Last news in Fakti

2 Октомври, 2021 06:26 3 307 27

Радостин Василев: Проф. Герджиков е сериозен противник, всеки от ГЕРБ щеше да бъде разгромен

  • радостин василев-
  • има такъв народ-
  • петър илиев-
  • професор анастас герджиков

Петър Илиев попадна на място, в което никой на неговото място може би нямаше да оцелее, заяви бившият депутат от "Има такъв народ"

Радостин Василев: Проф. Герджиков е сериозен противник, всеки от ГЕРБ щеше да бъде разгромен - 1
Снимка: БГНЕС

Проф. Герджиков със сигурност е сериозен противник. Не мога да кажа какви шансове за успех има, но със сигурност е човек, с когото президентът Радев ще направи една сериозна битка, едно съревнование. Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ Радостин Василев от "Има такъв народ".

Не мисля, че ГЕРБ имаха човек от партията, когото да издигнат и той да не бъде разгромен, добави той.

Искам да подчеретая, че Има такъв народ подкрепя кандидатурата на президента Румен Радев, поясни Василев.

Радев е единственият президент до момента, който обедини максимално широк кръг от хора. Смея да твърдя, че той ще победи, посочи той.

Най-голямата помощ, която оказваме на президента Радев, е това, че първи застанахме зад него. Ще проведем политика, която да му помогне да спечели изборите, но основната битка за "Има такъв народ" ще са парламентарните избори, отбеляза Радостин Василев.

Той коментира и темата с плагиатството на кандидата за вицепремиер и вътрешен министър във втория проектокабинет на "Има такъв народ" Петър Илиев.

Петър Илиев попадна на място, в което никой на неговото място може би нямаше да оцелее. Образът му беше демонизиран, той беше подложен на невиждана Атака. Дълбоко се съмнявам, че това не беше организирано. Ако той е плагиатствал, трябва да си понесе отоговорността, но темата беше преекспонирана. Тя се използва за атаки срещу "Има такъв народ" и Слави Трифонов. Не може да демонизираме хора, който с нищо не са навредили на държавата и да ги слагаме на една плоскост с ГЕРБ и Пеевски, които унищожиха цели сектори в държавата за 12 г. Това е абсолютно недопустимо, подчерта Василев.

По думите му "Има такъв народ" не се притеснява от политическия проект на бившите служебни министри Кирил Петков и Асен Василев. Не ревнувам. Очаквам ги като евентуален партньор, защото се оказва, че в следващия парламент трябва да покажем едно ново ниво на диалогичност, за да изчергъртаме този модел. Никой не може да го направи самостоятелно. Готови сме на много сериозни разговори и на компромиси. Сега е шансът на дипломатите да излязат на сцената и да решат въпроса с бъдещето на България, каза още Радостин Василев.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 30 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 17 Отговор
    РИБАТА в
    МОРЕТО

    вие
    сложихте
    тиган
    на печката
  • 2 Тоя няма шамс бе

    24 6 Отговор
    Ама нали трябва да турнат некой да има за кой циганите платен вот да турят х.

    Коментиран от #27

  • 3 А ти

    14 3 Отговор
    си "сериозен" въжеиграч !
  • 4 ВЪПРОС

    35 7 Отговор
    Професора е корумпе . Как така ще възложиш държавна поръ4ка на майка си .!!!Явно не му стигат парите ,и то4но боко ще му помогне
  • 5 ХАН КРУМ

    36 6 Отговор
    МОЖЕ ДА Е БИЛ СЕРИОЗНА КАНДИДАТУРА, ДО ПОДКРЕПАТА НА ГЕРБ.ВЕЧЕ Е В ПОМИЯТА.НЯМА ЧУВСТВО ЗА САМОСЪХРАНЕНИЕ.
  • 6 уфффф

    15 7 Отговор
    Радостине,я оди улево,бе !

    Коментиран от #23

  • 7 Еми да

    27 1 Отговор
    Анастас е мазен, като БОТОКСА !
  • 8 ЧОЧО

    4 13 Отговор
    Много ми е интересно,как десни партии ще подкрепят ляв Президент.
  • 9 среднощен

    6 17 Отговор
    "...Искам да подчеретая, че Има такъв народ подкрепя кандидатурата на президента Румен Радев, поясни Василев..."; Тази "подкрепа" в момента не ползва Радев - тя е "тежест"... Да те подкрепят "чалгари" в предизборната битка с професор Анастас Герджиков си е направо "приятелски огън"... Един "летец" най-добре знае - какво е "приятелски огън"....

    Коментиран от #20

  • 10 БОКОКРАД

    10 2 Отговор
    не ни накланяйте НАКЪДЕТО СИ ИСКАТЕ БЕ ГЕРБЕРАСТИ - БОЙКО И ГЕРБ СА ПРЕСТЪПНИЦИ И УБИЙЦИ ЗА ЗАТВОРА !
  • 11 КЪРЛЕЖИ

    12 2 Отговор
    ГЕРБ ИЛИ БОЙКО НИ КРАДАТ ОТ 20 ГОДИНИ - СЕГА И ПОДЛОГАТА МУ ЛИ ЩЕ ВКЛЮЧИТЕ - ГЕРДЖИКОВ ? А СТИГА ВЕЧЕ - ТОВА ЩЕ ВЗРИВИ БЪЛГАРИЯ !
  • 12 Така си е

    0 0 Отговор
    по дяволите! А толкова рядко количествените натрупвания водят до качествена промяна. Е тук не става въпрос за археология. Керванът си има крайна точка.Какво тук значи някаква си личност.
  • 13 Реалност

    16 1 Отговор
    Сериозна, колко да е сериозна тази кандидатура!?! Скандала с майка му, не зависимо как е завършил, е факт за морала му! Ако народа не е прост, може лесно да си извади правилните изводи, ей от такива малки нещица и да не се интересува от медийните манипулации! Та дори само това малко фактче за морала му, е достатъчно, да му се изсмееш на тоя!
  • 14 3838

    5 4 Отговор
    Какъв фактор е тоя, че пишете статии за неговите изказвания? И изобщо в ИТН има ли авторитети, на които да обръщаме каквото и да било внимание, с изкл. на М.Зайкова и Митева?

    Коментиран от #15

  • 15 За твое

    4 5 Отговор

    До коментар #14 от "3838":

    съжаление и наша радост има и добре, че има една достойна и принципна партия, като ИТН!

    Коментиран от #18

  • 16 плюс минус

    10 0 Отговор
    Тoку-щo eдин дocтa aгрecивeн и нeвъзпитaн прoфecoр oт CУ, кaндидaт дa ни e прeзидeнт, ce държa aрoгaнтнo и нeвъзпитaнo, включвaйки ce в рaзгoвoр нa живo пo БНТ.
    Пaзи Бoжe, дa ни cтaнe прeзидeнт.
  • 17 ХАРВАРДСКИТЕ ХАМСТЕРИ

    0 5 Отговор
    НАТОвския льотчик през 2016 година го назначиха в своята колония България демократите на Обама. През 2021 година отново, ще го назначат демократите на Байдън. Комплект са заедно с Киро канадеца. Бойко Борисов си знае съдбата след 30 минутният разговор в Министерския съвет в София на 15 юли 2020 година. Сега неговият кандидат е втора Цецка Цачева с тога.
  • 18 3838

    1 4 Отговор

    До коментар #15 от "За твое":

    Кое ви е принципното на ИТН? Че принципно кукловодът ви плаща и вие принципно саботирахте работата на 2 НС? Или че принципно издигате кандидатури и после принципно се отказвате от тях? Или че принципно клеветите хора, ей така за спорта?

    Коментиран от #19

  • 19 Ами

    4 1 Отговор

    До коментар #18 от "3838":

    да започнем от най елементарното което правиш за дребните на подлата подлога христо иванов!! Принципно е, че не плащат на глупаци за лъжи! В дб защо го правите!? Защо ми задаваш въпроси от първолашки лъжи? Колективно ли глупаците в дб взимат това решение или кукловодите от кръга капитал!? Продажници!

    Коментиран от #21, #24

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 LOSHIA

    6 0 Отговор

    До коментар #19 от "Ами":

    ДБ е РЕТРОГРАДНА,ЗАВИСИМА,МУХЛЯСАЛА И ПЛЕСЕНЯСАЛА КРЕАТУРА НА БКП!!
  • 22 до номер 16

    1 0 Отговор
    А на бас, че бенетето ще изтрият част или цялото включване на професора, което го излага.
    Няма да им е за първи път на бенетето.
  • 23 Вуте

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "уфффф":

    Е па он нема да оди подир вас бре............
  • 24 3838

    1 2 Отговор

    До коментар #19 от "Ами":

    Постоянно от ИТН изпадате в положение- като няма аргументи, започвай с обидните квалификации. Ти не правиш изключение. Нямаш отговор на зададените въпроси и изписа елементарен пост, лишен от съдържание, но пък обогатен с квалификации. Че и ДБ набърка :)
    Това сте ИТН.

    Коментиран от #25

  • 25 Отговор на кое

    0 1 Отговор

    До коментар #24 от "3838":

    Да коментирам първолашка простотия и лъжа ли? Айде няма нужда! Пък сте и гьонсурати! Продажници!
  • 26 Николай Колев

    1 0 Отговор
    Според мен са му платили и то яко за да се навие. Всичко друго е пунта мара.
  • 27 Защо

    0 2 Отговор

    До коментар #2 от "Тоя няма шамс бе":

    Радев е много претеснен Може би наи сериозен кандидат щеше да бъде слави или тошко / защото са по умни от радев /
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове