Last news in Fakti

12 Октомври, 2021 16:18 4 072 32

Орхан Исмаилов: Десните партии са виновни малцинствата да гласуват за ДПС

  • орхан исмаилов-
  • избори-
  • парламент-
  • президент-
  • народна партия свобода и достойнство-
  • дпс

Против ДПС съм, никога не съм бил там, но в България само те и ГЕРБ работят с малцинствата, заяви председателят на Народна партия "Свобода и достойнство"

Орхан Исмаилов: Десните партии са виновни малцинствата да гласуват за ДПС - 1
Снимка: БГНЕС

"ДПС ужасно закъсняха, като чак сега издигат кандидатпрезидентска двойка. Сега Движението използва възможността да види каква е тежестта му и да използва силата на Мустафа Карадайъ. Според мен тя ще му изиграе лоша шега, защото съм убеден, че партийният вот ще е по-силен от вота за него".

Това коментира пред БНР Орхан Исмаилов, председател на Народна партия "Свобода и достойнство".

Той подчерта, че не всички турци и мюсюлмани в България гласуват за ДПС и че Движението успява да акумулира до 50-60%.

"Ако си мислим, че всички турци и мюсюлмани в България гласуват за ДПС, това не е вярно. Свиха се до 300 хиляди. Ако искаше да вдигне електоралния си потенциал, ДПС трябваше да включи Делян Пеевски в кандидатпрезидентската двойка. Той е един от най-силните в Движението, той може да си позволи да прави каквото си иска. ДПС пропуска този тактически ход. Ако Пеевски беше номиниран за президент, ДПС щеше да има поне още 150 000 гласа. Той е уважаван политик и бизнесмен", заяви Исмаилов

"ДПС не е в най-доброто си състояние, но за съжаление хората, които гласуват за тях нямат друга алтернатива. За това са виновни т.нар. десни пратии, които казват, че държат флага на демокрацията и уж били за всички. В листите им не се дава възможност на хора от етносите, от малцинствата. Говорят на думи, но на дела...Не са никакви демократи. Против ДПС съм, никога не съм бил там, но в България само те работят с малцинствата. И донякъде ГЕРБ, които имаха и депутати от тях в последния парламент. Имаме втори служебен кабинет. Как така в него няма един от малцинствата - турчин, циганин, арменец...", завърши Исмаилов.


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БОРУНА ЛОМ

    30 8 Отговор
    А ТИ НЕ БЕШЕ ЛИ ОТ ДПС, ИЛИ ВЕЧЕ НЕМА МАНДЖА ЗА ТЕБ! ДАНЧО МЕНТАТА Я ВЗЕ!

    Коментиран от #15, #20

  • 2 Ако нямаше ДПС

    28 3 Отговор
    Нямаше да има залитане в дясно! Етническата партия има нужда от противовес. Желанието на няколко души от етнически произход да командват на къде ще върви България е причината да има десни партии. Българският народ е много търпелив, но шанс да клекне пред етнически заиграващи се самозабравили се няма никакъв шанс да се случи. Не подлагайте на изпитание търпението на българите защото ще загубите.Българският народ уважава всички етноси които смятат България за своя родина.
  • 3 pbdan

    21 6 Отговор
    Освен турци, цигани и арменци има и руснаци, евреи - трудно е да ги убедиш, че са някакво потъпквано от българите малцинство. Интересно е и как турци и арменци да се слагат под общ знаменател.
  • 4 НАГЪЛ ТУРЧЕЕЩ СЕ М-Л

    27 15 Отговор
    Слушах интервюто му по хоризонт. Първо, се затруднява с цългарския език, второ говореше нагли простотии колко силен бил свинята, как опознавал родината и си създавал връзки, затова го издигнари от Велико Търново, а не от Пазарджик. А простотията че тпябвало да е кандидат-президент си е подигравка с избирателите. Хора, вдигнете се и гласувайте на 14-ти за да накажем наглите турчеещи се м-ли, които смятат турция за своя родина-майка!
  • 5 То си личи

    26 5 Отговор
    Кас работите с малцинствата! Още от кметовете на СДС, които позволяваха ромите да крадат ток и вода, през екютата за ромските общности (тогава нямаше евро), до днешни дни саво прибирате парите за малцинствата и резултата е все по-неграмотни, безотговорни и крадливи роми! Щото такива са ви удобни да им купувате гласовете!
  • 6 Профан

    18 3 Отговор
    Вина за съществуването на ДПС имат и десните и левите. Те допускат в редиците си хора от малцинствата само за цвят. Когато пък правят усилие да противодействат на ДПС, го правят, като подкрепят създаването на някаква партия подобна на ДПС. Огромна грешка, допускана от началото на прехода. И ум не им дойде. Но май никой не иска да го прави. Манталитет.
  • 7 Както върви

    6 19 Отговор
    Скоро всички ще са в ДПС
  • 8 djemmil

    19 4 Отговор
    дпс има свите заучени правила ЗАПЛАШВАТ хората ако негласуват за дпс по селата нема даполучат помощи за отопление .в града ако имаш бизнес ,пращат ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ И ДАНАЧНИ те са навьрзани един с друк
  • 9 бандити

    18 6 Отговор
    ДПС е просто бандитска групировка, като ГЕРБ и други.
  • 10 Турчин

    8 13 Отговор
    Господин Исмаилов, очакваме те и тебе в старото ви гнездо-ДПС. Сега е времето на обидинението. Това е едиственната възможност от 32 години да покажем и докажем,че сме единни против асимилацията, лъжедемокрацията, експлоатацията и нечовешките условия на живот на малцинствата в България. България , която има много претенций към Македония, Украйна,Молдова и други страни но потъпква и най-елементарните човешки права на своите граждани от небългарски произход. Сега е време на зрелостта, нисхождението и съединението. Историята и бъдещите поколения няма да простят на отцепниците, продажниците и предателите на тяхното бъдеще. 14.11.2021 е знакова и историческа дата, на 14.11.2021 ще се реши съдбата на турското малцинство в България. Ако искате с достойнство да носите името и фамилията си елате в гнездото си. Ние ви познаваме,вярваме,доверяваме и обичаме много по-вече от всички други и по-различни.

    Коментиран от #22

  • 11 Последния Софиянец

    6 7 Отговор
    Много е прав човека.
  • 12 аз съм БЪЛГАРИН

    14 2 Отговор
    колко е жалко да каните ТУРЦИТЕ само по изборите
  • 13 Десни

    9 3 Отговор
    Орхан, аркадаш, защо малцинствата да са десни? Познавам много хора от тях, цял ден с ръцете си работят, милионери не са станали, по всяка логика трябва левите партии да ги представляват.

    Коментиран от #17

  • 14 хатче

    11 1 Отговор
    пакли дпс ще ни споменава за имената или ще ходите по селата да прожетирвате стари кадри БЕДНИЯ СИРОМАХ САМО ПО ИЗБОРИТЕ ГО ПОМИЛВАТЕ
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Али Баба

    5 6 Отговор
    Орхане рязана мастиооооо марш към туци кенефа.
  • 17 леви десни

    14 0 Отговор

    До коментар #13 от "Десни":

    Няма леви, няма десни!
    Има почтени и мошеници!

    Коментиран от #21

  • 18 До Доктор Ахмед Доган

    9 3 Отговор
    Това не е партия !Това е мафиотска структура с пмоща на службите.
  • 19 Хасан

    5 5 Отговор
    Всичко казано тук е невярно, манипулативно и безперспективно.
  • 20 Бацо Гацов

    10 1 Отговор

    До коментар #1 от "БОРУНА ЛОМ":

    Имаш грешка. Орхан Исмаилов е протеже на ген. Атанасов. Винаги е работел за Иван Костов. ДОСТОВЕРНО.
  • 21 Бацо Гацов

    6 0 Отговор

    До коментар #17 от "леви десни":

    Забележка: мошеници, почтени и почтени мошеници.
  • 22 Стефан

    4 5 Отговор

    До коментар #10 от "Турчин":

    Нещата за вас са много лесни, когато осъществихте ГЕНОЦИД над арменците те избягаха в България , Гърция и много във Франция, извода е няма нужда да ходите много далече, на 200 километра от Константинопол сте, ПРОСТО СИ ОТИВАЙТЕ във вашата родина както се изказа мъжката секретарка Карадайь.

    Коментиран от #24, #25

  • 23 панагюрец

    5 0 Отговор
    Имат вина, защото не плащат по 50 лева!
  • 24 Турците са виновни

    5 3 Отговор

    До коментар #22 от "Стефан":

    Ние сме там където трябва да бъдем.Най големият геноцид в света са преживели турците и мюслюманите.Турците се спасихме през 1922 -1989 години. Но геноцидът над мюслюманите продължава..Кавказ,Босна,Косово,Ирак,Сирия,Сомалия,Афганистан...Все мюсюлмански земи.Ние много добре знаем цената на мира и за това не скачаме на бой.Но когато стане дума за правото ни на живот,тогава показваме на какво сме способни.Ако не вярваш питай арменеца Пашинян и глутницата му. Колко избихте и изгонихте вие бре подлеци?Кого лъжеш?Историята ще покаже кой прав,кой крив.До 15-20 години. Много добре знаете да реете но вече не ви вярват защо видяха и разбраха кой и какви сте, свършено е с племето ви. 250.000 арменци днес работят и се препитават в Турция.Това са граждани на Армения,ядат турски хляб. Колко арменци храни твоето племе некарник?
  • 25 Turchin

    4 4 Отговор

    До коментар #22 от "Стефан":

    Имаш в предвид Истанбул,твоята стара столица? Когато говориш за ГЕНОЦИД се погледни в огледалото.Ние оставаме тук, ще продължим да посещаваме Истанбул.Въобще не се пени,свърши вашата.

    Коментиран от #26

  • 26 КОЙ

    3 2 Отговор

    До коментар #25 от "Turchin":

    С Кюрдите ще сключим съюз ако трябва за това пали към твоята родина

    Коментиран от #27

  • 27 Turchin

    3 1 Отговор

    До коментар #26 от "КОЙ":

    Поискайте си ги,ще ви ги дадат безпроблемно.Но те не обичат много да работят, досущ като вас. А за да се яде трябва да се оре,се,жане..Поискайте си ги ,тъкмо ще ви оправят демографията с 4 жени и 45 деца.Толкова АК 47 и оръжие им дадохте,защо да не си ги приберете вече?А труповете на офицерите в утрепани от турските войници като наемници искате ли ги? Вие сте си съюзници от 1977 година.А от 1984 сте заедно на фронтовата линия.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове