Last news in Fakti

9 Октомври, 2021 19:30 1 900 34

Камарата на строителите поиска оставката на Комитова

  • камара на строителите-
  • мррб-
  • арх. виолета комитова

От МРРБ отказаха коментар

Камарата на строителите поиска оставката на Комитова - 1
Снимка: КСБ

Kамарата на строителите иска оставка на регионалния министър Виолета Комитова. В позиция до медиите те обявиха, че са възмутени от поведението на ръководството на регионалното министерство, което е поканило на среща собственици на строителни фирми, но така и не се е явило на нея.

Според строителите, регионалният министър не е наясно колко са те в България.

От организацията са категорични, че „Не са роби, а едни от най-сериозните работодатели в България“. Добавят още, че няма да търпят несериозно отношение към тях.

„За експертната общност отдавна е ясно, че г-жа Комитова е неподходяща за министър, а сега мисля, че вече е ясно на цялото общество. Тя говори неща, които не разбира. Не разбира инвестиционната политика и инвестиционния процес. В рамките на няколко месеца сменя министри, дирекори, а всъщност, в края на краищата, се оказва, че тя трябва да бъде сменена“, коментира Валентин Николов, изпълнителен директор на КСБ.

От регионалното министерство отказаха коментар.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 оня с коня

    79 2 Отговор
    ревът щото свършиха лесните париЧки!!!
  • 2 Бари

    68 0 Отговор
    Пътят Монтана - Благово се строи от 2 години и недовършен вече се е напукал и на места пропаднал.
  • 3 8531

    73 2 Отговор
    Една камара строители, а след ремонта следва ремонт!

    Коментиран от #13

  • 4 пожелание

    70 4 Отговор
    Да ходят да реват на авгиевите бокови двори ,4е там в зай4арника са заровени милионите
  • 5 Наглост

    64 3 Отговор
    до последно ! Конфискация и в затвора !
  • 6 ЛИЛИ

    62 4 Отговор
    Търсете пътищари милионите от Боко тиквата и неговите гавази-мутри!!!!!
  • 7 666

    37 1 Отговор
    Комитова ,подавай си оставката да видим откъде тогава ще търсят пари ПРЕСТЪПНИЦИТЕ "строители" ...и тия дет работят и вярват на КРАДЦИТЕ ШЕФОВЕ ...пари нямало ,Комитова не дава пари ....АЙДЕ БЕ ,нямало пари .аКО ИМАШЕ ДЪРЖАВА ДА СЕ НАПРАВИ ЕДНА ХУБАВА РЕВИЗИЯ ... НЯМАЛО ПАРИ ЗА ЗАПЛАТИ !

    Коментиран от #10

  • 8 Българка

    63 1 Отговор
    Баце активира строителната мафия! Саботажи, окопни битки във всички сектори, диверсии на калинките, кал и фекалии- гарантирано от ГЕРБ! Защо собствениците на строителни фирми не излизат с лицата и имената си? Според ме отговорът е - защото са получили едни милиони авансово, които са потънали в чекмеджетата на собствениците на тези фирми и в чекмеджетата на мафията- върхушките на ГЕРБ и ДПС. Да, ама това са нашите пари! За кражби в големи размери следва да има затвор в много години, а не анонимни протести в много дни
  • 9 Лудия Макс

    53 4 Отговор
    Валентин Николов дали е наясно, че хората подкрепят министър Комитова а не КСБ. Хубаво е да си го изяснят навреме. Никой не се заблуждава защо леко мургави строителни работници протестират. И без да обиждате министър Комитова, жената има ИНТЕЛЕКТ.
  • 10 666

    37 0 Отговор

    До коментар #7 от "666":

    Приятел работеще в строителна фирма и се заплащаше от самото начало много добре . Мина се време и шефа взе да шикалкави ,имал затруднения и какви ли не други щуротлъци .Интресното в случая е ,шефа са оправдава а кара джип за половин милион ,почива с жена си на екзотични островчета иначе пари нямало . Повечето българи са ИЗМАМНИЦИ И БОКЛУЦИ ! А БИЗНЕСМЕНИТЕ които държат на РАБОТНИЦИТЕ ДА СИ ГИ КЪТКАТ ,идва време БЪЛГАРИЯ да остане без работна ръка .Остана едно две поколения които са принудени или от немай къде да работят ,след това няма кой да работи ...десетина години ,максимум петнадесет .
  • 11 Реалиста

    33 2 Отговор
    Крайно време гл. покровител Гешев да открие поръчителите и повдигне обвинение на мутрата ББ.Ще дойде и този ден!!!!
  • 12 А българските

    29 0 Отговор
    и европейските граждани и коректни данъкоплатци , искат ЗАГРАБЕНИТЕ МИЛИАРДИ !
  • 13 розово

    3 19 Отговор

    До коментар #3 от "8531":

    Тези които искат смяна на Комитова искат смяна и на Гешев. Това е като скачени съдове.
  • 14 любител

    39 1 Отговор
    НИКАКВИ ПАРИ ЗА ТЕЗИ БОКЛУЦИ .ВСИЧКИТЕ СА МИЛИОНЕРИ.да ходят да ревът пред портите на боко тиквата крадеца дето е раздал парите за 4 г. напред без никаква работа .те да плащат сега за тези поръчки. нито лев повече за тези изнудвачи които направиха цената за км на магистралите в милиони.
  • 15 2loop

    41 1 Отговор
    Спряха ви краденето с боко и всички сте недоволни вече, опоскахте я тая държавица
  • 16 ХАН КРУМ

    40 1 Отговор
    единия клан на стрителната мафия искал оставката на комитова?комитова само пич си ! я подкарай и санирането да видим колко герберски кмета ще изпищят!
  • 17 мафия

    30 0 Отговор
    Искарайте всичките коупционни сделки на строителната мафия. Изкарайте ѝм имената. Накарайте ги лично да дойдат на среща и да покажат лицата си, да ги види цяла България.
  • 18 Грешка

    29 1 Отговор
    Не е Камарата на строителите, а Камората на строителите. Малка поправка!
  • 19 Бай Гошо

    2 23 Отговор
    Комитката да се запасява със сухари, че след изборите ще я напънат яко и ще трябва да хваща гората.

    Коментиран от #20

  • 20 ХАН КРУМ

    11 0 Отговор

    До коментар #19 от "Бай Гошо":

    БАЙ ГОШО ТИ КРАДЛЬО ЛИ СИ А,МАЙ ,ЧЕ СИ! И СЕГА НА СУХАРИ КАК СТЕ? Е ВСИЧКИ ИСКАМЕ ПЪРЖОЛИ ,АМА СЛЕД ВАС ОСТАВА САМО БОБ.

    Коментиран от #32

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 СтроителнаМафия

    18 1 Отговор
    България и българите искат крадливата строителна мафия да си подаде оставката.
    Колко хора загинаха от тези крадци-Своге и други.
  • 24 Георгиев

    13 1 Отговор
    КСБ,представлява строителите,аз като такъв и плащаш членски внос или пререгистрация всеки септември и ме занимават по мейла с какво ли не ,не се постараха да поискат и мнението на строителите по места.Това ме навежда на мисълта,че КСБ обслужва корпоративни интереси.
  • 25 На кратко

    17 0 Отговор
    Камората на строителите по подобие на италианската камора ли е?Един Корадо Катани им трябва да ги разбута всичките.Може и министър Рашков да ги разкатани.Ще наблюдавам с кеф.
  • 26 Мирослав

    17 0 Отговор
    Мафията квичи. Значи нещата се случват както трябва.
  • 27 Камарата на Строителите?? Филиал на

    16 0 Отговор
    ГЕРБ!! Само техни кадри!! Камара Пътища, същата работа,!!! ГЕРБ,!!!
  • 28 Радо Калинов

    12 0 Отговор
    Аз пък, като гражданин, искам закриването на тази псевдо-камара на тези съвсем не псевдо крадци.
  • 29 Ванчо

    0 12 Отговор
    В строителния бранш са заети над 300000 души. Като сложиш и семействата им стават над милион. А министърлата вместо да ги защити и да се погрижи за тях, се чуди как да ги унижи. Само да внимава, защото когато тези хора останат гладни, въобще няма да пишат по форумите. Тогава нито Боко, нито Радев, нито Рашков ще могат да я спасят.
  • 30 Toxic

    10 1 Отговор
    Браво на Комитова, шапка и свалям, само така трябва да се действа срещу мафиоти и престъпници - твърдо до край!

    Коментиран от #33

  • 31 разума

    8 0 Отговор
    Ние гражданите искаме оставката на председтеля на камерата на строителите затова ,че защитава само част от строителните фирми които му плащат и заплатата. Министърката защитава интересите на всички граждани и законноста / спазване на държавния бюджет, строителство с редовни документи и др./ Ако собствениците на фирми не отидат при министърката , а изпратят някой съветваме същото да направи и министърката за да ги отпрати.
  • 32 Бай Гошо

    2 2 Отговор

    До коментар #20 от "ХАН КРУМ":

    Бобът е по-полезен за пръдльовци като теб.
  • 33 Наистина

    2 0 Отговор

    До коментар #30 от "Toxic":

    Бакийте на ГЕРБ.... Гелите са ГОЛЕМИ !!!
  • 34 Отоплител

    3 1 Отговор
    Много не уважаема Камара на строителите.Не Ви ли е срам да се показвате и да приказвате.Вие обезлюдихте малките населени места в страната.Къде и Какво построихте в селата и малките градове.Докарахте хората в столицата и 5-6 града.На Вас се дължи презастрояването в определени региони ,липсата на инфраструктура и чист въздух.Ако имате капка достойнство би следвало незабавно да се самозакриете и да замълчите.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове