Last news in Fakti

19 Септември, 2021 13:18 4 566 37

Протестът в Айтос не стихва

  • айтос-
  • протест

Хората настояват да бъде изграден обходен път

Протестът в Айтос не стихва - 1
Снимка: БГНЕС

Втори пореден протест на жителите на Айтос. Хората настояват да бъде изграден обходен път около града, след като преди дни катастрофа причини смъртта на трима души, съобщи "Нова телевизия".

Десетки хора блокираха пътя около обяд, пресичайки пешеходната пътека. Те скандират „Всеки ден ще е така”, „Стига жертви”, „Тировете вън”. Точно на обяд жителите на Айтос отдадоха почит към загиналите с минута мълчание.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 32 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    57 7 Отговор
    Мутропитека, строителчето да им се Изпрати, Веднага. Ще им обещае по севда тв и всичко е точно!

    Коментиран от #3

  • 2 Бацо Магистралния

    48 7 Отговор
    Що ме напрай обходен път 12 години? Заради един шкав ли?
  • 3 Емил

    10 40 Отговор

    До коментар #1 от "ТаУмВзе":

    Откога Радев се появява по Севда ТВ?

    Коментиран от #11, #15

  • 4 тц тц

    45 1 Отговор
    Най-добре да преместят Айтос от пътя, след като е толкова трудно да направят околовръстен.
  • 5 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    18 4 Отговор
    БОГ да прости загиналите ХОРА
  • 6 СТРАХЛИВЕЦ

    52 6 Отговор
    КЪДЕ Е МУТРАТА ? 20 години се прави че управлява некадърника ,ХОДИ ПО РАЗНИ ЗАКЪТАНИ МЕСТЕНЦА С ПРОВЕРЕНИ И ПЛАТЕНИ УЖ ЗРИТЕЛИ И ПЛЕЩИ ЛЪЖИ , АМА ЩО НЕ ИДЕ НА ТАКОВА МЯСТО ДА ОТНЕСЕ ЛАБУТА И НАРОДНАТА ЛЮБОВ ?

    Коментиран от #8

  • 7 Д ПС извиват ръце в момента, повода е

    36 1 Отговор
    Наистина трагичен, но го използват рационално!! Нов път трябва да се планира, проектира, финансира, и при най добро желание, не може да стане от днес за утре!! ДПС са Яхнали протеста!!
  • 8 Лост

    31 4 Отговор

    До коментар #6 от "СТРАХЛИВЕЦ":

    Ами той преди две седмици беше там и кмета на Айтос от Герб много му благодареше. Нека сега да отиде.
  • 9 ВъопроЗдъ

    7 12 Отговор
    Протеста в Айтос не беше ли за ковид мерките?
  • 10 един

    9 7 Отговор
    сиханин по малко
  • 11 ТаУмВзе

    21 4 Отговор

    До коментар #3 от "Емил":

    Когато не целуваш портрета на мутропитека, халюцкаш Радев! Много добре! Явно шизофренията на на герберастията е заразна.
  • 12 ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА ....

    12 6 Отговор
    ЩЕ НАПРАВИМ ВСИЧКИ ПЪТИЩА ДА ЗАОБИКАЛЯТ БЪЛГАРИТЕ

    Коментиран от #13

  • 13 Това е най правилното решение

    6 5 Отговор

    До коментар #12 от "ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА ....":

    Аз ше емигрирам завинаги от кочината

    Коментиран от #16

  • 14 питащ

    8 4 Отговор
    Само да попитам, защо като протестират за което имат наистина право, ограничават едно право на другите хора - свободното им придвижване. По закон при тези протести е забранено блокиране на пътната мрежа, но протестиращите не ги интересува какво казва закона и какво те искат. Сега очаквам само минуси, но закона си е закон и никой няма право да ми отнема нещо гарантирано от него.

    Коментиран от #34

  • 15 Загрижен

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "Емил":

    емилееее, емиле, е заради такива като теб тая територията вечно ще е с най-бедното и най-измиращото население!!!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 така така

    5 0 Отговор
    Кмета да подава...
  • 18 може би

    10 2 Отговор
    Хората са прави да протестират , но за съжаление някой е насочил справедливият им протест към неправилният адресат . Не усетихте ли как някой хитро е овладял протеста и го е насочил в друга посока. Главните виновници ще ударят отново голям шлем , транспортните им фирми пак ще убиват хора , едновременно с това ще се усвоят още много милиони от строежа на околовръстен път. По пътя на логиката трябва да се направи околовръстен път на всяко село и паланка , докато един Бургас няма все още околовръстен път , вместо да се респектират транспортни фирми , службата ДАИ , и какви опасни недояли, недоспали , караконджули управляват 60- тонни машини при разрешени 40. Достатъчно е само воля от държавата и двама служители с тефтери да записват показанията на пристанищният кантар , и да налагат глоби.
  • 19 ФАКТ

    7 1 Отговор
    Като мине Събота и Неделя ,протест няма да има.Това са протестите в кочината.
  • 20 Дръжте КМЕТА !

    7 1 Отговор
    Той е ОНБАШИЯТА ! Той е ОТГОВОРЕН за Реда , Спокойствието, Законността и Сигурността в ГРАДА ! КМЕТА Управлява и МВР , и Прокуратурата и Съдията . Какъвто е КМЕТА - такъв е и живота в АЙТОС ! Р И С К О В А Н , ОПАСЕН , МИЗЕРЕН , ЖАЛЪК и ЗАНЕМАРЕН ! Хората и проблемите им са ИГНОРИРАНИ не от вчера а от 30-сет Години ! Държавата гледа на народа като на СГАН и ПАПЛАЧ ! Проблема е Сериозен и Дълбок ! Нужна е НАРОДНА ВЛАСТ , в противен случай ще си играят с хората докато той се ЗАЛИЧИ !

    Коментиран от #23

  • 21 Мюмюн

    4 2 Отговор
    Идно времи, когат я нямаши магистралката, тоз пат беши многу натуварен в айтус. Усобено от морету към софету-кат захваниш боргас-айтус-питолачката та чак ду сливен, карлово и стигниш ду суфийското поле, демек подбалканскиа пат. А вав центара на айтус, при краговото се захващаши патят на север кам варна през прувадиа. Ей тоз пат е упасен, макар сига уж да гу ремунтират. Страмну нагоре, страмну надолу- баш камион да са спре е мисиа нивазможна, особену аку кара кат утърван. Аку са патува ут варна кам айтус, при гулямуту спускане кам града, вдясну има вилна зона, ей утам да направят идна утбивка за надясну кам карнубат, а наляву кам каблешкуво и новиа окулуврастен пат на боргас. Ас, ромът ли требе да убяснявам на тез леш.пе.ри ут АПИ кое как е...
  • 22 КМЕТА -Може и е бил ДЛЪЖЕН !

    4 1 Отговор
    Да Заяви и ПРЕДСТАВИ в Градският Съвет в БУРГАС - критичното и рисковано състояние в града и представи ПРЕДЛОЖЕНИЕ за РЕШЕНИЕ ! Народа е ТРАБВАЛО да се привлече като участник в Обсъждането ! Но 30-сет години НАРОДА не е Обект на Грижа и Внимание а на ПРЕЗРЕНИЕ и ИГНОРИРАНЕ ! От нас зависи как ще отстояваме правото на Достоен Жимот !
  • 23 beg255

    5 0 Отговор

    До коментар #20 от "Дръжте КМЕТА !":

    На къси редове - ОГЪН.
  • 24 КМЕТА и неговите ТРУБАДУРИ

    3 1 Отговор
    Са представители и Защитници на днешната Криминално - Капиталистическа МАФИЯ , прикривана под Парцала " Демокрация " ! Няма демокрация има Общо Национален БАНДИТИЗЪМ ! А чрез нашето Гласуване се УЗАКОНЯВА за ЛЕГАЛЕН ! Народа трябва да се СЪБУДИ и СМЕНИ посоката на Движетие ! Народна Власт - Хубава или Лоша , но такава каквато той си я нареди !
  • 25 Защо МЪЛЧИ и КРИЕ Кмета ?

    3 0 Отговор
    Търсят се и обмислят подходящи пътища и мерки за " приспиване " и укротяване реакцията на хората ! Кой ке застане пред тях сега и започне да " Разстяга " ЛОКУМИТЕ както е било винаги до сега ! А после - банкет и тупане по гърба с Аферим и Машала !
  • 26 Файда от ПАРТИИ - Н Я М А !

    4 0 Отговор
    Народа трябва да решава как иска да ЖИВЕЕ а не Партийните Криминално - Легални ГРУПИРОВКИ ! Днешният наш живот е ТЯХНО ДЕЛО ! Повече Доверие към Партии и Демокрация - НИКОГА !
  • 27 Всички ЛОСТОВЕ и РЪЧКИ за Управление

    5 0 Отговор
    Живота в града са в ръцете на КМЕТА ! КОНТРОЛА върху Кмета трябва да се ОСЪЩЕСТВЯВА от ИЗБИРАТЕЛЯ - дето пуска Бюлетината , защото той /народа/ го е избрал и трабва да му " дърпа" ЮЗДАТА !.
  • 28 Не е ВЯРНО че ПАРИ няма за изменение

    4 0 Отговор
    На ПЪТЯ ! Парите се насочват по други направления а ОТЧЕТ на ИЗБИРАТЕЛЯ не се дава ! Айтос получава пари от Бюджета - но се разпределят там където реши КМЕТА ! КЪДЕ ? Ами ПИТАЙТЕ КМЕТА ! Къдеса БЮДЖЕТНИТЕ Пари на града - по фактури , планове и документи ! Нека ги покаже на хората ! Ще ги покажели - само ако е Честен ! А ти как мислиш ?
  • 29 Мафията е като МНОГОГЛАВ ЗМЕЙ !

    2 0 Отговор
    Партии, Държавни, Окръжни и Регионални институции ! Борбата със този ЗМЕЙ много глав иска ЮНАЦИ а не жени а мъже с криваци !
  • 30 Желание да се СЛУЖИ на НАРОДА

    2 0 Отговор
    Няма ! Служи се на ЛИЧНИ интереси !
  • 31 Нека видим как ще се ЯВИ Кмета пред

    1 0 Отговор
    Избирателите е как ще УПРАВДАЕ за обещаната от него ЛЮБОВ към тях ! Или мобилизира МВР и Прокурора и Съдията за потушаване реакцията им със ВЛАСТ и СИЛА !
  • 32 П Р О В О К А Ц И Я е НУЖНА !

    2 1 Отговор
    От страна на ПРОТЕСТА , за да има основание Кмета да пусне МВР в ДЕЙСТВИЕ за възстановяване на Законността в града ! Провокатора може да се окаже човек предан на ВЛАСТТА ! Резултата ще е НЕПРЕДСКАЗУЕМ !
  • 33 Айтос

    1 3 Отговор
    Нови пътища, саниране, магистрали, добро и достойно заплащате, просперитет на българите...... забравете смисъла на тези думи през следващите години на великия хаос! Бойко се оттегли и....... корабът потъва!

    Коментиран от #36

  • 34 Айтос

    2 2 Отговор

    До коментар #14 от "питащ":

    Тия дето затвориха миналото лято възлови кръстовища в София не мяха ли хайдуци, пречещи на 1,5 милиона софиянци да ходят на работа и да се прибират вкъщи? Хората са прави, Радев да им направи околовръстно. Нали трудови войски са негови хора - да ги мобилизира!

    Коментиран от #35, #37

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Ти си от Проказата

    0 0 Отговор

    До коментар #33 от "Айтос":

    Наречена - " ВЛАСТ" !
  • 37 Властта доброволно Няма да " пусне "

    1 0 Отговор

    До коментар #34 от "Айтос":

    КОКАЛА ! Историята е писана с КРЪВ , но и никога не се е разкривала напълно пред публиката ! Тя е СТРАШНА, ПОДЛА, ЖЕСТОКА и КОВАРНА ! Такъв е бил живота винаги - Стремеж на ЛУКАВИЯ да ПРЕКАРА Доверчивите, Добродушните , Законопослушните и Наивните ! ИСТОРИЯТА се " КРОИ" с болка, страдания и жертви ! И от СИЛНИ МЪЖЕ ! Рано или късно ще се стигне то ТАМ ! Майдан или роден ТАЛИБАН ! Каруцата взе грозно да СКЪРЦА и ДРУСА !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове