26 Септември, 2021 15:15 3 604 37

Константин Бачийски, СЕК: Кирил Петков беше в мой списък за надпартиен политически проект

  • константин бачийски-
  • кирил петков-
  • списък-
  • надпартиен-
  • политически-
  • проект

Програмата на ПП е доста интересна и обхваща доста области, казва още Бачийски 

Константин Бачийски, СЕК: Кирил Петков беше в мой списък за надпартиен политически проект - 1
Снимка: СЕК

„Можем да помогнем в намирането на почтени хора, тъй като каузите, по които работим през последните 10 години, привлякоха много хора, които искат да променят нашата родина“. Това каза пред БНР Константин Бачийски от „Средна Европейска Класа“ (СЕК). Партията е част от коалицията „Продължаваме промяната“ (ПП).
В предаването „Политически НЕкоректно“ Бачийски допълни, че „програмата на ПП е доста интересна и обхваща доста области“.
„С Кирил Петков се познавам отпреди, през годините сме имали допирни точки в каузите. В началото на тази година, още преди да има служебно правителство, аз и мои съмишленици бяхме решили да направим надпартиен политически проект. Всеки от нас си беше направил листа със смислени хора, с които иска да си партнира. В моя списък беше Кирил Петков. Този проект не се случи. По времето, в което е бил служебен министър, сме общували по служебни въпроси - проекта за летище „Равнец“, например. С Асен Василев се запознах наскоро“.

Коалиционен съвет ще реди листата на коалицията „Продължаваме промяната“. Скоро предстои подписване на коалиционно споразумение за разпределяне на субсидията.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 JEFF

    23 23 Отговор
    Моят избор са Румен Радев и Продължаваме Промяната . Пожелавам успех !

    Коментиран от #10, #30

  • 2 Българка

    23 20 Отговор
    Още един "убавец" , а бе от къде ги намирате тия? Това на мъж не прилича, същото като Кокорчо.

    Коментиран от #11

  • 3 Последния Софиянец

    4 16 Отговор
    Вчера на Агора, дойде човек на президента да говори с мен. Пита ме ,кой е кандидата от ДБ.Не му казах ,въпреки ,че знам от вътрешен човек кой е.

    Коментиран от #8, #14, #28

  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    22 9 Отговор
    ПРОКОПИЕВ шефът на ЕКОНТ БОБОКОВИ КОВАЧКИ
    да не би да са почтени
    вие и ПЕТКОВ
    ВАСИЛЕВ сте олигарси
    НДСВ3
    2

    Коментиран от #34

  • 5 завод

    11 5 Отговор
    Бачкийски,Бачкова не ти ли е в списъка? Да си бачкате,ей така. Между другото. Баце беше писал:"Работа,работа,работа." После дойде и "Ред в хаоса!",щото на Цвъки-Асансьора не му се бачкало вече,бил се набачкал с имотите.
  • 6 Честни от канада?

    13 6 Отговор
    Без коментар! То все едно сестрата на висаджиите и тя наследила честно спечелени пари! Затвор за такива и конфискация до десето коляно!!
  • 7 И СЕГА

    6 12 Отговор
    Всичката герберастко-депесарсга сган да напълни статията с клевети и лъжи чий проек са Петков и Восилев, как ще обсружват чужди интереси, как Радев е слуга на козяк и ще превземе държаватахи всички други актуални опорки!

    Коментиран от #12

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Сатана

    17 5 Отговор
    Тотално неизвестен човечец ,но пък регистрирал партия—пирамида ,която е задействана с натискане на бутон в определен момент.

    Коментиран от #13, #22

  • 10 и моят

    7 15 Отговор

    До коментар #1 от "JEFF":

    Може да не са безгрешни, но показаха че имат коренно различни виждания за управлението на държавата, за разлика от партиите на статуквото. Хората са открити и не се крият от въпроси. Мисля че с малко повече контрол и подкрепа ще бъдат много полезни министри в следващия редовен кабинет.
  • 11 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "Българка":

    колешке ПОСЛЕДНИЯ СОФИЯНЕЦ копира понякога и твоя ник да си знаеш
  • 12 помисли

    7 7 Отговор

    До коментар #7 от "И СЕГА":

    Остави, ама всичко дето си написал е 1 към 1 истина. Аз нито съм гербер, нито дпсар, нито трол. Обаче смятам, че всичко, което си написал е така. И никога няма да спра да го повтарям. Радев до скоро беше моят президент, но след като пое пътя на Тиквата за предаване на националния суверенитет и превръщането ни в колониална територия, няма как да ме убеди да гласувам повече за него. Кога е било посланник на чужда страна да обикаля от министерство на министерство и да дава нареждения какво и как ? Преди поне имаха малко доблест и се криеха, а сега си развяват коня както им скимне.

    Коментиран от #16, #17

  • 13 обикновен консуматор

    4 4 Отговор

    До коментар #9 от "Сатана":

    Няма как в държава на джипките, мутрите и коврите да ти е известен някой обикновен човек с определена кауза. Дори по медиите няма да го видиш, а и да го видиш, статуквото ще го оплюе защото всеки мислещ с кауза, е заплаха. Ти си нищо повече от консуматор, каквото ти сервират, това ще папаш. И съответно съдиш за хората от своя ограничен светоглед.
  • 14 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 2 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    ЛЪЖЕЦ
    РУМЕН РАДЕВ
    ПРЕЗИДЕНТА точно до теб ли ще опре стига лъга в форума не познаваш нито дна ПУБЛИЧНА ЛИЧНОСТ

    Коментиран от #29

  • 15 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 2 Отговор
    РИБАТА в МОРЕТО
    ОЛИГАРСИТЕ
    СЛОЖИЛИ
    ТИГАН
    НА
    ПЕЧКАТА
  • 16 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 1 Отговор

    До коментар #12 от "помисли":

    всичко е интереси интереса клати феса няма ЧЕСТЕН ПОЛИТИК КАПИТАЛИСТ ОЛИГАРХ БАНКЕР ЗЪРНАР ЧСИ КОЛЕКТОРИ МАФИОТ
    те са кожодери
  • 17 И СЕГА

    5 3 Отговор

    До коментар #12 от "помисли":

    Ти помисли! Нима до сега не бяхме колония? Нима не обслужвахме чужди интереси? Нима не дойдоха двама сенатори да ни спрат Южен поток и АЕЦ Белене? Нима тиквоча не си призна че не е доволен, щото толкова неща изпълнил? Нима не спряхме изпълнениет на парламентарно решение за покупка на Грипен за да платил авансово на 100% ф16 със срок за доставка след 6 години? Нима не обсужвахме турския интерес като спряхме южен поток. А дори и газопровод им направихме през България за 3 милиара наши пари? Не мисля, че Радев е от хората, които ще позволят някой да му нарежда. Сао хора със савочувствие и достойство могат да отстояват интересите ни пред САЩ, Русия, ЕС и т.н. А никой от досега упровляващите не е показал такива качества, нито пък Петков и Василев са показари че играят по чужда свирка. Няма нищо, за което могат да бъдат упрекнати.

    Коментиран от #25

  • 18 АМОН

    9 3 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Програмата на ПП е доста интересна и обхваща доста области, казва още Бачийски !!!!

    НЯКОЙ ОТ ВАС НЯКЪДЕ ДА Е ВИДЯЛ И ПРОЧЕЛ ПРОГРАМАТА НА ТЕЗИ ДВЕ ЮПИТА?!!
    МОЛЯ ВИ АКО Я ПРОЧЕТЕТЕ Я СПОДЕЛЕТЕ!!

    УБЕДЕН СЪМ, ЧЕ ТАКАВА ПРОГРАМА НЯМА И ТОЗИ ОТ СНИМКАТА Е ЕДИН ИСТИНСКИ ЛЪЖЕЦ И МАНИПУЛАТОР КАТО ДВЕТЕ ЮПИТА!!
  • 19 Ето още един

    3 1 Отговор
    Олигарх мафиот ако прочетете кой е НИКОЙ НИКОГА НЕ БИ ГО ПОТРЕБИТЕЛ НИКОГА!!!!!!!!!! ИСКАМЕ ЛИ НОРМАЛЕН ЖИВОТ ИНФОРМИРАТЕ СЕ ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ МНОГО И ЗА УМНИТЕ ИЗМАМНИЦИ
  • 20 Кир

    5 2 Отговор
    Какво е общото между Валери Симеонов и Кирил Петков ??? И двамата са издигнати от Бачийски - единия през 2019 за евродепутат , а другия сега.Ако искате - вярвайте!!!!
  • 21 Българка

    4 7 Отговор
    Пожелавам усех на новата ПП. Асен Василев каза в интервю, че ще съди Тошко Йорданов за набеждаването и клеветата, че Василев е крадец на интелектуална собственост. Очаквам информация и за заведено дело срещу него от Татяна Дончева отново за набеждавене и клевета

    Коментиран от #27, #31

  • 22 АМОН

    10 2 Отговор

    До коментар #9 от "Сатана":

    МОЛЯ ТЕ,

    ТОЙ ЧЕЛ НЯКАКВА ПРОГРАМА НА ДВЕТЕ ЮПИТА , КОЯТО НИКОЙ НЕ Е ВИЖДАЛ.

    КЪДЕ Е ПРОГРАМАТА НА ТЕЗИ ДВАМА ХУБАВЦИ?!!!
    НЯМА ТАКАВА.
    ВСЪШНОСТ ИМА НО ТЯ НЕ Е ЗА НАС ПРОСТОСМЪРТНИТЕ.

    ЗА КОНСУЛТАЦИИ СЕ ОБРЪЩАЙТЕ КЪМ СЪВЕТНИКА ИМ ДАНИЕЛ ЛОРЕЛ.
    ВИЖТЕ КОЙ СТОИ ЗАД ТОВА ЛИЦЕ.
    НЕ Е САМО ШАЛОМ В КОЙТО ЕВРЕЙСКА ОРГАНИЗАЦИЯ ТОЙ Е РЪКОВОДИТЕЛ, НО И РЕГИСТРИРАНИЯТ В ИЗРАЕЛ КОНСУЛТАТИВЕН КОМИТЕТ КЪМ ИНЖЕНЕРИНГОВИЯТ КОЛЕЖ НА САМИ ШИМОН В КОЙТО СЕ ОТКРОЯВА ЛИЦЕТО НА СИНА НА ШИМОН ПЕРЕС - САМИ.

    Кой реди ТЕЗИ ЮПИТА на шофьора на самолет не мога да кажа, но мисля че РАДЕВ е един ФАЛШИВ ГЕРОЙ , КОЙТО НА ИЗБОРИТЕ ЩЕ БЪДЕ ПОМЕТЕН ОТ ХОРАТА НА ТИКВАТА И КАСКЕТА!!
  • 23 Неее

    6 0 Отговор
    Не можете да помогнете,защото вие не познавате нито един почтен човек в България.Тези пък живеещите в чужбина са с двойно гражданство и за нищо на света няма да си го захвърлят,за да бъдат оплюти от мафията.Кирил Петков не е случаен играч има гръб,кой ще се разбере
  • 24 ППП

    9 2 Отговор
    Нямат никаква програма.Ще го карат на яки подвизи без особен резултат и от ден до пладне.После ще си сформират онова за което се борят и бият камшиците в посока Кенеда.Кирчо не е отказал от канадското си гражданство а поради временно заемата му държавна длъжност го е преустановил.Дали е възможно,може и да е.За простосмъртните не е възможно обаче там са други законите
  • 25 Айде бе!??

    7 2 Отговор

    До коментар #17 от "И СЕГА":

    Най-послушния президент в историята ни. Каквото каже онова подобие на жена от Козяк и нашия застава мирно даже козирува на телефона.

    Коментиран от #26

  • 26 т-п трол гербав

    3 5 Отговор

    До коментар #25 от "Айде бе!??":

    Нещо бъркаш президента Радев с прецедента роско плиувналиев. Он срушкаше, ама не козяк, а бацу тулупа, щото тулупа го хвана за ушите и го направи жт обикновен бушон в МРРБ, прецедент на България. Я ми кажи какво е наредира онази от козяк, че Радев да го е изпълнил?
  • 27 LOSHIA

    2 3 Отговор

    До коментар #21 от "Българка":

    Хората не им вярват!А какво ще им пожелаеш точно ти,няма никакво значение!А и не се знае кой кого точно ще съди и кой ще бъде осъден!
  • 28 Престани

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    да лъжеш хората. Ти живееш в психоклиника и си на специален режим. Публикуваш глупостите и фантазиите си, седнал на една пейка. Понякога си играеш на стражари и апаши , но санитарите са ти свикнали. Нощем пишеш от един скапан телефон, докато не дойдат да ти го вземат и да те натъпчат с таблетки, които денем плюеш и не ги вземаш. Че няма да спреш у ясно, че няма как да озаптиш фантазиите си, но поне си пий таблетките.
  • 29 Ти остави

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    ами петни имената на стойностни хора, които нямат хал-хабер за него. Този е прибран на топло и го лекуват, но няма изгледи да се получи нещо.
  • 30 Леле

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "JEFF":

    извинявай. Кликнах грешно в бързината. Считай минуса ми за сто плюса!
  • 31 БСП в канала

    0 1 Отговор

    До коментар #21 от "Българка":

    Колега, правописа ти куца, не ПП, а ПКП.
  • 32 Гандалф

    1 0 Отговор
    Думам ти дъще, сещаи се снахо... един вид, готов съм за листите...
  • 33 Сек

    2 0 Отговор
    СЕК беше партия на няколко ченгенца и Жоро Манев, лично си лапаше от Автомагистрали
  • 34 Информиран

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Стига дращи глупости, бе клоуне. Шеф на Еконт е Николай Събев и е от Русе. Не че е по - различен от Прокопито.
  • 35 007

    3 1 Отговор
    Правене на политика в БГ е сложно нещо и досега малко са успели и това, което Борисов направи трудно вече може да се повтори. Методите, подхода бяха пригодени за нашата народна психология и част модернезирани "татови" номера на селски хитрец. Държание ту на диктатор, ту на слуга ненроден или на ЕС началниците, подплатено с висока активност, бърза реакция и задължително с добри икономически резултати. Не трябва да се забравя и кариерното му израстване с което има стаж за "политическа пенсия". Тези момЧури са тръгнали с лъжици колкото лопати, със съмнителен опит и успех до сега и подпрени от президента или наети най-вероятно, а той е с кратка и нечиста политическа кариера. "Всяка икономическа криза е предизвикана от някой амбиционен харвардец с добри намерения". Тези сладкиши, ако не знаят кой и защо го е казал, вероятно не са били в Харвард.

    Коментиран от #37

  • 36 Абе

    0 0 Отговор
    Тоз на човек не мяза, надпартиен проект напраил!?
  • 37 Бай Ху (By Who)

    0 0 Отговор

    До коментар #35 от "007":

    Много добре ом го каза 007.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове