Last news in Fakti

26 Септември, 2021 08:10 6 013 53

Бимбалов: Пропагандата ни занимава с дипломата на Кирил Петков, а не с какво иска да ни каже

  • радослав бимбалов-
  • кирил петков-
  • продължаваме промяната-
  • има такъв народ

От "Продължаваме промяната" поне говорят - нещо, което го нямаше при "Има такъв народ", заяви рекламистът

Бимбалов: Пропагандата ни занимава с дипломата на Кирил Петков, а не с какво иска да ни каже - 1

Пропагандата иска да отклони вниманието и да гледаме перчема на Кирил Петков и каква е неговата диплома, а не какво иска да ни каже и какви са неговите планове.

Това заяви в предаването „Интервю в анфас“ на Телевизия Евроком маркетинг експертът Радослав Бимбалов.

„Хубавото е, че този човек и тези хора поне говорят. Те излизат, не се страхуват да отговарят на въпроси, да участват в интервюта, да влизат в диспути – нещо, което не видяхме от Слави Трифонов. Това е положително, поне според мен“, подчерта той.

Когато мислиш име трябва да се съобразяваш с абревиатурите. Предполагам, че в бързината се пропускат детайли, допълни Бимбалов.

„Може би и логото на „Продължаваме промяната“, от професионална гледна точка, не е най-доброто, което сме виждали, но трябва ли да упрекваме едни млади политици за начина, по който се спретват да влязат в политиката – бих казал не. Не е толкова важно да се вторачваме в това как се казват, как изглеждат и къде са учили, а по-скоро какво могат да ни предложат, как ще го реализират и какви са хората около тях – това са важните теми“, добави маркетинг експертът.

„Навсякъде по света се появяват нови формации, които се опитват да разчупят по някакъв начин формата на партиите, които са завладели своите пространства от десетилетия. Съвпадна появата на формациите, които влизат бързо в парламента, защото „Има такъв народ“, „Изправи се! Ние идваме!“, а преди това „Мутри вън!“ бяха формации, които се появиха и станаха част от политическия живот. Дори нямахме време да свикнем с тези имена“, посочи Бимбалов.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 47 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Елементарна

    30 49 Отговор
    им е пропагандата , както и самите те ! А който иска да чуе Кирил Петков , не им чува тъпните ни най - малко !

    Коментиран от #19, #30, #42

  • 2 Раданч Татлъту

    35 26 Отговор
    Пропагандата ни заниммава с Киро,а ти ни занимавваш със себе си,мдаа.🐵🐵🐵
  • 3 КОТарАК

    36 34 Отговор
    какво иска да ни каже Кирил? знае ли някой? ако някой ми представи дългосрочна програма за възстановяване на производството ни и евентуално излизане от ЕС като подследствия му свалям шапка / иначе караме на помощи , заеми и се кефим ако вдигнат пенсията с петдесетина еврака

    Коментиран от #15, #33, #44

  • 4 като тиква е

    45 24 Отговор
    Боковата пропаганда е най-глупавата на земята !!!!

    Коментиран от #24

  • 5 ????

    47 34 Отговор
    Млади, интелигентни и възпитани момчета, които съпоставени с тези от ДБ са на светлинни години от тях. За простащината и чалгарщината лично на Толупа и чалгаря да не говорим! Дори нямат нищо общо с юпитата на мошеника от Мадрид!
  • 6 Так

    48 26 Отговор
    Той и Бойко никога не е участвал в дебати. Слави му направи реклама с актьорите си, до като беше главен секретар и как хващал престъпниците и наркотици. По времето на Бойко за 12 години спряха да се залавят големи количества наркотици, защото им беше чадър и престъпници не видяхме да се хващат. Видяхме само лъжи, манипулации и кражби, а народа и държавата на дъното по всички показатели.
  • 7 шегобиец

    11 21 Отговор
    днес 12ч , гешеф ще арестува боко!
  • 8 жжжжжж

    36 26 Отговор
    другарю, за пореден път става дума за доверието . както тоя лъже за канада , харвард....как да му вярвам? никак не му вярвам.а , че ще има наивни и платени хора е ясно.

    Коментиран от #18, #20, #45

  • 9 LOSHIA

    44 6 Отговор
    Важно е какво ще свършат,а не какво говорят!Нашите мили родни картинки,така наречените политици на прехода много ни говореха ,но НИЩО НЕ СВЪРШИХА!!!
  • 10 мъкаааа

    25 10 Отговор
    Продължаваме измяната. Зуекът го усети и чупка!
  • 11 НЕ САМО

    29 19 Отговор
    Не само с дипломата и гражданството, а и се опитват да ни залъгват, че били проект на американците, Радев и той бил тяхен проект, щяли да крадат гласове от незнам си кои партии, БСП дар щери да го подкрепят, пък той да им забие нож... Всичката тази помия цели едиствено да свали избиратерната активност за да може статуквото на ГЕРБ-ДПС да си запази постовете и да се спъне чегъртането на кадрите им и спирането на кражбите им.
  • 12 истина е

    25 20 Отговор
    Тиквата е наврял за депутати само безумни клакьори да го пазят и защитават от народната любов !
  • 13 духайдуду

    21 13 Отговор
    „Изкриви се! Ние идваме!“, а преди това „Мутри вън!“ Дрън-дрън-брън!
  • 14 Бамбука

    18 12 Отговор
    600 хилядна администрация ги слуша с уплаха за утрешния си ден на създадени от нищото калинки, бизнеса в сивия сектор и той се чуди как ще процъфтява без да се краде като за световно. Остават свестните, които са разделени между десетина партии с ясни амбиции да управляват, но нямат време да си представят стратегиите за бъдещето ни.
  • 15 ????

    21 7 Отговор

    До коментар #3 от "КОТарАК":

    Ти бил ли си роден през деветдесетте години като пишеш тези неща за излизане от ЕС и възстановяване на производството? Да ти казвам ли как за нула време изчезнаха стоките от магазините, да казвам ли как София беше оставена без вода, да говорим ли за хиперинфлацията при Виденов, всичко беше инспирирано от вън, защото комунистите спечелиха изборите! Кой ще позволи да се възстанови производството, за излизане от ЕС още по малко, при такива искания действително ония отвън ще ни оставят да умрем от глад. Вчера пишеше, че събарят завода за детски обувки в Добрич, за да строят мол! Много сме българите, които искат това, което пишеш да стане, но вече ни е определена съдбата да бъдем слугинажа на западна Европа!

    Коментиран от #23

  • 16 оня с коня

    20 25 Отговор
    Бимбалов е един от НАЙ-ЗЛОСТНИТЕ Критикари на Борисов,независимо че той е ПРЕДПОЧИТАНИЯ ВОДАЧ от По-голямата маса Избиратели.В момента обаче Критиките към ПП чийто Шеф е Петков валят отвсякъде и Маркетинг-Експертът се чуди от кои по-напред да го пази,защото явно затова е нает - да бъде Куче-пазач на ПП.Та си е избрал Защитната тактика Той да налее Разум от личните си запаси в Главите на Родния Електорат че е СКВЕРНО да се вторачваме в Дипломата и ГРАЖДАНСТВОТО на петков,вместо да слушаме и с двете си уши какво иска да ни каже.Да,обаче след като един Човек е установено че е ИЗМАМИЛ досега поне с няколко неща,КАКВИ СА ГАРАНЦИИТЕ че отсега нататък ще стане ЧЕСТЕН и ЗАСЛУЖАВА ЛИ да бъде Изслушван за каквото и да е?
  • 17 РЕАЛИСТ

    12 9 Отговор
    Ако обществото не се занимаваше с дипломите на предложените от Слави - министър председател и друг министър, щяхме да имаме правителство на ИТН и нов проект нямаше да има. Сега трябвало да си затворим очите, а тогава ги разсипахте и двамата му кандидати.
  • 18 Раданч Татлъту

    11 6 Отговор

    До коментар #8 от "жжжжжж":

    Ами не му вервай,ве!Вервай на Ицко Бойкикиев и Мая !🐵🤡👍
  • 19 Я пак

    8 7 Отговор

    До коментар #1 от "Елементарна":

    прочети! Не става дума за тяхна пропаганда, за тази, която е против тях, бе, тъпо парче! Ама така е като не се четат статиите - нали все някой трябва да покаже колко му е пипето и да стане за смях.
  • 20 Ти си

    6 4 Отговор

    До коментар #8 от "жжжжжж":

    живото доказателство как се вярва на пропагандата! Тази глава на раменете ти не ти служи за нищо друго, освен за равновесие.
  • 21 Ддд

    15 7 Отговор
    А пропагандата която си направиха самите те,като служ.министри,това няма да споменаваме?
    А иначе отдалеко се вижда е са ,въздух под налягане.Говорят с купени фрази,след време всичко ще излезе,но сега защитниците им ги ловят с гола кука.
  • 22 Поредният

    12 8 Отговор
    псевдоексперти злобата опитва да замете лъжите на двамата лъжци.
  • 23 КОТарАК

    7 9 Отговор

    До коментар #15 от "????":

    роден съм вчера. днеска се научих да пиша горе-долу. с тия евросредства които ни се отпускат , ако бяха изразходвани правилно , щяхме да имаме основа за бъдеща независимост. Белене отдавна трябваше да се построи , да се пусне евтин ток за бизнеса , а не като сега да се вдигат цени на всичко заради него и отчасти паниката с ковида.

    Коментиран от #28

  • 24 Очевидец

    8 10 Отговор

    До коментар #4 от "като тиква е":

    Да.Най-глупавата пропаганда, провеждана от най-простия министър-председател,заставал някога начело на държавата и предназначена за най-големите глупаци,населяващи територията на РБ.
  • 25 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    19 5 Отговор
    ПЕТКОВ
    ВАСИЛЕВ
    НДСВ
    2
  • 26 Шопо

    13 3 Отговор
    Избирателите не са крепостни селяни! Ще гласуват за когото си искат!!!!🇹🇷🇱🇷🇷🇺🇧🇬🇬🇷🇮🇱
  • 27 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 3 Отговор
    къде е ПОСЛЕДНИЯ СОФИЯНЕЦ лъжеца
  • 28 ????

    6 3 Отговор

    До коментар #23 от "КОТарАК":

    Случайно да ти е направило впечатление стойката която са заели управляващите от 32 години насам? Може и да не си, щом си роден вчера!
  • 29 Даката

    19 12 Отговор
    Кирето канадеца е съвременен вариант на Жорж Ганчев и ще хване много балъци.
  • 30 НДСВ

    10 12 Отговор

    До коментар #1 от "Елементарна":

    МАДРИТСКИЯ КРАДЕЦ И НЕГОВИТЕ ЮПИТА ЩЕ ПРАВЯТ НДСВ 2 НЯМА ПРОПАГАНДА ИМА САМО ИСТИНА!!!!!ПРОПАГАНДА Е ,ЧЕ ИМА КОРОНА!
  • 31 "ГледамеНапред"

    19 12 Отговор
    След време ще се разбере че ДПС са си направо истински български патриоти и родолюбци милеещи за България и защитаващи традициите в Родината , пред това което се замисля и подготвя с новият коварен антибългарски проект на Радев с внедряването на харД вардските "възпитаници" готови да се коалират с най различните антисистемни партии за овладяване на политиката и управлението на държавата...!!!

    Коментиран от #39, #52

  • 32 800 дни

    20 8 Отговор
    Да се изобличи Кирчо - мошеника не е пропаганда.
  • 33 сок чикар

    11 4 Отговор

    До коментар #3 от "КОТарАК":

    Ще излезеш от ЕС и оставаш в безтегловност. И ще произвеждаш трици. Те - комунистите произвеждаха само мечти. Сега пак обещания за повишаване на пенсиите, ама след Януари.
    Тате ще ми купи колело, ама...
  • 34 Го4о

    17 5 Отговор
    Когато Петков изначално се е показал като лъжец и измамник, как да очакваме, че което в последствие говори е някаква истина? Съветвам Ви не вярвайте на усмихнати лъжци, те са най-опасни!
  • 35 Тошко

    12 12 Отговор
    Време е да си върнем нормалността, която имахме цели 12г. по времето на Бойко Борисов.
  • 36 Кандидат Милионер

    14 3 Отговор
    Бимбалов пък ни занимаваше с топките на Премиера(Борисов)....Цяла Ода на писа за тях,вместо да види,че пост комунистите правят Преврат....И не разбра,че за да управляваш този Народ,трябват Топки !!!
  • 37 Вервай си

    15 1 Отговор
    Млади политици, ама друг път! И двамата са от години в далаверата, наречена "Разградско-рИформаторска десница". Набързо стъкмисана партийка, която да пообере, ако може, още лапнишарани в услуга на кого? Ама разбира се, че на Радев и кръга Капитал. Ама сатаниста Бимбалистански не вдява за какво иде реч, а ни занимава с примитивните си бръщолевици.
  • 38 Комунист

    12 2 Отговор
    Само факта, че Фърчилков им е фаворит е достатъчен да не им вярвам.
  • 39 Не съвсем

    3 6 Отговор

    До коментар #31 от ""ГледамеНапред"":

    За плана Радев си прав, но ако още не си разбрал и ДПС са част от него. Тези игри за конфликт между Радев и ДПС са за заблуда на противника. Понеже ДПС си имат стабилен електорат независимо от това какво ще кажат или направят те могат да си позволят всичко. И в момента са в услуга на Радев и БСП като се оставят да бъдат поставени под общ знаменател с ГЕРБ, като по този начин им нанасят имиджови щети на Борисов. Така простоватите хора, които са прекалено много в България, на подсъзнателно ниво започват да ги приемат като "от един дол дренки". Манипулаторити се знаят работата, а и са случили на "народ".

    Коментиран от #41

  • 40 тдаб

    6 2 Отговор
    Интелигентните и образованите плюем
    чалгарите и простаците величаем,те това е!
  • 41 Хаха

    11 1 Отговор

    До коментар #39 от "Не съвсем":

    Тоя специалист от километри лъха на алкохол и нечистоплътност, за пари всичко би казал. Как все оплюва, нищо градивно не каза
  • 42 Пропаганда

    11 3 Отговор

    До коментар #1 от "Елементарна":

    ли е да преценяваш поредния кандидат-политик каква е ценностната му система?

    Петков и Василев са доказани лъжци.

    Психолозите ще потвърдят, че маниакалните лъжци лъжат във всичко, дори когато не се налага...

    Какъвто е и случаят с двамата доморасли кандидати да оправят държавата.

    Поредните измамници, яхнали лековерието на наивни българи, които все чакат спасителите да измъкнат натиканата след 89-та в блатото нация.
  • 43 Буха ха

    2 10 Отговор
    Всеки образован и културен човек е на светлинни години пред Банкянския троглодит, така че е логично Кирчо и Кокорчо да изглеждат по-рафинирани. За някои избиратели това е достатъчно, но други предпочитат да изчакат развръзката ня гражданството за да разберат дали Кирчо е рафиниран патриот или рафиниран измамник.

    Коментиран от #46

  • 44 Краят на Мутристан иде с ПП

    3 6 Отговор

    До коментар #3 от "КОТарАК":

    Петков и Василев не само ни казват, но и ни и показаха как се взема кокала от зъбите на герб и дпс

    Коментиран от #47

  • 45 Тикви сбогом

    2 8 Отговор

    До коментар #8 от "жжжжжж":

    Ама как ще им вярваш, нали могат да дръпнат чергата под краката на тулупа и после край на краденето.
  • 46 Тиквеничковчета

    3 9 Отговор

    До коментар #43 от "Буха ха":

    Колко са оригинални някои герберски тролове тука, направо пращят от мозък и тиквени семки

    Коментиран от #48

  • 47 Да ама Не

    10 1 Отговор

    До коментар #44 от "Краят на Мутристан иде с ПП":

    Мутристан бяхме, когато БСП и хората на Радев бяха на власт. Александър Маринов, днешният шеф на стратегическия съвет на Румен Радев е човекът, който се е срещнал последен с основателя на силовата групировка ВИС Васил Илиев, преди да бъде застрелян. Ген. Любен Гоцев и Александър Маринов са сред основателите на на тези мутренските групировки. Самите групировките бяха създадени от спортисти и бивши служители на силовите ведомства на Държавна сигурност и бяха в най-тесни отношения с БСП. Тогава и Бойко Рашков беше в парламента като част от БСП. А тези "новички и чистички" хубостници Кирил Петков и Асен Василев също подкрепят Радев, сиреч гореизложеното.
    Можеш ли да направиш елементарните логически връзки или просто ще повтаряш спуснатите опорки от хунтата на Радев.
  • 48 Буха ха

    3 4 Отговор

    До коментар #46 от "Тиквеничковчета":

    Типично бинарно мислене на неостър член на 80-процентовата група: или харесваш Кирчо и Кокорчо, или Бацо Чекмеджан. Жокер: “троглодит” не е комплимент.
  • 49 XYZ

    5 1 Отговор
    Сега е времето да стане ясно каква е мисловната способност на българина да отсява плявата от зърното.
    Не съм голям оптимист.
  • 50 Болярин

    3 1 Отговор
    Разбира се, че дипломата и двойното гражданство на кирчО е по-важното от това, което иска да каже ! Стига "динени кори", не , не ... мерси !!!

    Коментиран от #51

  • 51 Христов

    2 1 Отговор

    До коментар #50 от "Болярин":

    Болярин ли си или прост селянин. Който е завършил поне 10-ти клас /но естествено не в България/ може сам да направи справка дали Петков има диплома от Харвард и какво му е гражданството. Всички спекулации на тази тема имат само една цел, да настроят неграмотно българско племе срещу образованите и можещите.
  • 52 Аз,достатъчно ли е?

    1 2 Отговор

    До коментар #31 от ""ГледамеНапред"":

    Напълно подкрепям.
  • 53 БАЛАМУРНИЦИ

    3 0 Отговор
    ЧУХ ГО КАКВО КАЗА ПОМИСЛИХ И РАЗБРАХ ЧЕ НЕ ЗАНАЕ КАКВО ПРИКАЗВА И ИЗПОЛЗАВА ЕЛЕМЕНТАРЕН ПИ АР МОДЕЛ ЗА БАЛЪЦИ НЯМА ЯСНА ПРЕДСТАВА ЗА НЕЩАТА НЯМА ХОРА НО КОЙТО ДА РАЗЧИТА ЗА ДА НАПРАВИ СОБСТВЕННА ПОЛИТИКА ТОЕСТ ТРЯБВА ДА СЛУША БАТКОВЦИТЕ И ДА ПРАВИ КВОТ МУ КАЖАТ АМИ ИЗБЕРЕТЕ СИ ГО ПОРЕДНАТА КУКЛА НА КОНЦИ
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове