Last news in Fakti

7 Октомври, 2021 10:10 17 727 178

Филип Станев: Нека забравим това, което се случи

  • филип станев-
  • забравим -
  • това-
  • случи

"Има такъв народ" положи максимални усилия да има кабинет. Той не се случи не заради това, което направи ИТН в преговорния процес, а заради действията на останалите политически играчи, казва Станев 

Филип Станев: Нека забравим това, което се случи  - 1
Снимка: БГНЕС

От "Има такъв народ" заявиха, че са единствената партия, която иска промяната. Какво ще предложат и защо подкрепиха президентската двойка Румен Радев - Илияна Йотова?

"Нашата подкрепа беше заявена още преди създаването на Инициативния комитет, чийто член съм аз, по издигането на кандидатурата на президента Радев и вицепрезидента Йотова. Аргументацията е много лесно разбираема, тя е видима в последните 5 години - един авторитетен мъж, който си извоюва позиции на международната сцена на уважаван политик. Един човек, който винаги е стоял до българските граждани. Знаете, той излезе на протестите, подкрепи ги", каза Филип Станев от "Има такъв народ" в студиото на "България сутрин". По думите му не става въпрос за селекция от серия кандидати.

"Нашата подкрепа беше ясна изначало. Нямахме нужда да видим другите кандидати. В демокрацията да имаш избори е най-ценното нещо. Нека да има други кандидати, голяма част от тях също са достойни хора. Но президентът Радев е фаворит", категоричен е Станев. Той припомни, че последните 2 пъти социологическите проучвания са били далеч от реалността.

"За 45-ия парламент се смяташе, че ние ще се борим за трето-четвърто място. Там ни слагаха с ДПС. Ние станахме втори. А пък за следващите избори казваха, че ще бъдем втори, а защо не и трети. Ние станахме първи, с малка разлика от първия. Социологията не е за подценяване, въпросът е, че в България през последните години тя сериозно се разминава с това, което се случва после на вота", подчерта Филип Станев в ефира на Bulgaria ON AIR. И сподели, че се надява на висока избирателна активност.

"Има такъв народ" положи максимални усилия да има кабинет. Той не се случи не заради това, което направи ИТН в преговорния процес, а заради действията на останалите политически играчи. Ние няма как да мислим, че сме разочаровали избирателите. ИТН в тези два кратки парламента, мислейки законопроекти, които се превърнаха в закони, са една много професионално и добре свършена работа. Актуализацията на бюджета нямаше да бъде възможна без парламентарната група на "Има такъв такъв" и най-вече нейните експерти", добави той.
Попитан какви неизпълними условия са предложили от другите партии, за да няма редовен кабинет в момента, Станев отговори:

"Поставиха се някои персонални изисквания по състава на кабинета, които първоначално бяха заявени, че ще отсъстват. Говоря за "Демократична България". Те казаха, че няма да се бъркат в персоналния състав на кабинета. После изведнъж г-н Иванов прочете една странна декларация от парламентарната трибуна за "дългата ръка на ДПС", което е откровена лъжа. Ако имаше факти и доказателства, той трябваше отдавна да ги е представил на българското общество."

От партията на Слави Трифонов дадоха заявка, че ще бъдат изключително диалогични след вота. "Трябва да забравим това, което се случи, за да може да тръгнем напред. Ако постоянно гледаме това, което се случи като конфликт, не е добре", каза Станев .

"Позицията, която ще заемем в политическото класиране, не е променила това наше намерение. Кабинет трябва да има. Хората го желаят. Виждате колко е трудно в момента - икономически, не знам как ще се развие пандемията, не знам ще има ли мощна бежанска вълна. Трябва да има стабилно управление. Компромиси ще се правят, да. И то не само от "Има такъв народ". Когато експертите работят качествено и професионално - тогава е много по-лесно за политическите лица да вземат решение. А появата на нови политически субекти е хубаво за цялото общество. "Има такъв народ" е първият нов мощен политически субект. Г-н Петков сега създава своя. Това е пътят и бъдещето", каза още Станев.

Според него хипотетично е възможно да видим партньорство между "Има такъв народ" и "Продължаваме промяната".

А за случая, в който Трифонов разкритикува остро Борисов заради изказването на последния за жертвите на Ковид-19 в България, Филип Станев сподели: Има хора, които са лишени от емпатия. Да се използва човешки живот, който е загубен, това е трагедия. Тези хора имат семейства, близки, приятели. И изведнъж бившият премиер, който никога не се е отличавал с особено добро възпитание, да използва такава грозна дума.


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 100 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анализатор

    298 59 Отговор
    Първо вас ще забравим, теб, чалгаря и Тошко Африкански.
    Вие сте едно голямо недоразумение, което може да се случи само по тези географски ширини...

    Коментиран от #53, #107

  • 2 МнениЕ

    54 173 Отговор
    ЗА - ИТН. Против - Статуквото БСП ДПС ГЕРб.!!!!

    Коментиран от #10, #24, #41, #83, #93

  • 3 гадно

    259 31 Отговор
    Видяхме им усилията в плюенето и заповедническото им и нагло държане, трети път няма да има.

    Коментиран от #9

  • 4 Гого

    183 15 Отговор
    Заши ли дънките?
  • 5 Последния Софиянец

    47 117 Отговор
    С Кирчо ще вземем 150 депутати и ще управляваме сами.

    Коментиран от #15, #103, #123

  • 6 Просто човек

    214 25 Отговор
    Нека НЕ забравяме това, което се случи! А то е,че ИТН предадоха протеста!

    Коментиран от #167

  • 7 сила

    160 2 Отговор
    НАРОД С КЪСА ПАМЕТ ИМА ДЪЛЪГ ПРЕХОД.....Тони Филипов,доктор......бог да го прости човека и лека му пръст,беше много прав
  • 8 Тошо

    163 18 Отговор
    ГЛУПАЦИ КОМПЛЕКСИРАНИ.

    Коментиран от #118

  • 9 Петър

    62 43 Отговор

    До коментар #3 от "гадно":

    А на фирма "ЕТ ГЕРБ 1959" не е ли заповедническо и нагло държанието

    Коментиран от #19

  • 10 MAN

    117 26 Отговор

    До коментар #2 от "МнениЕ":

    ИТН СА ЯТАЦИТЕ НА СТАТУКВОТО БЕ ТЪПУНСКИ.

    Коментиран от #11

  • 11 Глупости

    16 27 Отговор

    До коментар #10 от "MAN":

    Ти си трол.!
  • 12 Мунчо

    99 8 Отговор
    Това "Нека забравим ......" много напомня котарака Леополд от руските анимационни филмчета от преди време, станал христоматиен пример с неговото "Нека да забравим всичко, и да заживеем дружно!".
  • 13 Виолета

    158 17 Отговор
    Не, няма да ви забравим, жалки чалгари. Дълго ще ви псуваме и ще ви се подиграваме. Някои може и да ви кълнат. Но никога повече няма да ви вярваме и да ви избираме, за да ни резилите.
  • 14 аз съм Веска

    106 10 Отговор
    МОЖЕ И ТАКА ДА Е , НО СЕ ВИДЯ , ЧЕ И ИТН , ГО КАРАШЕ ПРЕЗ ПРОСОТО .
  • 15 Твоят Кирчо

    66 13 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    С неговия колега гледат само да захапят по метода “Обещай им и не го изпълнявай”. Потай Мая тв знае най добре...
  • 16 Прав си Филипе!

    28 77 Отговор
    Само компромисите ви, да не са свързани с безпринципни коалиции! От дб ще има още много лъжи! Те само това правят! Запазете достойнството принципите и морала, защото сте единствените стойностни в нашата политика и единствената надежда за нещо по честно!
  • 17 5544

    123 15 Отговор
    Махайте ги тия! Заради техните циркаджийски номера Бг ще ходи за трети път на избори. Троянският кон в НС.
  • 18 точно така

    47 35 Отговор
    Публикувано във факти.бг:

    Ние станахме първи, с малка разлика от първия

    Точно така, с помощта на дамаджанков и неясното гласуване от чужбините
  • 19 гадно

    81 15 Отговор

    До коментар #9 от "Петър":

    Отговори си сам ИТН твърдяха, че са други и вместо да се сработят с партиите на промяната дадоха тон и започнаха да се плюят за кеф на гербавите.

    Коментиран от #26

  • 20 Ами не, няма да забравим

    101 14 Отговор
    Ръководството на ИТН се продаде. Факт. Народа ще дръпнем водата и ще попаднете там, където е Марешки, Атака и подобни лъжци.

    Коментиран от #54

  • 21 Веско

    70 7 Отговор
    Вие първи подкрепихте Радев, първи обявихте правителство без да имате мандат.
  • 22 корупцията

    81 7 Отговор
    Хехехе, това е някаква шега, да забравим това което случи? Ама вие с тази цел ли влезнахте в парламента? Да забравим това което се случи през последните 12 години, дори 31 години? Както ББ идвайки на вълната на промяна забравиха какво се е случило преди тях?
  • 23 МалкоЛогика

    57 6 Отговор
    Ако все още смята че политика се прави така както те се оптитаха, не е узрял. След 4 години пак ще се видим.
  • 24 5544

    51 24 Отговор

    До коментар #2 от "МнениЕ":

    ИТН са заедно с ГЕРБ и ДПС.

    Коментиран от #33

  • 25 мдааа

    65 19 Отговор
    Хайде стига ОПРАВДАНИЯ! Всички видяха промяната в ИТН след срещата им с ДПС за консултации за правителство! Имаше "Дълга ръка на ДПС". След тази прословута среща ИТН започна да напада Кирил Петков, Асен Василев, Христо Иватов и Демократична България - те са заплахата за мафията в България.
  • 26 Петър

    31 11 Отговор

    До коментар #19 от "гадно":

    Не бе,ясно е че ИТН се изложиха яко,конкретно за фирма "ЕТ ГЕРБ 1959" питам.

    Коментиран от #34

  • 27 Не подкрепяйте радев

    34 56 Отговор
    Не може да забравим, защото вие самите знаете, че фатмака не става за нищо, ча води глад.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Росен

    52 16 Отговор
    Марионетките на Доган и Борисов нещо подвиха опашки.
  • 30 ➖факти

    54 11 Отговор
    След срещата на ИТН с ДПС, ИТН излязоха в Парламента с Декларация, която беше бурно аплодирана от ДПС и ГЕРБ⚠️
  • 31 позор

    54 35 Отговор
    Филипчо, това ви е последната грешка. Отивайки при Радев, губите още от електората си. А ПП колкото гласове изкарат, всичките ще за ваша сметка, защото никоя друга партия няма да изгуби електората си. А вие сте тръгнали с тях да се договаряте. Смешни и жалки сте. Да не говорим за капацитета ви като Тошко Африкански - направихте за посмешище парламента и страната. Защо не дадохте път на образовани и авторитетни хора, които ви подкрепиха. Другите партии два пъти ви прецакаха здраво за правителство, сега вие сте щели да сте диалогични и да ги подкрепяте. Нямате ли грам самочувствие и себеуважение, та сте готови да станете подлога и измекяри на всеки. Оставете хората да си преценят за кой да гласуват и не ги насилвайте зорлем към комунистите и Радев, че може и 4% да не прехвърлите. Видели сте какво бил направил. Ами обясни какво е направил. Защото хората за шест месеца негово управление видяха единствено анархия безвластие, здрава инфлация, мизерия и криза навсякъде. Вие това ли подкрепяте ? Гласувал съм за вас, сега с тоя Радев ме губите безвъзвратно, защото да върнете комунистите на власт изобщо не е промяна.

    Коментиран от #153

  • 32 Съдията Дред

    73 9 Отговор
    Не , Филипе, няма да забравим какви ги натворихте, няма. За да ни позволим да правите същите простотии и в бъдеще.
  • 33 МнениЕ

    16 9 Отговор

    До коментар #24 от "5544":

    Няма как да го докажеш. А 3ката стстукво и тяхната вечна задкулисна дружба е доказана във времето!

    Коментиран от #45

  • 34 гадно

    16 7 Отговор

    До коментар #26 от "Петър":

    Ако имаш предвид шайката без съмнение трябва да се изрине.
  • 35 Тръмп

    28 26 Отговор
    ИТН ще са основния губещ на тези избори,хората разбраха че са проект на БСП!;)

    Коментиран от #39

  • 36 Xxxyyy

    34 9 Отговор
    Вярвам в доброто в сърцата на хората от ИТН, но Българя просто няма време да ги чака да узреят политически и интелектуално!
  • 37 неее

    44 5 Отговор
    Няма да забравим.
  • 38 Българка

    67 6 Отговор
    На крива ракета космоса й пречи!
    ИТН са виновни за проваляне на две НС. С това те обслужиха мафията , дадоха й време да се окопити, да вдигне глава, да се прегрупира и замита следите на престъпленията си!
    ИТН предадоха избирателите си!
  • 39 добър опит

    21 18 Отговор

    До коментар #35 от "Тръмп":

    БСП не прави аматьорски проекти.
  • 40 2121

    37 13 Отговор
    Вие сте патерици на ГЕРБ И ДПС
  • 41 Българка

    27 9 Отговор

    До коментар #2 от "МнениЕ":

    Не подкрепям ИТН, но съм съгласна, че сме против ДПС и ГЕРБ

    Коментиран от #43

  • 42 5544

    45 7 Отговор
    Не вярвайте на данайците, когато ви поднасят дарове!
    Не вярвайте на ИТН, когато се правят на смирени и предлагат да се забравят задкулисните им игри. Два пъти подведоха гласоподавателите си, ще го направят и трети път.
  • 43 модел

    18 0 Отговор

    До коментар #41 от "Българка":

    Аз съм против корупционния модел. Партиите са само инструмент, и не са само двете споменати от теб.
  • 44 Cтoйко

    23 23 Отговор
    Подкрепям думите му за безспорния авторитет и лидер президента Радев и аргументите на Станев защо са го подкрепили- "Нашата подкрепа беше заявена още преди създаването на Инициативния комитет, чийто член съм аз, по издигането на кандидатурата на президента Радев и вицепрезидента Йотова. Аргументацията е много лесно разбираема, тя е видима в последните 5 години - един авторитетен мъж, който си извоюва позиции на международната сцена на уважаван политик. Един човек, който винаги е стоял до българските граждани. Знаете, той излезе на протестите, подкрепи ги", каза Филип Станев от "Има такъв народ"

    Коментиран от #129, #139

  • 45 5544

    28 9 Отговор

    До коментар #33 от "МнениЕ":

    Няма какво да доказвам. Всички видяха, че са заедно с ГЕРБ и ДПС, и се занимаваха с очернянето на Дончева, Манолова, К. Петков... Проваляха всички заседания. А как гласуваха?!

    Коментиран от #128

  • 46 mi6osp

    29 5 Отговор
    Тези да не са паднали под 10%?
  • 47 Истината

    36 7 Отговор
    Нищо не трябва да се забравя! Напротив, трябва да се помни, за да не прави народа същите грешки и да гласува за тащива измамници каго вас, които нямат достойнството да приемат въната за провала си, а я хвърлят и обвиняват другите (Христо Иванов и ДБ). Това е самооправдаване, манипулация и шантаж от страна на ИТН! Така ИТН се опитва да измие собствените си грехове⚠️ Като обвиняват ДБ исщат да оправдаят себе си и да снемат отговорността от себе си⚠️Като припишат вината за провала на съставяне на правителство на ДБ, ИТН искат друг да поеме тяхната вина и същевременно целят да получат одобрение от електората си, който излъгаха⚠️ИТН продължават да настоянат едно и също, но са твърде неубедителни. Продължават да настояват на тади измислица, въпреки, че хората си имат глава на раменете и могат да разсъждават трезво без да се влияят от манипулациите им.

    Коментиран от #111

  • 48 Тошко 🐒

    38 6 Отговор
    Забравете, че Има Такива Идиоти хи хи
  • 49 гадно е

    30 5 Отговор
    Разбирам ги. Гадно е, когато осъзнаеш, колко много си се объркал от глупост, от незнание, от високомерие, и пр., и пр. Сами се унищожиха. Как не чуха хората - отвсякъде казваха, пишеха - така не се говори, поведението ви е грозно и нагло, махнете Тошко, Слави да излезе пред медиите и да се държи като нормален човек. Но толкова си могат. Не успяха да загърбят манталитета на шоумени и смешници, които разсмиват със забавни хрумки и скечове. Не израстнаха. Но "всяко зло, за добро". Поучиха се, надявам се, че не бива да си играят с огъня. Доброто е, че си имат своя ниша и сега ще се върнат там, на своята си уютна територия и ще ни правят смешки, както досега.
  • 50 Тошко

    33 4 Отговор
    В новия цирк ,маймунски номера ще има ли
  • 51 Не ставате

    33 6 Отговор
    Благодарение на действия и най-вече бездействие в двете провалени от вас НС и агресивната си простащина се превърнахте в токсична партия.

    Коментиран от #63

  • 52 хахаха🤣

    32 8 Отговор
    ИТН си поиграха като Воля и Атака на политици, видяхме политическата им импотентност. Време е за ново представление с нови герои. Тези се провалиха с гръм и трясък. "Слави и ИТН са политически комедианти" - беше казал неотдавна един немски политик.
  • 53 Анализаторе

    22 9 Отговор

    До коментар #1 от "Анализатор":

    Хубаво да ги забравим, а баце и гепипачки да ги забравяме ли? Щото всичко последните 12 години е тяхно велико дело включително еко таксите и скъпия ток сега? Да си прибира срутищата и да върне парите за аеца
  • 54 Ender

    7 13 Отговор

    До коментар #20 от "Ами не, няма да забравим":

    Много ме кефят некви тролове, дето кажат няква пълна неадекватност, без никаква връзка с реалноста и кажат - факт! Само по-смешни ставате, отколко сте си даже!
  • 55 Да бе!

    30 7 Отговор
    Не си прав, Станев! А къде е Трифонов? И защо се крие?
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Георги

    24 6 Отговор
    Измамници
  • 58 Роки

    8 22 Отговор
    Започвайте отново момчета ,че администрациите вече са подкупени отново с бонуси и ковид поощрения- вижте какви пари наливат все още в РЗИ-тата.Само истински вие искате промяната,вие сте ни надеждата. Успех отново!!!
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Файтонджия

    20 2 Отговор
    Бакембардясъл Кочияш на Файтон от 17 век
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Верно ли

    12 22 Отговор
    Абе, смешници, изобщо не ме е еня кой ще подкрепяте! Румен Радев ЩЕ бъде подкрепен от българския народ!
  • 63 ИТН

    8 12 Отговор

    До коментар #51 от "Не ставате":

    Е за герберчетата ИТН наистина са токсична партия - не искат коалиция с тях и не искат да разговарят даже.

    Друго си е Христо от ДБ който няма проблем да направи коалиция с ГЕРБ (само Бойко да го нямало) или пък Кирчо от ПП за който също няма проблем да направи коалиция с ГЕРБ (само да си признаели грешките и да се извинят). Отделно пък с тия двете получаваме и Истанбулската конвенция, пълно закриване на АЕЦ Белене и ощи соросоидни "благини".

    Но най-голямото "предимство" е че ще върнат ГЕРБ във властта.

    Коментиран от #84

  • 64 Ясно мунчовци

    11 5 Отговор
    Никой не иска да си признае,че разбира какво направи и ненаправи ИТН :те не поискаха да има нито едно от наличните в 46-парламент в бъдещото управление, т.е.лица,които 20 г. се разхождат до болка омръзнали за уреждане само на лични далавери.Ако те бяха свестни, нямаше да се създаде ИТН. Ноо, кокъла е прекрасен-какъв е тоя Слави,че ще ми дърпа кокъла и нарушава рахатлъка.Я гласувай с "-".
  • 65 Ще го забравиме,

    22 4 Отговор
    ако ти и тошко забравите за парламента и се върнете на село 😀
  • 66 Помним

    14 5 Отговор
    Няма как да забравим провала ви, няма как да забравим жалкото ви интервю с Борисов. Няма как да не видим, че Слави се крие като мишка и пише във Фейсбук, като тиквата. Няма да сменим джип за диван. Затова: правителство без ГЕРБ ДПС и ИТН

    Коментиран от #69

  • 67 Наблюдаващ

    7 15 Отговор

    До коментар #59 от "Анализ на подлеците!":

    Плюят по ИТН защото е единствената партия която реално се бори против статуквото - е не са така обиграни като останалите мошеници и не ги бива толкова в лъжите и манипулациите.

    Та и ДБ и ПП казаха че нямало проблем на коалиция с ГЕРБ но медиите все едно бяха глухи - върви пропагандата че ИТН обслужвала задкулисието, ГЕРБ, ДПС и какво ли не но тези които са съгласни на коалиция с ГЕРБ че даже и с ДПС те не обслужвали задкулисието.

    Коментиран от #70

  • 68 Слави приключи

    13 11 Отговор
    Провалихте се.БЯХ ваш привърженик. Сега ще гласувам за Кирил и Асен. Те свършиха нищо, а вие сте съмнителни. И неспособни. Пишете си смешките.

    Коментиран от #72, #151

  • 69 ИТН

    12 6 Отговор

    До коментар #66 от "Помним":

    Обаче много бързо забравихте че ДБ и ПП са готови на коалиция с ГЕРБ - защо така бе? Хвана ви парична амнеза ли?

    Коментиран от #71

  • 70 Чети внимателно

    3 8 Отговор

    До коментар #67 от "Наблюдаващ":

    Няма проблем за коалиция с ГЕРБ и ДПС ако кажат, че се крали, минат през съд и виновните в затвора, което няма да стане. Мисли първо

    Коментиран от #79

  • 71 Чичо Гошо

    3 2 Отговор

    До коментар #69 от "ИТН":

    Прочети предния коментар. Мисли малко , ако не си неграмотен

    Коментиран от #75

  • 72 Наблюдаващ

    5 5 Отговор

    До коментар #68 от "Слави приключи":

    Не можеш излъга никого - ти си привърженик на ГЕРБ и само плюеш по ИТН защото напълно ви игнорираха и не искат даже и да разговарят с вас за разлика от други.

    Коментиран от #74

  • 73 ИТН

    13 6 Отговор
    Слави приключи като партия. 14 ноември
  • 74 Няма да споря

    5 4 Отговор

    До коментар #72 от "Наблюдаващ":

    На неграмотен човек не можеш да му обясниш. Изчакай 14 ноември вечерта. А иначе аз....събирах подписи за референдума, помагах. Както и да е
  • 75 ИТН

    12 2 Отговор

    До коментар #71 от "Чичо Гошо":

    Аз мисля и съм грамотен но явно ти не може да мислиш - как ти се струва "партии на промяната" на които лидерите заявяват даже и предизборно че нямало проблем да направят коалиция с ГЕРБ или ДПС.

    Дали ще има промяна или подмяна.

    Коментиран от #80, #98

  • 76 ще ще

    4 4 Отговор
    Може , овесен пред Народното събрание за брадата и .......... забравяме.
  • 77 Анализ на подлеците!

    7 7 Отговор
    Че ИТН е единствената партия която се бори срещу статуквото, лъжата и подлостта е видно от подлеците от дб, бсп, възраждане ( с пари на дпс ), ибгни и герб! Само подлец може да плаща за лъжи! А само глупак и човек без морал, може да гласува за тези вредни за България партии! Глупака, защото лесно го лъжат, а човека без морал, лесно го купуват! Това е електората на тия кърлежи от тия партии! Не си прав обаче, че ИТН не постъпват като тия отпадъци заради това, че не са обиграни! Те просто имат морал и няма как да плащат за лъжи или на калинки по медиите за манипулации и пропаганда като дб!

    Коментиран от #168

  • 78 4697

    9 4 Отговор
    С удоволствие ще забравим, ако върнете в бюджета 300 млн. лева похарчени на изборите през юли на на предстоящите.
  • 79 Наблюдаващ

    7 5 Отговор

    До коментар #70 от "Чети внимателно":

    Аз чета внимателно но нито Кирчо нито Христо са заявявали нещо такова - покажи ми къде някой от тях каза за затвор или за кражби. Хайде стига не ни правете на прости.

    Христо каза че нямало проблем стига Бойко да го нямало и точка - всички останали мутри от ГЕРБ са си много добре.

    Кирчо каза че нямало проблем стига да си признаели ГРЕШКИТЕ.

    Та измислиците ви "кражби, затвор и др" са си ваши с цел да замажете истинското положение.

    Истината е че тези ще върнат ГЕРБ във властта - без ИТН и БСП няма да имат мнозинство и ще направят коалиция с ГЕРБ и ДПС.
  • 80 Чичо Гошо

    8 6 Отговор

    До коментар #75 от "ИТН":

    Бях на протестите 30 дни. И точно когато бяха побоите. От ИТН имаше само измислен репортер Балабанов и оператор. Всички сценаристи и Слави се криеха. Така , че не са ИТН партия на протеста. И затова новото правителство ще е без ГЕРБ ДПС и ИТН

    Коментиран от #85, #92, #131, #166

  • 81 ИТН

    5 9 Отговор
    Бойко е нашият кумир. Ще подкрепим ГЕРБ
  • 82 отврат

    7 6 Отговор
    Тези чалгари яко се оакаха и единствената им надежда е да се домъкнат до парламента на гърба на Радев - много го подкрепяме , но същевременно не спряхме да плюем по правителството му - тъъпи смешници.
  • 83 7391

    7 4 Отговор

    До коментар #2 от "МнениЕ":

    Ми той Трифонов е статукво и в политиката включително. Той се занимава с политика повече от 20 години.
  • 84 Не става

    6 1 Отговор

    До коментар #63 от "ИТН":

    При фрагментиран парламент правителсто се прави само чрез коалиция.Коалиция се прави с ясно разписано споразумения фиксиращо позиции по десетки политики след дълги пеговори. Коалиция се прави с близки или коренно различни партии.Така е в Европа след времето на Гарибалди. Слави изисква политическо доверие на кредит, но разбира се,няма кой да му го даде.Затова НЕ СТАВА!

    Коментиран от #89

  • 85 Дб троле

    7 4 Отговор

    До коментар #80 от "Чичо Гошо":

    Протеста няма партии! Това, че боклуците от дб пратиха в последствие платени "протестиращи" и разни други се присламчиха, доведе и до края и опорочаването на протестите! Тези опорки може да вървят за глупавият електорат на дб и пп които лесно лъжете и манипулирате, но за мислещата част от народа, звучат твърде смешно и по детски! Та напънете се повече! С евтини глупости, само показвате подлеците зад вас!

    Коментиран от #91

  • 86 у канала

    5 4 Отговор
    Веднъж казват , че Хр.Иванов казал че няма да се бърка персонално в кабинета, друг път казват , че Христо искал да одобри всеки пост в кабинета - аман от чалгарски тъпотии-. Няма какво да се обясняват, българите гледахме заседанията и видяхме с очите си простотията на тази чалгарска сбирщина. Само с Мика Закова и послушната Ива работата не става.
  • 87 Чудно

    4 5 Отговор
    Вие не мислите като правите и говорите нещо,а след като хората ви направят разбор,започвате да ни убеждавате,че трябва да забравим.Това ми прилича и на желанието на Президента,да забравим,че Кирил Петков е излъгал,когато е станал министър,защото предметът на престъпление,не бил актуален.Ами ,има една приказка за една крава,която давала много мляко,но накрая се изаквала във ведрото. Та резултатите са важни.
  • 88 Минчо Празников

    7 6 Отговор
    Има Такъв НАРОД ще са първи, колкото и ГРОБ и БИБИТКО да се дърви! Трябва да ви е ясно, още от сега нататъка! Свиквайте кратуни и бастуни!
  • 89 Коалиции

    2 2 Отговор

    До коментар #84 от "Не става":

    с партия с морал и такива без, няма как да стане! Видно без морал и задкулисници са всички, без ИТН! Така, че само те могат да си наместят коалиции както им е кеф и да си продължат 30 годишният модел! Когато народа уври достатъчно и реши, че не му харесва този модел да го лъжат и крадат, може и да промени всичко това! До тогава може да си гледаме всякакви лъжи и безпринципни коалиции!
  • 90 Пандорчо Магнитски

    4 3 Отговор
    Скоро при бай Ставри ще са Шиши и Боко !
    Вече няма да им е широко !
  • 91 факт

    4 7 Отговор

    До коментар #85 от "Дб троле":

    Дори и по това , че припозна коментара като ДБ, показва колко много ИТН е обвързана с ГЕРБ и ДПС , чийто враг е ДБ.
    ИТН мрази ДБ, ИБГНИ, Кирил Петков и Асен Василев , непрекъснато чалгарите плЮят по тях - ами с кого ще правите тогава коалиция бе парцаланкооовци - явно с ГЕРБ , ДПС или БСП , други няма.

    Коментиран от #95, #100, #101

  • 92 ИТН

    9 5 Отговор

    До коментар #80 от "Чичо Гошо":

    ИТН не са заявявали никога че са "партия на протеста". Партии на протеста заявиха че са ДБ и ИБГНИ.

    Но не казваш как ти се струва изказването на лидера на една от "партиите на протеста" против ГЕРБ че е съгласен на коалиция с ГЕРБ.

    Така че ще управлявате без ИТН но с ГЕРБ и ще върнете ГЕРБ на власт. Ти ще си един от излъганите
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Вера Су

    2 5 Отговор
    Така Гроб ще заседне....

    Коментиран от #102

  • 95 ИТН

    9 3 Отговор

    До коментар #91 от "факт":

    Да не би Слави да заяви че ще прави коалиция с ГЕРБ - не беше ли Христо от ДБ.

    До кога ще казвате на черното бяло
  • 96 сара

    10 9 Отговор
    ИТН вече изчерпаха своя кредит на доверие. Няма време за нови опити.
  • 97 ПП, гроб ще размаже !

    5 7 Отговор
    Това на изборите ще се покаже !
    И Бибитко и Шиши ще накаже !
    И Депесето даже !
  • 98 Ама

    4 4 Отговор

    До коментар #75 от "ИТН":

    Наистина ли не се сещаш,че те поставят НЕИЗПЪЛНИМИ условия на ГЕРБ и ДПС.Това е тенденциозно.Аз например,когато съм убедена,че съм права,няма как,за да се харесам на някого да кажа,че не съм права.Как си мислиш,че ББ ,ще реши да си направи политическо самоубийство,като" клекне".АБСУРДНО! Точно затова се опитват да го унижават,но по този начин втвърдяват повече решението ни,да не ни мързи,а задължително да гласуваме.

    Коментиран от #109

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Дб троле

    8 3 Отговор

    До коментар #91 от "факт":

    Припознавам като отпадък всеки който лъже! Такива за мен нямат стойност! Дори и в коментара ти се вижда евтиният напън на подлеците от дб, да присламчат една лъжа! Да ти повторя пак! Това може да свърши работа за глупаците гласуващи за подлостта и лъжата от дб и останалите! И да! Дб е враг, но не за итн, а за България! За Итн, властта не е самоцел, за да е враг! Но за България едни лъжци и подлеци, са враг! Само подлец се бори с лъжи! Враг са и възраждане и бсп и герб и ибгни! Всички вие ползвате лъжи и плащате на отпадък да лъже по медии форуми!
  • 101 Мислещ

    8 5 Отговор

    До коментар #91 от "факт":

    Ами защо ИТН не направиха коалиция с ГЕРБ и ДПС в този парламент щом според вас са подлоги на тези - съвсем спокойно можеха. А те даже не искаха да разговарят с тях.

    Опорките май не вървят.

    Обаче тези които заявяват че нямало проблем да направят коалиция с ГЕРБ видиш ли те били срещу ГЕРБ.

    Е сега аз на кого да вярвам на очите си или на ушите си или на пропагандата.
  • 102 Свен

    1 3 Отговор

    До коментар #94 от "Вера Су":

    Какво е Гроб / спазвам ти правописа /....
  • 103 Свен

    6 2 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    Абе селянин, на всяка манджа си мирудия. И не се пиши Софиянец. Сто пъти ти казах.
  • 104 Винету

    5 6 Отговор
    Да заровим томахавките!
    И заедно ПП,ДБ, ИБГНИ и ИТН да
    ИЗЧЕГЪРТАМЕ статуквото! Хау!

    Коментиран от #105

  • 105 Хубаво като идея

    7 0 Отговор

    До коментар #104 от "Винету":

    но неприложимо в действителност! Вълкът кожата си мени, но нрава не! Така, че подлеците и лъжците, ще са си все същите продажници и предатели!
  • 106 Смешници

    13 6 Отговор
    Филипе От един месец ходиш по студията и се оправдаваш като ученичка. Не ставате за политици това е истината нямате капацитет. Сега се борите да не останете извън парламента. Кажи си истината искате да вземете мястото на патриотите и да си търгувате гласовете, целта ви беше златния пръст, но народа ви изненада с това първо място и се покрихте като мишки, сега пак се надявате за златния пръст, но този път ще бъдете още по-силно изненадани - аут от политиката.

    Коментиран от #110, #115

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Задача номер 1 !

    4 4 Отговор
    Шиши и Бибитко при бай Ставри !
    Shishi and Bibitko go to bai Stavri !
  • 109 ИТН

    5 3 Отговор

    До коментар #98 от "Ама":

    Не не се усещам да са поставили неизпълними условия:

    - условието от ДБ бойко да го нямало е съвсем лесно изпълнимо - правят го почетен председател на ГЕРБ и ще управлява задкулисно като Доган.
    - условието от ПП да си "признаели грешките" е още по лесно изпълнимо - най много да жертват някой бушон и да предпишат някои "грешки" на него.

    Та кое е неизпълнимо на условията.

    Веднага ще ги подкрепя ако ясно заявят че в никакъв случай няма да правят коалиция с ГЕРБ и ДПС даже и да се наложат нови избори - но няма нищо такова.

    Та да ви е честита подмяната - ще си говорим пак след като съставят правителство с ГЕРБ.

    Коментиран от #119

  • 110 Свен

    9 7 Отговор

    До коментар #106 от "Смешници":

    Да се хванат с Луна. И без това са на на едно IQ ниво!
  • 111 LOSHIA

    11 3 Отговор

    До коментар #47 от "Истината":

    ДБ е РЕТРОГРАДНА,МУХЛЯСАЛА И ПРОГНИЛА КРЕАТУРА НА БКП! ВСИЧКО МОЖЕ ДА ОЧАКВАТЕ ОТ ТЯХ,НО НЕ И ПРОМЯНА!!!!!!!!!
  • 112 Пандорчо

    7 5 Отговор
    Николай Младенов е вторият с офшорка !
    Свърши вече гербавата опорка !
  • 113 Моята истина

    7 6 Отговор
    Не харесвам ИТН,защото Сл.Трифонов и сценаристите са се отнасяли грубо и иронично към успели хора.Обаче,трябва да им се признае,че само те успяха да кажат в очите на някои хора,какви са мошеници.Една учителка ни учеше,че трябва да се държим така,все едно постоянно някой ни наблюдава,макар и да сме сами в даден момент.Та мисълта ми е,че ,ако от ИТН има достатъчно депутати в парламента,някои хора ще мислят повече върху поведението си.Т.Е няма да си позволяват 500К,или "обещай и излъжи"и т.н.

    Коментиран от #116

  • 114 Гласът на разума

    6 6 Отговор
    Скоро герб ще се разпадне.....и ще се разбягат,
    Кой къде му падне....

    Коментиран от #127

  • 115 LOSHIA

    11 2 Отговор

    До коментар #106 от "Смешници":

    ИТН аут от плитиката??Дааа,ама кога бор роди круши!А ВАШИЯ АУТ Е НЕИЗБЕЖЕН!!!!
  • 116 И ОТНОВО8434

    5 2 Отговор

    До коментар #113 от "Моята истина":

    Трябва да си отговориш на въпросите: защо,как и в какво са успели,за да не бъдат иронизирани.

    Коментиран от #120

  • 117 Скорпи

    11 6 Отговор
    Провалихте се Станев...тотално.ще мечтаете за процентите от последният вот...

    Коментиран от #121

  • 118 LOSHIA

    3 2 Отговор

    До коментар #8 от "Тошо":

    СА ОТ ГЕРБ ,ДБ и ИБГНИ!!!!
  • 119 Ама

    7 7 Отговор

    До коментар #109 от "ИТН":

    Наистина не можеш да разбереш. ББ не е Мая Манолова да се лута в пространството и да се нагажда към всеки силен на деня.ББ е мъжкар и затова толкова много хора стоят зад партията.Ако той им "клекне"само ,за да се хареса,аз ще съм първата,която ще се откажа да подкрепям ГЕРБ. Сега един мисли едно,друг друго,но е истина,че има много направени неща--пътища,метро,спортни зали,санирани сгради .....А новите сега,само голи обещания и тук-там лъжи.

    Коментиран от #122

  • 120 ИТН

    5 5 Отговор

    До коментар #116 от "И ОТНОВО8434":

    Ами изправиха се ясно срещу ГЕРБ от ИТН и въпреки че загубиха властта не позволиха на ГЕРБ да се върнат във властта за разлика от едни други които ще върнат герберите на бял кон и ще излъжат избирателите си.

    Допуснаха и много грешки но те не са обиграни мошеници изкарали си живота присламчвайки се към една или друга партия само да са във властта - визирам Христо, Мая и Дончева.
  • 121 изрод от ГЕРБ

    2 1 Отговор

    До коментар #117 от "Скорпи":

    И като се събуди краката бяха отвити.
  • 122 ИТН

    8 5 Отговор

    До коментар #119 от "Ама":

    ББ е "мъжкар" само в очите на калинките му а иначе и хлъзгав охлюв и нагаждач - общо взето селски тарикат. Защо ли подаде оставка в края на втория си мандат като е "мъжкар".

    А пък ти нали ужким подкрепяше ДБ и ПП и си срещу ИТН а се оказа че си герберче. Пък герберчетата ми е повече от ясно защо подкрепяте ДБ и ПП - те ще ви върнат на власт.

    Коментиран от #125, #133

  • 123 Северозапад

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    И саламчо ша ти дадем та 151,аиде със здраве
  • 124 dron

    7 4 Отговор
    Лично аз няма да забравя осирането на итн и медийните
    изяви на тошко . Който иска отново чалгаджии в НС да
    гласува за тях.

    Коментиран от #130

  • 125 Това е

    2 1 Отговор

    До коментар #122 от "ИТН":

    онази пишман адвокатка, подвизаваща се под никовете "другият с коня", "умен по цялата глава" и някои други, ръсеща простотии и избиваща комплекси!

    Коментиран от #136

  • 126 И Т Н Los Ángeles California

    6 11 Отговор
    Пак. Ще гласувам за Слави Трифонов.
  • 127 Свен

    2 1 Отговор

    До коментар #114 от "Гласът на разума":

    Не пиши на пияна глава бе.
  • 128 LOSHIA

    9 2 Отговор

    До коментар #45 от "5544":

    ИБГНИ са В ИСТОРИЯТАААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 129 Да де

    8 1 Отговор

    До коментар #44 от "Cтoйко":

    Само,че Президентът не подкрепя гражданиТЕ,а само някои граждани и то против други граждани.Има разлика,нали?!
  • 130 LOSHIA

    5 0 Отговор

    До коментар #124 от "dron":

    Който иска чужди националисти да гласува за тях??
  • 131 Северозапад

    2 0 Отговор

    До коментар #80 от "Чичо Гошо":

    Чичо Гошо момче лошо, за 30 дни бая парички са ти набутали
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Ама

    7 9 Отговор

    До коментар #122 от "ИТН":

    Да ти светна---аз съм си аз и подкрепям винаги само ГЕРБ. Даже постоянно споря със сина си (ДБ)за това.Та сега да ти кажа,че си в голяма грешка--ББ не е фурнаджийска лопата,а си стои винаги зад убежденията.Няма и как" едно мекотело" да създаде партия,да я развие и да съществува повече от 10 години и да е най-голямата партия .Ама ти,ако искаш,остани си като " кон с капаци"и отричай очевидното.Вярвай и на Позьорчо и на Кокорчо,че ще ти докарат "светлото бъдеще".Нищо,че от време на време лъжат и нарушават закони.

    Коментиран от #158

  • 134 Вие

    6 1 Отговор
    Сте МУТРИ
  • 135 tomito

    7 3 Отговор
    Този наистина е много дразнещ и противен .
  • 136 Ама

    2 1 Отговор

    До коментар #125 от "Това е":

    Явно да мислиш и преценяваш,не е силната ти страна.Така че,не се напъвай.Не "избивам комплекси".Просто ,понякога имам много време и се забавлявам.

    Коментиран от #138

  • 137 Бунтата

    4 11 Отговор
    Давайте
    ИТН,народа е с вас!!!Вие ще направите промяната!!!!
    Успех.
  • 138 А явно

    1 3 Отговор

    До коментар #136 от "Ама":

    ми е силната страна, щом те познавам по простотията и комплексите! 😂
  • 139 Северозапад

    6 8 Отговор

    До коментар #44 от "Cтoйко":

    Какви инициативни комитети комунистически, подкрепяли Радев, протести платени, подлоги на ПРОКОПИЕВ Бобокови и сие, 6 месеца тиквун не е на власт що не обясниш на хората, нали си от комитета, като ям ми присяда, зареждам гориво джоба изтънява плащам сметки кожата ми пада, ша ми говориш за разни кокорчовци, кирчовци, този между другото не е ли за затвора призна си че е излъгал за двойното гражданство, плюс това е бил служебен министър, ясно е що за партийна са тия а вие си продължавайте с комитетите платените

    Коментиран от #155

  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 ИНЖ

    9 1 Отговор
    Фичо, абе хората да не са малоумни!? Какво значи да забравим!? ;-)
  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 lupi67

    8 8 Отговор
    Моите изводи след 46-тия Парламент:

    -Уважавам и пак ще гласувам за ИТН
    -Намразих ДБ които до 46-тия Парламент уважавах
  • 144 9087

    7 7 Отговор
    Той и Баце тъй вика: Да забравим къщата в Барселона, убийството на Чакъра, 750те милиона на Черепа, ало Ваньо,къщите за тъщи, откраднатите милиарди, контрабандата в конбина с Пеевски, кюлчетата, и пачките и битите журналисти и студенти и въобще всичко да забравим!
  • 145 Warrior

    15 4 Отговор
    Филип Станев, пияният файтонджия, се оправдава.
  • 146 Булаир

    4 10 Отговор
    Честно казано мая и хаджигенов за мен са измислени герои, така че се радвам, че итн не направи коалиция с тях. ДБ имаше 13% подкрепа, алооооу. Слави имаше 24. Сега ще паднат до към 17-18 прекосили, за сметка на ПП. Но итн пак ще са първа политическа сила.

    Коментиран от #165

  • 147 Лиглю

    10 3 Отговор
    той такъв и ще бъде ако го изберат, по добре не гласувайте за такива, харчите само парите на народа!
  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 ттт

    10 3 Отговор
    Филипе, ти беше от хората, които ме излъгаха. Предишните две народни събрания имаха една една единствена задача - смяна на правосъдната система. За изпълнението на тази задача вие трябваше да направите кабинет и подготвите необходимите законодателни изменения. Вие тази задача въобще не я споменахте! Всичко, което не изпълнява приоритетно тази задача е съглашателство с ГЕРБ.
  • 150 Забравен

    15 2 Отговор
    Съгласен съм с този. Напълно ще забравим за ИТН!
  • 151 Божеее,

    4 4 Отговор

    До коментар #68 от "Слави приключи":

    Много си прав,приятел!Двамата Остапбендеровци направиха НИЩО!Ха ха!А,шефа им съсипа за няколко месеца България!Сега се надявай на въпросните месии,които смятат българите за балъци,щото те идвали от Харвард!А,ние тук сме идиоти!Ще ни оправят за 800 дни!Вервайте им!А,що се отнася до Филипчо и кре....те от И така нататък,да се скрият в кабеларката и да си папат осребреното,но полека,че броеното се харчи бързо!

    Коментиран от #154

  • 152 Реалист

    12 2 Отговор
    Филипчо колко е нагъл само?! Иска да имаме къса памет и да забравим излагацията му и дебелоочието му...като и това на Чалгаря и посредсвената им партийка.
  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 А бе едно

    3 1 Отговор

    До коментар #151 от "Божеее,":

    вярно нещо си казал - продължение на "Аз съм прост и вие сте прости" - уточнявам обаче - то се отнася САМО за вас - "Ние тук сме идиоти". Ами такива сте си.
  • 155 Яно си се

    3 5 Отговор

    До коментар #139 от "Северозапад":

    объркал, драги - и нищо не разбираш от икономика. Впрочем - цените растат в цял свят - навсякъде ли управлява Радев? А дали ЕС с подобни плюваници и изживяване на величие не е виновен за тези процеси?
  • 156 вили

    4 3 Отговор
    Филчо никой няма да ви търси за нищо вие приключихте като тиквата
  • 157 нннн

    9 2 Отговор
    Ще забравимза вас и скапаната 78стотинки тв на Диван бабаита !!!
  • 158 Буци

    4 4 Отговор

    До коментар #133 от "Ама":

    нищо не е създавал!ПП ГЕРБ я създадоха Душана Здравкова и фондация "Ханс Зайдел", а Баце начело го сложиха германците след допитване до кръга "Олимп"! Е точно такива като вас създават тъпите легенди около този бруствер Буци!!!

    Коментиран от #164

  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 защо

    7 2 Отговор
    Не, "Факти", не! Не можете да изтривате коментари, които съвсем основателно са срещу фалшивата, чалгарска, сглобена в сараите и неграмотна партийка на учиндолеца Славчу! Извинете, ама какво точно не беше истина от написаното, които веднага изтрихте? Че и от учиндололеца Славчу ли се страхувате? Да не би да е лъжа, че по поръчка от сараите тези лакеи половин година се гавреха с България и с българския народ, да не би да не е вярно, че разиграваха цяла една държава? Да не би да не е вярно, че първият им "премиер" е кобургски лакей, извършил като министър на мадридския комарджия чудовищни престъпления? Да не бе да не е вярно, че вторият им "премиер" - Шнорхела само за два дни стана за посмешище на цял народ?!
  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 Гиздавият

    2 0 Отговор
    Киро щял да е кандидат за президент в двойка с Асен за вице, както и кандидати за премиер и министър на финансите.
  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 165 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 166 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 167 днес

    4 1 Отговор

    До коментар #6 от "Просто човек":

    ИТН никога не са били от протеста. Дългия нито един път не се появи след хората. Африканския от Ямбол и този със скъсаните дънки - същоне бяха сред нас. те си разказваха пошлите вицове за северозапада в някакво студио за една кабеларка.
  • 168 12345

    2 0 Отговор

    До коментар #77 от "Анализ на подлеците!":

    И затова ли предлагат шнорхел за премиер?
  • 169 76т675

    1 5 Отговор
    Успех на ИТН !
  • 170 Иаз туй викам

    7 1 Отговор
    Нека да ви забравим !
  • 171 отегчен

    6 1 Отговор
    Излъжи ме един път, срам за теб.
    Излъжи ме втори път, срам за мен.
    Излъжи ме трети път, срам за народа.
  • 172 Поп Дъньо

    4 0 Отговор
    Който не помни историята няма бъдеще!
    Аут сте.
  • 173 гост

    3 0 Отговор
    Вие ще забравите, но аз няма как да забравя, как държавта буквално се срина за 6 месеца, докато вие си правихте смешки в парламента- толкова си можем като народ и общество. Нищо чудно Азис ако се кандидатира да получи пълно мнозинство.
  • 174 УЖАС

    2 0 Отговор
    Българина може да ходи по кафета и по молове обаче му било омръзнало да отиде да си пусне гласа. Ами че това е най-хубавото нещо бе хора. Нека да ни питата по-често. Иначе 1 път на 4 години видяхте какво става. Крадат се МИЛИАРДИ.
  • 175 ИТН

    2 1 Отговор
    И шутовете на Слави реално се подиграха с българския парламент, с избирателите си и целия български народ само за да обслужват Доган и кръговете около него. Как да забравим?
  • 176 РАЗ ДВА

    0 0 Отговор
    Мечтай си!
  • 177 волен сидеров

    1 0 Отговор
    ФИЛИПЕ-И ВИЕ ВЕЧЕ СТЕ БИТА КАРТА СЪС ЗАТИХВАЩИ ФУНКЦИИ-ЯКО СЕ ИЗЛОЖИХТЕ,МНОГО ЯКО.ОСТАВЕТЕ ПОЛИТИКАТА НЕ Е ЗА ВАС
  • 178 Борис

    0 0 Отговор
    И тоя неграмотник и блюдолизец е взел оценки да прави и акъл да дава .
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол