Last news in Fakti

5 Октомври, 2021 13:03 2 905 37

Протестиращи строители щурмуваха МРРБ

  • протест-
  • строители-
  • магистрала-
  • мррб

Повече от 100 служитeли нa "Aвтoмaгиcтрaли-Чeрнo мoрe" и "ИCA 2000" протестираха пред Миниcтeрcтвoтo нa рeгиoнaлнoтo рaзвитиe и блaгoуcтрoйcтвoтo

Протестиращи строители щурмуваха МРРБ - 1

Повече от 100 служитeли нa "Aвтoмaгиcтрaли-Чeрнo мoрe" и "ИCA 2000" протестират пред Миниcтeрcтвoтo нa рeгиoнaлнoтo рaзвитиe и блaгoуcтрoйcтвoтo (МРРБ) в София, съобщи offnews.bg.

Двeтe фирм извършиха рeмoнта пo трaceтo мeжду Cтaрa Зaгoрa и Чирпaн пo мaгиcтрaлa "Трaкия" и нacтoявaт дa пoлучaт дължимитe cуми зa извършeнaтa дeйнocт зa 36,8 млн. лeвa.

Протестиращите нaпрaвиха живa вeригa oкoлo cгрaдaтa. После някои от служителите на компаниите се опитаха да влязат в министерството на Виолета Комитова, но бяха спрени от полицейски кордон. Те се разгневиха, защото имали уверението, че прeдcтaвитeл нa рeгиoнaлнoтo миниcтeрcтвo щe приeмe прeдcтaвитeли нa прoтecтирaщитe, но това не се случва до момента, нито пък някой от ведомството слиза при тях.

Движението в района е затруднено. Има и засилено полицейско присъствие, което започва още от района на "Сточна гара".


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гадно

    72 11 Отговор
    Да отиват пред зайчарника парите са им там.
  • 2 Зоран

    68 9 Отговор
    За 50 км асфалт 37 000 000лв крадци!
  • 3 Софиянеца

    63 10 Отговор
    Боко да им плати от офшорките където му ги пълнят 12 години!
  • 4 ТаУмВзе

    64 11 Отговор
    Да щурмуват зайчарника в Банкя и да си искат кинтите от Чекмеджето!
  • 5 Пич

    19 49 Отговор
    Хората са работили , и си чакат заплатите... Коментарите на селяндурите на им хранят децата...

    Коментиран от #8, #19

  • 6 666

    47 14 Отговор
    Що не си търсите парите от банкянския свинар ...неграмотници ! Платени измекяри !
  • 7 КЪДЕ СА ПАРИТЕ

    18 53 Отговор
    РАДЕВ И ЕКСПЕРТИТЕ МУ ГЕПИХА МИЛИАРДИТЕ. ЯЛИ ПИЛИ И СЕ ВЕСЕЛИЛИ НАРОДА ДА ПЛАЩА, ГОТОВИ ПАРИ ИЗЧЕЗНАХА, РЕВИЗИЯ НА РАДЕВ И КАБИНЕТА МУ.

    Коментиран от #9, #27

  • 8 666

    45 8 Отговор

    До коментар #5 от "Пич":

    Прав си ,ама нали виждаш ,търсят парите на друго място а не където трябва ...това са платени боклуци !
  • 9 666

    15 15 Отговор

    До коментар #7 от "КЪДЕ СА ПАРИТЕ":

    Бре тоа Радев окраде държавата ,дано запре и слънцето да изгрява !
  • 10 заплати

    37 5 Отговор
    Покажете ѝм документи и извлечения, къде са на хората заплатите и увеличенията на заплатите. Покажете ѝм кой ги е ограбил. Покажете ѝм имената на истинските виновници, някои от които може и да са в списъците на Пандора.

    Коментиран от #13

  • 11 Късно е

    33 7 Отговор
    Идете да щурмувате къщата на Банкянският ви повелител. Раздаде авансово парите на фирмите, а сега те не ви плащат. Изхарчили са парите и ако Баце беше на власт, отново щеше да им шари авансово някой и друг милион. Мислили са, че са безсмъ.тни и далаверата ще е вечна.. За измамниците е кофти да се спазват правилата и законите.
  • 12 Гост

    25 3 Отговор
    Тези хора са прави за себе си, защото господарите им сега не им дават стотинка, понеже държавата не била платила. А преди това им даваха стотинки, въпреки че получаваха даром стотици милиони.
    Ама няма кой да успее да конфискува милионите и да им даде заплатите от тях...
  • 13 666

    24 5 Отговор

    До коментар #10 от "заплати":

    Това е проблема на България ! Прикриват си един друг далаверите ,трябваше след разкритията на Виолета Комитова да публикуват всички документи и договори НА САЙТА ако въобще има на хартия ОТ - ДО за кражбите на ония от Банкя а тия нека си протестерат колкото искат .

    Коментиран от #16

  • 14 Парите са в кутията...

    18 6 Отговор
    Пандора !
  • 15 Светослав

    5 6 Отговор
    Продължавайте напред! Не става наркомани те да грачат, а работещите да бъдат тъкани!
  • 16 Светослав

    12 8 Отговор

    До коментар #13 от "666":

    То май няма кражби, а само предизборен пи ар. Ако бяха намерили нещо досега щеше да гърми! Само такива, като теб вярват на фейс новини

    Коментиран от #28

  • 17 5577

    12 12 Отговор
    Пладнешки обир. Като КТБ същите са. Това са финансирани обекти и парите вече никой не ги знае къде са. Дойдат ли комунистите на власт е тъй. За 4месеца поне 2 години трева няма да никне след тях.
  • 18 Наши хора

    9 6 Отговор
    Едните са от собствениците на ЦСКА, а другите са "клиенти" на една "банка" която е с не много ясна собственост и произход.
    PS
    А, и едните строиха на ДПС сараите в Бояна ! Има и още ама и това стига като информация.
    При тия цени които крадат и да не могат да платят заплатите е смешно !!! Всичко е с цел да продължи лапането. Самите работници са потърпевши.
  • 19 Да нахали

    9 8 Отговор

    До коментар #5 от "Пич":

    Отиват пред "бедняшките" жилища на гладните си и голи и боси шефове!!!! По голяма наглост не съм виждал!!! А как са пременени горките, живи да ги ожалиш!!!!Ама ние сме за ....., вместо да вземем по една гьостерица и да ги подкараме към Банкя или лъскавите офиси и хасиенди на шефовете им гледаме сеир!!!! Който им е обещал да плаща, има си бюджет и той е ясен, той е ЗАКОН!!!

    Коментиран от #29

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Хмммм

    7 1 Отговор
    ЯКО С ПЛАТЕНИ ТРОЛОВЕ. САМО ЗА РАБОТИЛИТЕ ПАРИ НЯМА. ХВАЛА НА БУДАЛИТЕ ДЕТО ВЕРВАТ, ЧЕ НА КРАДЦИТЕ ВСЕ НЯКОЙ ДРУГ ИМ Е ВИНОВЕН.
  • 22 !!! Безпартиен!!!

    7 8 Отговор
    Щяла хазна с пари на едни строители не могат да платят заплатите служебното правителство срам и позор! Хората каква вина имат че са участвали в проект на предишните управляващи, та заради това не им изплащат заплатите? Много е хубаво че изборите са скоро!
  • 23 да го ду хат

    5 4 Отговор
    Парите секнаха от ремонта на ремонта на ремонта
  • 24 Абе не знам,но

    12 5 Отговор
    Едва ли някой вярва,че обикновените бачкатори са излезли доброволно и спонтанно.Всичко е докарано под строй и по списък.Иницатори са точно техните Чорбаджии.Който са взели милиони на" зелено" от който са им подхърляли трохи.С оправданието което само в България върви- Нямаме плащания от върха! "И бачкача,къде да върви на файната си? Или ще протестират,или остава изобщо безработен.На прага на зимата. Ето как за 30 г,докараха народа до там,че да скача не за своя интерес,а за чуждия.Като му се втълпи,че е обратно на принципа- Ако не скачаш,аз да си взема още от баницата,за тебе и кора хляб няма!" Та как беше мантрата...Кой не скача е....Превърнаха ви в доброволни роби,а вие само подсмърчате индивидуално,и блеете съглашенчески.Който и да дойде на власт,все ще бъдете роби.Системата е такава.

    Коментиран от #26

  • 25 Бацо

    4 7 Отговор
    Аз щях да ги прибия зад колоните на мс и после биячите шефове на отдели в общината
  • 26 И ние знаем,че си гну'сен Пе'де'рас

    8 10 Отговор

    До коментар #24 от "Абе не знам,но":

    4 месеца хората са без заплата, заради двама Малоумни Фатмаци и Канадски гей. Половин милиард за ИЗБОРИ има,..за Фатмашки Партии , Г-ей вечеринки Тоже! А за работниците...нищо!
    Фатмака гушка ли по 16 К на месец или и за него нема пари??
  • 27 Гъди Гъдев

    3 9 Отговор

    До коментар #7 от "КЪДЕ СА ПАРИТЕ":

    Тези мангизи никога не са били налични. Тулупио излъга бачкаторите от Черно море- магистрали. Те самите се мотаха умишлено с цел Тулупио да открие ремонта на ремонта. Но му беше показан пътя към зайчарника от който една цяла след изборна нощ рева като гладно циганче за захаросана близалка!
  • 28 boy.de

    2 3 Отговор

    До коментар #16 от "Светослав":

    Колко кух, пък многословен! Страдаш от логорея, като кумира си.
  • 29 Пич

    3 0 Отговор

    До коментар #19 от "Да нахали":

    Ами ограмоти се , и ще разбереш кой трябва да им плаща... Естествено , ако имаш мозък , с не си от малоумниците , които нямат своя мисъл , а скандират едно и също като опростели футболни агитки... И не ми дрънкай , че Борисов е виновен , защото по негово време се работеше , и са плащаше редовно... Сега Радевистите и чистачките в АПИ смениха , така че ГЕРБ няма нищо общо с некадърниците на военния...
  • 30 Стоян

    1 1 Отговор
    Миналата година по времето на протестите един господин мърмореше: “Трябвам ви аз ,още малко ви трябвам.“Сега протестиращите да не са си помислили,че на тях е говорил,не говореше на шефовете им да го запазят да понапълнят още малко /дали само малко/ списъка на “Пандора„
  • 31 КОМИТОВА, ДЕЙСТВАЙ

    0 0 Отговор
    ДАВАЙ ПАРАТА, СТИГА СЕ ОБЕСБЯВА
  • 32 Глей ти

    0 0 Отговор
    Фирмите около Шкафа изведнъж стаха много активни протестъри. Явно ще подпомагат ГЕРБ за изборите, с каквото могат.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 питащ

    0 0 Отговор
    Факти само да ви попитам и повече се отказвам да пиша в сайта ви, в един коментар има израз " банкянски свинар ", защо него не сте изтрили а мойте са изтрити. Защото са правно издържани. А сега ако имате малко достойнство възстановете коментариите ми. Чаоооооооооо.
  • 36 питащ

    0 0 Отговор
    Коментар № 26 с наименование " И ние знаем,че си гну"сен пе"де"рас" ",пише " заради Двама малоумни фатмаци и Канадски гей ", " ..за Фатмашки партии и Гей вечеринки Тоже ". Това не съдържат ли обидни квалификации, заради което пишете, че ще триете коментарии. А в наименованието на коментиращия приемате ли разделителните знаци за обстоятелство което прикрива истинския смисъл на думите. Ако е така много жалко за коректноста ви. Но нали се пише в подкрепа на бойко, а не против него може всичко.
  • 37 Фен

    0 0 Отговор
    Ко плачете , бе ? Га ядохте кифтетата - не плакахте,сега толям рев! Пари нема - изядохте ги!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове