5 Октомври, 2021 11:32 3 421 83

Румен Радев от Стара Загора: Очаквам на изборите да победи демокрацията

  • румен радев-
  • стара загора-
  • избори

Проблемът е, че тези хора трудно се регистрират като нарушение и след това трудно се наказват

Румен Радев от Стара Загора: Очаквам на изборите да победи демокрацията - 1
Снимка: БГНЕС

Държавният глава Румен Радев коментира предстоящите президентски избори на 14 ноември. "Очаквам резултатът от тези избори да доведе до окончателно скъсване с проваления управленски модел", посочи президентът, който е на посещение в Стара Загора за празника на града.

"Обществото ни очаква институциите ни да продължат да работят в посоката на възстановяване на държавността, изкореняване на корупцията, скъсване на всякакви олигархични зависимости, отваряне на хоризонти за модерно развитие на България. Само отдаването на тази кауза, а не поставянето в ролята на инструмент на партии, на различни бизнес кръгове, може да доведе до безкористна подкрепа на българските граждани", допълни Радев.

Президентът посочи, че очаква кампания на идеи, а не на компромати, за да може всеки кандидат да разкрие кой всъщност за какво се бори и как ще го постигне.

Румен Радев коментира и тежкия инцидент с пострадали пешеходки в Стара Загора и заяви, че трябва като общество да обединим усилия, за да спрем агресията на пътя.

"Искам да изкажа своята съпричастност на лекарските екипи, които полагат грижи за тези млади хора и съответно искам да споделя, че това е едно изключително грозно явление - тази ненаказана война по нашите пътища. Това не е явление в Стара Загора. Има го и във всички градове на България. Трябва като общество да обединим усилия и да спрем тази необуздана агресия. Мога да кажа, че това е абсолютна престъпност и безотговорност към най-висшата ценност", каза той.

"Искам да поздравя кмета г-н Тодоров за неговата решимост да се справи с това явление, за предприетите твърди мерки. Очаквам скоро да има резултат и Стара Загора да се превърне в пример как трябва да се борим с тези явления - със съоръжения по пътя, с видеонаблюдения така, че да преодолеем основния недостатък. Правилно казвате да има по-строги закони, но и в момента има закони. Проблемът е, че тези хора трудно се регистрират като нарушение и след това трудно се наказват. Затова видеонаблюдението трябва да бъде навсякъде така, че да може да се регистрират тези нарушения и съответно да има присъда", допълни още държавният глава.

"Ще препоръчам на министъра на вътрешните работи още веднъж да преразгледат нормативната база, да предложат нови промени за още по-строги наказания, за по-ефективни механизми да се разкриват и регистрират тези нарушения и да бъдат внесени в следващия парламент", посочи още Румен Радев.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 47 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе

    19 19 Отговор
    и аз така ама буци не искаше...

    Коментиран от #40, #75

  • 2 Успех

    37 15 Отговор
    за демокрацията , България и народа ѝ !

    Коментиран от #47

  • 3 Ха ха ха

    56 45 Отговор
    скоро фатмашк0т0 лято приключва !

    Коментиран от #5

  • 4 777

    53 40 Отговор
    И аз очаквам да спечели демокрацията. Време е скъсаният зелен чорап да бъде хвърлен в боклука!

    Коментиран от #8

  • 5 Хехехехеее

    24 31 Отговор

    До коментар #3 от "Ха ха ха":

    Е как така приключва...- задава се Фатмачката-Другарката полковник-Митева,сричайки тайно речта си от банката...?!?!
  • 6 Българин

    44 35 Отговор
    Демокрацията да победи и Радев да се маха.
  • 7 Избирател

    45 34 Отговор
    Good bye госин президент! Нагледахме се на надутата ви физиономия и глупавите ви изказвания и просташки постъпки. Заблудихме се преди 5 години, макар че трябва да се благодарите и на Бойко, който ви поднесе Цецка на тепсия тогава. Но времената се менят. Чао!

    Коментиран от #14

  • 8 888

    32 22 Отговор

    До коментар #4 от "777":

    И аз очаквам да спечели демокрацията. Време е скъсаният зелен чорап да бъде хвърлен в боклука и подменен със...зелен чорапогащник...
  • 9 СУВЕРЕН

    35 26 Отговор
    И АЗ ТАКА СЕ НАДЯВАМ КОЕТО ЗНАЧИ ЧЕ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СЛУШАМ ВИСОКОПАРНИТЕ ТИ НАЗУБРЕНИ И КУХИ РЕЧИ
  • 10 Гешев

    13 9 Отговор
    Да, добре.😄
  • 11 Анонимен

    33 39 Отговор
    Ще спечелите гн. Радев!!!!

    Коментиран от #18

  • 12 Емил

    34 24 Отговор
    Странен призив! Сам да си пожелаеш провал!
  • 13 Пучо Капучо

    29 30 Отговор
    Проблемът, генерале, е че в държавата е пълно с проблеми, а липсва политическа воля за решението им. Но нека караме поред - ти първо изчегъртай гербавите от лицето на България, па после ще решаваме проблемите...
  • 14 Споко моме!

    13 22 Отговор

    До коментар #7 от "Избирател":

    Сега пак ще благодарим на Буцан,че поднесе на тепсия Гержика,в комплект със зелените прашки...
  • 15 Мноо скучен бе

    21 28 Отговор
    Но ПАК ще гласувам за него,щото е сериозен пич..
  • 16 XxxL

    23 14 Отговор
    Верваме ти-пускам сифона.
  • 17 Гост

    25 28 Отговор
    Ти си номер едно Румба.
  • 18 Българка

    24 20 Отговор

    До коментар #11 от "Анонимен":

    Ще спечели пенсия долния фатмак!
  • 19 УЖАСЕН

    29 24 Отговор
    МНОГО НАГЪЛ ЧОВЕК ИЗЛЕЗЕ ТОЯ САМО ЗА КАМПАНИЯТА СИ МИСЛИ, ДА ПОЧВА ДА РАБОТИ ДА ДОГОВАРЯ НИСКИ ЦЕНИ НА ГАСТА МЪРЗЕЛ.
  • 20 Раданч Татлъту

    12 20 Отговор
    Лозанч и Луна отиват на балотаж!🐵👧👍
  • 21 НЕМОЖАЧ

    31 21 Отговор
    НЕАДИКВАТНАТА МУ РАБОТА ФАЛИРА ДЪРЖАВАТА ПОЗОР.
  • 22 Боко

    17 8 Отговор
    Споко бе пич,почеши белия кон...
  • 23 Гост

    24 16 Отговор
    Нема страшно румба оня професорчето щетигоооо с 200 в час
  • 24 XAAXAAAXA

    24 14 Отговор
    Кофти за Радев е, че а му е паднал имунитета, а го е награбил оня с каскета.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 антиСП

    11 2 Отговор
    То и аз това очаквам!
  • 27 ИСТИНАТА

    14 17 Отговор
    Цецка имаше на 1-ви тур 830 хиляди гласа а на втория 1 милион и 200 хиляди. А сега дори целия електорат на ГЕРБ да гласува за меката китка и транccексyaл са 600 хиляди гласа. ДПС ще си имат кандидат, джендърляците от ДБ също , разни каракачани, сайдери, винкели също. Та излиза че трансса остава с 600 хиляди и резила ще е по огромен от цецковия ....

    Коментиран от #28, #41

  • 28 Така е

    9 16 Отговор

    До коментар #27 от "ИСТИНАТА":

    Проста аритметика !!! Избирателите в България и чужбина с право на глас са 6 млн.и 750 хиляди. Според агенциите избирателната активност ще е около 60%. Да приемем че ще е 50 % . Това са 3 млн.и 400 хиляди които ще отидат до урните. ГЕРБ е максимума от 600 хиляди . Да приемем че 100% от тях гласуват за ректора има от тях 600 хиляди гласа. ДПС издига собствен кандидат и на парламентарни избори имат около 300 хиляди гласа а на президентски винаги около 200 хиляди Така Герб и ДПС кандидата общо 800 хиляди. Кандидати ще бъдат и Сидеров ,Каракачанов, Симеонов винкела също издигнат. Костадинов, Сашо Апашо, Росен Миленов , Цвета Кирилова и кандидат ще има и ДБ. Да приемем че кандидата на ДБ около 250 хиляди гласа и на всички останали без Радев и ректора още 250 хиляди стават 500 хиляди. Та 800 хиляди гласа общо на ГЕРБ и ДПС + 500 хиляди на всички останали са 1 милион и 300 хиляди. А останалите 2 милиона и 100 хиляди за кой ще гласуват на 1 тур които ще отидат до урните . Радев печели с 2 към 1 тур което е повече от сигурно. Тоест с 66-67% срещу 33-34 за всички останали.

    Коментиран от #67, #68

  • 29 Мето

    10 19 Отговор
    Няма вече купени гласове за Герб в гетата и по селата!!! Няма вече натиск от ДПС в Делиормана! Колкото толкова от администрация и корпоративен вот. Дори и тук подкрепата на читателите е 4 към 1 за Радев срещу всички останали според оценките. А във фейсбук анкетите е 9 към 1 за Радев. Ще остане в историята като единствения избран за президент на 1 тур.
  • 30 Здраво ни ограби тиквун

    10 11 Отговор

    До коментар #25 от "Борисов президент":

    Kaк сте? А вие бедни ми народе блъскайте за храна, ток и транспорт - Откраднаха джип "БМВ" Х6 на племенника на Бойко Борисов. 35-годишният мъж се казва Димитър Борисов, а преди Нова година се сдоби с първо чедо, което кръсти на негово име. Премиера е бил изключително щастлив от огромния жест и му подарил скъпото поръчково возило за половин милион евро, като от модела са произведени само 6 подобни в света.Кражбата е станала в района на Руски паметник през нощта. БМВ Х6 е сред най-крадените коли в София през последните години.Става дума за луксозен поръчков черен джип БМВ Х6 в обхвата на Шесто РПУ на столицата, поясниха източници

    Коментиран от #33, #42, #59

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Питащ

    18 12 Отговор
    За юмручната демокрация ли говори фатмакът?
  • 33 Потресен

    10 17 Отговор

    До коментар #30 от "Здраво ни ограби тиквун":

    Кошмарното и ужасното е че всички тези пачки в шкафчета, кюлчета злато, къщи, Поршета и бутици в Барселона, Бугати Вейрон и замък за дъщерята в САЩ, поръчково БМВХ6 за племенника са от нашите робски кървави пари откраднати от тиквата ...

    Коментиран от #54, #73

  • 34 Камен

    10 14 Отговор
    Щом ректорът на Университета е потвърдил, че ще се кандидатира за президент, тогава той още утре трябва да заяви пред председателя на Общото събрание на Университета, че желае предсрочно мандатът му като ректор да бъде прекратен. Това пише доцент Димка Гочева от СУ ”Климент Охридски”.
    Позицията на доцент Гочева е подкрепена от 2/3 от Академичния съвет на учебното заведение!

    Коментиран от #71

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 СРАМОТА

    22 10 Отговор
    БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕАДЕКВАТНОТО ТИ УПРАВЛЕНИЕ РАДЕВ В ДЪРЖАВАТА Е ПЪЛЕН ХАОС В КОМБИНАЦИЯ С ПАНДЕМИЯ, ИНФЛАЦИЯ ПОЛИТИЧЕСКА КРИЗА И НАРОДНО РАЗДЕЛЕНИЕ, СЛЕД ТЕБ Е ПОТОП. НАРОДА НЕ ТЕ ЩЕ.
  • 37 911

    17 5 Отговор
    Какво очакваш точно ти бе другарю мунчо. От теб нищо не зависи, от тук нататък за теб всичко свърши.
  • 38 Факт

    6 12 Отговор
    Човек на Герб отряза краката на момичето.
  • 39 📌:) Бля

    7 6 Отговор
    🏴‍☠️:)! Аз гласувам за Луна, истинска жена, усмихната и позитивна Българка, бля :) 🃏
    Давай Луно, ние сме с теб :)
  • 40 ТтТ

    16 5 Отговор

    До коментар #1 от "Абе":

    Тоя комунист лицемерничи с демокрацията в България! Ужас!
  • 41 Българка

    11 8 Отговор

    До коментар #27 от "ИСТИНАТА":

    Само на теб ли не ти стана ясно, че това с неизбираемия кандидат на ГЕРБ (Цецка) ни беше наложено от вън. Щом продължаваш да плещеш за кюлчета и шкафчета, значи си виден представител на 80%

    Коментиран от #46, #48, #50

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 баджанак

    7 5 Отговор
    надявам се да победи генерал деси иначе ще ми бие шута
  • 44 Иво🇧🇬

    16 7 Отговор
    Това го казва един озлобен фашизиран тип като Радев. Демокрацията ще се върне когато режима на Радев изтече в канала.

    Коментиран от #64

  • 45 Само питам

    15 6 Отговор
    Докога това неприятно , злобно и подло същество ще прави предизборни обиколки с държавни пари?

    Коментиран от #49, #66

  • 46 Цък?!

    7 7 Отговор

    До коментар #41 от "Българка":

    И на мен не ми стана ясно защо Борисов продължава да бърка и не си е научил урока от Цецка-,,Майката на нацията"...?!А продължава да предлага неизбираеми хора,в тандем със зелена жартиера...?!Правилният и мъжки ход на Борисов щеше да е сам да застане лице-в лице срещу Радев у да измие срама от челото...!Но го разбирам ..,явно не му достигна куража у мъжкото достойнство...!!!
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Избирател

    7 8 Отговор

    До коментар #41 от "Българка":

    Герджиков и той ли от вън ви е наложен на герберопитеците - достраша ви даже собствен кандидат да предложите.

    Радев ще е президент още на първия тур независимо на колко тролове са платили от ГЕРБ
  • 49 Тъп Гербер

    4 6 Отговор

    До коментар #45 от "Само питам":

    Е поне не е с крадени пари да прави предизборни обиколки и да плаща на тролове.

    Коментиран от #51

  • 50 ИСТИНАТА

    5 5 Отговор

    До коментар #41 от "Българка":

    Прав си!
    Освен Цецка,
    Путин наложи не Борисов
    да построи с български милиарди
    тръбопровод на руската газ за Сърбия,
    нали?

    Коментиран от #53

  • 51 Хаха хаха ха

    4 6 Отговор

    До коментар #49 от "Тъп Гербер":

    Борисов пачките и кюлчетата
    от филиите с мас ли ги е спестил?
  • 52 СЕЛЬО

    6 4 Отговор
    СЛАБ ПРЕЗИДЕНТ СЛАБА ДЪРЖАВА.
  • 53 Да де- именно...!

    4 7 Отговор

    До коментар #50 от "ИСТИНАТА":

    Борисов ни сложи яка руска енергийна примка на шията и накрая-Радев бил защитавал руски интереси...?!?!Когато фактите говорят и боговете мълчат...
  • 54 Хи хи

    3 1 Отговор

    До коментар #33 от "Потресен":

    Ма ти това наистина ли го мислиш ? Оф , колко е прав проф. Христов !

    Коментиран от #62

  • 55 Л У Н А 🌝

    2 1 Отговор
    Ш А М П И 🌝 Н 👌
  • 56 Нито Панов, нито Герджиков са конкуренти

    3 8 Отговор
    Сериозни на Р Радев!! Вчерашната Анкета във Факти показа нагледно как ще изглеждат резултатите от Президенския избор!! РАДЕВ 56-57%СЪДИЯТА И ПРОФЕСОРА В РАМКИТЕ НА10-15%!!!ЕВЕНТУАЛНА ГРЕШКА 2-3%!!!ИЗБОРИТЕ ЩЕ ПРЕКЛЮЧАТ СЛЕД ПЪРВИЯ ТУР!!!
  • 57 АЛЧЕН ЗА ВЛАСТ

    9 2 Отговор
    С КАКВО РАДЕВ ПОДОБРИ ЖИВОТА НА НАРОДА С НЕАДЕКВАТНОТО СИ УПРАВЛЕНИЕ СКАПА ДЪРЖАВАТА, ВСИЧКИ ОЛИГАРСИ БЯХА ОНИВИНЕНИ, РАЗРУХА ИНФЛАЦИЯ И ВИСОКИ ЦЕНИ НАРОДА МИЗЕРСТВА. ОБЕЩАНИЯТА МУ СЕ ОКАЗАХА ЛЪЖЛИВИ.
  • 58 демократ

    5 1 Отговор
    затова давате разбъркано ном. в пропрез. сайт факти.
    сакън някой да не напише против свещената овца
    фатмака.още малко и българите ще го "изчегъртат"
  • 59 Хи хи

    4 2 Отговор

    До коментар #30 от "Здраво ни ограби тиквун":

    Хи, хи , къде ги четете тези простотии бе хора ? Борисов е брат на майката , не на бащата на племенника , че да се казва по фамилия Борисов. Боже, боже какви неадекватници !!! Потрес !
  • 60 киро

    7 1 Отговор
    Демокрация се прави от демократи,а не от "бивши"комунисти!!!А в България за съжаление няма демократи!Така,че не очаквайте да победи нещо,което не съществува!!!

    Коментиран от #65

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Хехехе

    3 3 Отговор

    До коментар #54 от "Хи хи":

    И не само той!А много от ограбеният БГ народ го мислим същото...!А проф.Христов имаше в предвид-Вас-герберопитеците...!!!
  • 63 Драган

    4 4 Отговор

    До коментар #61 от "Иван":

    Това е фейк-новина...!Като тази,че БСП ще бъде изгонена от ,,Позитано"- за неплатен наем...?!По-добре си стягайте куфарите и директно на задната седалка на Боко,който отива безвъзвратно с жипката си в историята....
  • 64 LOSHIA

    4 0 Отговор

    До коментар #44 от "Иво🇧🇬":

    Никога,никога няма да ти се осъществи мечтата!
  • 65 Бачо

    3 3 Отговор

    До коментар #60 от "киро":

    Амчи то и затова ГЕРБ не успя...!Защото 12 години прави ,,демокрация" начело с Вожд-Комунист-Бойко Методиев Борисов...!!!

    Коментиран от #70

  • 66 Само отговарям!

    3 2 Отговор

    До коментар #45 от "Само питам":

    Приемственост брат...!Радев прихвана от Буцката...- да обикаля из БГ на държавни средства...!А как Борисов можеше,пък сега Радев да не може...?!Ама вие -герберите уж сте чисти като сълза,пък отново проявявате двоен аршин...😛😝😉😃?!?!
  • 67 стоян

    2 1 Отговор

    До коментар #28 от "Така е":

    До 28 ком -много рано броиш пилетата
  • 68 Така така

    2 1 Отговор

    До коментар #28 от "Така е":

    И пеленачетете ли броиш, те затова нема оправя всеки разбира от политика футбол ядене пиене и чалга до дупка, между другото, пилота ли е демокрациятапълен резил с този комунистически пъзел
  • 69 еееееееееер

    6 3 Отговор
    Изкаш да кажеш твоята демокрация....Ама ти не знаеш какво е демокрация бе фатмак....
  • 70 киро

    1 2 Отговор

    До коментар #65 от "Бачо":

    Не само герб.Като се почне от сдс ,та се стигне до герб,всичка са "бивши" комунисти!
  • 71 Северозапад

    1 2 Отговор

    До коментар #34 от "Камен":

    Жалко за този доцент, щом не знае, че човека може да се кандидатира за какъвто иска закона го позволява просто излиза платен отпуск и готово, много съмнителна е тази доцентка, да си не е купила (титлата) от кауфланд
  • 72 Лично за мен

    1 0 Отговор
    Ще гласувам за този който предложи легализация .
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 гост

    1 1 Отговор
    На база досегашните изяви на този човек,най-вероятно под "демокрация" вижда себе си и като се видят членовете на инициативния комитет ,който го издига,ако спечели тук ще има всичко друго но не и демокрация.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Биби Кинг

    0 0 Отговор
    Пембераси разбрахте ли бе наведенаци? - Че гласувате за пембената пасмина ма против Пембен! Да се не наказваме од после деа! Внетно ли е всйо?
  • 77 Шапкар

    2 1 Отговор
    Тоя фатмак не чули днеска в стара загора кво казаха хората зада има мир отлитай за сибир.

    Коментиран от #79

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 баба мара

    1 0 Отговор

    До коментар #77 от "Шапкар":

    много мъка имаа на тоя свят божееее
  • 80 ПУМАК

    1 0 Отговор
    ГЕРБ И ДПС СА МАФИЯ
  • 81 Електра

    1 0 Отговор
    ПОЧТЕНИТЕ , СРЕЩУ СТАТУКВОТО НА КАУНА РАДЕФ И ВЕНИРИЧЕСКОТО ЗАБОЛЯВАНЕ МАЯ КОСТИНБРОДСКА. Учения, ще убие чудовището в зелени чорапи. Красотата ще убие звяра. Видов ден, за Кауна Радеф разединителя, дойде. Време е за среща с Гешев... ГНУСНИТЕ ЧЕРВЕНИ ОЛИГАРСИ И ДС ДОНОСНИЦИ, КАКТО И ИМПЕКСОВАТА БСП.ДИРАСТИЯ, ВЕДНАГА СЕ АКТИВИРАХА СРЕЩУ ЧИТАВИЯ ПРОФЕСОР. ХА ХА ХА 100 ПРОЦЕНТА РУМБАТА РАДЕДЕФ, ПО ИЗВЕСТЕН КАТО КАУНА, Е НАПЪЛНИЛ ПАМПЕРСА... ВИЖДА СЕ КРАЯ НА КАУНОВАТА ИНФЛАЦИЯ...
  • 82 Матей

    0 0 Отговор
    А,разгеле е цъфнал в Зарата,що не са му направили едни мощни освирквания.Нищо няма да предприемат ,ще се потриват до следващото тежко произшествие и пак съжаления,и пак намерения.Как да вземат крути мерки срещу себеподобни,,гъ-за-ри-те с мощни коли и мотори са все богаташки синчета,ти да си видял някой с москвич или балкан да прави подобни изстъпления,не,нали!?няма и да видиш,свестните водачи ги приключиха много отдавна,не могат да се подадат на пътя,нямат парични знаци,а карането се превърна в лукс.С дрън-кани-ци нищо няма да направят ,тук си трябва цяла социална революция и всичко ще си дойде на мястото.
  • 83 мамун

    0 0 Отговор
    очаквам пък да си ходим от ЕС
    кога е гласуването
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове