22 Октомври, 2021 12:20 20 005 134

Ваксинирани в циганска махала се надуха като балони и светят

  • циганска махала-
  • кюстендил-
  • ваксиниране

Мъж пък каза, че след „като ни пръскаха с отрова от самолетите сега ни тровят и с ваксините“

Ваксинирани в циганска махала се надуха като балони и светят - 1

Масово недоверие, жестоки конспиративни теории и разкази. Така може да се опишат настроенията в циганската махала на Кюстендил на тема „коронавирус“.

В репортаж на Нова тв жена от циганската махала разказа как на хората им „вкарват въздух под налягане с ваксините и се подуват“.

Мъж пък каза, че след „като ни пръскаха с отрова от самолетите сега ни тровят и с ваксините“.

Друга жена пък обясни за голяма „аномалия“, с която ги лъжат и не са „расли в джунглите“.

„Това е целта – да могат да убиват хората. Докъде се разбра, че самолетите пръскат вирус, сега ваксините са от същото отстояние. С ваксините искат да ни убиват. Казват, ако не е ваксината – демек ти си болен. Като ме гледате –здрав съм, а ваксината като ми я бият, най-много, максимално говорим, един месец и ме ликвидира, както съм здрав и прав”, смята жител на квартала.

А след това между съкварталците започва спор на тема „за” или „против” ваксините и сертификатите. Подобни спорове в квартала обаче са рядкост. Защото противниците на ваксините са много повече от привържениците им. Поради тази причина масово е и недоволството от въвеждането на зелени сертификати.

„Плаши ме, че ще има глад, ще има мизерия, щом не ни пускат по магазините. Как ще ходиме да пазаруваме. Щом не ни пускат по големите магазини, няма да пазаруваме. Ще си седиме у дома и ще ядеме сух хляб”, смята друга жителка на квартал „Изток”.

Със сертификати почти никой в квартала не мисли да се сдобива. Нито чрез ваксина, нито чрез тест. Евентуалните проверки не стряскат никого. Според хора в квартала ваксините причинявали аномалии. Разбрали го от разкази на свои познати.

„Едно момченце си направило ваксина тук и слагал една лампа, и светеше. Да. Честно ти казвам. Там, където му е ваксината – свети”, разказва друга жена. В квартала са загубили всякакво доверие и в болниците. Квартал „Изток” веднъж вече беше под пълна карантина. Сега, когато Кюстендил е една от областите в тъмочервената ковид зона, заболеваемостта сред хората там отново е висока.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 55 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 чичо Ади

    125 25 Отговор
    Колко жалко, че не е истина!!!

    Коментиран от #4, #96

  • 2 Ваксината

    52 14 Отговор
    Ги пази от сифилис
  • 3 КОВИД 19 ХАХАХА

    163 63 Отговор
    ВСИЧКИ НАБОДЕНИ ЩЕ СВЕТИТЕ ТОВА Е ЦЕЛТА ДА ВИ МАРКИРАТ А НЕ ВИРУСА СТРАШЕН

    Коментиран от #26, #92, #100, #103, #112, #128

  • 4 Потурко

    72 23 Отговор

    До коментар #1 от "чичо Ади":

    Ти пробва ли с лампата, че твърдиш че не е изитна?!? :)))

    Коментиран от #22

  • 5 Нашто ни ще вакцина!

    61 10 Отговор
    Ни за едене става ни за пийне.Да давати пара за ляп ни щем вакцина!

    Коментиран от #36

  • 6 Кво да кажа

    64 91 Отговор
    Типични антиваксъри
  • 7 Хаджигенов

    50 104 Отговор
    Стига глупости и плашене на хората. Целия свят се е полуваксинирал.

    Коментиран от #120

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Гост

    100 126 Отговор
    Ето това е представителна извадка на всички антиваксъри. Докъде я докарахме. Народът изпростя до нивото на махалата.

    Коментиран от #23, #44, #56

  • 10 ГУДЖО

    51 20 Отговор
    ЦИГАНИ
  • 11 Таман бе

    90 10 Отговор
    ще бъдат подвижни елктростанций и няма да гепят ток щото ще си имат безплатен от ваксината.
  • 12 Мда

    163 55 Отговор
    Циганите въобще не са прости. Затова и не се бодат.

    Коментиран от #31, #113

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Пипи Чорапчето

    57 7 Отговор
    Е, успокоих се някак си поне за тока - като стане много скъп и ни спрат уличното осветление, ще се осветяваме откъм циганските махали;)
    И тук няма да има справедливост - някои градове и забутани села ще са къде-къде по-осветени от други, ама нейсе - ще я преживеем тази несправедливост;)
  • 16 Историк

    78 44 Отговор
    Това е истина-през първите 15-20 дни когато осветиш мястото на убождането с луминисцентна лампа свети като холограмата на банкнотите,виждал съм го!

    Коментиран от #33, #91

  • 17 Това че

    56 23 Отговор
    не са расли в джунглите е верно,то и там такива прости същества няма,расли са в места коит оса по-зле и от джунглите.До това води неграмотността и простотията и никакъв интелект.Лошото е не в това,че в някой маали има такива неграмотници с липсващ интелект,а по-лошото е че повечето и извън такива сбирщини за които се предполага,че са с някакъв различен от нулата интелект мислят по същия начин.
  • 18 Лудница

    49 33 Отговор
    Когато бях болен от новата болест и цялото ми семейство баби дядовци деца брат ми жена му моята жена майка ми и дядо ми общо 12 човека 2 дни преди това се изаипа дъжд и всичко беше жълто сиво, коли улици дървета листа всичко пожълтя, това е средата на април, до тогава не обръщай внимание но по време на карантината, може би 3 4 вечери витлов самолет около 12 часа всяка вечер за 15 20 минути минаваше супер ниско, ако бях извадил ловния автомат щях да го сваля незнам какво правеше, но около моето населено място няма посеви може би на 5 6 км които да изискват пръскане със самолет и беше като часовник, около 11. 30. 12.00 се чуваше.

    Коментиран от #41, #43, #49, #73, #126

  • 19 Чичо

    21 6 Отговор
    Рома е хубаво питие, тия са си гъ ни, и да махнете коментара щот чичко шорши ще ви се кара
  • 20 Мислещ

    85 27 Отговор
    Хаха, айде, либерасти, да ви видим как ще накарате циганите насила да се ваксат. Колкото са прости, толкова се оказаха много по-умни от вас, "умно-красивите".

    Коментиран от #32

  • 21 0897

    33 17 Отговор
    Да една горда антиваксърка! Нищо чудно, ме живеят в коптор с начин на живот от стедновеквието.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 222222

    60 20 Отговор

    До коментар #9 от "Гост":

    ДОБРЕ Е ДА СЕ ПОДГОТВИШ ПОВЕЧЕ ПО ТЕМАТА! ДА ПРОЧЕТЕШ ПОВЕЧЕ ЗА ФЪКСИНИТЕ, НАПРИМЕР КАКВО КАЗВАТ ДОКТОРИТЕ ОТ СВЕТОВЕН МАЩАБ: СТ.МОНТАНАРИ, КЕРИ МАДЕЙ, В.ВОДАРГ, ЛЮК МОНТАНИЕ-НОСИТЕЛ НА НОБЕЛОВА НАГРАДА И МН.ДР! А ТИ-КУНЧЕВ, МАЙМУНЧЕВ, КАЦАРОВ, БАБА РАДКА!!! ТОЛКОЗ ТИ Е ХОРИЗОНТА, А НА ЦИГАНИТЕ СЕ СМЕЕШ! ТИ НЕ ГИ МИСЛИ, ТЕ СИ ИМАТ НПО-ТА КОИТО ГИ ИНСТРУКТИРАТ И ЩОМ НЕ ЩАТ ДА СЕ БОДАТ, ЗНАЧИ ТАКА СА ИМ КАЗАЛИ!

    Коментиран от #85

  • 24 Някой

    109 12 Отговор
    Сега оставете циганската махала, искам да питам за един приятел що така целия свят се е загрижил за всички да се ваксинират за да не умрат, а никой не говори за бедността глада по света и много други от които умират много повече хора? И между другото какво стана със спин-а ., и защо в афганистан и сирия например няма ковид?

    Коментиран от #86

  • 25 Пропаганда

    60 9 Отговор
    Ето това е пропаганда по учебник, осмиване на истината за ваксините и кемтрейл с елементарните обяснения на неграмотните.

    Коментиран от #29

  • 26 Маркиран си

    22 18 Отговор

    До коментар #3 от "КОВИД 19 ХАХАХА":

    отдавна,по моблиния телефон ти следят всяка стъпка,видеонаблюденията в населените места,навигацийте в автомобилите и ред други битови електронни уреди,дори най-елемнтарното,домашният компютър и лаптоп.Махни всичко това,отиди в гората и живей като Тарзан,само тогава си донякъде непроследим,защото вече има дронове с термокамери,които ще те открият.

    Коментиран от #28, #39

  • 27 АБВ

    23 33 Отговор
    Тъпи прости цигани .
  • 28 🤣🤣🤣

    17 5 Отговор

    До коментар #26 от "Маркиран си":

    Ето още един от маалата!
  • 29 Мислещ

    81 13 Отговор

    До коментар #25 от "Пропаганда":

    Така е, а истината е, че колкото и да са прости и неграмотни; колкото и да не са наясно какво точно става (То никой от "простосмъртните" не е и не е необходимо), поне са наясно, че НЕЩО става. Имат елементарен инстинкт за самосъхранение, които им крещи, че нещата са яко сбъркани. А пишман-"интелектуалците" отдавна са го загубили.
  • 30 Глупости

    56 11 Отговор
    Това разбира са глупости и малко вярват в такива невероятни конспирации.
    Истината е, че 80% от хората не желаят да се ваксинират и това го показаха през последните месеци по безапелационен начин.
    Сега с безумните зелени сертификати ще принудят насила много хора да се ваксинират, но това по никакъв начин няма да промени факта, че 80% не искат тези ваксини, защото хората вече дадоха своя глас за това.
  • 31 Не не са

    24 9 Отговор

    До коментар #12 от "Мда":

    прости,просто са без никакъв интелект.За да си прост трябва все пак да имаш някакъв,а тук отсъства напълно.
  • 32 Зюдер

    22 15 Отговор

    До коментар #20 от "Мислещ":

    Абе вие от възраждене се окзва че не сте много по-интелигентни от тази на снимката хаха

    Коментиран от #38

  • 33 Пробвай да

    10 6 Отговор

    До коментар #16 от "Историк":

    си инжектираш пречистена вода за разтвор на сухи субстанции като антибиотици и ще получиш същия ефект,а е само вода използвана като разтворител.

    Коментиран от #50

  • 34 Ха ха ха🤣

    42 48 Отговор
    Де-би-ли! 80 % от населението в България е със същия IQ, но се присмива на тези неграмотници... Самолетите ги пръскали с отрова; чрез ваксините им вкарвали чип, за да ги контролират!?!; светели... Целият свят, науката и технологиите са срещу населението на България, защото това население е N° 1..., да - N° 1 по функционална неграмотност и изостаналост.

    Коментиран от #45, #65, #89, #116

  • 35 София

    14 11 Отговор
    Мая Галева така ги учи съгражданите си.
  • 36 И още

    31 3 Отговор

    До коментар #5 от "Нашто ни ще вакцина!":

    И за цигари, и за пиьене дай пари! Ни щъ ти вакцината! Дайте ни пари за леп, цигари и пиенье, акъл и вакцина ни щем!
  • 37 2loop

    31 7 Отговор
    Бокоо Бокоо гледай какви ги навъди че да имаш гласоподаватели
  • 38 Мислещ

    16 11 Отговор

    До коментар #32 от "Зюдер":

    Лекарите в ПИРОГОВ и те ли така?

    Коментиран от #51

  • 39 Ветеран от Протеста

    20 9 Отговор

    До коментар #26 от "Маркиран си":

    Ама ти не знаеш ли,че са пуснали дронове с термокамери в горите и който го хванат,натискат го в шумата и го Ваксинират и после свети.....Хахха Да бе...
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 По това време

    21 9 Отговор

    До коментар #18 от "Лудница":

    в почти цяла България валяха такива кафяви дъждове и тогава го обясниха с бурите,които по това време бяха в Сахара,но ти товане си го чувал естествено,а поне да се беше убедил като пипенш изсъхналите капки като ситен пясък.
  • 42 В е л и к и я

    27 39 Отговор
    Като не искате да се бодете поне си слагайте маски за 10 стотинки в големите магазини и навсякъде в закрити пространства където има хора бе , и това ли ще ви накара да светнете сган такава ...заради вас е пламнала страната ...!Влизате в супера с маска щото има охрана и вътре е сваляте да се покажат гордите те никъкъвци колко са смели , миризливци такива ... заразявате невинни хора с единични маски щото то просмуква отстрани , аз влизам в супера с две маски и придържам с ръка устата от никъде да не влиза нито грам външен въздух заради вас ...!

    Коментиран от #46, #52, #53, #74, #94, #106, #107

  • 43 Ха ха ха🤣

    22 8 Отговор

    До коментар #18 от "Лудница":

    Пич, не знам днес като кого се изживяваш - Сталин, Ленин, Наполеон, росица Кирилова..., но истината е, че много те хапят мухите...
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Мод

    20 9 Отговор
    Мода, като триете, трийте и обидите отправени от любимите ви ваксъри!
  • 49 Годжи

    15 18 Отговор

    До коментар #18 от "Лудница":

    а дали си използвал някога.....дезинфектант?дали си спазвал дистанция?дали си миеш редовно ръцете?дали си пил някакви витамини за подсилване на имунитета?за ваксина няма да питам.....и после самолета виновен а?така казаха и в маалата:)

    Коментиран от #60

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Зюдер

    10 6 Отговор

    До коментар #38 от "Мислещ":

    Влизал ли си скоро в Пирогов да видиш за кои лекари иде реч по репортажите?

    Коментиран от #67

  • 52 ХИТЛЕР

    31 12 Отговор

    До коментар #42 от "В е л и к и я":

    КАТО ТЕ Е СТРАХ СТОЙ СИ У ВАС И СИ СМЕНЯЙ МАСКИТЕ ПРЕЗ ЧАС ХХАХАХХАХАХХ
  • 53 3333

    30 7 Отговор

    До коментар #42 от "В е л и к и я":

    Ти до кой клас си учил, гледам правописа ти куца доста, не че съм фен на братята. Относно маските, верно ли предпазват, ако беше така, нямаше да има толкова болни.
  • 54 Дид

    23 29 Отговор
    Повече неваксинирани...повече при дедо попя!То както и да се обясни на идиота,той си е решил че по добре да се затрие,че и семейството си с него.Само ще добавя,че американците си ваксинираха армията на 100% със Пфайзер.Няма държава в света ,която да иска да си затрие армията ако не е сигурна в безопасността на ваксината.

    Коментиран от #57, #62, #122, #124

  • 55 гост

    34 12 Отговор
    И без да са цигани, 80% от населението са на същия акъл.

    Коментиран от #58

  • 56 3333

    26 13 Отговор

    До коментар #9 от "Гост":

    Смятай щом те(ромите) са по-умни от про ваксърите, резил, на всичкото отгоре им плащате и помощите, хахаха кой е по-умния сега?
  • 57 3333

    12 7 Отговор

    До коментар #54 от "Дид":

    Да бе, ти си им светил и със сигурност знаеш, че верно са ги боднали, не ме разсмивай.
  • 58 Дрет

    6 5 Отговор

    До коментар #55 от "гост":

    За съжаление и се увеличава процента!
  • 59 А стига бе

    25 12 Отговор
    Тия цигани ще се окажат по светнати и от доста хора из Европа.
  • 60 3333

    24 8 Отговор

    До коментар #49 от "Годжи":

    Дезинфектанта не върши никаква работа, питай лекар да ти обясни, ако не вярваш. Витамините се набавят с храната, а не от хапове. Тва зомбитата разчитат на синтетика, маски и тем подобни да са здрави.
  • 61 Открийте десетте разлики

    20 16 Отговор
    Между сиганин и антиваксър 🤣🤣🤣🤣

    Коментиран от #71

  • 62 Зюдер

    15 11 Отговор

    До коментар #54 от "Дид":

    Няма смисъл да им обясняваш, на едните им платено да са антиваксъри из форумите, другите имат интерес да се проточи пандемията, но повечето са си олита от класа!
  • 63 55555

    23 13 Отговор
    ЦИГАНИТЕ НЕ СЛУЧАЙНО НЕ ЩАТ ДА СЕ БОДАТ! ИМАТ СИ НПО-ТА КОИТО ГИ СЪВЕТВАТ КАКВО ДА ПРАВЯТ И НИЩО НЕ Е СЛУЧАЙНО! ЦИГАНИН АКО ИМА АВАНТА ОТДАЛЕЧ Я НАДУШВА! НАЛИ КАТО ПУКНАТ ЕНТЕЛЕГЕНТИТЕ ВАКСЪРИ, НЯКОЙ ТРЯБВА ДА ОСТАНЕ НА ТАЯ ТЕРИТОРИЯ И ДА ИМ ЖИВЕЕ В ИМОТИТЕ! ТОЛКОВА Е ПРОСТО!
  • 64 А питам

    16 4 Отговор
    Къде са сега БХК да защити техните права??

    Коментиран от #84

  • 65 3333

    16 12 Отговор

    До коментар #34 от "Ха ха ха🤣":

    По-високо АйКю от твоето, фунционален грамотнико. Вие ваксърите сте много забавни обаче.
  • 66 хаха

    9 6 Отговор
    Тъй като слушам си мисля, че конспираторите нарочно ги разправят тия работи, за да изтреби цитаните вируса. Защото нормални хора няма да повярват, ама нечитавите ще си заминат от вируса, който остане халал да му е .
  • 67 Мислещ

    28 10 Отговор

    До коментар #51 от "Зюдер":

    Както винаги сте неинформирани, не мислите, драскате и цъкате минусите по инерция. Пропуснали сте, че почти няма оваксани лекари в ПИРОГОВ и сте пропуснали интервюто със завеждащия ковид-отделението, който направи луди фашистите. Ама сигурно и той е глупак и на нивото на циганите, нали? Само либераст-фашистите по дефиниция знаете всичко и сте прави.
  • 68 Тия от маалата говорят

    8 12 Отговор
    Все едно говори Копейкин...явно са му избирателите
  • 69 Анонимен

    25 9 Отговор
    За пореден път се убеждавам, че циганите са по-умни от българите. Така, както и африканците са по-умни от европейците. Накрая белите ще измрат и ще останат черните. Естествен отбор, по-непригодните за живот ще си заминат.

    Коментиран от #81

  • 70 pbdan

    17 25 Отговор
    Това което проф. Иво Христов каза за 80% дебили удивително точно съвпада с процента нежелаещи да се ваксинират доброволно. В тоталитарна Нова Зенландия гонят 90% ваксинирани.

    Коментиран от #95

  • 71 3333

    6 11 Отговор

    До коментар #61 от "Открийте десетте разлики":

    Най-съществената- явно поне те си ползват колкото сиво имат да мислят самостоятелно, нещо непосилно за един про ваксър.

    Коментиран от #90

  • 72 ЕВРО НЮЗ

    24 10 Отговор
    От статията се разбира едно. Дори и братята Роми имат по силно чувство за самосъхранение и опасност за живота си от Тестер Ковидарите. Изказват се по свой си прост и смешен начин, толкова могат. Но дълбоко се крие чувството за опасност и самосъхранение.. Имаше един израз.... АКО НЯКОЙ МНОГО МЕ УХАЖВА, ЩЕ МИ ИСКА ПАРИ ИЛИ Е ХВЪРЛИЛ ОКО НА ЖЕНА МИ.. . ........ Днес глобалистите искат кожата ми, срещу моят подпис 😂😂😂😂
  • 73 Аз,Клавдий

    13 26 Отговор

    До коментар #18 от "Лудница":

    Аз бях,пилотирах витловия самолет,а Бил Гейтс беше в товарния отсек и изхвърляше чували с вирус,за да те зомбира и да си купиш нов компютър с Уиндоус 11,с 5 G модул.За малко да ни уцелиш с ловния си автомат,но като гледам какви глупости пишеш,май Бил те е нацелил в главата с вирусния чувал.Боже,слез и си прибери вересиите...

    Коментиран от #77, #78

  • 74 OMEGA

    15 5 Отговор

    До коментар #42 от "В е л и к и я":

    НАБУЧИ СИ ЕДИН ТЕЛЕВИЗОР ВЪРХУ ГЛАВАТА ТАКА НЯМА ДА СЕ ЗАРАЗИШ НИКОГА С НИЩО !
  • 75 Да, точно

    8 3 Отговор
    Няма да излизате! Ще седите дома прихарници! Стига сте разнасяли всякакви зарази!
  • 76 индийците

    5 7 Отговор
    = русофили
  • 77 3333

    11 8 Отговор

    До коментар #73 от "Аз,Клавдий":

    Про ваксите, правите впечатление, че дори не можете да пишете правилно но пък се подигравате и изказвате мнение. ОбсеГ се пише, не ОТСЕК!

    Коментиран от #123

  • 78 3333

    19 9 Отговор

    До коментар #73 от "Аз,Клавдий":

    А за въпросните чипове, с които се подигравате, ако знаеш английски, провери в сайта на Massachusetts Institute of Technology, накратко MIT, кои проучвания са спонсорирани от фондацийката на любимия ви чичо Бил и тогава се обяснявай. Жокерче- ваксини.
  • 79 Тома

    15 5 Отговор
    Циганите имат инстинк като котките
  • 80 OMEGA

    23 10 Отговор
    КОЙТО ИСКА ОТ БОЖИЕ ТВОРЕНИЕ ДА СЕ ПРЕВРЪЩА В ПОКЕМОН ДА СЕ БОДЕ !
  • 81 Кажи тогава

    25 2 Отговор

    До коментар #69 от "Анонимен":

    що тогава като са толкова умни не.грите живеят толкова зле ? А? Както и българите или арабите или всички дето напират да ходят в Зап. Европа и в тая пуста Америка да берат портокали, да мият тоалетни или да просто да лежат на соц. помощи, а не си направят кочината там откъдето идват по-хубава? Какви световни открития са направили или какво изкуство? Дори да имат някакви постижения, може ли това тяхното да се сравни с онова което е направил белия човек и западноевропееца? 1 към 1000 сигурно е отношението!
    Европа ще се самоубие само благодарение на толерастията, липсата на съпротивителни сили и мързела - собственика вместо да дава на Ханс 200 евро надница з за да работи и да отглежда нормално семейството си с 2-3 деца, предпочита да дава на Хасан 50 евро и да хрантути покрай него и още 20 братчеди и чавета!
    Ако скоро не се вземат мерки Европа ще заприлича на Сев Африка и Мала Азия!

    Коментиран от #125

  • 82 pbdan

    14 8 Отговор
    Най-умните сме ние в ЕС - последни по заплати и ваксинирани. Нивата на ваксиниране и големината на заплатите доста си приличат.

    Коментиран от #98

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Въпрос на място

    18 1 Отговор

    До коментар #64 от "А питам":

    Абсолютно точно. Когато държавата иска да им бута незаконните постройки или да си плащат сметките, БХК винаги са защитавали техните права и съдили България в Страсбург, а сега се правят на улави.
  • 85 Много

    7 4 Отговор

    До коментар #23 от "222222":

    много вярно, НПО-тата и дпс също. Браво, това е истината, но има дилетанти и лаици, които не четат.
  • 86 много просто

    5 3 Отговор

    До коментар #24 от "Някой":

    защото има война.
  • 87 Шаранчета

    9 2 Отговор
    Характерен похват за дискретизиране на истината. Какво нещо е организираната пропаганда, ей!
  • 88 Виктор

    12 19 Отговор
    Сега разбирате как изглеждате всичките антиваксъри с вашите абсурдни конспиративни теории в очите на нормалните хора.
  • 89 JEFF

    3 4 Отговор

    До коментар #34 от "Ха ха ха🤣":

    Единственият разумен и верен коментар.
  • 90 Да да

    7 4 Отговор

    До коментар #71 от "3333":

    Гледам и ти си ползваш сивото, че чак светиш в тъмното 🤣🤣🤣

    Коментиран от #99

  • 91 Reptile

    12 3 Отговор

    До коментар #16 от "Историк":

    Луминисцентна или ултравиолетова?! Виждал си баба си на припечина... ей, къде ви произвеждат все дефектни, бе?!

    Коментиран от #93

  • 92 Ама нещо

    4 4 Отговор

    До коментар #3 от "КОВИД 19 ХАХАХА":

    не разбирам - какво като ме маркират:))))
  • 93 Баце

    12 3 Отговор

    До коментар #91 от "Reptile":

    В този сайт бисери да искаш:)))) Тук дори средното IQ е отрицателно:))))
  • 94 Qдддддддддддддд

    9 0 Отговор

    До коментар #42 от "В е л и к и я":

    вируса влиза и през очите, ако не знаеш
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 onq s konq

    15 7 Отговор

    До коментар #1 от "чичо Ади":

    Като си купя сешоар за 30 лв. има 3 г. гаранция, а за "ваксината" нито лекари нито производители дават гаранция, как да си я сложа?!

    Коментиран от #97

  • 97 3697

    13 7 Отговор

    До коментар #96 от "onq s konq":

    1. Няма ти да си я "сложиш" щото не е ясно като тия дадат къде ще си я забодеш.
    2. Ми ваксинирай се със сешоара, ще имаш 3 г. гаранция.

    Коментиран от #127

  • 98 2439

    2 4 Отговор

    До коментар #82 от "pbdan":

    +++++++++. Това казва всичко! Разбираме от футбол, политика, наука, образование ... И кое ни е за пред хората?
  • 99 3333

    1 3 Отговор

    До коментар #90 от "Да да":

    Разбира се, имам го, ползвам го за разлика от теб.

    Коментиран от #101

  • 100 фбр

    7 3 Отговор

    До коментар #3 от "КОВИД 19 ХАХАХА":

    Ти по нищо не се отличаваш от високообразованите жители на махалата!
  • 101 Браво на теб

    4 2 Отговор

    До коментар #99 от "3333":

    Ползваш го за да си светиш в тъмното 🤣🤣🤣🤣

    Коментиран от #102

  • 102 3333

    1 2 Отговор

    До коментар #101 от "Браво на теб":

    Умник си ти голям, разсмя ме.
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 БРЦК

    11 5 Отговор
    Не се карайте тия които ги е страх да се дупчат . Времето показва кой крив кой прав . Медиите изкривяват истината като не се побликуват фактитепо смъртност и странични проблеми от инжекцията. Много хора страдат от театъра -ковид. Много хора умират от графена смъртността от графена при четири дози е сто на сто. Хората се делят на знайковци и вакси антивакси но много скоро до пролетта надупчените ще плачат ще трябва да се чистят от графена трудностите те първа предстоят. Слушате платените лекари от биг фарма. Не чувате нормалните лекари патолози химици биолози. .... Витанов Кацаров -фурнаджийската лопата Кунчев Ангелов..... все платени викачи. Това те сами го доказаха защото докато не им плащаха говореха друго след парата ДРУГО. КОЙТО ИМА УШИ ДА СЛУША. КОЙТО НЕ . ... ВНИМАВАЙТЕ
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Алина

    3 2 Отговор

    До коментар #42 от "В е л и к и я":

    Ще се задушиш, бе !
    Ама щом ти понасят, сложи още една...😂
  • 108 АУУУУУ

    6 1 Отговор
    абе няма лошо .....малко да се поразредят.....затова никаква ваксина.....ТИ ЗНАЕШ ЛИ КАКО....ЕДНА ЖЕНА ПЪК ОТ ВАКСИНАТА НАПРАВО СИ ЗАРЕЖДА ТЕЛЕФОНА И ТЕСЛАТА ...... ПРИ ТОВА С БЪРЗОТО ЗАРЕЖДАНЕ....ХА ХА ХА
  • 109 Шопо

    6 4 Отговор
    Нинова и Фандъкова са ваксинирани!!!! Защо пак се разболяха????Това са фактите!!!! Отговорете???
  • 110 JAZZSNAKE

    6 4 Отговор
    Разликата между тях и нас е , Че те са единни когато нещо ги заплашва. за по малко от 5 минути и целия квартал се е вдигна на бунт.ви .
  • 111 Аре

    6 7 Отговор
    Неграмотна сган. Зеленият сертификат ще ограничи всички от тях, които не работят, а само крадат. Нормалните ще се социализират, а другите ще вегетират в гетата.
  • 112 Койчо

    9 5 Отговор

    До коментар #3 от "КОВИД 19 ХАХАХА":

    Вие нормални ли сте? Ваксиниран съм от март месец и нито светя нито мигам. А си имам зелен сертификат и си ходя навсякъде. Вие си стойте зад просташките тези и си стойте у вас. Мислите точно като тия от статията с тях ли се сравнявате. ???
  • 113 Тото Кратуно

    2 1 Отговор

    До коментар #12 от "Мда":

    Ти прочете ли си написаното. ?????????
  • 114 Уви

    6 1 Отговор
    Има много ваксинирани лекари в Пирогов.Познавам двама и са шефове на много ключови отделения там. Във временни отделения като Ковид те не работят
  • 115 Малеле

    7 6 Отговор
    Докъде я докарахте да защитавате невежите си га ни, заради очевидната им простотия и неграмотност.
  • 116 Койчо

    6 6 Отговор

    До коментар #34 от "Ха ха ха🤣":

    В България сме “ най-умните” затова сме на първо място по смъртност. Не мога да се начудя на тези които се възхищават на тези герои от статията.
  • 117 Дж Сорос

    6 3 Отговор
    Браво. Най-после да видим от къде тръгват теориите, намерили почва и сред "културното", "образовано" "новаторско" българско население. Аз мисля, че братята роми трябва да отворят школи за необразованите българи, където да ги образоват в конспиративната теоретика. Дерзайте антиваксъри, протестъри и други асоциални елементи. Ромите ще се окажат много по-напред с материала. Поне нямя да завършват изреченията си с три удивителни.
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Тошко

    4 2 Отговор
    На всеки ваксиниран трябва да се постави ушна марка! Само така ще се реши проблема.
  • 120 руслан д

    4 2 Отговор

    До коментар #7 от "Хаджигенов":

    само бг са умни сега чекаме останалио свет да умре от вакцинте и ние да одим да жувеем у германиа англиа
  • 121 Манганито

    4 5 Отговор
    Откакто се ваксинирах през месец март рязко ми скочха сметките за електроенергия. Не съм купувал нови уреди, нито съм ползвал климатик интензивно. Истинската причина е в това, че покрай който уред мина, сам се включва, дори да не искам. Крушки светват, телевизори се включват, компютър работи...А батерията на смартфона се изпразва за половин час. Хубавото е, че пак от ваксинирането съм като магнит. качвам се в градския автобус и за три спирки съм облепен с монети от 1, 2 и 5 стотинки. Така компенсирам сметката към ЧЕЗ. Сега ще се ваксинира и жената. Тя ще обикаля хипермаркетите, за да компенсира с жълти стотинки разходите за храна. Така че, не бойте се, братя от Кюстендил. Ако не друго, подкови за конете ще намирате без проблем и без пари!
  • 122 Много

    1 2 Отговор

    До коментар #54 от "Дид":

    зависи от ваксината. Сигурно ли е дали е същата, каквато ще ти сложат на тебе!
  • 123 Незавършил

    2 1 Отговор

    До коментар #77 от "3333":

    Приятелю, много си ми смешен, самолета има товарен ОТСЕК, ОБСЕГ е нещо съвсем различно, погледни ако обичаш в уикипедия.
  • 124 Ха ха

    3 0 Отговор

    До коментар #54 от "Дид":

    Така ги следят от Космоса.Във всеки един момент излъчват американосите кой спи,кой се е предал или наср.л.
  • 125 Хохохо

    1 0 Отговор

    До коментар #81 от "Кажи тогава":

    Право в десятката.
  • 126 111111

    2 1 Отговор

    До коментар #18 от "Лудница":

    И над нас лети но към три и половина през нощта. Витлов е и лети сравнително ниско.
  • 127 Хохохо

    2 0 Отговор

    До коментар #97 от "3697":

    Ей, излязоха ми сълзи от смях.
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Тредстоун

    2 0 Отговор
    ами това са те , прослойката която не иска да се ваксинира ... , светещите в тъмното , чипираните , отровените , напръсканите от самолет ... , мислех че не сме чак толкоз захлюпени , но явно ... , въпреки че мрем като мухи сравнение с другите "светещи" държави продължаваме с олигофренията , жалко ... , заради собствената си простотия се топим като нация , не зная с какво са ни наръсили по време на селянина от правец , тогава никой не те питаше искаш не искаш, но явно още страдаме от това.

    Коментиран от #133

  • 130 РАЗРАБОТКАТА

    3 2 Отговор
    "УМНИЦИ!" – Ние простите, наречени още антиваксери питаме защо преди ваксината ви задължават да подпишете декларация?! Каква е логиката, какъв е смисъла от тази декларация и на кого тя ще послужи в бъдеще?! Отговора е следния : Това разбираемо казано е предварително измиване на ръце, от страна на здравното министерство и държавата, ако след ваксината при някои от хората, никой не може да каже точно колко - десетки хиляди, стотици или милиони, условно казано след две, пет или осем години получат здравословен проблем, аномалии, деформация, изменения в организма си, то тогава здравното министерство и държавата да не носят съдебна отговорност след като ти, си дал своето съгласие доброволно с подписването на тази декларация. Тази ковид ваксина се създаде бързо на основата на други изпробвани и доказали се във времето ваксини, да наистина тя е нужна на човечеството в този момент, но никой не дава абсолютна гаранция във времето, че тя няма да покаже своите неблагоприятни странични явления! Ето, за това искат нашето съгласие с подписването на декларацията, а ние от своя страна трябва да искаме подписана декларация от здравното министерство, че след години ваксината няма да ни навреди - това се нарича взаимно доверие, но абсолютен гарант си остава лично времето, което ще е докаже в бъдещето! МАЛЦИНА знаят за Световната здравна организация която участва в разработката на ваксини с цел контролиране раждаемостта и намаляване на числеността на населението на плане
  • 131 РАЗРАБОТКАТА

    4 1 Отговор
    ... и намаляване на числеността на населението на планетата! Тази разработка се нарича " ЗЛАТНИЯ МИЛИАРД!" СЗО, богоизбраните, казват - на планетата трябва да останат един милиард жители и в проекта са посочени кои държави трябва да останат, да живеят, кои са "богоизбраните" от тях, а другите трябва да изчезнат, чрез войни, глад, болести...! "УМНИЦИ", бъдете любознателни и не позволявайте да ви водят като овце на заколение! Никой не знае точния произход, разработка и цел на Ковид-19, само едно е ясно на човечеството, вървим към " ЗЛАТНИЯ МИЛИАРД!"
  • 132 Матей

    3 2 Отговор
    Вижте сега,подобни лакардии се пускат от правителствената пропаганда,нелепости,за да иронизират смислените доводи и да парират опасните политически противници.Като например евфемизма"Конспиративни теории",чипиране чрез ваксини и други просто-тизми.Правителствената агитация е интензивна и изобретателна,не се спират пред лъжи и манипулации,за тях целта оправдава всякакви средства.Не им се връзвайте и не се ваксинирайте под никакъв предлог,първо защото е безсмислено и после защото се поемат незнайни рискове.
  • 133 ПОГЛЕД ОТ МРАКА

    3 2 Отговор

    До коментар #129 от "Тредстоун":

    Да, светещата прослойка! Да, смешно и тъжно в нашия 21-ви век на възход и успехи! Да, неграмотно светеща прослойка, но природата, я дарила с инстинкт, подсъзнателно чувство за самосъхранение, без да могат да четат и пишат, без да знаят за коварния замисъл на СЗО и проекта "Златния милиард!". Без да знаят, без да знаем всички ние за истинските постиженията на фармацевтиката за откритите лекарства срещу спин, рак, и др. за които се говори, че не са "открити" лекарства. Нека да не се заблуждаваме, фармацевтичната индустрия придържаща се към проекта " Златния милиард!" няма интерес да лекува всички болести, за нея е важно да произвежда продукти които се ползват постоянно, които се изкупуват и носят огромни печалби - 65% от произведените лекарствата са само потискащи болката при болния. Ние, които не светим както прослойката, но в замяна на това се пишем за много образовани - задаваме ли си въпроса, знаем ли какво изобщо се случва около нас и света?!
  • 134 заката

    0 0 Отговор
    ПРОСТОТИЯТА ВЕЧЕ Е ЗАВЛАДЯЛА ЦЯЛАТА СТРАНА
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове