Last news in Fakti

12 Октомври, 2021 19:36 3 940 167

Асен Василев: Не е важно гражданството на Кирил Петков, а каква работа е свършил

  • асен василев-
  • кирил петков-
  • продължаваме промяната

Проведохме няколко разговора с Ицо Хазарта, много ни харесва, че той винаги е имал ясна гражданска позиция, каза съпредседателят на ПП

Асен Василев: Не е важно гражданството на Кирил Петков, а каква работа е свършил - 1

Проведохме няколко разговора с Ицо Хазарта. На нас с Кирил Петков много ни харесва, че той винаги е имал ясна гражданска позиция. Решихме, че заедно като съмишленици можем да решаваме проблемите. С това даваме ясен знак, че събираме един читав отбор от хора с ясни граждански позиции, с които ще си подредим и оправим държавата.

Това заяви в предаването "Още от деня" по БНТ съпредседателят на "Продължаваме промяната" (ПП) Асен Василев.

"Преди месец социологическите агенции ни даваха 8%, сега 16%, а нашите вътрешни проучвания сочат 20%, което все пак е в размера на статистическата грешка. Ние участваме на изборите, за да ги спечелим. Дано до изборите нашите проценти станат 30. Ако хората искат да продължат да водят живота, който водят до сега, нека гласуват за партиите на статуквото. Ако искат да променят живота си, нека гласуват за някоя от новите партии", коментира той последното социологическо проучване на "Алфа рисърч".

"Кирил Петков нямаше канадско гражданство, когато стана служебен министър. Той се беше отказал от него към 21 април. Нека да видим какво ще реши Конституционният съд. За мен не е важно какво е гражданството на Кирил Петков, а каква работа е свършил. Според мен трябва да се огледа Конституцията, защото в момента сме членове на ЕС и много българи живеят зад граница. Тези неща не са били валидни към момента на приемането на настоящата Конституция през 1991 година. Това трябва да се случи след един широк обществен дебат и не трябва да се прави на крак", категоричен бе Василев.

"Ние сме изпратили нашите управленски идеи до нашите потенциални партньори. Сега всеки е зает да регистрира листите си за изборите и предполагам, че след това разговорите ще продължат. Ние сме отворени към подписване на споразумение, с което да се гарантира едно стабилно и правилно управление на България. Това коалиционно споразумение ще помогне много при съставянето на редовно правителство в новия парламент и така ще бъдем максимално честни пред нашите избиратели. Разговорите се фокусират около това как трябва да се управлява България следващите 4 години, за да я направим едно по-добро място за живеене", каза още Асен Василев.

"Основното за нас е да се спрат кражбите и хората, които са крали, да бъдат наказани. Това е наш категоричен приоритет и ние сме готови да разговаряме с всеки, който го споделя. За ДПС сме казали, че те трябва да признаят грешките си. Към момента те не спират да повтарят, че г-н Делян Пеевски е прекрасен човек. Как може да работим с тази партия? За ГЕРБ важи същото. Там не виждаме никакво движение в каквато и да е посока. Те също не признават, че освен, че е построена магистрала и половина е имало и грешки. Никой не казва, че не е трябвало да има инхаус поръчки. Никой не казва, че полицаи, които са били протестиращи, сега се назначават на работа в Столична община. Никой не казва, че АМ "Хемус" е строена незаконно, за което от предишното служебно правителство сме подали сигнали до прокуратурата. Никой не казва, че са допуснати много грешки и в енергетиката, като тяхното отражение се вижда сега", завърши Асен Василев.


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 3 от 62 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бари

    60 23 Отговор
    Бойко познава “пътят на копринката” 😃

    Коментиран от #148, #149, #160, #161

  • 2 Varna

    123 67 Отговор
    Измамник....

    Коментиран от #151, #162, #163

  • 3 Miro

    127 82 Отговор
    ДВАМА МОШЕНИКА и на тез ще им ядем калая!!!!!

    Коментиран от #27, #78

  • 4 Глупаци

    124 74 Отговор
    И каква работа е свършил а да сетих се не ми се влиза в магазин вече,цените са двойни вече.

    Коментиран от #19, #31

  • 5 2020

    122 62 Отговор
    Този малкият - дето прилича на Барни Ръбъл, ми напомня, че мога да го набия публично, нищо че е незаконно, просто съм свършил работа. Дебиллл!!

    Коментиран от #68

  • 6 Кумбре Веска

    69 79 Отговор
    Не дразни герберастите Василев , те ои още немогат да преживеят новината че служебното правителство вдигна БВП с 10% :)
  • 7 Хахаха

    132 60 Отговор
    Никога добро не е постигано с лъжа и съвсем преднамерено нарушаване на основни правила ...
    Киро е лъжец, Асен е мошеник, Спецов е тарикат ... Пази Боже от такива благопожелатели ...
    Спомнете си Велчев и Василев от НДСВ боклуци

    Коментиран от #12

  • 8 Хомосапиенс

    119 53 Отговор
    Тия двамата мошеници ни взимат за кухи лейки.

    Коментиран от #13

  • 9 Дедо Пенс

    44 36 Отговор
    Абе да направи пенсиите по 900-1000 лева...И го признавам!!!

    Коментиран от #49

  • 10 миризлив пръч

    103 47 Отговор
    От 2 години съм подал документи за италианско гражданство,но все още нямам отговор,и документ.Аз италиански гражданин ли съм при положение че съм подал документи?

    Коментиран от #152

  • 11 Мислещ

    93 41 Отговор
    И почтеността явно не е важна. Щом уж си свършил много, може спокойно да лъжеш в декларациите и да извършваш престъпления.
  • 12 Hoho Boho

    50 28 Отговор

    До коментар #7 от "Хахаха":

    Никога добро не е постигано с лъжа и съвсем преднамерено нарушаване на основни правила ...

    За Буци ли говориш?
    Напълно су прав!
  • 13 Мислещ

    21 36 Отговор

    До коментар #8 от "Хомосапиенс":

    И са прави, ако съдим и по резултатите от анкетата вчера.
  • 14 нашия

    62 28 Отговор
    да де и ние това питаме каква работа СТЕ свършили.....
  • 15 Смех

    35 29 Отговор
    Важно е направо се поакаха герберасти и какви ли не там безмозъчни родоотцепници.. докато имаме кандидат за ПРЕЗИДЕНТ МУСТАФЪ КАРДАЙДЕЯ нещо си там турчин казва, че майка му е турция и се кланя на Ердоган.... Левски се върти с 200 в гроба
  • 16 SDEЧЕВ

    92 26 Отговор
    C ДВE ДУМИ ЩOМ МИНИCТЪР МOЖE ДA ПOПЪЛВA ДEКЛAРAЦИЯ C НEВЯРНO CЪДЪРЖAНИE,ТO ВCEКИ ДРУГ CЪЩO МOЖE. C ДВE ДУМИ КВИ ЗAКOНИ КВИ ПEТ ЛEВA - КAЗВA ПEТКOВ C ПOВEДEНИEТO CИ.
  • 17 Бат Вальо

    73 22 Отговор
    Дали верно нарушаването на конституцията "НЕ Е ВАЖНО" нещо ... той утре спокойно може да извърши и убийство тогава ... е, такава наглост нема, нема ...
  • 18 Буха ха

    71 23 Отговор
    Асенчо, а бе вярно ли е че двамата с Културиста си имате едно, как да кажа, по-особено,много специално приятелство, истамбулско..

    Коментиран от #39

  • 19 Сапьор

    30 36 Отговор

    До коментар #4 от "Глупаци":

    Няма и да ти се влиза скоро в магазин, защото мините заложени от Тиквйнций и сие, което и да е правителство, и само от сапьори да е, пак не може да ги обезвредят. АЗ точно това целеше– да докаже, че без него държавата пропада, т. е. " АЗ съм слънцзето, въздуха, водата, баща и майка", но определено са му криви сметсите.

    Коментиран от #109

  • 20 Мазньо

    38 6 Отговор
    Има един български министър,с австро-унгарско гражданство,който е казал:Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
    Комстантин Иречек
  • 21 лош матрял

    72 24 Отговор
    Абе толкова ли няма смели хора в тая държава които да покажат вратата на тия нахалници бе?Вместо на съд,те се готвят да ни управляват.Народе български,събуди се бе!!!!Пак ли ще стоим като послушни оффффце???Ние наистина не сме нормални.

    Коментиран от #154

  • 22 под вола теле

    23 58 Отговор
    Щом си подаде молба за отказ от гражданство, процедурата се задейства и няма как да се оттегли молбата. Това, че процедурата приключва след 2 месеца,не означава че е канадски гражданин. Търсете телето под ОПГ ГЕРБ-ДПС

    Коментиран от #29, #30, #120, #155

  • 23 Лелеее

    55 14 Отговор
    И НАГЛИ....
  • 24 SDEЧЕВ

    53 16 Отговор
    И EДНA ХИПOТEЗA ДA ДOПЪЛНЯ,AКO НE БEШE ИЗЛЪГЪЛ ПEТКOВ И БEШE ПOДAЛ ПРAВИЛНAТA ДEКЛAРAЦИЯ,ПРEЗИДEНТA НЯМAШE ДA ГO НAЗНAЧИ ЗA МИНИCТЪР,В ПOCЛEДCТВИE НЯМAШE ДA ИМA ЦЯЛOТO ТOВA БEЗПЛAТНO МEДИЙНO ВРEМE И ПРOEКТA ПП/мoжe би e aрхитeкт,кaктo бe възпял нeгoвия cъпъртиeц хaзaртa/ НЯМAШE ДA E ВЪЗМOЖEН C ТOЗИ ВИCOК РEЙТИНГ.CЪOТВEТНO ТAЗИ НEГOВA УМИШЛEНA ЛЪЖA OБРЪЩA ХOДA НA ИCТOРИЯТA ЗA ВCEКИ EДИН ГРAЖДAНИН НA РБ. ЗA ТOВA ТРЯБВA ДA CE CПAЗВAТ ЗAКOНИТE ЗA ДA НE МOЖE EДНA ЛЪЖA ДA OБЪРНE ХOДA НA ИCТOРИЯТA НA РБ. ПРЕЦАКАЛ Е С ЛЪЖА КОНКУРЕНТА ЗА ПОСТА СЛУЖЕБЕН МИНИСТЪР

    Коментиран от #40, #127

  • 25 Хаха

    56 14 Отговор
    Тоя Кокорко е голям п, ен, дел,.

    Коментиран от #159

  • 26 Деян Икебаната

    63 11 Отговор
    Асенчо/Кокоранди/ важно е. И ще ти кажа защо. Не е хубаво да лъжеш. Мама и тате не са ли ти казали.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 мдда

    56 11 Отговор
    И каква работа е свършил точно?!?
  • 29 А бре

    65 10 Отговор

    До коментар #22 от "под вола теле":

    Ти от когато подадеш молба за развод ли си разведен или след решението на съда. Кръчмарските мохабети не вървят в Правото!
  • 30 Мислещ

    31 7 Отговор

    До коментар #22 от "под вола теле":

    В нито един аспект от живота нещата не работят по този начин.
  • 31 т-п трол гербав

    16 32 Отговор

    До коментар #4 от "Глупаци":

    Моля ти се, бе, герберуха, какво говориш, каква скъпотия, какви цени! Та ние до вчера бяхме под управлението на Разбойко! Всяка седмица задръстваме плажовете в Гърция, щото и по нашете няма празно от българи, на границата не можем да се разминем с опашки тирове, изнасящи произведено в България, 4000 нови детски градини ги напълнихме, банките фрашкани с пари, не взимат вече депозити. Даже съжаляваме, че разбойко не ни направи трета лента по неговите 500 милиона км магистрали, че хвърчим всеки ден по тях поне с 200 и отесняха! Кви 5 лв, кво се вайкаш за 3 лв бензин и 4 лв олиото? Ти не работи ли докато разбойко беше на власт, не направи ли пачка?

    Коментиран от #66

  • 32 Хахаха

    50 9 Отговор
    И тези ли ще са новите месии 😂😂😂, не било важно гражданството му. С какво заслужихме Боже съдбата си!!? Как може за толкова години един Ивайло да не се появи, все едни ни изпращаш от Мадрид, Оксфорд, Харвард,чалгари, пицари, патриоти, пожарникари..., всичките с големи обещания, сладкодумни, уж все за България мислещи, но изглежда всички носят умалена карта на България в портфейла си и все към тази България насочват средства. Не щем Боже такива, изпрати но Ивайло свинаря

    Коментиран от #52

  • 33 vin

    58 9 Отговор
    Kакви ги ръси тоя. В една бяла държава, където закона е над всичко Кирил Петков щеше да си има вземане даване с наказателните власти, а сигурно щеше да потърка и нар. А тук такъв проблем няма дори нарушителя се самопровъзглася за почтен ...
  • 34 Професор

    42 12 Отговор
    Вижте какво пише в ПИК:
    Шампионът Стъки: В почтена държава Кирил Петков и Румен Радев вече щяха да са подсъдими
  • 35 Айде

    8 39 Отговор
    Абсолютно! Давай Киро!

    Коментиран от #158

  • 36 оня с коня

    40 10 Отговор
    Ама НЕ МОЖЕ Ти да определяш кое е важно и кое - не в България бе Асене!Вярно е че бяхте в началото с 9%,а сега сте с 15,9 и на Трето място след БСП,но Вие БЯХТЕ ДОТУК.А защо ли?Ами Просто е и двамата с Петков отлично го знаете- Защото САМО ВСЕЛЕНАТА Е БЕЗКРАЙНА,т.е. Имаше един Разочарован от Партиите си Електорат /"Изправи се",ДБ ,частично на БСП и ИТН/ и вие го Усвоихте вече.Искате още ЛИ?Ами опитайте се да вземете дори и 1 Избирател от Твърдия Електорат на ГЕРБ или ДПС Юнаци хитруващи такива!

    Коментиран от #70

  • 37 Герберско зомби

    49 12 Отговор
    Киро лъжеца излъга за гражданството а Асан не си е декларираю офшорките. Тия ще излезат по-големи измамници от нас герберугите
  • 38 Асен Василев:

    44 6 Отговор
    Цитат: " Ако спечелихме изборите, ЩЕ НАСТОЯВАМ ДА СЪМ ФИНАНСОВ МИНИСТЪР " Край на цитата. Ново глаголно време и наклонение в българската граматика.
  • 39 Личи си че

    42 7 Отговор

    До коментар #18 от "Буха ха":

    Имат, имат.И явно НАПаджията е надарен, като гледаш как се е ококорил Кокорчо. И как чупи китките....
  • 40 Паметлив дедо

    8 29 Отговор

    До коментар #24 от "SDEЧЕВ":

    Чекмеджето 12 години лъжеше,ама това не му попречи да има медиен комфорт,да бъде избиран и да краде,заедно с всякакви коалиционни подлоги!! Ама гювечът свърши!! Затова сега пищят и ги "стяга чепикът"!!

    Коментиран от #60

  • 41 За лека нощ

    40 7 Отговор
    Имало едно време един лъжц и един кр☆дец. Те се провъзгласили за почтенни и кралските глашатаи веднага им приписали 15% от Кралството....

    Коментиран от #153

  • 42 Miro

    37 4 Отговор

    До коментар #27 от "Млад ездач":

    Трябва хора които мислят за България а не ЗА американските интереси !!!!!!
  • 43 Загубихте

    37 5 Отговор
    много хора с тоя идиот ицо хазарта , вземете и оня тапир фънки ,а защо не и луна и лудницата ви да е пълна !
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 НАГЛИ КОМУНДЕТАТА

    51 6 Отговор
    ЗНАЧИ ВИЕ МОЖЕТЕ ДА НАРУШАВАТЕ ЗАКОНИТЕ И КОНСТИТУЦИЯТА ГОГАТО СИ ИСКАТЕ, И С КЕФ ДА КЛАТИТЕ НАРОДА КАКТО ВИ ДОЙДЕ. ТАКИВА БОКЛУЦИ НЕ НИ ТРЯБВАТ, НЕ ДАВАТЕ ДОБЪР ПРИМЕР НА НАРОДА, НАГЛИ МОШЕННИЦИ, ИЗМЕКЯРИ.
  • 46 ха ха ха

    43 5 Отговор
    Освен да крадете - друго не сте свършили и не ми казвай какво ми е важно на мен!
  • 47 Ами то

    39 5 Отговор
    друг ще каже не е важно какво съм откраднал, а какво съм свършил! Тоя вашият морал, нещо с двоен аршин мери!
  • 48 Hoho Boho

    15 11 Отговор
    Аз вярвам на Пеефски и Борисоф
    - двама достойни българи, неосъждани....
  • 49 ха ха ха

    5 4 Отговор

    До коментар #9 от "Дедо Пенс":

    Ще ти ги направи, като те умори с вакса 😂
  • 50 И каква работа е свършил

    30 6 Отговор
    Като кучето на нивата, Назначи си негови хора на всякъде и я втасахме, Харвардската секретарка незавършилата Киро измамата.
  • 51 Пешо Папура

    35 7 Отговор
    Народа се е нагледал вече на такива измамници като тия двамката. За каква промяна, за каква законност ще ми говорят тия мошенници, след като не признават основния закон на държавата. Значи че от тук нататък всеки може да прави каквото си иска..или пък не. Законът ще е за обикновенния човек, а тези със златните лъжички в уста могат да правят каквото си искат. Аз така го разбирам тоя тарикат...а вие?
  • 52 щи кажа

    19 8 Отговор

    До коментар #32 от "Хахаха":

    Свалихте Тодор Живков и се отнесохте с него като с животно - затова страдаме!

    Имате огромен грях, към човека дал ви охолен живот!

    Коментиран от #58

  • 53 Новите Клоуни

    34 6 Отговор
    У ЛЕВО!!! Нещем нови труженички със стари номера.
  • 54 ГЛАС НАРОДЕН

    40 8 Отговор
    Нямате право да нарушавате законите на държавата, не ви прави чест това се наказва с затвор. Заради това аз няма да гласувам за вас, добре че ви разбрах на време че не струвате нищо, нагли лицемери и лъжци.
  • 55 Казуар

    33 5 Отговор
    Море важно е. Дали е подал лъжовна декларация, дали може да му се забрани сега да участва в изборите .... Шиши и Доган харесват това, а Кирчо сам си е виновен. Радев си изпуска нервичките и леко се издава що за дънер е
  • 56 Матей

    25 6 Отговор
    НИМА ,НЯМА ЗНАЧЕНИЕ???Тогава какво има значение?Който е излъгал веднъж,ще излъже пак.Човека си е мислил ,че никой няма да забележи,и ако нещо не потръгне ,ще си тръгне за Канада.оТ къде да знае,че мизата ще се вдигне на макс,лично галактическия император ще го издигне за губернатор на една далееееечна страна.И сега оправдания,усуквания,та-ри-кат-лъ-ци,човекът е ЗА зелената Зделка,ще има зделано в У-ЕС-ЕЙ,и ще ни вкарат в джендема с бодряшко подхилване.
  • 57 Чудо голямо

    31 5 Отговор
    Тези двамцата, добре че не са в медицината - ще ти махнат здравия бъбрек и няма да е от голямо значение за тях - нали имаш още един!!!
    Кое е законно според тях? Кое е морално според тях? Да нарушаваш основния закон на държавата какво е?
  • 58 Грешиш

    19 4 Отговор

    До коментар #52 от "щи кажа":

    Защото не постъпихме като румънците, затова вече повече от 30 години страда целият български народ, защото оставихме ДС да ни управлява, всяка една партия е създадена от тях и с техни кадри
  • 59 Протестърът.

    30 7 Отговор
    БЛАГОДА ВИ ЧЕ СЕ РАЗКРИХТЕ, ПУЧОВЕ РАДЕВИ, БЛАГОДАРЯ ВИ ЧЕ СИ ПРИЗНАВАТЕ ПРЕД ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ЧЕ НЕ ЗАЧИТАТЕ ЗАКОНИТЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ. ВИЕ ВЕЧЕ НЕ СТЕ ФАКТОР И СЕ ДАВИТЕ В ТИНЯТА.
  • 60 Хаха

    20 9 Отговор

    До коментар #40 от "Паметлив дедо":

    Бойко направи магистрали и паркове, хората накупиха нови коли. Но манзохистите не искат да се развива държавата. Те искат да са роби на Америка. Тия двамцата ще ни направят американска колония, и после ще ни изплюят като ненужна дъвка.
  • 61 Механик

    34 6 Отговор
    И каква работа е свършил Кирето, освен дето пренебрегна конституцията и даде ФАЛШИВА декларация?
    КАкво стана с ИЗЧЕГЪРТВАНЕТО ? ОНИЯ пак са си на свобода, разследване няма... Пак ни осъдиха в страсбург, защото едни МАФИОТИ са били държани "незаконно".
    Какво направи Кирето? Избра заводещ някакъв Ицо, дето само заради прякра му "ХАЗАРТА" не би трябвало да се допуска до управление на нещо повече от пуб. дом!
    Това ли им е "високата летва" на харвардските умни и красиви?
    Соросоидни наглеци са тия!
  • 62 Кирчо Шпека

    17 6 Отговор
    Оня ден като го нафуках на последния софиянец, точно така му се изкокориха очите като на тоя ментърджия от снимката.
    После му хареса. Довечера ще се виждаме пак в задната стаичка на гостилничката дато я държи.
  • 63 Ша повърна

    29 5 Отговор
    Тоя кретен наистина ли ги мисли тия дивотии, ало кокорчи и ти си изяде леба бе калмук.
  • 64 така не става

    20 6 Отговор
    Асенча , почнахте яко да тропате глупости , в една държава , за да е държава най-важното е да се спазва каквото пише в законите , правилно , или не правилно , но щом е записано , да се процедира така , както е записано и после останалото. Та вие сте се ръгнали държава да управлявате , а манталитетът ви като на главния рушител на държавността филантропът с държавния бюджет от прозореца на жибката и ред подобни , Буци Тулупа.
  • 65 КОМУНИЗМА ПО ОПАСЕН ОТ КОВИД19

    24 5 Отговор
    Нагледахме се политически трупове които дават интервюта още преди да са станали политици.
  • 66 Ти по магазините

    26 7 Отговор

    До коментар #31 от "т-п трол гербав":

    Ходиш ли, или пишеш от Канада. При олио 4 лв. Кашкавал по 20. А така че е троен , и това откакто Радко докара умниците. И каква работа свършиха, гледам Боко си щика насам-натам. Даже и процента му вдигнаха след последните два парламента.

    Коментиран от #157

  • 67 От народа

    28 7 Отговор
    Шмекери на това ли ви учиха в Харвард, на измами и лъжи. Вие сте завършили изгорелия университет на мошенниците.
  • 68 АСАН

    8 3 Отговор

    До коментар #5 от "2020":

    Са казва тоз малкия ..хъ..хъ
  • 69 Сатана

    31 7 Отговор
    Бай Асен си е боядисал косата добре,отива му.Но от пусти лифтинг на кожата изглежда ококорен,което ще рече ,че има значение кой я е опънал.Киро Канадски трябва да отговаря пред Българския съд за измама преди да е станало късно и за Мунчо.
  • 70 Мазньо

    4 5 Отговор

    До коментар #36 от "оня с коня":

    Кофа конски цикъл.

    Коментиран от #133

  • 71 ЖАЛКА КАРИКАТУРА

    26 6 Отговор
    Как нямате грам срама да се изказвате така, кой знае Радев какво ви е обещал. Вие чувате ли се какви ги плямпате ненормалници.
  • 72 дежа вю

    22 6 Отговор
    На нас с Кирил Петков много ни харесва, че той винаги е имал ясна гражданска позиция

    По подобен начин и учиндолеца се опита да пробута шнорхела.
    Дежа вю
  • 73 А уууууу

    24 6 Отговор
    Разкарай се бе наглец.
  • 74 Георги

    8 24 Отговор
    Някой е активирал писарушките / гномчета / на едни наскоро управлявали !
    Добре , че тези образовани , успешни млади хора бяха министри , та хората масово разбраха за какви кражби става въпрос / не , че не знаеха , де / !

    Коментиран от #116

  • 75 леле

    15 5 Отговор
    Очевидно в пожарната и в Харвард курсът на обучение е сходен - много съм добър , ама законът ми пречи.
  • 76 Не знаех

    23 6 Отговор
    Че декларациите не са важно нещо. И сега народа може спокойно да лъже в декларациите си. Щом за Кирчо лъжеца няма да има последствия, то и за хората трябва да е същото.
  • 77 нормално да го

    20 5 Отговор
    каже един кра.дец
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Ако

    23 6 Отговор
    средностатистически българин попълни документ с невярно съдържание - ще му се стъжни,ще го разследват,ще го влачат,ще го изкарат най-големия престъпник.
    Тези двамата измамници са много опасни за България.
  • 80 бойчо

    22 7 Отговор
    Почтено погазване на Конституцията. Къде е другото което е свършил. Освен да обикаля студията и да празнослови, наглее и лъже друго не видях.
  • 81 АСЕНЧО

    22 7 Отговор
    ИМА КОНСТИТУЦИЯ...АКО УПРАВЛЯВАЩИТЕ НЕ Я СПАЗВАТ...КОЙ ТОГАВА
  • 82 ежко

    17 5 Отговор
    Всъщност важно е да не се лъже!Повече съм склонен да си затворя очите за образованието, но за лъжата?!?
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 боян

    23 4 Отговор
    Никаква работа не е свършил
  • 85 Казано е

    25 4 Отговор
    Който лъже в малкото, ще лъже и в голямото. И е излъгал за да стане министър.
  • 86 минко

    21 8 Отговор
    РАДЕВ ! ЗАЩО УВЕЛИЧИ ЦЕНИТЕ ! СЪСИПА НАРОДЕЦА БЕ НЕКАДЪРНИК !
  • 87 Ми аз виждам

    19 4 Отговор
    единствено хаос !
  • 88 Бах маааму

    23 4 Отговор
    Искам да питам,при положение,че целия народ знае за специалната връзка на Културиста и Кокорчо не са ли в конфликт на интереси като министър и шеф на НАП???

    Коментиран от #156

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Бебчу

    7 2 Отговор
    България кога ще е много добре ? А защо е зле, толкова ли е важно българите да сме дискриминирани, объркани и поробени ?
  • 92 Протестърът.

    15 6 Отговор
    Времето ви изтече, сбогом антибългари.
  • 93 За съжаление

    21 8 Отговор
    виждам само хиперинфлация която ни връхлита , при БОРИСОВ имаше само повишение на доходите и се строеше живота беше спокоен !
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 КОЛКО БОЙ ЩЕ ХАПНЕТЕ

    20 4 Отговор
    НАРОДА ЩЕ ВИ ЗАЛИЧИ С ОТРИЦАТЕЛНИЯ СИ ВОТ.
  • 96 Аха

    15 4 Отговор
    Значи не е важно дали е спазил закона... ! Е тогава каква ви е разликата с тия, дето ги свалихте от власт ?!
  • 97 Бургас

    5 2 Отговор
    Един приятел от Велико Търново казваше - Каква ти е къщата,какви ще ти дойдат на гости или пияни или без пари.....обран бостан е тази територия....и т.н.....бъдете здрави....и късмет.
  • 98 Ти ходи

    5 1 Отговор

    До коментар #83 от "Турчин":

    В ТУРЦИЯ, КАТО СЕ САМООПРЕДЕЛЯШ ЗА ТАКЪВ!
  • 99 Ей наглец

    22 5 Отговор
    Така ли правихте в Харвард, дойдохте в България да не спазвате закона, В БЪЛГАРИЯ МОЖЕ А В ХАРВАРД НЕ. НАГЛИ МОШЕННИЦИ.
  • 100 Анонимен

    5 11 Отговор
    Цените са увеличени не само в Бг, но и по света. Вие го знаете, но да се намерите на приказки. Стягайте се в Бг да работите. Те са се изучили, имат акъл, да му мислят другите, бб е богат. От 20 г е в политиката. Нас с малки деца Костов, цели семейства уволни, а бойко посегна на 24,25 годишните и никога няма да ги видим, ще умрем и няма кой да ни вземе от хладилниците. Имайте малко доблест. Бъдете добри. Много алчни сте. От залъка на човека някои си...

    Коментиран от #132

  • 101 Ало адютанта

    15 3 Отговор
    ЕГАСИ НАГЛИЯ ЛИЦЕМЕР. ЯЗЪК ТИ ЗА ОБРАЗОВАНИЕТО, ГАНЬО СИ ОСТАВА ГАНЬО.
  • 102 Toxic

    5 23 Отговор
    Браво на Василев и Петков, показаха на всички какви трябва да бъдат съвременните политици - всеотдайни, решителни, идейни, комуникативни. Не случайно хората им гласуват огромно доверие и ги класират на първо място в анкетните проучвания. Нищо чудно да съберат 25-30 % от гласовете на предстоящите избори и това ще бъде съвсем заслужено!

    Коментиран от #105, #112

  • 103 КОЙ СИ ТИ БЕ

    19 4 Отговор
    СМОТАН, ЗНАЧИ В КАНАДА МОЖЕ ДА СПАЗВАТЕ ЗАКОНИТЕ, А ТУКА НЕ ИСКАТЕ ДА ГИ СПАЗВАТЕ, АМА РАДВ КАКВО ВИ Е ОБЕЩАЛ НЕЗНАЕМ, НО НАРОДА НЕ ВИ ОБЕЩАВА ДОБРО.
  • 104 Лудница

    9 3 Отговор
    Ще кажеш, че е свършил когато отново направи България 9 милиона и построи една АЕЦ и няколко ТЕЦА ВЕЦА около 100 язовира, няколко хиляди километра пътища и също толкова електропреносна мрежа, когато има 2 пристанища с хиляди хора на работа и безброй заводи и във всяко село да има по 5000 6000 добитъка тогава ще е свършил работа тоя маняк, а и като няма клошари.
  • 105 убави са

    3 3 Отговор

    До коментар #102 от "Toxic":

    То тия дето си ги изброил и Бойчето си ги разправя сам за себе си , освен това и законите нарушава , направо за нищо ги няма , ами тогава защо трябва да го сменяме ?
  • 106 не ми прави

    2 1 Отговор

    До коментар #78 от "Българин":

    руска пропаганда, няма да ме подведеш.

    Коментиран от #108

  • 107 Българите доволни от високите цени

    6 1 Отговор
    За същите пари вдигат по-леки торби,за старите хора е по-добре.
  • 108 ами

    0 0 Отговор

    До коментар #106 от "не ми прави":

    Хамериканса може ли да ти прави ?

    Коментиран от #119

  • 109 Мина

    11 5 Отговор

    До коментар #19 от "Сапьор":

    Е тези толкова ли да некадърни, че с целия ресурс на държавата вече 6 месеца да не се справят с мините дето ги сънувате, за оправдание че нищо не могат "променящите"
    Цялата власт в държавата, от президента, през правителството, полицейски началници, областни управители дето да ги слушат, а познай дали областните управители дали и те са продължили подмяната по-надолу по веригата. И 6 месеца нищо да не могат да направят, освен да оставят инфлацията да расте. С 50% инфлация как да няма 10% растеж ... Да направят БВП с 10% над инфлацията, тогава да се хвалят. А най-наглото, че още продължават да говорят какъв престъпник бил Бойко, какво злоупотреби бил направил и т.н. Ами 6 месеца абсолютно цялата власт е у вас бе дебили, защо не присъда, защо едно обвинение не повдигнахте ? И ако нашия съд го имате за ненадежден, кога това ви е спирало да се обърнете към международните съдилища ? А, да, там голи думи и пропаганда не вървят.

    Коментиран от #110

  • 110 ей трол

    3 11 Отговор

    До коментар #109 от "Мина":

    Голяма инфлация за четири месеца не се прави глупako , това достатъчно ли ти е , или се нуждаеш и от разяснения ?

    Коментиран от #130, #147

  • 111 Васил

    14 5 Отговор
    Каква работа е свършил??? Ами никаква разтягаше локуми кой колко откраднал а къде е наказанието после разтегаше че има излишък два милиарда а сега теглят кредит аман от лъжци.
  • 112 Явно

    14 3 Отговор

    До коментар #102 от "Toxic":

    С малко трици хващат много маймуни!!!Обясни ми,моля,как така Янаки Стоилов(правосъден министър)дава официална информация на КС,че Кирил Петков км 14.09 съществува като двоен гражданин във всички регистри.На Асен Василев ли да вярвам ,като твърди,че Кирил Петков не бил канадец още от април.Ама МНОГО взеха да лъжат.Пък и да им се радваме.
  • 113 Хаа

    4 11 Отговор
    Такива са разбиранията и нивото на посредствените герпопитеци.30 процента от народа одобрява патриотизма на Кирил.Вие си го наричайте лъжец.Може да ви мине номера в Танганайка.
  • 114 666

    14 2 Отговор
    Кокорчо с меките китки е голям небрежняк. Щели да спечелят 30%. Нарушаването на основния закон е по вина на закона. Толкова нагли джендъри не сме виждали. Тия и двамата са за затвора заедно с техния началник Радев. 🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈
  • 115 Кокорчо

    12 2 Отговор
    Ами тя България затова е на това дередже защото законите не важат за силните на деня
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Асенчо Кирчов

    11 4 Отговор
    абе хора не ни разваляйте хубавата далавера заради някаква декларация, хайде все едно, че я няма. Не ви ли стига, че ви обещаваме почтеност, какви хора сте? На царя "вервахте", повервайте и на нас. Правите от мухата слон, сякаш досега никой не ви е лъгал. Че ако е така, какви са ви проблемите? Хайде да не разваляме далаверата, че някой може да се разсърди и тогава пак вие ще го отнесете.
  • 118 АБЕ ТЪПАНАР ДО КРАЯ НА ИЗБОРИТЕ

    13 4 Отговор
    ВАШИТЕ ПРОЦЕНТИ ЩЕ СТАНАТ НЕ 30% А 3% !!!
  • 119 просто

    0 0 Отговор

    До коментар #108 от "ами":

    си правех кодош с него(а пропагандата, каквато и да е, я пускам настрани)
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Иво🇧🇬

    14 4 Отговор
    Тия двамата шмекери смениха Сатаниста в сериала Радев и президентската република. Само че са много по слаби актьори от Чалгаря и Тошко Африкански. Това ще е последната серия която ще завърши трагично за сценариста Радев.
  • 122 MGewehr

    9 2 Отговор
    Е, за селчто върховенството на закона е сън в лятна нощ....народа да му мисли кви избира и подкрепя!!!
  • 123 Госあ

    7 3 Отговор
    Направил е сок от морков, кво да е направил ?
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Йонко

    2 1 Отговор
    Ти си се доказал като акоооооо от ндсф
  • 126 Мошеници

    8 4 Отговор
    Кокорко и Усмивката са американски протежета ! Това стига за да е ясно ,че интересите на България ще са след тези на краварите !

    Коментиран от #128

  • 127 Туй тарикатче

    8 4 Отговор

    До коментар #24 от "SDEЧЕВ":

    Кирил няма как да обърне историята, той самият вече е история.
  • 128 Не са американски

    5 4 Отговор

    До коментар #126 от "Мошеници":

    протежето, чисто наши разбойници са.
  • 129 лудия

    5 3 Отговор
    А важно важно драги ми Асенчо. Не може преди да станеш полицай да си погазил закона на държавата. Това се казва добро начало.Но това важи само за баламите.
  • 130 Явно

    2 0 Отговор

    До коментар #110 от "ей трол":

    че може бе, калитко.
  • 131 Лъжете ли

    7 5 Отговор
    Как пък не се яви някой журналист да попита : Как така не е важно, при положение, че е престъпление попълнената невярно декларация и освен, че може да влезе в затвора може и всички негови актове като министър да бъдат атакувани и съборени? Тогава няма ли да остане само един гол ПР за бъдещия политически проект неговия престой като министър, който е целял да направи с измама един никому неизвестен в следващият спасител? А кажете сега мили журналисти какво правите? По инерция от Бойко ли още не смеете да питате или и тези ги лансират вашите собственици?
  • 132 Нещо

    1 0 Отговор

    До коментар #100 от "Анонимен":

    си ги умешал повечко питиетата или каквото там смесваш.
  • 133 За тебе

    1 0 Отговор

    До коментар #70 от "Мазньо":

    може и цикъл да е, защото яко си я зациклил, иначе си е жива истина.
  • 134 Мирката

    4 4 Отговор
    Обичам да дразня самозабравили се глупаци или тъпи патки. В този ред на мисли, ми е направило впечатление, че човек, който повтаря едно и също, не го постига. Затова може би е добре да спре с фиксацията върху министерството на финансите. Да не бъде изненадан.
  • 135 сссссПецата

    3 1 Отговор
    Сладур :)
  • 136 друго не помня

    5 3 Отговор
    освен че кириту източи един язовир край голец за да се снима
  • 137 Антибиотик

    7 4 Отговор
    Виж какво, кокорчо! Въобще, ама въобще не е важно какво е свършено след като е порочно заченато! С тия морафети и пенизи само на село при баба! Тук не е зачетена Конституцията, основен закон! Къде е гаранцията, че вие, тарикатчета, няма да предприемете действия в разрез с решения или закони на народното събрание! Маркирай си го в гeлoсaнaта кратуна, че ако това е нормална държава, то другият тарикат отива директно в затвора! Специалисти юристи казват, че по този член се предвиждат от три до пет години затвор! Тук и условна не го оправя! Сега е твой ред да си правиш сметката!
  • 138 Радева Диктатура

    6 3 Отговор
    Асенчо верно ли си огромен месия Леле Асенчо и Кирката и сие едва ли и 4 проц ще вземете Надминахте Чалгарите по лъжи заблуди измами но дали останаха наивници
  • 139 ДО коментар 34

    2 2 Отговор
    Точно Стъки мутропитека разбоков ще каже.Да чете в сайта Бивол-Хронология на престъпленията на Борисов.Да чете в Гугъл Досиета от Рая да види милиардера колко пари е изпрал и откраднал.Стъки сигурно иска да стане богат по неговия начин? Нали беше много вярващ,а реже уши на котки ,рекетира и заплашва хора и е лежал в затвор
  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Тука само

    2 6 Отговор
    герберастки и ИТН тролове ,умират от злоба,че хората харесват ПП.Тази помия само ни отвращава от откритите нападки по ПП.Не можете да им се опрете на знанита и безсилието ви вбесява.Като са според вас никакви,защо се занимавате толкова с ПП.Нали вие сте голямата работа ГЕРБ,ДПС И ИТН.Искаме в следващият парламент да се забрани на хора с двойно гражданство да гласуват,защо отвън ще ни влияят,може да са продажници,предатели и така политическия пъзел е опасен.ИТН нали сте по референдумите хайде да видим не е ли ОСНОВАТЕЛНО,ама МНОГО ОСНОВАТЕЛНО ТОВА??????????
  • 142 Проблем им е

    4 2 Отговор
    гражданството на Петков,защото удари мошениците,а не им е проблем какви хора извън Б-я гласуват с двойно гражданство.Аз съм избрал да живея тук и не искам отвън да ни определят живота.Който иска Б-я да си стои в нея.
  • 143 ИМПИЙЧМАН

    5 1 Отговор
    А БЕ ХОРА В ЧАС ЛИ СТЕ,ВИЕ СЛЕПИ ЛИ СТЕ ,ГЛУХИ ЛИ СТЕ ,НЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ КАКВО СТАВА.ГАВРА СЛЕД ГАВРА С НАРОДА НИ,С ДЪРЖАВАТА С ДЪРЖАВОСТТА.ТОЯ ПОДКУПЕН ФИГУРАНТ,НАДМИНА И НАЙ-МРАЧНИТЕ НИ ОЧАКВАНИЯ ЗА НАГЛОСТ И БЕЗПАРДОННОСТ .ТОЯ Е МНОГО ПО-ВИНОВЕН ОТ КИРО КАНАДЕЦА ,С НАЗНАЧААНЕТО НА КОЙТО,СЕ ИЗГАВРИ НАЙ-ЕЗЦЕРЕМОННО С НАРОДА НИ ,ПОГАЗВАЙКИ ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ КОНСТИТУЦИЯТА..
    ЧУДЯ СЕ НА АКЪЛА НА ТОЗИ НАШ НАРОД ,КАК ЩЕ ГЛАСУВТ ЗА НЕГО/42% СПОРЕД ГАЛЪП/..2% СА МУ МНОГО.ТОЯ ДЕТО ПАРАЗИТИРА 5 ГО9ДИНИ НА НАШ ГРЪБ ,НЕ САМО, А ВИЖТЕ КАКВИ МИНИСТРИ НАЗНАЧИ -РАШКОВ ОТ МРАКОБЕСНИТЕ ВРЕМЕНА -АБСОЛЮТНА ГАВРА СА
    НАЗНАЧЕНИЯ НА МИНИСТРИ В СЛУЖЕБНИЕ МУ КАБИТЕ.
    ИМПИЙЧМАНТ ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА ИМА ,НО ...............НАРОДА СПИ.
  • 144 Интересуващ се

    4 1 Отговор
    След примера и случаят за заблуда на целия български народ с Кирил Петков нарушил Конституцията и живял дълго в чужбина под канадско гражданство, ЗАЩО въобще българите в България, трябва да се доверяват и да приемат за честен и редовен и вотът на българите гласуващи в чужбина и защо изобщо им се разрешава да гласуват от чужбина за политици и партии в България и да определят бъдещето на хората които са останали да живеят в България , когато те самите доброволно са напуснали и избрали да живеят в други държави и не участват активно и реално, нито в живота, нито в проблемите за разрешаване които са в България..??!!
  • 145 Враната със сиренцето

    5 1 Отговор
    Само като му видиш лисичата мутра, би трябвало да ти е ясно.
  • 146 уфффф

    4 1 Отговор
    Асенка ,каква работа е точно свършил Кирето ?
  • 147 Мина

    3 0 Отговор

    До коментар #110 от "ей трол":

    Я умнико кажи за колко време се прави инфлация. Вие червените сте специалисти и по инфлация и по хиперинфлация.
  • 148 Не са по-важни Кирчо и Коко,

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бари":

    От Конституцията на РБ. Да не ни дават погрешни съвети как да четем през ред. Съдебната власт ще си каже думата и ако някой е забъркал бакии, в панделата има свободни места.
  • 149 По логиката на Кокорчо,

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бари":

    Всеки осъден от съда, да му се даде висок пост в държавата. Ако направи нещо ,,свястно" да му отпадне съдебното наказание.
  • 150 Ники

    1 0 Отговор
    Новите спасители на България трябва да си луд за да гласуваш за тези двамата.
  • 151 Тия двамата от Харвард

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Varna":

    Защо им се дава трибуна на всеки два часа. Нека си мечтаят наум. Може да си платят, като му дойде времето за реклама! Или вече са си платили по другия начин?
  • 152 ььь

    0 1 Отговор

    До коментар #10 от "миризлив пръч":

    зависи какво чустваш в сърцето и коя ти е родината майка както поясни РР
  • 153 Шменти капели

    1 0 Отговор

    До коментар #41 от "За лека нощ":

    Имало едно време един филм Шменти капели Той се излъчвал по телевизията на един измамник с мустак.В него се разказвало за едни други измамници българчета които се представяли за италиянци които откраднали парите балъците и избягали.Пуснете го тоя филм по най гледаните телевизии и ще видим отражение сега но със събития от 30-50г .Сценарият е по вестниците от този период
  • 154 За двамата Харварци

    2 0 Отговор

    До коментар #21 от "лош матрял":

    Затвор за мошениците и културиста!
  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 Ми, да, така си е!

    2 0 Отговор

    До коментар #88 от "Бах маааму":

    Не е необходимо медицинско образование. Те очите на Кокорчо го издават..
  • 157 Цените скачат нагоре всеки ден

    2 0 Отговор

    До коментар #66 от "Ти по магазините":

    Олио за литър 4.50лева в Кауфланд.
  • 158 Давай ,,Киро и сие" за Дубай

    2 0 Отговор

    До коментар #35 от "Айде":

    Докато Съда не се е произнесъл, имате право на редовни билети.
  • 159 В панделата

    2 0 Отговор

    До коментар #25 от "Хаха":

    Ще му оправят погледа. А, на другия хитрец ще му изчезне вечната усмивка.
  • 160 Бери

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бари":

    Ами защо се изискват някакви документи - диплома гражданство акт за съдимост/ то в затвора има много умни мошенници да избираем тях /А работата която свърши - да сложи хора на хунтата / вижда се по цените парахода и самолета - пълни некъдърници/
  • 161 Бери

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бари":

    Ами защо се изискват някакви документи - диплома гражданство акт за съдимост/ то в затвора има много умни мошенници да избираем тях /А работата която свърши - да сложи хора на хунтата / вижда се по цените парахода и самолета - пълни некъдърници/
  • 162 Така е

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Varna":

    Като няма значение защо не преговаряте с всички партии а само с червените
  • 163 Така е

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Varna":

    Като няма значение защо не преговаряте с всички партии а само с червените
  • 164 Пак съм аз

    0 0 Отговор
    Асен василеФ, ТИ нова конституция ли си тръгнал да предлагаш на България - такава, че да оневинява престъпници, като Кирил Петков, а ... !!?
  • 165 Болярин

    0 0 Отговор
    А защо президентчето ни си свива устните, като кок.ш дирник, и мълчи, а е повече виновен и от харвардския измамник ?!!
  • 166 гост

    0 0 Отговор
    Един кандидат политик би се представил със собственното си име, а не с Хазарта, това е крайно неадекватно. Замислете се малко.
  • 167 гост

    1 0 Отговор
    Сульо и Пульо с новата им партия "Продължаваме подмяната" или нещо такова.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове