Last news in Fakti

27 Септември, 2021 18:21 3 531 80

Кирил Петков: Водачите на листите ни вече са ясни

  • кирил петков-
  • продължаваме промяната

Той обясни при какви условия биха работили с ГЕРБ и ДПС

Кирил Петков: Водачите на листите ни вече са ясни - 1
Снимка: БГНЕС

От 20 август със сигурност не съм канадски гражданин. Това заяви в „Лице в лице“ по бТВ бившият служебен министър на икономиката в кабинета „Янев 1“ и настоящ лидер на „Продължаваме промяната“ – Кирил Петков.

По думите му от тази дата е уведомен от канадските власти, че цялата процедура е завършена. В началото на август ГЕРБ-СДС внесоха в КС искане за установяване на противоконституционност на указа на президента Румен Радев за назначаването на Петков в служебния кабинет заради двойното му гражданство.

Той обясни, че не се притеснява от решението на Конституционния съд по казуса и е категоричен, че това няма да му попречи за предстоящите избори и възможността да бъде депутат.

„Надявам се Конституционният съд да реши, че на 21 април, когато направих своето волеизявление, предадох всичките си документи, включително паспорт, към канадските власти, че това е датата, от която аз съм само с едно гражданство, и това е българското“, каза той.

Петков коментира, че срещат проблем с изискването за двойно гражданство при набирането на кандидати за листите си, защото срещат много млади и образовани хора, които заслужават да бъдат издигнати за депутати, но не отговарят на нормативната уредба.

По думите му водачите на листите вече са ясни, като той познава всеки един от тях и е уверен в тяхната почтеност.

Петков потвърди, че е готов да работи с „Демократична България“ и „Изправи се БГ! Ние Идваме“ в 47-ото Народно събрание. Относно ГЕРБ и ДПС, той каза:

„Даваме им такъв критерий, който според мен е леко невъзможен, но ако те го направят – браво! Това с „Извинявай“ няма да стане“, посочи той и допълни, че те трябва да покажат желание за смяна на главния прокурор и реформа в съдебната реформа, така че потенциалните виновници да се изправят пред Темида.

А за ДПС - да се разграничат от Делян Пеевски и да признаят за законовите му нарушения.

Относно споровете за образованието му, Петков обясни, че е придобил бакалавърска степен в Университета на Британска Колумбия, където е завършил „Финанси“. След това е работил 4 г. и от 2005 г. до 2007 г. е учил в „Харвард Бизнес Скул“, което е бизнес училището на престижния университет. По думите му това е пълната програма за магистърска степен.

Той обясни, че представители на „Продължаваме промяната“ са част от Инициативния кабинет, който ще издигне Румен Радев за втори президентски мандат.

„Той ни даде свободата за четири месеца да правим нещата, които вярвахме, че са правилни. Нито един път не ни вдигна телефона, за да каже: „Не го правете това.“. Асен Василев е единственият финансов министър, който сам избра кой да бъде шефът на НАП. Това не се беше случвало“, обясни Петков.

Бившият икономически министър призна, че президентът Радев ги е питал дали всичко около фирмите на Румен Спецов е наред, преди той да бъде назначен за шеф на приходната агенция.

„Спецов направи проверки, където никога не са се правили. Очакваме в следващите дни атаката отново да дойде силно, защото ревизиите започват да излизат. Когато хора ще трябва да плащат неплатените си данъци и то в милиони, ще чуете пак за неговото минало и други клевети“, каза Петков.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 36 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кафеви гащи

    43 18 Отговор
    а бойко се крие зад гроб хахахаха

    Коментиран от #30, #66

  • 2 Майна

    24 41 Отговор
    РАДВАЙТЕ МУ СЕ НА ТОЗИ ,,ГЕНИАЛНИК,,...Докато бил министър Кирил Петков при него дошъл … шефът на куриерската служба Еконт:

    „Дойде да ни помогне с данни, които само той притежава в неговия бизнес, като бяхме министри… Показа ми само, което той можеше да ми покаже! Показа ми икономическата стабилност на държавата как може да се определи по пратките. Само той може да ми покаже това. И ми каза – „Аз имам визия на транспортната карта на България“. Аз като го слушах, бях очарован. Каза ми – „аз знам кои са тапите“. И аз само го погледнах и си казах – ако това е нашият министър на транспорта в бъдеще, ето това е! Той ще бъде транспортен министър!“ТОЙ ЩЕ ВИ ОПРАВИ

    Коментиран от #17, #40, #46

  • 3 Чичо Гошо

    42 39 Отговор
    Ще бъдете първи. Имате подкрепата ни. Успех

    Коментиран от #36, #39

  • 4 Мекерето

    30 25 Отговор
    си е променило позицията за лъжата! Вече се надява да му признаят датата на подаване на документите! Но ние помним какво твърдеше! А най смешно беше, как никой не стоял зад тях! 😂😂😂

    Коментиран от #16

  • 5 Подкрепа за Борисов

    45 17 Отговор
    Къде е толупа? Що не се кандидатира за президент? Страхливец

    Коментиран от #12, #32, #69

  • 6 Радев

    40 19 Отговор
    Бойкоооо, страхувам ли те?

    Коментиран от #7, #71

  • 7 Абсолютно

    20 9 Отговор

    До коментар #6 от "Радев":

    Виж, че още не знае как да реагира. Мишка
  • 8 висок

    23 29 Отговор
    А документа, че не е канадец..... кога? Давам 400 лв да го закарате до Букурещ, да си вземе сертификата!
  • 9 тулупов

    19 14 Отговор
    Е и какво като си имал двойно гражданство. Думите на Парцалев бяха: Оправихте държавата че до г.зъ на Парцалев стигнахте. Дай предварителна платформа пък после надграждай. Българите ви следят всички. От тук нататък внимавайте.

    Коментиран от #47

  • 10 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    26 24 Отговор
    ПЕТКОВ
    ВАСИЛЕВ
    НДСВ
    2

    Коментиран от #22

  • 11 Пич

    22 30 Отговор
    Видяхте ли глупаци , които подкрепяте Радевистите , как ви го заглавиха... Ще вземат парите от печелившите държавни фирми , и ще ги дават на частниците... Народните пари ще отидат за нови бентлита...!!!??? Вместо с тези стотици милиони да индексират доходите с 15-20% , за да поднесете кризата , ще правят богатите още по богати... А вие им се радвайте в идиотски унес , и чакайте спасение от Кирчо и Кокорчо... Радев продукшънс... Ще участвате във филм на ужасите... А вие се радвате , и ще гласувате за такива... Егати...

    Коментиран от #35, #48

  • 12 Защото се

    13 7 Отговор

    До коментар #5 от "Подкрепа за Борисов":

    скара с "жените" си и пак се скри!
  • 13 българка

    19 17 Отговор
    Който е осъдил безобразията на Борисов-Гешев-Пеевски-Доган и сие и е повярвал в мисията на Петков и Василев, ще устои на компроматната война на мафията!
    Да направим така, че да не бъдем "дъното" на Европа!

    Коментиран от #26, #52

  • 14 Чуете ли,

    23 12 Отговор
    че някой непрекъснато да говори за „почтеност“, имайте едно наум.

    Ако пък говори и за „промяна“, бъдете още по-внимателни – особено, когато ви казва, че ще „продължи“ промяната – а вие сте наясно, че нищо няма да продължи, понеже и нищо още не е започнал.

    Ако този особняк е български политик, тогава вече неизбежно ще си спомните онзи лаф, според който на някои хора не бива да оставяте дори и кучето си за пет минутки…

    Напоследък прословутото Харвардско Дуо/Петков и Василев изхвърля лекомислено въодушевление в индустриални количества и така пропуска и очевидни нелепости.

    Дуото се държи като терористична група и ефектът от напъните му ще бъде само един: допълнително разпрашаване/пулверизиране на политическите субекти – и накрая ще се получи една чорба, в която ще плуват няколко дребни партии с еднаква тежест, еднакво лицемерни и еднакво алчни за власт.

    Това пък ще направи невъзможно каквото и да съгласие в Парламента/ с очакваните последици от това.

    Коментиран от #15

  • 15 Медиите

    17 7 Отговор

    До коментар #14 от "Чуете ли,":

    сякаш дори не чуват, какви ги говорят Топките и упорито разпространяват нелепостите им.

    Те не се трогват, дори когато единият от тях използва думата „почетени“ – и публиката трябва да се досети, че той има предвид „почтени“.

    Той не може да изговори правилно една дума, обаче вече я е извезал на байрака си…

    Медиите обаче не проявяват дори елементарно любопитство към подобни привидно неволни лапсуси, защото вероятно се опасяват, че те могат да ги отведат в тъмните подмоли на съзнанието.
  • 16 Върви да

    6 4 Отговор

    До коментар #4 от "Мекерето":

    гледаш повторението на "Лице в лице" и пак дрънкай. Абе, като живеете на село телевизия нямате ли?!

    Коментиран от #29, #56

  • 17 ПЛОВДИВ

    10 6 Отговор

    До коментар #2 от "Майна":

    къде е ПОСЛЕДНИЯ СОФИЯНЕЦ да ни обясни къде е кординатор как се казваъде има ресторант

    Коментиран от #21

  • 18 Атанасов

    18 9 Отговор
    Никога досега не сме се сблъсквали с такива шармантни особи в българската политика, любезно казано. Ако имат успех, това ще е най-голямата Шашма на Прехода.

    Абсолютна шашма: преляха си от влиянието на Радев – дали с или без неговото участие, това не е толкова от значение; подхвърлят на публиката безобразни преувеличения; единият беше наречен от бивш свой бизнес- партньор „много умен крадец“.

    Другият тържествено съобщи, че в министерството на икономиката са депозирани повече от 600 инвестиционни намерения от чужбина – а, в същото време се оказа, че чуждестранните инвестиции са намалели с над 60 процента.

    В такива случаи Народът казва „Иди се гръмни, левак!“ – без да споменава нищо за топки. Царе са на празните приказки. Ако се доверите и на тия, ще излезе, че вече за нищо не ставате, свършени сте.

    Коментиран от #20

  • 19 басма не цепя

    10 2 Отговор
    за сега няма да гласувам,ше изчакам и ще гледам като съдия спортна среща, като наближат изборите този,който се държи държавнически и мисли наистина за арода си,мож и да слечели гласа ми!
  • 20 Иван

    16 4 Отговор

    До коментар #18 от "Атанасов":

    Ще правят нова политика, а търсят в кой от полозите на изпадналите партии да се приютят. Дори искат да купят някоя от тях. С какви пари?
  • 21 Майна

    5 6 Отговор

    До коментар #17 от "ПЛОВДИВ":

    Каза ,че е някакви храсти, обграден...,няма ли вест от него
  • 22 ей лъжльо

    15 7 Отговор

    До коментар #10 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Истинския Козлудуй почина , ти си трол на опг герб .
  • 23 Пич

    12 12 Отговор
    Най накрая Гешев трябва да се задейства , и да видим защо народните пари се дават в ръцете на олигарсите... Казах ви , че за това са ги докарали , но вие умнеехте , и ги обявихте за почтен и даже ... Казах ви , и че идват да ви дерат кожите , ама на глупаците никой не може да помогне... Призовавам всички умни хора да гласуват за ГЕРБ , защото идиотите ще затрият държавата...

    Коментиран от #57

  • 24 Полигамията

    16 5 Отговор
    с гражданството на Кирето Петков :

    Юридическият съветник на Департамента по правосъдие на САЩ Джесика Ким и секретарят по политико-икономическите въпроси на американското посолство Марина Грейсън са оказвали натиск върху съдии от Конституционния съд да се произнесат в полза на Кирил Петков .


    Натискът от страна на американците да бъде допуснат Кирил Петков до изборите е огромен !

    Коментиран от #25

  • 25 За пореден път

    15 6 Отговор

    До коментар #24 от "Полигамията":

    този абсолютен мошеник и психопат се постави над българската Конституция и се подигра с цялата държава!!!!!

    Нямало проблем , че е нарушил основния закон на страната като е попълнил декларация с невярно съдържание , за да стане министър!!!

    Това е нечувана наглост и мерзост!!!!

    Изобщо няма да коментирам инфантилната Цветанка, която въпреки хилядите лъжи и нелепици, които изрече този идиот мълчеше угоднически платено!!!

    п.с. Още една от лъжите на този психопат се потвърди: не е завършил университета в Харвард , а университета във Ванкувър!!!!
  • 26 Ти си на дъното

    11 1 Отговор

    До коментар #13 от "българка":

    На простотията. Друг такъв кон с капаци няма.
  • 27 Maf1ata BG

    9 11 Отговор
    "Продължаваме промяната" ще разследват всички далавери на ГЕРБ и ДПС!

    Коментиран от #34

  • 28 Делта вариант

    17 3 Отговор
    където и да пипна мрежата все за Кирил П. и прочие. Яко наливане!

    Коментиран от #31

  • 29 Имаме

    7 2 Отговор

    До коментар #16 от "Върви да":

    И на село дават същото като у градо! Ама ти у градо от не чу кво каза мекерето бре прокопиевче? Ясно е, е щом си соросня, си фен на лъжите, продажничеството и предателството!
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Е нали

    10 2 Отговор

    До коментар #28 от "Делта вариант":

    кръга капитал трябва да ги наложи! По всички медии ще има калинки! Нали трябва да обработят стадото!
  • 32 Защото не е тъп

    4 3 Отговор

    До коментар #5 от "Подкрепа за Борисов":

    Като тебе
  • 33 Наблюдаващ

    14 4 Отговор
    Продължаване на измамата .Най -изпечените мошеници са учили в престижни университети.
  • 34 Докато

    5 2 Отговор

    До коментар #27 от "Maf1ata BG":

    намести лостовете на държавата в ръцете на кръга капитал!
  • 35 Veso

    4 4 Отговор

    До коментар #11 от "Пич":

    Що не индексираха доходите с 15-20% предишните?

    Коментиран от #41, #42

  • 36 Гледай си прасето

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Чичо Гошо":

    И се образовай , та да не говориш глупости.
  • 37 Сатана

    14 5 Отговор
    КирЕ Канадски ,Харвардския измамник да си покаже дипломата .С партия ВОЛТ Българите ще настигнат по доходи Горна ВОЛТА
  • 38 Хуарбуса

    16 6 Отговор
    Тези ще занулят Славуца! Ще го пратят извън борда! Избирателите и на двете партии са едни и същи! Търсещи вечния месия , който да ги оправи ей така те без да си мръднат пръстите. Сега като не бяха оправени от чалгаря се прехвърлят при тези!

    Коментиран от #43, #63

  • 39 изрод от ГЕРБ

    6 4 Отговор

    До коментар #3 от "Чичо Гошо":

    Ще бъдат първи,ама друг път!
  • 40 тулупов

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "Майна":

    А кой да разбира от пътища и инфраструктура бре?
  • 41 Пич

    5 3 Отговор

    До коментар #35 от "Veso":

    Ако предишните не са индексирали доходите , кой според теб го правеше... Да не си живял на Марс досега...
  • 42 Тъпанар такъв

    8 14 Отговор

    До коментар #35 от "Veso":

    ГЕРБ удвоиха заплатите и пенсиите по време на управлението си , а икономиката растеше двойно на европейската.

    Коментиран от #45, #49, #53, #67

  • 43 LOSHIA

    6 8 Отговор

    До коментар #38 от "Хуарбуса":

    Ще го занулят Слави,кога бор роди сливи.Но вашето зануляване е НЕИЗБЕЖНО!!
  • 44 А Доган?

    4 3 Отговор
    От него ще се разграничи ли някой?
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 ИСТИНАТА

    4 4 Отговор

    До коментар #2 от "Майна":

    Не вярвайте!
    Не вярвайте нито на старите, нито на новите политици!
    Докато не демократизират изборите, както в ЕС!
    Като премахнат прага на преференциите и избираемите места!
    Иванчева получи повече гласове
    от всички кандидати за европарламента, на не стана евродепутат, нали?
    Не им вярвайте!
    Докато не променят избирателния закон в съответствие
    с чл. 6.ал.2. от Конституцията на РБ!

    Не им вярвайте!
    Докато самите депутати, нарушават Конституцията!
    Като гласуват по партийна команда!
    А не по съвест!
    Както повелява чл.67 . от Конституцията на РБ!
    До тогава!
    Не им вярвайте!
  • 47 Тъп ли си или си

    5 0 Отговор

    До коментар #9 от "тулупов":

    Прост. Или са почтени , или не са . Средно положение няма.
  • 48 Морски

    4 0 Отговор

    До коментар #11 от "Пич":

    Ти за кой предлагаш да гласуваме и какъв е твоя избор?
  • 49 виц на деня

    4 1 Отговор

    До коментар #42 от "Тъпанар такъв":

    ХАХАХАХХАХАХАХА по - голям виц не бях чувал :)
  • 50 Хаха хаха ха

    6 3 Отговор
    Борисов се скри в миша дупка!
    ИТН го започнаха.
    ПП ще го довършат!
  • 51 Ами

    10 4 Отговор
    Като разбраха ,че Спецов е знаел за ревизията и,че дължи 1,5 мил.данъци,преди да продаде фирмата си на" бушон",какво стана.Сега всички знаят,че Кирил Петков е подал декларация с невярно съдържание и...Какво от това?!Ще натъманят нещата.За мен въпросът е ПРИНЦИПЕН.Щом за нещо толкова очебийно лъже и държава и Президент,още за колко неща ще ни лъже нас,обикновените хора.
  • 52 БЪЛГАРКА

    4 1 Отговор

    До коментар #13 от "българка":

    къде е лъжливия ти приятел ПОСЛЕДНИЯ СОФИЯНЕЦ който копира никове и се подиграва над ХОРАТА в неравностойно положение
    той е СТАМАТ МАГАРЕТО РАДИО АЛТАФ ГОЛЯМ СМЯХ МИЛЕНА ХУМАТА
  • 53 ИСТИНАТА

    5 3 Отговор

    До коментар #42 от "Тъпанар такъв":

    Стандартът на живот на българите в ЕС е плачевен!

    Стандартът на живот може да се сравни,
    като се измери цената на даден набор от стоки и услуги във всяка държава спрямо доходите.
    която се нарича стандарт на покупателна способност (СПС).
    Сравнението на БВП на глава от населението със СПС
    представлява стандартите на живот в ЕС.

    Да погледнем само към бившите соц.страни:

    България-51
    Хърватия-64
    Румъния-65
    Латвия-69
    Унгария-71
    Полша- 71
    Словакия-71
    Литва- 81
    Естония-82
    Словения-87
    Чехия-92

    Както се вижда от сравнението
    с другите бивши соц.страни-
    след три мандата на Борисов,
    положението на българите е трагично!
    С руска енергийна примка на шията!

    Следствие на безнаказаните кражби на
    Борисов, Пеевски, Гешев и шайката им!
    Както се видя от разкритията на служебното правителство!

    Наближават избори!
    Дали пак ще ни ограбват шайкаджии-
    ти избираш!

    Коментиран от #58

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Морски

    1 1 Отговор

    До коментар #45 от "Yрoд недей лъга":

    Браво!Добре му го каза на този мър...як
  • 56 изрод от ГЕРБ

    7 0 Отговор

    До коментар #16 от "Върви да":

    Защо смяташ,че някой вярва накупени медии?
  • 57 Морски

    1 1 Отговор

    До коментар #23 от "Пич":

    Много дразниш пе...ал!

    Коментиран от #59, #64, #65

  • 58 Не може да си станал последен по доходи

    5 8 Отговор

    До коментар #53 от "ИСТИНАТА":

    В ЕС , ако преди това не си бил поне предпоследен. Ние винаги сме били последни. Но от идването на ГЕРБ , се живее много по добре. Сега глупаците с тъпия си избор ще променят това на към много зле.

    Коментиран от #74

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Избирател

    5 1 Отговор
    чe тe трябвa дa пoкaжaт жeлaниe зa cмянa нa глaвния прoкурoр и рeфoрмa в cъдeбнaтa рeфoрмa, тaкa чe пoтeнциaлнитe винoвници дa ce изпрaвят прeд Тeмидa.
    A зa ДПC - дa ce рaзгрaничaт oт Дeлян Пeeвcки и дa признaят зa зaкoнoвитe му нaрушeния.

    Тия щом шикалкавят така няма да ги бъде - промяна с ГЕРБ и ДПС на власт няма как да стане.

    Колко му е да изгърмят няколко бушона и пак мафията да е на власт. Тия толкова са безскруполни че ще жертват и Пеевски и Гешев но ще са на власт.

    Не заявят ли твърдо че в никакъв случай няма да правят коалиция с ГЕРБ и ДПС ме губят като избирател.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 LOSHIA

    4 4 Отговор

    До коментар #38 от "Хуарбуса":

    Защо плюеш винаги Слави? Всички знаят защо!СТРАХ!.......СТРАХ!.......СТРАХ!.......И по този начин си въобразяваш,че една лъжа или клевета повторена 100 пъти, ще бъде истина? Няма да ти се получи!!!!!!!
  • 64 Ядосвай се тогава

    2 1 Отговор

    До коментар #57 от "Морски":

    Глупако
  • 65 Пич

    2 2 Отговор

    До коментар #57 от "Морски":

    С кое точно не си съгласен , или мислиш , че съм излъгал , или прекалил... Ако можеш , отговори не като провинциален простак , като какъвто си се представил... Ако това ви е възпитанието и изказа на привържениците на " новите " , ясно е за хора с какъв интелект става дума...
  • 66 ПЕНЦИОНЕР

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "кафеви гащи":

    ...... КИР ЧО.... БОШ ЛАФ... ЗНАЕШ ЛИ КОЕ!????.... ТВОЕТО ГОВОРЕНЕ ПО МЕДИИТЕ..... НЯМА ЛОГИКА, ЗАДАДЕН ПЪТ,РЕШЕНИЯ... ... ИМА ЕДИН ХАОС.... ША БЕРЕШ ПЛОДОВЕ СКОРО..... НА14. 11....МНОГО ХОРА ША РАЗОЧАРОВАШ.... С КАМАНИ ША ТА ГОНЯТ.... УСМИРИ СА, ЧЕ ША ТИ СВЪРШИ ГОРИВОТО... !!!!!
  • 67 Лелееее

    2 0 Отговор

    До коментар #42 от "Тъпанар такъв":

    Ти от махалата ли си? Основно образование имаш ли
  • 68 XAAXAAAXA

    1 0 Отговор
    абе обяснете на електората за кой точно да фъргат глас ! за жонтра или за кокорчо? нещо мекици кафе бира ше има ли и кеш?
  • 69 Идиот

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "Подкрепа за Борисов":

    Това би било добре за една президентска република, каквато не сме. Тъй като сме парламентарна, за мен по-важни са парламентарното мнозинство, правителството и министър-председателят.Та по същата логика Борисов може да призове Радев да си направи и оглави партия и да се яви на парламентарни избори в битка за премиерския пост, вместо да се крие зад поста и имунитета си на "Дондуков" 2.Засега Радев си прави партия, но отрича и си мълчи. Борисов пък си има партия и президентски кандидат, но също си трае.
  • 70 00000

    0 0 Отговор
    Пращайте го тоя сладур в Афганистан за държанка на талибаните.
  • 71 БОКО ТИКВАТА

    1 2 Отговор

    До коментар #6 от "Радев":

    Глей само как ще се завърна с БЯЛА ЖИПКА! ХА ХА ХА АХАХА
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Из интернет

    2 0 Отговор
    Юридическият съветник на Департамента по правосъдие на САЩ Джесика Ким и секретарят по политико-икономическите въпроси на американското посолство Марина Грейсън са оказвали натиск върху съдии от Конституционния съд да се произнесат в полза на Кирил Петков .
    Натискът от страна на американците да бъде допуснат Кирил Петков до изборите е огромен !
  • 74 Варна

    0 0 Отговор

    До коментар #58 от "Не може да си станал последен по доходи":

    Въобще нямаш идея на къде се движат нещата! - Не сме били по- зле от времето на Иван Костов. - Когато искаш да се информираш какво се случва започваш да се ровиш в справките, а не да слушаш глупости по телевизията - Защото едно е да слушаш глупости особено от устата на ББ, който хабер няма от икономика и съвсем друго е да провериш истината през числата от справките. Но за това трябва да имаш съответната икономическа подготовка. - Ако я нямаш , нищо няма да разбереш от таблиците.

    Коментиран от #78

  • 75 Варна

    2 0 Отговор
    Все повече се притеснявам след всяка изявление на тези момчета, въпреки, че са ми симпатични! - След толкова политическо порно за последните 30 години съм мнителен и то не малко.
    Въпросът е че виждам пропуски в думите им и то не малко! - А това е притеснително! Щото няма никакво значение от университета ако имаш само теоретична подготовка. - Налагането на разни хора без подходящият опит с дипломи от чужди университети въобще не ме радва! - До тук виждам хора без опит, които дори не познават данъчната ни система! - Не познават и начина на работа на държавата и накрая тези хора ... - А бе не виждам зад гърба им солиден опит от поне няколко работни места. Разни 30- 35 годишни дето вчера завършили и натрупали 5-6 години стаж да ги назначаваш да управляват държавата е меко казано глупаво. - Не че ББ не свали толкова надолу летвата... - Но не ми се иска да повтаряме за пореден път една и съща грешка!
  • 76 ТРЕЗВЕН

    1 0 Отговор
    Герб да престанат да плюят след като загубиха - това не е нормално.Погледнете уважаеми от ГЕРБ -питам Ви само едно - за 12 години Вие не съумяхте да преодолеете тези социални помощи /хранителни/а се тикате да управлявате отново.Всъшност за тези 12 години управление нямаще имаше -бащиния.
  • 77 Тапата

    4 0 Отговор
    К. Петков заяви, че 600 човека, техни близки, познати и приятели ще участват в проекта им. С тези хора, които са почтени смята да спечелят изборите и да управляват страната. Това много прилича на модела "Чакалите", който трябва да замени модела "Борисов".
  • 78 Таблиците си мислите , че имат значение

    1 0 Отговор

    До коментар #74 от "Варна":

    Вие , по младите , затова по лесно се лъжете. Аз съм живял при всичките лично.

    Коментиран от #79

  • 79 Варна

    0 0 Отговор

    До коментар #78 от "Таблиците си мислите , че имат значение":

    Бе аз не съм първа младост, но това е друга тема!- Какво значи аз съм живял при всичките лично? - При кого?
    Иначе таблиците имат голямо значение стига някой да разбира информацията вътре! - Нямат значение числата само ако не знаеш защо са там и каква информация стои зад тях.
  • 80 Иван

    2 0 Отговор
    Киро и аз от днес съм канадски гражданин.Днес подадох молба за гражданство. Няма значение Канада кога ще го одобри
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове