Last news in Fakti

20 Октомври, 2021 08:30 7 028 80

Политолог: Чрез „Продължаваме промяната“ Радев неофициално участва в парламентарните избори

  • политолог-
  • радев-
  • продължаваме промяната-
  • неофициално-
  • участва-
  • парламентарни-
  • избори

Според Цветанка Андреева всички политици трябва да са наясно, че този път изборите няма да дадат право на суверена да посочи пътя

Политолог: Чрез „Продължаваме промяната“ Радев неофициално участва в парламентарните избори - 1
Снимка: БГНЕС

„Няма нищо лошо да има и шоу елемент, това гарантира и фокусиране интереса на публиката, поне според повечето PR-и на партиите. Проблемът е, че невинаги е особено удачен или пък е печеливш ход. Както и лицевите опори. Те не могат да ни изненадат, когато идват от човек, който по професия е пилот – с това си изкарва парите. Знаем, че пилотите са много тренирани. Ако друг беше направил 50 лицеви опори, определено щеше да ни впечатли. В духа на шегата по отношение на лицевите опори на Румен Радев се питаме ясно, че този човек е в добра форма, но трябва да видим и съдържанието, защото там обикновено са проблемите. Формата я докарва.“ Това заяви пред БГНЕС политологът Цветанка Андреева.
Тя коментира и включването на Ицо Хазарта в предизборната кампания. Експертът определи появата му на политическата сцена като положителен елемент. Според нея той е рапър, но е представител преди всичко на градската среда, на критиката към политиката и към социалните недъзи.

„Това е човек, който е много силно социално ангажиран с темите от последните десетилетия в България, с остро критична и бунтарска позиция. Единственото, което ме учуди като негов фен, като човек, с който донякъде се идентифицирам, е защо отиде в партията на Румен Радев. Нямам обяснение, но предполагам, че това е някакво моментно решение. Предполагам, че е като знак на протест и на бунт за това, че не беше достатъчно добре интегриран в средите на демократите. Някак си те години наред използваха Ицо Хазарта в рекламните си кампании. Той ходеше с техните лидери по студиа, но дали го поканиха да оглави листа? Не знам“, отбеляза Андреева.
Относно сложната пандемична ситуация и глобалния кризисен фон, в който всички сме поставени, Андреева заяви, че хората усещат всички удари на кризата.

„Енергийната – която се трансформира вече в икономическа рецесия. Усещането за неизвестност и страх започва все повече да преобладава в нагласите на обществото. На всичкото отгоре тези нагласи са породени от усещането в обществото, че политическите ни представители не могат да вземат оздравителни мерки. Всички политици трябва да са наясно, че този път изборите няма да дадат право на суверена да посочи пътя, а суверенът очаква от собствените си политически представители да решат проблемите, които в крайна сметка те му доведоха. Неспособността им да сформират правителство, неспособността им да проведат адекватен диалог, взривяване непрекъснато на политическото обединение и диалога и от страна на действащия президент. Така че обществото гледа на политическите представители като на длъжници“, коментира още политологът.

По думите ѝ страхът определено ще окаже своето въздействие върху предизборните нагласи. В рамките на един месец експертът не очаква да са толкова резки промените. Но според нея, ако след това спиралата на невъзможността институциите да функционират продължи, ще се формират съвсем друг тип страхове, очаквания към властта и държавата.

Запитана относно влиянието на „Продължаваме промяната“ върху бъдещия политически живот в страната, политологът обясни, че появата на тази партия повдига няколко въпроса. От една страна това демонстрира, че на Румен Радев въобще не са му достатъчни представителните функции на държавен глава и че президентството му е тясно.
„Чрез ПП „Продължаваме промяната“ Румен Радев неофициално участва в парламентарните избори. По този начин той има битка дори и с Бойко Борисов чрез състезанието за първо място. От друга страна Радев чрез „Продължаваме промяната“ се бие и с БСП на тези парламентарни избори. Едни от най-големите политически страхове се появиха и в БСП. Те непрекъснато искаха от Радев да обясни идентифицира ли се с тази партия. Битката за второто място също е оспорвана. Тя ще бъде между партията на президента и БСП. Радев вече държи реално изпълнителната власт в държавата и цели да създаде център, в който да се обедини евентуално едно парламентарно мнозинство.

Политологът отбеляза, че целта на Радев е да консолидира мнозинство или да взривява диалога. Стратегията му определено надхвърляла правомощията на президент. На президентските избори сме щели да разберем дали ще имаме левия Радев или ще имаме един по-балансиран проф. Герджиков, който претендира, че ще възстанови диалога, който възражда добрия тон, един ренесансов човек, който казва, че иска да бъде „държавен глава“ в класическия смисъл на думата. При Румен Радев виждаме една жажда за силно политическо лидерство. Сблъсъкът за президентската институция неминуемо ще рефлектира в цялостната политическа система“, уточни Андреева.

Тя коментира и посещението на американския министър на отбраната Лойд Остин в черноморските държави, която не включи България. Според нея тя може да се тълкува и като знак, че САЩ не дават безрезервна подкрепа за Радев.

„Ако САЩ, които на тази визита представляваха НАТО, имаха усещането за безрезервната лоялност и партньорство на България, като член на НАТО, те щяха да дойдат и да дадат безрезервна подкрепа за сега действащия президент. Дипломатическият ход географски да ни изолират на високо ниво на тази визита прави впечатление за страх, че геополитическата ориентация на България е поставена в някакъв риск или е по-колеблива“, заяви политологът Цветанка Андреева


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 42 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 768

    86 43 Отговор
    Ей , трън в очите ви са Кирил , Асен и президентът , ех ако можехте да си останете в герберасткия свят.....

    Коментиран от #10, #64

  • 2 Гаглей

    34 0 Отговор
    А чрез Наведи се gangsta out, Луна си прокарва път
  • 3 Раданч Татлъту

    56 18 Отговор
    И.....,тая е политолог???🙉👧🙉
  • 4 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    42 57 Отговор
    Той хубаво участва, но след вчерашната глупост на Кацаров ще си остане само участник, не победител.
    Не вярвам и до балотаж да стигне.

    Коментиран от #60

  • 5 СКОРО

    38 7 Отговор
    ВАСКО КРЪПКАТА ЩЕ ПЕЕ: „ ФАШИЗМА СИ ОТИВА, СПЕТЕ СПОКОЙНО ДЕЦА! „
  • 6 Пишман

    43 43 Отговор
    Дааа,"промяната"започна!Цените рязко нагоре и зелен сертификат!Да ви е честито!
  • 7 ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ

    39 6 Отговор
    И така да е, парламентарните избори да не са запазена марка само за апахи и други измислени герои?
  • 8 цербер

    19 24 Отговор
    Политоложка: Чрез „Продължаваме промяната“ Радев неофициално участва в парламентарните избори
  • 9 гражданин

    51 22 Отговор
    А аз искам да видя тулупа как прави пет лицеви опори и ще гласувам за него !!!!!
  • 10 Гербофоб

    17 43 Отговор

    До коментар #1 от "768":

    Опита показва че когато правителството и президента са от една партия не следва нищо добро!ГЕРБ нямат шанс да управляват така че за мен логичният избор е Радев - аут!
  • 11 летец пилот

    53 14 Отговор
    Уважаема госпожо,пилотът с лицевите опори не си изкарва парите,а с летенето и управлението на реактивен самолет-изтребител.

    Коментиран от #24

  • 12 горката жена

    27 17 Отговор
    тази жена си няма хабер от политиката а политолог се е писала ?!?!?!? явно е гербаджийка щом е така невежа в областта си това е тяхна запазвна марка !!! освен това само герб мразят радев и плюят по него !!! а за кирчо и свирчо даже и децата разбраха че са новите патриоти новата атака и новия яне янев с две думи крило на герб!!!

    Коментиран от #29, #43

  • 13 Последния Софиянец

    34 26 Отговор
    С Кирчо ще вземем 150 депутати и ще вкараме в затвора Тиквата, Гешев и Доган.

    Коментиран от #17, #34

  • 14 Бръснар

    28 10 Отговор
    А ти си за подстригване, другарко, ауу кви пирги. Май под тях нищо Нема...
  • 15 Първи

    35 21 Отговор
    Президентът Радев ще спечели още на първия тур с 57%!
  • 16 Криско

    16 31 Отговор
    Радев,покажи им как се мяташ и как се губят избори!
  • 17 Пишман

    8 7 Отговор

    До коментар #13 от "Последния Софиянец":

    По скоро ще се обяснят в любов!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Виц

    18 22 Отговор
    Киро от Холивуд и Асен очите ще направят "промяната"под шапката на Радев!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Деймос

    33 14 Отговор
    Поредната МИСИРКА НА ГЕРБ ....Не бях се замислял но май почвам да съм за по силен ПРЕЗИДЕНТ. Като гледам колко народ е на парламентарен гювеч..., и УЖ все за народа !?
  • 22 Кинжал

    33 16 Отговор
    Тази политоложка не го докарва нито по форма нито по съдържание, също както и нейният кумир Борисов и тайно се надява Герджиков и бандата на герб да детронират президента Радев и неговите момчета, но това ще бъде едно огромно фиаско за тях. Генерал Радев и на думи и на дела доказа, че в момента единствено той заслужава да бъде наш президент и направо ще разгроми останалите жалки кандидатури. Същото ще се случи и с Продължаваме промяната, които ще бъдат първа политическа сила, а не втора или трета, както внушава тази явна герберска говорителка.

    Коментиран от #36

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 уточнение

    7 8 Отговор

    До коментар #11 от "летец пилот":

    Чети внимателно. Не пише, че си изкарва парите с лицеви опори.
  • 25 ЮЮЮЮЮ

    13 34 Отговор
    ЗАТВОР ЗА РАДЕВ И НЕГОВИТЕ БАНДИТИ .........
  • 26 Тази

    26 18 Отговор
    партия няма нищо общо с Радев! Стига сте ръсили манипулации!
  • 27 Скакауец

    27 11 Отговор
    Тази мома може да постигне по-добри успехи в едно друго поприще, практикувано по шосета и магистрали, вместо да се занимава с политология! Все ще хване окото на някой зажаднял за ласки турски шофьор...А и по-добре ще печели...Буци плаща малко, скръндза е...

    Коментиран от #33

  • 28 big

    10 20 Отговор
    Това може да е вярно или не, но аз също много отдавна споделям това мнение! Радев не е БСП, не е и Русия! Убеден съм, че анти Радев политиката на ГЕРБ и техните сателити е по-скоро на личностна основа, отколкото на някакви политически. Като военен, той е с промит мозък и основно знае да изпълнява заповеди, а неговите куратори са същите като на БМБ. Просто той се компрометира изключително много и му беше наложителна смяната!
  • 29 мнение

    21 15 Отговор

    До коментар #12 от "горката жена":

    Не е вярно, че само ГЕРБ са против Радев!
    И що използвате все тая дума, "омраза"?
    Аз например, съм против Радев, но не го мразя и не съм от ГЕРБ!
    Можем ли да сме политически противници, без да се мразим?
    Има много фамилии, в които членовете са с различна политическа ориентация!

    Коментиран от #35

  • 30 big

    15 14 Отговор
    Завършил съм военно училище и имам понятие, дори на собствен гръб, какво се случва с хора мислещи и не изпълняващи заповеди! В този смисъл, колкото и добър летец да е, ако не следва и изпълнява стриктно отдадените му заповеди, нямаше да има тази кариера!
  • 31 Вергина

    8 6 Отговор
    Коя така бе, ма откадя накадя!
  • 32 Опа

    18 12 Отговор
    Още един платен политолог(журналист новинар). Слави нямаше ли някаква песен за такива дами?
  • 33 реплика

    14 5 Отговор

    До коментар #27 от "Скакауец":

    Опонирай по текста, не каляй личността!
    „Великите умове обсъждат идеи, средните умове обсъждат събития, малките умове обсъждат хората.“

    Коментиран от #49

  • 34 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    9 4 Отговор

    До коментар #13 от "Последния Софиянец":

    Ще вземете чушки!
    До вчера можехте, днес вече не!
  • 35 big

    11 16 Отговор

    До коментар #29 от "мнение":

    Прав си, но за разлика от всички други кандидати, той вдъхва най-голямо доверие. Това, че върхушката на партиите имат негативи към него, не значи членовете да са против. Има и правоверни такива, но един мислещ човек не зависи от тях! Аз също не го долюбвам, но ще гласувам за него. Първо защото винаги гласувам като имам възможност и защото другите кандидати са много по-лоши според мен: лицемери.

    Коментиран от #74

  • 36 реплика

    4 13 Отговор

    До коментар #22 от "Кинжал":

    Жената доста добре го е докарала съдържанието!
    За Радев- няма още доказателства!

    Коментиран от #40

  • 37 Харвард

    18 12 Отговор
    Кирил и Асен били Харварди и американски хора, пък Радев нямал подкрепа от Америка, ама те били неговите хора. Хич не ви се връзва. Яко се оплетохтв в лъжите госпожи политоложки и социоложки. Ами вие как ли си изкарвате парите? Жалка работа.
  • 38 Андреева

    16 9 Отговор
    Ти си скритата лимонка на Тъпото. Може би загадачната Мата Хари.
  • 39 продал на герб

    6 5 Отговор
    мата хари
  • 40 Дуплика

    15 13 Отговор

    До коментар #36 от "реплика":

    Може и да си прав. Сигурно и нейното шкафче е богато на съдържание ! Даже вратичката му , както и устата й трудно се затваря и мръсотията прелива !
  • 41 Щерев

    13 14 Отговор
    Заби нож в гърба на БСП.
    Използва БСП за да си направи партия и да разчисти за ,,харвардите,, посочени му от американското посолство.
  • 42 Един

    11 8 Отговор
    ОФИЦИАЛНО! С ПОЛИТИКАТА СИ КЪМ МУТРИТЕ И СИЕ ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ Е ДИРЕКТНО И ОФИЦИАЛНО И В ПОЛИТИКАТА И В ИЗБОРИТЕ! (Политолог - плащат й какво да втълпява!)
  • 43 Брей,брей

    7 8 Отговор

    До коментар #12 от "горката жена":

    Съвсем си се объркал.!!!Я,провери си нощното шкафче!Дали ГЕРБ не са и там?!
  • 44 парцали

    10 14 Отговор
    радев к урво не ставаш за президент махай се
  • 45 5577

    13 14 Отговор
    Внимaвaй дa нe cи cчупиш eзикa дa ни oбяcнявaш, кaк днec упрaвлявaщитe нe ca винoвни зa ceриятa oт кризи, кoитo ни въвлякoхa. Бяхмe дoкocнaлa някaквa нoрмaлнocт прeз пocлeднитe гoдини, кoятo зa 5 мeceцa ce тoпи. Дoкocнaт ли ce кoмуниcтитe oт ДC дo влacттa, пoглeднeтe иcтoриятa, винaги тaкa cтaвa. Тoя път дoри никoй нe e глacувaл зa тях. Умeлo бяхa ce cкрили пoд eдни зeлeни чoрaпи, нo cилнo ce уceщa тяхнoтo приcъcтвиe. Сега остава да излезне идеолога на сегашната ситуация и да каже: -За Бога хора некупувайте. Работя в магазин и така рафтовете не са се изпразвали както сега.

    Коментиран от #48

  • 46 Лукреция

    12 12 Отговор
    И чрез БСП и ИТН също. Ние всички заедно ще го подкрепим за втори президентски мандат!
  • 47 Цуро ма,

    9 5 Отговор
    а преди Гоце и чехльо не участваха ли в политически проекти?
  • 48 Барба Ганьос

    11 10 Отговор

    До коментар #45 от "5577":

    Нормалност на голи лоени телеса, шкафчета с евра и злата, 3 милярда траба пълна с газ за Сърбия и Унгария, още 2 милярда за хварчила, Магнитски и Пандора гейт. Нормалност за 5 милярда дълг налят в чужди икономики- да ви приседне, дано!
  • 49 Скакауец

    9 4 Отговор

    До коментар #33 от "реплика":

    Виж, драги, в текста нито идеи има, нито пък събития, а момата в 90% от статията обсъжда качествата на президента, така че аз не мога да обсъждам някакви идеи, каквито въпросната госпожа НЕ ни представя, нито някакви събития, каквито изобщо не са представени и ми остава да дам мнението си за политоложката, за каквато се има момата, след като тя усилено обсъжда президента... Което не смятам, че е грешно. Не че ще ми прочете поста, защото такива "политолози" поставят мненията на читателите и слушателите в графата "игнор" и продължават да си пеят песента, която са се научили да пеят и им е жизненото амплоа...
  • 50 Дебил

    7 5 Отговор
    ГЗ на Дан Колов е с по-високо IQ от на тази....
  • 51 XYZ

    9 8 Отговор
    Още една гербаджийска му....са !!!
    Неизброими са, много са, като хлебарки неизтребими!!!
  • 52 Анонимен

    8 11 Отговор
    Радев официално участва в президентските избори, а ЗАДКУЛИСНО в парламентарните избори. И да не чувам за почтеност.
  • 53 Много мучене,грачене и храчене....

    9 8 Отговор
    От гербавите нискочели плужеци !
    ПП ще управлява ,
    Тиквата забавлява ! Свиквайте кратуни!

    Коментиран от #77

  • 54 LIVERPOOL FOREVER

    7 8 Отговор
    Ще мачкаме герберугите,а и другите,като
    "Мърсисайдци" Продължаваме промяната!

    Коментиран от #76

  • 55 Боли и сърби....

    5 10 Отговор
    Скоро П П ще ви почеше....
    Му, ха, ха, ха, ха, ха.....

    Коментиран от #59

  • 56 Ицо хазарта

    10 8 Отговор
    Герб е вече бита карта
  • 57 Гербав инфантил

    5 4 Отговор
    Винаги съм си бил
  • 58 пешо

    7 7 Отговор
    скрий са ма разбирачке като те гледам каква афсъ си
  • 59 Кой е бе?

    9 6 Отговор

    До коментар #55 от "Боли и сърби....":

    ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА ЛИ? Душици заблудени!
  • 60 БОКОагентБУДАла

    7 7 Отговор

    До коментар #4 от "🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️":

    ГЕйРБАВ ДРоГАРЮ ☭, прУф. ГЕРБджиПков ЗАГУБИ ОЩЕ ПРЕДИ ДА Е ЗАПОЧНАЛО СЪСТЕЗАНИЕТО.... MУ-ХА-ХА
  • 61 1100

    8 5 Отговор
    Отдавна,наблюдавам тази,Цветанка Андреева.Много слаб/а анализатор/ка.Говори,непроверени неща, плаща й Бойко Борисов,да говори празни приказки, да критикува Румен Радев,да се изживява,като незаменима политоложка/а от политика не разбира/.Наблюдавах ,че престанаха от телевизия "Евроком "да я канят,след неадекватните и клюкарски анализи.Мисирка и подлога на предателя Б. Борисов.Ще просветля № 27-и на магистралата няма да я искат.Конкуренцията там е желязна.Цветанка Андреева няма да я пожелаят дори турските превозвачи.Много е стара.Колкото,до Румен Радев ще го изберем още на първи тур.За дуо К.Петков и А. Василев, има разногласия, но не тъпата политоложка ще определи ,кой ще гласува за тях или не.Тя, е никоя.Много слаб анализатор.Всъщност Цв. Ангелова има ли образование-висше,съмнявам се.
  • 62 Кореноплоден

    5 5 Отговор
    С каквато тиква се събереш....такава ставаш !
    За нищо друго не ставаш !
  • 63 1100

    5 5 Отговор
    Отдавна,наблюдавам тази,Цветанка Андреева.Много слаб/а анализатор/ка.Говори,непроверени неща, плаща й Бойко Борисов,да говори празни приказки, да критикува Румен Радев,да се изживява,като незаменима политоложка/а от политика не разбира/.Наблюдавах ,че престанаха от телевизия "Евроком "да я канят,след неадекватните и клюкарски анализи.Мисирка и подлога на предателя Б. Борисов.Ще просветля № 27-и на магистралата няма да я искат.Конкуренцията там е желязна.Цветанка Андреева няма да я пожелаят дори турските превозвачи.Много е стара.Колкото,до Румен Радев ще го изберем още на първи тур.За дуо К.Петков и А. Василев, има разногласия, но не тъпата политоложка ще определи ,кой ще гласува за тях или не.Тя, е никоя.Много слаб анализатор.Всъщност Цв. Ангелова има ли образование-висше,съмнявам се.

    Коментиран от #75

  • 64 ттт

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "768":

    Ех, ако можеха...., ама няма да могат!
  • 65 Българин

    10 9 Отговор
    Година и половина след началото на пандемията страната ни е на първо място в Европа по смъртност според официалните данни. Отговорността на Радев за случващото се е, че правителството няма политика и система в борбата с пандемията и икономическата криза в страната. Милиони хора от екрани се облъчват не професионалисти, а луди шарлатани. Хората трябва да имат избор: да се ваксинират или не, а не да превръщат ваксинацията в политика, за да забранят политическите действия. 2021 г. е по -труден от 2020 г. Ситуацията е изчерпана, единствената надежда е в нас самите. Спасяването на давещи се е дело на самите давещи се. Правителството трябва да подаде оставка, а Радев да оттегли кандидатурата си от изборите. Той няма място в политиката.
  • 66 Биби Кинг

    5 5 Отговор
    Пембен оправи жена си и децата си,сега тръгна с набирания и лицеви опори Бойковина да пори!? Ма има много поздрави од крачмара на селската крачма деа! ГЕРП, победа винаги! Да си варнеме това кое ни незаслужено однеха, да измиеме на хунтата греха!
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Чарли

    7 2 Отговор
    Некадърника Мунчо съсипа напълно България- незабавен съд и затвор за националният предател.
  • 69 Чарли

    8 2 Отговор
    Некадърника Мунчо съсипа напълно България- незабавен съд и затвор за националният предател.
  • 70 ПЕНКО

    4 4 Отговор
    РУМЕНИЯТ РОЗОВ РАДЕВ -СЕ Е КЛЕЛ ПОД ЗНАМЕТО НИ ДА ВОЮВА С НАТЮ !!! ДНЕС Е КАКВО : ПРОДАЛ СЕ ; НАГЪЗ ИЛ СЕ ИЛИ Е ГЛАМАВ ????? ЕХ МАЙКО БЪЛГАРСКА ЮНАШКА !?!?!?!?
  • 71 Turchin

    3 4 Отговор
    Хубава,красива мома, хареса ми. Добри изводи и заключения.Умна жена, определено ми хареса. Жива и здрава да е...
  • 72 стана страшно

    6 4 Отговор
    Всъщност хитрия ход на ИТН беше когато шахматистката върна мандата веднага. По този начин Румен Радев получи пълната власт. Той си назначи правителство и управлява чрез него. Виждаме че си го харесва, хвали си го . . . наел си е клакьори да му ръкопляскат. Въведе двама нехранимайковци в обществото с първото служебно правителство. Партия си спретна . . . Въобще Крастник като по книга от Марио Пузо: "от почтенно общество"
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Северозапад

    2 3 Отговор

    До коментар #35 от "big":

    Ще гласуваш за него щот си завършил военно ущилище, значи два чорапа
  • 75 Слави

    2 2 Отговор

    До коментар #63 от "1100":

    И като наблюдаваш отдавна, ще ни кажеш ли, адекватно ли е това правителство ама честно
  • 76 Така така

    1 0 Отговор

    До коментар #54 от "LIVERPOOL FOREVER":

    Както Цска насред анфиилд буха, ох, ох, ох
  • 77 Северозапад

    1 1 Отговор

    До коментар #53 от "Много мучене,грачене и храчене....":

    До високо челият повест за ЗОЯ И ШУРА, не на завръщането на комунизма, а може би си отроче
  • 78 9528

    2 0 Отговор
    Ицо Хазарта много ясно и на достъпен език обясни, че след дълги разговори с Петков и Василев е установил много допирни томки във възгледите и много общи тревоги като даде пример проблемите в образованието, защото двамата с Петков имат по 3 деца. Разбрал е, че биха могли заедно да свършат полезни за българите неща.
  • 79 Айде пак

    2 1 Отговор
    тотал щета е тая
  • 80 Знаещ

    2 0 Отговор
    Зa дa ce избeгнe вcякaквo cъмнeниe зa мaнипулaция при мaшиннoтo глacувaнe ТРЯБВA ВCИЧКИ РAЗПИCКИ КЪДEТO ИМA МAШИНИ ДA CE БРOЯТ И ПРOТOКOЛA ДA CE CРAВНИ C МAШИННO OТПEЧAТAНИЯ !
    Oт прeднитe двa избoрa oщe нямa рeзултaт и aнaлиз oт брoeнeтo и cрaвнявaнeтo дoри зa caмo 1300 мaшини ! Избoрния кoдeкc НE ЗAБРAНЯВA БРOEНEТO НA РAЗПИCКИТE OТ МAШИНИТE ! Трябвa дa oтбeлeжa чe тoвa брoeнe въoбщe нямa дa уcлoжни рaбoтaтa нa кoмиcиитe зaщoтo нямa дa им oтнeмe мнoгo врeмe НO ДOВEРИEТO В МAШИННOТO ГЛACУВAНE ЩE CE ПOВИШИ МНOГOКРAТНO!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол