Last news in Fakti

3 Ноември, 2021 21:47 3 111 34

Методи Андреев: ДПС бяха най-много против преференциите, Тошко Йорданов също вече е против

  • методи андреев-
  • дпс-
  • против-
  • преференциите-
  • тошко йорданов

Трябва много сериозно и действително да се бръкне на дълбоко в далаверите, казва Андреев

Методи Андреев: ДПС бяха най-много против преференциите, Тошко Йорданов също вече е против - 1
Снимка: Евроком

Защо Тошко Йорданов каза, че преференциалното гласуване е корупционно гласуване? Преференциалното гласуване помните ли кой беше най-много против него - ДПС. Изведнъж Тошко Йорданов каза, че това е корупционно гласуване. Сигурно и в ЦИК ИТН са гласували заедно с ДПС за броенето на разписките от машините. Това коментира инженерът Методи Андреев в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич".

"На тези избори няма да бъде така лесно излекувано обществото, след като 600 000 души от обществото продължават да гласуват срещу тези хора (бел. ред. ГЕРБ). Това е много тежка болест и тя няма да бъде излекувана с поредните избори. Трябва много сериозно и действително да се бръкне на дълбоко в далаверите. Трябва хората да разберат, че тези хора създадоха една корупционна държава. Прокуратурата не го забелязва и тя е в облаците или под земята. И създава едно впечатление, че служебното правителство говори как се краде на едро, а в същото време няма никаква реакция на прокуратурата", каза още Андреев.


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 33 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тошко

    25 6 Отговор
    Ми нали шиши плаща
  • 2 ДПС и ГЕРБ

    35 7 Отговор
    Си имат армия гласоподаватели! Едните са базирани върху неграмотните, другите върху некадърните! И на другата страна отрудения измъчен българин, двоен от двете страни!

    Коментиран от #26, #29, #33

  • 3 БОРУНА ЛОМ

    8 29 Отговор
    КОЛКО И ДА СЕ НАПЪВАШ НЯМА ДА СИ ДЕПУТАТ!
  • 4 Дааа

    23 13 Отговор
    Дано е сплотен народа срещу мафията гроб-дпс-бсп!

    Само 31 и 30!

    Коментиран от #18

  • 5 Майна

    7 31 Отговор
    Престанете вече с това ...!В МОМЕНТА СЕ ПРОВЕЖДА ГЕНОЦИД КЪМ НАЦИЯТА НИ! СЛУЖЕБНИЦИТЕ ДОНЕСОХА ЛИ ВЪЗМЕЗДИЕ-НЕ!!!! НАРОДЪТ ЗАГИВА ! ТРЯБВА ДА СЕ ГЛАСУВА ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ ЗА ДА МОЖЕ ДА СЕ ВЪРНАТ ХОРАТА КЪМ ПРАВАТА СИ!! АМАН ОТ СХЕМИ И ПОЛИТИЧЕСКИ АМБИЦИИ

    Коментиран от #6, #10

  • 6 Дааа

    28 8 Отговор

    До коментар #5 от "Майна":

    Питай ония дето им е шеф на Възраждане кога и с какви пари си взе палата във Варна... Бита карта са. Мошеник.

    Коментиран от #9

  • 7 Славчо

    13 4 Отговор
    Може спокойно да се назове като част от шайката
  • 8 Дъртият ⏺⏺⏺⏺⏺31⏺⏺⏺⏺⏺

    13 13 Отговор
    Дами и господа съотечественици! Аз , семейството ми , познати и приятели ще гласуваме с номер 31 за Мая и адвокат Хаджигенов! Единствено те в своята програма гарантират никаква коалиция с ГЕРБ и ДПС! Ще продължат ревизията до вкарването в затвора на Борисов и обкръжението му. Хаджигенов продължава и ревизията за полицейското насилие над протестиращи Български граждани! Така че дами и господа единствено и само номер 31
  • 9 УжАсен

    12 8 Отговор

    До коментар #6 от "Дааа":

    Днес гледах интервюто с бившия кординатор на Възраждане за Бургас , Сливен и Ямбол. Просто останах потресен. Как Копейкин пoмияра се среща тайно с Борисов, как е откраднсл близо 2 милиона, колко имота, офис сгради и апартаменти има и още и още...вижте видеото и сами преценете

    Коментиран от #19

  • 10 Мдааа

    9 6 Отговор

    До коментар #5 от "Майна":

    Аман и от русофилистични тролчета!
  • 11 Майна

    4 12 Отговор
    Радев и СЛУЖЕБНИЦИТЕ НЕ НАКАЗАХА ПРЕСТЪПНИЦИТЕОТ ГЕРБ...НАПРАВИХА ЗАТВОРНИЦИ БЕЗ ПРАВА ВАС...ИЗГЛЕЖДА ВИ ХАРЕСВА А ВИ МАЧКАТ.....ТОГАВА ЗАСЛУЖАВАТЕ ДА ОЦЕЛЯВАТЕ...
  • 12 бечев

    12 4 Отговор
    Тошко е побългарен ром от махалата в Учиндол,ползващ се с преференции от Шарлатана инвалид!
  • 13 Майна

    4 7 Отговор
    АМАН ОТ АТРОФИРАЛИ МОЗЪЦИ...
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Ами да

    21 2 Отговор
    При преференциите Тошко може да остане извън парламента затова не ги харесва!
  • 16 76587

    4 4 Отговор
    Защото преференциите се купуват от разни типове с нечисти помисли, затова не искат хората преференции! Хората обясниха и точно как се е случвало купуването, а когато няма преференции - няма измама!
  • 17 Менгеле

    8 5 Отговор
    Да слушате и вярвате на този перушки комунист е все едно да вярвате и защитавате Пол Пот.

    Коментиран от #20

  • 18 Сюн 🌟

    12 2 Отговор

    До коментар #4 от "Дааа":

    Сплотени сме, Продължаваме промяната на 14-ти.
  • 19 79474

    9 3 Отговор

    До коментар #9 от "УжАсен":

    Това са абсолютни лъжи, ако съм на мястото на Костадин, ще те осъдя и знаем, че герберите ги разпространяват тези лъжи - "Днec глeдaх интeрвютo c бившия кoрдинaтoр нa Възрaждaнe зa Бургac , Cливeн и Ямбoл. Прocтo ocтaнaх пoтрeceн. Кaк Кoпeйкин помиярa ce cрeщa тaйнo c Бoриcoв, кaк e oткрaднcл близo 2 милиoнa, кoлкo имoтa, oфиc cгрaди и aпaртaмeнти имa и oщe и oщe...вижтe видeoтo и caми прeцeнeтe"
  • 20 бечев

    2 1 Отговор

    До коментар #17 от "Менгеле":

    Менгеле,Чалгарят ако и да не е Пол Пот,си е жив Янг Сари.
  • 21 Гост

    5 5 Отговор
    Знаете ли как е протекло Априлското въстание в Перущица?
    Тръгнал али ага Тъмрашлията към Батак и при минаването си над Перущица изпратил трима помака в селото за информация, тогава няколко перушки бабаита взели, че ги заклали и след няколко часово чакане изпратил други да видят какво става.

    Те се натъкнали на овчар, който им казал за случилото се, и тогава арнаутите слезли в Перущица... останалото го знаете и развоя също.
    Не е имало никакво въстание в Перущица такова, каквото ни го представят комунистите а клане заради няколко бабаита, които не са били революционери, а жалки като сегашните, които бият хората по улиците, защото така им харесва.
  • 22 64021

    9 3 Отговор
    Този не беше ли част от рекетьорската група на Борисов ГЕРБ 2 и тогава смирено вдигаше ръчичка и гласуваше ограбването и рекет на Българският народ, срам и позор сте но явно нямате съвест и достойнство, да те няма пропаднал ГЕРБЕРАСТ!
  • 23 Майна

    7 8 Отговор
    Възраждане е им е ТРЪН...НЕ СЪМ ИМ БИЛ ФЕН, НО НА БАЗАТА НА ТАЗИ БОРБА ЗА ВЛАСТ И ГАВРА СЪС ЖИВОТА НА НОРМАЛНИТЕ БЪЛГАРИ ОСТАНАЛИТЕ СА КАТО ..ХИЕНИ. ДА, СМЯТАМ, ЧЕ ВЪЗРАЖДАНЕ ЩЕ ЗАЩИТАТ НАРОДА

    Коментиран от #27

  • 24 Гост

    2 3 Отговор
    Прочетете историческата книга "Тъмраш" за да разберете истината за "въстаналата" Перущица, и стотиците невинни изклани заради шепа боклуци, които дори не са пострадали.
  • 25 Наближават

    6 4 Отговор
    избори и Прокопиев активира отново калинките да ръсят глупави манипулации, срещу тези които го притесняват, защото няма контрол! Продажници!
  • 26 Само празни приказки

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "ДПС и ГЕРБ":

    Няма как да си неграмотен и кадърен едновременно в съвременното общество. Освен това и най умните са малко прости.А 100 глупаци може да измислят глупости по 100 но не и нещо умно.Та електората и материала го каза Борисов а бай Ахмед философ за обръчите и фирмите .Така че каквито сме това си избираме
  • 27 Стига

    7 3 Отговор

    До коментар #23 от "Майна":

    с тоя подлец Костадинов! Изгледай поне "схемата възраждане"! И без да си го гледал, има достатъчно факти да ти покажат всичко това! Щом не си ги видял, ще ги видиш нагледно там! За да не видиш всичко това, трябва или да си глупав или трол! Нищо друго не може да обясни затворените ти очи!
  • 28 припомням

    3 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "Трябва хората да разберат, че тези хора създадоха една корупционна държава."
    Това го казва образован човек-Методи Андреев. Не, че държаната не е корумпирана! Просто корупцията е има много отдавна!
    "Корените на ранната българска корупция са заложени дълбоко в периода преди Освобождението. Корупцията е част от нормалността в Османската империя..."
    " Изминават само четири дни след назначаване на първото българско правителство след Освобождението и обществеността е разтърсена от първия голям корупционен скандал..."
    110 години след това:
    "Петър Младенов,1989: Другари, докарахме страната до тежки деформации, широко ширеща се корупция..."
  • 29 реплика

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "ДПС и ГЕРБ":

    В твоя ред на мисли, ако отделим на една страна неграмотните и некадърните - на другата страна, я останат 15-20 %, я не!
    Противопоставяне по друг признак:
    Отделяш "отрудения и измъчен българин" на една страна - на другата страна остават всички тарикати и мошенници, дето ги има във всички партии, включително и в твоята, без да знам коя е!
  • 30 зад завесата

    2 1 Отговор
    И какво стана? По някакви познати причини ИТН се озоват все по-близо до ГЕРБ, ДПС, БСП.
  • 31 майката на костов

    4 1 Отговор
    Митоди, разграничете се ( имам предвид гей-соросоидната общност) от всичко не само в България, но и на този свят! Дилдо с перка отзад и летете към нови галактики! Няма място за такива умни и красиви и идеални сороси на планетата Земя!!!!!
  • 32 костов

    4 0 Отговор
    дпс този път нема как да подкупи сиганските гласове ЖАЛКО
  • 33 Болярин

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "ДПС и ГЕРБ":

    ГЕРБ има армия от гласоподаватели, противодействаща на неграмотни и некадърни !!!
  • 34 1111

    0 0 Отговор
    Гост 21. Миналият ден една жена р. 1946 г ми каза следното, но съм пас. Тя гледа майка си, която е на 100 г на легло, а и самата тя е зле здравословно, та тя ми каза следното. От тракийски беломорски род е, а може и от одрински, но.. От майка й.. Помака викал митро, и т.н.излезте,няма ги турците и излизайки, турците убивали българите. Пас съм тук. Не е моя мисъл, а на Руска, интелигентна бе по живково, но няма пари, а имала правнучка. Да пази Господ дите ни.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол