КВО СЕ МОЛИШ МА .. ПЕД'АЛ

    5 14 Отговор

    До коментар #183 от "МОЛЯ":

    ШЕ ТУРИМЕ КУО НА ФАТМАКА ИЗМЕННИК.
    ПЕТЪР СТОЯНОВ... ПРЕЗИДЕНТ.
  • 197 ежко

    16 4 Отговор
    Боко го видяхме колко е подготвен!12 години му гледахме сеира,а софиянци преди това още 5 години.Сега обяче е яко отсвирен и да спечели му трябват 121 депутата, което за ГЕРБ си е кауза пердута....
  • 198 Герnобедавuнаги

    3 5 Отговор
    Само ....!
  • 199 Доньо Донев

    16 3 Отговор
    На снимката : ПКП, толуп и мисирка
  • 200 Тоя

    19 4 Отговор
    не спира да лъже и манипулира! Много жалък, но по жалкото е, че дори и не се усеща!

    Коментиран от #207, #209

  • 201 Карл Май Крала Маргаринова

    4 5 Отговор
    Мей Дей има ли пилот в самолета Опус Дей Вокс Попули Вокс Дей
  • 202 Радев

    7 4 Отговор
    Какъв е тоя сиганин от Хераково който е прочел една книга през целия си по. мярски живот?
  • 203 Коча

    19 5 Отговор
    Баце съвсем е изплискал легена. С тези глупости които говори съвсем ще отблъсне хората

    Коментиран от #206

  • 204 Тримата глупаци

    13 3 Отговор
    На снимка
  • 205 Бойко

    7 16 Отговор
    Който е чел Конника без глава знае , че Румбата е пътник ! Но Мор !
  • 206 Чичо Гошо

    9 3 Отговор

    До коментар #203 от "Коча":

    Нема лошо. Ще падне с 200. Пак
  • 207 Философа

    10 4 Отговор

    До коментар #200 от "Тоя":

    Този без морал за него лъжата и срамното са непознати чувства!!!
  • 208 Кака Мара

    5 8 Отговор

    До коментар #29 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Масовата приватизация я направи Жан Виденов , бе тъпак! Питай другаря Банев как стана милионер

    Коментиран от #229

  • 209 Пунта Мара

    3 3 Отговор

    До коментар #200 от "Тоя":

    Лесно е да си прост

    Коментиран от #216

  • 210 Герnобедавuнаги

    6 8 Отговор
    .... ГЕРБ !
  • 211 26 ПОРЕДНИ ИЗБОРНИ ПОБЕДИ

    7 12 Отговор

    До коментар #195 от "Бойкооооооо":

    Мнооого.... ААААХАХААА...
    ..БАЦЕ ИМА ПОВЕЧЕ ИЗБОРНИ ПОБЕДИ ОТ ... КОРЕМНИТЕ НА ДЕБИЛА, НАПРАВЕНИ ЗА ЦЕЛ ЖИВОТ
    ААААХАХААА

    Коментиран от #282

  • 212 Увяхнал Гербер, прави се на Цербер

    10 4 Отговор
    Но си няма хал хабер
  • 213 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 4 Отговор

    До коментар #159 от "Иван":

    БЛАГОДАРЯ ПОСЛЕДНИЯ СОФИЯНЕЦ е интригант стърчи лъжи не познава никой политик а лъже но на лъжата краката са къци ПРИЯТНА ВЕЧЕР ВАНЬО
  • 214 Професора

    14 4 Отговор
    Простакеса която не знае, че Пекин не е във Виетнам и еднокнижник кото не знае, че,, Винету" дори са 3 тома и 4 том е не довършен!
  • 215 Бойко

    6 4 Отговор
    Който е чел Ямайски марони ,знае как се чувстват на Позитано
  • 216 Пита ли го

    9 2 Отговор

    До коментар #209 от "Пунта Мара":

    баце дали му е лесно да е прост?
  • 217 Боко Ку.Рвата

    11 4 Отговор
    Пак изригна с простащината си и оная ПКП дето няма достойнство и е готова на вс. за пари!
  • 218 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 219 БУДА пак сее заблуда !

    8 4 Отговор
    Прави се на каракуда !
  • 220 Пенчо

    8 5 Отговор
    Сикаджията пак се е разср@л.
  • 221 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 1 Отговор

    До коментар #121 от "Станислав Георгиев Недков -Стъки":

    ПОСЛЕДНИЯ СОФИЯНЕЦ е интригантпише от никът който ползвам и обижда ХОРАТА той е търчилъжи ДОВИЖДАНЕ
  • 222 Лелееееееее

    8 5 Отговор

    До коментар #128 от "КОПИ ПЕЙСТ":

    Шкафчета, пачки, кюлчета, Мата Хари, ПКП, толупи, мисирки, ало Ваньо, .....да продължавам ли?

    Коментиран от #241

  • 223 Нашпредател!!!!!

    2 1 Отговор

    До коментар #190 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    ...знаех че си такъв ...сега ...каво ??????
  • 224 Бойко

    4 5 Отговор
    Който е чел Синият Дик или Отмъщението на жълтия вожд знае кво следва ,михихи
  • 225 мунчо

    2 2 Отговор
    Уааа,Уааааамама ти боковистка със свинцка массссссс!!!!!!!
  • 226 Бойко

    3 2 Отговор
    А койт е чел КвартИронката ,знае ,за кво ми е чата с нея ,амихихихи
  • 227 Лелееееееее

    9 4 Отговор
    Шкафчета, пачки, кюлчета, Мата Хари, ПКП, толупи, мисирки, ало Ваньо, .....да продължавам ли?
  • 228 Професора

    8 5 Отговор
    Но този низш от към познания и човешки достойни качества индивид му симпатизират само себеподобните му малцинства и неграмотни българи! Само като каже някой, че симпатизира на този и партията му ГЕРБ и трябва да ви е ясно, че човека срещу вас е ниско интелигетен - прост- индивид.
  • 229 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 4 Отговор

    До коментар #208 от "Кака Мара":

    ИВАН КОСТОВ съсипа БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #240, #271

  • 230 Уфффф

    9 3 Отговор
    Нямам вече коментар, защото ми свършиха думите, освен едно гръмко и звучно: Уууууууу!!!!! То казва всичко.
  • 231 Гуци,гуци...

    9 3 Отговор
    Пак обажда се Буци.... заобиколен от туруци !
  • 232 Мурлю бай Ганю....президент...

    9 4 Отговор
    Това унижение ще бъде последният пирон в ковчега на България !Най простото и отвратно същество живяло в България....
  • 233 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 234 Никой не ме обича, а аз съм е**** пича

    2 4 Отговор
    Защо не публикувате мнение и на някой друг, но вече официално освидетелстван?
  • 235 someone

    5 3 Отговор
    ти си в миналото чупката !
  • 236 Бойко

    4 7 Отговор
    Който е чел Вождът на партизаните и други истории ,би съчувствал на Рунбата
  • 237 Гнида

    8 3 Отговор
    Ужас , само клевети . Герб пропадат все по-долу . На път съм да повярвам , че наистина искат да сменят баце .
  • 238 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 239 кхйгф

    7 5 Отговор

    До коментар #18 от "ГEРБ":

    Приятелю,с охрана или без охрана,набележат ли те,няма спасение.Обучаван съм от армията на контраразузнаване,саботажи,и диверсия.Колеги са обучавани на разпалване и водене на гражданска война.Но хора като нас не се интересуват от лидера ти.Дори не бихме седнали на една маса с него.Гледаме си бизнеса и контактите след службата,и не гласуваме за никого,и не се кланяме на никого.А с необучени,и вие младежите и старците от герб ще си опазите лидера.И пазят го,не говори глупости.

    Коментиран от #270, #275

  • 240 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 241 КОПИ ПЕЙСТ

    6 7 Отговор

    До коментар #222 от "Лелееееееее":

    Това Решетников ли те инструктира да бръщолевиш???
  • 242 Борисов Тиквата

    11 4 Отговор
    Тъпа, куха и гнила. ..
  • 243 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 244 БАЦЕ ВЕЧЕ ГО..ТУРИ И НА ФАТМАКОВИЦА

    6 12 Отговор

    До коментар #233 от "бочко":

    И НА БОБОКОВИЦА-ХАРИ,... ГАЩИТЕ ИМ ОЩЕ СА В СПАЛНЯТА НА БАЦЕ!
    ✊😂
    ТИ ОТ ГЕЮВЕТЕ ЛИ СИ, КУКЛО, ..ИЛИ СИ...ПОТЕН СЕЛСКИ ПЕДЕРАС?!?
    АРЕ...ОДИ СЕ ТРЕСКАЙ У САРАИТЕ ДУХАЧ
  • 245 Росен

    7 4 Отговор
    бойко мърда долна
  • 246 Анчето

    8 4 Отговор
    То бива, бива простотия, но този вече стигна дъното. В тази партия има умни и свестни хора. Няма ли най-.после кой да го спре и повече да не се излага. Как не се чувстват неудобно когато стоят с него на масата и слушат „бисерите“ които ръси? Не се ли срамувате от това?

    Коментиран от #248, #372

  • 247 Росен

    4 2 Отговор
    тази умирисаната кпк вън от екрана
  • 248 Ако

    4 3 Отговор

    До коментар #246 от "Анчето":

    има умни и свестни, няма да са при глупави, крадливи и лъжливи!
  • 249 Бойко

    0 5 Отговор
    Белким прочетете Пътеводител на златотърсача или Изгубената планина
  • 250 Росен

    6 1 Отговор
    Знам че ме виждате... Хайде, ако е толкова уверен в себе си тиквуний, нека излезе в 5 големи града и повтори думите си...
  • 251 ИМПЕРИАЛИСТ

    3 2 Отговор

    До коментар #139 от "Тupaneeee":

    Трудно е от рибена чорба да се направи аквариум. С обратното комунистите за 45 г. се справиха успешно.
  • 252 И коя е до него?

    8 2 Отговор
    Съществото от друг пол което бе опозорено! На което бяха казани обиди , които ще останат в далечното бъдеще с тези технологии .Да не кажа завинаги ( дигиталните банки ще се презаписват и нищо няма да изчезне като александрийската бибриотека).И след 5000 години изследователите на човешката простотия ще четат за простата кърджалийска п---@ ....и за някакъв с прякор Тиквата..факт.
  • 253 Hoho Boho

    12 1 Отговор
    Г-н Борисоф отдавна е за посмешище.
    Може би му е необходим психиатър?
    /лудите не влизат в затвора/

    Коментиран от #262, #269

  • 254 Стъкмистика

    3 8 Отговор

    До коментар #128 от "КОПИ ПЕЙСТ":

    Сравни ги със същите данни за Румъния и тогава плямпяй!
    Тук в сайта си смешен,
    комунистически тролчо!
  • 255 Герnобедавuнаги

    3 7 Отговор
    амо ГЕР
  • 256 Може да изяде

    7 4 Отговор

    До коментар #8 от "Наказател":

    на фатмака "пищака" и ще иска още...
  • 257 За Дубай ли си подготвен? При други разн

    6 3 Отговор

    До коментар #1 от "МАФИЯ НА ББ":

    и крадци? Или ще се покриеш при вЕрния си приятел от югоизток?

    Коментиран от #303

  • 258 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 259 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 260 Най - подготвения

    14 2 Отговор
    ни докара до първите места в отрицателните класации и до последните положителните. И не беше сам през трите мандата - Атака, Обединени ДС, Обединени патриоти, а и ДПС се облажи от скритата подкрепа към ГЕРБ.
  • 261 Вили

    8 3 Отговор
    Буци, Буц-и-и-и, октомвриец стар и дебел.
  • 262 Хаха хаха ха

    8 2 Отговор

    До коментар #253 от "Hoho Boho":

    ПКП и Кръсникът и!
  • 263 Енчев

    1 5 Отговор
    СТОП на махленските, субективни упреци в открития ефир, че сa вече, ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
    Човек трябва да осъзнае че, за да прекрати войните и гарантира щастието си, трябва да прекрати намесата на групираните-лични Увлчения, като; (идеологии, религии и етнос), в Държавно-социалната сфера на отношения!
    Най-вече, Човек трябва да спре намесата, на тези три, лични, груп-аматйорки увлечения, в Държавното ръководство!
    Нека ги оставим, (а не забраним ), съществуването им по домовете ни-районно. Те са нашата идентичност.
    И въз основа на новият Български закон - "ПРИЕМСТВЕНОСТ", да променим начина на изборите. Избирайки Държавното си ръководство, единствено на таланти сред Народа!
    И, обезателно след издържан, следизборен, Държавен изпит, за лоялност на поста! Без оглед на ранг, от Чистача, до президента.
    Този процес, кое и как, е описан подробно в труда;
    "Необруленото историческо предназначение на българският дух"!
    Времето за назначаване по партийна линия, на некадърни, политизирали, аматйорки-фанати, и меж-партийни поборници, на Държавна служба, ИЗТЕЧЕ.
    Никой фанат, от политизираните ни груп-аматйори, неможе да работи за Народа, пълноценно, защото е ангажиран, в неспирните идеолигически сблъсъци, единствено за оцеляване на фанатизиралата му полит-група, в която членува доброволно!
    И всичко това, в неподходяща за българския бит и култура, западно-парламентарна, поборническа, коктейл-атмосфера.
    Като всяка такава група-поборници, заграбила властта, без зн
  • 264 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 265 Хъхъ

    12 2 Отговор
    Мдааа пак Радев виновен, защото той управлява България 12г. а не ГЕРБ нали ???
    Ромчето от Банкя по добре да си наеме няколко роднини да го хвалят друго не му остана май !!!
    Като гледам Севдето доста е натурализирана …
  • 266 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 1 Отговор

    До коментар #240 от "Саабри":

    ЛЕКА НОЩ ДОВИЖДАНЕ

    Коментиран от #276

  • 267 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 268 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 269 Бай ставри

    5 2 Отговор

    До коментар #253 от "Hoho Boho":

    Без тия!
    Искам си го за мазна булка!

    Коментиран от #274

  • 270 ИМПЕРИАЛИСТ

    3 4 Отговор

    До коментар #239 от "кхйгф":

    Фуклюфци си бяхте и фуклюфци си останахте.
  • 271 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 272 Герnобедавuнаги

    1 4 Отговор
    С... ...б !
  • 273 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 274 Бойко

    1 2 Отговор

    До коментар #269 от "Бай ставри":

    Ам чел ли си Крис Рок или Любовник във вериги ,ааа?
  • 275 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 1 Отговор

    До коментар #239 от "кхйгф":

    УБИЙСТВОТО е грях ГОСПОДИЕ

    Коментиран от #277, #302

  • 276 Саабри

    2 2 Отговор

    До коментар #266 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Събуй са по тарлъци ,напиши си ЗиХай на челото и протестирай в Лом ,махала Крайбрежна

    Коментиран от #300

  • 277 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 278 Софианеца

    15 6 Отговор
    Гадни селяни и селянки са на кормилото на държавата от 2009 насам, донесоха мизерия на вс българи тези крадливи герберасти. Борисов е ненормален самозабравил се айдук!

    Коментиран от #299

  • 279 Лавренти Берия

    11 5 Отговор
    Ще ходи ли пак при турчина да се моли за гласовете на изселниците в Турция? Тази партия ГЕРБ е втората етническа в България след ДПС. Има и малко простаци българи в електората на ГЕРБ!

    Коментиран от #296

  • 280 Ааааа

    9 4 Отговор
    Пкп и те наредена там. Барабар Петко с мъжете. Жалко за унижението на проф. Овчаров, жалко!
  • 281 Казуар

    8 7 Отговор

    До коментар #128 от "КОПИ ПЕЙСТ":

    Тогава защо България е последна в Европа, Румъния ни задмина и няма да можем да я настигнем. А икономическият разтеж е равномерно от 1 процент до 3.32, или средно 1.66. 1 процент е през 2009 година по време на икономическата криза.
  • 282 Гост

    10 5 Отговор

    До коментар #211 от "26 ПОРЕДНИ ИЗБОРНИ ПОБЕДИ":

    Той, бацето ти, има и повече шкафове с крадени пари, отколко ти имаш косми по главата...😂

    Коментиран от #294

  • 283 Боко Бандита

    10 4 Отговор
    Няма по-подготвен от мен в пълненето на чекмеджета и лапането на суджуци на корем особено когато са без пари. Я вижте колко съм се нашишкал ама и за това е виновен Радев.
  • 284 И народът

    10 6 Отговор
    е купен, защото Борисов го продаде за жълти стотинки. Васалите на ГЕРБ да духат супата времето им свърши.

    Коментиран от #293

  • 285 Пари

    12 5 Отговор
    няма защото ти с твойто ОПГ ГЕРБ ги окраде Бандюго сикаджийска.Четете в сайта Бивол-Хронология на престъпленията на Борисов.Интригант №1 в държавата,крадец и лъжец от ента степен,който е за затвора командва още спец.прокуратурата и тя се задейства за една измислена интрига от Тошко Йорданов,защото Дончева им показва колко са невежи и на кого служат.ИТН започва интригите,ОПГ ГЕРБ ги подкрепя,така беше и с Кирил Петков.Толуп ти да не мислиш,че сме забравили,както ти се иска,че сам си призна ,че Мата Хари е една прекрасна жена.Като се правиш на луд и го играеш отворко не сме забравили и какъв диктатор си и как ги командваш"твоите"министри и "твоите"депутати и как ни плаши с твоите чакали.Видяхме как ги пускаш в действие да саботират държавата.Ти си най-голямото зло и най-отмъстителното премиерче досега.Само си за затвора и времето ти ще дойде.Не си забравен,нито гнусните ти записи и изчезналите хора внякои от тях,както и заплашваните.Четете ИНТЕРВЮ С ДИКТАТОР.ПОЗОР И ЗАТВОР.На кого се перчиш простю всеки ден с тъпите си изяви,явно на неграмотните.Никой не ти вярва.Ти си патологичен лъжец.

    Коментиран от #292

  • 286 Bai nudals

    10 4 Отговор

    До коментар #18 от "ГEРБ":

    Кои арестува бе,Маджо,Маргините,Пашата,кои.
  • 287 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    11 6 Отговор
    Забравих кога пуснаха метрото при спирка Надежда,но вече цялото Ломско шосе отгоре плаче за ремонт...Вярно,че е много натоварено.Но се вижда колко некачественно е направено и какви и къде са снадките на метротунела отдолу.Асфалта над снадките вече се цепи,ломско по рождение към спирка ломско шосе е на вълни , като ковид!същото е и на Бели дунав!Пътищата и към искърско шосе са меко казано отврат!това е другия край на София!Голяма част от оводнителни шахти са ситуирани над нивото на платната....и освен,като препятствие пред автомобил ...друга функция свързана с поемане на по голяма вода не изпълняват .Толкова ли са некадърни бг-пътни строители та не могат 21в един качествен път да направят???Това ми е питането.
  • 288 Няма управия

    10 4 Отговор
    Наи бежалосни те кърлежи от които няма отървъне Боико и Царя
  • 289 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 290 Ххх

    1 2 Отговор
    Есе.
  • 291 Алфа тъп

    7 5 Отговор
    Тез на някой бостан ли се снимаха
  • 292 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 293 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 294 Подкрепа за Борисов

    6 14 Отговор

    До коментар #282 от "Гост":

    Ти къде видя крадени пари Защо лъжеш КОМУНИСТИЧЕСКИ Трол Побеснели са Комуняги Те Борисов пристига сега 800000 българи гласуват за Герб

    Коментиран от #347, #370

  • 295 Баба Тиша

    10 5 Отговор
    Мисля, че ББ не е добре със здравето.
  • 296 Подкрепа за Борисов

    6 9 Отговор

    До коментар #279 от "Лавренти Берия":

    По големи простаци по големи лузери има ли от Вас драскачите на злоба омраза лъжи платени жалки лентяи
  • 297 Дон ТОЛУП

    11 6 Отговор
    е най-подготвения сикаджийски мафиот който превърна държавата ни в негово ОПГ.За него няма закони,недосегаем гангстер и най -голям смях е като се появи Гешев.Репертоарът му завършва винаги с това няма да е в интерес на гражданите.Кое бе ГЕШЕВ?Кога ще разследваш шефа си Бойко за световните кражби от държавата-такъв премиер крадец няма в цял свят.И някои коментират глупости Баце да става президент.Как крадец автоджамбазин ,лежал в затвор в ЧЕХИЯ изобщо има право да става някакъв.Да си седни на крадл-вия зад-ик,че ще излезем пак,щом прокуратурата в България работи за мафията,ВСС също.Как не ви приседна от крадене и рушвети .Кога ще видим списъка с мошениците магистрати и политици,недекларирали имотите и сметките си в чужбина??????КАЖИ ЦАЦАРОВ,КАЖИ ГЕШЕВ,КАЖИ ТОЛУП????НАЙ-ГОЛЯМАТА МАФИЯ СА В ТЕЗИ СПИСЪЦИ И НАЙ$КОРУМПИРАНИТЕ.КЪДЕ Е Петьо Еврото рекетьора и жена му ,колко имоти и пари имат от рекети????НЕГОДНИЦИ СТЕ ВИЕ ТАМ ГОРЕ И В ПАРЛАМЕНТА.
  • 298 РАДИО ЕЛТО

    4 6 Отговор
    името на ПОСЛЕДНИЯ СОФИЯНЕЦ е ХАСАН и е клоар от ГРАД САМОКОВ
  • 299 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 300 РАДИО ЕЛТО

    4 4 Отговор

    До коментар #276 от "Саабри":

    чупка дим да те няма
  • 301 Подкрепа за Борисов 10

    6 9 Отговор

    До коментар #267 от "Hoho Boho":

    За себе си ли драскаш бедняко
  • 302 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 303 Подкрепа за Борисов

    4 12 Отговор

    До коментар #257 от "За Дубай ли си подготвен? При други разн":

    Фигуранта е за там при своя благодетел
  • 304 Marinov

    11 4 Отговор
    Чакай бе "БРАТО",
    Май като Дърт Циганин се йоурна на Лъжи и Маскарди !
    Та това е БАШ вследствие на Тоите12 годишни ГРИЖИ и Управление за тези Краища???
  • 305 Подкрепа за Борисов

    9 11 Отговор

    До коментар #5 от "Мишо Бирата":

    Фигуранта е за там при своя благодетел
  • 306 До коментар 68

    10 4 Отговор
    "Истински мъж "като лайн- в дъжд.Гнус и позор,кога ще ходи в затвор????????????????????????????????????Ало Гешев чуваме ли се ???????????????Кога???????????????????????????????????????????????
  • 307 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 308 Бойко

    10 13 Отговор
    Мачкай Баце!
    Тея новите.....викачите, хвърлячите на камъни, яица, домати, тея дет не ни оставиха да работим нормално в града ни,
    ........срещу теб да тръгнат пак не могат да те стигнат Баце. Толкова са неориентирани и заблудени овце.
  • 309 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 310 Иво

    10 14 Отговор
    Фашистката сган на Радев е на броени дни от края. Съд и затвор за антибългарина Радев.
  • 311 Пешо

    8 17 Отговор
    Радев след два месеца ще бъде съден за държавна измяна. Това са от 20 до 25 год. при бай Ставри. Ще има народни веселия.

    Коментиран от #312

  • 312 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 313 нина николина

    9 3 Отговор
    Затвооооооор!
  • 314 вили

    9 3 Отговор
    от къде се появи тъпата КП нали сега на мода е в Герб Видинската КП какво става а Шехеререзада как е а Мата Хари Къде е
  • 315 ПРЕСА

    13 3 Отговор
    КЪДЕЕ СА ПАРИТЕЕ КЪДЕ Е МАТА ХАРИ
    ЗАТВООООООР
  • 316 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 317 Ицо

    12 4 Отговор
    РАДЕВ ЩЕ ВИ ИЗЧЕЛАСТРИ С 200 ОСОБЕНО КП ГАРАНЦИЯ
  • 318 бай Киро брейка

    13 4 Отговор
    ШАЙКАТА НА СУДЖУЦИТЕ ОГРАБИЛА БЪЛГАРИЯ И НАРОДА НИ ЛУК ЯЛИ НИ ЛУК МИРИСАЛИ АЙДЕ БЕ СТИГА НИ ПРОБУТВАЙТЕ ТИЯ ФИШЕЦИ
  • 319 оня с коня

    9 13 Отговор
    Известно е,че незаменими хора няма.В МОМЕНТА ОБАЧЕ Държавата е Зле И ТО МНОГО,а НЯМАМЕ ПОД РЪКА друг като Борисов с неговия Междунар. Авторитет и връзки,както и с Вътрешен Управленски опит за справяне с Екстремни ситуации,НЯМАМЕ И ВРЕМЕ да го търсим.Естествено няма как да не е грешал през всичките си години на управление,но с ръка на сърцето се налага да признаем,че при тая Засилваща се пандемия и Мигрантско стълпотворение ЕДИНСТВЕН ТОЙ може да ни върне в Пътя на нормалното развитие и да гарантира СТАБИЛНОСТ на България.

    Коментиран от #320, #322, #327

  • 320 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 6 Отговор

    До коментар #319 от "оня с коня":

    ПРАВ СИ ПРИЯТЕЛ
  • 321 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 322 Грешил е

    7 4 Отговор

    До коментар #319 от "оня с коня":

    само по малко, колкото да ни забие на последно място в ЕС.
    Така че улево драги с "подготвения" тиквопитек, който бил имАл и международни връзки.
  • 323 Анонимен

    5 4 Отговор
    Овчаров, колко пари ви даде бойчето
  • 324 до 319

    5 4 Отговор
    и ти ли си на яслата на суджуците бе каунь
  • 325 бури мечката

    6 5 Отговор
    ДА ПОМНИ МАЛО И ГОЛЕМО ГЕРБЕ Е МАФИЯ!
  • 326 Ицо

    6 3 Отговор
    ха от къде се появи тъпата КП при мъдреца от Баня да не направят някаква пунта мара нороде внимавай
  • 327 Pilot

    11 6 Отговор

    До коментар #319 от "оня с коня":

    Качвай се на магарето и да те няма . Какво агитираш за един доказал се престъпник, който нито образование има, един език не знае и всичките му подчинени като него ! Той ни докара до дъното, над 2милиона българи избягаха от държавата ни !!!

    Коментиран от #335

  • 328 Бай Коста

    4 4 Отговор
    сега гласувах за Слави а на следващите избори ще гласувам за тъпата КП дано ми излезе късмета като на Валери Симеонов Винкела
  • 329 до 311

    6 3 Отговор
    а чекмиджето ще го съдим ли бе бастунь
  • 330 бай Киро брейка

    6 4 Отговор
    оххх на дядяя тая Караянчева като беше в пралмента и я даваха заран си смазвах бастуня с нея сега е няма но пък го правя с видинската КП
  • 331 Помните ли сладури?

    8 4 Отговор
    Магаре да бях вързал за депутат, щяха да го изберат. Кой е магаре?
  • 332 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 333 Мунчо Радев

    7 12 Отговор
    Разбий фатмака мунчо кРадев.
  • 334 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 335 оня с коня

    7 15 Отговор

    До коментар #327 от "Pilot":

    Такива като тебе с Платени протести и блокиране на пътни Възли успяха да вкарат някакви измислени "Партии на промяната" в НС,които пък счупиха Държавата на бърза ръка.На следващите Избори обаче подобни Експерименти е изключено да бъдат допуснати и Славита,Хаджигеновци и Маи ще бъдат просто изметени от парламента.Тогава и ще видиш как Борисов така както не знае Езици и бил без Образование според думите ти ще бъде НА ПОНЕ 10-15% пред Втората по брой депутати Партия.

    Коментиран от #340, #392

  • 336 Убиецът от Банкя

    12 4 Отговор
    Българоубиецът от Банкя пак започна предизборните обиколки. Този ТУЛУП колко злини докара на тази Страна, никой друг не е докарал. Затвор за Мутрата от Банкя
  • 337 ХАН КРУМ

    12 5 Отговор
    БОРИСОВ Е УБИЕЦА НА БЪЛГАРИЯ!
  • 338 ХАН КРУМ

    8 3 Отговор
    ЗА ЗАТВОРА СИ НАЙ–ПОДГОТВЕН.ВРЕМЕ ТИ Е !
  • 339 6437

    11 3 Отговор
    В тази статия има толкова много ПОПУЛИЗЪМ И МАНИПУЛАЦИИ. И ГОСПОД И НАРОДА НЯМА ДА ТИ ПРОСТИ НАГЛОСТТА ИЗВРАТЕНА МУТРА
  • 340 Pilot

    9 4 Отговор

    До коментар #335 от "оня с коня":

    Слави и Мая никога не са били на протестите, но до изборите има време и недей да мислиш, че няма да има нова партия, която да акумулира протестният вот ! Но тук става въпрос за подкрепата ти за един неандерталец, който не е за премиер, само ни излага по света !
  • 341 Даката

    7 3 Отговор
    И двамата цървули,банкянския и харманлийския си мерят егото на наш гръб.Не стават за държавници.
  • 342 ККК

    9 2 Отговор

    До коментар #5 от "Мишо Бирата":

    В ДАНС първо трябва да си разследват и сменят шефа си!
  • 343 Анонимен

    16 3 Отговор
    Бойко е крадеца на България
  • 344 БОЧКО

    17 3 Отговор
    Как да се отървем от тоя нагъл тип?
  • 345 Мечо Пух

    15 4 Отговор
    Боже, боже, като си прибрал грешните да беше прибрал и смешните! Този де@бил вече става за смях с тоя ежеседмичен рев за щяло и нещяло...Много е прав оня, който рече, че по-просто нещо на по-високо място не сме имали никога до сега....
  • 346 Глупости

    9 3 Отговор
    преди месец ходихме до Видин, магистралата се строи...
  • 347 Куку

    13 3 Отговор

    До коментар #294 от "Подкрепа за Борисов":

    Не само че си НЕумен, ами си и НЕграмотен! Подкрепяй си Борисов, никой не ти пречи, обаче никой не ти дава право да обиждаш! Аз си позволявам да го правя, защото си наистина такъв, за какъвто се самоопределяш, а аз не мога да се противопоставям на твоите лични оценки, макар и неволно поставени...
  • 348 9393

    19 4 Отговор
    Убиецът на Севера е ГЕРБ. Цели 12 год. Севера тъне в забрава. ГЕРБ 12 год. наливаха милиарди в Бургас и Пловдив. И строиха магистрали в Ю. Бг.
  • 349 мафия

    9 3 Отговор
    Всички мутри и сикаджии, всички членове на групировки трябва да бъдат осъдени и да лежат затвор.
  • 350 Котис

    11 4 Отговор
    Николай Овчаров е долен подмазвач!
  • 351 само да вметна

    13 5 Отговор
    зА "Севера" не му пукаше с десетилетия на никой. Парите отидоха за метрото в София и т.н , аман от хумурески.Съвсем умишлено го разсипахте.
  • 352 корумпиран министър-председател

    10 4 Отговор
    В Германия споменаха в предизборната си кампания Бойко Борисов като "корумпиран министър-председател". ⚠️ "В България години наред нямаше напредък главно защото ХДС (Християн-демократичесщия съюз) ухажваше един корумпиран министър-председател."
  • 353 аз съм Веска

    3 4 Отговор
    ТОЧНО ТАКА БИБИ .ЛИДЕРЪТ НА ПАРТИЯТА ОГЛАВЯВА МС .
    ДРУГОТО Е НЯКАКВА ДОЛНОПРОБНА СТЪКМИСТИКА .
    И ЛОГИКАТА Е В ТАЗИ ПОСОКА - НАЗНАЧЕНИТЕ СА НЕУКИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ .В ТОЗИ СМИСЪЛ НЕ СА ЛИДЕРИ, ЗА ДА ВОДЯТ ЦЯЛ НАРОД .
  • 354 ДОКО

    5 5 Отговор
    ХА ХА ПО МОДЕЛ НА ИТН ГЕНЕРАЛА БОКО ПРАВИ МОДЕЛА ИТП/ИМА ТАКЪВ ПОЖАРНИКАР/ХА ХА..
  • 355 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 356 Джеймс

    9 4 Отговор

    До коментар #8 от "Наказател":

    Този бидон с ферменти само може да опръска Президента!

    Коментиран от #358

  • 357 Го4о

    5 13 Отговор
    Колкото повече плюете по Бойко Борисов, толкова повече хора ще гласуват за него и за ГЕРБ! Така, че гответе се за още 12 години или още четири мандата на бат Бойко, който е най-обичсния политик в България!!!!
  • 358 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 359 Георги

    5 3 Отговор

    До коментар #29 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Кога и от кой беше направена масовата приватизация ? Не по зремето на Иван Костов ! Започна по времето на Жан Виденов / той е честен човек / , тогава се появиха АКБ Форес и другите приватизационни фондове , чийто собственици се знаят , които фалираха закупените предприятия .Хайде да не сме толкова късопаметни !
  • 360 нещастник

    7 4 Отговор
    снимка на падение на хора и това ни е управлявало
  • 361 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 362 не може да бъде

    5 3 Отговор
    Плачи дете,дядо ти е невинен!
  • 363 Доктор Менгеле

    6 3 Отговор
    Чакам те с една Модерна Астра и накрая един пфайзер шмайзер.
  • 364 Вълканов

    11 5 Отговор
    11 гдини пенсионерска мизерия. Преди г-н Борисов, в годината по два пъти съм си ходил на село, за да поддържам бащината си къща и постройки; Последните 11 години нито веднъж, защотоинфлацията порасна, парите едва стогат да се оцелее. Не ни трябва нито ГЕРБ, нито техен президент. Отвратително и мъчително е да изоставиш родния си дом, там където си израснал.
    Ето сега, с ъс Служебното правтелство живнахме, парите взеха да стигат за повече работи.
    ГЕРБ, ако вашето управление е със лишаване на населението с необходимите финансии, то не ставате за управници.
  • 365 агент07

    6 3 Отговор
    Бахура е абсолютно сбъркан!
  • 366 Бай Благой

    9 4 Отговор
    Няма по-подготвен от тебе тикво що се отнася до крадене..
  • 367 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 368 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 369 chi

    5 4 Отговор
    По-подготвен крадец от тебе нема!
  • 370 САЩ

    7 4 Отговор

    До коментар #294 от "Подкрепа за Борисов":

    Вай, вай какъвто Боко такъв и тоя. Като две капки вода. Идол и подлога. Единият построил 500 млн. километра магистрали, а другият вече слага тигана без да е уловена рибата - 800000 гласа и къде са.
    Смешници големи.
  • 371 Борисов, Овчаров на Перперикон???

    9 4 Отговор
    Борисов никой не ти вярва, нито ти си вярваш какво говориш!! Овчаров, колко милиона до сега "глътна твоя" Перперикон" като Банкомат е!! Защо много твой колеги поставят под съмнение историческата стойност на тези разкопки, наречени" Перперикон?? Съмняват се!!!
  • 372 В тази партия са събрани в ....

    4 4 Отговор

    До коментар #246 от "Анчето":

    Името на печалбарство и далавера!Всички за да влезнат в партията са яли от фекалиите на Тиквун бей....лично по една супена лъжица от всеки редови член!!За шефовете знаем ,че ядат от големият партиен казан,които Боко едвам успява да зарежда....
  • 373 Три дена

    4 4 Отговор
    До края на тиквищината с каскет.
  • 374 Такива, сме си...!

    2 3 Отговор
    Странно ми е, че на Перперикон, толкова внимание се обръща, ами на чистилище или около, винаги има и,, зли сили,,.. да, да се разбере, как са живели древните, те повече са умирали, толкова неприятно място, ББ, опит се добива с практика.... ако желае човек, разбира се и за да не се отчайва Овчаров, все пак, това му е работата, ше отговоря на още една тема между другото, целия свят,, запада,,.... казах, песимист съм вече, за мое съжаление....!
  • 375 Всенародни празници

    5 4 Отговор
    На 15 и 16 септемри. Пада каскета Тиквата без чадър.
  • 376 XA XA

    5 4 Отговор
    Точно преди 45 години на днешната дата Аспарухов мост е открит официално от Тодор Живков. Междувременно новият канал е открит на 1 септември, а първия кораб минава на 4 септември.

    Строежът на моста започва в началото на 1973 г., а приключва през 1976, пише морето.нет.

    Благодарение на внушителните си размери, Аспаруховият мост се е превърнал в един от символите на град Варна. Дължината на моста е 2050м.,а височината му е 50м. Аспаруховият мост е мостът с най-голям отвор в България - 160 m.

    Мостът свързва кварталите Аспарухово и Галата с централната част на града, като представлява единствената връзка през плавателния канал, свързващ Варненското езеро с Черно море. Той е част от магистрала Черно море и Европейски път E87.

    Средната част е стоманена непрекъсната греда с три отвора (80+160+80 m),с височина 50 м, проектирана от Димитър Димитров, а подходите към нея са от стоманобетонни прости греди. Под него минават кораби, за да достигнат пристанище „Варна Запад“.

    Преди Аспаруховият мост да бъде построен, транспортът между Варна и Бургас е бил по-затруднен. Каналът между езерото и морето е било преодоляван посредством подвижен метален мост, вдигащ се при преминаване на кораби, който съществува и понастоящем. Това изключително е забавяло стопанските и туристическите връзки между Северна и Южна България.

    ПРИ ТИКВАТА ВСИЧКО РУХВА
  • 377 Румен Първанов

    5 4 Отговор
    То се вижда , че няма по-подготвен ! Сега берем резултатите от това !
  • 378 ОтДекНаДек

    5 4 Отговор
    Изчезни,Ай дук!
  • 379 КаскетаНеМуПука

    7 5 Отговор
    В ония славни времена, когато Асфалт паша все още не беше станал Асфалт паша, заедно с Цвъки (Молитвената закуска) връглееше из Меверето,препасан с пищови,що народ изчезна в кланицата на СИК-аджистите в кв."Орландовци"- някой за храна на рибите и прасетата из рибарниците и свинефермите, а други в кебапчийниците из страната.

    Коментиран от #380

  • 380 КажиСийке

    6 4 Отговор

    До коментар #379 от "КаскетаНеМуПука":

    А защо Каскетът се снима по плетовете и дуварите на изнасилени бабички по селата,а не се снима пред кланицата в Орландовци?
  • 381 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 382 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 383 истината

    7 5 Отговор
    Тоя крадец и лъжец какво ни занимавате с неговата злоба? Марш в синарника бе мутро долна!!!!!! Наглец страхлив.....
  • 384 дядо

    7 5 Отговор
    тоя шопар вече е изтрещял отвсякьде
  • 385 Калоян Духалов

    6 4 Отговор
    Тоя шопар дебел е изтрещял отвсякьде
  • 386 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 387 майа

    2 2 Отговор

    До коментар #10 от "JEFF":

    пи си хапчето редовно.
  • 388 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 389 ти си

    6 3 Отговор
    най-големия простак...

    Коментиран от #390

  • 390 Брех брех брех

    5 4 Отговор

    До коментар #389 от "ти си":

    Моя работа. Моя работа.
    Тоя продължава да се мисли че е Слънцето. Ех това АЗът е голямо отвратително гнусно его!
    И ПКП-то къф го подпира там в тая кошара ? Жалка картинка са тия тримата. Архитекчето Овчаров да не е новия Плевналиев?!
  • 391 Ал Тъпоне

    3 4 Отговор
    Най-учудващото е че въобще има излишък, а иначе нищо чудно Радев насочи излишъците вместо към строителите към изборите и пенсионерите и това е!
  • 392 САЩ

    5 5 Отговор

    До коментар #335 от "оня с коня":

    Eй, оня не си слушай коня, че коня ти е като оня с джипката.
    Никога повече ГЕРБ и БМБ. Никога.
  • 393 Цвети

    6 5 Отговор
    Подготвен е, няма две мнения. Въпросът е за какво?! За крадене и лъжене - охохо!!! За спинкане до шкафче с пачки - о, йес! За лигавене с 200 с разни Матахарита - хм... Кой знае дали става за нещо. А, да - за 500К е най-подготвен. Това му е мизата, и то когато е занижена, на промоция един вид.
  • 394 Снежанка

    6 4 Отговор
    Що ще Цвета от Кърджали чааак на Перперикон? Дали го знае кво е па тва?! Дали е била пак без гащи? Двамцата с Боко несъмнено ще оправят Северна България, както оправиха всички останали региони.
  • 395 6933

    6 5 Отговор
    АБЕ ОВЧАРОВ, НЕДЕЙ ТАКА БЕ! КНИГА ДА МУ ПОДАРЯВАШ! ЧЕ ТОЙ ДВЕ КНИГИ Е ПРОЧЕЛ В ЖИВОТА СИ, ТИ ИСКАШ ТАЯ ДА Е ТРЕТАТА, МНОГО СИ АМБИЦИОЗЕН БЕ!

    Коментиран от #398

  • 396 САЩ

    5 4 Отговор
    Кви са тия тримата убавци? Да не се стягат за новите избори? Бъдещите управленци на държавата?
    Дочух, че Джипко Бибитката щял да е президент.
    ПКП щяла пак да се насади като патка в полог в председателското кресло на НС, щото имало още стари календари за подаряване.
    Антиката е определен за министър председател и ще копа здраво, че има за търсене бая дипломи на доста политици.
    Страшно трио от циркаджии /да ме извиняват хората от това изкуство/.
  • 397 7467

    4 3 Отговор

    До коментар #90 от "Фактъ":

    НЕ Е ОТ РОМСКИ, ОТ ХАЗАРСКИ Е!
  • 398 митака

    5 5 Отговор

    До коментар #395 от "6933":

    Що две? Само "Винету" - 1-ви том.
    Той не е чувал за другите два тома.
    Пък и за какво му е да чете? На него му стига да познава финикийските знаци.
  • 399 Препатил

    3 4 Отговор
    Пичове! Знаете ли кое е лошото?!:) Боби, пак ще вземе да спечели! Помислете защо!:)
  • 400 възпитаник

    5 3 Отговор
    По подготвен си в пълненето на чекмеджето с евра и злато и далаверите още като секретар използваше полицията да охранява цветелина бориславова мутрак
  • 401 Шумов

    6 3 Отговор
    Тъп, та чак объл!!!
  • 402 избирател

    4 8 Отговор
    Бойко! В теб ни е надеждата! Фигуранта като направи белите, после ще се оправдава че нямал власт и прочее. Купените коментари са купени от арите на народа за магистралите които оня "харизматичния" сега харчи за да троли по форумите.
  • 403 герито

    7 3 Отговор
    ПО-ГЛУПАВ ОТ ТОЗИ ТЪПАК ДО ДЕН ДНЕШЕН НЕ СЕ БЕШЕ РАЖДАЛ !!!!!!!!!!!!!!
  • 404 Борисов ти Уби цяла България за 12год!!

    3 3 Отговор
    Тези каманаци на Перперикон са покрити с пачки, те няма да ти помогнат на изборите!!
  • 405 ivan

    6 3 Отговор
    ахахахах Радев управлява 2 месеца и той бил винивен,а Бой4ето управлява от 10г минимум и вси4ко е разсипано
  • 406 долен боклук

    4 4 Отговор
    беше и си остана такъв
  • 407 Бенатова

    2 2 Отговор
    Тези кофи гаджета ли са?
  • 408 КРОКОДИЛА

    4 5 Отговор
    РАДЕВ ЩЕ УНИЩОЖИ ВСИЧКО ЗА ЕДНА ЗИМА САМО - ТОЙ Е РОДЕН ДА ГУБИ И ДА ФАЛИРА - ВСИЧКО ОКОЛО НЕГО .

    Коментиран от #410

  • 409 Толуп Трети

    0 0 Отговор
    Пълен Глупак!!! Толкова е гнусен, че предизвиква позив за повръщане
  • 410 Ловеца на крокодили

    0 0 Отговор

    До коментар #408 от "КРОКОДИЛА":

    Тиквата ли ти го нашепна или самИзмисли таяТъпотия🎃
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове