Last news in Fakti

28 Септември, 2021 14:25 2 904 34

Мартин Димитров: Петков и Василев ще мобилизират негласуващите

  • мартин димитров-
  • петков-
  • василев

Икономистът бе категоричен, че хората не бива да бъдат плашени с Виденова зима, защото имаме валутен борд, който спира възможността за процеси, които да доведат до такъв срив

Мартин Димитров: Петков и Василев ще мобилизират негласуващите - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Ако бяхме направили предизборна коалиция, можеше да се борим за първо място и да получим първи мандат за съставяне на правителство. Не се притеснявам, че наши избиратели ще гласуват за проекта на Кирил Петков и Асен Василев. Това каза пред Nova News Мартин Димитров от "Демократична България".

Според него "Продължаваме промяната" има потенциал да мобилизира досега негласували избиратели.

Той коментира и предстоящия президентски вот. Димитров от една страна смята за правилна подкрепата на Румен Радев за антиправителствените протести преди година, но от друга по отношенията към Русия мненията им не съвпадат.

Бившият депутат коментира и напрежението в енергетиката.

"Компенсациите за бизнеса ще искат нова актуализация на бюджета. Има нужда от компенсация. Няма провал на пазарната икономика, а на държавната регулация през последните години", заяви той.

Икономистът бе категоричен, че хората не бива да бъдат плашени с Виденова зима, защото имаме валутен борд, който спира възможността за процеси, които да доведат до такъв срив.

"Но ако искаме растежът да продължи, трябва да бъде избрано работещо правителство, трети неуспешен опит ще бъде опасен за икономиката", убеден е Димитров.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ШиШиШиШи

    20 2 Отговор
    Нищо не казват за Енергетиката и престъпните концесии
  • 2 Уйке

    19 2 Отговор
    И ще вземат много от гласуващите за вас!
  • 3 Дъртият 🔵🔵🔵🔵🔵2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣🔵🔵🔵🔵🔵

    6 8 Отговор
    Този път си напълно прав.
  • 4 Българка

    12 31 Отговор
    За ДБ гласуват предимно хора, които са работещи и искат върховенство на закона, наказания за разбойниците, които попиляха България и растеж в икономиката. Призовавам всички, които са подкрепили на 11.07 ДБ, да гласуват отново за ДБ. Те имат готови експертни законопроекти, показаха уравновесеност, експертност и последователност.

    Коментиран от #6, #9, #12, #13, #16

  • 5 Юсуф

    10 3 Отговор
    Я Тоа ха гнявих у градинката до Банята.
    Шекер кадъна
  • 6 Дъртият 🔵🔵🔵🔵🔵2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣🔵🔵🔵🔵🔵

    9 20 Отговор

    До коментар #4 от "Българка":

    Аз ще гласувам за ПП.
  • 7 ген Столти

    18 4 Отговор
    Пасторе, ти и за цената на тока не се притесняваше, та сега и за едни избиратели ще ти пука.Велик си Празнодумецо.
  • 8 О Т Н О В О летим в Неизвестното както с

    19 1 Отговор
    И Т Н ! Нямаме Идеология ! Нямаме Цел ! Нямаме ПРЕДСТАВА какво ще СЪДАВАМЕ !
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 пешо

    16 2 Отговор
    и вас никой не ви иска , така че не се слагайте там
  • 12 НеБългарка

    25 7 Отговор

    До коментар #4 от "Българка":

    За ДБ гласуват предимно реститутки и неофашисти бълващи змии и гущери срещу БСП и Русия.Само вижте изцъкленият поглед на Атанасов и ще ви стане ясно какви психопати има там.
  • 13 пешо

    10 5 Отговор

    До коментар #4 от "Българка":

    оди се пери с магаретата
  • 14 Вонбон

    11 1 Отговор
    Така ти се иска ама няма да стане,значи не познаваш българина,още повече шоплука
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Вонбон

    9 3 Отговор

    До коментар #4 от "Българка":

    А ти си българка колкото аз македонка анадъмо!
  • 17 до дб

    11 0 Отговор
    Ако налагате ваксини и зелени паспорти ще гледате парламента през крив макарон, замерян с яйца!
  • 18 КАКВО ни вдъхновява и мотивира днес в

    4 7 Отговор
    ДОВЕРЧИВОТ към тези две личности , без Политически ОПИТ , без Силови Институции, без Партийна подкрепа с Филосовия - Цели - Задачи, Ръководни кадри - Средства , Регламентиращи документи ! Не че досегашните са били опитни , но тръгвайки само с ИНТУСИАЗЪМ срещу "планина " от огромна корумпирана държавна Система , окопавала се дълбоко Тридесет години е по-скоро Самонадеяност както бе със Ботев и Левски ! С 200 души срещу ИМПЕРИЯТА Г Е Р Б . Народа е като Овцете - една минели през реката и останалите след нея ! Нека вспомним любовта към Звездата Слави и ИТН ! То бяха надежди , то бяха похвали , то беше радост , то беше народен празник и ликуване ! И се оказа че Кравата е мъжка - мляко няма , ни теле ! Пак ли българина МЛЯКО няма да яде ! Знаели някой КАКВО , КАК и с КАКВО ще създаваме, Колко ВРЕМЕ и КАКВИ Сили, Средства и Усилия са нужни и от КОГО ?
  • 19 Мечтаем , Гадаем , Надявамели си

    9 0 Отговор
    Или отново ще ИЗБИРАМЕ най-малкото зло ! Криминална Гангрена без "РЯЗАНЕ" , не се лекува !
  • 20 И Д Е О Л О Г И Я Т А ни я Няма !

    5 0 Отговор
    А без нея и КОЧИНА не се захваща да ковеш !
  • 21 1-ви от Софето

    9 7 Отговор
    Димитров тези двамата аслани ли ще ме накарат да гласувам бе студиен плъх.
  • 22 Ако грижата към НАРОДА не е главната ЦЕЛ

    5 2 Отговор
    На една Държавна политика и Идеология - означава Криминал - Капитализъм и Саниран Фашизъм с Геноцид !
  • 23 Защо България не е Народна Република ? ?

    5 2 Отговор
    А това означава , че в нея НАРОДА е извън Полезрението , сиреч Дете без МАЙКА ! А не се ли хорате " пчелите " , които носат меда в кошера ? Какво очакваме от "КОШЕР " без " ПЧЕЛИ " ? Идеологията трябва да поставя на първо място гражданите на републиката а не олигархията ! А това днес не се ЧУВА ! И е много СТРАШНО !
  • 24 У нас витае огромно НЕВЕЖЕСТВО !

    2 0 Отговор
    Ние какво желаем и как да го постигнем ! Чувал съм да казват Държавно Строителство а ти чувал ли си ?
  • 25 Кинжал

    9 2 Отговор
    Мартино, ти икономист ли беше?! Каква пазарна икономика и каква държавна регулация, това са две изключващи се неща?! Хем искате капитализъм , хем пък искате по социалистически да го регулирате. Същото важи и за отношението ви към Русия, хем искате достъпни и евтини енергоизточници, хем мразите Русия и непрекъснато я ругаете?! Та хайде моля те, я се уточнете там психо-десните какви ги бръщолевите, защото изглеждате жалки!
  • 26 Мартин Димитров Обасни на ААТАНАСОВ

    7 2 Отговор
    Че Крим и Русия са по голями от него и не може да ги Глътне!! Да почете малко История Атанасов, за Кримски войни, кой е участвал в тях от Кога Крим е част от Русия?? Да спре да се прави на Ястреб, защото ви се топи електората, като му слушат глупостите!!!
  • 27 Обясни

    6 0 Отговор
    Обясни на Ат. АТАНАСОВ
  • 28 Гост

    4 5 Отговор
    Това да не е война, че да ни мобилизират? Явно, че тези са тръгнали с рогата напред. Никой и никого не може да мобилизира хората , отвратени от политиците да гласуват , особено пък за човек, който е подвел държавен глава/ независимо който и да е / и друг, за когото официално беше съобщено, че е международен измамник.
  • 29 не гласувам

    6 3 Отговор
    В червеното блато никой не може да ме мотивира да гласувам.
  • 30 едва ли

    5 1 Отговор
    Още повече , че помня една поука от дядо ми. Той казваше - "Внимавай, когато се доверяваш на непознати хора. Вглеждай се в тях, премисляй думите им. А ако постоянно се смеят, докато ти говорят, два пъти по внимателен
    бъди. Многото усмивки са като умишлена завеса, зад която често пъти се крие злото". Помня още много съвети от милия ми дядо.
  • 31 Мравояд

    3 4 Отговор
    ДО МЛАДИТЕ ХОРА,,,, ЕТО ЗАЩО НЕ ВЯРВАМ НА КПКОРЧО ХЮМНЕТО И МОШЕНИКА ОТ УШ ХАРВАРД ПЕТКОВ И СЕГА, Първо беше пр, Тагарев,,, палеше вода по телевизията и ни обещаваше да бъдем Кувейт на балканите. После Джпрдж Ганчев /не ме гледай умно българино /След това царо,,, юруш но вместо платина той излезе Пернишка ламарина. Ппсле Станишко, Орехчето и сега КИРИ ФАКИРО И КОКОРЧО ГЙОТВЕТЕНА СЪС ОДОБРЕНИЕТО НА РУНДЮ РЕШЕТНИКОВ СЪС ПАРИТЕ НА ПРОКОПИЕВ И СЪС ОДОБРЕНИЕТО НА КГБГЕНЕРАЛА, Затова млади хора ние по въздрастните не вярваме вече на мисии и отиваме на сигурното. Във мимента сигурното няма алтрнатива и е най доброто поне засега
  • 32 Васил

    5 1 Отговор
    Не, всъщност Петков и Василев ще вземат гласовете на ДБ, които не показаха с нищо, че ги заслужават в два парламента вече.
  • 33 гражданин

    1 2 Отговор
    Щом от Хасково Асен Василев не одобрявате, значи сте tapazi, за което на латинеца се извинявам. Лондон гласувайте и подкрепете 2 млади А и К доказали се като вас, не чак толково умни сте като тян но... (в Германия, математици, психолози...), но са супер са, ние сме твърдо за Асен Василев. Готини младежи. Конкуренцията е жестока по света. Свиквайте хора.
  • 34 АзАзАзАз

    0 0 Отговор
    Казват, как да не казват. Нямало нужда от Белене. И нямало пари от ес-а, ако не закрием въгледобива. За концесиите, вярно, че мълчат.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове