Last news in Fakti

8 Октомври, 2021 09:25 5 141 114

Калоян Методиев: Служебният кабинет е провален

  • калоян методиев-
  • служебен кабинет-
  • провален

Опасността сега е президентската кампания да не захлупи парламентарната, каза политологът

Калоян Методиев: Служебният кабинет е провален  - 1
Снимка: БГНЕС

Служебният кабинет е провален и задълбочава нещата във всеки един възможен сектор. Това каза в предаването „Тази сутрин” политологът Калоян Методиев.

„Служебните кабинети по принцип винаги са били в последните 30 години антикризисни като конструкт, като мярка, като политика. Този е първият служебен кабинет, който е прокризисен. Той задълбочава нещата във всеки един възможен сектор, изкарва хора на улицата, вместо да ги прибира и не случайно в негов символ се превърна този потъващ кораб, който всеки ден е по новините", заяви Методиев и допълни:
"Създадоха си партия, която също е част от проблема, защото тези двама господа всеки ден или се забъркват в някакъв скандал с гражданство, с нарушения на закона, с конституционни проблеми, с офшорни фирми, с откровени лъжи, че те са актуализирали бюджета или с нещо друго, тоест тези харвардски Бони и Клайд в един момент започнаха да доминират политическия дневен ред в държавата, но според мен прекалено рано го направиха, прекалено превъзбудено и се изчерпаха елементите на това шоу, което представяха, на тези фойерверки, и мисля, че удариха тавана и в момента им предстои едно обратно вървене надолу по отношение на електоралното доверие", заяви политологът.
По думите му партийната система е била доста поразбита, което е огромна грешка и в момента опасността е президентската кампания да не захлупи парламентарната. Той даде пример с метафората за щуреца и за мравката.

„Щурецът прави шоу, весели се лятото, докато мравката събира храна. Предстои ни много тежка зима и ако ние изберем щуреца, не изберем мравката на тези избори, ще имаме огромни проблеми като общество. Щурецът това е президентската кампания. Тя е много интересна, привлича внимание, динамична е, мажоритарна, но в президентската институция, освен проблеми да се родят в държавата, не може да се направи много по отношение на текущата политика – престъпност, прекарване на зимата. Докато същинската работа, това, което прави мравката, е в парламента. Нека омразата ни, неглижирането, недоверието в парламента, не замъглява преценката ни. Актуализацията на бюджета, всичко, което ще се случи в държавата, минава през парламента".
Според Калоян Методиев скандалът с Досиетата "Пандора" няма да има влияние върху държавата и изборите.

„И Пеевски, и Младенов са извън активната политика като кандидати в настоящата кампания, така че по-скоро някакви лични имиджови щети може да понесат, отколкото да има влияние върху държавата и процеса на протичане на тази предизборна кампания. Излизането в списъка на Младенов е любопитно от гледна точка на историята и на това, което се е случило преди няколко години, отколкото от гледна точка на бъдещето и на текущи развития”.
Методиев допълни, че имената на икономическите субекти, списъкът с хората, които са свързани с икономиката и които имат фирми, е много по-голям.

„Ако тези икономически субекти по някакъв начин са свързани с определени институции или политически партии, визирам предимно олигарси, това ще има влияние върху кампанията, защото ще е някакъв белег за свързаност, евентуално за корупция, зависимости. Няма да е толкова значим този въпрос, с години ще се точат тези досиета, както беше с „Уикилийкс” и всеки ще си чопва нещо в подходящ момент, което му трябва за текущата ситуация”.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 94 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Но не

    127 19 Отговор
    толкова колкото всички кабинети на Буци!

    Коментиран от #100

  • 2 Рамбо

    183 18 Отговор
    Да познаем ли от 1 път при кого е на хранилка този политолог
  • 3 Калоян Методиев!! Платен Маниполатор!!

    146 18 Отговор
    Бла, Бла. бла, Празнодумец!!

    Коментиран от #66

  • 4 Мисирки ГЕРБ

    123 18 Отговор
    ГЕРБ умре. Бойко в затвора
  • 5 Мисирка, сър

    112 8 Отговор
    Булю булю булю булю булю булю
  • 6 Зарзават

    123 13 Отговор
    Е много ясно само Боко и Делянчо могат да управят България. Вече 12 години така я оправят че сме цъфнали и вързали.

    Коментиран от #33, #83

  • 7 на купон

    78 6 Отговор
    Маминият купонджия не обикаля ли вече по хотелите, или има заповеди от централата да заработва по някой друг час?
  • 8 хаха

    96 8 Отговор
    Глупав,знае, че никой не му вярва, но са му платили 5 лева, да каже това.

    Коментиран от #46

  • 9 Мисирка, сър

    60 4 Отговор
    Булю булю булю булю булю булю
  • 10 Я пък тоз

    77 9 Отговор
    Тоз пък кой е и откъде изпълзя? Че не става се вижда отдалеч. Питам само откъде изпълзя?

    Коментиран от #39

  • 11 Гост

    24 105 Отговор
    Един достоен българин да се осмели да каже истината,без да шиклкави.Респект г-н Методиев.

    Коментиран от #14, #16, #27

  • 12 Страшавел

    66 1 Отговор
    Иде 14 ноември
  • 13 Перник

    99 17 Отговор
    Този е абсолютен глупак, изгонен от президенството сега плюели, плюе....
  • 14 Още една мисирка

    57 9 Отговор

    До коментар #11 от "Гост":

    Булю булю булю булю булю. Бойко в затвора
  • 15 5353

    91 14 Отговор
    ГЕРБ срина държавата на дъното на всички класации, тоя тръгнал да плюе по служебното правителство.

    Коментиран от #18

  • 16 Чичо Гошо

    70 9 Отговор

    До коментар #11 от "Гост":

    Достоен лизач
  • 17 мислете

    26 102 Отговор
    Не провален. Тотално провален. Най-лошия кабинет след промените. Такова вдигане на цените и секира за народа не е имало никога. Да мислят хората, като гласуват. Докато ни управляват червенотиквеничковчета и зеленочорапковчета от бившото ДС и техните "нови проекти" - така ще е. Промяна - дрън, дрън. Промяна за тях - те да се наместят, да крадат. Бойко дали е крал, не знам, но поне народът и държавата бяха добре. Тия хем яко крадат, хем лъжат, хем мошеници и измамници, хем некадърници, хем закопават хората още живи. Спомнете си стабилността през последните десет години и пак помислете. Тоя бил такъв, бил онакъв. Изобщо не ме интересува. Интересува ме, че тия за шест месеца ликвидираха България и обрекоха народа на адска мизерия. Съсипаха стабилността, фирмите са пред фалит, обезмислиха увеличението на заплатите, стопиха спестяванията, инфлацията унищожи всичко, олигархията еднолично управлява и си вдига цените както иска, а те си чешат червените кратуни и крадат заедно с нея.

    Коментиран от #20, #61

  • 18 Не стреляйте

    30 3 Отговор

    До коментар #15 от "5353":

    В оркестъра. Толко може, толко свири
  • 19 Бойкооооооо

    30 6 Отговор
    Страхуват ли те
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Българка

    96 10 Отговор
    Това платен коментар ли е? И как точно служебното правителство създава кризи. Борисов продава единствения български кораб Перун за жълти стотинки за скраб 2020 г, а сега Радев виное, че нямаме оборудване за спасителни морски операции.
    Бойковото управление откраднаха и подариха 3 милиарда на руската енергетика и умишлено забавиха изграждането на интерконектора с Гърция, откъдето можеше да получаваме азерски газ наполовина по-евтин от газта на Путин, но Радев е виновен, защото гръмнаха заложените бомби на мафията.
    Мутрите на Борисов раздадоха авансово срещу нищо на свои фирми без обществени поръчки милиарди, а в същото време АПИ възлагат дейности, за които знаят, че няма пари в бюджета, а сега Комитова и служебният кабинет виновни... Да ходят протестиращите в Банкя и си търсят парите за изработеното от Чекмеджан
    Много още примери, но извода е един. Сега плащаме 12-годишното управление на ГЕРБ- ДПС

    Коментиран от #30

  • 22 истината

    16 75 Отговор
    Супер браво. Ето това е достоен българин. Ако всички бяха като него - държавата щеше да е на светлинни години напред. Думите му са сто процента истина.

    Коментиран от #55

  • 23 ЦЕНОВО ИЗНАСИЛВАНЕ НА НАРОДА

    16 63 Отговор
    БРУТАЛНО И БЕЗЖАЛОСТНО...ДА ПОМНИМ КОГА ФАТМАЦИ СА НИ УПРАВЛЯВАЛИ

    Коментиран от #42

  • 24 леке

    70 10 Отговор
    Този никаквец, добре че го изгони президента. Само малко се забави, но този отпадък правилно е бил изритан. Сега плюе където види микрофон, но падението му е видимо и истински се радваме че е изгонен като псе.

    Коментиран от #87

  • 25 ФАТМАШКОТО УПРАВЛЕНИЕ

    11 51 Отговор
    НИ ДОКАРА МИЗЕРИЯ И МРЪЗНЕНЕ ПРЕЗ ЗИМАТА......ТОВА ЛИ Е ПРОМЯНАТА НА УПРАВЛЯЕАЩИТЕ
  • 26 НЯКОЙ

    53 4 Отговор
    Политолозите не трябва ли да бъдат еднакво дистанцирани от партиите и да отразяват обективно действителността ???
    Като израз на непрофесионализъм виждам и усещам злобата на автора към ПП "Продължаваме промяната"!!!
    Нищо и никого няма да промените, но можете да си злобеете на воля !!!

    Коментиран от #51

  • 27 5353

    50 6 Отговор

    До коментар #11 от "Гост":

    Кое му е достойното? Че защитава Пеевски и Младенов? Ти същият ще ревеш, ако някой ти отмъкне старите чехли пред входната врата и ще искаш смъртна присъда за вехтите ти чехли, но нямаш нищо против милиардите отмъкнати от държавата и прехвърлени в офшорни сметки. Нагоре лази, надолу гази.
  • 28 Чип и Дейл

    49 6 Отговор
    На тоя Радев му би шута, и той ходи да плюе против него, жалка история!

    Коментиран от #32

  • 29 Румен

    38 5 Отговор
    Ясен си. И ти на челото си нямаш една гънка, а акъл даваш.
  • 30 още

    27 2 Отговор

    До коментар #21 от "Българка":

    Нещата са натрупани, преди тях има още събития, на другите партии, които ББ идвайки замете и прикри. Тези 12 години са продължение на 31 годишния преход, и както се разбира е било една подмяна.
  • 31 коко

    21 3 Отговор
    Прегракнаха вече....
  • 32 Какво става

    8 42 Отговор

    До коментар #28 от "Чип и Дейл":

    За какво излъга Методиев, ти в магазин от април насам влизал ли си?
  • 33 Я кажи

    25 2 Отговор

    До коментар #6 от "Зарзават":

    като си запознат Делянчо защо толкова изпосталял?!

    Коментиран от #53

  • 34 НИНОВА, КОЙ ЩЕ ЗАЩИТИ ТРУДЕЩИТЕ СЕ

    10 37 Отговор
    ОТ УБИЙСТВЕНИТЕ ЦЕНИ НА РАДЕВ.......

    питат група избиратели от БСП
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Чук и Гек

    11 6 Отговор
    Преди 814 години на 8 октомври е ликвидиран крал Калоян! Този също се казва Калоян!?!?!?
  • 38 ФАТМАШКИТЕ ЦЕНИ НИ УБИВАТ

    8 38 Отговор
    РАДЕВ, А ТЕБ ???????
  • 39 хотел

    12 4 Отговор

    До коментар #10 от "Я пък тоз":

    От някой хотел, имат много, построиха си ги с ограбеното.
  • 40 ЦЕНОВО ИЗНАСИЛВАНЕ НА НАРОДА

    7 29 Отговор
    Сега започва...и гаврата с българите продължава
  • 41 ФАТМАШКОТО УПРАВЛЕНИЕ

    11 29 Отговор
    Е БЕЗСИЛНО ДА СЕ ОПРАВИ С ПРОБЛЕМИТЕ НА ХОРАТА....ВМЕСТО ДА ГИ РЕШАВА, ТО ГИ ЗАДЪЛБОЧАВА
  • 42 5353

    33 6 Отговор

    До коментар #23 от "ЦЕНОВО ИЗНАСИЛВАНЕ НА НАРОДА":

    Не ти е виновно "ценовото изнасилване". Търси вината в 12 год. управление на ГЕРБ, които държаха доходите в Бг най- ниските в ЕС. Горанов не се показва отдавна, а беше по медиите всеки ден заедно с Домусчиев и Велев да реват в хор, че доходите няма да ги увеличат. Цели 3 год. заплати и пенсии бяха замразени при ГЕРБ1. Още тогава народът обедня. Сега МРЗ трябваше да е 1000 лв, а мин. пенсия- 500 лв.

    Коментиран от #52

  • 43 Наистина

    7 28 Отговор
    За първи път,това правителство не отрича,че положението е лошо,но ни обещава да става още по-лошо.
  • 44 Сложил "черни" очила

    36 5 Отговор
    Познайте кой му плаща по думите му:"Опасността сега е президентската кампания да не захлупи парламентарната, каза политологът.
    Служебният кабинет е провален и задълбочава нещата във всеки един възможен сектор. Това каза в предаването „Тази сутрин” политологът Калоян Методиев". Купчина словесна "плява"
  • 45 Otoplitel

    33 3 Отговор
    Осноеното задължение на служебният кабинет е провеждане на честни и прозрачни избори.Те още не са се провели и хора произвели се в магове предсказатели говорят за провал.А относно икономиката да изясним,че тя е инертен процес.Много зависи от направеното преди теб.Искам да попитам къде е Южен поток.Къде е АЕЦ Белене.Къде са 4 реактора на АЕЦ Козлудуй.Кой съгради енергийната борса и написа правилата.Спирам да изреждам и моля маговете да спрат да манипулират,че заради подобни манипулации сме на 112 място по свобода на медиите
  • 46 кой

    28 2 Отговор

    До коментар #8 от "хаха":

    Наистина ли си мислиш че ѝм дават 5 лева за такива изяви? Или се шегуваш? Дават ѝм колосални суми и различни благодарности изразени в подаръци, как се казваше, корупция.

    Коментиран от #59

  • 47 Морски

    34 5 Отговор
    Още един продажен лумпен се исказа
  • 48 миризлив пръч

    11 24 Отговор
    Абе с една дума,протести,протести,уж за добро,а накрая изядохме едно л....но.И се започна един батак от който скоро няма измъкване.Казано е,сам каквото си направиш,друг не може да ти го причини.

    Коментиран от #64

  • 49 Фактъ

    27 5 Отговор
    Този пък кой беше ? Абсолютен анонимник .

    Коментиран от #58

  • 50 Благо Пинъса

    27 4 Отговор
    Платенологията се превръща във все по-желана професия
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Цени

    8 24 Отговор

    До коментар #42 от "5353":

    Последните години цените бяха стабилни,а заплатите и пенсиите все пак растяха,макар и бавно.За това и говорят милиардите спестени в банките.Има информация,че за тази година хората са си купили недвижима собственост за шест милиарда лева,от които само един милиард кредит.Така!!!А сега за какво говорим?!Ама ти продължавай да търсиш вината там,където я няма.

    Коментиран от #67, #71

  • 53 Магаре

    20 5 Отговор

    До коментар #33 от "Я кажи":

    Щото Боко му обеща да се върне на бял кон а все още е качен на магаре. Ако не състави правителство Боко тогава Делянчо сърцето му ще се пръсне от мъка.
  • 54 Въпрос

    18 4 Отговор
    За трудолюбивият Бойко Борисов ли говорим?
    Той определено е склонен да събира зимни на момчето..здрав селски ген това е положението
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 иван иванов

    19 5 Отговор
    по проста кратуна от тоя няма....прост прост и пак прост...всички гербави са такива.
  • 57 ФАТМАШКА ЗИМА

    8 24 Отговор
    Иде....глад и студ ни чакат...като гледам цените, личи си некадърното фатмашко управление

    Коментиран от #69, #90

  • 58 ноooooo

    9 12 Отговор

    До коментар #49 от "Фактъ":

    казва истината, а тя боли!
  • 59 хаха

    11 1 Отговор

    До коментар #46 от "кой":

    Шегувам се, разбира се,може да има три нули след 5-цата
  • 60 ЦЕНОВО ИЗНАСИЛВАНЕ НА НАРОДА

    6 19 Отговор
    БРУТАЛНО И БЕЗМИЛОСТНО.....ПО ФАТМАШКИ
  • 61 Някой си

    7 20 Отговор

    До коментар #17 от "мислете":

    Да мислят, ма няма с какво. Нали им четеш коментарите на троловете..прост народ бе, ма много прост. Е, не всичкия де. Преди половин година четкаха Чалгарите, сега искат юпитата да ги оправят. И ще ги оправят..леко из отзад.
  • 62 8777

    6 16 Отговор
    служебното правителство вече е горд собственик на потъващ кораб
  • 63 БСП МИЛИАРДЕРИТЕ

    6 18 Отговор
    Правителството е супер. С тия високи цени на тока бързо пълним шкафчета...Народа да го ду.....

    Коментиран от #75

  • 64 протести

    5 13 Отговор

    До коментар #48 от "миризлив пръч":

    ли, имаше протести няколко дни, след това имаше само блокирани кръстовища от неколцина пияндета и херанимайковци...
  • 65 НИНОВА, КОЙ ЩЕ ЗАЩИТИ ТРУДЕЩИТЕ СЕ

    6 23 Отговор
    ОТ КОЖОДЕРСКИТЕ ЦЕНИ НА РАДЕВ.....ИДВАТ ИЗБОРИ, НЕ ГО ЗАБРАВЯЙТЕ....група избиратели от БСП
  • 66 Моля,

    9 3 Отговор

    До коментар #3 от "Калоян Методиев!! Платен Маниполатор!!":

    научи граматиката и тогава пиши глупостите си.
  • 67 5353

    9 5 Отговор

    До коментар #52 от "Цени":

    Ти да видиш! Милиардите "спестени" в банки били от растящи доходи?! От сутрешната закуска спестени. Милиардите са в офшорки, където не им се търси произход и се избягва плащане на данъци. Милиардите не са в банки.
    Доходите растели? По 10-15 лв. през юли на пенсионерите растене на доходите ли е? Или по 30-40 лв. на година към МРЗ, което е 15-20€. Къде в ЕС увеличават заплати с по 15-20€ на месец?

    Коментиран от #91, #92

  • 68 Очевидно

    21 3 Отговор
    Този човек не спря да се предлага. Явно няма желаещи спонсори.
  • 69 5353

    18 2 Отговор

    До коментар #57 от "ФАТМАШКА ЗИМА":

    Не си ли заработи вече надницата? Генерираш по 10 поста еднообразен хейт в минута под различни никове с главни букви и правиш форума нечетяем.

    Коментиран от #70

  • 70 ТАКА ЛИ

    3 11 Отговор

    До коментар #69 от "5353":

    НЕ СЪМ ЗАБЕЛЯЗЪЛ
  • 71 Error

    16 3 Отговор

    До коментар #52 от "Цени":

    Не хората, а мафията си е купила имоти за 6 милиарда. Това само показва размера на колосалните кражби, които извършиха герб и съдружниците им. Нормалните хора обикновено не държат пълни куфари и шкафчета с пари, а им се налага да теглят кредити дори за по-елементарни неща.
  • 72 Сърп и чук

    9 2 Отговор
    Президент! За следващия мандат изгони всички мишки от президентството! Ето, този кой ти го пробута?! Каква полза имаш там от оня, който прилича хан Татар, освен да вземат заплати? В самолета що не вземеш 10 некадърника да ти дърпат ръчките? Сам! Просто сам!
  • 73 подлец

    16 4 Отговор
    Този е един агент-провокатор и предател, промъкнал се коварно в президентската институция. От нищо не разбира, но целта му е да всява раздор в антигерберастката общност. Низък, подъл човечец, който излъчва морална нечистоплътност. Правилно Радев го е натирил. Не е трябвало изобщо да го взимат.
  • 74 не гласувам

    1 10 Отговор
    Българи,да приложим на първо време най-безкръвната наказателна мярща на измислената ни и набедена политическа класа-бойкот на изборите!

    Коментиран от #88

  • 75 Гертруд

    12 4 Отговор

    До коментар #63 от "БСП МИЛИАРДЕРИТЕ":

    Гладко- вдлъбнат, като детска пързалка! Милиярдерите ги видя цял свят. ГЕРП и ДПС по Пандора и Магнитски!
  • 76 Скакауец

    14 3 Отговор
    Ми този си е чист гербераст, драги зрители и напразно го изритаха от президентството! Оказва се, че Радев е държал змия в пазвата си!
  • 77 кален човек

    14 3 Отговор
    Какъв отвратителен човек, по-точно подобие на човек, изгубил достойнство, морал, чест. Името му идва от кал, кален човек, мръсен, долен.
  • 78 нико

    13 3 Отговор
    Този беше изритан позорно от Радев, сега си отмъщава. Интересно, че е от БСП, а играе за герб...Даде прогноза за предишните избори, че БСП ще победи с разлика :)
  • 79 До Методиев

    12 2 Отговор
    На тебе кой ти плаща? Питам, да знаем, чии интереси защитаваш.
  • 80 Излъга

    8 3 Отговор
    "с офшорни фирми".

    Много добре знаеш, че информацията за офшорната фирма на Василев беше опровергана. Щом съм те хванал в една лъжа, не ти вярвам за нищо друго!

    Коментиран от #85, #95

  • 81 Джоко

    5 2 Отговор
    И този вече е от кликата на мисирките "Шменти капели". За 10 години вещо управление на кликата и шайката (герб-дпс) сме отчетливо и видно на последно място в ЕС по всички икономически показатели. От там потъваме и в други сфери като спорт,култура и социални дейности. Изключение правят едни 20 процента на държавна хранилка или заприходени към кликата на Джипко. Щуреца е в ухото и свири ли, свири но няма чуваемост, а на нас, мравките пак трохи са ни приготвили за стръв!
  • 82 ФАТМАШКА ЗИМА

    3 14 Отговор
    ИДЕ...ВИСОКИТЕ ЦЕНИ СА САМО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ КЪМ....НАРОДА
  • 83 миризлив пръч

    7 2 Отговор

    До коментар #6 от "Зарзават":

    Некадърниците все чакат някой друг да им оправи животеца,както и ти,нали?
  • 84 РАДЕВИТЕ ПИТОМЦИ

    3 13 Отговор
    С един кораб не могат са опрай, тръгнали държава да оправят
  • 85 ?!?!?!?!?!?....

    4 13 Отговор

    До коментар #80 от "Излъга":

    За Канадското гражданство или за указа на Фатмака?!?
    И двамата да професионални лъжци, ама им...вервай)))))))
  • 86 ЦЕНОВО ИЗНАСИЛВАНЕ НА НАРОДА

    2 10 Отговор
    ПРАВИТЕЛСТВОТО СИ ТРАЕ, РАДЕВ НЕХАЕ.......с тия Хиледарки които получават....
  • 87 миризлив пръч

    3 3 Отговор

    До коментар #24 от "леке":

    Българският народ е странен,колкото повече го напъват отзад,толкова повече иска още.И още по-жалко е че все говори за миналото,а живее в настоящето.Народе,живей днес че вчера няма да се върне,а утре може и да няма!!!
  • 88 Верно ли

    7 2 Отговор

    До коментар #74 от "не гласувам":

    Този номер не минава вече, гробаджийски трол! Всички ще гласуваме на изборите за нашия президент, па в НСто да се оправят както могат (всички видяхме, че нищо не могат)!
  • 89 Просто човек

    8 2 Отговор
    Тоя откакто го изгониха от Президентството,не спира да плюе...ще се задавиш, бе...
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Цени

    3 5 Отговор

    До коментар #67 от "5353":

    Говоря ти за обикновените хора.За парите в офшорките нито аз,нито ти знаем .Говоря ти за голяма ликвидност на банките.Ако имаш влог,трябва да знаеш,че плащаш такси на банката,да ти съхранява парите.Така.Твърдя,че учителските заплати се увеличиха двойно.Да не говорим,че повечето възрастни имат и други доходи.Свекърва ми например,даде 8 хиляди лева на телефонни измамници.Беше си ги събирала от аренда.Та последно да кажа--- цените на стоките НЕ растяха. Сега са напечатани трилиони долари и няма как да се спре инфлацията.Просто се притеснявам,че в България нищо не се прави за овладяване на ситуацията.

    Коментиран от #98

  • 92 Защото

    4 6 Отговор

    До коментар #67 от "5353":

    Защото сега доходите се спукват да растат!!! Намаляват,намаляват,защото цените хвърчат!
  • 93 Фин

    8 2 Отговор
    Безнадежден празнодумец
  • 94 ФАТМАШКОТО УПРАВЛЕНИЕ

    4 10 Отговор
    Ни обрича на мизерия......сега се почва. Кога ще свърши, никой не знае....
  • 95 Хи хи

    10 0 Отговор

    До коментар #80 от "Излъга":

    Той Василев си призна , че има такава фирма и е декларирана, и преди година излязъл от управлението и ,но ти вярваш на Чобанов ,Обясни защо вярваш на Чобанов , но не и на Василев .
  • 96 Вия

    13 2 Отговор
    Каква наглост,какво безочие от тоя Калоян Методиев Откакто Радев го изхвърли няма спиране.

    Коментиран от #97

  • 97 долу ГЕРБ

    10 0 Отговор

    До коментар #96 от "Вия":

    Сигурно от някъде му плащат. Едва ли говори така бадева, прилича на интересчия, хитър, коварен, все го канят в някоя ТВ, изпълнява сценария на мутрите.
  • 98 5353

    9 0 Отговор

    До коментар #91 от "Цени":

    Свекърва ти събрала пари от рента, която ѝ е от земи или друго, останали по наследство, а не пари, дадени от ГЕРБ.
    Друг е въпросът какви мизерни ренти даваха арендаторите 12 год. при ГЕРБ, а те самите колко забогатяха.
  • 99 3444

    8 1 Отговор
    За другаря Калоян гроздето се оказва доста кисело...
  • 100 #БъдетеПрости

    5 5 Отговор

    До коментар #1 от "Но не":

    Ха добър ден :)

    Нали ревахте за "промяна" под юмрука на Радев - ай сега да ви е честита !
  • 101 Кирил

    3 6 Отговор
    Служебните на Фатмака съсипаха държавата! Крадат като за последно! Червената олигархия си иска рестото от Фатмака и на 14.11. сме длъжни да спрем това безумие!

    Коментиран от #103, #104

  • 102 ДА СЕ ЗНАЕ

    6 2 Отговор
    Със Калоянчо бяхме състуденти в СУ специалност Политология. Ами какво да ве кажа изключително повърхностен човек. Лековат и доста първичен. Но иначе искаше постове то не беше при СДС то на Надка Михайлова то при крадеца Софиянски. Сега като го познавам не спи от злоба, че Радев го изхвърли като керливо коте. Надяваше се че онези от сектата БКП на Нинова ще го приемат ама не. ЩО НЕ ИДЕ ПРИ ГОВЕДАТА, ПРОСТИТЕ И КРАДЛИВИТЕ ОТ ГРОБ ТАМ НАЙ ЩЕ МУ ПИЛЯГА.
  • 103 МДА

    4 0 Отговор

    До коментар #101 от "Кирил":

    ТИ С 200 ОТ ПРОСТИЯ БОКО ДА СИ ГО ПОЛУЧИШ. ДА ТЕ ПИТАМ ТИ ОТ КРАДЛИВИТЕ ИЛИ ОТ ПРОСТИТЕ ГРОБАДЖИИ СИ
  • 104 СЕВДА

    2 1 Отговор

    До коментар #101 от "Кирил":

    Кирчо простия ама ти да не си от ГРОБ БРАТ МИ. Ама много ниско ниво. Но да си продст е лесно нали Кирчо брат ми. КУЧЕ ПРОСТО
  • 105 САЧЕВА

    6 1 Отговор
    ККУЧЕТА ГРОБАДЖИИСКИ ИЗБИРАТЕЛИ КРАДРИ И ПРОСТИ ЩЕ ВИ ИЗЧЕГЪРТАМЕ. А БОКО ТУЛОВИЩЕТО ЩЕ БЪДЕ СЪДЕНО.
  • 106 Стоян Хлебаров

    3 0 Отговор
    Този Калоян,трябва да го прекръстят Прокобата-всичко му се струва лошо,сякаш има идеална държава! А той самия ,не ми се вижда да е слънчев човек...тоест-и той е лош,като държавата,в която живее...
  • 107 Бибитко

    6 1 Отговор
    Всички хора, изгонени заради рушветчийство и търговия с влияние, Бойко Борисов ги урежда на някоя хубава службица и те в знак на благодарност към цар Тиква започват да плюят в общия хор на мисирките! Същото се отнася и за този човечец Калоян Методиев, който явно няма нито достойнство, нито пък скрупули.
  • 108 petar svilenov

    3 0 Отговор
    Ти си проваленият другар.
  • 109 Павлов

    3 7 Отговор
    Много вярна статия!!!
    Не разбирам, как има българи, които толкова мразят Борисов, че отричат безспорния факт, че живееха много по-добре, когато той беше на власт. Борисов е подкрепян от Германия и Франция, от Австрия, дадоха ни милиарди! Борисов изгради газовия ХЪБ, газови хранилища пълни с евтина газ, затова цените ще се вдигнат чак след нова година... а ако интерконектора с Гърция беше готов от Гръцка страна, както е готов от Българска, щяхме да имаме и по-евтина Американска газ! Пак Борисов помисли за нас! Борисов се разбра с Ердоган и мигранти нямаше, а сега Радев подсмърча и кърши ръце, не може да се справи...
    Признайте си въпреки злобата, че при Борисов държавата просперираше, строеше се Хемус, Струма, а сега всичко спря...!!!
    Господ да пази България от русофила Радев!!!!
  • 110 ФИЛИП ЕЙДЖИ

    1 5 Отговор
    ТО РАДЕВ ТОЛКОВА ГО БИВА!
  • 111 БКП=герп+сдс

    1 1 Отговор
    +дпс.
  • 112 ХАН КРУМ

    1 0 Отговор
    БОКЛУК.
  • 113 гражданин

    2 0 Отговор
    Човек, който плюе там откъдето е изкарвал залъка си и е работил уж за държавни и народополезни каузи е смешен и жалък...
    Га беше при Президентът и под неговото крило с е умилкваше кат кутре, но без негово съгласие ходеше да плете хитри козни при другарката Нинова и при други елементи, сетне га беше изхвърлен поради нелоялност от Президентството стана върл душманин на Президента- жалко и смешно поведение на един комплексиран човек...
  • 114 До Нинова

    1 0 Отговор
    От както гласувам все за БСП давам гласът си. Ако Нинова не се дистанцира от този предател и продажник е загубила гласът ми не само за тези избори, а и завинаги. С този простак и малоумник ако си в съюз значи не заслужаваш доверието на всички подкрепящи те, дори когато грешеше. Този чийто достойнство президента пазеше не само не оцени жеста, мо тъй като е продажник тръгна да обикаля медиите и да плюе по него. Предполагам че и най близките му са разбрали чвше не е политолог а е доносник, който от злоба не може да си намери място . Моят глас БСП го загуби.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол