13 Октомври, 2021 06:41 13 958 55

Проф. Антоанета Христова: Кражбата на Ицо Хазарта е символична

  • професор антоанета христова-
  • георги киряков-
  • ицо хазарта-
  • избори

Даниела Дариткова е страшна загуба за българския политически живот, смята политическият психолог

Проф. Антоанета Христова: Кражбата на Ицо Хазарта е символична - 1
Снимка: БГНЕС

"Гласуват доверие на Хазарта да бъде водач на листа, защото партията на Петков е в добра кондиция и се конкурира с БСП за второто място. Получава се национална битка между ДБ и партията на Кирил Петков, скрита под шапката: Ние сме едно общо и искаме да си съдействаме след изборите. На ниво борба за избиратели върви тежка и подмолна война. В момента Ицо Хазарта излиза от ДБ и отива при Петков. Това е символичен акт от страна на Петков на открадване на човек".

Това каза проф. Антоанета Христова в "Денят ON AIR".

По думите ѝ спрямо БСП също се играе некоректно. Партиите били много, а избирателите - малко. Затова се стигало до "кражби". Политиката в последните години била много мръсна работа, в която много хора не са успели да оцелеят.

"Даниела Дариткова е страшна загуба за българския политически живот, защото е изключително добър говорител и политик", отбеляза проф. Христова.

Политологът Георги Киряков сравни влизането в политиката на Ицо Хазарта с това на Слави Трифонов, но по думите му е малко вероятно рапърът да "повлече крак", тъй като имало таван на електората на Кирил Петков и Асен Василев

"Азис беше кандидат-депутат от партия "Евророма", но не привлече гласоподаватели, въпреки че всички го познаваха и беше един от най-популярните. Политиката не действа по логиката на шоуто. Трифонов се опита да вкара шоуто в политика, спечели първо място, но се провали много на терена на политическите решения", даде пример той.

Киряков подчерта пред Bulgaria ON AIR, че никоя партия не трябва да смята избирателите за своя собственост. Според него Кирил Петков и Асен Василев не са нови лица. Опитвали да налагат нов подход с надеждата да привлекат електорат.

"Нищо ново няма в проекта на Василев и Петков, нито в кандидатурата на Ицо Хазарта. Няма да има нови избиратели на сцената. Очаквам връщане към ситуацията след 4 април. Ако ГЕРБ не успее да състави правителство, вторият мандат вероятно ще отиде в БСП. Не си представям ДБ да подпише коалиционно споразумение с БСП при условията на Нинова", коментира Киряков.

"В момента президентът е изместил вниманието от парламентарните избори. Всеки ден партиите ни разочароват, предимно по-малките", каза Христова.

А Киряков смята, че на президентските избори се генерира големия вот и там била интригата.

"Ако има ново служебно правителство, е много важно кой ще е президент. Всичко се фокусира върху интригата кой ще бъде президент. Битката е за обръщането на България в друга посока", категоричен е политологът.


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 52 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ..........

    119 9 Отговор
    Аман от професори

    Коментиран от #22, #47

  • 2 И тая

    131 12 Отговор
    я закичили с "професор" за вярност към мафията !
  • 3 Последния Софиянец

    115 17 Отговор
    Ние сме свободни граждани,а не крепостни селяни като тези на ГРОБ и ДПС.

    Коментиран от #29

  • 4 Последния Софиянец

    117 12 Отговор
    След 12 години управление на ГЕРБ вече сме само 5 млн.Добре си помислете на изборите!

    Коментиран от #9, #21, #26, #38

  • 5 нашия

    107 9 Отговор
    колко жалко ,че заради такива индивиди титлата професор вече се компрометира....наистина жалко..
  • 6 Красимир Петров

    66 37 Отговор
    Ицо Хазарта си е чист нагаждач.Първо подкрепяше БСП,А след това "пя"в предизборен концерт на ГЕРБ.После отиде в ДАЙ България,и сега в Продължаваме с палачинките.Това ще бъде новият министър на образованието.

    Коментиран от #14

  • 7 Абе

    44 4 Отговор
    Аз истинах и гърлото ме боли тая тръгнала за Ицо хазарта да ми обяснява
  • 8 Каква

    74 19 Отговор
    кражба , ма манипулаторке ? Той е свободен човек и е негово право да избира своите решения ! Има достойнство , слава Богу , че има хора които не са продажник и безродници като теб !
  • 9 Селяк

    15 29 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    Е какво да му мислим като всички са еднакви и изборите са корумпирани и с тея машини лесно манипулирани?! Да имаше избор, ама то няма! Ако погледнеш историята на всяка партия и кой всъщност седи зад нея - ще разбереш, че от 1989та няма промяна!
  • 10 Р.овч.крадецът на ток

    20 49 Отговор
    При комунистите токът или го нема и сме на режим или е по-скъп от златото.
  • 11 Избирателите

    19 0 Отговор
    ХАЗАРТ НА МЕСЕЧИНА !
  • 12 име

    71 11 Отговор
    Писнало ми е герберастки подлоги като тази, антоний гълъбов, татяна буроджиева, коларова и т.н.
  • 13 т по парче

    72 12 Отговор
    А на бас че българската политика хич няма да разбере че даниела дариткова я няма!

    Коментиран от #19

  • 14 Селяк

    27 9 Отговор

    До коментар #6 от "Красимир Петров":

    Точно! Той е олицетворение на всеки “истински” депутат в България, защото всеки или си смени цвета когато не му е изгодно или напуска партия и създава своя си! Всички са еднакви!
  • 15 Юнак Колю

    47 13 Отговор
    ГЕРБ умре. Бойко в затвора
  • 16 Мисирка герб

    36 10 Отговор
    Булю булю булю булю булю булю
  • 17 Професори и Доценти, като Марокански

    44 8 Отговор
    Скакалци са Налазили Държавата! Какво откритие направиха тези с Кухите Титли?Издигнаха образованието, Науката, Културата на пи високо ниво??? Нищо!! СУ Кл Охридски се Срина на 1300място в Класацията в Света на Университетите!! Преди5-6 год Беше около1000 масто??? Хиляди Професори, Доценти.....
  • 18 Последният попиканец

    17 46 Отговор
    И синдикатите излизат на протест срещу президента и министрите му заради високите цени на тока, в Бургас медиците протестират срещу министър Кацаров. И вие ще гласувате за червената хунта и сателитите й.
  • 19 Рачко Пръдлето

    15 19 Отговор

    До коментар #13 от "т по парче":

    За това ще разбере,че Кацаров го има.Много няма да разберат,ще се пренесат в един по-добър от този на Адев свят, над 3 Хил. заразени от Ковид и 98 починали
  • 20 Бай Шили

    14 21 Отговор
    БСП щели да са втори. Смееех
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Гост

    19 4 Отговор

    До коментар #1 от "..........":

    Аман от хазартни водачи на листи,докато някои бъркат шоуто с политиката и държавността,все ще сме си зле.
  • 23 еха

    21 6 Отговор
    Професор по какво?
  • 24 Ритков

    13 0 Отговор
    Намаляха вземанията и се разбягаха.
  • 25 любител

    15 2 Отговор
    само не разбрах за каква борба може да става въпрос за някакъв си рапър като че ли е най големия политически икономически енергиен или медицински експерт. не се излагайте с подобни статии. ако я докараме до там да разчитаме на хазарта да ни управлявя и извади Б-я от ямата в която е затънала БОЖЕ СПАСИ Б-Я.
  • 26 ИЗПЪЛЯВАМЕ ПЛАНА НА ЗАПАДА

    13 2 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    Който запада .....още две ББ правителства и тука тряа да има най много ТРИ МИЛИОНА ХОРА...
  • 27 big

    13 6 Отговор
    Дариткова политик? Тази се шегува! Тя си е чиста проба ПСП по критерия на нейния бос. Малко уважение към нея само в случай, че се е отказала поради отвращение от шефа си и политиката и ГЕРБ!
  • 28 Аритметика

    18 5 Отговор
    този професор, роден през 1963 година, завършва психология през 1989 година. Излиза, че е учила от 1981 до 1989г...доста време дори за джамбазки...вследствие на което рязко е поумняла и следва бърза научна кариера.

    Коментиран от #55

  • 29 Свободен си като

    11 0 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Гражданин , но не и като пациент на психиатрията.
  • 30 2396

    8 1 Отговор
    Ицо ГазАрта...
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 нагласено

    7 7 Отговор
    ПП от самото начало вървят с кражби и далавери, и така ще завършат кампанията. Първо открадоха част от електората на ИТН, за което услужливо съдействат и медиите-прокопиевки, давайки му такива лъжливи проценти. После с любезното съдействие на президента открадоха част от електората на БСП. Сега грубо и нахално директно крадат от ДБ и се опитват направо да го окрадат цялото по възможност. Накрая пак с любезното съдействие на ЦИК, ще задминат с половин, един процент БСП, за да получат заветния мандат. Защото президентът в никакъв случай не иска да го дава на БСП, че не ги понася. Така че, нещата са подредени, но дали така мисли НАРОДЪТ? Като гледам цените и мизерията, май сметките ще им излязат криви и пак ще се крият като мишки из стаичките, пазени от полицаите пред народния гняв.
  • 33 Верно ли

    15 2 Отговор
    Хахаха, Дариткова била загуба... Дай Боже повече такива загуби да има, да не почвам да ги изброявам гробаджийските тутманици!
  • 34 Eвгени 1956

    9 5 Отговор
    "Продължаваме промяната" е вече първа политическа сила.Това показват резултатите от независими анкети.....

    Коментиран от #43

  • 35 волтаик

    10 4 Отговор
    Битката е за едни 6 милиарда допълнителни пари за България, които са дописани в плана за възстановяване и развитие. По тази причина планът не се внесе, защото трябваше да се "преработи" към правилните хора и фирми. Парите са взети от съкращаването на много проекти, полезни за хората и общините и са насочени към мангизи за фотоволтаиците. А, сега се сетете кой е най-големият собственик на фотоволтаици у нас - един олигарх с червени бузки. Та за тези шест милиарда е борбата, а парламентарните и президентските избори са само парлама. Затова същият олигарх съдава и бута напред партия ПП. Нека балъците си мислят, че нещо ще променят. В същото време те им вдигат цените в пъти и ги обричат на тотална мизерия. А червенобузко потрива ръце в очакване на свой президент, свое правителство и 6 млрд. бонус. Голям кеф, след като се разправи с основния си противник Пеевски, пак след подмолни игри с козяците, чиято подлога е.
  • 36 Тошо

    10 5 Отговор
    Тая лизачка на Тиквата чува ли се какви ги плещи ?!
  • 37 МНОГОСТРАДАЛНА

    12 2 Отговор
    "Даниела Дариткова е страшна загуба за българския политически живот".................ЩОМ ЗАГУБАТА НА ЕДНА КАЛИНКА Е .....ЗАГУБА...... ?????
  • 38 демократ

    7 8 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    Ако президент остане фатмака оставаме 3 мил.
    Аз напускам заедно с личните си чекмеджета
    които са по пълни от тези на Б.Б.
  • 39 едни

    11 7 Отговор
    Платения боклук професор Тони, дето е на копанята на ГЕПИ, пак е пусната да лъже и обработва българите.Кой ма боклук, ти каза че крадците от ГЕПИ са 1 ви, и БСП 2 ри ??? Или ей тъй да излъжеш пък които се хване. Продължаваме промяната са 1ви, а крадците от ГЕПИ и БСП назад.в класациите.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 46565

    7 0 Отговор
    оксиморон, загуба на политик, Отърваване от политик е правилният израз
  • 42 Отвратен

    8 1 Отговор
    съм от родните медии, които вкупом от няколко дни рекламират едно единствено име на един келеш. И за жалост, толкова ни е акъла, че сме готови да гласуваме за двойка отявлени мошеници, само месец след като се бяхме вързали на двама чалгаджии. Ами заслужаваме си незавидната съдба тогава!
  • 43 Сорос

    4 0 Отговор

    До коментар #34 от "Eвгени 1956":

    колко ти плаща за постовете?
  • 44 демократ

    3 1 Отговор
    Като истински християнин не допускам съществуване
    на физическо безсмъртие.Има духовно.Това пиша във
    връзка с премахнатия коментар 40 на страхливите
    марксисти атеисти на ФАТИ.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Вулева

    5 0 Отговор
    Ясно е, че ицо хазарта ламти да стане депутат. Какво може да даде на страната, освен просташките текстове, които пише. Самопредлагал се е, както разбрахме. Той е "хигиена нулева", а не друг. Никога не е късно да станеш за резил.
  • 47 Магелан

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "..........":

    Куцо,кьораво и сакато стана професор.С лопата да ги ринеш.Те тези професори станаха повече от работниците.Няма кой да работи.Разтягат само латаргий по тези телевизий и за сош не могат да заработят.
  • 48 питащ

    9 1 Отговор
    Аман от самодоволни физиономии на герберски калинки които не спират да ръсят глупости. Абе ей боикови нагаждачи прочетете какво пишат хората по форумите за глупостите ви и се поспрете малко. Файда от празното ви дрънкане НЯМА.
  • 49 анонимен

    2 2 Отговор
    професореееееее......
  • 50 Като

    2 2 Отговор
    Кражбата на Ицо Хазарта не е символична,а показателна,че и тия са Пента Мара като Чалгаджията.
  • 51 ПЕНКО

    2 2 Отговор
    ГЛСОПОДАВАТЕЛИТЕ РЕАГИРАТ САМО НА "ХАЗАРТА " И ЩЕ ГО ЕЛИМИНИРАТ --- НЕМЕДЛЬЕННО !!!!!!!!!!!
  • 52 ПКП

    7 0 Отговор
    БЪЛГАРИЯ ЗАГУБИ ГОЛЯМА СМУКАЧКА В УСТАТА НА ДАРИНКОВА
  • 53 МЕНТАЧКА

    6 1 Отговор
    ТЪЗИ Е ПРОФЕСОРКА КОЛКОТО БОЙКО Е ГЕНЕРАЛ !
  • 54 ПростаПуутка

    6 0 Отговор
    Дариткова - загуба за политживота в България !!!!!! Тази чува ли се какво говори ? Горката Тони , уж е професор , пък говори само глупости. От целуване на тиквения задник , съвсем си е загубила ума !
  • 55 може да е

    1 0 Отговор

    До коментар #28 от "Аритметика":

    била в казармата 2.5 години?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове