Last news in Fakti

1 Октомври, 2021 13:50 3 805 17

Илиян Василев: Слабото място на Радев- комбинацията с вицепрезидент хард БСП

  • илиян василев-
  • румен радев-
  • слабо място-
  • вицепрезидент-
  • хард-
  • бсп

Борисов ще изчезне от пейзажа. Ще го скрият, защото появата му ще изтрие, дори малките шансове на Герджиков, смята дипломатът и енергиен експерт

Илиян Василев: Слабото място на Радев- комбинацията с вицепрезидент хард БСП - 1
Снимка: БГНЕС

"Слабото място на Румен Радев е комбинацията му с вицепрезидент хард БСП, което в съчетание с личните му пропуски в евроатлантизма и проруските енергийни и други проекти, му трупа пасиви. Не говоря за това дали така е в реалност, тъй като не той се срещна с Решетников, а Борисов и Доган, а за възприятия. Ерго, дясно, западното и евроатлантическото му кредо е с остри дефицити. За това настоявах да не бърза да издига тази двойка, а да се опита да взема за вице някой с различен идеологически профил, но всуе. И сега дясното и нормалните демократи трябва да гласуват за Илиана Йотова?!?!"

Това коментира в социалната мрежа дипломатът и енергиен експерт Илиян Илиев за предложените кандидатури за президент и вицепрезидент от различни партии.
"Разбира се, докато темата корупция е по-важна от темата идеология, той ще има предимство пред Герджиков. Но се страхувам, че темата криза скоро ще измете всички други теми и там ще се появят нови месии. Съвсем правилно, Радев не забелязва новата кандидатура, а полемизира с Борисов, мастърът на Герджиков. Погледнете и Инициативния комитет на Радев - колко са хората с влияние и представляващи център, дясно, атлантическо? Не направи много в сферата на енергетиката, защото се уплаши да пипа в авгиевите обори на Борисов и Доган.
За това твърдя, че ДБ трябва да обособи своя територия, между мутрите на Борисов и генерала Радев, със свой кандидат, за да не остави този терен на Герджиков - който е лице на Доган, Пеевски и Борисов и да балансира Радев. Жалкото за нас като нация, че ректорът на топ университета ни /след 1200 място в света, което само по себе се показател за "царството му на село" и за ниските критерии за оценка на качествата му като ръководител/ трябваше да бъде сред духовните и морални водачи на нацията, да защитава народа и здравия смисъл от мутрите на Доган, Борисов и Пеевски, а той мълча през цялото време - силно и оглушително.
И сега щял да обединява корумпираните и ограбените, щял да хвърля мостове, за да запази всички тези политически мутри - от Пеевски до Борисов, и олигарсите им от отговорност.
Именно за да се запази територията на нормалността ДБ трябва да излезе от окопите и да представи свой кандидат, който да даде алтернативата между Радев и Герджиков.
Борисов ще изчезне от пейзажа. Ще го скрият, защото появата му ще изтрие, дори малките шансове на Герджиков", казва още Василев.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Наблюдател

    8 11 Отговор
    Моята прогноза
    Направена на 01.10. 2021 година. Вече бях прогнозирал че изборите ще са 2 в 1. Сегашният президент ще спечели на първи тур срещу всички останали включително и кандидатът за президент професор Герджиков.
    ГЕРБ ще получи малък спад в резултата а има такъв народ по-голям и ще остане на второ дори трето място
    БСП съвсем малко ще увеличи резултата си и ще запази и дори леко може да надвиши резултата на има такъв народ
    За ДПС предвиждам запазване на получените досега резултати дори съвсем малък спад поради особеностите на техния електорат и сложността на изборите с машини.
    Изправи се ще бъдат на ръба на четирите процента с еднаква вероятност да са малко над или малко под този процент
    Петков и Василев каквото и да направят ще бъдат едни от многото.
    За всички досегашни"патриоти"общо предвиждам не повече от 3%.
    Възраждане както и изправи се ще бъдат плътно до четирите процента с голяма вероятност да ги прехвърлят.
    Предвиждам голям спад на гласове за ДБ поради тяхната непоследователност и отлив на гласове към други политически формации

    Коментиран от #8

  • 2 101010

    12 9 Отговор
    Комбинацията на Румен Радев с Йотова гарантира пълна подкрепа на целия електорат на БСП за тази кандидат-президентска двойка
  • 3 Тая

    9 6 Отговор
    жена дори на пищната сватба на сина си в Правец , настани Президента и жена му на една маса с Герговия свинар ! Или е много проста , или играе ! Само вреди от нея !
  • 4 bbb

    16 9 Отговор
    Агент Сашо тия като тебе дето гласуват за цървула Радев нито са демократи нито са нормални
  • 5 НА РАДЕВИЯ САМОЛЕТ

    13 3 Отговор
    ЕДИНИЯ КОЛЕСНИК„ БИЕ ”НА ЛЯВО,ДРУГИЯ КОЛЕСНИК „БИЕ” НА ДЯСНО ...ДАЛИ ЩЕ ОЦЕЛИ ПИСТАТА ЩЕ ВИДИМ НА 14.11.😁А ЗА ГЕРДЖИКОВ—ЗАВИСИ КОИ ЩЕ СА МУ „АСИСТЕНТИ”🤔
  • 6 Този път

    6 7 Отговор
    грешиш за Йотова, Василев! Ако през 2017 тя каза на Президента "Една крачка извън БСП и партията няма да Ви прости", сега самата тя се дистанцира, прие ИК и благодари на Румен Радев за всичко, което е научила от него. За Герджиков смехуркото си прав. Колко трябва да са ти дали, за да се съгласиш да станеш за смях! Говорих с приятели, които са симпатизанти на ГЕРБ. Срам ги е от този кандидат, както ги беше срам от майката на нацията. Почти 300 хиляди от избиратели на ГЕРБ гласуваха през 2017 за Румен Радев. Сега картинката ще се повтори, но Боко се научи да оцелява и този път ще се направи на дръж ми шапката, защото досега ГЕРБ не са обявили официално, че подкрепят това измислено нещо.
  • 7 родител

    6 5 Отговор
    А съм сигурен ,4е капитализма в България , уби много пове4е хора от социализма !
  • 8 Съгласен

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Наблюдател":

    условно. "Възраждане" с 3,5%. След изборите ще говорим. Ако Копейкин беше издигнал Росен Миленов, можеше и да успее. Сега - не! Сега някой и да издигне Росен Миленов пак ще е ИК, но е кауза предута.
  • 9 Риналдю

    12 1 Отговор
    Айде сега и това ченге и доносник на ДС,се опитва да зомбира "електората".Не Радев се бил срещнал с Решетников,а Борисов и Доган.Не,че и тези двамата не са за пандиза,но милиционера Илиян да се порови в нета и веднага ще му излезе снимка,на която заедно са Решетников,Елена Йончева,Иво Христов и брадясалият Румен,който гледа като пребозало теле.
  • 10 патриот

    8 4 Отговор
    Уж се има за интелегент, а от интелекта, знанията и културата на единия кандидат за президент, този автор избира да защитава другият, който за 5 години, не научи, задълженията, правата и отговорностите от длъжностната си характеристика, и не разбра, че с разединяването на народа и с насъскването на сраните му една срещу друга, отслабва държавата, зачерква надеждите за проспериращо бъдеще и я подготвя да бъде лесна жертва за овладяване от враждебно настроените към нас страни!
  • 11 Иво 🇧🇬

    11 3 Отговор
    Борисов не знам да ли ще изчезне но Радев със сигурност ще остане лош спомен. Ченгетата все по силно квичат това показва че са улучени в десетката. 🐷🐷🐷🐷🐷
  • 12 Сандо

    1 0 Отговор
    Тоя така лъже,че най-вероятно не е сигурен какво му е рожденото име.Всъщност имаме един кандидат-президент за втори мандат,американски агент за влияние /вече изваден на показ и вкаран в игрите/ и една доказана соросоидка.Това,разбира се не пречи на тези,които ги харесват да гласуват за тях.
  • 13 big

    3 0 Отговор
    Илияне, няма нито един хард БСП, дори социалист според критериите които си учил в училище някога - няма! Барабар с комунизма това са едни утопии, които се използват за политическо противопоставяне! Истината е, че у нас разделението ляво - дясно отдавна не съществува и това го доказа правителството на БСП със Станишев тогава и приятелството му с Борисов сега! Бизнеса и обвързаностите между представители на БСП и ГЕРБ и не само!
  • 14 ТОДОР СТОЯНОВ

    5 1 Отговор
    ИЛИЯНЕ, ИЛИЯНЕ...ФАНИ СА МААНИ!
    СКЪСАЙ СИ ДИПЛОМАТА И СЕ ХВАНИ ДА БАЧКАШ НЕЩО, СТИГА СИ РЪСИЛ МОЗЪК!
    СЛАБОТО МЯСТО...ДА, ДА, АМА НЕ!!!
  • 15 кой

    1 2 Отговор
    Аз не харесвам вицето, именно заради произхода ѝ. Важен е президента. Той няма нужда от БСП. Държавниците нямат нужда от партии. Имат нужда от българските граждани и той ги има. Заради този факт всички се съобразяват с него, нямат избор.
  • 16 Дукоф

    1 0 Отговор
    Нали и ти си от същото котило - БСП/БКП/ и като чета твоите плеяди
    ми идва наум за селската кръчма,където всички са прави със своите
    приказки-този филм с твоите думи сме го гледали и слушали
    Прочетената книга е за тавана или мазето-мухлясала.
  • 17 Илиан Василев, не разбра ли, че хората

    2 0 Отговор
    Не гласуват за Леви или Десни!! Гласуват против Мутри и Крадци!! Гласуват за Почтени хора, знаещи и можещи,!! Хората им писна от Мафиоти, Крадци и лъжци!!! Това е водещото при избора за кой да се гласува! Теорията за леви и десни Остаря, и загуби смисъл отдавна!!, дъвкат е още някой политици и такива като теб!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол