Last news in Fakti

18 Септември, 2021 09:13 7 936 88

Емил Василев: Само новият проeкт ще ни спаси от връщане на Борисов

  • адвокат емил василев-
  • има такъв народ-
  • кирил петков-
  • асен василев-
  • бойко борисов

Точно за Слави и ИТН важи крилатата фраза на Вуте: „Аз ще си запаля къщата, за да изгори на Нане плевнята“, заяви адвокатът

Емил Василев: Само новият проeкт ще ни спаси от връщане на Борисов - 1
Снимка: БГНЕС

"Лично аз подкрепям политическия проект на Кирил Петков /а дали ще гласувам за него зависи от поведението му до изборите – ако участва на тях/. Първо, безкрайно съм разочарован от ИТН, които атакуваха с компромати в стил „медиите на Пеевски“ потенциалните си партньори. Като направиха всичко възможно да няма правителство на протеста ИТН всъщност отвориха възможност за реванш на Борисов през ноември и събудиха съмнения, че са се договорили с него".

Това написа в профила си във Фейсбук адвокат Емил Василев.

"Точно за Слави и ИТН важи крилатата фраза на Вуте: „Аз ще си запаля къщата, за да изгори на Нане плевнята“, защото сондажите показват поне 30% спад на потенциалните им гласоподаватели.

Второ, очевидно ще имаме пак психопати-патриоти в следващия парламент покрай Краси Бидона и оня другия, дето с пари от партийната субсидия купил къща и апартамент на жена си във Варна.

Т. е. ако спечелят изборите ГЕРБ ще имат и патерица, за да направят правителство. Единственият вариант Баце да не се завърне на бял кон е появата на нов политически проект, който да привлече гласовете на негласуващите и на разочарованите от безумията на ИТН.

Пък всеки да си преценява сам за себе си кое по-добре или зле: Правителство Баце-4 или пропрезидентска партия в парламента", допълни Василев.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 70 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КАНАДЕЦ

    27 79 Отговор
    ЧУЖДИ АГЕНТИ НЕ ЩЕМ НИТО БОРИСОФФФ НИТО ИНТ НИТО СЕДЕСАРИТЕ САМО ВЪЗРАЖДАНЕ !

    Коментиран от #6, #16, #50

  • 2 Мислещ

    55 17 Отговор
    Публикувано във факти.бг: . Първо, безкрайно съм разочарован от ИТН, които атакуваха с компромати в стил „медиите на Пеевски“

    Те са "медия" на шиши.

    Коментиран от #47

  • 3 От магистралата

    20 67 Отговор
    Чакаме си Баце…той ни обеща ,че на есен ще се върне на бял жип!

    Коментиран от #41

  • 4 Нане Вутев

    32 45 Отговор
    Ко каза? Кой прокт ще ни спаси, неграмотнико?
  • 5 налюдател

    66 8 Отговор
    какво очакваш от чалгар - пее за пари
  • 6 анти нрб

    35 11 Отговор

    До коментар #1 от "КАНАДЕЦ":

    Не харесвам СССР агенти.
  • 7 ТаУмВзе

    52 3 Отговор
    Тоя синдром Спасяване, колко пъти ще ни се пробутва?
  • 8 миризлив пръч

    33 29 Отговор
    Мдаааа,адвокате,"новите спасители" почнаха да вкарват в кошарата народа,и теб самия.И какво толкова видя в тия мошеници?Те вкараха във всички бордове кумове,приятели,шурата и шуранайката на сладки позиции,и сега само чакат да ги изберете за да почнат усвояването на всички парички,но само в своя полза.А много се лъжеш че новите Бони и Клайд милеят за нас,простия народ.Ще хапнем следващото дърво,видно е! Беше Славуца,сега тия.Не се научихме еййййй.
  • 9 JEFF

    42 33 Отговор
    Така е , време за нови , млади и образовани хора, които да работят за България. Не наричайте проект това, което вече е реалност и всички разчитаме на нея. Доверието на хората в Петков и Василев е реалността, която никой не трябва да подценява. Не защото са месии, не защото са чужди възпитаници, а защото имат желание и възможности да работят за България. УСПЕХ !

    Коментиран от #54, #63

  • 10 хоуп

    35 25 Отговор
    Ма точно така, трябва да се спасим от Борисов, некви магистрали, некви нормални дни, трябват ругатни, чудовищно поскъпване, миризливи далавераджии на ключови места. Но в никакъв случай Борисов!

    Коментиран от #21

  • 11 Абсолютно

    37 15 Отговор
    подкрепям и съм съгласен с всяка дума. Не ми харесва само премълчаването за психопати- патриоти и Публикувано във факти.бг: оня другия, дето с пари от партийната субсидия купил къща и апартамент на жена си във Варна. Трябваше да го назове направо - става дума за Костя Копейкин от "Възраждане", който забогатя за година време и влезе в едни съмнителни връзки с Гуцанов. Иначе, да, за никога не е тайна, че окраде партийната субсидия и това и децата-варненци го знаят. Лично аз на патрЕотари се наситих и бягам като дявол от тамян от тях.
  • 12 Тредстоун

    29 21 Отговор
    Що се бързате да лижете топките на всеки който се пише за мисия, мазни адвокати с лопата да ги ринеш. Трябва да се научите да уважавате суверена пъпеши обли и гладки , суверена санчо за пореден път ще сложи ГЕРБ начело на държавата , въпреки платените ви балалайки и елементарните напъни на зеления чорап по волята на решетников да съсипят България . Вашето мнение , на платени и мазни дребни душички не трябва да се натрапва като меродавно.

    Коментиран от #23, #72

  • 13 никодим якодим

    29 15 Отговор
    Ама вижте колко добре си живеееем бееее, защо ни е Борисов. Цялата врътка беше да се махне баце, то ПиАр, то шкафчета, то подслушванки. Лелелее, колко бил лош баце, сега дойдоха добрите. Да де, с ПиАр можеш да прецакаш някого, можеш и на власт да дойдеш, сега и нов проект можеш да пробуташ, ама дали можеш да управляваш? Прокопчо му е лесно да пуска партенките и да им се радва, сега партенката била "новите" били добри, е, малко далавераджии, ама помнете ми думата и кюлчетата злато да са им в средата в хола, няма кой да влезе да им ги заснеме.

    Коментиран от #17

  • 14 Gowo

    19 20 Отговор
    С защо не се обсъжда варианта Баце да влезе е ареста И от там ако ще да се кандидатира и за Патриарх.Щото никой не приказва вече за това За хилядите му издънки.За започнатите дела срещу него.Никой не желае , с най вече ИТН, да го каже че е престъпник.Освен това , той има и помагачи Които могат да бъдат също уличени На близките му съратници Севда Сталийски.Горанов.Гешеф.От там трябва да се започне.

    Коментиран от #51

  • 15 Хуарбуса

    19 12 Отговор
    Аз вярвам на бившия депутат адвоката! И той като мен и много други вярвахме на Трифонов преди да предаде народа и избирателите си! Преди изборите на 4 април бе гост в ТВ 7/8 и агитираше за Трифонов. Заблудил се бе човека като нас. Важно е че сега прогледна и както каза новия проект привлича разочарованите от ЧАЛГА месията

    Коментиран от #46

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Gowo

    9 9 Отговор

    До коментар #13 от "никодим якодим":

    Какъв пиар бе брачед.Давани милиони за кредит.Отпускане на милиони в аванс.На всякъде където бръкнеш ...КРАЖБИ .в особено големи размери.Това пиар ли наричаш.Пиар е нещо измислено ..Това е реално.Това е действителността .А не пиар

    Коментиран от #19

  • 18 Хуарбуса

    20 14 Отговор
    Ясно е че Трифонов е приключен. Но може би това бе целта! Да спаси крадливия задник на мутроченгесаря и ако може да го реанимира и върне на власт. На СЛАВУЦА чалгаря не му пука че е сринат и смазан вече. Това му бе целта и я изпълни

    Коментиран от #26, #43

  • 19 Аз харесвам

    11 12 Отговор

    До коментар #17 от "Gowo":

    хора, които осъзнато признават грешката си. Адвокатът е прав!
  • 20 оня с коня

    13 16 Отговор
    Е нали "ГЕРБ умре","ГЕРБ при НДСВ","Борисов при бай Ставри" ,"Никога повече ГЕРБ"и т.н.,пък сега изведнъж единствената инфантилна Надежда ГЕРБ да не поемат ОТНОВО Държавното кормило е в някакъв "Нероден Петко"/Петков Харвардски Първи/,който някакси да спре с Гърди бързия Влак?Все пак е любопитно да каже Адвоката Василев ЗА КОГО е гласувал досега и КОГО ще Обезсили с прехвърляне на Гласа си към Петков-Василев евентуално?Съдейки по яростните му нападки спрямо ИТН обаче се прокрадва съмнението че Адвокатът е гласувал баш за Тях и Яростта му е породена точно от разочарованието което са му поднесли.И възниква въпроса:ЩО ЗА ЗРЯЛ Човек при това Адвокат е василев,доверявайки вота си на някакъв Чалгар,който да води Държавата България през Бурното море на Световната Политика?!
  • 21 герберастията умре

    14 19 Отговор

    До коментар #10 от "хоуп":

    Ма, то щото много хубаво беше при тиквоча, затова по 35 хил. бэлгари се евакуираха всяка година. И вагистралите му няма и 5 години след рязането на лентичката са в ремонт или плачат за ремонт. А нормалните дни означава да си плащаш за да работиш - кой в суджуци, кой в пачки, кой в кюлчета.
  • 22 Технократ

    14 4 Отговор
    Гласуваш за куцата славуца и после ядеш...кот си изсе.еш!!!🤣🤣🤣Аман от булауци!😜
  • 23 т-п трол гербав

    19 9 Отговор

    До коментар #12 от "Тредстоун":

    Чакай ся, тролчо, последно Радев на Решетников ли е човек или на соросоидите и херо мустафа. Я вземете малко да си синхронизирате лъжите, че ще объркате хората по кой да плюят.

    Коментиран от #28, #30

  • 24 MGehwer

    16 2 Отговор
    Народ от маскари сме и продължаваме да създаваме маскари.... светлина в тунела се невижда и за вбъдеще!
  • 25 Идете да пазарувате и вижте

    18 12 Отговор
    Само новият проект ще ни обере тотално и то с усмивка. Само новият проект ще докара радева зима.
  • 26 Съгласен

    7 13 Отговор

    До коментар #18 от "Хуарбуса":

    но не успя да го спаси дотам, че да го върне на нещо бяло. Да предположим хипотетично, че имат малка преднина пред другите партии. Работата е там, че никой няма да иска да влезе в коалиция с ГЕРБ и да управляват с тях, така че отсега ги отписвам. Другото е, че не вярвам на социолози. Как така ББ е рейтинг 15 % срещу този на Президента - 65,8%, а ГЕРБ е на първо място?! Бла бла е това!
  • 27 адв.Емил Василев- бивш депутат

    10 18 Отговор
    Още през април започна да понамирисва, че Слави се е договорил с Баце. Няколко пъти го писах, но мнозина не ми вярваха. Сега вече е ясно на всички. Въпреки праха в очите със закачки за здравословно състояние. Мисията на ИТН е била да спасява политическия задник на главния мутроченгесар. А ако може - да го върне на власт. Почти изпълниха и тази задача. Нарекох го най-голямата политическа измама в БГ след 1878 г. Май пак ще се окажа прав.

    Коментиран от #55

  • 28 Синхронът

    9 5 Отговор

    До коментар #23 от "т-п трол гербав":

    и опорките им бясно издишат!
  • 29 Фактъ

    11 19 Отговор
    Герберастите щом вият , значи всичко е наред .

    Коментиран от #78

  • 30 Тредстоун

    16 9 Отговор

    До коментар #23 от "т-п трол гербав":

    Ееееее , как не си ли спомняте , решетников , среща с импексова и фатмак в родилното инсталиран като кандидат за президент , това не е нещо което да не се знае , то е факт. В последствие явно мама и тате не могат да си поделят славата и мама май ще напусне семейството , детето ще остане при тате , кое не е ясно , трябва да си тотално заблуден ....
  • 31 Вярваща частица от суверена

    8 12 Отговор
    Адвоката може да е разочарован, но много хора още си държим на ИТН. Няма да съм предател, а и ИТН нищо не са направили, че да има разочаровани.

    Коментиран от #35

  • 32 СЕВЕРОЗАПАДА

    11 7 Отговор
    Тоя защо ли е толкова разтревожен? Едва ли е гладен, но ако наистина е гладен нека да хапне на Бойко керестето и дано се укроти!
  • 33 Фен

    11 9 Отговор
    Наивник на средна възраст... И защо мислиш, че харвардския ПУЦ ще роди нещо по - различно от микс Слави/Христо Иванов?
  • 34 Ртдд

    16 5 Отговор
    Този пидираз от ДБ ли е?
  • 35 JEFF

    5 3 Отговор

    До коментар #31 от "Вярваща частица от суверена":

    Точно така е . Те нищо не са направили , защото не могат, защото не искат или ... ? Защо се появиха в политическото пространство, щом нищо не правят ?

    Коментиран от #58

  • 36 герб в затвора

    9 10 Отговор
    Не след дълго става ясно, че българската държава осигурява почти 3 млрд. лева, с които плаща за построяването на газопровод, по който руската компания "Газпром" ще изнася руски газ за Европа. И докато тези ползи за Русия са явни, то българската страна „участва“ с предоставяне на трасе и наливане на 3 милиарда в полза на Москва. Оказва се също, че основният изпълнител на строителството, саудитската компания "Аркад", се ръководи от руски граждани, които са наели за подизпълнители руски фирми. Тръбите също са произведени в Русия, а много от работниците по трасето се оказаха руски граждани.

    Коментиран от #53

  • 37 Професор

    13 13 Отговор
    Само Герб да живее Генерал Борисов! Още един мандат за Генерала за да поведе страната напред!

    Коментиран от #45

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 карамфила

    18 4 Отговор
    Още не направили партия новите спасители юпита и рекламите започнаха да ни заливат като Ниагарския водопад.
  • 40 Народа

    11 15 Отговор
    Ние народа бихме здрав шут в задника на тиквата...Изхяърлихме го от властта с 200 не в час а в минута...Радев го преби и довърши...Свалихме го и му взехме и джипкaта...Оставихме го да се гърчи в своята злоба и безпомощност....

    Коментиран от #42, #52

  • 41 факт

    10 4 Отговор

    До коментар #3 от "От магистралата":

    Нали се сещаш че целият този бизнес спасява няколки строителни фирми но ще доведе държавата до финансов колапс.
  • 42 Кога ТОЧНО?😂

    11 8 Отговор

    До коментар #40 от "Народа":

    26 ПОРЕДНИ ИЗБОРНИ ПОБЕДИ!
    3 МАНДАТА!
    Знаеш ли НЯКОЙ друг с такъв...РЕКОРД?
    😂
    ПИТАЙ МЕ, ...КОЙ ЩЕ БЪДЕ...ОТНОВО....НОМЕР УНО!
    ПИТАЙ МЕ, ДЕ..

    😂

    Коментиран от #84

  • 43 LOSHIA

    9 6 Отговор

    До коментар #18 от "Хуарбуса":

    Илюзиите са безплатни,фантазиите и фантазирането също!СТРАХ!......СТРАХ!......СТРАХ!......СТРАХ!......СТРАХ!......Треперят ви мартинките!ТЕПЪРВА ЩЕ ВИДИТЕ КОЛКО Е ПРИКЛЮЧЕН!!!!!
  • 44 нов рестарт

    7 15 Отговор
    Само Президентска Република ще ни избави от мафиотските олигархично-зависими партии, които са в България! Милиарди от обществените пари се крадат и пълнят офшорните сметки на партийните елити и олигарсите! Смяна на модела!

    Коментиран от #59

  • 45 изрод от ГЕРБ

    8 2 Отговор

    До коментар #37 от "Професор":

    НА КУКОВО ЛЯТО!!!
  • 46 изрод от ГЕРБ

    6 5 Отговор

    До коментар #15 от "Хуарбуса":

    Не се е заблудил бе,купен е от други!!
  • 47 LOSHIA

    6 14 Отговор

    До коментар #2 от "Мислещ":

    ГЕРБ СА ПРИКЛЮЧЕНИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 48 Някой

    10 5 Отговор
    След двумесечна медийна подготовка и почти оргазмена екзалтация на „младите, умните и красивите“ най-сетне политическият проект на двамата „Харвардци“ Петков и Василев е сервиран на населението.

    Това успя да измисли кръгът „Зелени чорапи“ (ченгета, кадесари, векерейци, решетниковци) зад Румен Радев. Някои анализатори погрешно приписват тези схеми на самия президент, но с това силно го надценяват. Радев не е способен на такава висша мисловна дейност. Само вижте с каква мъка изрича предварително подготвените му слова.

    Както Breaking.bg първи писа Радев прави опити да лансира свой партиен проект от преди една година. С тази задача първоначално бе натоварен приближеният на президентството журналист Мартин Карбовски. Карбовски обикаляше русофилски и националистически формирования и обещаваше щедро финансиране при включване в проекта на Радев.

    Забележете каква прилика ! Според шефа на „Екогласност“ Емил Георгиев Кирил Петков и сие му обещавали щедро финансиране откъм президентството при опит да купят партията му.

    Карбовски явно се провали и кръгът „Зелени чорапи“ най-сетне успя да намери спасителите на Радев. Мазни и лустросани „харвардци“. Уж учили в чужбина, уж богати, уж бизнесмени от висока класа. Модерни десни хора, които ще правят лява политика. Всичко това е една измама.
  • 49 Пророка !

    12 4 Отговор
    Бойчето се завръща и ще му свирят на кларинета всички.

    Коментиран от #61

  • 50 Брей,

    18 1 Отговор

    До коментар #1 от "КАНАДЕЦ":

    всички адвокати, които досега спасявахте хайдуците сега се юрнаха към властта уж да спасяват България. Проблема вече е кой ще ни спаси от спасителите.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Явно не сте

    6 4 Отговор

    До коментар #40 от "Народа":

    народа, чети кой води за следващите избори, тролчо.
  • 53 Налей,

    5 3 Отговор

    До коментар #36 от "герб в затвора":

    забравил си транзитните такси за стотици милиони годишно и избикалянето на неадекватната Украйна, която веднъж вече ни докара до газова криза.
  • 54 Явно

    13 0 Отговор

    До коментар #9 от "JEFF":

    Много обичаш да те лъжат,та и сега,въпреки очевидните факти,пак си се вързал.Мен ме смущава факта,че Спецов е мошеник,Асен Василев го е знаел,но го каза,чак ,когато вече не е министър.Кирил Петков още не показва сертификат с дати за гражданство,за да знаем декларацията му преди да стане министър,дали не е фалшива; в един ден казва,че няма емисари за купуване на партия и после сам опровергава себе си,че са ходили при "Екогластност". Асен Василев фалира фирма,продава интелектуална собственост,извън съдебни споразумения и т.н.Има и други неща,но за тях ще трябва време(ББР,роднински назначения...)Та да спирам,че да не си помисли някой,че ги плюя.Аз вярвам на ФАКТИ,а не на СЛАДКИ ПРИКАЗКИ.

    Коментиран от #71

  • 55 Ако Слави

    9 6 Отговор

    До коментар #27 от "адв.Емил Василев- бивш депутат":

    се беше договорил с Бойко вече щяхме да имаме правителство. Опорката ти издиша. Откровени лъжи пробутваш.
  • 56 Спецов - културиста

    8 6 Отговор
    Тежко и горко на българина, ако повярва на тия писания. Юмрукът разби държавата и сега води канадеца и ококорения да се усмихват и да оберат парите по банките. Инфлацията галопира, пълно с мигранти, пандемията върлува. Идващата радева зима ще е още по-жестока от Жанвиденовата. Всеки път лъжат народа по един и същи начин.

    Коментиран от #87

  • 57 Гост

    6 5 Отговор
    По малкото зло е и си остава герб
  • 58 LOSHIA

    4 7 Отговор

    До коментар #35 от "JEFF":

    С БКП мутанти,като ДБ,ИБГНие си отиваме ГЕРБ и ДПС,нокой нищо не може да направи!По важно е че, ИТН изкараха цялата мръсотия на псевдо демократите на показ пред цяла България!!

    Коментиран от #75

  • 59 Гост

    4 4 Отговор

    До коментар #44 от "нов рестарт":

    Презинска да но не с тоя разинител
  • 60 Витиеват

    3 6 Отговор
    Тоз витиеват адвокат хитро не споменава поименно Костадинов и със заобиколки споменава шкимбе патреотареца Каракачанов. Явно това с къщата на Костадинов е 100% инсинуация и го е страх да не се срещне с Костадинов в съда. Хитро адвокатче. Иначе Възраждене системно биват подцинявани,а те системно качват привърженици.

    Коментиран от #64

  • 61 изрод от ГЕРБ

    3 3 Отговор

    До коментар #49 от "Пророка !":

    Ще трябва да научиш другите.За 12 години си станал сигурно виртуоз.
  • 62 1-ви от Софето

    8 4 Отговор
    Абе пич какъв тоя проект от двама човека,и айде стига вече с тия спасители на нацията.
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 изрод от ГЕРБ

    2 6 Отговор

    До коментар #60 от "Витиеват":

    Качват ...но само в сънищата и мечтите ти .......
  • 65 Какво лошо има.............

    9 9 Отговор
    Бат Бойко да се върне ? По негово време държавата просперираше , а сега при Радев разруха и високи цени на всичко
  • 66 Sion

    6 3 Отговор
    Факти трайно се позиционират в кръжеца на Прокопиев и другите НПО талибани..Честито, двама откровени измамници като Курчу и Асаня са ви знаме..
  • 67 ТОЯ ЗАДАВА ВЪПРОСА

    2 3 Отговор
    КОЕ ПРЕДПОЧИТАШ ДА ТЕ БЛЪСНЕ ТОВАРНИЯ ВЛАК ЗА ТЕЦ МАРИЦА ИЗТОК ИЛИ ЕКСПРЕС СИНЯ ДУНАВ
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Хуарбуса

    6 4 Отговор
    Адвокат Емил Василев защитава повечето пострадали от полицейското насилие на 10 юли и 2 септември миналата година! Дори заведе дело и в Европейския съд по правата на човека. Ето поста му от миналия ден- Днес получих отговор от Европейската комисия по повод на подадените от мен жалби за полицейско насилие по време на протестите миналата година. Щастлив съм ако с нещо съм помогнал за падането на мутро-ченгесарския режим.
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 оня

    5 5 Отговор

    До коментар #12 от "Тредстоун":

    Суверена на ГРОБ е държавната администрация, с която си е вързал гащите тиквата. Шуро баджанащината е внедрена в тези 12г диктатура:))
  • 73 Борисов

    5 3 Отговор
    в затвора. За престъпленията му!

    Коментиран от #76

  • 74 flat earth

    3 0 Отговор
    присъствието на един човек за повече от един мандат на власт води до корупция в обществото
  • 75 Мърсотията

    4 4 Отговор

    До коментар #58 от "LOSHIA":

    на тиквата я изкараха Божков и Петков!
  • 76 ПСР

    1 3 Отговор

    До коментар #73 от "Борисов":

    А те,престъпленията му,са колосални!Един Бог знае,какви всички милиарди са откраднали.За 12 години.Отделно е делът на подопечните кметове.Освен това,синхронът ГЕПП-ДПС-Гешев е вече видим и за слепите.Ще видим.
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 мира

    3 3 Отговор

    До коментар #29 от "Фактъ":

    комунделите не могат 12години впаст да вземат -всичко е наред
  • 79 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 3 Отговор
    КИРИЛ ПТКОВ АСЕН ВАСИЛЕВ са слуги наБОБОКОВИ С ИТАЛЯНСКИЯ БОКЛУК
    ПЕТКОВ ВАСИЛЕВ нев ещаят нищо ДОБРО
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 dido

    1 8 Отговор
    Всички се надяваме на Петков и Василев Успех
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 ПЕНКО

    1 1 Отговор
    ВАЖНО Е ДА СИ КЬОРАВ И САМОУКРАСЕН С КОСМЕТА -ПОБЕЛЯЛКО ---ЗА ДА СИ ИНТЕРЕСЕН НА ЖУРНАГЪЗЕТАТА -ПРОДАЛИ ДУШАТА И ЛИЧНОСТТА СИ !!!!!!!!!!!!!
  • 86 Пиетро

    2 0 Отговор
    В цялата мътилка в лишения от сриозни правила политически живот в България не е ясно кой кой е. Ако не се разбере кой стои зад двамата харвардци, българите ще продължат да вярват на жълтата преса и на Борисов. Няма съмнение, че за да се решиш да правиш партия и да участваш в избори трябва много пари. Откъде идват?
  • 87 Пиетро

    0 0 Отговор

    До коментар #56 от "Спецов - културиста":

    По-лошо от Лукановата зима едва ли някога може да стане. Българите трябва да си отварят очите, за да не позволят нови модели на червените мафиоти. Мимикрията е много на мода в България.
  • 88 Анонимен

    1 0 Отговор
    Връщането на Борисов ще остане в историята
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове