21 Септември, 2021 09:03 4 423 90

Нинова: Чухме от Радев, че няма да предаде левите хора

  • корнелия нинова-
  • румен радев-
  • избори

Ще продължим с диалогичността и в следващото НС, каза лидерът на БСП

Нинова: Чухме от Радев, че няма да предаде левите хора - 1

Подготвени сме, предвидливи сме, консолидирани сме и знаем какво и как да направим. С тази заявка от БСП тръгват на третите за годината парламентарни избори.

"Минаха се граници на отношения в последните два парламента", разкри пред БНТ лидерът на левицата Корнелия Нинова.

"Част от агенциите дават на БСП второто място в следващия парламент – т.е сме повишили доверието към нас. Ще продължим с диалогичността и в следващото НС", съобщи тя.

"Чакаме ги на терена на истинската политика", коментира Нинова по повод новия проект на политическата сцена – този на дуото Кирил Петков и Асен Василев. Категорично от формацията не водят преговори с никой от БСП.

Според Нинова не може отново да има егоизъм в политиката, защото вече сме свидетели на скок на цените във всички сектори.

"Чухме от Радев, че няма да предаде левите хора", коментира Корнелия Нинова отношенията си с президента.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 31 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 чурулик

    20 45 Отговор
    Нали сте от една клика, какво има да чувате. Вие му дърпате конците.

    Коментиран от #29

  • 2 СИГУРНО

    19 19 Отговор
    КАТО ИМ ВДИГНЕ ЦЕНИТЕ
  • 3 чушки

    19 32 Отговор
    лидерката на левицата Корнелия Нинова. Пържено корни.

    Коментиран от #63

  • 4 завод

    21 27 Отговор
    Прибран в банковата карта Импекс.
  • 5 !!!?

    33 37 Отговор
    Щом Радев няма да предаде левите хора, значи ще предаде десните - предателя си е предател !!!?
  • 6 Пич

    33 38 Отговор
    Радев предаде всички , и най вече народа , като даде страната в ръцете на новите юпита... В цял свят хората гласуват за някой , който ще направи така , че всеки избирател лично да усети , че живее по добре... Само тука продължават да чакат спасители , които да работят вместо самите селяндури... Реват , че в частният сектор работят за малко пари... Да не очаквате Асенчо да дойде на село , и да се скара на вашия чорбаджия да почне да ви плаща повече... Егати...

    Коментиран от #39

  • 7 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    35 35 Отговор
    РУМЕН РАДЕВ ПРЕЗИДЕНТ ИЛИЯНАЙОТОВА ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ ВТОРИ МАНДАТ

    Коментиран от #15

  • 8 Иво

    31 27 Отговор
    Корнелия!!Пиле шарено.За нищо на света не трябва да оставяш юздите на БСП.Още няколко годинки начело и ще я довършиш съвсем.Стискаме ти палци
  • 9 Путин

    27 23 Отговор
    Той ги предаде, другарко. На думи едно, но на действия съвсем друго. А и уж е много ляв, но веднъж не чух да вземе отношение във връзка със скока на цените, удрящ най-много точно трудовите хора.
  • 10 мИрси

    18 20 Отговор
    От 31 г все сте на народна издръжка, и овен че станахте милионери друго не можахте да направите. Играехте си с крадците от ГЕПИ на опозиция, пред камерите се карахте, а зад кадър си делкахте кражбите, но вече свърши. Ще гласуваме за промяната, а не за вас дърти мафиоти лъжливи.
  • 11 бсп

    25 15 Отговор
    Нагли популисти, какво значи леви хора? Милионерите с хотелите ли?
  • 12 4433

    24 5 Отговор
    Много е неприятно, че в Бг социалните политики ги наричат леви. Социални политики има във всички страни членки на ЕС дори техните социални системи са по- мащабни и обхващат по- големи групи хора. Капитализмът отдавна не е дивият и жесток капитализъм от времето на първоначално натрупване на капитала. Само БГ олигарсите не искат да го приемат. За тях капитализъм значи да ограбват изцяло работещите, превръщайки ги в роби, и да окупират управлението на държавата.
  • 13 Българка

    15 16 Отговор
    Курни в момента е подложена на голямо напрежение и говори като политик. Системата е отпред змия отзад магаре. Няма полезен ход и ще чака снишена. Няма да посмее да се разграничи от фатмака, макар че повечето и главоболия са от него. Всичко зависи от резултата. Сигурна е, че ПП дърпат повече гласове от ДБ и Мутрите, и много малко от комунягите, но нейните гласове намаляват (естествения край на нещата). За това е угрижена, бутнат ли я от поста ще изплува много мръсотия ,за грижи си е.

    Коментиран от #24

  • 14 8259

    17 21 Отговор
    Като загубиш и тези ибори ще подадеш ли оставка ?
  • 15 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 10 Отговор

    До коментар #7 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Каква глупост написах
  • 16 сара

    10 16 Отговор
    Зад сдържаността на Нинова прозира неудовлетворение. Този израз , че имат политики се изтърка - имат политики, но нямат действия или ако имат не са в унисон с думите. Не Радев, а Нинова излъга левите.
  • 17 Аз съм долен ляв............

    10 12 Отговор
    Радвам се че Радко мъ подкрепя
  • 18 Сатъра на Хана

    6 8 Отговор
    МОГА ДА НАПРАВЯ ПОДАРЪК НА МОЙТА ШЕФКА В ЛИБИЯ , ПОЛИТИЧЕСКИЯ ТРУП НА КИРИЛ ПЕТКОВ ...ОБАЧЕ НИКОЙ НЕ ЩЕ ДА ГЛАСУВА
    ..... ПИШЕТЕ БЕ ХОРА -МИНУС САТЪР ЗА КИРО, ПЛЮС ДА ЖИВЕЕ

    Коментиран от #26

  • 19 Лаврак

    6 11 Отговор
    Чувате от Радев за тая лъжа ще гласувам за всеки но не и за ВАЗ
  • 20 Итернационалът е глобализъм

    15 23 Отговор
    Корнелия е абсолютно неадекватна.
  • 21 Бамбука

    15 32 Отговор
    Интересна ще ми е физиономията на Корни след изборите. Фигуранта загубил! Бойко пръв с много, БСП на пето място . На всички е ясно ГЕРБ макар и не много добре управляваше успешно. Фигуранта изпусна положението,инфлацията е убийствена. Само правителство с участие на ГЕРБ ще е успешно.

    Коментиран от #23, #90

  • 22 Филип Георгиев

    10 15 Отговор
    ХАРЕСВАН БИЛ КИРИЛ ПЕТКОВ ОТ ЖЕНИЧKИTE BЪB ФEPTИЛНА ВЪЗРАСТ, И ТО МНОГО. НОВИНА. АМЧИ ТО И БOKO-TИKBATA ПРЕДИ ИМА-НЯМА 20-ТИНА ГОДИНКИ БЕШЕ НА СЪЩИЯ ПИЕДЕСТАЛ. ТВА ЛОШО ЛИ Е ИЛИ ПЪК Е ИЗНЕНАДА, НЯКАКВА ?! ЗА МЕН Е ЯСНО, ЧЕ ТИЯ ДВАМАТА СА ОТКРОВЕНИ ПОПУЛИCTИ. НЕ СА ПЪРВИТЕ, НО В МОМЕНТА СА КРАЙНО НЕОБХОДИМИ. ЗАЩО ЛИ ? АМИ ЗАЩОТО ПРИ ТОЯ НАШ БИОЛОГИЧЕН МАТЕРИАЛ САМО С ТЯХНО УЧАСТИЕ И РАЗБИРА СЕ В КОАЛИЦИЯ С ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ И ОСТАТЪЦИТЕ ОТРАЗПАДАЩИТЕ СЕ ИТН И ИБГНИ МОГАТ ДА БЪДАТ ИЗMETEHИ ГEPБЕРACTИТЕ И ТЕХНИТЕ OЛИГAPCИ, ПPOKУРOPИ И CЪДИИ.
  • 23 патка

    11 4 Отговор

    До коментар #21 от "Бамбука":

    Много си неадекватен.
  • 24 Българка

    17 11 Отговор

    До коментар #13 от "Българка":

    Престани да срамиш името Българка и да пишеш от моя ник. Престани да назоваваш достоен човек, генерал фатмак. От сараите знаете, че следващия пбългарски президент ще бъде отново Румен Радев и сте озлобени и безсилни!!!!!!!!!

    Коментиран от #31

  • 25 БСП В ШОК

    10 16 Отговор
    Нали Радев е президент на всички.......или само на БСП другарите........Той е последна надежда Нинова да отърве кожичката
  • 26 пишем ти

    7 2 Отговор

    До коментар #18 от "Сатъра на Хана":

    Млъквай!
  • 27 Българка

    16 24 Отговор
    Фърчилото ще гледа втори мандат през крив макарон.Достатъчно злини причини на българите.Крайно време е да иде на политическото бунище.
  • 28 БСП МИЛИАРДЕРИТЕ

    9 16 Отговор
    На нас ни е все тая кой ще е президент. Не могат ни барна милиардите откраднати народна пара
  • 29 Наблюдател

    15 9 Отговор

    До коментар #1 от "чурулик":

    От дни наред, от сутрин до здрач от телевизиите не слизат остапбендеровците на Румен Радев. Кой плаща или търгува с влияние с такава реклама, натрапена до повръщане?!

    НАЛАГАТ НАСИЛА някакъв „ПП“ проект с такава неистовост, че всички мисирки са пос.ани от лигавене.

    Лъжат нагло, даже без да мигат, говорят абсолютни глупости, облечени в евтин станиол, и никой не се намери да ги засече и да ги сложи на мястото им, поръчково мисирките ги гледат с влажни погледи, подмокрени.

    Не се намери, защото телевизиите работят ПОД КОНТРОЛ, след Тиквата, сега на Зеления чорап.

    Разпределиха ни и кой е „почтен“, и кой е „цвят на нацията“.

    Коментиран от #33

  • 30 тортиля

    11 15 Отговор
    Едната е сестра Галева,а другата е другарката Импексова. Ох,Българийо!Защо си толкова заспала?
  • 31 Българин

    13 10 Отговор

    До коментар #24 от "Българка":

    Достойните хора не зарязват семейства и деца заради.. ТРАВЕСТИТ. Достойните хора НЕ издържат любовниците си с.. Държавни Договори и Апартаменти.
    ТЕ ,..не вземат Комисионни от Държавни поръчки, не продават евтини държавни апартаменти на..пазарни цени!
    Не извършват Преврати , Не защитават Олигарси-хайдуци и Руски шпиони!
  • 32 Ташо

    12 14 Отговор
    Такова недоразумение не сме имали досега за президент. Вместо да обединявава българския народ той го разедини.Настрои българи срещу българи.Срам и позор.
  • 33 Всички

    11 10 Отговор

    До коментар #29 от "Наблюдател":

    измекяри – „почтени“, всички съучастници в политическия преход – „цвят на България“, и почтените, и цвета на нацията ги посочват с изумителна категоричност шепа нови юпита мошеници и някои стари к@ви, дето се тунинговали на „новоморални“ у т к и.

    Като видни представители на АНТИ „синергията с дневния ред на САЩ“, отвратени от тази брутално пробутвана пластмасова реклама на измамници, го казвамe в прав текст:

    Абе, Радев, (дето никога нямаш нищо общо с нищо УЖ, понеже си мишок и нямаш доблест дори да се заявиш открито, а чрез позорните си съветници копринков/узунов кадруваш и бродираш партийни буламачи), заедно с ухилените си измамници, що не вървите на ....!

    Заедно с херомустафа, маята, качена на кола, бабикянци, ристювци, радановци и вся остальная пасмина, „новоморална“, смърдяща с кално политическо минало!

    Коментиран от #34

  • 34 БГ гражданин

    12 6 Отговор

    До коментар #33 от "Всички":

    Повече от три десетилетия наблюдавам българският политически живот.

    В него имаше и почтени политици, които почти веднага бяха изритвани от политиката.

    Докато тези, които останаха, се обединиха около няколко основни цели: да продадат България възможно най-изгодно за себе си, да засвидетелстват вярност към външните си господари, да поддържат илюзията.
    Български политици поканиха Сорос в България, освободиха го от данъци и му дадоха пари за фондацията, която положи темелите на разрухата на България. Българският Президент Желев се поклони на Ран и на Ът и даде благословия за катастрофалния им план за България.

    Български политици подписаха в ЕС договора ни за присъединяване, който ни лиши от всякакъв суверенитет, унищожи енергетика, селско стопанство и икономика, а милиони българи изгони извън Родината ни.

    Днес българските политици се гордеят да се снимат ежедневно до американския посланик и да заявят вярност към САЩ. Българските правителства вече се съставят в американското посолство, а всяка партия, която иска да управлява, ходи да се договаря с американците. И цената обикновено е България.

    Дори не се крият, че договарят на Козяк българската политика, правителства и законодателство.
  • 35 пРезидентът

    12 10 Отговор
    и американските васали дори не се крият, че нашите служби, вместо да защитават българските национални интереси, са обслужващ персонал към американското посолство.
    Помните ли кога последно хванаха службите турски шпионин? Или гръцки? Или американски – впрочем няма и нужда, нашите министри им носят информацията директно в посолството, няма нужда дори от агенти.

    Днес никой български политик от статуквото не смее да постави въпроса защо американците ползват безплатно военните ни бази, какви оръжия има там и какво смятат да правят.

    Днес никой от българските политици не смее да откаже да отиде на килимчето на Козяк и да докладва за дейността си и да съгласува действията си в политиката.

    Новите политици се промотират от америкаското посолство и се спонсорират оттам. "Възраждане" и БСП са партиите, която няма да отидат в американското посолство, защото България за тях е над всичко. Дори над американските сили и натиск.

    Ние искаме България да отстоява суверенитета си срещу външна намеса в политиката ни. Едно е партньорство, друго е колониално подчинение! Три морета и четири бази не са суверенитет. Те са израз на зависимост.

    Коментиран от #36

  • 36 Иван

    13 12 Отговор

    До коментар #35 от "пРезидентът":

    УБЕДИХТЕ МЕ С ГОРЕ ИЗЛОЖЕНОТО.

    НИНОВА СЕ ОКАЗА НАЙ-ПОСЛЕДОВАТЕЛНИЯ И КАДЪРЕН ПОЛИТИК.

    ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА НИНОВА - КРАЙ, ОКОНЧАТЕЛНО.
  • 37 НИНОВА, СТЯГАЙ КУФАРИТЕ

    6 15 Отговор
    При загуба на изборите кво ше правиш. Или чакаш Радев да те...спаси
  • 38 аз съм Веска

    2 11 Отговор
    Какво успокоение носи това -левите идеи са ФАЛИРАЛИ .
    Виж с левите хора , въпросът стои на дневен ред. Чакат си отпадането на партиите .И да се разберем какво значи лява идея .
    " ТВОРЦИТЕ РАБОТЯТ , НЕКАДЪРНИЦИ СЕ УПРАЖНЯВАТ В УПРАВЛЕНИЕ " .
    ТАКА СЪМ ИЗЧИСТИЛА И ДЯСНАТА ИДЕОЛОГИЯ .:
    " СВОБОДА ЗА ТВОРЦИТЕ " .
    ЕХ ТАЗИ ЖАЖДА ЗА ВЛАСТ - КАЧИ НИНОВА НА ЦЕНТЪР "НЕРОДЕН ПЕТКОв."

    Коментиран от #43, #50

  • 39 ББР

    12 7 Отговор

    До коментар #6 от "Пич":

    банката бе взета за лично ползване от ухилените мошеници. На сектата раздадоха няколко стотин милиона кредити. Близки фирми до тази секта сега ползват от тези пари за пазаруване на партиии на тази секта, които тези харвадски измамници да ползва при вземане на властта начело с предателя кРадев.

    Хората, най-вече фирмите, масово разбраха какви престъпни схеми за източване на държавата си направиха тези измамници около фигуранта и тн наречените партии на "протеста".

    Чудното е че ще има такива дето им вярват и това е факт. Но трябва да си много лековерен, за да се вържеш на тези остапбендерци.

    Балонът на харвадските измамници ще се спука на изборите!

    А БСП ще има преднина.

    Коментиран от #41, #42

  • 40 Иванчо

    4 12 Отговор
    време е си одиш лелче
  • 41 Ренета

    13 7 Отговор

    До коментар #39 от "ББР":

    Трябва ми време да преодолея ОТВРАЩЕНИЕТО СИ,от налагането на тези измамници и от посредствеността на тези арогантни измамници!

    ЧЕ ТОЙ БОЙКО БОРИСОВ,НЕ Е ЛЪГАЛ ТАКА АРАГОНТНО, както тези случайници примитивни,к акъв Харвард, какви 5 лв, на това ли ги учат в Харвард - да лъжат без да се притесняват, че лъжат?

    Този случайник кирил петков, даже не трепва, този е рецидивист в лъжите си!
    На фона на тези станиоли Цвета Караянчева ми изглежда като Професор.

    Докъде ни докараха такива случайници,ч е борисов и караянчева да са по-приемливи…

    Надеждата ни е в БСП, изчистена от масони и станишевата банда.

    Нинова, с теб сме!
  • 42 Стоян

    13 6 Отговор

    До коментар #39 от "ББР":

    Нямам думи да опиша отвращението си!

    Дебилния кирил петков щял да пребори ДЕМОГРАФСКАТА КРИЗА С ДЕТСКИ ГРАДИНИ…

    НА ТОВА СЕ КАЗВА ПРАЗЕН ЧОВЕК БЕЗ СЪДЪРЖАНИЕ, който толкова се оплете в своята нетърпеливост, че не си дава сметка какви пуканки бълва….
  • 43 Атанасов

    10 5 Отговор

    До коментар #38 от "аз съм Веска":

    Гледам ги всичките тези знайни и незнайни политици!

    Във въжетата на корабите при Нейно Величество на Великобритания били втъкани и червени нишки, за да не ги крадат и продават на черно.

    Та, моята, а и на всеки български гражданин, който освен личния му интерес е и България червена нишка е, че тази страна не се продава!!!

    Еко-фашизъм…Фарма-фашизъм…Джендърски-фашизъм…Инфо-фашизъм…Банко-фашизъм…Културен-фашизъм…и т.н.!!!

    Всеки политик, който има допирни точки с едно от по-горе фашистки намерения и действия, е враг на Българската Нация!

    Червената линия, Господа!

    Ако я нямате, сте с по-горните и не се сърдете на съдбата си!
  • 44 Въпроси

    9 8 Отговор
    Може ли , тук в коментарите да напише някой , защо ще гласува за тези двамата измамници и защо ще гласува за втори мандат на РР ?

    Какво добро направиха тези хора ?

    Коментиран от #45, #47, #53

  • 45 Отговор

    8 6 Отговор

    До коментар #44 от "Въпроси":

    И аз това се питам…

    И това което се сещам е, че добре манипулират онази 80% ЧАСТ ОТ ОБЩЕСТВОТО, защото умни и духовно чисти хора не се хващат на демагогията им!
  • 46 горд клошарин

    7 6 Отговор
    Отдавна ги е предал,Нинова!Виж състава вече на второто му служебно.Бъди сигурна,че ако го подкрепите $ войници не само ще тренират у нас,но ще имат и бази.И така окупирани,за какъв социализъм ще ни говорите!Ако бяха почтени политици щяха да проведат реф-м за нато.А не да си гаделичкат самочувствието с поклони пред висши натовци.Така направи РР веднага след избора му с Скрапароти.Лошото е ,че поставят на карта съдбата на Страната и хората.
  • 47 Посочените

    9 8 Отговор

    До коментар #44 от "Въпроси":

    нищожества са вкопчени заедно в битката за власт, особено Зеления чорап, защото изповядват общи ценности – лъжи, подлост, наглост, патологична жажда за власт.

    Имат благодатна почва за разцвет – една тотално деградирала и оскотяла нация, която ги улеснява в това отношение.

    Сегашният отвратителен маскарад около подлогите на Льотчика, буди наистина погнуса.

    Все още има дегенерати в държавата, които не осъзнават, че главният виновник за сегашната трагедия е Радев.

    Този библейски предател е причина за цялата гадост около нас.

    Отстраняването на този карцином няма да възкреси държавата, но ще положи началото на нормализацията, защото днес Радев унищожава всичко нормално.

    Коментиран от #54

  • 48 Го4о

    5 8 Отговор
    Радев няма да ви предаде, но ще се наложи пак да сте опозиция на ГЕРБ - ДПС и то до дупка, защото Радев е некадърник.
  • 49 АМОН

    7 7 Отговор
    ЗАЩО ТИ КОРНЕЛО И РАДЕВ НЕ ОТГОВОРИТЕ НА ВЪПРОСА ЗА ТОВА КОЕТО СЕ СПРЯТА ДА СЕ СЛУЧИ В БЪЛГАРИЯ - УНИЩОЖАВАНЕТО НА ДРЕБНИЯТ И СРЕДЕН БИЗНЕС И ИДВАНЕТО НА ГОЛЕМИТЕ ТРАНСНАЦИОНАЛНИ КОМПАНИИ ПО ПРОЕКТА СВЪРЗАН С ВЛИЗАНЕТО НИ В СЕТА!!!

    ЗАЩО ОТ ТЕБ , ОТ РАДЕВ , ОТ КИРЧО И АСЕНЧО не чухме и дума по сделката на последните 20 годи - ПРИДОБИВАНЕТО НА ЧЕЗ ОТ ХОРАТА НА СТАРОТО ЮПИ НИКОЛАЙ ВАСИЛЕВ И СТОЯЩИТЕ ЗАД НЕГО ЛИЦА ПОЗНАТИ НИ С ГРАБЕЖИТЕ НА ВИВАКОМ ОТ АКТИВИТЕ НА ФАЛИРАЛАТА БАНКА КТБ?!!

    НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ДА СЕ СПРЕ С ТЕЗИ ДОЛНОПРОБНИ ИЗПЪЛНЕНИЯ , защото на народа му писна от твоето , на Радев и на неговите ЮПИТА представления превръщащи онова което е останало от държавата ни в актив на ТРАНСНАЦИОНАЛНИ КОМПАНИИ.

    САМО РЕНЕТА ИНДЖОВА ИМАШЕ СМЕЛОСТТА ДА КАЖЕ ИСТИНАТА , НО НЕ И ТАКИВА КАТО ТЕБ КУРКЕ!!!

    НА РЕНЕТА НЕ И ПУКА ЗАЩОТО ТЯ ЗАГУБИ ДЪЩЕРЯ СИ , НО НАТЕБ НЕ ТИ Е ВСЕ ЕДНО ДАЛИ СИНЧЕТО ТИ ЩЕ Е В ЦЕНТРАЛНИЯ ОФИС НА ГОЛДМАН САКС ИЛИ ЩЕ ГО ИГРАЕ ЮПИ В ЕДНА ОБРУЛЕНА ДЪРЖАВА КАТО НАШАТА!!!

    Коментиран от #78

  • 50 Нинова

    6 7 Отговор

    До коментар #38 от "аз съм Веска":

    е истинската надежда да изведе БСП и държавата от блатото.

    Който не е осъзнал тази категорична истина, е подръжник на масонската ложа около Радев и американските подлоги.

    Коментиран от #56

  • 51 Чудя се

    10 2 Отговор
    колко време още ще отнеме на привържениците на „Демократична България“, за да разберат, че Кирил Петков и Асен Василев са им врагове, а не приятели.

    Най-големият потърпевш от новата партия ще е именно ДБ, а илюзията, че се създава ново голямо продемократично мнозинство е наивна.

    Петков и Василев крадат електорати чрез наемни партии мандатоносители, за да влязат в парламента и да се наместят трайно във властта (най-вече където има паричен ресурс), а не да бутат статуквото.

    Те са просто нови и амбицирани играчи, които искат да участват в него.

    Коментиран от #52, #66

  • 52 Христо Иванов

    10 0 Отговор

    До коментар #51 от "Чудя се":

    трябва да се погрижи за своите избиратели, както това направи Корнелия Нинова за тези на БСП, и да им даде ясен знак, че Василев и Петков не продължават никаква промяна, а просто се опитват да се намърдат в овакантените от Пеевски икономически и властови позиции.
  • 53 Отговор

    4 5 Отговор

    До коментар #44 от "Въпроси":

    Защото овцете живеят в стадо, а посоката на стадото я задава овчаря, който ги дои и стриже!
  • 54 Измамниците

    6 7 Отговор

    До коментар #47 от "Посочените":

    Василев и Петков не продължават никаква промяна, а се опитват да се намърдат в овакантените от Пеевски икономически и властови позиции.

    Стартъпи, създадени от мошеници за мълниеносен политически дивидент.

    Коментиран от #64

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 С изказването

    4 6 Отговор

    До коментар #50 от "Нинова":

    си Илияна Йотова си заби още един пирон във ковчега за преизбирането президент и вицепрезидент след два месеца .

    ЦЪФНАХМЕ, ТА ВЪРЗАХМЕ - Илияна Йотова – Вицепрезидент, заяви, че за втори мандат ще бъдат издигнати от „цвета на нацията“.

    Направо китките на нацията.

    Чувствам се комплексирана.

    То цвят ли бе да го опишеш. Откакто започна прехода, само за „цвят на нацията“ чувам.

    То не беше от ПКП, че в ГЕРБ са събрани „цвета на нацията“, то не беше от СДС, че те са цвета, то не беше от умнокрасивитета, убеден, че е също цвят на нацията.

    Илияна Йотова винаги твори издънки, когато говори.

    Да не споменавам, че дейността й не се запомни абсолютно с нищо, освен с усмивките по време на официални посещения, както и на сватбарски маси с масонско присъствие на Радев и Гергов.

    А и все пак това беше въпрос, който беше редно да се коментира от Президента Радев, а не от вицето му.

    Както и да е. Защо ли коментирам, като не съм „цвят на нацията“.

    Явно, решаващи гласове имат някаква група от хора, които се смятат за „цвят на нацията“, а ние – обикновените българи, сме само публика!

    Коментиран от #57, #59, #61, #62

  • 57 Иван

    4 7 Отговор

    До коментар #56 от "С изказването":

    Тия мекерета около Льотчика, начело с него, не са цветята на нацията, а отровният татул.
  • 58 лъжи

    7 6 Отговор
    Няма бе Нинова, няма да предаде левите хора. Само БСП ще предаде, това е. Не ти ли е ясно, че е поел ангажимент за правителство на десните - ДБ, ПП и всякаква специаално създавана за целта паплач. Иначе втори мандат - йок. От вас се искат само гласове - за президент и за създаване на правителство. Е, ще ви дадат някой министерски пост за парлама, и това е. За какво идваха 6 сенатори на крак при него на абсолютно тайна среща. За какво. За създаване на марионентно пробайдъново правителство и тотална джендъризация, хомосексуализация, ваксинация, ислямизация и прочие на обществото. БСП и редовите социалисти подкрепят ли тези политики, та се бутате и вие там. Ясно отговорете какво подкрепяте, защото ще изгубите и гласовете, които имате. Не ми говорете общи плямпаници за леви хора. То и едни други са "леви" хора, та не знам дали за тях не говорите. В отношенията си с президента така се оплетохте във взаимни финтове и лъжи, че вече ставате смешни. Вече нямате нищо общо нито с идеите на БСП, нито с хората на България, пък били те леви или десни. Нали защитавате интересите на хората - защо сега спите като мечки при 300% увеличение на цените на тока, 100% увеличение на всички други цени и нула % увеличение на доходите. Защо ? Или още се чудите чии марионетки да сте- путинови или байдънови. А ако може - и на двете места - като най-извезаните к...и.
  • 59 Стив

    4 5 Отговор

    До коментар #56 от "С изказването":

    „Каква е ползата за обществото от това, което върши? “

    Блага Димитрова като вице на Желев се оттегли от този пост, защото го оцени като празен от съдържание.

    Пак Блага Димитрова искаше да се закрие президентската институция с оглед и на масрафа за безсмислие. Така че полза няма.
  • 60 оня

    3 8 Отговор
    Докато гуцанката е в техните редици и такива като него, ще продължават да затъват:)) Те се биле изчистили. Смех:))
  • 61 БГ гражданин

    3 8 Отговор

    До коментар #56 от "С изказването":

    Много нафукана тази „почтената“, дето биографията и е написана с крака по бюрата!

    Тя, „социалистката“, подкрепяща Истанбулската конвенция, не забрави ли кой я направи вице?

    Не беше ли тя до юмрука, който подведе протеста и го изостави ?

    Не беше ли тя домакин на семейната идилия на рр с гергов?

    Явно прихванала от масонския речник на ментора си и пионките му, се изживява като нещо, което не е.

    Нима някой щеше да се сеща коя е, ако Нинова не я беше натикала в президентството?

    Не трепереха ли до вчера, че никой в страната не ще да им направи инициативен комитет?

    И от коя си позиция тя окачествява хората в България?!

    На самозабравила се, безпаметна посредственост или неблагодарна подмолна продажност?
  • 62 Анонимен

    7 3 Отговор

    До коментар #56 от "С изказването":

    Не коментирате коректно. Йотова каза, че очаква в иницитивния комитет да има и хора от цвета на нацията т.е. очаква кандидатурата им да бъде издигната от свестни хора. Какво скандално е казала?
  • 63 Статистика

    5 5 Отговор

    До коментар #3 от "чушки":

    В cлeдвaщия пaрлaмeнт БCП щe бъдe в изгoднa и кoмфoртнa рoля.

    Тoвa кaзa зa прeдaвaнeтo „Coфийcкa трибунa“ пo Рaдиo „Фoкуc“ пoлитoлoгът oт Изcлeдoвaтeлcки цeнтър „Трeнд“ Димитър Гaнeв.

    Cпoрeд нeгo тя e билa диaлoгичнa в рaмкитe нa 46-тo НC и e cтaнaлa пo-приeмливa зa „пaртиитe нa прoтecтa“.


    „В тoзи cмиcъл БCП e в уникaлнaтa рoля, в кoятo хeм oт eднa cтрaнa, нaпримeр гocпoдин Цoнeв кaзвa, aми ниe щe ce cгoдим ГEРБ-БCП-ДПC., oт другa cтрaнa хeм прoтecтнитe пaртии cи гoвoрят c БCП, cмятaт я oбщo-взeтo зa възмoжeн пaртньoр, кoeтo гoвoри зa eднo oтвaрянe нa БCП oт изoлaциятa пoнe нa тoзи eтaп.

    Тoвa нe oзнaчaвa нeпрeмeннo, чe БCП щe бъдe в cлeдвaщoтo упрaвлeниe, нo нe e изключeнo“, утoчни тoй.
  • 64 В прав текст

    4 8 Отговор

    До коментар #54 от "Измамниците":

    Кирил Петков ПУБЛИЧНО чистосърдечно си призна, че всъщност е бил назначен за служебен министър, като гражданин на чужда държава, и че менторът на правителството Румен Радев е НАРУШИЛ ЗАКОНА.

    Толкоз с почтеността!

    То бива „почтеност“, ама чак толкоз „почтеност“, си е чиста измама.

    Коментиран от #65, #70, #72

  • 65 Измамник.

    7 6 Отговор

    До коментар #64 от "В прав текст":

    Да слагат направо за командир на територията Мустафа Мангалсян. За изтривалка пред кабинета Триморец Сингерийски.
  • 66 Стефан

    13 0 Отговор

    До коментар #51 от "Чудя се":

    Знаеш ли колко ми дреме за небългарите от „Демократична България“?

    През кобура ми е кой им краде електората на тези джендъри, американски мастии и майцепродавци!

    Просто те са едни и същи.

    Няма да ми е чудно, ако са участници в един и същ проект, финансирани от едно и също място.
  • 67 Борисов

    1 10 Отговор
    се готви за президент!

    Браво, г-н Борисов! Крайно врме да отчегъртаж подлога Радев от властта.

    Само Борисов може да успокои глутницата начело с Радев.

    Спрете да хвърляте кал по Борисов.

    45 и 46 НС показаха кой колко струва и кой какво може.

    България има нужда от строители, а не от усмихнати разрушители.

    Коментиран от #69

  • 68 ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НИ УБИВАТ

    1 8 Отговор
    Това е главният проблем на хората, а не кой как ще гласува....другарко Нинова

    Коментиран от #73

  • 69 По добре

    5 6 Отговор

    До коментар #67 от "Борисов":

    да ласувам за него, не за краварска подлога, разединила нацията.
  • 70 Запознат

    5 7 Отговор

    До коментар #64 от "В прав текст":

    Ето още нещо за почтеността на този харвардски измамник…..

    БАБА МУ ЛЕЖАЛА В БЕЛЕНЕ!!
    Чуйте го само,т ози е по-голям лъжец и манипулатор от борисов.

    Този почна още в началото с лъжите и няма да спре.

    Маниакалният лъжец според психолозите ВИНАГИ ЛЪЖЕ, даже и когато от лъжата няма полза.
  • 71 Васил

    2 7 Отговор
    Диалог с комунист те искат само постове власт и пари.

    Коментиран от #74

  • 72 БГ гражданин

    5 5 Отговор

    До коментар #64 от "В прав текст":

    Не знам дали се съзнава за какъв ПУБЛИЧЕН скандал става въпрос, след самопризнанието на Петков ?

    Президентът какво ще каже по въпроса - имам предвид след като подаде оставка и бъде надлежно осъден за държавна измяна?
  • 73 Уточнение

    9 2 Отговор

    До коментар #68 от "ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НИ УБИВАТ":

    Нинова не ви е вдигала цените, а пенсиите.
  • 74 Кирил Добрев,

    10 2 Отговор

    До коментар #71 от "Васил":

    след като бе наритан от гражданите заради неадекватните си изказвания относно събитията в социалистическата партия, сега се подвизава във форумите под най-различни никнейми, въобразявайки си, че по този начин става изразител общественото мнение.

    Не се хаби, Кирчо, всички - дори и противниците на Корнелия - са наясно, че няма по-озлобени плювачи на БСП и водачката й от кохортата ви около гейстанишев и масонския вожд в Пловдив.
  • 75 ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НИ УБИВАТ

    2 9 Отговор
    Нинова, какви мерки взехте в парламента за укротяване на цените...никакви...изпокарахте се..през това време народа бавно но сигурно обеднява....нарастват работните бедни......а увеличението на пенсиите е мизерно спрямо ръста на цените
  • 76 РАДЕВИТЕ ПИТОМЦИ

    4 4 Отговор
    Се правят на слепи за новите цени.......кво им пука. Та нали са с многохилядни заплати
  • 77 коня у ряката

    2 7 Отговор
    Пандемията удари всички държави, НО за страните от ЕС имаше и има спасителен пакет от мерки, за които се кандидатства с проекти!!!!!!
    Герб, каквито и да са, щяха да вземат парите, да, дори да бяха краднали, пак щеше да има пари, сега ще има един среден!
    Нали искате Румен Радев и Слави!
    Шоуто започва зимъска с 400 лв сметки за ток, защото тока скача двойно!
  • 78 Поредният

    7 0 Отговор

    До коментар #49 от "АМОН":

    нескопосан йезуитски опит на Нинова да бъде вменена чужда вина.

    За несведущите припомням, че Нинова никога не е била във властта, както и социалистите под нейно ръконодство.

    За причините е ясно - военните действия на шайката на станишев и гергов, които бяха изритани от партията.

    Истината е точно обратната - и при управлението на Герб, и в 45-тия и 46-тия парламент няма политик, който да е останал принципен, неизкушен от постове и облаги и диалогичен към т.н. партии на протеста с цел постигане на решения от обществена значимост.
  • 79 Нинова

    8 0 Отговор
    В БСП сме отворени за диалог и за търсене на решения, но ще изчакаме да видим какво предлагат от новия проект на бившите служебни министри Кирил Петков и Асен Василев. На тези избори партията ще се яви в същия формат - като коалиция "БСП за България" - това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова.

    Лидерът на левицата смята, че "Продължаваме промяната" много прилича на проекта на Слави в началото.

    "Не, просто се появиха едни нови хора, има еуфория. Много прилича на Слави в началото. Дежа вю - пак беше една еуфория, не излезе да каже какво предлага. Ние задавахме въпроси. Просто едно и също, затова искаме да изчакаме", каза Нинова.

    Тя призова да се конкретизират.

    "Нека да им мине романтичният период. Чакаме ги на терена на истинската политика".

    Категорична е, че дълбоката промяна на модела още не е започнала и корупцията няма да се пребори със смяна на хора, а със смяна на същината на модела.

    Нинова смята, че "Демократична България" малко избързват с предложението за коалиция с "Продължаваме промяната".

    Коментиран от #80

  • 80 БСП

    8 0 Отговор

    До коментар #79 от "Нинова":

    искат от новата партия на Петков отговор на конкретни въпроси като:
    - какво ще правят с РСМ,
    - с националния суверенитет,
    - ще отстъпят ли пред това РС Македония да бъде приета в ЕС, ако не изпълнява договора с България.
    - Също така какво мислят за джендър идеологията и Истанбулската конвенция.

    Лидерът на БСП е скептична и към посланието на "Продължаваме промяната" - "с десни средства, леви резултати".

    Коментиран от #81

  • 81 Лидерката

    9 0 Отговор

    До коментар #80 от "БСП":

    на БСП Нинова не се притеснява, че новият проект ще откъсне електорат от БСП.

    "Оттук нататък е състезание между нас на терена на политиката и по-добрият да спечели", каза тя.

    Смята, че за новия проект се е знаело предварително и че Петков и Василев са получили благословията на президента.

    Нинова обаче заяви, че Националният съвет на БСП отдавна е взел решение да подкрепи на президентските избори Румен Радев и Илияна Йотова.

    В момента си извършва процедура по техния устав и по Изборния кодекс. До 26-и трябва да протекат общинските конференции с номинации.

    В БСП решенията не се взимат от един човек и от върха, а от долу, през всички колективни органи и най-вече да се чуе гласа на симпатизантите на партии, каза Корнелия Нинова.
  • 82 отегчен

    5 5 Отговор
    Пука му на Радев за леви, или каквито и да било хора.
    Единственото което го интересува, е как да си осигури, още 5 г. сладък президентски живот.
  • 83 ХАН КРУМ

    1 8 Отговор
    РАДЕВ ГО ОСТАВИ ,ТОЙ Е ПРЯК ИЗБОР И НА ЛЕВИ И НА ДЕСНИ,НА ВСИЧКИ . А ТИ ТОЧНО КОГО ПРЕДСТАВЛЯВАШ–НА ЯСНО ЛИ СИ?КОИ СА ТИ ИЗБИРАТЕЛИТЕ , И КАК СЕ ГУБЯТ 500–600 ХИЛ. ГЛАСА ОТ РАЗ, БЕ НИНОВА. НЕ СТЕ В ЧАС И СКОРО НЯМА ДА СТЕ.ДО КАТО СЕ ДВИЖИТЕ НА ЗИГ –ЗАГ ,ТУ С ЕДНИТЕ ТУ С ДРУГИТЕ ЩЕ ПАДАТЕ НА ДОЛУ.

    Коментиран от #85

  • 84 Гост

    2 6 Отговор
    Вие го питайте, той ли докари тези двамата да ни досъсипят живота.И защо им позволи, да използват като трамплин, включването им в състава на служебното правителство?.
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Легендата за лявата партия БСП

    1 7 Отговор
    За какви леви идеи говори Нинова,като в нейната лява партия е пълно с милионери!

    Коментиран от #89

  • 88 Realpolitik

    0 0 Отговор
    Нинова е корифей на реалната политика.
  • 89 Енгелс

    1 0 Отговор

    До коментар #87 от "Легендата за лявата партия БСП":

    Също е бил милионер.
  • 90 ЗадачкаЗакачка

    0 1 Отговор

    До коментар #21 от "Бамбука":

    Ше имате пълно мнозинство у Факултето вервайте !!!
    И с кой ше се коалирате сладури?! Освен с Шишко и Доги :)))
    Смешници жалки гербераси....
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове