Last news in Fakti

26 Септември, 2021 08:26 3 327 32

Методи Андреев: Радев и Борисов имат сходен произход и позиции

  • методи андреев-
  • румен радев-
  • бойко борисов-
  • има такъв народ-
  • продължаваме промяната

Проектът на “дуото от Харвард” не бива да предизвиква ревност у така наречените “партии на протеста”, смята бившият депутат

Методи Андреев: Радев и Борисов имат сходен произход и позиции - 1
Снимка: БГНЕС

Възможно е да се повтори ситуацията от предходните избори и да бъде изправени пред нови. Но целта на проекта “Продължаваме промяната” казва цели да занули корупцията, да вдигне стандарта на живот. За това няма идеология - и десните, и левите избиратели еднакво страдат от корупцията, и това, което е в България. Мафията, която е окупирала държавата, вече 12 години. Проектът на Кирил Петков и Асен Василев може да е важната спойка.

Това заяви пред БГНЕС Методи Андреев, бивш депутат от СДС в 38-ото НС и народен представител от гражданската квота на ГЕРБ в 43-ия парламент.

Той призова новият политически играч да насочи вниманието си към младите избиратели, които са слушали за различни субекти от своите близки, но виждат, че България не е нормална държава и у нас почтено управление няма.

“Към този сегмент от българския избирател трябва да се насочат двамата бивши служебни министри и проектът им „Продължаваме промяната”, заяви Андреев.

По думите му проектът на “дуото от Харвард” не бива да предизвиква ревност у така наречените “партии на протеста”. Според него няма смисъл да се преливат гласове от “Демократична България” и “Изправи се.БГ! Ние идваме!”.

“Този проект трябва да разшири територията от гласоподаватели, които искат истинска и необратима промяна. Номерът е тези момчета да активират онази част от българските избиратели, които не са гласували”, убеден е Андреев.

По отношение на това дали вторият мандат е „в кърпа вързан” на Румен Радев, бившият депутат смята, че още е рано да се каже как ще се развият нещата.

“Радев е бивш член на БКП, и Борисов също. Радев залита по политиките на Путин, но в същото време подкрепя Триморието. Борисов и той се слагаше на Путин, изгради му даже газопровод с български пари, не позволи да има диверсификация, но пък купи фантомите. Дотук позициите са почти еднакви. Тежката болест на обществото е корупцията, а Борисов е инструмент на задкулисието през тези 12 години. Чрез него корумпираното задкулисие заграби държавата и се имплантира във всяка клетка на българските институции. Докато Радев застана на страната на реформаторските сили и каза, че е против корупцията и мутрите. В такъв случай ще гласувам за Радев, поне 20% да съм истински щастлив“, коментира Методиев.

Той изрази недоволството си по отношение на това, че нито ДБ, нито ГЕРБ показват някаква решимост да изкарат свой силен кандидат и призова ДБ да го направят, а не да подкрепят чужди кандидати. Според него по този начин ДБ ще покажат, че имат силен кадрови потенциал.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не бре

    2 1 Отговор
    Още веднъж ☺️☺️☺️
  • 2 на село

    6 2 Отговор
    Шшшшшшшт! Тишина! Баце ке пали жипката и ке оди по магистралите. Ке Бичи без Бикот со 200.
  • 3 истина е

    22 8 Отговор
    МИ-тодиии ,вземи се покрий дълбоко ,защото и ти си един от големите престъпници в държавата !!!!

    Коментиран от #14

  • 4 КОТарАК

    6 5 Отговор
    корупцията няма как да се изкорени. това е световен проблем откакто свят светува. Римската империя е деградирала заради това. можем да се опитаме обаче да спрем кражбите. затова на пъро място трябва да се разследва едно чекмедже и да се вкара в пандиза нарушителя. Кирилчо досега съм го чул само да разправя , че ако герберасите си признаели грешките ще работи и с тях

    Коментиран от #11, #26

  • 5 узрял

    6 5 Отговор
    зреете ли за бойкот на изборите,после ще е късно!
  • 6 ЗиС 5

    7 2 Отговор
    1 чекмедже....Има един брадив с 20-30 апартамента,асансьори,веранди...1 чекмедже. В чекмедже мацата за 5000 лева не може да се чекне. Може,ама в къща,като тая в Барцата. Зуек отишъл да я види.
  • 7 шири

    0 0 Отговор
    Апартхотели.
  • 8 гадно

    12 6 Отговор
    И тоя е от ДБ соро со идите върти-сучи и все го докарва да се гласува за другаря Бойкикев и компания.

    Коментиран от #17

  • 9 Путинистите Борисов и Учиндолски превърн

    1 7 Отговор
    Путинистите Борисов и Учиндолски превърнаха Президента Радев в диктатор
  • 10 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    17 4 Отговор
    РУМЕН РАДЕВ президент БОЙКО аут
  • 11 може

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "КОТарАК":

    Може, чрез съд и затвор.

    Коментиран от #19

  • 12 ФАТМАКА ОСТАВКА

    4 13 Отговор
    ДОЛУ Ч€РВ€НАТА $ВОЛОЧ Г€РБ$П и ДП$!

    45г.+ 32г. КМУНИЗЪМ СТИГАТ!

    ОСТАВКА ЗА ФАТМАКА! ОСТАВКА ЗА ФАТМАКА! ОСТАВКА ЗА ФАТМАКА!

    Коментиран от #25, #31

  • 13 Да знаеш

    17 1 Отговор
    Методи Андреев, че ми беше изключително неприятен, когато стана депутат от ГЕРБ. Не можех да повярвам нито на ушите си, нито на очите си , когато ти напусна сам парламентарната им група, а мотивите, причините и доводите ти бяха убийствени.
    След това те наблюдавах много внимателно и разбрах, че наистина си отвратен от Боко, боковщината и корупцията, която завладя цялата държава. Затова ти вярвам, че ще гласуваш за Радев, аз също, но за разлика от тебе няма да бъда 20%, а 100% щастлив, що се отнася конкретно за президентските избори!
  • 14 Слуховете

    9 2 Отговор

    До коментар #3 от "истина е":

    и лъжите раждат пропагандата! Та кое му е престъпното на Методи Андреев? Ти знаеш ли какво работеше той, че дрънкаш глупости.
  • 15 Ю.Кортес

    1 9 Отговор
    И двамата да цървули,банкянски и харманлийски и се харесват на цървуланските българи.
  • 16 ХАН КРУМ

    10 3 Отговор
    МЕТОДИ,РАДЕВ БЕШЕ ЛИ ДЕПУТАТ ОТ ГЕРБ ИЛИ БЕШЕ ТИ?МАЛКО НАГЛО Е ДА СЕ ВЪРТИТЕ ,КАТО ФУРНАДЖИЙСКИ ЛОПАТИ.КАЖИ АНДРЕЕВ КОЛКО ОТ ЕМИГРИРАЛИТЕ 2.5 МИЛИОНА БЪЛГАРИ БЯХА ЧЛЕНОВЕ НА БКП?НАВЪН НИКОЙ НЕ ГИ ПИТА ОТТАТЪК БИЛИ ЛИ СА ИЛИ НЕ?СЛЕД 32 ГОДИНИ,ВСЕ ОЩЕ ДЪВЧИТЕ ЕДНА И СЪЩА ДЪВКА.ЗАЩО ПО ВРЕМЕТО НА КОСТОВ/ПАРТИЙНИЯ СЕКРЕТАР/НЕ НАПРАВИХТЕ ЛУСТРАЦИЯ–,ЗАЩОТО 90%ОТ ВАШИТЕ ДЕМОКРАТИ ЩЯХА ДА СЕ ВЪТРЕ. НЕ ЗНАМ РАДЕВ ДАЛИ Е БИЛ ОТ БКП,НО ВЕЛИЗАР ШАЛАМАНОВ ОТ ДБ Е БИЛ ПАРТИЕН СЕКРЕТАР,а СЕГА Е ПЪРВИ ДЕМОКРАТ.И ТУК КРИТЕРИЯ ТИ Е НЕАДЕКВАТЕН–ВЪПРОСА Е КОЙ Е БИЛ ПОЛЕЗЕН ЗА ДЪРЖАВАТА И КОЙ Е РАЗСИПВАЛ И Е ВРЕДИЛ.И КОЙ СЕ ИЗПРАВИ СРЕЩУ ГЕРБ И МАФИЯТА,КОЙ МЕТОДИ,ТИ И ПОДОБНИТЕ НА ТЕБ ПРАЗНИ ЛАЯЧИ ИЛИ РАДЕВ?
  • 17 Прочети я

    4 3 Отговор

    До коментар #8 от "гадно":

    тази статия, бе, тъпо парче! "Публикувано във факти.бг: В такъв случай ще гласувам за Радев, поне 20% да съм истински щастлив“.
  • 18 Факти

    3 0 Отговор
    какъв е този "Методиев" в предпоследния абзац?! То е ясно, че искате да кажете "Андреев", но не обърквайте аудиторията с тези разменени имена!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Активист на БКП

    0 0 Отговор
    Ти па си аристократ....
  • 21 Неутрале

    7 2 Отговор
    Не обичате вече ГЕРБ ДПС или БСП, но това са само едни артисти.Тези които им дърпат конците ви предлагат отново същото без да се осетите.
    Така бе при Царя и неговите юпита от чужбина.
  • 22 Лукреция

    9 1 Отговор
    Митоди е в дементно състояние. Да сравняваш Радев с оня голия пезевенк с патлака до главата и с дневния оборот на една средностатистическа банка под ръка е селска сплетня! Не вярвам на строшени комунисти- преродили се на демократи!

    Коментиран от #24

  • 23 Gost

    2 0 Отговор
    Интелекта, анализаторе, интелекта е разлика от светлинни години. Но, за теб това е без значение, щото от ниското не виждаш нищо. …. Бившия депутат….. от коя партия бе депутат, анализаторе?
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Гост

    2 1 Отговор

    До коментар #12 от "ФАТМАКА ОСТАВКА":

    Не се побърквай, бе човек! 4-км има места, твоето те чака! Никога, ма никога не е бил фатмак! Повтаряш гербаджийски сентенции. Те сами говорят за тях. А ББ е генерал ли?!?!??? Смех!!!! Тази банкянска кратуна ….

    Коментиран от #28, #30

  • 26 asd

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "КОТарАК":

    Това ще му изяде проценти от резултата, но всеки се учи от грешките си.
  • 27 Мидоди,акъла май ти Доди!Честито!

    1 0 Отговор
    Оти ручахте Жабета и бутахте Боко в ЕНП? Оти се фърляхте на килимот на. Московска 33 ? Е сега ще ми ручате му я !
  • 28 ФАТМАКА ОСТАВКА

    1 1 Отговор

    До коментар #25 от "Гост":

    ОТ ТАКИВА ГОСТИ КАТО теб МАЙКА БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА!
    КОЛКОТО ДО разбойкУ ,НИКОГА НЕ СЪМ го ХАРЕСВАЛ И НИКОГА НЕ СЪМ ГЛАСУВАЛ ЗА АГ€НТ БУДАла!
    И ДВАМАТА С ФАТМАКА СА КР€АТУРИ Н БКПКД$!

    ОСТАВКА ЗА Ч€РВ€НИТ€ БКП€Й$КИ Г€Йрали разбойкУ и рум€н!
  • 29 Чочо

    1 1 Отговор
    Банкянска тиква и харманлийски каун.
  • 30 ФАТМАКА ОСТАВКА

    1 3 Отговор

    До коментар #25 от "Гост":

    НЕ ВЕДНЪЖ СЪМ ПИСАЛ ,ЧЕ ПОЗНАВАМ ЛИЧНО ФАТМАКА (мод€раторч€ НЕ МИ ТРИЙ ПОСТА)...!
    рум€н ми е ПИШМАН -съгражданин ,А ПОСЛЕ И ПИШМАН "командир"
    във КОМУНИ$ТИЧ€$КИЯ БАРДАКА ВВ$-€ООД!

    НЯМА СИЛА ,КОЯТО ДА МЕ НАКАРА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ПР€ДАТ€ЛЯ
    П€Д€радев!!!

    БЪЛГАРИ,АКО ВЕДНЪЖ СТЕ СЕ ИЗЛЪГАЛИ ЗА р.р. НЕ ПОВТАРЯЙТЕ ПОВЕЧЕ ТАЗИ ГРЕШКА!
  • 31 хахаха

    2 1 Отговор

    До коментар #12 от "ФАТМАКА ОСТАВКА":

    Стига се напъва бре, ша са наакаш
  • 32 Тошко

    3 0 Отговор
    Бойко изгони Методи Андреев и вижте го на снимката до къде стигна този дупедат (сега само си бърка в носа)
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове