Last news in Fakti

9 Ноември, 2021 14:49 21 224 45

Иван Бакалов: Да изтеглиш 60 милиона в брой

  • иван бакалов-
  • корупция-
  • строителство

Как мафията си има държава у нас

Иван Бакалов: Да изтеглиш 60 милиона в брой - 1
Снимка: Фейсбук

Да изтеглиш 60 млн. в брой на части по 1 - 1,5 млн., без предварителни заявки, като си плащаш по 20 - 30 хил. лева такса - това може да се случи само в българска банка.

И с активното участие на банката в схемата. ГДБОП не казва коя е, но е близо до ума, български са останали само 3 банки. Дали ако посоча с име банката на бившата сервитьорка, банката на сикаджиите или на онази с краен собственик в Кипър ще ме съдят?

Това коментира във "Фейсбук" Иван Бакалов.

Такива схеми се правят, като се изплащат комисиони в брой. А и тези милиони, платени авансово и неизтеглени в брой ще изчезнат. Фирми ще фалират и т. н. Така е ставало в Италия с фирми на мафията. Може да е вече тривиално, ама ние наистина си имаме работа с мафия. Както казваше Христо Калчев - у нас мафията си има държава.

И когато полицията се опитва да разследва, мафиотският бос нарича това предизборни репресии.

ПП - да подскажа една идея на службите - парите може въобще да не се напускали банката. Описах един такъв случай - Инвест банк на Петя Славова плаща в брой 1,1 млн. лева на ром, събирач на железа, който се е регистрирал с фалшиви документи като управител на фирма, на която банката дължи пари. И ромът уж взел милион, после при разпити казва - ами те само ме накараха да се подпиша, обещаха 1000 лева, ама ме излъгаха, дадоха ми 900. Няма осъдени за този случай, няма виновни, няма ...нищо.


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 127 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Престъпление

    146 13 Отговор
    до престъпление по цялата верига !
  • 2 фетреа

    141 15 Отговор
    КТБ и др. да се проверят и в затворите, там е мястото на мафиотите от ГЕРБ,БСП,ДПС,СДС,НДСВ,НФСБ,ВОЛЯ, ВМРО и т.н.!

    Коментиран от #9

  • 3 666

    146 16 Отговор
    Бакалче, кво се чудиш. Холивуд направи филм "Да изчезнеш за 60 секунди". Банкя филм ги удари с "Да изтеглиш 60 мильона за 60 секунди".
  • 4 пожелние

    132 15 Отговор
    Каскета и боко в ареста веднага ,защото ще избягат .Те са взели поне 30% от тези милиони !
  • 5 отвратен

    112 8 Отговор
    Кажете кой е разпоредил да се дадат милионите от банката . Ако е 4иста4ката в министерството да се вкара в затвора , или ако е боко да се раз-стреля !
  • 6 ПЕЕВ

    37 158 Отговор
    ПРЕДИЗБОРЕН ПИАР НА РАДЕВ-БЪЛГАРОУБИЕЦА.

    Коментиран от #30, #41

  • 7 Ами това с демокрация не може....

    86 8 Отговор
    Да се оправи!Трябва да работи дряновицата и то нон стоп!Когато в тези среди на мафиозки групировки настане тишина,ще има ред!Докато шефа на мафията се разкарва и критикува законното правителство на опосканата от Толупа държава,няма да ни бъде....Само изпълнение на законите е спасението...Маришки има влезли присъди в действие и се чопурика в личният са басейн?????Станахме за смях и на племената в Амазонка...
  • 8 На гладните Българи 💸💸💸💸💸 парите

    71 10 Отговор
    Дадени от ГЕРБ на ДПС и изтеглени от някъкъв?
  • 9 жжжжжж

    17 41 Отговор

    До коментар #2 от "фетреа":

    ПП ПП- прокопи плаща пари по-вече. те ще оправят нещата. най-вече спецата.

    Коментиран от #13

  • 10 Сатана

    37 64 Отговор
    Абе,Бакалов,къде беше когато царските юпита ощавиха България ?
    Сега се очаква същото от Киро Петковци и Сие
  • 11 121212

    48 7 Отговор
    Това е предопределено, още от 1990г.Куфарчета с пари, банки никнат като гъби, фалират. Бандитска приватизация, невиждана инфлация. Спестяванията на хората ги няма. После тройната коалиция и пак надолу!! Винаги започваме от нулата. Последните години подем и... отново срив!! Господинът живее в паралелна вселена.
  • 12 Arcadium

    34 83 Отговор
    Гадни скапани комунисти, които фалираха държавата 5 пъти сега реват за крадене.И СИ ГО ИЗБРАХА ТОЯ ЛЪЖЕЦ ДА ИМ ПРОКАРВА ЛЪЖИТЕ.И дума не каза откъде са 19те имота, от какви пари е ИМЕНИЕТО.Цветанов с 5 апартамента го разкостиха,тоя с 19 и все едно че дъжд вали.На комунягите всички престъпления им се прощават още от 1944та.Ограбената държава, Народния съд, дарението на златния резерв на Русия през 61ва година, Лукановите куфарчета, Виденовата зима, от която захлебиха пак същите.Кражби, убийства и беззаконие само това носят комунистите и сега взели да се тюхкат и за се правят на ангели.

    Коментиран от #32

  • 13 фетреа

    57 21 Отговор

    До коментар #9 от "жжжжжж":

    Герберче крадливо на хоризонта, лъже и маже за да спаси кожата, идва ви времето!
  • 14 Не е прецедент

    77 5 Отговор
    Кво става у нас? Преди време Божков доказа че е теглил кеш по 60 ммилиона и беше виновен за нарушение на закона. Сега пак тегления от банки кеш на суми с държавен произход над 10 милиона ! Къде е БНБ и Банковия надзор, одити, отчети, Нап,МФ,МВР, Прокуратурата , Данс и другия миманс? Банките били много стабилни!? Стабилно формират неравенство пред законите. Очевидно банковите закони са само за бедните, а за богатите не важат и това е част от демократичния режим. Виновни няма. В същност виновен е социализма при който верно, че нямаше редовно банани, но за такива безобразия никой не можеше и да си помисли. Сега с изобилието от банани се превърнахме в бананова република. Срам.
  • 15 Зевс

    43 2 Отговор
    Значи спечелите джакпот от тото 2 имат лимит за получаване на късметлийските си 2,3, 5 милиона лева а някой си теглят стотици метри лимони без предварителна заявка. Незабавен съдебен ИСК за това от спечелите от тото милиони и ощетени от тези ограничения.
  • 16 А бе

    19 36 Отговор
    Дърто! Ти съвсем откачи, вече ги сънуваш тези 60 млн.Не мисли за пари,а посей дърво,прочети книга,измий си устата..все полезни неща за прости хора.
  • 17 Иван Грозни

    61 23 Отговор
    Стана ясно защо ДПС имат кандидат за президент. Защото Боко спонсурира кампаниятя им. С една цел да не позволят на ген. Радев втори мандат. Няма да им се получи.
  • 18 Я па тоА

    29 46 Отговор
    Костинбродски фишек.През 2013 бяха чували с бюлетини, сега са чували с банкноти.Апропо, какво стана с”разкритията” на Рашков преди изборите през юли? Някой да е чувал нещо за канибалските изпълнения на Баце? Какво стана с оня бизнесмен дето твърдеше, че уж бил видял видео с изнасилване на Митьо Стайков? Така и не се появи това видео, нито някой друг излезе са каже, че е виждал такова. И самият Стайков отрече
  • 19 питам

    43 11 Отговор
    Хората за 6 лв. ги разследват, преследват и в затвора ги вкарват, а за 60 млн. изтеглени неясно защо и прехвърлени неясно къде- нищо.
    Как така за 60 млн. прокуратурата нехае и дори да я сезират, няма да има наказани?
    Рашков вдига предизборна пушилка, но след изборите последващи действия няма да има.
    Рашков, защо за дребни деяния налагате свръхтежки наказания, а за източване на особено големи суми предприемате само предизборни агитации?
  • 20 Васко кеца

    36 7 Отговор
    Арести и затвор гн-Рашков или драмата ще е вечна за жалкият български народ.Кьде сте ДАНС,ГДБОП,ГЕША....Отново на хранилката
  • 21 Значи

    21 24 Отговор
    Излиза,че ББ всява смут,като казва,че ваксените са с изтекъл срок и показа датата и ние видяхме,че е изтекъл.После го били удължили,ама изтеклия срок.Сега не се ли всява паника за банките.Даже и доказателства няма. Нали сложиха свои хора по службите,ама явно информация няма.Тя и Комитова човек на Президента, ама само подозрения за нередности.Или усещания бяха.То и шефката на АПИ е техен човек,ама трябва МВР и ДАНС да нахлуват и да изземват документи.Капани за наивници.
  • 22 Така така

    12 34 Отговор
    Някой видя ли, някакви доказателства има ли, или си чешаме езиците само, а къде са 1 800 000 000 лева за 8 месеца комунягите опоскала всичко, аз оня ден изтеглих 2-3 милиона, ама не мога да докажа
  • 23 ???

    31 2 Отговор
    А кой са банките на мафията някои ако знае да им напише имената? Кой са банките които имат такива огромни суми в наличност? За един приятел питам.
  • 24 МАФИЯ

    20 30 Отговор
    ТОВА Е СЪЩОТО КАТО МАШИНИТЕ ХЕМ СА ГИ ПОРЪЧАЛИ И ПЛАТИЛИ ХЕМ НИКОЙ НЕ ЗНАЕ ЗА ТЯХ, А НА КОЙ СЕДИ ПОДПИСА НА ПЛАТЕЖНОТО И ЗАЯВКАТА ЗА ПОРЪЧКА , ДА НЕ Е НЯКОЙ ИЗВЪНЗЕМЕН. ЖАЛКИ ФАЛШИФИКАТОРИ РАДЕВАТА МАФИЯ ДЕЙСТВА ТАКА, ТА НАЛИ ВИЕ СТЕ ГИ ПОРЪЧАЛИ.

    Коментиран от #28

  • 25 ДРУГАРИТЕ ОТ ДС

    23 26 Отговор
    БАНКИТЕ СА НА ТИЯ КОИТО ГИ КУПИХА С ПАРИТЕ ОТКРАДНАТИ ОТ МАСОВАТА ПРЕВАТИЗАЦИЯ, ЕДИНИЯТ СЕ ОКРИВА В ЮГОСЛАВИЯ А ДРУГИЯТ В ДУБАЙ СЕ ПРИЯТЕЛИ НА ФАТМАКА, А МОЖЕ ДА ИМА И ТРЕТИ КОЙТО НЕ ПОЗНАВАМЕ.

    Коментиран от #31

  • 26 Гербер

    33 12 Отговор
    Схемата е много проста. От чувала в чекмеджето
  • 27 Миризлив пор

    27 2 Отговор
    Ейййй един да каже истината, парите може би са изтеглени само на документи.
  • 28 Андро

    31 12 Отговор

    До коментар #24 от "МАФИЯ":

    И на малките деца стана ясно, че са ги поръчали фирми близки до Бойко. Целта е проста, бламиране на изборите защото Герб губи с много.
  • 29 Роро🎃

    28 7 Отговор
    След ГЕРБ и погром! Бичабожий за България са ГЕРБ и ДПС. Содом и Гомор за страната направиха мутрите в България. В Неделя да кажем дружно - МУТРИ СБОГОМ !
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Бай Гошо

    9 22 Отговор
    Пълна мистерия - ако банката е "твоя" и не доклада на финансовото разузнаване тегления на пари кеш, защо ти е тогава да теглиш на порции по 1 милион, а не си ги изтеглиш всичките наведнъж? Всъщност нали в началото твърдяха, че са изтеглени още същия ден? В Приказките от 1001 нощ има повече истина, отколкото в приказките от празната Дамаджана. А Бакалеца - той си знай, той си знай.
  • 34 Алоууу

    3 6 Отговор
    Не подсказвай идеи на т.нар. "служби", защото и те са в играта. Нещо си се объркАл.
  • 35 ПП-ПП-ПП

    10 4 Отговор
    60милиона на пачки 100х100лв. Са 2 кубика !
    И сега къв ще е тоя клон на банка с 60 милиона по 100 лв. вътре ???

    Коментиран от #39

  • 36 Когато ви се

    26 1 Отговор
    Наложи да теглите в кеш,от дълго събираните ,с години пари- над 4 бона не става.С предварителна заявка.За 4 бона- такса 14 кинта.Над десет бона , освен заявка и формуляр,за какво,къде,и започват да те питат: Защо не по банков път.Чорбаджии на твойте пари.За над 20 бона- задължително информация към Финансово разузнаване.Кой,кога,защо и за какво са му нужни
    .Виж за милки- няма проблем.Това без благословията на собственика( управителя) посмъртно няма как да се случи.Но ние тук,дъвчиме плява- дали били по милион на ден,или на куп.Ето защо,ще си ни правят на макаци.
  • 37 ТОЧКАТА

    7 5 Отговор
    Западът положи доста усилия да стане ТОВА/ДА НЯМА ДЪРЖАВА......по оня все още жив НЕОЛИБЕРАЛЕН МОДЕЛ/ПО-МАЛКО ДЪРЖАВА В КРАКАТА НА свободният!!!!! бизнес....Така че съвсем резонно станахме...----,,има такъв народ,, в НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!!!!!Ииии всички,ама всички ВАЖНИ клечки /премиери,президенти,прокурор и др/ са ЛАНСИРАНИ И ОДОБРЕНИ от голямата бяла къща!!!!!!!Другото са детайли от пейзажа,сменяеми детайли за да си останем....,,ИМА ТАКЪВ НАРОД В НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА,,,т.е. сами сте си виновни.

    Коментиран от #38

  • 38 ЗАПЕТАЙКАТА

    1 2 Отговор

    До коментар #37 от "ТОЧКАТА":

    Останаха ИЗТОКА, СЕВЕРА И ЮГА ...
  • 39 ТОЧКАТА

    4 1 Отговор

    До коментар #35 от "ПП-ПП-ПП":

    ....брейййй,как ги сметна бе??????една пачка 100/100 е с дебелина 1см или 2 ако са стари....с размери 8/14см и има 10 000лв....100 см височина са 1 милион...и размери 8/14 см....60 такива колонки правят фигура 48/14 см и височина 100см......
  • 40 ВЕРНО ЛИ

    11 0 Отговор
    АМИ ТОВА Е НЕЗАКОННО И АКО СЕ ДОКАЖЕ БАНКАТА ОТГОВАРЯ С АКТИВИТЕ СИ / АДЕ РАШКОВ ВЗЕМИ ИМ ПАРИТЕ АМА ДА НЕ СТАНЕ ГАФ
  • 41 Нулев пациент

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "ПЕЕВ":

    Пеев,Пеев,
  • 42 Иванов

    0 0 Отговор
    Препоръчвам.на.всички.коментатори.дагледат.филмаОКТОПОДЩеим.стане.ясно.що.е.то.МАФИЯ
  • 43 Темида

    0 0 Отговор
    Най - добре да дойде Кьовеши ! Българския съд е напълно безполезен .
  • 44 насила дарител

    0 0 Отговор
    В държава , в която Тиквата е БОГ , е възможно всичко !
  • 45 БОКОКРАД

    0 0 Отговор
    Румен Радев
    Президентът Румен Радев с коментар от САЩ за българската политика
    Четем Достоевски наполовина – престъпление без наказание"
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове