3 Октомври, 2021 09:30 4 450 95

Сидеров: На Радев му беше даден този пост от Борисов и от ГЕРБ

  • волен сидеров-
  • президент-
  • избори

Аз съм българският човек, който не иска България да воюва в Русия, каза Сидеров

Сидеров: На Радев му беше даден този пост от Борисов и от ГЕРБ - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Каня на диспут Румен Радев. Всички са сигурни, че той ще е избран пак за президент. Ако не дойде на диспут сега, то като отида с него на балотаж, ще му задам въпросите си тогава.

Това заяви в ефира на Нова телевизия и "Събуди се" лидерът на "Атака" Волен Сидеров. Той влиза за трети път в президентската надпревара.

Аз съм този, който реално и единствено казва какво трябва да се направи. На Радев му беше даден този пост от Борисов и от ГЕРБ. През 2016 година му подариха тази позиция", каза Сидеров.

По думите му тогава Радев е влязъл с измамното твърдение, че е ляв.

"Радев, бидеейки генерал, направи така че тук да се провеждат учения, при които загинаха хора", каза той и обясни на Цекова че не е добре да го надговаря, освен ако не е кандидат за президент:

"А на вас би ви отивало да опитате, фотогенична сте", отсече той.

"Радев не преименува връх Мусала на Свети Иван Рилски. Защо отказва?", запита Сидеров.

Той е категоричен, че Русия е наш съюзник и ние сме взаимносвързани с нея. "Изкуствените санкции и прекратяване на енергийни проекти, са във вреда на България. Нанасят ни щети, като ни скарват с Русия", категоричен е лидерът на "Атака".

"Ние сме дъщерна държава на Русия", смята той.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 40 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    108 31 Отговор
    Даде му го народа.Тиквата нищо не може да даде.

    Коментиран от #9, #29, #47, #49

  • 2 Златния пръст

    94 9 Отговор
    Няма вече пачки в лево, нема вече пачки от десно и субсидия нема и стипендия даже

    Коментиран от #16

  • 3 аххаахах

    59 13 Отговор
    Зиг хайл Сидерка.
  • 4 С'т'ойко

    79 20 Отговор
    А ти Герберска подлога ще имаш отново 0.47% на изборите като тези за парламент! Прав бе Каракачанов като каза за теб след изборите за ЕП -" Видя се колко сиво вещество има. Преди го дори Иванчева от затвора"

    Коментиран от #40

  • 5 Тиквоча

    75 9 Отговор
    Волен - активиран
  • 6 Доктор друмев

    80 16 Отговор
    Волене,връщай се в Карлуково издирваме те спешно,не си си изпил хапчетата за лудост...

    Коментиран от #19

  • 7 ????

    82 9 Отговор
    Бита карта си Болене, бита и не избираема. Наглостта и високото самочувствие без покритие не прощават.
  • 8 Ivory

    67 9 Отговор
    Ама Сидеров подкрепя Борисов,що са лицемерие.
  • 9 отегчен

    33 8 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Можеше да му спънат пенсионирането, и пуснаха неизбираемата Цецка.
  • 10 ДяДо Ви КурТи от СелО ПиПерКоВо

    57 8 Отговор
    Кой му обръща внимание на тази откачалка...луд човек ..
  • 11 дедо Герчо

    36 8 Отговор
    ДАНО,ДА ВЗЕМЕШ ТОЯ 1%,ЧЕ МИ НАДУ ГЛАВАТА...ХЪХЪХЪ...
  • 12 Жива да бях

    38 5 Отговор
    С 0,6% Волене, ще получиш 50лева кебапче и една бира Канеминджа!
  • 13 мухъл

    44 4 Отговор
    А като се ската от казармата искаше ли да воюваш за съветска Русия.
  • 14 ПРОС ЧОБАН

    15 42 Отговор
    ПО НЯКОГА И СИДЕРОВ Е ПРАВ /ДАДЕН БЕШЕ НА РАДЕВ ЗА ДА ИМА НЯКАКЪВ РАЗУМЕН БАЛАНС ВЪВ ВЛАСТА ДА СЕ ЧУВА МНЕНИЕТО НА ОПОЗИЦИЯТА БСП ЩОТО ИНАЧЕ ТИЯ ДО СЕГА ДА СА ИЗЧЕЗНАЛИ /НЕ ЧЕ СА МНОГО СВЕЖИ/ НО КОМУНИСТ НИЩО НОВО НЕ НАУЧАВА И НИЩО СТАРО НЕ ЗАБРАВЯ И ДО КАТО НЕ ДОКАРА ДЪРЖАВАТА ДО КРИЗА НЕ МИРЯСВА /АРЕ СЕГА ГЛСУВАЙТЕ ЗА ЗЕЛЕНИЯ ПИНГВИН С ЧЕРВЕНИТЕ БИКИНИ

    Коментиран от #41

  • 15 JEFF

    47 10 Отговор
    Сидеров на балотаж с ген. Радев ? Голям смях !
  • 16 С'т'ойко

    43 6 Отговор

    До коментар #2 от "Златния пръст":

    Така е. Затова преди 2 месеца им СПРЯХА телефоните от А1 и на телевизията му и личните. Над 200 бона сметки имат за 2 години. Сайдера събра 15 лумпени и пред централата на А1 вдигнаха плакати-" А1 мошеници и кожодери". От телекома заведоха дело. След като кликата на Сайдера стигна до телефонни сметки представете си на каквo дередже са. И субсидия нямат защото трябва 1% за субсидия а те имаха 0.47%
  • 17 психодипансера

    44 4 Отговор
    Като отидел с Радев на белотаж...!? Започвам да си мисля,че този е като Баце...пък нали бяха и коалиционни партньори! Сидеров вместо да ръси глупости да се замисли защо Атака която обикновено имаше 5% на избори сега е в трета глуха! Отговора разбира се е ясен. Не може да се продадеш на мафията и после да се правиш, че нищо не е станало. Колкото и да се пънеш Волене твоята свърши, загубиш ли веднъж доверие народа не прощава!
  • 18 Факти

    11 34 Отговор
    Проф. Герджиков – с подкрепата на ГЕРБ с цел плюс известна периферия.

    Лозан Панов – обира десните плюс известна периферия.

    ДПС ще издигне своя кандидатура, това е сигурно, което означава, че гласовете им на първи тур ще са за тяхната кандидатура, а на балотажа със сигурност няма да са за Радев.

    Така Радев остава разкрачен между напълно разбрицаната БСП, която той нацепи лично, заедно с Гергов и Кирил Добрев, „Мутри вън, вътре и кой откъде е“ и с наивниците, дето вярват на остапбендеровците измамници.

    Голяма част от онези, които не са от БСП, и които гласуваха на предишните президентски избори за него – тоя път ще пасуват или ще дадат глас за друг, отвратени от надупването му на американците до степен на отврат, както и от безумията, които сътвориха служебните му правителства, опаковани иначе пиарно пропагандно като „успехи“.

    Много интересен балотаж се очертава, дето и Херо Мустафа, в която се кълне Радев, не може да предрече, ако ще освен във Военно разузнаване и в спалнята му да влезе.

    И за тая ситуация единствено Радев си е виновен, понеже около него „стратези“ и „копринковци“ – все малоумници.

    Така е когато не си автентичен, а лазиш по свирката на „продуктовото позициониране“ в името на „синергията с дневния ред на САЩ“.
    И си обсебен комплексарски на всяка цена да вземеш всичко.

    Хубаво да го вземеш, хубаво си на война, ама да ти имаме и копринковата „армия“ и т@к „стратезите“ ти. Така е като водиш напълно излишни битки, които

    Коментиран от #27, #30, #74

  • 19 ВиК

    22 10 Отговор

    До коментар #6 от "Доктор друмев":

    И Копейката приберете, болни са и двамата!
  • 20 глоги

    26 2 Отговор
    Сидеров: На Радев му беше даден този пост от Борисов и от ГЕРБ.
    "-Аз съм българският човек, който не иска България да воюва с Русия.-каза Сидеров." И СЕГА ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ ДА ВЪРНЕ ПОСТА НА БАЦЕ ЛИ?
  • 21 БЕЛА СОЙКА

    41 6 Отговор
    Я, ПУДЕЛА НА БИБИТКО ПАК СЕ ОТВЪРЗА ...........!
  • 22 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    38 6 Отговор
    Лудото пак напомни за себе си...
  • 23 Цяло

    30 2 Отговор
    лято това ли ти роди главата ?
  • 24 гошо нереза

    37 3 Отговор
    Ти отдавна проигра даденото ти доверие от народа, затова, че имаш наглостта да излезеш пак на сцената те прави още по противен
  • 25 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    26 4 Отговор
    РУМЕН РАДЕВ
    НАРОДА му ДАДЕ
    ВОЛЕНЧО няма нужда да се
    подмазва на
    мутрата и
    на герб
    ти сам си се провалил като ПОЛИТИК и ЧОВЕК
  • 26 %©®£¢€

    23 2 Отговор
    Подполковник Румен Георгиев Радев се дипломира през юни 2003 година с академично отличие като магистър "Стратегически проучвания" след 44-седмично обучение във Военновъздушния колеж "Максуел" в Алабама. Това пише в дипломата на държавния глава от американското военно училище, подписана от генерал-майор Бентли Рейбърн. Радев завършва като № 1 сред чуждестранните студенти и № 13 сред всички общо 260 обучаващи се. "Румен Радев е бъдещ стратегически лидер, воин от ХХI век, готов да печели и да въздейства на стратегическо ниво", пише в дипломата на българския държавен глава, издадена от Военновъздушния колеж " Максуел" в САЩ. В периода юли 2002 - юни 2003 година настоящият български президент завършва успешно във военновъздушния американски колеж десетмесечен курс по "Стратегия, доктрина и военновъздушни сили", "Въоръжена борба", "Проучвания по международна сигурност" и "Лидерство и етика", които развиват умения за критичен анализ и стратегическо мислене, става ясно от документа. По време на учебната програма Радев е избран да ръководи тренировъчния Военновъздушен оперативен център, където също показва отлични резултати, пише още в дипломата. По-рано през 1992 година в същото учебно заведение Румен Радев завършва ескадрилен офицерски курс. Името му е изписано в Алеята на славата на Военновъздушния колеж "Максуел". НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА ДОПУСНЕ ЧЕ ПРИ ТЕЗИ ОБСТОЯТЕЛСТВА РАЗУЗНАВАТЕЛНИТЕ СЛУЖБИ НА СЪЕДИНЕНИТЕ ЩАТИ НЕ СА ГО ВЕРБУВАЛИ

    Коментиран от #39, #42

  • 27 Факт

    10 28 Отговор

    До коментар #18 от "Факти":

    Социалист съм но ще гласувам за Лозан Панов. Човек с принципи и е честен в поведението си.
  • 28 ФАТМАКА ОСТАВКА

    15 29 Отговор
    И ВСЕ ПАК ВОЛЕН Е ПРАВ!

    ОСТАВКА ЗА ФАТМАКА!
  • 29 АРЕ БЕ

    7 19 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    КЪВ НАРОД БЕ МУНЧО ДЕ ГО ВИДЯ / НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА СЪЩИЯ ТОЯ НАРОД /МАНОЛОВА ДОНЧЕВА КАПОН НА СЛАВИ СЦЕНАРИСТИТЕ /МИНИСТРИ НА СЪЩИЯ ТОЯ НАРОД /СПЕЦОВ РАШКОВ ОНАЯ С МАГИСТРАЛАТА СЕГАШНИЯ ЕКОНАБЛЮДАТЕЛ ЛЯВО ДЕСНИТЕ МОШЕНИЦИ / ДЕ ГО ВИДЯ ТОЯ НАРОД БЕ
  • 30 Магарето

    16 3 Отговор

    До коментар #18 от "Факти":

    А стига бе пръч!
  • 31 Гост

    17 13 Отговор
    Този пак е спрял хапчетата и резултата е налице,въпреки,че даже и той би бил по-добър от фатмака.
  • 32 употребен

    30 5 Отговор
    Поредният употребен от Борисов се опитва да изгрее отново на небосклона! Само, че употребените от ББ не изгряват а залязват!
  • 33 Абе

    25 11 Отговор
    Ще дойде деня,когато цяла Европа ще падне на колене пред Русия.Путин е задействал вече махалото.Русия е независима страна.Която заради американо европейските интереси години наред бива удряна със вето.Европа ще прави свирки за гориво и ток така както вървят нещата.

    Коментиран от #82, #83

  • 34 ДЕДО КОЛЕДА

    13 25 Отговор
    РАДЕВ ПИНГВИНА ИЗЛИТА ПРЕЗ КОМИНА

    Коментиран от #44

  • 35 Факти

    4 28 Отговор
    Напълно е прав господин Волен николова Сидеров! Балотажа ще е Радев-Сидеров! На 3 място Панов, 4 място Костадинов, 5 място Герджиков и 6 място Росен Миленов. На предизборния диспут преди 2 тур Сидеров ще зададе на Радев същите въпроси като в студиото тази сутрин. Дори и малкото избиратели на Герб които ще излязат на 2-ия тур ще подкрепят Сидеров, избирателите на Луна, Костадинов и половината на Панов. Балотажа Радев-Сидеров е 50 на 50

    Коментиран от #55

  • 36 Грух

    6 19 Отговор
    Волен не търси симпатии в нискочелите дебили четящи Факти.БГ,лумпени—метежници използвани от Радевата клика .
  • 37 Сидеров ти си Никой!!

    21 3 Отговор
    Нети остава нищо друго, освен да говориш Глупости!?
  • 38 ВЕРНО ВЕКАЗВА СИДЕРОВ !

    7 25 Отговор
    ФАТМАКА ТРЯБВА ДА ЦЕЛУВА РЪКАТА НА БАЦЕ , ВЕРНА ИЗЛЕЗЕ И ПОГОВОРКОТА "" ХРАНИ КУЧЕ , ДА ТЕ ЛАЕ "" ФАТМАКА ГО ДОКАЗА !!!! КОЙТО И МЪЖ БЕШЕ ИЗДИГНАЛ БОРИСОВ , СЕГА ТОЯ ДЕТО СРИЧА , ЩЯХМЕ ДА СМЕ ГО ЗАБРАВИЛИ ОТДАВНА !!!
  • 39 ФАТМАКА ОСТАВКА

    9 22 Отговор

    До коментар #26 от "%©®£¢€":

    АЗ ФАТМАКА го ПОЗНАВАМ ЛИЧНО....!
    ОЩЕ КАТО КУРСАНТ В ДОЛНА МИ ТЪПОТИЯ СТАВА ЧЛ€Н НА БКП,
    И ТЯ-ПАРТИЯТА В ЛИЦЕТО НА ПАРТИЙНИ ДРУГАРИ
    (генерал мИхо мИхов,град$кия анг€л найденов,КУРн€лия $ланинова и т.н.....)ЦЯЛ ЖИВОТ ГО РАЗВИВА!
    А $ЛУЖБИТ€,той € Т€Х€Н НА 1000% !

    ФАТМАКА € Пр€ДАТ€Л И нато-рубладжия!

    ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА!
  • 40 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    13 5 Отговор

    До коментар #4 от "С'т'ойко":

    СТОЙКО ПРИЯТЕЛ
    КОЛЕГИ преди време психиятри казаха тежката си дума защото
    ВОЛЕН СИДЕРОВ
    е
    психопат

    и
    садист
    в ИНТЕРНЕТ има ИНТЕРВЮ с ДОКТОР ПСИХИЯТЪР госпожа
    ЦВТЕСЛАВА ГЪЛЪБОВА
    която каза защото ВОЛЕН СИДЕРОВ
    е тежък случай на психопат и садист
    който иска да търси справка в ГЛОБАЛНОТО ПРОСТРАНСТВО ИНТЕРНЕТ УИКИПЕДИЯ
    БЛАГОДАРЯ
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 СОДОМИТ

    6 20 Отговор

    До коментар #26 от "%©®£¢€":

    НЕ МУ Е ЛЕСНО НА РАДЕВ ОТ ЕДНА СТРАНА ДЕСА МУ МРЪНКА ОТ ДРУГА СТРАНА ХЕРО МУСТАФА МУ НАБИВА ОБРЪЧИТЕ ДАНО ДА НЯМА ЛЮБОВНИЦА

    Коментиран от #45

  • 43 Българка

    23 5 Отговор
    Както винаги появата на Сидеров е свързана със скандални твърдения и прояви. Той не е просто остър в нападките си. Те са шизофренично абсурдни. Как Борисов подарява победа на най-омразния за него опонент. Дори и сега ГЕРБ каквото и да правят ,те основно са заети да окалят Радев. И се видя , че срещу Радев ГЕРБ не може да издигне що годе читав гербер
    Ако не друго участие в президентската надпревара на Луна и Сидеров ще е за цвят и с абсурда си за смях

    Коментиран от #51

  • 44 Дедо ПИНГВИНА може ли да лети ???

    6 16 Отговор

    До коментар #34 от "ДЕДО КОЛЕДА":

    Ша трябва да фръкне със фърчилото , от Дондуков завинаги !!!!
  • 45 За любовниците ПИТАЙ КАРБОВКИ !!!

    3 11 Отговор

    До коментар #42 от "СОДОМИТ":

    Той ги доставя !!!!
  • 46 Отвратен

    17 3 Отговор
    Обичайният стил на една фурнаджийска лопата. За съжаление докато го разбера, гласувах два пъти за този въжеиграч.
  • 47 ПВЛИКЕНИ

    15 3 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    ВОЛЕН СИДЕРОВ Е И СКАНДАЛДЖИЯ ПОМНИШ ЛИ СИ как го бушонира един човек
  • 48 4 ти километър

    16 1 Отговор
    Прибирай!
  • 49 Даде му я.Всеки друг на мястото на

    7 18 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    не особено симпатичната Цецка Цачева би спечелил тогава срещу Радев. Буквално му подариха президентския пост на Радев. Дали е било съзнателно търсено решение не мога да твърдя със сигурност.

    Коментиран от #62

  • 50 бойкот

    8 2 Отговор
    искате статукво,отивате ,гласувате и си го получавате! после да не кажете,че нещо сте избирали и да не мърморите!
  • 51 Ами реално му подариха победата

    11 16 Отговор

    До коментар #43 от "Българка":

    на Радев като предложиха неизбираем свой кандидат за президент в лицето на Цецка Цачева. Ако бяха издигнали кмета на Бургас, който се ползваше с много високо обществено одобрение тогава резултатът щеше да бъде коренно различен. Дори симпатизанти на ГЕРБ не гласуваха за Цецка Цачева, което докара лесна победа на Радев тогава.

    Коментиран от #56

  • 52 САЩ

    16 3 Отговор
    Тоя как го виждате като главнокомандващ на БА?
  • 53 Активист на БКП

    11 1 Отговор
    Нема пари ,а? Бухахахааааааа 🎃
  • 54 Covid

    15 2 Отговор
    На тоя предател проблема му е запорираните сметки на ковчежника Пеевски . Там е предпенсионият и пенсионият фонд от нашите данъци и мизерни заплати
  • 55 Няма да има такъв балотаж.

    11 4 Отговор

    До коментар #35 от "Факти":

    Сидеров е бита карта. Но е добре, че с тези кандидатури е много вероятно да се стигне до балотаж. Пък после всичко може да се случи.
  • 56 САЩ

    7 3 Отговор

    До коментар #51 от "Ами реално му подариха победата":

    А, не Митко - вафлата да си стои в Бургас.
  • 57 Някъде

    14 4 Отговор
    Волене, ИЗВИНИ СЕ БЕ!!!

    Коментиран от #64

  • 58 Луна

    16 5 Отговор
    Волене , хайде да се обединим
  • 59 оня

    14 4 Отговор
    Болен мозък:))
  • 60 Борис

    21 3 Отговор
    Абе алкохолик я се махай, а златния пръст колко увеличи банковата ти сметка.
  • 61 Хаха

    7 14 Отговор
    По добре Сидеров от разеденителя фигурант
  • 62 обадилото се

    18 3 Отговор

    До коментар #49 от "Даде му я.Всеки друг на мястото на":

    Само бойко Рашков за вас, гереберасти и дупесари, че да видите как се правят избори!

    Коментиран от #66

  • 63 Страхул

    8 15 Отговор
    Прав е руското прокси, Борисов постави неизбираем лретендент и с това подари поста на Кауня Хаскюиски..
  • 64 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 2 Отговор

    До коментар #57 от "Някъде":

    психопат или садист чуства няма а само психо садистична агресия
  • 65 ПРОС ЧОБАН

    11 10 Отговор
    РАЗБРАХ ЗА УСПЕХИТЕ НА ПИНГВИНА В АМЕРИКАНСКИ КОЛЕЖ АМА СА ЧУДЯ НА КЪВ ЕЗИК Е ПОЛАГАЛ ИЗПИТИТЕ СИ И КОЙ МУ Е ПИСАЛ ОТГОВОРИТЕ ЩОТО МУ ЧУХ АНГЛИИСКИЯ И МУ ВИДЯХ АКЪЛА А ЧЕ БОРИСОВ МУ ПОДАРИ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО Е ФАКТ НО ПОНЕЖЕ РАДЕВ Е С ОГРОМНО СЕЛСКО ЕГО ВЗЕ ЧЕ СИ ПОВЯРВА ЧЕ Е ВОДЕЩ /Е НЕ Е ВОДЕН Е И ЩЕ БЪДЕ УПОТРЕБЕН И ЗАХВЪРЛЕН

    Коментиран от #81, #87

  • 66 АРЕ БЕ

    5 5 Отговор

    До коментар #62 от "обадилото се":

    ДАМАДЖАНАТА НЕЩО НЕ СЕ ОБАЖДА ДА НЕ БИ ДА СЕ ОСЛУШВА ИЛИ ОТИДЕ ДА ЗАЗИМЯВА ВОДОМЕРИТЕ
  • 67 ЛУДИТЕ НА СТАДИОНА

    2 6 Отговор
    ТО ЗЕЛЕНАТА ШУБА С ВЪЛНЕНИ РЪКАВИЦИ С ПРЪСТИ НЯМА ШАНС,ТА КАМО ЛИ ЕДНА РУСКА ВОЙНИШКА ПАРТЕНКА 💩💩💩💩
  • 68 ДОЛНИЩЕ

    12 3 Отговор
    волен винаги е предавал електората си ! ВОЛЕНЕ ПРЕДАТЕЛ СИ ! ЛИЦЕМЕРЕН ПРЕДАТЕЛ ! КАРГОНСКИ БЯЛ ЦИГАНИН !
  • 69 САЙДЕР

    12 2 Отговор
    АМА ТИ ПОДПИСА СПОРАЗУМЕНИЕ СРЕЩУ 200Е ЧЕ ЩЕ КРЕПИШ СТОЛА НА БОЦИ ДО ПОСЛЕДНИЯ ДЕН. ЗА ДА Я ИМА АТАКА ОТТЕГЛИ СЕ И СТАНИ ПОЧИТЕН ЧЛЕН. И СТИГА СИ СЕ КАНДИДАТИРА ЗА ВСИЧКО ЧЕ НЯМАШ ШАНС СЛЕД КАТО НИ ПРЕДАДЕ.
  • 70 ДОЛНИЩЕ

    9 5 Отговор
    КАНДИДАТСТВА ЗА ДА ОТКРАДНЕ ПАРИТЕ ЗА РЕКЛАМА ОТПУСКАНИ ЗА РЕКЛАМА ОТ ДЪРЖАВАТА - ТОЕСТ ДА ОТКРАДНЕ ОТ НАС .......... И ТОЙ КАТО БОЙКО НЯМА ПРИНОС КЪМ ДЪРЖАВАТА И ЗА 5 СТОТИНКИ , САМО Е ЦИЦАЛ И КРАЛ ЦЯЛ ЖИВОТ !
  • 71 Ангел

    9 3 Отговор
    Мога да се обзаложа че Луна ще вземе по-голям процент от Сидеров този човек от време на време е нормален от време на време все едно че е надрусан. Съветвам ви ако взема нещо да си смени дилъра.
  • 72 Коко

    4 1 Отговор
    Много слабоумник много нещо като чета коментарите по горе.И тия нещастни същества ще гласуват на избори за бъдещето на България и на моите деца.Ужас.Не 80 а 95%са тези за които говори Иво.
  • 73 П ЯМБОЛСКА П

    9 4 Отговор
    ЩЯЛ ДА СЕ ЯВИ НА БАЛОТАЖ ЗАЕДНО С РАДЕВ - НАПЪЛНО Е ПЕРКУЛЯСАЛ !СТАНАЛ Е НЯКАКВО ПОДОБИЕ НА БАРЕКОВ ЩОМ И ЖЕНА МУ ВЗИМА ДЕЙНО УЧАСТИЕ С НЕКАДЪРНИ ИЗКАЗВАНИЯ И ХВАЛБИ ПО УЖ НЕГОВАТА ТЕЛЕВИЗИЯ КОЯТО ВСЪЩНОСТ Е ПАК НА ДОГАН И БОЙКО !
  • 74 Хама

    3 7 Отговор

    До коментар #18 от "Факти":

    Никой не коментира какво е правил след завършването на училището в Г.О и дали не е бил на обучение в русия щото по живково двреме всички там ставаха генерали.Те руснаците пробутват Бокова и Кр.Георгиева чак в ООН и МВФ та няма да се борят за хора в техни военни училища.Та нали Нинова и Решетников го рекламираха не помните ли.
    После Бойко избра Мая Манолова и пусна неизбираемата Цачева.Докога ще ви лъжат едни и същи артисти което играят леви или десни а ги управляват от едно посолство на североизток.Е сега ви пускат още двама щото дясното проевропейско се засилва.
  • 75 ПЯП

    6 1 Отговор
    ПОМНИМ КАК ПОДПИСА ДОГОВОР ЛИЧНО С ДОГАН ЗА ЕДНИ ПАРИ ЗА ДА НЕ ИЗЧЕЗНЕШ ЗАВИНАГИ ............. ПОМНИМ !
  • 76 Sieg

    7 1 Отговор
    Волен някои неща ги казва както са, но някои просто ги преувеличава толкова много, че изглежда глупаво и налудничево. Това, че ГЕРБ са зад Радев е слабоумно
  • 77 Хи хи , не хи а фи

    4 3 Отговор
    Сидеров казва само половината истина. Да каже и цялата истина. Кой нареди на Борисов да помогне на Радев да стане президент. А също може да каже кой ги е направил него лично политик.

    Коментиран от #85

  • 78 Пенди

    5 2 Отговор
    Абе болен си е човека!
  • 79 Те на всички са ви дадени ......

    6 0 Отговор
    Тези постове от международна криминална шайка, която не излиза по ТВ а само поставя циркаджиите за ужким "изборите" така че не си по различен!
  • 80 ПКП

    3 0 Отговор
    НЕЛЕЧИМО БОЛНИТЕ НИКОГА НЕ СЕ ПОДОБРЯВАТ , ПРИ ДУШЕВНО БОЛНИТЕ ПОЛУДЯВАНЕТО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЗАТОВА ИМА СПЕЦИАЛНИ ЗАВЕДЕНИЯ ЗА ТЯХ И КОЛКОТО ПО РАНО ВЛЯЗАТ ТАМ ТОЛКОВА ПО - ДОБРЕ ЗА ОБЩЕСТВОТО !
  • 81 сери озно

    6 0 Отговор

    До коментар #65 от "ПРОС ЧОБАН":

    Защо, бе?! Нали, Боко сам рече, че и магаре да предложи, ще го изберат. Нещо не се връзва конструкцията ти.
  • 82 Хммм

    2 0 Отговор

    До коментар #33 от "Абе":

    Просто на Русия и писна .Търпя , търпя ги , Както се процедира с пияна нахална компания.
    Предупреди ги два три пъти , и после размаха бухалката.
  • 83 Змей Горянин

    2 0 Отговор

    До коментар #33 от "Абе":

    Те, свирките, вече започнаха - макар и срамежливо, опашката пред К. РАна на Путин се заформя. Дано го намерят в добро настроение и склонен да забрави, че дълго време имаха арогантността да твърдят, че струват повече от това, което изпуска след като е изял чиния с боб...
  • 84 Шут

    4 3 Отговор
    Сидеров ти си шут. Всички те видяха колко струваш. Където и да отидеш освен побоища, алкохолни изцепки и просташко държание. Колкото и говориш против Радев все едно малко псе да джафка по едър пес. Толкова жалки опротивяли на всички са мутрите на политиците ни, че наистина ще е труден избор. Но един определено е с една крачка пред другите и това е Радев. Боко е пъзльо, прост е, но за мръсотии той е цар. Мръсотии, които скоро ще лъснат и това не му дава мира. Идва момент когато и хапчетата спират да действат.
  • 85 Ист.

    2 2 Отговор

    До коментар #77 от "Хи хи , не хи а фи":

    Никой не му е наредил защото ГЕРБ са част от БСП както и Радев, а цирка който се прави е за наивния и невеж народ, Нали Борисов е престъпник защо Радев му предлага да се кандидатира за президент. Защо Радев се съгласява крадлива партия като БСП да го подкрепи за президентските избори.
  • 86 Павел пенев

    2 0 Отговор
    Отивай на диспут с шефа на психоболтица Раднево.
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Тая отвратителна

    4 3 Отговор
    Водеща на събуди се не спря да прекъсва Волен.След него излезе някъв шушляк от инициативен комитет подкрепящ Лозан Панов и тая овца смотана не се обади.Луди са тия които не гласуват за Атака.АТАКА СИ Е АТАКА.ВОЛЕН АТАКА ПОБЕДА
  • 89 Нов

    1 0 Отговор
    Продажен ,Позлатен и отдавна аут.
  • 90 Болен

    0 0 Отговор
    Баце,не се излагай повече бре.Бегай си живей живота и не се занимавай повече с политика.Видяхме те 10 години на какво си способен....
  • 91 0000

    0 0 Отговор
    А на теб какво ти даде срещу златния пръст а хипофизно джудже
  • 92 ВРАГ НА НАРОДА

    1 0 Отговор
    ТАКА $И €,АМА Д€$И МУ $П€Ч€ЛИ ПО$ТТА НА ЛИЗИНГ И ДУХИНГ!
  • 93 1234

    0 0 Отговор
    Така е, Герб излязоха срещу радев тогава със слаб кандидат, не е като да не са разбирали
  • 94 111

    0 0 Отговор
    Сидеров, Русия ни е дъщерна държава! Предложи преименуването още веднъж след изборите!
  • 95 питащ

    0 0 Отговор
    Боже поредния откачалник. Той отдавна си е такъв, но е със самочуствие на голямата работа.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове