Last news in Fakti

27 Октомври, 2021 07:28 2 367 23

Протест във Враца срещу зелените сертификати

  • враца-
  • зелен сертификат

Партии подкрепиха протестиращите

Протест във Враца срещу зелените сертификати - 1
Снимка: БГНЕС

Във Враца десетки участваха в протест срещу зелените сертификати и ограничителните противоепидемични мерки, съобщи БНР.

В протеста се включиха и представители на партии, които отправиха политически и предизборни послания.

Протестиращите изразиха мнение, че въвеждането на сертификата няма да спре разпространението на болестта, а изискването му е нарушение на основни права.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 30 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ФИЛИП ЕЙДЖИ

    47 8 Отговор
    фашизъм!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Последния Софиянец

    53 5 Отговор
    Вчера обиколих из София и видях че никъде не се спазва това със сертификатите.Отбиване на номер.Уж че са взети някакви мерки.Народа като не иска ,никой не може да го накара.
  • 5 БОРУНА ЛОМ

    28 14 Отговор
    ЩЕ ДОЙДЕ МОМЕНТА И ХЛЯБ НЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ!
  • 6 house of Aragon

    72 2 Отговор
    Когато на времето обявяваха грипни епидемии, не помня да е имало локдауни, да са налагали зелени сертификати и да са били толкова загрижени за нашето здраве както днес го изкарват. Ако бяха загрижени за нас нямаше да има толкова болни хора, други, които да събират огромни суми пари за лечения в чужбина или пък да се събират капачки за закупуването на кувьози за бебета и линейки, да се организират дарителски кампании като Българската Коледа, нямаше да мизерстват пенсионерите, да имат масово хората ниски доходи и да се чудят как да оцеляват и т.н.
    Лъжата и измамата прозира от всякъде и се чудя как все още съществуват хора, които вярват, че някой се е загрижил за тях и иска на всяка цена да ги спаси, да вярват на картинки по телевизията и очевадно лъжливи медийни стъкмистики - това е като да си на 40 и все още да вярваш в Дядо Коледа...

    Коментиран от #8, #16

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Так7 Брашнаров

    3 42 Отговор

    До коментар #6 от "house of Aragon":

    А помниш ли кога болниците са се пръскали от болни? Ай в твойто село май нема болница а?!?!

    Коментиран от #11, #14, #17, #20

  • 9 Дедо Пенс

    16 1 Отговор
    То ние, пенсиите,и без това нямаме пари 💰,къде ще ходим по магазините 🎃🇹🇷
  • 10 Деф

    30 0 Отговор
    Празни супер големи магазини. Не пускат клиенти. Няма оборот. Ще видим до кога ще издържат с тези безсмислени мерки.
  • 11 провинциалист

    37 0 Отговор

    До коментар #8 от "Так7 Брашнаров":

    А ти помниш ли болниците да са били търговски дружества?

    Коментиран от #18

  • 12 Истински ЛЕКАР

    35 3 Отговор
    Голяма загриженост за здравето на хората по целия свят. Както никога досега. Защо ли?. Оставят те да умираш от всичко друго, но точно от този вирус решили да спасят всички хора по света.
    10 милиона умират от липса на вода,храна и мизерия...
    18 милиона от сърдечносъдови болести...
    10 милиона от РАК,
    10 милиона от наркотици,алкохол,войни и прочие,има още но ще стигнем 100 милиона на година...
    Как на никой не му пука за тези хора...
    Който иска да се ваксинира,който не иска си е личен избор, но едните да са окачествяват като умни,а другите като глупави е малко в повече..
    Срокът на (не)годност го удължиха на така наречените ваксини.
    И да не забравите само: Когато ви дупчат с тези препарати с изтекъл срок на годност, вие сте дали съгласието си за това и сте единствените, които носите отговорност.
  • 13 Дългият

    2 29 Отговор
    С тези протестиращи антиваксери трябва половин Враца да измре и тогава ще се респектират. Сега всеки врачанин си мисли абе нека мрат ама нали не се отнася за мен. Заблудени, мерките се мъчат да запазят и вас и вашите деца и роднини.

    Коментиран от #21

  • 14 БОРУНА ЛОМ

    14 2 Отговор

    До коментар #8 от "Так7 Брашнаров":

    ТОГАВА Е ИМАЛО 10000 БОЛНИЦИ, А ДНЕС 100
  • 15 Природата не подлежи на контрол и тя е е

    12 0 Отговор
    Природата не подлежи на контрол и тя е единствения опонент на човека....
    Но контролът над човека е факт.
  • 16 Бай Гошо

    1 13 Отговор

    До коментар #6 от "house of Aragon":

    А помниш ли, че ти вярваше в Дядо Мраз, в чичко Ленин и др. Димитров, докато невинни хора гниеха в лагерите?
  • 17 СЕКИ ПРОДАЖНИК ЩЕ ПОЛУЧИ

    15 1 Отговор

    До коментар #8 от "Так7 Брашнаров":

    НЕГОВОТО СИ. ОНКО ОТДЕЛЕНИЯТА СЕ ПРЪСКАТ ПО ШЕВОВЕТЕ ОТ 35 ГОДИНИ АМА НЕ ГО КАЗВАХА...
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Трифонов

    14 3 Отговор
    Аз изкарах Ковид през април. Направих класическата за заболяването двустранна интерстициална пневмония, установена на скенер на петия ден от първите симптоми и на третия след началото на приема на два антибиотика. В момента, в който лекарите видяха резултата, започнаха да ме карат да влизам в болница. Категорично отказах - сатурацията ми беше топ, след първото хапче кортикостероид, температуата изчезна, смених единия антибиотик, а от самото начало приемах антикоагуланти. Всичко приключи за 10 дни. На 11 си направих кръвни изследвания - нямаше нито един показател в червено. Топ състояние! 99% от тези в болници, изобщо не са за там. Ей затова са пълни. Имам поне 5-тима приятели, които се разболяха и щом им излезе теста, мигновено хукнаха в болницата без изобщо да се налага това. Болниците са пълни, защото от самото начало на тази криза, целта на всички институции по света, имащи отношение към нея, е да всяват смут, страх и паника сред населението. И това и правят до ден днешен. Защо ли им е тази паника? Ами ти помисли и си отговори. Или пък недей, твоя си работа!

    Коментиран от #22

  • 20 дз09

    9 0 Отговор

    До коментар #8 от "Так7 Брашнаров":

    МНого добре помним! Пирогов и другите болници по време на грипна епидемия бяха наблъскали леглата в коридорите, така че, едва можеше да се минава, но спасяваха хората. А сега коридорите са празни, а хората умират. Нито докторите са доктори, нито оборудването им е добро, нито сестрите са сестри. Като че ли има заговор за пълно унищожение на народа ни.
  • 21 С тези приказки

    3 0 Отговор

    До коментар #13 от "Дългият":

    Прав е народът. На високо мозък не вирее.
  • 22 АААААААААа

    0 5 Отговор

    До коментар #19 от "Трифонов":

    Всичко ти приключи за 10 дни, ама в болницата щеше за 5 дни! А ако се беше усложнил без лекар отиваше към 45 дни, ако не отидеш на гости при оня горе и там долу през това време, ама от де акъл!
  • 23 АААААААААа

    0 1 Отговор
    Тия добре скачат, ама миналата година когато демонтираха пейки, пакетираха паркове и полиция ни пазеше като в концлагер ...... ЗАЩО не скачаха. Бяха се скрили по дупките и лапаха лапаха
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове