Last news in Fakti

13 Октомври, 2021 16:20 6 520 47

Иво Христов: Лозан Панов е неадекватен във всяко едно отношение

  • иво христов-
  • лозан панов

В момента се разпространяват лъжи, че през 1939 г. сме били много добре. Тогава пак сме били на опашката. Това е било една мизерна икономика, каза бившият депутат от БСП

Иво Христов: Лозан Панов е неадекватен във всяко едно отношение - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Бившият депутат от БСП проф. Иво Христов определи кандидатът за президент Лозан Панов като ''неадекватен във всяко едно отношение''. Той каза в предаването ''Не се страхувай'', че съдия Панов е част от ''другия клан'', който не цели реална съдебна реформа, а да замени Гешев със свой човек.

"Става въпрос за два олигархични клана, които са си дали битка на съдебната власт. Всичко е за главата на нещастния Гешев. Проблемът е, че като искат да махнат Гешев и да сложат техен човек", каза още Христов.

"В момента се разпространяват лъжи, че през 1939 г. сме били много добре. Тогава пак сме били на опашката. Това е било една мизерна икономика. България се модернизира по времето на социализма и направи един скок, който оплаквачите на онова време още не могат да простят. В момента сме в много отношения една примитивна страна от третия свят. При лошия социализъм бяхме близо до 9 млн., а сега сигурно ще излезем 6 млн. след преброяването", коментира Христов.

"Отказах се от депутатството, за да запазя себе си. Излязох от парламента, но не и от политиката. Може би сега ще навляза в нея", заяви професорът.


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 73 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 върл фен

    190 37 Отговор
    Чест и почитания към най-истинския български професор,който изговаря нещата такива,каквито са!

    Коментиран от #5, #29

  • 2 Да поговорим

    34 123 Отговор
    за твоя фаворит, обаче:

    Румен Радев беше и си остава чиста проба парашутист, спуснат в сградата на президентството и този акт извърши партията-майка БСП.
    Червените ескадрони бяха излъгани от собствените си партийни другари, че това е проруски човек, генерал и избраник посочен директно от Кремъл. Така ли беше?
    И ако не беше тази лъжа, дали гласоподавателите и активисти на БСП щяха да гласуват за Радев? – Не мисля.

    И въпреки това за мен няма никаква изненада, когато едни червени другари предават други в лична полза.

    Такива са тези екземпляри не от вчера и предателството е тяхна единствена същност.

    Коментиран от #25

  • 3 Когато лъсна

    24 80 Отговор
    истината, че Радев е поредното американско полит-конте, много от прецаканите му поддръжници и избиратели свиха тихо платната и онемяха.

    Причината е, че са осъзнали рязко своята глупост и са усетили предателството на своите висши партийни функционери.

    Защо, обаче, днес те отново застават зад Радев за мен е пълна загадка, независимо, че кръгът от десари около президентското тяло създава ОТНОВО усещане за проруска карта, а всъщност десарите отдавна са пристанали на американското посолство по същият начин както обслужваха преди руското.

    Такива са и тези екземпляри.
  • 4 Н Марков

    27 68 Отговор
    Чудя се дали нито един червен активист на партията-майка БСП не вижда с очите си и чува с ушите си, че Радев се подкрепя и от Христо Иванов, генерал Наско и прочее наши евро-атлантици и в същото време от БСП!? Това трудно ли е за осъзнаване или на някои хора им е изветрял мозъка?

    И между другото. Кое посолство има сили да защити действащ български президент, ако той съзнателно и целенасочено гази Конституцията и законите на страната – руското или американското? Според мен второто и това се случва напълно открито в присъствието на американския посланик.

    Пред очите ви!

    Гласувайте другари, гласувайте за вашия президент. Вечно вашият румен.

    Коментиран от #6, #18

  • 5 честен ционист

    66 12 Отговор

    До коментар #1 от "върл фен":

    Този е наполовина украинец. Иначе е прав, че 39г сме били като по времето на първия мандаъ на Баце - една голяма Катуница.

    Коментиран от #15

  • 6 Не мисля,

    25 29 Отговор

    До коментар #4 от "Н Марков":

    че всички от БСП са слепи.Напротив.Лично аз, го разбрах още с първите му действия като Триморец.

    Много редови членове на БСП му вярваха доста дълго, само и само да не се цепи партията.Вече не е така.

    Лично познавам около себе си поне десет човека, които си промениха, мнението. И процеса продължава
  • 7 Професоре

    25 21 Отговор
    отговори, ако обичаш:

    Кое посолство има сили да защити действащ български президент, ако той съзнателно и целенасочено гази конституцията?

    Американското!

    И това се случва открито в присъствието на американския посланик.

    Пред очите ни!
  • 8 Последния Софиянец

    80 17 Отговор
    Този пич ще се окаже много прав.

    Коментиран от #42

  • 9 Друг въпрос

    24 43 Отговор
    Към 10 април Петков сам пише, че „се готви за министър“! Което означава, че вече му е предложено да бъде министър! От кого може да му е предложено? Единствено от Румен Радев, който съставя предстоящото служебно правителство!

    Правосъдният служебен министър Янаки Стоилов собственоръчно пише до КС, че Кирил Петков е с двойно гражданство към 14 септември 2021. Четири месеца /!!!/ след назначаването му за министър от Румен Радев!

    И Румен Радев не знаел?! И Румен Радев бил подведен?! И Румен Радев бил, ах, видите ли, излъган от Кирил Петков?! Същият Румен Радев, който продуктово позиционира и партията на същия Кирил Петков?!

    Айде бе! Не всички сме ахмаци!

    Коментиран от #11, #30

  • 10 Бау

    19 69 Отговор
    Иво Христов като толкова му разбира гагата да обясни защо през 1985 ръста на населението е 0% а от там нататък е отрицателно. Нали било хубаво през социализма? Защо 1991 когато все още сме на практика комунистическа държава масово се бяга навън и така чак до 2002? Дори няма да споменавам доходите тогава и сега, камо ли за достъпа до стоки.
  • 11 Истината е

    21 33 Отговор

    До коментар #9 от "Друг въпрос":

    простичка. Румен Радев прекрасно е знаел.

    Кирил Петков очевадно му е набутан от любимите му „синергични с дневния ред на САЩ“ и единственото, което прави откакто е нарушил Конституцията е да клейми всеки, който изрича истината, като „корупционер“ или „манипулатор“.

    И да нарича истината „компромати“.

    Точно както го правеше Бойко Борисов.
  • 12 нещастници

    63 11 Отговор
    както винги точен! до 1939 ток са виждами само я София, нешо като тец сега само пак в София. Асфалт и пътища никъде не е имало нито бдж!!!! абсолютен факт е че само 10 пр от хората са спали в легло!!!!!! България е била точно толкива изостанала от европа колкото и сега, с разликата че сега сме уж правилно ориентирани. добре че беше ТЖ че да остави три марици, 6 реактора и плнирани още 4, ще соросогадите и герберите да има какво да закриват!

    Коментиран от #44

  • 13 Според справка

    15 38 Отговор
    в имотния регистър Румен Радев си купува ведомствено жилище от Министерството на отбраната от дирекция „Отдих и култура“. Тогавашният командир на 3-та изтребителна авиобаза в Граф Игнатиево взима ведомственото жилище от 112 кв. м. плюс мазе от 9 кв. Малко след като се нанася, той купува жилището – през 2005 г. Радев решава да прави ремонт, тъй като апартаментът не е по вкуса му и през това време се налага да живее другаде. По-скандалното е, че докато тече ремонта, сегашният президент и радетел за честност си взима второ ведомствено жилище за смешен наем. Така Румен Радев нарушава правилата като ползва ведомствено жилище, при положение, че вече има собствено такова. За капак по-късно продава евтиното жилище, взето от държавата и печели доста изгодно от тази сделка. Това става през 2007 г., когато все още е женен за майката на децата си Гинка и се преместват в София заради работата му във ВВС. Това се случва само в рамките на две години, в които купува евтиния ведомствен апартамент, прави му ремонт, докато живее против правилата в друг такъв, и после продава първия. С друг евтин имот се сдобива през 2010 г. в столичния квартал „Гео Милев“. Президентът е декларирал, че цената на апартамента от 143 кв. м. в новопостроена сграда е 168 827 лв., което е малко над 600 евро на квадрат. А и двете заплати на любовницата му! Та този крадец, вика „дръжте крадеца“!“

    Коментиран от #20, #21

  • 14 експерт

    42 9 Отговор
    прав е господин професорът. и за особата панов, и за това, което е било в края на 30-те години.
    за последното съм говорил (през 90-те) с доста народ, живял по онова време. въпреки напредъка, в сравнение с предходни години, мизерия си е било.
  • 15 забележка

    12 3 Отговор

    До коментар #5 от "честен ционист":

    няма значеие какъв си по етнически произход
  • 16 Въпрос

    19 9 Отговор
    към професора:

    Забелязвате ли, че който види власт, се променя? Нещо им става- самозабравят се и задължително започват да се надценяват. Губят реална преценка за себе си.

    Гледам го и Радев как си е въобразил, че е голям стратег и лидер. Вкарал се е във филма и не му се разделя с най-силния опиум за всеки комплексар- властта.

    Сетих се какво каза Борисов навремето…Че извън политиката животът му е немислим и празен. Че стоял „сам като куче“ в Банкя и т.н. Разбира се, той е голям театрал и обича да преиграва.
    Големановци…

    Навсякъде Големановци и Наполеончета, а България продължава да е в кома.

    Кога ли ще й изключат поддържащата апаратура- това е въпросът!
  • 17 kkk

    6 4 Отговор
    а ти дето си мислиш, че има изцяло суверенни страни в ЕС си много адекватен!?!?!?
  • 18 Мендоса

    3 8 Отговор

    До коментар #4 от "Н Марков":

    Лъжеш!
  • 19 Професоре

    11 16 Отговор
    разясни ни:

    Как тъпчат Конституция и закони Президента „Триморец“ и Харвардския нагъл Фукльо :

    Излъгал ли е Кирил Петков умишлено президента като е подал преди назначаването си декларация с лъжливо съдържание, че е само български гражданин?

    Знаел ли е държавният глава, че с Указа си нарушава Конституцията на Републиката, след като назначава за министър лице с двойно гражданство.

    За Харвардския МОШЕНИК и за американската Триморска подметка, Конституциятасигурно е листчета хартия за задни цели, тъй като те се смятат за богоизбрани (от кюрдския ХероИН) и се смятат НЕДОСЕГАЕМИ при гавренето с Основния български закон !

    Отговори, професоре - ти ги разбираш тези теми!

    Коментиран от #22

  • 20 Също така

    30 11 Отговор

    До коментар #13 от "Според справка":

    Радев има вила в Кейп Канаверал и от терасата гледа като изстрелват совалките.
    Абе sульо, говориш за некви апартаменти а Боко окраде милиарди от държавата бе!

    Коментиран от #26

  • 21 Пеям

    9 0 Отговор

    До коментар #13 от "Според справка":

    Доносник!
  • 22 Радев показа,

    12 19 Отговор

    До коментар #19 от "Професоре":

    че законите в България за него не означават нищо повече от едни написани хартишки, които, ако му се отдаде да стане Президент на Президентска държава, ще престанат да съществуват като закони.
  • 23 Преди като

    6 12 Отговор
    станеше въпрос за Слави и тролеите излизаха по маршрути.
    Сега като стане въпрос за Киро и същите тия тролеи излизат пак по маршрути.
  • 24 Мислещ

    5 13 Отговор
    Факт, гледам, че последно даже се изцепил как трябвало на всяка цена още в миналия парламент да имало правителство даже с участието на ГРОБ и ДПС. Много тенденциозни станаха тези изказвания, че да са случайни. И от Христо, и от Киро. Ясни са. БСП пък никога не са били опозиция и винаги са си трайкали и са подкрепяли ГРОБ и ДПС в ключови моменти с (не)гласувания.
  • 25 смерш

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "Да поговорим":

    Интересно е какво е Вашето мнение когато едни ДБ другари предават други ДБ другари?
  • 26 “Свободните”

    11 10 Отговор

    До коментар #20 от "Също така":

    медии не правят разследвания за обвързаностите на президента с масонски кръгове, нито за това, че въпреки колосалните разкрития за зависимости и участие в схеми, Николай Копринков и Пламен Узунов са бетонирани на “Дондуков” 2.

    Под номер 62 в списъка на масонска ложа “Слънце” фигурира лицето Румен Георгиев Радев, понастоящем президент. Към 2008 г. Радев е отбелязан като “чирак”. Това означава, че Радев е приет в ложата, основана от Георги Гергов, през същата 2008 г. или през предходната – 2007 г.

    Румен Радев е свързан с Георги Гергов, с Николай Копринков и Пламен Узунов, именно по масонска линия. И това е известно на цял Пловдив. И не само на Пловдив. Темата обаче си остава табу, а мисирките, подаващи удобни въпроси към Радев, не смеят да го питат.

    С какво двамата държат Радев ли?

    Със снимки от тайното посвещаване на настоящия президент като масон.

    Тези снимки с чирака Радев обаче имат и други!
  • 27 на въже

    10 30 Отговор
    Този човек, с очевидни психически проблеми е много добра събирателна на всичките си фенове - умствено затруднени и неадекватни души. Същият, който си позволи да нарече 80% от българите дебили.
  • 28 Баба Станка с танка

    32 9 Отговор
    Щом проф. Иво Христов го казва, значи е така! Изключително мъдър и ерудиран човек!
  • 29 Патриот

    6 20 Отговор

    До коментар #1 от "върл фен":

    Доказваш безапелационно, че си от 80 -те процента!
    Тоя съотечественик на Сергей Дмитриевич , част от екипа на Лучников, срещу едни грантове от руските НПО - та , премина към сектата на криптокомунистите и ръси глупости, харесвани от нискочели петолъчници като тебе!!!

    Коментиран от #31

  • 30 зрител

    7 1 Отговор

    До коментар #9 от "Друг въпрос":

    още преди въпросния месец април, някъде в края на зимата, присъствах на една среща, по други въпроси. но на нея беше споменато, че се търсят подходящи кандидатури за определени постове. срещата беше на хора, определящи себе си като десни.
    да видим, можеш ли да събереш 2 + 2...
  • 31 80 на 20

    9 2 Отговор

    До коментар #29 от "Патриот":

    ти ако си от другите 20%, довели България до последните места в европа,едва ли имаш основание за гордост!

    Коментиран от #33

  • 32 Скрий се лольо

    6 17 Отговор
    Този винаги много говори,но нищо не казва,истински български “професор”
  • 33 Патриот

    5 17 Отговор

    До коментар #31 от "80 на 20":

    Кои са тези 20 % товарищ? Че те всичките са от БСП ,от партията на другаря професор!
  • 34 Неадекватен си ти

    5 14 Отговор
    Ако нямаше телени мрежи,знаеш ли колко милиона щяхте да останете?Само ти и бекапету
  • 35 Неадекватен си ти

    5 18 Отговор
    Който нарече 80% от българите дебили.Цървул

    Коментиран от #39

  • 36 отегчен

    10 2 Отговор
    Прав е за двата клана.
    Прокопиев (САЩ) срещу Доган (Русия/Турция). Изберете си отбор.
  • 37 Сделано в СССР

    7 10 Отговор
    На 80% вия френ олиго , още му кънти Аврора в червената тиква !
  • 38 Достоен

    16 4 Отговор
    мъж и право куме в очи! Това е истината! Два олигархични клана се борят за България!
  • 39 СНиколов

    11 4 Отговор

    До коментар #35 от "Неадекватен си ти":

    Какъв е проблема, като е казал истината.

    Коментиран от #47

  • 40 Бай Гошо

    3 11 Отговор
    Абе освидетелствайте го този клоун. Той явно не е с всичкия си.
  • 41 Behemoth

    4 0 Отговор
    Е сега и тоя професор и ония професорски дето много обичат Бойко и бойковщината...въобще професори и генерали имаме на килограм.....и професор гержиков и той професор ама фин ... УжасТ...
  • 42 Буха ха

    0 1 Отговор

    До коментар #8 от "Последния Софиянец":

    И какво, голям ли му е на Спецов?
  • 43 Тоя

    6 4 Отговор
    Червен професор с бухналия перчем е професора на червените дебил и, абсолютен изрод комунист.
  • 44 С тези приказки

    7 0 Отговор

    До коментар #12 от "нещастници":

    Не е баш така. В селото, в което съм роден е имало ток, понеже мелницата ни е имала генератор, който е захранвал и "цивилната" мрежа, докато мелницата е работила (около 22ч). После, в "комунизма", в селото е имало освен всичко друго и поликлиника и родилен дом. Вече няма нищо. Реално погледнато, по-зле е и от 1939г.
  • 45 до коментар19

    1 0 Отговор
    по-голям фуклю и боклук в държавата няма от Бойко евраците,кюлчетата ,мис бикините,мата хари ,записите ,магистралите до Марс,.До 27 години е бил пионерче,а други пишат,че е еврейче-Бухар,майка му била еврейка.А най-вече е изпечен схемаджия и крадец
  • 46 Какво племе сме?

    3 0 Отговор
    Гледаме, че сме последни по икономически показатели и пак Петков и Радев били измамници. Ами Вие ли сте хубави бе, да мизерстват пенсионерите ни, да няма пари за лечение на болни деца? Докога бе господа? Промяна трябва. Иначе накрая тук, ще останат шепа крадци за крадат от себе си!!!!
  • 47 Ти как го

    0 0 Отговор

    До коментар #39 от "СНиколов":

    Изчисли?Явно ти си от %тите на псевдо професорчето
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове