Last news in Fakti

26 Септември, 2021 06:07 8 096 42

Андрей Райчев: Уважавам Борисов, но изолацията му ще продължи, докато се държи арогантно

  • андрей райчев-
  • бойко борисов-
  • демократична българия-
  • герб-
  • избори-
  • има такъв народ

„Има такъв народ” получи такъв голям резултат, защото получи мандат да свали Борисов. За него гласуваха огромно количество хора, не защото го харесват, заяви социологът

Андрей Райчев: Уважавам Борисов, но изолацията му ще продължи, докато се държи арогантно - 1
Снимка: БГНЕС

„В страната има нова ситуация. Преди моделът беше полярен. Сега такъв няма. Петков и Василев имат електорат с размити граници. Те взимат от другите. ГЕРБ пък има твърди граници – 600 хиляди души, което е и най-голямата група в България”.

Това заяви в предаването „Карай направо” социологът Андрей Райчев.

„Тази група чува неща, които техните противници не чуват. Доходът на българина се е удвоил между 2010 г. и 2020 г. Чуват, че макар и много да се краде по магистралите – магистрали има. Чуват също, че Борисов се е справил с мигрантската криза по уникален начин. В Гърция всеки ден влизат нови и нови мигранти, а в България няма един”, каза Райчев.

„Аз уважавам Борисов, защото България единствена на Балканите премина неистерично през COVID кризата. В Сърбия ходиха с автомати по улицата, в Гърция трябваше да се обадиш по телефона, за да излезеш на улицата”, каза още социологът.

Изолацията на Борисов в парламента ще продължи докато той се държи арогантно, обясни Райчев.

„ГЕРБ трябва да се държат коалиционно. БСП имаха цялата власт и им отне години, за да осъзнаят, че не са единствената партия”.

„Демократична България” също са много стабилна група. Те са хора с европейска претенция и чувство, че са най-умните в държавата. Тяхната група може да нарасне до 500 хил. души”, казва Райчев.

„При Трифонов нещата са други. Хората като Слави са около 10 на 100. Или около 200-300 хиляди души. „Има такъв народ” получи такъв голям резултат, защото получи мандат да свали Борисов. За него гласуваха огромно количество хора, не защото го харесват”, обясни социологът.

Според Райчев в страната няма криза.

„За да живеем като европейци трябва да направим системи за контрол. Всеки ден всичко да се случва прозрачно”, обясни той.

Райчев бе категоричен, че президентът Румен Радев има безспорен и огромен авторитет в обществото.

„Факт е, че правителството на Радев слезе с аплодисменти от сцената. Противниците му са толкова сигурни, че той ще победи, че никой не се записва да играе с него”.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 53 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    34 3 Отговор
    всички сте един дол дренки ъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 При нас КОВИД

    80 19 Отговор
    истерия нямаше.
    Имаше само едни хора умрели на стъпалата на болницата.
    И на първо място по смъртност в ЕС, с КОВИД-а или без него.
    Еми неумен си Андрейчо.
    Иди до зайчарника и Боко да те уважи.

    Коментиран от #14, #27

  • 4 Скрии Се

    24 118 Отговор
    Глупаци,Борисов е един най велике ще ревете за него помнете.

    Коментиран от #20, #28, #37

  • 5 ХХХ

    81 17 Отговор
    Аз пък чувам, че Боко ти е напълнил гушата г-н.Райчев.
  • 6 Кака Сийка

    71 13 Отговор
    "Изолация" се прави в затвора, а понеже прокуратурата прави всичко възможно, за да възпрепятства правосъдието, накрая ще се изолират заедно с гешеф.

    Коментиран от #32

  • 7 mi6osp

    88 11 Отговор
    Доходът на българите се е удвоил между 2010-2020, милионерите са се учетворили, за същото време бедните в България са се утроили. Защото тогава са крали средно по 11 милиарда годишно. Да уважаваш някой, който е управлявал България така, че е заела последно място в Европа по всичко и първо по корупция, е извратеност.
  • 8 Бай ви Ставри

    46 7 Отговор
    И аз ще го уважа! Заслужава!
    Ама не идва !
  • 9 El boko

    30 4 Отговор
    Е как да се държи една мутра? :)
  • 10 Той

    35 2 Отговор
    побелял и остарял като теб , тепърва ли ще се променя ? Яяяя , стига досаждахте повече и двамата !
  • 11 магаретата

    19 2 Отговор
    през 9 дола се надушват,този е кредитен милионер и затова уважава такива като боко и хората от дс,които го издигнаха за главен секретар на мвр,кмет на софия и министър-председател в последствие
  • 12 Ааааа

    27 6 Отговор
    Тоя до вчера величаеше Борисов, днес го приканва към смирение...Райчев, Райчев.....какъв анализатор си ти, като си политически ратай!?
  • 13 ангел

    4 1 Отговор
    живковисти
  • 14 Ддд

    10 24 Отговор

    До коментар #3 от "При нас КОВИД":

    Споко,и сега има умрели преди да дойде линейката,и пак сме на първо място по смъртност.Ама не го споменавате ,защото др.Радев управлява,да се свети името му. :)))))
  • 15 Бедността

    16 3 Отговор
    В България е портесаваща. Както и пропастта между бедни и богати. Над 80% от българите имат спестявания под 5000лв. Нова че ли го Райчев като го хва.иш тоя прост тулуп.
  • 16 Хаджи Генчо

    21 2 Отговор
    Доходите се удвоили. Да и продължават да растат. Но защо преди да се удвоят и сега удвоени с една заплата можеш да купиш еднакво количество неща? Да не би да е това което му казват инфлация? И колко от порасналите доходи са дълг?
  • 17 киро

    15 2 Отговор
    Тоя пък нещастник! Не му ли пресъхна устата да лиже?!
  • 18 ДЖОТО

    19 8 Отговор
    БРАВО БЕ ДРУГАРЮ РАЙЧЕВ,ЗНАЧИ ТИ УВАЖАВАШ ЕДИН КРАДЕЦ НА АВТОМОБИЛИ,ЛЕЖАЛ В ЗАТВОР В ЧЕХИЯ?ТАКА ЛИ ВЪЗПИТАВАШ ДЕЦАТА СИ И ВНУЦИТЕ СИ,АКО ИМАШ БЕ???СРАМ И ПОЗОР СИ,ЗА ТЯХ?
  • 19 аха аха

    17 4 Отговор
    Райчев обича да лиже, ближе и смуче. На всеки с пари и власт.

    Дали нещо се е увеличило се гледа по по паритет на покупателната способност - преди 15 години и сега. Защото, Райчев, има и инфлация. и ръст на цените.


    Райчев, колко струваше един кубик вода, един киловатчас електричество, кило месо и един хляб преди 12 години? Айде ходи пак да ближеш и подгъзуваш.
  • 20 Магарето

    6 1 Отговор

    До коментар #4 от "Скрии Се":

    Я се научих да пишеш като хората и след а давай мнение бе Пундьо!
  • 21 Този

    2 7 Отговор
    с годините се научи да говори истината. Помним червеният му период. Най малко него можем да обвиним в лизане на Боко.

    Коментиран от #25

  • 22 Пост на Николай Бареков

    7 1 Отговор
    Невъобразимият Андрей Райчев при Дебелата Берта с глезените като на унгарски кон по Нова на ангро - Бойко 600 хиляди, вика, ДъБъ - можело 300, можело 500 хиляди, Слави -200-300 хиляди, мята числа като плюнки из студиото на прасето. Наброи овцете набързо. “Карай, ама не направо, ами направо в ряката”.
  • 23 Избирател

    8 6 Отговор
    "ГЕРБ трябва да се държат коалиционно."

    Хайде още един на амбразурата да хвали ГЕРБ и ДБ пък да плюе по ИТН - защо ли всички социолози, политолози и всякаква гад ни подготвят коалиция с ГЕРБ и да върнат ГЕРБ във властта.

    Ако някоя партия направи коалиция с ГЕРБ под каквато и да е форма това ще е най-голямото предателство срещу народа.
  • 24 Хуарбуса

    8 5 Отговор
    Под поста на Славуца за социолозите има близо 3 хиляди коментара! Сигурно се досещате че 3/4 от тях го проклинат и подиграват! Но най точен е коментара на Емил Маринов- " Славчо! Трябва да се плашиш не от социолозите. Трябва да се плашиш от хората, които са коментирали тук под този пост. И по точно от тези, които наистина са гласували за теб, но казват, че горчиво съжаляват. Тук ти е реалният проблем, социолозите не са."

    Коментиран от #26

  • 25 Избирател

    7 1 Отговор

    До коментар #21 от "Този":

    А на Спас гърнето помниш ли червения период и лизането на за.ника на Бойко. Ами на Бареков помниш ли как плюеше по Бойко ами на Сидеров и списъка е много дълъг.

    До кога ще ви лъжат
  • 26 Герберче

    6 8 Отговор

    До коментар #24 от "Хуарбуса":

    Значи Слави много лош защото не иска коалиция с ГЕРБ така ли. Пък трите хиляди коментара са на 100 трола на които им е платено за да го проклинат и подиграват.

    Целта е ясна - връщане на ГЕРБ във властта в коалиция от някоя от някоя "партия на протеста". Дадени са много пари за тази кампания.
  • 27 миризлив пръч

    4 5 Отговор

    До коментар #3 от "При нас КОВИД":

    Докато не се ваксинирате,ще има още много умиращи къде ли не.Така че никой не ви е виновен.И изобщо защо все обвинявате някой друг за несгодите ви в живота?така е по-лесно,нали?

    Коментиран от #35

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 СИВИЯ

    6 6 Отговор
    "ИЗОЛАЦИЯТА" НА 1 МИЛИОН БЪЛГАРИ ОТ ГЕРБ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ОЩЕ 3 МЕСЕЦА! ДОКАТО ФАТМАКА ДОКАРА БЪЛГАРИТЕ ДО НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА,ПОСЛЕ ИДВАМЕ НИЕ И...ГАЗИМЕ НАРЕД.....
    СКОООРО,...МНОООГО СКОРО......
  • 30 Голф клуб

    5 2 Отговор
    И ти какъв си гъ.зо.близец. Бойко в затвора
  • 31 КуКуРуку

    2 2 Отговор
    тоя тотално е изкукуригал !!!
  • 32 Како Сийке

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Кака Сийка":

    Не коментирай неща,които са ти пълна мъгла в главата.Гледай си печката и децата и ще си по добре.
  • 33 Комунист

    6 6 Отговор
    Истината е,че фърчилото и лакеите му ни направиха още по бедни, отколкото при Боко.Лошото е ,че тепърва предстои да обедняваме още повече.Но при управлението на другарите е така.Доказвали са го във времето назад,НЕВЕДНЪЖ.

    Коментиран от #39

  • 34 иван иванов

    7 1 Отговор
    тоя е поредния ,,...лог,, който уважава тиквата,освен да ръкомаха с ръце като побеснял диригент друго не видях и не разбрах от изказването му....това ръкомахане е изключително нелицеприятно...няма капка представа как трябва да се държи и да изглежда човек,който говори пред публика...едно време римляните са изучавалии реторика,а днешните политолози социолози и политици са като хванати от гората селендури сравнени с римските оратори.вземете се образовайте бе ....че изглеждате гнусно.
  • 35 Сливи за смет

    2 0 Отговор

    До коментар #27 от "миризлив пръч":

    Закъснял си с година и нещо. Помним рекламните клипове в мрежата от Ухан как падаха като талпи по улиците. Тогава хората се връзваха, но сега не става. И глупостите ти нямат нищо общо с темата. Като не можеш да пишеш и дращиш за друго, хаквай си бустера и си търси друго поле за изява.
  • 36 питам

    5 1 Отговор
    И как може да се уважава човек, който се държи арогантно и не уважава другите, говори клевети и лъжи за другите, само за да спечели жадуваната от него власт?
  • 37 Мутротрепач

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Скрии Се":

    Глупако, ти си по глупав и от теле водено на заколение от мутрата - българоубиец
  • 38 Джъстис

    5 1 Отговор
    Райчев, тая мутра трябва да суважава само в затвора и то по няколко пъти на ден
  • 39 Гробаря на герб

    4 2 Отговор

    До коментар #33 от "Комунист":

    Колкото и да пикаете срещу вятъра все ще сте оляни тролове гнуснигерберски
  • 40 Обикновена Пунта Мара

    2 2 Отговор
    А, Вие как ги ПРЕБРОИХТЕ тези 600 000, "Другарю" Райчев?! Между другото ПОХАРЧИХТЕ ли онези 500 000 от "другарят" Борисов, от него ли бяха или от КТБ?!
  • 41 Едноок ЦИКЛОП

    0 0 Отговор
    И за какво уважаваш ББ бе , Андрей ? За това , че простак , егоцентрик , лицемер , мегаломан , авторитарист , хамелеон и байГаньо ли ? Че е бил отявлен комунист и мутра , а сега се прави , че не е било и не го помни ли ? Списъкът му е толкова дълъг , че........
  • 42 Доктора

    0 0 Отговор
    Един от най-противните, мазни и хлъзгави социолози на задкулисието, т.е. на гроб и дпс. Много е подъл и завоалирано внушава, какво ли не, както в случая. За грипчето що не дава за пример държави в които нямаше никакви мерки? Какви магистрали бе тупан? Още не са срязали лентата по откриването и започват ремонтите. Магистрала ли е път на който са ти ограничили скоростта под 90км/ч? Я виж колко са си калкулирали на километър построена магистрала! Най-скъпите и некачествените магистрали в цял свят имаме. Такова крадене няма никъде "социолозе" герберски!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове