Last news in Fakti

3 Ноември, 2021 20:41 2 926 64

Москов и Цветанов: Румен Радев и БСП не са и не трябва да бъдат бъдещето на България

  • москов-
  • цветанов-
  • румен радев-
  • бсп-
  • бъдещето-
  • българия

"Да спрем да се мразим и да продължим напред, да се справяме всеки свободен с избора си“, казва д-р Москов

Москов и Цветанов: Румен Радев и БСП не са и не трябва да бъдат бъдещето на България - 1
Снимка: БГНЕС

Държавата в момента не е функция на обществения интерес, а заедно с президента поставят финансовия интерес на някои болници пред интереса на обществото. Не приемаме за нормално двама здравни министри – бивш и настоящ, да спорят кога смъртността е била по-голяма и да доведат обществото до там да се дели на ваксинирани и неваксинирани, а тези две половини буквално да се мразят помежду си. В това са категорични лидерите на Национално обединение на десницата Петър Москов и Цветан Цветанов.
„Грешни политически решения съсипаха усилията на медицинската наука, защото някои смятаха само електоралните нагласи и това, което е по-лесно да се говори на хората. Много са тези, които използват страховете на хората, за своите предизборни победи.
Първо трябва да се съберем като общество. Но това може да стане само при положение, че хората имат доверие на науката. Това може да стане единствено със силна и целенасочена кампания. От Национално обединение на десницата вярваме, че ваксинацията е единственият начин да се върнем към нормалното си съществуване и не преставаме да повтаряме това, независимо колко гласове ще ни коства“, категоричен е Цветан Цветанов.
„От самото начало говорим за необходимостта от една смислена, целенасочена информационна кампания, а не парите да се дават за пиар. Кампания, която да даде възможност на хората да направят информиран избор за себе си и такава, каквато е насочена към разсейване на страховете на хората“, убедени са Москов и Цветанов. Когато човекът казва: „Имам високо кръвно и други заболявания“, държавата му казва“
„Ето ти електронен часовник“, вместо да му разясни всички ползи от това да бъде имунизиран.
„Няма да се уморим да повтаряме колко важна е ваксинацията“, категорични са кандидатите за президент и вицепрезидент Горан Благоев и д-р Ивелина Георгиева. От старопрестолния град публицистът и родолюбец Горан Благоев отправи призив към всички участници в изборите да спрат предизборно и популистки да лъжат хората. „Недопустимо е политици да пускат в обръщение фалшиви новини, а такова говорене взривява отношенията“, категоричен бе Горан Благоев.
„Липсата на лидерство – и в началото на ковид кризата и сега, държи българите в затворен кръг. Без да се наричаме ляво, или промяна, ние сме хора с десни решения“, заявиха Благоев и Георгиева и уточниха, че при една смислена кампания още след Нова година животът може да се върне към своята нормалност.
„Ние сме с проваксърски настроения и не се боим, че така ще изгубим избиратели. Затова призовахме другите партии да се обединим в една информационна кампания по темата, но малцина откликнаха. Други от ефира продължават да леят антиваксърски настроения и да объркват хората“, подчерта кандидатът за вицепрезидент на Националното обединение на десницата д-р Ивелина Георгиева.
По проблемите с ваксинацията и достъпът до информация за тях говори и д-р Петър Москов. Според него идеята 90% от населението да се ваксинира е нереална и няма да се реализира. „Следователно, това, което прави правителството в момента, не може да продължава без край. За мен до Нова година мобилни екипи трябва да обикалят малките населени места и да информират хората, а след нова година всички ограничения да паднат. Да спрем да се мразим и да продължим напред, да се справяме всеки свободен с избора си“, казва д-р Москов. Според него болничната система не е толкова натоварена, колкото се представя – той беше категоричен, че са натоварени само някои болници, докато други са в планова почивка.
От Националното обединение на десницата са категорични, че Румен Радев и БСП не са и не трябва да бъдат бъдещето на България. „Аз помня годините, в които БСП управляваше и това не доведе до нищо добро народа ни“, подчерта д-р Петър Москов.
„Румен Радев се опитва да легитимира креатурите на бившата Държавна сигурност. Те са десетки и в Инициативния комитет, който издигна кандидатурата му за втори президентски мандат. Единението на българите трябва да мине през автентичния прочит на миналото. Затова ние настояваме за закон за лустрацията – така ще се пресече коренът на българската олигархия. Тези хора в момента са на всички нива на обществения живот. Така ще има яснота кой, кой е и в медиите. Дори и в БАН има бивши служители от ДС, които съсипват научни кариери“, каза кандидатът за президент на Национално обединение на десницата Горан Благоев.
Националното обединение на десницата се явява на изборите на 14 ноември под №7 в бюлетината.


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 52 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ето ви

    123 6 Отговор
    два пооскубани и поизгладнели мишока.
  • 2 Стоян Александров

    111 6 Отговор
    А ти ли бе си бъдещето ? И Цвъки ли е бъдещето бе ? ПОЗОР, ПОЗОР, ПОЗОР СИ ТИ. Сега на тези избори няма и един проценъ да съберете, ама големи приказки ще изприказвате. Позорбици. Съд и затвор за Вас крадци и убийци. Сран ме е от такива като Вас. Къде е америкабския спонсор бе Цвъки ?
  • 3 Гост

    88 5 Отговор
    ПЕПКА КАК ВЪРВЯТ КАРТИТЕ С БАЦЕ В БАНКЯ.........................ТИ КАКВА СМЕШНА,ПРОДАЖНА ПОДЛОГА СИ........
  • 4 Чики-Рики

    78 6 Отговор
    За анестезиолог , направо трезвен си изглежда този евентуален ,, затворник,, Москов!
  • 5 смешно

    90 5 Отговор
    Ти и Цветанов ли сте бъдещето, бе мишоци?Я се скрийте и повече не се показвайте, че ни се гади от вашите гнусни мутри.
  • 6 Нека тези

    75 5 Отговор
    заради които скорошното минало на България е тресавище и корупция, да замълчат. Москов е част на едно семейство, чиито представители са сред най-виновните за пътя към провала, който България пое, а за Цв.Цветанов каквото и да се каже, няма да е добро.
  • 7 отвратен

    74 3 Отговор
    Вие крадците и мушингерите ли ще ни оправяте бе ,цър-вули долни !! И двамата сте за затвора !!
  • 8 Simo

    52 3 Отговор
    Цвъки ще осигурява белото от приятеля си Сранимир Флоров на цена на едро а москов ще щмърка денонощно
  • 9 Ама разбира се!

    75 3 Отговор
    Защо Румен Радев да ни е бъдеще! Само пречи на схемите! Сега вместо да си крадем на воля и да си живеем царски, то само избори и стоим на сухо! Толкова добре си ни беше! Всички се разбирахме и си имахме схеми! И глупавият народ успивахме!
  • 10 ЖУЖИ

    67 3 Отговор
    ДВАМА ПРОВАЛЕНИ ПОЛИТИКА, НЕ СТАВАТЕ ЗА НИЩО
  • 11 истина е

    59 3 Отговор
    И двамата сте най-големите гнусаци ,след боко-тиквата !
  • 12 ????

    55 3 Отговор
    А аз изпитвам срам, че такива никаквци са мои сънародници!
  • 13 Брабинеца

    62 3 Отговор
    На миналите избори, партията на Жан Виденов събра повече гласове от тези таласъми
  • 14 Притча

    49 2 Отговор
    Заниманието с политика е много доходно, но води до тежки психически увреждания, като шизофрения, клептомания, раздвоение на личността, параноя, загуба на памет, политическа импотентност и т. н. Примери: БМБ, Серг. Стан, Цвъки, Белия вожд, лудия доктор, , дръндарския сокол, ардинския орел, и много други знайни и незнайни "централни" и местни политикани!
  • 15 БАЙ КУРТИ

    46 3 Отговор
    Тези 2 ма сладури от къде ги изкопахте бе . Тъкмо мислех за бъдещето и тия насреща . Може би след 50/100 години ще гласувам за тях с букет цветя на монумента им .
  • 16 proi4o

    45 2 Отговор
    - Петър Москов и Цветан Цветанов-----CVetan Carvula i Pepi BELOTO
  • 17 БОЛШЕВИК 🌟

    46 2 Отговор
    Наркомана фашист и Цецо крадецо ли ще са бъдещето на България?

    Коментиран от #52

  • 18 Помним много

    51 1 Отговор
    добре как Москов се возеше с джипката на вожда и как си гукаха сладко-сладко. Също така помним и снимките на Цветанов, как си купонясват с Ваклин!
    Та нека имат малко срама тия двамата и да не дават НЕПОИСКАН акъл!
  • 19 ГЕРБ

    35 1 Отговор
    И какво направихте по този повод.тъпа...ци
  • 20 35710

    36 1 Отговор
    Рекетьорите от ГЕРБ и онзи далаверата с ваксините са на линия за да ни говорят поредните небивалици, къш бе пропаднали твари!
  • 21 пенчо

    35 2 Отговор
    А боклуци като вас ли?!?
  • 22 ужас

    31 1 Отговор
    Точно като вас мислят 0,59% от българите. Дерзайте!
  • 23 P1amen

    4 35 Отговор
    Лустрация.Фатмака на пенсия.
  • 24 Гнусари

    31 1 Отговор
    Хахаха. Тия от партията на грозните и крадливите ли са бъдещето на България?
  • 25 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    28 3 Отговор
    Бе тия верно ли работят да преизберем Радев?!
  • 26 Guest

    28 2 Отговор
    Тия двамата що не са у кошарата с раирани ризки ?
  • 27 Не знам за Радев

    20 2 Отговор
    Виж за БСП в лицето на Нинова съм съгласен, пропускате вдно обаче, вие двамата сте последните които бих подкрепил за управление на България, разбира се след тандема Доган-Пеевски и Борисов!
  • 28 Няма

    14 2 Отговор
    Кой да ви сложи въжето, крадливи мишоци.
  • 29 Дон Санчо

    12 2 Отговор
    Псалмите на човека от помощното
    у- ще и Готиното пуделче проветряват
    процеса,за едните дажби,над 1 %.
    Този процент,дава живот до следващата квота.Сладко е.
  • 30 мунчо

    17 1 Отговор
    Москов не те ли е срам да се появяваш по медиите след като опронасти имиджа си с твоите далавери с турските ваксини.За теб може да сме плиткоумни но ние помним твоите золуми.Така няма да очистиш иметоси.По добре се скрий и не се показвай никога вече не си нужен никому.
  • 31 Сатана

    11 2 Отговор
    Хайл, Москов!
  • 32 Мдаа

    18 2 Отговор
    Те не знам дали са част бъдщето, но Вие със сигурност сте част от МИНАЛОТО и най добре там да си останете.
  • 33 НИЯ

    12 2 Отговор
    ТОЗИ МОСКОВ ИМА ТОЛКО СВИРЕПА ФИЗИОНОМИЯ, ОТ ОЧИТЕ МУ ИЗЛИЗАТ ИСКРИ НА ЗЪЛ И ЖЕСТОК ЧОВЕК.
  • 34 8т783

    14 2 Отговор
    Ако има лустрация, нали първи Цветанов ще изхвърчи,бе? Чувате ли се какво говорите? Едни и същи мантри от 30 години ни омръзна да ги слушаме, кажете какво ще направите за подобряването на живота на хората!

    Коментиран от #36

  • 35 хадес

    13 2 Отговор
    Не знам за БСП-то и Радев , ама вие с Ушев напрано сте в царството но политическите сенки .

    Коментиран от #38

  • 36 белоушев

    11 1 Отговор

    До коментар #34 от "8т783":

    То и тая е доволно изтъркана тема , ама тия баш да ги търсиш за добруването на хората да ..... абе айде дори само да приказват , нема ги на тая дисциплина.
  • 37 Абе,

    13 2 Отговор
    тия двамата,вместо да са в затвора,обикалят България и облъчват хората !
  • 38 по Щастливеца

    8 1 Отговор

    До коментар #35 от "хадес":

    След като прочетох 30-тина "коментара", нищо друго не мога да добавя освен :
    " А пък мен най ми харесва, като напопържам някого — изтърси чистосърдечно Данко Харсъзина, — отлеква ми н’ам как на душата!"
  • 39 ВЕРНО ЛИ

    5 0 Отговор
    АМИ ХУБАВО И ГЕРБ СМЯТАТ ТАКА ПОДКРЕПЕТЕ ГИ ТОВА Е НАЦИОНАЛНО ОТГОВОРНО
  • 40 nasko

    13 2 Отговор
    Коалиция водена от наркотрафикант и наркоман?
  • 41 Джонатан

    11 1 Отговор
    Тези пък къде са тръгнали Цици Цветанов и Петърчо Москов който има изказ на тинейджър двама много тежко компрометирани псевдо политици ако имаха поне малко морал щяха сами да се оттеглят от политическия живот но те както много други политици в България са нагледци.
  • 42 Перо

    11 2 Отговор
    Отлюспени боклуци на тиквата!
  • 43 недоволен

    2 9 Отговор
    Що само ги плювате тия двамата?
    Никой не коментира по същество!
    Иначе статията е дълга цяла педя!
    Напишете нещо за призива им за ваксинация!
    Кво ще кажете за фатмака, който тихомълком се ваксинира и то още миналото лято? Ама иначе е антиваксърче?! Както и чалгарчето?!

    Коментиран от #46

  • 44 От вас нищо не зависи

    9 1 Отговор
    Народа решава.
  • 45 Нане

    11 2 Отговор
    Кво направихте пък вие?! Само крадяхте. Мушенници!

    Коментиран от #47

  • 46 хдфифд

    10 2 Отговор

    До коментар #43 от "недоволен":

    Ваксинацията не ни интересува, а Радев ми е по-симпатичен от тези.

    Коментиран от #53

  • 47 78679

    8 2 Отговор

    До коментар #45 от "Нане":

    И турските отровни ваксини за децата кой вкара? Не е ли човека с блесналия поглед?
  • 48 ггг

    5 2 Отговор
    Пфф... Единственото нещо което са направили тия и не е 100% вредно за България и българите е вноса на кокаин... Ама то и той само транзитно минава към Европа, така че файда от тия никаква!
  • 49 Xoxo Boxo

    3 2 Отговор
    За тия двамата олигофрени корупцията и лицемерието е като "Добър ден".
  • 50 Национално

    3 2 Отговор
    обединение за корупция! Сигурно и Алексей Петров ще гласува за тях. Цветанов като чуе за Трактора и все едно е седнал на моторен трион.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Цола Драгойчева

    1 3 Отговор

    До коментар #17 от "БОЛШЕВИК 🌟":

    Твърдо не! Бъдещето са: Румен Грипенов Решетников, Сестра Галева, Жан Виденов, Костя Копейкин, Гоце, Р.Овч.,Сергей Дмитриевич, Илияна Йотова, Румен Гечев, облекчаващият се във фонтаните, Георги Пирински, Бойко Рашков, Валентин Златев ,Ахмед Доган и още много проверени червени другари...
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Скакауец

    2 1 Отговор
    Тез двамата и кандидатите им за президент и вице са изпята песен! Никакви шансове за успех и на двата избора. Цвък така и не вдява, че вече не е и не може да бъде какъвто и да е фактор в политиката...Колкото и да се пънат тия двамата, каквито и лозунги да вдигат, границата на популярност им е < 1%...И е време да минат в политическото небитие...Особено Цвък заради всичките пакости, дето натвори като дясна ръка на Буци...
  • 55 СЛОНА

    2 1 Отговор
    МОСКОООВ СЪЩОТО ВАЖИ И ЗА ТОЗИ ШЕБЕК ДО ТЕБ ...
    ТОЙ НЕ МИСЛИ ЗА НИКОГО ....
  • 56 мамун

    0 0 Отговор
    бъдещето е на знам и мога
    не на лъжа и крада
  • 57 насе

    0 0 Отговор
    Петре,Петре,къв го дириш со асансьорот .Бегай от комунистот,кожата си мени нравот не,Бегай далеко.
  • 58 ПКП

    1 1 Отговор
    НИКОЙ НЕ Е БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ , НО ДА СИ ДО ЦЕЦО ТЪПОТО Е ПАДЕНИЕ БЕ , ИЗЛАГАШ СЕ !
  • 59 Спецов

    1 1 Отговор
    Москов си има професия.И в бърза помощ да иде.Ама оня де.Освен,ако от 3-те милиарда,да е дръпнал единият.
  • 60 Ами ...

    0 1 Отговор
    ТЕРБ и ДПС също.
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Ехаааа

    1 2 Отговор
    За БСП е ясно! Но аз се срамувам пред света от тези, който ни наричат тулупи и пълнят чекмвджетата! А Радев не е от тях!
  • 63 Анонимен

    1 1 Отговор
    Цветанов не иска Радев и БСП защото ще има разследване наасансьора
  • 64 гошо

    2 1 Отговор
    тия двамцата и от освидетелстване нямат нужда. санититарите, и бързо в жълтата къща!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол