19 Септември, 2021 06:01 11 882 287

Борисов: Диктаторът Радев жертва "Хемус" за изборите, водим по смъртност заради него

  • бойко борисов-
  • провадия-
  • румен ладев-
  • асен балтов-
  • избори-
  • кирил василев

Ще ни забият в земята като летеца от Варна, заяви бившият премиер

Борисов: Диктаторът Радев жертва "Хемус" за изборите, водим по смъртност заради него - 1
Снимка: Фейсбук

"Балтов само го спрегнаха за президент и го уволниха, без да го дочакат да си довърши операциите. Пациентите се събуждат и питат "къде ми е докторът, той уволнен".

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов при посещението си в Провадия.

"За Даниел Вълчев за жена му какво ли не казаха. Лъжа след лъжа, които за радост една по една се разкриват“, каза Борисов и допълни: „Няма никакво значение кой ще е нашият кандидат, защото няма други имена от партиите. Чакайте да видим кой ще подкрепи Радев“.

„Рано е. Рано е да се каже дали ще се кандидатирам и аз за НС. Компроматните войни, които водеха срещу нас имат отражение в обществото“, каза още бившият премиер.

Радев назначава финансовия министър и /той/ казва, че ще работи със Спецов. В същото време, освен прикриването на убийство, за което говориха много от страна на Радев, говорим вече и за документирани измами коментира Борисов.

Защо не направиха нов бюджет? Защо излъгаха пенсионерите”, попита лидерът на ГЕРБ и подчерта, че в новия бюджет липсва финансиране за археологически разкопки.

„Временно водим в предварителния вот! Защо е временно, защото се направиха на ударени и не искаха да броят квитанциите. А сега носят флашки, които се оказват издайнически. Издават как се купуват гласове. Именно учредителят на новите партии Василев взе парите за магистрала „Хемус”, за да излъжат пенсионерите и да гласуват за тях.

Едва дочакаха да свърши парламента, за да кажат, че шефът на НАП си е прехвърлил фирмата с 1 млн. задължения. И още по-нагло през това време той праща да дирят човек, който го няма”, каза Борисов.

Според него това, че са спрени парите за „Хемус”, означава, че са спрени и инвестициите в Северна България. Той припомни и думи на Радев, който е казал, че инвестициите "бягат" от корупция.

Той попита къде е планът за възстановяване. "Другите държави ползват месеци наред милиарди евро, за да се възстановят, ние нямаме план. Те се занимават с махането на охраната на Гешев. Взеха Бюрото, за да го дадат на Янаки Стоилов", продължи Борисов с критиката си.

По думите му "Хемус" я похарчиха за избори", но компроматните войни срещу ГЕРБ си имат отражение в обществото, затова няма да се кандидатира на предстоящия парламентарен вот.

Ние ли сме в изолация. А ИТН подкрепиха ли ги? БСП подкрепиха ли ги? Всички са в изолация, каза в отговор на въпрос Борисов.

Ще продължат промяната, докато ни забият в земята, като летеца от Варна, коментира той.

"От януари до юни - рекорден срив на инвестициите в страната. Откакто е диктатурата на Радев всичко е на минус в инвестициите. Нека им е висок рейтингът, ще видим новото правителство какво ще направи и откъде ще вземат пари да довършат "Хемус". Оттам следват военни, полицаи, учители, здравеопазване", каза Борисов.

Според него чуждестранните инвеститори продават бизнесите си тук и отиват в съседните на България държави. Причината за това е липсата на добри пътища и уредена логистика. Поради тази причина Хърватия щяла да влезе преди нас в Еврозоната.

"Помните ли, когато Радев казваше, че в България няма инвестиции, защото имало корупция? И какво при диктатора Радев и Кирил Петков, цитирам БНБ - рекорден срив на чуждите инвестиции", подчерта Борисов.

Според него увеличението в цените на тока и горивата също в следствие от управлението на Румен Радев.

Тези хора не се интересуват от съставянето на правителство. С тази актуализация доказаха, че ГЕРБ е работил много добре. Откъде ги извадиха тези пари? Те ни помогнаха да ги разобличим, каза още лидерът на ГЕРБ.

Служебното правителство няма изготвен План за възстановяване, а 5 месеца се занимава с това как да вземе на Гешев охраната. С тази актуализация на бюджета, те доказаха, че ГЕРБ е управлявала много добре и е оставила много пари в хазната, добави Борисов.

Държим вече 10-ти ден първо място по починали хора, и то е вследствие на Радев и неговата антиваксърска кампания, на неговите протежета.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 125 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Перо

    239 29 Отговор
    Слънце грее дъжд вали,Боко у я го боли

    Коментиран от #276

  • 2 Doni Brasko

    437 44 Отговор
    Страхът кара Мутрата да бръщолеви нелепици. Хората много добре виждат кой какво прави и чий интерес.

    Коментиран от #110, #235, #250

  • 3 Боко тъпото

    404 37 Отговор
    Бойко съсипа държавата, ще плаща за греховете си.
  • 4 Давид

    421 36 Отговор
    Кога ще спрете глупостите на този палячо.

    Коментиран от #279

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 МАФИЯ

    331 36 Отговор
    от СДС НДСВ и вие ГЕРБЬ ТРЪГНА ЗАПАДАНЕТО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ 31 ГОДИНИ
    а БОРИСОВ от злоба и завист плюе по господин ПРЕЗИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ

    Коментиран от #20, #175, #253

  • 7 2456

    323 30 Отговор
    За лудницата е горкия

    Коментиран от #92

  • 8 Bai Nudals

    244 28 Отговор
    Тия от гепи от както се появиха,объркаха тая държава тотално.
  • 9 Възмутен

    290 24 Отговор
    Абе плюещия лъжец, като говориш за другите погледни първо себе си. Доскоро всички щяхме "да МРЕМ" и заради тъпите Ти министри ни задължихте да носим ЛПС (маски). Като обикаля свга предизборни: Къде са Маските на теб, този дето ги въведв и се хили като жаба до тебе и ня сялото ти "кралско воинство"?
  • 10 Седящият Бик

    309 27 Отговор
    Тоя удари дъното! От партията му не виждат ли че вече не е в ред в главата и да не му дават да се изказва, че да става на по-голям резил! Щом и мъртвия пилот му влезе в устата, значи положението му е безнадеждно!
  • 11 Bai Nudals

    267 23 Отговор
    Боко трепериш да не падне Гешеффф,че тогава други песни ще пееш.
  • 12 Тошко

    273 22 Отговор
    Водим по бедност всички класации в ЕС благодарение на ГЕРБ

    Коментиран от #22

  • 13 Bai Nudals

    213 20 Отговор
    Та да се върнем на думата де на на 14.11.всички срещу гепи.
  • 14 Този говори че някой е Диктатор???

    247 19 Отговор
    Наглос!! Платените Протестъри та Алибегов, Стъки и ЕКоларов, ръководени от ГЕ РБ не зачитат ограниченията, за да се овеличава заболеваемоста, и Борисов да има за какво да Реве Постановка Мутренска!! По Негово време умира а хората на стълбите, в коридорите и все бяхме на първо място по смъртност в ЕС!!! Много бърже забрави, какво говореше самия той всеки ден, както и НОЩ!! Пълните гробища с починали, и Препълнени те Болници!! Борисов Българоубиеца!!?
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 БОРИСОВАТА ЗИМА

    255 22 Отговор
    2021-Бoриcoвaтa зимa, зaтрил Южeн Пoтoк-пoдaрил гo нa Турция, зaтрил Бeлeнe-4 гoдини рeaктoритe cтoят пoд брeзeнт.
    Oтвoрил нaд 1200 фoтoвoлтoикa-бeзумнo cкъпи и нeeфeктивни-трoвeщи пoчвaтa.
    Прeпoдпиcaл Кoнцecиитe нa нaд 460 ВEЦA.
    Прeкъcнaл дългocрoчнитe дoгoвoри c Руcия зa гaз
    Бoриcoв прeдизвиквa EНEРГИЙНAТA КРИЗA в Бългaрия 2021.
    Прaвитeлcтвoтo нa ББ чрeз Вeoлия, прeдизвиквa бeзoбрaзнo пoвишaвaнe нa цeнитe нa вoдaтa.
    ББ прeдизвиквa кризaтa c пaрнoтo, милиoни cтудувaт и ca ocъдeни oт ЧCИ-тa, зaщoтo нe мoгaт дa плaтят нeпoнocими дмeтки зa пaрнo.
    Вкaрaл Бългaрия бeз Рeфeрeндум в eврoчaкaлнятa-нa cлeдвaщият дeн при упрaвлeниeтo нa Бoриcoв-цeни нa хрaни ce вдигaт c 30 прoцeнтa.
    Пo врeмeтo нa ББ, упрaвлявaл 12 гoдини, пaрнo, вoдa, тoк ce вдигaт c 300%, билeт трaнcпoрт-200%, бeнзин, я хрaнитe c нaд 400 прoцeнтa.
    Дoкaтo нaрoдът нa Бългaрия мизeрcтвa при ББ, ББ cпи дo злaтни кюлчeтa, милиoни eврa, пищoФи и уиcкитa. Гoвoри ce, чe любимaтa му Цвeтeлинa имa фoтoвoлтaици, чe e купил нa дъщeря cи oт Дънди-aкции зa милиoни-злoупoтрeби c влacт, чe крaдe oт пътищa и бизнecмeни-тaкca cпoкoйcтвиe, чe изклa живoтнитe, зa дa прocпeрирa бизнeca c мeco нa близкитe му, чe плaщa нa криминaли-прoтecти cрeщу Oрeшaрcки-зa кoитo в eфир признaвa "кaтo мaхнaх мoйтe хoрa, РБ ocтaнaхa eднa шeпa нa плoщaдитe".
    Излизaт cкaндaлни зaпиcи нa ББ, прoкурaтурaтa мълчи.

    Коментиран от #236

  • 17 БОРИСОВАТА ЗИМА

    202 17 Отговор
    При Бoриcoв-ocвeн Вoднaтa-тoчeнe язoвири и cкъпитe цeни Вeoлия-50% зaгуби, Eнeргийнaтa, Кризaтa c пaрнoтo, Caнирaнeтo и Cтрoитeлcтвoтo, нacтъпвa нaй-гoлeмият фaлит нa бaнкa cлeд 1997 г. нa КТБ. C гoдини Прoкурaтурaтa oткaзвa дa изcлушa шeфa нa КТБ-Вacилeв, и Бoжкoв. Зa първи път в иcтoриятa нa Бългaрия ce oткaзвa -изcлушвaнe нa oбвиняeми.
    Бoриcoв внoc нa бoклуци oт Eврoпa и Aфрикa, Кoвaчки oбвинявa прaвитeлcтвoтo нa ГEРБ, чe e бил принудeн дa гoри бoклуци. Cлeдвa пoдaрявaнeтo нa ТEЦ-Дoгaн, и приcтaнищa-нa приcтaнищaтa e уcтaнoвeн внoc нa бoклуци.
    Мeчтaтa нa ББ oщe кaтo кмeт e зaвoд зa бoклуци, явнo e уceтил милиaрдитe във внoca и гoрeнeтo нa бoклуци.
    ББ тoвaри Бългaрия cъc 16 милиaрзa зaeми, изтoчвa НЗOК c 2 милиaрдa, купувa caмoлeти зa 3 милиaрдa-зaeми, вкaрвa ни eврoчaкaлнятa-зaлaгa бъдeщa финaнcoвa кризa, дaвa нa пaтeрицaтa cи прoeкт oгрaдa-в кoйтo изчeзвaт милиoни-Йoнчeвa-филм. Здрaвeoпaзвaнeтo e cъcипaнo. При упрaвлeниeтo нa ББ oт 2009 изчeзвaт 17 милиaрдa нecъбрaнo ДДC oт държaвaтa. Пoд нeгoвo ръгoдocтвo Тoплaфикaция нaтрупвa дълг oт нaд 1.5 милиaрдa лeвa.
    Cъc зeлeнaтa cдeлкa ББ зaлaгa cрив нa икoнoмикaтa и eнeргийнaтa cиcтeмa нa Бългaрия.
  • 18 Май беше така

    134 11 Отговор
    Простотията не ходи по гората а по хората
  • 19 БОРИСОВАТА ЗИМА

    203 21 Отговор
    Aлo Вaньo, Мишo Бирaтa и жeнa му, Вaльo Тaнoв, бивш шeф Бeлeнe, Ти cи гo избрa, Кoнцecия лeтищe Coфия и oщe, и oщe.
    Хрaнитeлнитe бoрcи ce кoнтрoлирaт oт ГEРБ, фaктурирaт нa грaницaтa 33 cт. килo дoмaти, a гo прoдaвaт зa 5 лeвa, eтo кaк ce укривa ДДC-17 милиaрдa нecъбрaнo ДДC.
    Нaхлувaнe в прeзидeнтcтвoтo пo зaпoвeд нa Бoриcoв, прeдизвикaл мacoви прoтecти в cтрaнaтa, cлeдвa прeбивaнe нa прoтecтирaщи пo зaпoвeд нa Бoриcoв-oтрaзeни пo cвeтoвнитe мeдии oт чacтни прeтoриaнци нa ББ-нeзaкoнни cтруктури.
    Cлeдвa aрecт нa кмeт Ивaнчeвa пo cкaлъпeнo oбвинeниe, изпрaвилa ce cрeщу прeзacтрoявaнeтo нa Млaдocт.
    Cлeд мaхaнeтo нa Гeшeв-чрeз нaмaлянeтo нa мaндaтa му 2 гoдини oт рeдoвнo НC, Бoриcoв трябвa дa бъдe aрecтувaн кaтo Ивaнчeвa-нa кoлeнe "кaтo прecтъпник", кaктo тримaтa бивши миниcтри, ocъдили ни в Cтрacбург, a дeлoтo cрeщу Бoриcoв трябвa дa e публичнo oтрaзeнo в мeдиитe, пoрaди виcoк oбщecтвeн интeрec, кaктo e в CAЩ.
  • 20 САМО ПИТАМ

    24 106 Отговор

    До коментар #6 от "МАФИЯ":

    ВИЕ ЩО НЕ ХОДИТЕ ДА ПАСЕТЕ ПАТКИТЕ НА СЕЛО?

    Коментиран от #23, #273

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Факти

    103 17 Отговор

    До коментар #12 от "Тошко":

    Бре а не е ли благодарение на българските работодатели,къде българите работници им изкарваме милиони левове на месец ТЕ имат по 10 къщи и 20 луксозни лимузини в гаражите си а на нас работниците казват сори момчета и момичета ще работите за 8 стотака.Тази тяхна алчност това са нашите пари.
  • 23 МАФИЯ

    102 14 Отговор

    До коментар #20 от "САМО ПИТАМ":

    края ви дойде
  • 24 ЕВАЛА БАЦО

    23 137 Отговор
    МАЧКАЙ БСП комундетата......

    Коментиран от #192

  • 25 Пенсионер бг

    39 57 Отговор
    С тия високи цени сме загинали зимъска

    Коментиран от #28

  • 26 Дан Колов

    168 19 Отговор
    Както винаги Боцко е най-гласовит в обвиненията, за които той е виновен. Преди няколко дена бях за риба на язовирчето, където магистралата пресича пътя Ловеч-Плевен. Цял ден работеха машините. Кое е спряло, освен мозъка на тоя тумор Борисов?
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Боко тъпоти

    43 27 Отговор

    До коментар #25 от "Пенсионер бг":

    Е нали ви вдигнаха пенциите и по 120лв на калпак ви дават, вие да не ядете филе Елена пенционерите ?
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 5577

    20 90 Отговор
    Я колко ранобудни коментатори. Със завидно еднакомислие и то в шест сутринта в неделя. Има ли Борисов най голяма мобилизация значи. Оставете го тоя Борисов. Дайте за политика да говорим. Покажете политически достойнства по добри и изтъквайте на друг политик. Омръзна ми това плюене и циганско грачене. Дайте тон за конструктивен политически диалог, тогава изпъква по добрия. Господа финансиращи над тоя коментар. Прочетете пак през моите очи и вижте за какво си давате паричките. Така направо закопавате Борисов значи тъй ли. Вместо да му избодете очите му изписвате веждите.

    Коментиран от #41

  • 31 Centyrion

    104 11 Отговор
    Това да описваш себе си и да се опитваш постоянно да очерниш друг,и да му препишеш собствените си недъзи е смешно.Нимд някой ще ти повярва ,че радев е диктатор???Или ,че е спрял строителството на незаконните шотове по Хемус.Ссмо трите лота 1.2.3 ти имат разрешение за строеж,другите даже нямат трасе,нямат овоз, няма отчуждителни процедури,за всичко това вината е твоя!Ти си един Арогантен ,алчен и самозабравил се мръсник,чието място е в Затвора.
  • 32 Bai Nudals

    80 13 Отговор

    До коментар #27 от "Герб строителите":

    А вече наистина вземете постройте нещо,и млъкнете. Ама не можете защото сте крадци. Най токсичната партия у нас гепи,ти Мануил Манев ли искаш да на управлява...

    Коментиран от #47

  • 33 Герб строителите

    25 67 Отговор
    Видяхме ви като общество колко сте неспособни и за вас си и за поколенията си да си решавате съдбата.Другия път пак се излагайте по площадите искали промяна хахаха.И на изборните урни повечето са малцинствени групи.
  • 34 Байкото

    79 12 Отговор
    Докога ще издевателства този неприютен индивид. Край нямат плачовете му
    Но г-- н Ставрев, ще го приоти и помогне да се успокои и въспита.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 БОРИСОВАТА ЗИМА

    83 13 Отговор
    По отношение на Хемус, виждайки договорите сключени от ГЕРБ и далаверите с Хемус на Борисов, Новият председател на Съвета на директорите на държавната фирма „Автомагистрали“ Десислава Христова се разплаква, защото в АМ "Хемус са заложени "бомби"."Автомагистрали", което е държавното дружество, се води строител на всичките лотове - едно, две и три, които ги гледаме само на картата. Те наистина са една строителна илюзия. Магистралата се строи без да има строителство, за да се заобиколи закона се правят тези инхаус процедури, но не се дават на съответните лотове като подизпълнители за строителство, а се дава само за доставка на материали и доставка на техника".
    Източени са над 90 милиона, а строителите остават без заплати.
    Оказва се- че няма фирми подизпълнители, авансово са дадени 92 милиона, които не се знае в кой джоб потъват, а имотите не са отчуждени, и там допълнително изчезват пари.
  • 37 12 Борисови Зими, 12 БОРИСОВИ ГОДИНИ

    90 14 Отговор
    Народа беше Краден и МачканПреживяхме и Гербаджийското робство!!! !! Не можеш вече Да Уплашиш Народа!! Нямаш власт, може да създаваш Хаус в Държавната с твойте хора, но никой нети се плаши вече и никой нети вярва много отдавна, всички знаят колко много си Краднал!!
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Борисов Напил ли се е?

    72 15 Отговор
    Боко тъпото с чрКмеджетата
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Мило дрОгарче

    79 17 Отговор

    До коментар #30 от "5577":

    преди да говорим за политики трябва да възстановим законноста в тая държава.
    Така че айде по-полека.
    Политиките на ГЕРБ ги виждаме, последно място в ЕС.
    Нищо че се правят на ударени, все едно някой друг е бил на власт последните 12 години.

    Коментиран от #231

  • 42 ДСБ БЪДЕЩЕ ЗА БЪЛГАРИЯ

    74 20 Отговор
    Боко от сутрин до вечер ревеш и обикаляш села и паланки като мечкадарин.От злоба и алчност явно сън не те хваща.Бита карта си вече батко.Поздрави.
  • 43 оня с коня

    27 89 Отговор
    Много добре знаете всички тука че Борисов ще се върне Триумфалто в НС заз Смазващо висок Процент Преднина,но тръпнете в Неведение на бял Кон ли ще бъде,или Черен...Е няма да е с Кон ,а направо с Джипа ще влезе!

    Коментиран от #64, #274

  • 44 щаб за честни избори в България

    63 12 Отговор
    Е какво да те оставим теб вечния премиер
    Ние много те държахме
  • 45 124

    72 14 Отговор
    Престъпникът Борисов ще влезе в затвора. Скоро.
  • 46 Протест срещу безобразията в България

    84 12 Отговор
    Баце май забрави, че той похарчи Хемус на зелено. Деменция, лек няма.
  • 47 Герб строителите

    21 62 Отговор

    До коментар #32 от "Bai Nudals":

    Ами да видим онази икономика на троината коалиция с Станишев ли искате или заводите и магистралите и моловете и метрото къде се возите а не ви доят таксиджиите.На изборите си изберете някои друг но съм сигурен,че няма да има и месец и пак ще мрънкате срещу този когото сте избрали.

    Коментиран от #128

  • 48 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    18 78 Отговор
    АС НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ПАК ЗА БОРИСОФ ЩЕ ГЛАСУВАМ
  • 49 Ти колко открадна бе толуп

    75 13 Отговор
    Ти колко открадна бе толуп
  • 50 Да,бе

    67 13 Отговор
    Болен Тулуп - власт сънува, но като не си пие редовно хаповете тъй ще е.Шизофренията не прощава
  • 51 ГЕРБОСТРОЙРЕМОНТ

    64 13 Отговор

    До коментар #40 от "Герб строителите":

    МАФИЯТА НА ВЕКА !!!

    Коментиран от #60

  • 52 Нищо ново под слънцето

    57 11 Отговор
    Римски сенатори- За всшичко е виновен Картаген
    Бивш премиер, мафиот- За всичко е виновен, диктаторът Президент Радев.
    Заби те в земята до врата
    Лай си.
  • 53 СИК - ВИС2

    64 14 Отговор
    Ууу мутра престъпна и крадлива , пътник си боклук. Затвора те чака с дебела присъда.
  • 54 ПЕЕВ

    65 13 Отговор
    НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ !!!
  • 55 Герб строителите

    25 46 Отговор
    Щом почнаха българите работодатели да си внасят работници ясно ми е колко са загрижени тук пишещите българи за България да има икономика.По цял ден Седат в кафетата работни места бол благодарение на г-н Борисов а от тях само философчета а за работа ги не бива.

    Коментиран от #210

  • 56 СЕВДА ТВ

    51 12 Отговор
    Севдето....бая сее постарала да посъбере малко платени . симпатизанти
  • 57 В ЗАТВОРА

    58 14 Отговор
    Рядко гнъсен,Проздъ и долен тип.Проклета мутроооо.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Боко вече не си фактор

    60 17 Отговор
    Борисов страх те е да излезеш срещу Радев ? Страхливец си и си търсиш оправдание ? Сега стана археолог, но първата ти професия е крадец , това българския народ няма да забрави никога .
  • 60 Герб строителите

    41 15 Отговор

    До коментар #51 от "ГЕРБОСТРОЙРЕМОНТ":

    Чакаи бе нали умните българи 10 години само Герб избирахте.Пък сега мафия,И да ако ромите са гласували за ГЕРБ вие нали сте загрижени,за България защо не променихте нещо.Така че нямаш право и на глас след като те е мързяло и до урната да отидеш.

    Коментиран от #78

  • 61 ЕВАЛА БАЦО

    21 50 Отговор
    МАЧКАЙ другарите от БСП.....явно това е твоето призвание
  • 62 2423

    55 12 Отговор
    сто процента идиот
  • 63 Пенсионер бг

    15 32 Отговор
    С тия високи цени ше ни довършат зимъска.....

    Коментиран от #65

  • 64 отчето

    32 9 Отговор

    До коментар #43 от "оня с коня":

    А защо не с катафалката?
  • 65 Те високите цени

    44 12 Отговор

    До коментар #63 от "Пенсионер бг":

    Са наследство от Герб
  • 66 Герб строителите

    12 30 Отговор
    Аре,че имам работа философи отивай те да бистрите политика в некое кафе с 2лева дадени ви от бабите ви,как има заговор срещу вас и вие сте най великите.
  • 67 ВИСОКИТЕ ЦЕНИ...ПАТЕНТ НА РАДЕВ

    21 52 Отговор
    Радевата зима иде....глад, мизерия и скъпо парно...яко ше се мръзне
  • 68 Сварени жаби.. Влюбени в Боко

    46 8 Отговор
    Кой е по неприятен и гнусен: вождът, или съпровождащите го лизачи и подлизурковци съпровождащи с одобрителни възгласи и хихикания просташките му коментари!При бай Тошо беше същото,затова като когато му спретнаха дворцовия преврат гледаше като хванато в капан ранено животно невярвайки, че всички се обърнаха срещу него!
  • 69 Крадеца вика и Реве:дръжте Крадеца!!!

    52 15 Отговор
    Като се каже крадец и лъжец всички знаят, че се говори за Борисов, след него по лъжи са, Сачева, Дончев... Списъка е голям!! Партия от Крадци и лъжци!!
  • 70 ВИСОКИТЕ ЦЕНИ...ИЗДЪНКАТА НА РАДЕВ

    17 43 Отговор
    Поредната такава
  • 71 Дани

    52 17 Отговор
    Хора съберете си акъла не вярвайте на тиквата който 12 години доведе народа до просешка тояга стана като шопар и ръси само простотии да не ги изберем шгииззплатив в затвора а за магистралите напълнш чекмеджетата но да му мисли поколението коетоще му връща поразиите
  • 72 ЕВАЛА БАЦО

    18 50 Отговор
    Ти си лидера.......мачкай БСП комундетата, на тях им харесва
  • 73 Против радева зима да гласуваме

    19 53 Отговор
    Та да се върнем на думата си на 14.11 всички да се спасим от идващите измамници канадеца, фалита, които ще опоскат държавата, да се спасим от идващата жестока радева зима. Всички против фатмака. Да мислим за децата си.
  • 74 5ищг5 65

    16 7 Отговор
    чакаме твоята смърност
  • 75 ВИСОКИТЕ ЦЕНИ...ИЗДЪНКАТА НА РАДЕВ

    18 46 Отговор
    Бързо ни изпразниха хладилниците.........
  • 76 Дали мисли че некой му вярва...освен про

    41 10 Отговор
    Дали мисли че некой му вярва...освен прошляците около него...ама и там нещо...15%..☺️
  • 77 Наследството от 12годишното Управление

    54 11 Отговор
    На Борисов!! Крадеца пак вика виновен мие Радев, Статишев, Орешарски всички други!! Ти Управлява 12 год ти и Ортаците ти Крадохте и докарахте държавата до това положение,!! Ти БОРИСОВ БЕШЕ МИН ПРЕДСЕДАТЕЛ!!
  • 78 Верно

    49 12 Отговор

    До коментар #60 от "Герб строителите":

    Винаги съм гласувал но НИКОГА ЗА ТОЛУПА !!!
  • 79 Комунист

    22 53 Отговор
    В историята ще остане най-жалкият президент е юмручето. Той разби държавата. Гергов е прав за двете момчета с усмивка, нищо не направиха досега, освен да вземат половин милион от магистрала Хемус. Човекът призна, че Борисов е оставил пари в държавата.
  • 80 Фактъ

    21 10 Отговор
    Умни приказки от прост човек .
  • 81 Българка

    36 13 Отговор
    Ела бе Тикто ела на жълтитепавета отиди вголемите градове да серадваш на народната любов ито без орана ама шубето е голям страх изчезвай и се скрии в миша дупка че идма видом ден а и не се показвай на внуците да не гиплашиш
  • 82 продал на герб

    38 13 Отговор
    голем смех те и неговите вече му се смеят на глупостите които говори
  • 83 ЕВАЛА БАЦО

    16 45 Отговор
    Радев ще ни довърши с 4ия високи цени. Народа мизерства, явно и ще мръзне, що ли
  • 84 Защо го търпят

    43 13 Отговор
    още този тъпан? Как си позволява да нарича президента - диктатор? От този прост пожарникар няма по голям диктатор, цялата държава беше в краката му, то не бяха чекмеджета, пищови, леки жени и точно този да дава квалификации. Ако Радев не даде на съд този простак, няма да гласувам за него, значи няма достойнство!
  • 85 ФАТМАШКА ЗИМА

    15 27 Отговор
    Излизаме на палатки. Да пестим от парно
  • 86 Спрете да лъжете с усмивка

    17 46 Отговор
    Гледайте фатмака дойде и около него охраната, после обръч полицаи и отстрани няколко човека за цвят. Фатмака отива с травестита си на опера и блокираха цялото движение. А вярно е гледахме Гергов в Офанзива. Говори истината човекът, говори, че зимата ще е страшно, пак ще вдигнат тока, че излъгаха пенсионерите, че Бойко е оставил пари в държавата. Комунист съм ама ще гласувам за Герб, не за канадеца и фалиралия.

    Коментиран от #102

  • 87 nab

    41 13 Отговор
    Незнам заради Радев ли ама 100% тая свиня борисов е виновен ;)
  • 88 Еееее!

    44 13 Отговор
    Специално за Хемус пък, как не го е срам дума да каже???? При толкова доказани с документи и факти нарушения! И, естествено - Радев! Той е централна тема във всички изказвания на Борисов.Без изключение. Политическо безсилие и огромен страх прозират между редовете. Вече даже не ми се четат подобни глупости.
  • 89 Пациентите не познават Балтов освен

    44 9 Отговор
    От Джипката и телевизиите!! Той много отдавна не се занимава с Пациенти, нито е работил с тях!! Като началник немуе това работата!! Да Надписва клинични пътеки и да брои пачки, както и даго возят в джипката!! Никой Пациент нее питал"къде мие доктора" Защото нее работил като такъв!!! Борисов!!
  • 90 ФАТМАШКА ЗИМА

    15 43 Отговор
    Пращам фактурите за вода и парно на Радев, да ми ги плати.....

    Коментиран от #94, #111

  • 91 ЕВАЛА БАЦО

    12 39 Отговор
    Право куме та в очи
  • 92 Уйке

    40 9 Отговор

    До коментар #7 от "2456":

    Не! Не е за лудницата, а за затвора! Само се прави на луд!
  • 93 Курнелия

    11 22 Отговор
    Оказва се, че българите магистрали не искат.
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Бай Ставри

    33 10 Отговор
    Бойко има много микрофони в южното крило на който да пееш чЕкаме те
  • 96 Мечо Пух

    44 11 Отговор
    Типично за един прост самовлюбен нарцис с изключително ниско образование! Не осъзнава деструктивната си роля за разрухата в държавата! Радев и недостроената магистрала му били виновни за бягството на инвеститорите! Та чуждите инвестиции намаляха катастрофално за времето на неговото управление! Читавите инвеститори се разбягаха като дявол от тамян още преди Радев да се появи на хоризонта и даже имаше и съвети към други мераклии да не го правят заради чудовищната корупция и продънената съдебна система, която позволява кражба на фирми и бизнеси...Все още не е забравена калинката, която беше турена в Агенцията за чужди инвестиции без конкурс, щото била нечий "човек", която не беше привлякла НИТО ЕДИН чужд инвеститор! А се помнят и много други неща, за които тулупът ще трябва да отговаря но не пред Каскета, а пред нов главен прокурор
  • 97 ФАТМАШКА ЗИМА

    13 40 Отговор
    Бабо, прай зимнината че го закъсахме......правителството ще ни умори от глад и студ
  • 98 🤟🤟🤟🤟🤟

    44 9 Отговор
    Селяндур , тулуп , срам за пожиеникарите , напуснал МВР защото не е искал да си даде партийната книжка . Мутра не прочела нито една книга , подлога на Ердоган .
  • 99 д-р Емилова

    35 8 Отговор
    Много отдавна сигнализирах колеги психиатри, но никой не реагира и не се самосезира да прибере този болен човек! Той има нужда от лечение!
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 БАЦО, ВРЪЩАЙ СЕ

    11 34 Отговор
    Че глада и ковито ще ни довършат
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Активист на БКП

    36 7 Отговор
    Страх....Страх...Страх....Ужас,че отива в затвора !!!
  • 105 Гарант

    46 8 Отговор
    Този съвсем изтрещя. До изборите или ще влезе в лудница или в болница. Пиарката му вижда че губи почва под краката си и го прави още по голям палячо, а той милият направо син-зелен само като произнася името на Радев. При теб мряха по стълбите шушумиго и при твоя министър зачервения мазник бяхме на първо място. Ти окраде авансово Хемус, ти окраде държавата и само ти Тулуп прост. Скрий се и не се показвай ако искаш са спечелиш някой глас
  • 106 ФАТМАШКА ЗИМА

    14 35 Отговор
    Хладилниците все по празни, работещите все по бедни
  • 107 Кмета

    33 9 Отговор
    Ти си тай-големия диктатор след Тато,Бай-Ганьо!
  • 108 ФАКТ

    15 41 Отговор
    Борисов вече 5 месеца не управлява България , а България е под властта на Радев и сама за 5 месеца България отново удари дъното по всички класации на Европа и стремглаво продължава да пропада към нови инфлации и страхотни кризи...!!!

    Коментиран от #160

  • 109 пфууу

    11 18 Отговор
    В червеното блато диктаторите с лопата да ги ринеш.
  • 110 Болярин

    12 34 Отговор

    До коментар #2 от "Doni Brasko":

    Ами, всезнайко, нали точно процента от хората определят коя политическа партия е първа - т.е. повечето български народ е за ГЕРБ, защото няма друга алтернатива !!!

    Коментиран от #116, #163

  • 111 След

    22 8 Отговор

    До коментар #90 от "ФАТМАШКА ЗИМА":

    ПОЖАРНИКАРСКА ПРОЛЕТ !

    Коментиран от #118

  • 112 ФАТМАШКИ НАПЪНИ

    13 25 Отговор
    Българина на думи не вярва......изпразват ни се хладилниците, правителството се чуди кво да прави.....няма печеливш ход

    Коментиран от #120

  • 113 Gowo

    35 8 Отговор
    Каква е тая махала където е гостувал тоя партизанин бе.Същия Тодор Живков през партизанския му период.Ходи да баламосват по седенки .Да клевети .Да обещава
  • 114 Късметлия

    32 7 Отговор
    Много болен човек,ментално.Има късмет че живее сред на простите хора на света,та да има кой да му вярва.
  • 115 Румбата Радев

    26 9 Отговор
    Дори собствените му избиратели вече веикат , че е п..ка
  • 116 Уфффф

    27 7 Отговор

    До коментар #110 от "Болярин":

    Бързо вземи термометър и си измери температурата. Положението ти е сериозно. При висока температура се получава бълнуване и халюцинации. Като твоите.

    Коментиран от #132

  • 117 разплутий

    32 6 Отговор
    Плещи, дрънка, бълва обиди. Защо никой никога не му иска сметка за езика и квалификациите?
  • 118 ТАКА ДЕ

    7 4 Отговор

    До коментар #111 от "След":

    Нема лабаво
  • 119 БСП...НА АМБРАЗУРАТА

    7 26 Отговор
    Да защитим фатмашката зима
  • 120 Gowo

    27 7 Отговор

    До коментар #112 от "ФАТМАШКИ НАПЪНИ":

    Ако изпразнят авоарите на прасето и Бокич , има да преживеем две зими.Какво му се чуди.Има пари Откраднати.Милиарди.Къдв са кюлчетата.Да фащат тоя Толупа.Какво са го пуснали на свобода още.
  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 При Бойко

    9 40 Отговор
    Данни за управлението на България
    2009г- 2021 г.:
    1.ИКОНОМИЧЕСКИ РАСТЕЖ - 3.32% на година!
    2. Рейтингови агенции за ИКОНОМИЧЕСКОТО СЪСТОЯНИЕ на България- "Moodys" и "Fitch" до: "ПОЛОЖИТЕЛЕН-СТАБИЛЕН"!
    Такава оценка България получава за ПРЪВ ПЪТ в икономическата си история!
    3.Минималната Работна заплата:
    2009 г.- 220 лв.
    2020 г.- 650 лв!
    УВЕЛИЧЕНИЕ ТРИ ПЪТИ!
    4. СРЕДНА работна ЗАПЛАТА:
    2009 г. - 520 лв!
    2020 г. - 1371 лв!
    Повишение ДВА и ПОЛОВИНА ПЪТИ!
    5.Минималната пенсия -
    2009 г - 140 лв.
    2021 г. - 300 лв. + 50 лв
    УВЕЛИЧЕНИЕ ДВА ПЪТИ и ПОЛОВИНА!
    6.Безработицата:
    2009 г - 14.8%!
    2019 г.- 3.8%!
    НАМАЛЕНИЕ ТРИ ПЪТИ!
    6. БРУТЕН ВЪТРЕШЕН ПРОДУКТ на България
    2009 г - 52 млрд. лв!
    2020 г - 128 000 000 000 лв.
    За 10 години България е станала ДВА ПЪТИ ПО БОГАТА !
    7.За 70 г при ШЕСТ Министър-Председатели се построиха 360 км магистрали!!!
    Бойко Борисов за 12 години ПОСТРОИ 560 км магистрали!
    ДВА ПЪТИ ПОВЕЧЕ от колкото всички останали за 70 г !
    8.За 12 г се построиха ПОВЕЧЕ Метро-път и ПОВЕЧЕ Метро-станции от колкото за 80 г, от когато е направен Първият "Проект за Метро на София"!

    Коментиран от #145, #147

  • 123 Фин

    26 7 Отговор
    Г-да от Факти, спрете се вече с тоя измислен и манипулиран референдум! Съвсем ли оглупяхте?! Спрете да публикувате и малоумници! Или целенасочено манипулирате обществото?!
  • 124 Такава наглост

    36 7 Отговор
    НЯМА!Намесва загиналия летец ,а преди време и починалия баща на Радев.На снимката как му се радват тия около него.Всички от ГЕРБ са еднакви.
  • 125 Онбонго дава любов

    27 8 Отговор
    Най ме впечатлява от снимката тази подмоокрена женица в черно как се е ухилила предооргасзмено.Баце ходи по света като един зулуски вожд,и раздава любов и силни орггазми..и сака!
  • 126 Gowo

    35 6 Отговор
    Да го арестуват тоя Толуп.За клевети към законното правителство.За подбуждане на ,,възстание" към законната власт и уронване престижа на законното правителство .Къде се намира.Има ли прокурор или нямаме....
  • 127 Аз съм българче

    33 8 Отговор
    Борисов е най-големият лъжец и манипулатор в България Не знам защо той така ненавижда обикновените българи, обричайки ги на смърт и мизерия и това, наричайки ги тулупи и лош материал е сигурно най-безобидното в сравнение с геноцида над народа си. Да обречеш младото поколение да няма бъдеще в родната страна, да окрадеш милиарди е грях, който ще му се върне като бумеранг.
  • 128 Bai Nudals

    26 7 Отговор

    До коментар #47 от "Герб строителите":

    Чуй ме сега: при тройната коалиция нямаше евро средства нямаше и строителство. Боко и гепи започнаха усвояването ,и започна кражбата, та до днес.Разбери че такова крадене не е било,няма и да бъде.

    Коментиран от #139

  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 САЩ

    31 6 Отговор
    Безсрамен лъжец!
    Безкруполен интригант!
    Престъпен наглец!
  • 131 7984

    34 7 Отговор
    Жалък популист! този лъжец и мошенник е управлявал страната години наред, абе хора защо гласувате за ГЕРБ ????
  • 132 Gowo

    23 5 Отговор

    До коментар #116 от "Уфффф":

    И пълна изолация поне година .Без ходене на партийни конгреси.И да се лекува с мантрата.....,,Бойко е лъжа.Бойко е шмекер.Бойко е измама.Бойко е търчи лъжи Бойко след година вече е при Бай Ставри"
  • 133 тулуп

    21 5 Отговор
    Психо , ама вземи се лекувай бе , консултирай се с лекар , приемай някакви медикаменти , не се търпи твоето.
  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Куку

    27 7 Отговор
    Помните ли как миналата година прокуратурата подведе под отговорност председателката на съюза на фармацевтите, че била всявала паника сред населението, като каза, при това само веднъж(!), че е възможен недостиг на някои лекараства? Е, този направо трябва да го разстрелят за всяване паника сред народа с лъжите и глупостите, които ръси под път и над път, при това всяка седмица поне по 10 пъти! Каква Радева зима, какви пет лева бълнува тоя и.д.и.о.т? Всичко това, за което обвинява Радев и служебното правителство, е заложено от него и калинковото МУ правителство! Както обикновено, все някой друг е виновен, а той е в чисто бяло, като невинен агнец божи...Хората се опитват да оправят неговите бакии, а не да крадат, както вършеше въпросният плодов зеленчук...

    Коментиран от #143

  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Gowo

    20 4 Отговор

    До коментар #128 от "Bai Nudals":

    По време на тройната коалиция не че нямаше строителство.Напротив.Имсше бум на строителство на хотели и къщи по курортите .Най вече хотели от откраднатото от мутрите и преватезацията.И разграбени те държавни предприятия и фабрики.Жойко тогава беше главен милиционер .Който следеше това да става с ред и безуспокоявано.Корупцията със земеделски имоти,терени, проекти набираше скорост.Бойко изникна от тая помия и обяви че ще свали тия крадци от власт и ще ги прогони и ще ги накаже.....Е ...12 години видяхме какво направи
  • 140 ФАТМАШКА ЗИМА

    10 25 Отговор
    Гладът иде, бавно но сигурно......като радевата зима
  • 141 ФАТМАШКА ЗИМА

    11 16 Отговор
    Изнасяме се на палатки, да пестим от парното
  • 142 Толупе,толупе-

    21 5 Отговор
    толуп си беше Боко,толуп си остана.
  • 143 Gowo

    21 8 Отговор

    До коментар #137 от "Куку":

    И аз питам....Къде е Главния прокурор сега .Да. Му повдигне обвинение за всяване на паника...Ей за това , първата задача на ИТН беше да свалят Гешеф за пристрастност .И да вкарат тоя разбойник при Бай Ставри.Сега нямаше да има ГРАБ
  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Един факт

    26 5 Отговор

    До коментар #122 от "При Бойко":

    До 2009г пред Румъния по всичко, след 2009 след Румъния. Това е от твоята тиква.

    Коментиран от #149

  • 146 Сатъра на Хана

    14 3 Отговор
    Рапона пуска лафчета, понеже знае че докато не се формира ново Народно събрание, никой няма сметка да го гръмне
  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 ъхъъъ

    18 6 Отговор
    Дебелит крадец от Банкя да не се отваря че ще падне някоя пачка и кюлче !
  • 149 Gowo

    21 7 Отговор

    До коментар #145 от "Един факт":

    България е единствената страна , влязла в Европейския съюз и понижила жизнения си стандарт след това.Защо Толупа не го разправя на тия заблудените тия цифри.А ги баламосва и обещава.Ей....комунист си беше ,и комунист си остана.В кръвта му е да лъже и обещава.
  • 150 лекар

    15 6 Отговор
    Не му става и Радев е виновен - разбирам го
  • 151 Вронски

    15 5 Отговор
    В цял свят обществото се радва,когато комунизма си отиде,само в Р.България,милеем за него!
  • 152 ДяДо Ви КурТи от СелО ПиПерКоВо

    16 6 Отговор
    Факти.бг,моля да престанете да ни занимавате с тоя примат...Лудите ги пращат в лудницата,а не да тормозят хората по улиците....
  • 153 Коко

    12 5 Отговор
    Много го обичат Бойко тримата дежурни трола -Пенсионера , 787553 , Ония без акъла и Баце …. ИТН що ли ?
  • 154 шебек

    18 6 Отговор
    Тулупът има една много маймунска схема на поведение , всичко , което е казано за него лично , го обръща към Радев. Нещо като , ако искаш маймуна да ти набере кокосови орехи хвърляш камък по нея , а тя ти отвръща с кокосови орехи от палмата.
  • 155 Герб строителите

    10 7 Отговор
    Така щом ми триете коментарите а не съм писал вулгарно искам модераторите да ме блокират и никога повече тази уж свободна медия не искам да имам общо с нея.
  • 156 ВИСОКИТЕ ЦЕНИ...ИЗДЪНКАТА НА РАДЕВ

    7 21 Отговор
    Резултат от некадърното управление на радевите питомци

    Коментиран от #172

  • 157 Радев кошмара на толупа

    21 4 Отговор
    Тиквата е в паника,никой не желае да се изправи срещу радев
  • 158 Бамбука

    14 5 Отговор
    Така както я е подкарал, скоро ще си говори сам пред огледалото.
  • 159 ЕВАЛА БАЦО

    9 14 Отговор
    Връщай се.....че ни чака гладна и студена зима
  • 160 Ала Бала

    13 6 Отговор

    До коментар #108 от "ФАКТ":

    Да бе! Като че ли преди тези 5 месеца сме били някъде по-напред в класациите! В единствените класации, в които сме били първенци и за което тоя кре@те@н би трябвало да се срамува, ако може един много неостър нарцис да го чувства, бяха тези по смъртност, демографски срив, ниска продължителност на живота, бедност или всички, които бележат нисък стандарт на живота...За 12 години на власт тоя тулуп не допринесе с АБСОЛЮТНО НИЩО за да мръднем поне малко нагоре! Даже напротив, потънахме още по-надолу, като процентът на застрашените от бедност например стигнаха 30% от населението! А ти ми разправяш, че за 5 месеца сме отбелязали тези чутовни успехи? Я се разкарай, бе...
  • 161 МАФИЯ

    18 4 Отговор
    МУТРИ ВРЕМЕТО ВИ ИЗТЕЧЕ
  • 162 Джоро

    16 8 Отговор
    тъп пожарникар
  • 163 Doni Brasko

    20 7 Отговор

    До коментар #110 от "Болярин":

    Не знаех, че 600 хил. Определят са болшинство. Освен това 300 хил. са купен и корпоративен вот. Хора лъгани, че ще останат без работа и т.н. Видяхме как протестите на пътищарите са нагласени. Шефовете им кътат стотици милиони, а лъжат хората, че нямат пари за заплати, въпреки, че им е платено предварително. Гешев не е вечен един път да го махнат и с хунтата е свършено. Повярвай това не е толкова далеч.
  • 164 черна станция

    20 5 Отговор
    Защо тези изказвания не се рзследват за създаване на смут и паника сред населението? Защо не го обвинят в антидържавна дейност? Може ли един политически пропаднал лидер да си позволява всичко? Репресиите само за опозиционните партии ли са?

    Коментиран от #170

  • 165 Боко

    16 6 Отговор
    Аз ще гласувам за Радев, както и всички които познавам! За теоя кандидат и Амон Ра да е никой няма да гласува! Вади пачките и към Факултето, че да не си съвсем за резил!
  • 166 Георги

    17 6 Отговор
    тоз малоумник кога най после ще го вкарат в затвора ?
  • 167 Gowo

    19 6 Отговор
    Толупа е идеалния човек за чужди интереси и сили.Да разбият една държава отвътреДа сринат икономиката и .И да я заробят с нейни сили..Затова е ухажван както от Изток .Така и от Запад

    Коментиран от #178

  • 168 ХАН КРУМ

    18 6 Отговор
    ШИЗОФРЕНИЯТА Е ТЕЖКА БОЛЕСТ.
  • 169 Карлуково

    18 4 Отговор
    Търсим избягала тиква, представяща се за бивш премиер!
  • 170 амии

    16 6 Отговор

    До коментар #164 от "черна станция":

    " Защото " се казва Гешев . След освобождаването на Гешев от поста Буци ще е съвсем друг , трудно откриваем , дори за правосъдието.
  • 171 НАРОДА МИЗЕРСТВА

    7 14 Отговор
    Правителството спи.......Радев а ти??????
  • 172 Своге

    15 5 Отговор

    До коментар #156 от "ВИСОКИТЕ ЦЕНИ...ИЗДЪНКАТА НА РАДЕВ":

    Не само трябва да те блокират , ами да те изпратят в Карлуково , а Факти са едни от най-честната медий в мутренската ни държава !
  • 173 НАРОДА МИЗЕРСТВА

    9 8 Отговор
    Радев във Виена на опера
  • 174 По- голям диктатор

    19 5 Отговор
    От тоя психопат няма. Пращайте го на 4-ти км, защото вече не се издържа от неговата интригантщина, параноя, сплетни, лъжи и всякаква патология на психиката. Унищожи България и прогони всичко читаво.
  • 175 Лея 13

    8 17 Отговор

    До коментар #6 от "МАФИЯ":

    Ти не си у ред! Първо- какъв господин е тоя цървул!? По-селски президент от тоя беше само Желев, даже и Гошо тъпото не простееше толкова, колкото сегашния,драпащ за още власт и облаги пън.И второ- не казваш нищо за партията майка, любимата столетница:)) Никъде не я видяхме в изброените от теб виновници за за ужасното състояние на БГ.

    Коментиран от #191, #214

  • 176 КЪРЛЕЖ БОКО

    15 6 Отговор
    в провадия ВСИЧКИ СИ РЕЖАТ ВЕНИТЕ КАТО ЧУЯТ ЧЕ БОЙКО Е ДОШЪЛ - А ТОЙ ВСЪЩНОСТ Е ДОШЪЛ ДА ЯДЕ И ПЛЮСКА В НЯКОЯ ЛОВНА РЕЗИДЕНЦИЯ И ТАМ СА МУ НАМЕРИЛИ НЯКОЛКО ПРОВАДИЙСКИ ЧОРАПУЛИ И МАТА ХАРИТА ПЪК И ИМА ПЪТНИ ФИРМИ КОИТО МУ ДЪЛЖАТ ПАРИ -- ТРЯБВА ДА СИ ГИ ПРИБЕРЕ !
  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 Gowo

    19 6 Отговор

    До коментар #167 от "Gowo":

    Ето за това Румен Радев трябва да свика съвета по национална сигурност.Да го арестува тоя негодник.И да приключва
  • 179 ЕВАЛА БАЦО

    8 13 Отговор
    Ти си тресни пак Нинова на изборите, пък БСП да ближат рани още четири години в опозиция. Явно това им е призвание

    Коментиран от #183, #198

  • 180 tate

    14 5 Отговор
    Бокоооооооооо Сретан те чака аз ще играя голо хоро като те дочака!!
  • 181 оня

    15 5 Отговор
    Този е много нагъл простак или не си пие хапчетата:))
  • 182 ВИСОКИТЕ ЦЕНИ...ИЗДЪНКАТА НА РАДЕВ

    11 16 Отговор
    Радев, цялата власт е в ръцете ти. Как го допусна цените да скочат нагоре предизборно...явно друг командва в тая държава

    Коментиран от #189

  • 183 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 184 БСП НА АМБРАЗУРАТА

    4 10 Отговор
    До край.......
  • 185 ЗАТЯГА СЕ

    19 6 Отговор
    САМО РАДЕВ МУ Е В УСТАТА И ОТЗАД НА БОЙКО - НАМЕРИ СИ МАЙСТОРА ТОЯ КРАДЕЦ НО И БАЙ СТАВРИ НЕ СЕ ПРЕДАВА И ВЕЧЕ ЗАПЛАШВА ЧЕ ЩЕ СЕ РАЗПРИКАЗВА АКО НЕ МУ ДОВЕДАТ МУТРАТА !
  • 186 Варна

    8 3 Отговор
    Както самото ТО каза : "Правя се на луд".
  • 187 ЗАТВОР ГЕРБ

    11 6 Отговор
    БОЙКО СЕ СТЯГА ЗА НОВ ПРЕМИЕР А НАРОДА ЗА ВАРТОЛОМЕЕВА НОЩ !
  • 188 НАРОДА МИЗЕРСТВА

    7 11 Отговор
    Новите цени убиха стремежа на хората към нещо по добро. Високите цени ни напомнят за Виденова та зима. Може и да се случи, знае ли човек

    Коментиран от #199

  • 189 Gowo

    14 7 Отговор

    До коментар #182 от "ВИСОКИТЕ ЦЕНИ...ИЗДЪНКАТА НА РАДЕВ":

    Бойко оставя една страна в разруха и последна по стандарт.България е единствената страна от всички влезли в Европейския съюз И вместо да започне постепенно вдигане на жизнения стандарт , забелязва се трайно понижаване на всички показатели.И това което се случва сега е вследствие неговото управление.На безконтролност и грабежи.
  • 190 НАРОДА МИЗЕРСТВА

    6 10 Отговор
    Управляващите мислят че сме руска губерния
  • 191 МАФИЯ

    10 4 Отговор

    До коментар #175 от "Лея 13":

    мутресо до тук бяхте песента ви е испята
  • 192 Ти па...?!

    9 5 Отговор

    До коментар #24 от "ЕВАЛА БАЦО":

    Тоя Смачканяк и да ...мачкал...?!?!
  • 193 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 194 Факт

    18 7 Отговор
    Прocтaк cи бeшe.
    Прocтaк cи ocтaвa!
    Клeтвoпрecтъпникa нa Бългaрия.
    Унищoжил вcички държaвни инcтитуции.
    Мръcникa c "Прocтa кърджaлийcкa путкa" и нoвo нoщнo чeкмeджe, кoeтo дa пoбирa пo 8 милярдa...
  • 195 ????

    18 3 Отговор
    Ха, ха президента му го сложи тайно и полеко и без да е с 200.МЪКА, Борисова Мъка!
  • 196 изгрев

    17 3 Отговор
    Дебел и нагъл ПЛУЖЕК!!!!
    Лъжец и дебелокож примат!!!
    Стягай възелина за Бай Ставри!!!
  • 197 РАДЕВ ПАК СЕ ИЗДЪНИ

    8 15 Отговор
    Неговите питомци от парламента едно правителство не направиха за пет месеца....вдигнаха си заплатите и си запазиха партиите субсидиики. Тънят в разкош и охолства. А народа гладен и мизерства. Докъде ни докараха

    Коментиран от #200, #203

  • 198 Верно бе...!

    10 3 Отговор

    До коментар #179 от "ЕВАЛА БАЦО":

    То,че БСП ще ближе рано- е ясно...!НО!Още по-ясно е,че и ГЕРБ- ближе и още повече рани ще ближе...!Самият Буцка се издава...- нещо много изнервен ми се види...😉😂😝🤣😆😛
  • 199 Gowo

    20 4 Отговор

    До коментар #188 от "НАРОДА МИЗЕРСТВА":

    А милионите раздадени за Автомагистрали къде са.700 милиона от хазарта къде са.3 милиарда за Руски поток къде са.40 хиляди заплата за банков държавен служител за две години ...къде са.Кюлчетата за рожденните му дни...Къде са.Врътката с Виваком и препродажбата от Пеевски къде са.Глобите от ЕК за България в милиони къде са.Това са милиарди наши пари пропиляни от ГРАБ.Как няма да сме бедни сега
  • 200 Търпение драги...!

    11 4 Отговор

    До коментар #197 от "РАДЕВ ПАК СЕ ИЗДЪНИ":

    На 14-ти ще видим кой ще се...,,издъни"...😉!
  • 201 ДОКО

    4 9 Отговор
    пожарникаря идва..
  • 202 Селяк

    12 7 Отговор
    Голяма злоба към тоя Борисов - голямо нещо! Ама кой го избра него?! Аха, явно съседите а не БГ народ! Не разбрахте ли, че политиката е мръсна работа и празни обещания! Всички в парламента са еднакви - бият се в гърдите, плюят се взаимно и накрая се събират след работа и се прегръщат! Снимки от такива сбирки има в интернет колкото искате. Българският народ никога няма да прогледне и сляпо ще вярва на политиците и в това е проблема! Всички сте слепи и не знам защо не виждате, че няма в България нито един истински политик който да милее за народа, икономиката, здравеопазването и всичко засягащо България?! Всеки политик е там с една единствена цел - да си уреди родата, било то с имоти, фирми или бизнеси! Но българина сляпо гласува и вярва на всеки качил се на трибуната! Само като ви чета коментарите и ми се повдига от това колко сте наивни и как скачате като скакалци срещу едни а подкрепяте други, които са същите като останалите! За това България е в това положение - разпилян народ = разпилян парламент! Никакво единство по-нито един случай!
  • 203 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 204 НАРОДА МИЗЕРСТВА

    10 5 Отговор
    Протестърите се скатаха. Траят си. При 177 гласа антигерб се издъниха. Сега го отнася народа. Мизерия и глад.
  • 205 SAAB

    8 4 Отговор
    Тиквоча е......ботулясЪл !
  • 206 4 години СТИГАТ

    6 15 Отговор
    Румeн Рaдeв e фaлшиво издигнат гeрoй и тo дoри нe бългaрcки, a крeмълcки,който за 4 години не направи нищо положително за България, а само разедини нацията И с протестни интриги вкара страната в нови кризи, като открито се радваше и симпатизираше на режима на Владимир Путин, олицетворяващ всичко, което искат българските русофили,БСП и бившите комунисти и пенсионирани военни ! Пoзициитe му в 100% oт cлучaитe cъвпaдaт c хибриднитe дeзинфoрмaциoнни пoтoци, пoкрoвитeлcтвaни oт путинcкия рeжим, и oфициaлнaтa външнa пoлитикa нa руcкoтo прaвитeлcтвo засягаща България.! БСП издигнаха и подкрепят Радев, а както всички знаем БСП е антибългарската партия пряко ръководена и подчинена на Москва, така че всички които подкрепят Румен Радев са руски подлоги, прокарващи руските интереси в България...!!!

    Коментиран от #216, #223

  • 207 БСП МИЛИАРДЕРИТЕ

    5 4 Отговор
    Ние сме си добре. Слушкаме и папкаме. Нас мизерия не ни лови

    Коментиран от #218

  • 208 ХОРАТА НЯМАТ ПАРИ

    5 9 Отговор
    За продукти от първа необходимост. Лишават се от елементарни неща. Затънали са в заеми. Правителството нехае. Радев също. Докога
  • 209 РАБОТЕЩИ БЕДНИ

    4 3 Отговор
    Колкото повече работиш, толкова по беден ставаш.......
  • 210 Гертруд

    5 2 Отговор

    До коментар #55 от "Герб строителите":

    Внасят работници, а не гласоподаватели на каишка.
  • 211 иван иванов

    12 4 Отговор
    с тия селски тарикатлъци и приказки няма да ти мине номера бе г.ьонсурат п.рост,хората много добре ти знаят к.радливата душа...
  • 212 РАБОТЕЩИ БЕДНИ

    7 8 Отговор
    Скъсвам се от работа и едвам свързвам двата края. Докъде ни докара радев
  • 213 ДЕЦАТ НИ ГЛАДУВАТ

    5 3 Отговор
    Управляващите не
  • 214 Баба Вуна

    5 2 Отговор

    До коментар #175 от "Лея 13":

    Лейче, аз кат не мога, ти поне МУ прави по някоя таковата...нали се сещаш, че сега както остана на сухо и една такава ще му дойде добре...Ма си измий зъбите, ако ги имаш още...
  • 215 истината

    12 7 Отговор
    За всичко е виновен Борисов и 12- годишното му безплодно и корупционно управление. Служебното правителство на Радев не може само за 4-месеца да възстанови държавата след 12-годишното разграбване на герберите. Нужно е време, поне една година и също така е нужно ново редовно правителство. Служебното няма всички правомощия като редовното, то е преходно правителство.
  • 216 Радев~ кошмара на Боко

    10 6 Отговор

    До коментар #206 от "4 години СТИГАТ":

    А такива като теб са краварски подлоги, които лижат краварските зад......! Тъпоумника Боко беше пък създаден и подпомаган от доичовци и стоя 12 години на власт благодарение на фалшифицирани избори!

    Коментиран от #267

  • 217 разлика огромна

    13 6 Отговор
    Диктатарът беше Борисов. Радев няма как да е диктатор, той има представителни функции в държавата, а не ръководни, както беше Борисов като премиер. Борисов приписва своите пороци на Радев, за да отклони вниманието от собствените си пороци.

    Коментиран от #243

  • 218 ????

    14 2 Отговор

    До коментар #207 от "БСП МИЛИАРДЕРИТЕ":

    Ние от Герб пък се ненаядохме и ненаграбихме и затова искаме още да сме във властта!
  • 219 БСП МИЛИАРДЕРИТЕ

    5 9 Отговор
    Ние си папкаме още от приватизацията та до днес.....няма кой да ни надмине. Само дето Гешев ни мъти водата та преминахме през кауша и ни запорираха имущество и сметки
  • 220 просто е

    8 3 Отговор
    Идеята на Буци е отглеждането на овчето стадо да става не от пастири , а от чобани стригачи.
  • 221 корупция

    10 5 Отговор
    Мутрата е единствено за затвор. Най-напред той трябва да влезне, и след него много други. И корумпиращи, и корумпирани. Не стане ли това, се извършва подмяна.
  • 222 ЕВАЛА БАЦО

    5 9 Отговор
    Тия едно обвинение не повдигнаха срещу теб, тръгнали държава да управляват........и се дънят....Радев също
  • 223 Отново Бойко 4

    6 8 Отговор

    До коментар #206 от "4 години СТИГАТ":

    Абе, как стана така че цели 11 години Бойко Борисов се ползваше с най високия политически рейтиг у нас и с безспорен авторитет в чужбина и ЕС , три пъти беше с огромно мнозинство преизбиран от народа защо виждаше положителните резултати за България от управлението му, и изведнъж, откакто настъпи и отряза червената олигархия И спонсорите на БСП и проруските интереси на Радев с шпионските му афери, изведнъж с помоща на платените измислени компромати в червените медии, само за 1 година бе толкова много очернен, за да стане най крадливия и неспособен политик...?!!

    Коментиран от #245

  • 224 НАРОДА БЕДЕН

    5 5 Отговор
    С новите цени ще го довършат
  • 225 Професора

    11 7 Отговор
    ЗЛАТНАТА,, ХЕМУС " АРЕ БЕГАЙ АЙДУК ЕДНОКНИЖЕН САМО,, ХЕМУС" И МАГИСТРАЛИ СА МУ В УСТАТА, А НАРОДА УМРЯ ОТ ГЛАД, А
    ТОЯ МАГИСТРАЛИ СТРОИ!!!
  • 226 Снимката е на някакъв заграден с

    6 4 Отговор
    Висока ограда, корт!! Вижда се оградата с шипове отгоре, да не сие бил в Банкя на Тенискортовете, където муе щаба!! Снимано е от много близо, да не се вижда нищо на около!!!
  • 227 Софиянеца

    14 5 Отговор
    Северозападна умря точно заради неграмотната крадлива Бандюха- Боко. Колко пари инвестира в Сверозапада за 12 години?
  • 228 Психиатъра

    9 4 Отговор
    Не забравяйте, че този Крадец Туркофил Борисов е осъден за клевета от Бг съда на 2 пъти, явно обаче няма да му е за последно!
  • 229 НАРОДА МИЗЕРСТВА

    6 3 Отговор
    Децата гладуват, пълно е с работещи бедни, управляващите нехаят, занимават се с оплюване и демагогия, ковито се връща, мигрантите ни налазиха.......Радев, къде си
  • 230 ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НИ УБИВАТ

    5 1 Отговор
    Бавно и мъчително
  • 231 5577

    4 3 Отговор

    До коментар #41 от "Мило дрОгарче":

    Нали за това говоря. Айде По полека. Не е това метода. Има действаща демокрация. Просто не е това метода, който налагате. Трябват политически достойнства. Не мутренски каквито правите. Трябва нетърпимост към мутренското говорене.
  • 232 Павел Пенев

    7 7 Отговор
    Този простак не разбра ли че колкото повече обижда и клевети Радев,толкова повече му качва рейтинга.

    Коментиран от #239

  • 233 ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НИ УБИВАТ

    6 5 Отговор
    Къде са галевица и Нинова, Хаджикян и Бабикян, Бойкокев и Тошко да защитят българския народ от пладнешкия грабеж на управляващите
  • 234 Гнус Бойкова

    4 4 Отговор
    Мили Боже,
    Лиши ни от този, наричащ себе си спасител. Единствената ни надежда за по добър живот.
  • 235 хеий

    4 3 Отговор

    До коментар #2 от "Doni Brasko":

    Такива като теб нямат място в тази дьржава, и колконо по навреме изчезнете толкова по добре.дано се усетите и да се махнете навреме зада заживеем по добре.
  • 236 селянин

    7 6 Отговор

    До коментар #16 от "БОРИСОВАТА ЗИМА":

    Говори се че единия от реакторите за Белене е продаден без да го знае народа и да го има по медийте, Баце не ще бращолеви глупости и дивотий, ами ще направи всичко възможно да се върне във властта да прикрива грандиозните схеми.
  • 237 Глупак

    6 3 Отговор
    Интересен човек има пари па не се лекува
  • 238 ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НИ УБИВАТ

    4 3 Отговор
    Но не и управляващите4
  • 239 Истина

    5 7 Отговор

    До коментар #232 от "Павел Пенев":

    ЧЕ ЗАЩО , ПОВЕЧЕТО МИСЛИМ ТАКА, НЕ ГО ЛИ ВИЖДАТЕ НА ИЗБОРИ А РАДЕВ ЩЕ ВИДИ 2 МАНДАТ НА КУКОВО ЛЯТО.
  • 240 ФАТМАШКА ЗИМА

    4 8 Отговор
    Говори се, че са продадени и двата реактора за белене от новото правителство...не се знае къде са парите...що ли

    Коментиран от #244

  • 241 ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НИ УБИВАТ

    8 1 Отговор
    Управляващите си живеят...кво им пука
  • 242 фрет

    6 5 Отговор
    Лъжи, лъжи, лъжи! За 12 год. ГЕРБ не направиха Хемус, насочиха парите към метрото, изоставиха Североизтока, никакви инвестиции, ниски доходи, безработица, криене на инфо за състоянието на региона, спонсориране само на Бургас и Пловдив, а в Североизтока- стадиони и спортни площадки, сега своите грехове ги приписват на друг.
  • 243 АМИ ЧЕ

    8 6 Отговор

    До коментар #217 от "разлика огромна":

    КАКВО МУ Е ПРЕДСТАВИТЕЛНОТО, НА РАДЕВ ЗА 5 ГОДИНИ В КОЛКО ДЬРЖАВИ ГО ПОКАНИХА, ЖИВЕЕШЕ В ИЗОЛАЦИЯ, ЗАЕДНО С ЗАМЕСТНИЧКАТА СИ ТАКА СИ ВЗЕМАХА 5 ГОДИНИ ТЛЬСТИТЕ ЗАПЛАТКИ. БЕЗ ДА НАПРАВЯТ НИЩО ХУБАВО ОСВЕН ДА НАСТРОЯТ НАРОДА ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ, И АКО ТИ ВИЖДАШ НЕЩО ДРУГО СИ ГОЛЯМ ГЛУПАК..
  • 244 Баба Вуна

    7 4 Отговор

    До коментар #240 от "ФАТМАШКА ЗИМА":

    Ми да, продадоха ги пезевенците, рийшли! Да уйдисват на Радев и да правят мръсно на Тулупий Тиквониус Хипертоник Първии! Продадоха и Витоша, половината от Балкана, 3/4 от Родопите и голяма част от Черноморското крайбрежие, или поне от онова, дето още не е бетонирано...Абе се мръсно му праят на Буци, шъ знайш...
  • 245 Я повтори

    2 2 Отговор

    До коментар #223 от "Отново Бойко 4":

    туй за рейтингите, че нещо не те разбирам! Начи, аз ако имам целия държавен ресурс и повечето медии в ръцете си и мен ще ме изкарат с рейтинг над 100%...Ама май вече не е така! Жалкото е в случая, че все още се намират глупаци, който му вярват на тоя или пък се надяват на някаква облага от него, ако съвсем случайно се докопа пак до властта...Е, смело мога да ви кажа "надежда всяка тука оставете"...
  • 246 Артилерист

    6 2 Отговор
    Невероятно нагъл бивш хард комунист-натегач, завършил най-комунистическата милиционерска школа, преродил се в демократичен антикомунистически натегач. Сигурно е прав проф. Иво Христов за 80-те %, щом толкова продължително време си го избират. Не е нормално и не говори добре за нашата древна страна.

    Коментиран от #284

  • 247 ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НИ УБИВАТ

    5 10 Отговор
    БАЦО, връщай се, че тия новите ще ни довършат
  • 248 разума

    4 4 Отговор
    Петър Стоянов каза : Кажи си Иване. Ако е сега ще каже : Кажи си Бойко е ни търси вината другаде. Друг да ти е виновен е най лесно , но не е така.
  • 249 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 250 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 251 БСП...ЗЛО КОМУНДЕ

    3 4 Отговор
    Пак чакаме некой да ни оправи....да викаме армията...червената
  • 252 Толупа

    7 4 Отговор
    В затвора
  • 253 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 254 ЕВАЛА БАЦО

    4 9 Отговор
    Гледам агенциите пак ти дават първо място......май хората проумяха някои истини
  • 255 пешо

    9 4 Отговор
    тоя спиране няма! потресаващо е как в главата му (не казвам тиквата, моля-моля!) е омешано всичко.
    но пък част от 80-те процента са си щастлифти! погледнете само особата с очилата до Него - или вече Му е пипнала мускула, или ѝ е обещал.
  • 256 Баце

    3 3 Отговор
    Мене не ми тряа хемус, то поне Витиня да бехте оправили. Важното е да няма пачки у шкафа
  • 257 ТОЛУП

    13 2 Отговор
    По селата и малките градове ти закри болниците,училищата,читалища а сега ходиш при тях по гори сокаци и да преписваш мизериите си на Радев. Затвор за гербажиите,за сега Славица ти помогна,даде ти глътка въздух но ще дойде ВИДОВ ДЕН.
  • 258 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 259 nordi

    14 3 Отговор
    Дa припoмня нa гeрбeрacтитe тeхнитe уcпeхи:ББР-2млд.,бoриcлaвoвa, aвтoмaгиcтрaли-caмo зa пocл.3м нa вoждa 8,5 млд!,КТБ -4млд.,бoклукa нa cвeтa у нac,"турcки пoтoк"3млд.,Бaрцeлoнa,чeкмeджeтa,джуджeтa, Cтaлинкa,Бoжкoв ,Пeeвcки /мoгa дa изр.1 ceдмицa. Aкo бeшe грaбил нaпoлoвинa ceгa мин.зaплaтa щeшe дa e 1500 лв.!
  • 260 Бай Ганьо

    12 4 Отговор
    Ако този се върне под каквато и да е форма, то българите ще докажем че сме малък и много прост народ
  • 261 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 262 Архимандрисандрит Бибиан l

    1 1 Отговор
    Hidisz ap60ll, TRN VX, Rainbow On Stage (2lp) lossles (flac)1977. Кеф, па вие одете да плюете Бацо кой ви гледа ка собцтвени унуци три петелетки! Од тоа Пембен Мразеф само омрази и егоистични истаплениа до тука! Една година коиа че а пишеме нулева и след коя пак я че ви кундиме ма че сте си навили на масрафо да се правите на онеправдани! За кво, шо не сте заможни и свободни? Кой мо не отърва да оди да рине конерници у Англиа и да мие тави у Америка за много пари и свобода кои нема да има време да опотреби од гърч! Те харвардите затова идват обратно, шо таме не мож одкрадна и пет стотинки! Василев,Велев, царо помните ли? Бойковинецо нивга не е бил богат и свободен и нема да е! Ма гледайте да има кво да сложите на масата,да одите на Бело море летоска,некой лев настрана за сватба на детето и после да скътате за погребение и това е! Другото са нереални важдельениа и болни амбиции! Внетен ли сме?
  • 263 локомотива

    9 2 Отговор
    бойче стига ходи навсякъде да се-еш лай-а против РАДЕВ,знаеш че вече си пътник и продължаваш да се опитваш да си фактор.Бая си ограничен брато,утре ако не ти стане а това най-вероятно вече е факт пак ли РАДЕВ ще ти е виновен.Запри са веке.
  • 264 локомотива

    7 1 Отговор
    бойче ти е ясно че не си наред с главата,интелекта ти е под нулата,но се чудя на всички ей тия тумби около тебе дето ти се кефят, те колко са наред.
  • 265 ivan

    5 2 Отговор
    Бой4ето живее в паралелна вселена,заради неговите най скъпи магистрали в света и съ6тевременно най нека4ествени е раздал о6те 5-6 милярда за пъти6та без проект или без об6тествени поръ4ки,но за спасителни хеликоптери няма6е 20-30млн лева,много гнусен тип,няма да му се размине,6те му вземат ке6а и от оф6орните зони,няма да го оставят

    Коментиран от #269

  • 266 Петър

    4 0 Отговор
    При тебе умряха много хора. Не е при Радев. Ти управляваше една година в пандемия, при която цифрите са много ясни. Защо говориш само глупости? Ти и твоя щаб уморихте над 20 000 българи, за тази една година.
  • 267 Ист.

    2 6 Отговор

    До коментар #216 от "Радев~ кошмара на Боко":

    Благодарение на Б. Борисов избраха Р. Радев като умишлено постави неизбераем кандидат Ц. Цачева. Още тогава разбрах, че ГЕРП са част от БСП. И в момента ни управя БСП чрез техния президент. Всичко останало е поредния цирк който ни поднасят.

    Коментиран от #278

  • 268 Егати

    4 1 Отговор
    и наглият и долен лъжец! Кой може да гласува за някой, който ежедневно лъже!

    Коментиран от #283

  • 269 Като ти

    0 4 Отговор

    До коментар #265 от "ivan":

    пречи Борисов и герб, я да те чуем ти за коя партия си! Лесно се плюе, ама да видим коя е тая добра партия!
  • 270 ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НИ УБИВАТ

    1 6 Отговор
    Затова Бацо пак ще е първи

    Коментиран от #271

  • 271 Да не

    0 1 Отговор

    До коментар #270 от "ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НИ УБИВАТ":

    би да оправи цените? Ще ги открадне ли?
  • 272 ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НИ УБИВАТ

    2 4 Отговор
    Явно Радев е неспособен да управлява....докарва хората до просешка тояга.....това е резултат от четиримесечното му управление........народа обира пешкира...управляващите не

    Коментиран от #277

  • 273 Пляс

    3 0 Отговор

    До коментар #20 от "САМО ПИТАМ":

    Щото, гербаджиите им видяха сметката! И сега ще пасем гербави двукраки патки.
  • 274 Пламен

    5 0 Отговор

    До коментар #43 от "оня с коня":

    С кой джип, оня откраднат от Чехия ли, за който лежа, или този на държавна издръжка?
  • 275 Да наистина

    6 0 Отговор
    Ето, този ако не си затвори гадната уста или ако не му я затворят, ще срине България. Що за тъп човек се извъди, бе ! Няма ли кой да му каже, че колкото се плюнчи, то лигите му се стелят по муцуната му. Брей не наяде се, брей не налъга се. Омраза извира от мозъка му като вулкан. Ми не може да омаже Радев с мръсната си уста. Ясно да му е - край на гербавата му тиква.

    Коментиран от #281, #282

  • 276 Още малко ви остана

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Перо":

    Какъв тъпунгер ни е управлявал 12г.... Това говори много за качеството на БГ Матряла...
  • 277 ХапниБанкянски сужук

    1 0 Отговор

    До коментар #272 от "ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НИ УБИВАТ":

    ДаГоДухат мързеливите и крадливите беднигербетасти...
  • 278 ХапниБанкянски сужук да нестрадаш

    0 1 Отговор

    До коментар #267 от "Ист.":

    Колко инТелЕгентен герберски коментаТор. Направо счупи Тъпомера на Вожда си
  • 279 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 280 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 281 СОДОМИТ

    0 0 Отговор

    До коментар #275 от "Да наистина":

    СЪЩОТО КАТО ПРЕДНОТО
  • 282 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 283 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 284 УМЕН СИ

    1 0 Отговор

    До коментар #246 от "Артилерист":

    АБЕ ПИЧ КОЙ ТИ КАЗА ЧЕ СИ УМЕН МАЙКАТИ ЛИ И ЧЕ НЕ ТИ Е КВАДРАТНА ГЛАВАТА НАЛИ
  • 285 СЛАДОЛЕДА

    1 0 Отговор
    ВИЖТЕ СЕГА КАТО ПЛЮЕТЕ ВИЖТЕ ДАЛИ НЯМА ДА ДОЙДЕ ВРЕМЕ ДА ЛИЖЕТЕ
  • 286 ЛУДА РАБОТА

    2 0 Отговор
    Става все по -луд ,луд и безнадежден.
  • 287 сноу

    1 0 Отговор
    Жалка работа ...и това ми било министър председател ,че и 10 год.А като видиш и край него тумбата ухилковци, направо тъжно.Картината наподобява -село някъде в БГ пълно само с цигани,на площада един неизтрезнял циганин върти гевезлъци, а около него стотици брадати зяпачи и безделници се хилят в транс...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове