Last news in Fakti

9 Ноември, 2021 16:34 6 705 102

Рашков за заканата на Борисов да го съди: Няма да коментирам пропаднал политик

  • рашков-
  • борисов-
  • закана-
  • съди-
  • коментирам-
  • пропаднал-
  • политик

„Не, не е на Цветелина Бориславова. Банката е на един човек, който е в близки отношения с Бойко Борисов, в много близки отношения. Там са били в много близки отношения Борисов, Румен Николов-Пашата, Маджо, Маргините и други”, уточни силовият министър

Рашков за заканата на Борисов да го съди: Няма да коментирам пропаднал политик - 1
Снимка: БГНЕС

Няма да коментирам един пропаднал политик! Това заяви вицепремиерът и вътрешен министър Бойко Рашков в отговор на заканата на Бойко Борисов да го съди. Причината - твърденията на вътрешния министър, че лидерът на ГЕРБ притежавал банка, съобщават от epicenter.bg

„Докато прави тези фантасмагории, че аз имам банка, днес вече сме оформили документите и го давам на съд, защото това са сериозни обвинения", обясни Борисов във вторник по време на посещение в Раковски.
Преди дни Бойко Рашков заяви, че пари за строежа на автомагистрала "Хемус", отпуснати авансово, са преминали през банка, собственост на Борисов.

„Не, не е на Цветелина Бориславова. Банката е на един човек, който е в близки отношения с Бойко Борисов, в много близки отношения. Там са били в много близки отношения Борисов, Румен Николов-Пашата, Маджо, Маргините и други”, уточни силовият министър.

Запитан на чия банка е собственик Бойко Борисов, Рашков отговори следното: „Няма изобщо да коментирам какво е коментирал един пропаднал политик по отношение за моята личност".

Днес лидерът на ГЕРБ посети Раковски заради сигнали за репресии срещу поддръжници на неговата партия. "По нареждане на силовия министър на Румен Радев са привиквани служители от общинското пътно предприятие, като не са им давани копия от принудително подписаните от тях протоколи, нито пък им е позволено да ги снимат с телефон", обясни Борисов.
„Мисля, че вече за всички българи стана ясно каква е демокрацията на Радев. Много интересно дали в кметства като Плевен, Видин, където са кметове на Радев, дали от администрацията ги тормозят. Има по-притеснителни неща, но всеки ден излизат наяве", допълни експремиерът.
По време на брифинг на МРРБ във вторник Бойко Рашков за пореден път нападна правителството на ГЕРБ като заяви, че "строителството на пътища е превърнато в източник на престъпни доходи".

„Неочаквано е за мен, че откриваме нови обстоятелства, нови факти, които ще ни задължат да започнем проверка и в насока изясняване защо се е преминавало от един вид строителна дейност към текущ ремонт. Тези материали трябва да започнат в МВР и да започнем изследване на всеки един случай поотделно. Изглежда някой се е облагодетелствал от замяна на думичката „общ“ с думичката „текущ“ ремонт. Трябва да видим кой е този човек и да му потърсим отговорност. Схемата е почти идентична с изграждането на АМ „Хемус“ – алчност, стремеж към забогатяване на определени хора, приближени към властта. Защо повече от десетилетие се извършва такова нещо?", запита Рашков.

Според него държавата е имала възможност да има добре поддържани пътища. "Но и това не сме направили заради някои политици преди нас. Тук очевидно фактор се явява субективният. Средствата ги има, но резултатът липсва. Правим някакви камуфлажни ремонта с цел да извлечем по-големи печалби, да присвоим по-големи суми от държавните финансови ресурси. Ние ще продължим работата по разследване и в тази посока. Оставам с горчиво впечатление, че онези, които са били на отговорни постове в МРРБ, са източник на криминални случаи. Строителството у нас е превърнато в източник на престъпни доходи. Не искам да го сравнявам с нещо много грозно. От това министерство се очаква да направи страната ни много по-привлекателна, коментира Рашков.

Той каза и че във връзка с проверките на АМ „Хемус“ бившите министри Петя Аврамова и Николай Нанков са призовани да се явят в Националната полиция.

"Не изключвам възможността те да направят всичко възможно да не се явят. Ще продължат ли Аврамова и Нанков критичния тон към министър Комитова след гореизложените данни? Онова, което са правили те във връзка с пътната инфраструктура“ заяви от своя страна вицепремиерът Бойко Рашков.

Час по-рано в Раковски лидерът на ГЕРБ също коментира темата, казвайки: "Благодаря на медиите, които ни сигнализираха, че хората на Радев викат на разпит Петя Аврамова и Николай Нанков, за да си правят предизборна пропаганда", каза Борисов и обяви, че е посъветвал Петя Аврамова да се яви, чак след като ѝ връчат призовка. "Защо не ги призоват по надлежния ред в понеделника след изборите? Вече за всички българи е ясно демокрацията на Радев какво е".

"Ако лидерът на ГЕРБ е посъветвал Петя Аврамова да не се яви на разпит, това е в контекста на неговото минало като член на СИК, която е една силова организация, която не признаваше законите на страната. Тези шкафчета, които прокуратурата не пожела да разследва с какви банкноти са пълни, вече е почти ясно откъде са. Борисов дължи обяснение пред народа. Борисов си е назначил прокурор, затова няма да бъде разпитван. По-голям имунитет от това да си назначиш главен прокурор няма", заяви още Рашков.


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 106 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тик так

    116 12 Отговор
    тик так тик так тик так

    Коментиран от #13, #47

  • 2 Рашков респект

    155 40 Отговор
    Бой по Тиквата. На 14 ноември ще те преупълномощим

    Коментиран от #36, #43, #87

  • 3 Борисов

    59 162 Отговор
    Скоро се връщам на бял кон и Рашката ще бъде в следствения арест.

    Коментиран от #70, #89

  • 4 А да ама надали

    136 29 Отговор
    Бочко блъфира предизборно , няма да посмее , че може да излязат неприятни неща за една банка близка до него хахахаха
  • 5 14 ноември

    132 33 Отговор
    Бойко в затвора
  • 6 Пиянде

    45 93 Отговор
    Наздраве Рошко !
  • 7 Аристотел

    88 15 Отговор
    Заглавието е абсолютно вярно!
  • 8 шайката в шок

    126 36 Отговор
    Бойко Рашков - ГЛАВЕН ПРОКУРОР!
  • 9 Щото Ражкоф

    37 88 Отговор
    е много издигнат политик, световно неизвестен, ама халал да му е, да се поналудува още малко че след 14 ще гледа министерския съвет през крив макарон...
  • 10 Да,бе

    88 21 Отговор
    Иде тулупската Коледа за спинкащия с шкафчета.
  • 11 ММА Бойко

    15 97 Отговор
    Рашков да внимава, че на Бойко масажи и компания му правят ММА бойци и вместо ласки ще получи много удари по всички МВР каски!
  • 12 user

    46 97 Отговор
    Щом хората се радват и по-лошото вярват на този Рашков значи съвсем сме деградирали като нация :(

    Коментиран от #35, #46

  • 13 Тики така

    20 72 Отговор

    До коментар #1 от "тик так":

    на Ражкоф у дупака...
  • 14 Коза ностра

    98 28 Отговор
    Боко не бил никога политик, а един пропаднал пладнешки бандит!
  • 15 Пич

    41 75 Отговор
    Защо проспа машините бе , Рашков...!!!??? Халваджийските тевтери с вересиите ли бяха по важни...!!!??? Така ли се борят пиянските за честни избори...!!!???
  • 16 ????

    65 19 Отговор
    Малииий, Простаков го минават с 200 и Рашков и президента! Мъка, мъка. Ще хвърли топа от яд, злоба и от отровата, която е събрал.
  • 17 ДАМАДЖАН

    26 52 Отговор
    РАШКОВ ГОВОРИ ЗА СЕБЕ СИ,,,Публикувано във факти.бг: Няма да коментирам пропаднал политик.....

    Коментиран от #38

  • 18 среднощен

    13 22 Отговор
    Започна се... Едните вадят "магистралите", а другите "машинките"... "Първо главно" и "шесто главно" са се хванали "гуша за гуша"... А, като знам - кои са им съветниците... "Цирк Балкански"...
  • 19 Алфа Вълкът

    37 28 Отговор
    Каза човекът с имоти за 10 000 000лв пазарна стойност! Евалата му и мошеник!

    Коментиран от #73

  • 20 ИЗГУБЕНА ДАМАДЖАНА...

    20 43 Отговор
    КЪДЕ СИ МОЙ ЛЮБИМИ РОШКОВ ??? КЪДЕ СЕ ИЗГУБИ , ТЪРСИШ ЛИ МЕ И КЪДЕ МИЛИ МОЙ ЛЮБИМ ......??? НЕ ХОДИ ВЪВ ПРЕЗИДЕНСТНТВОТО ДА МЕ ТЪРСИШ ....ТАМ ИМА САМО ПУРИ , УЙСКИ , МАНГИЗИ !! ХАЙДЕ НАМЕРИМЕ МИЛИ ...ЧАКАМ ТЕ И ИСКАМ , ДА МЕ НАДИГАШ , НАДИГАШ , НАДИГАШ ДО НЕСВЯС ...!!!!

    Коментиран от #40

  • 21 РУМЕН РАДЕВ

    35 40 Отговор
    АЗ НЯМА ДА КОМЕНТИРАМ ИЗКАЗВАНЕТО НА ЕДИН ПРОПАДНАЛ ПИЯНИЦА !!!!
  • 22 Комедия малко

    41 24 Отговор
    Доживяхме и парцалите от герб да реват за демокрация..за закони за конституция..айде не ставайте смешни
  • 23 То е ясно

    42 4 Отговор
    Асет банк на Маджо . Там и Волен къта пари.
  • 24 КОЖЕВ

    47 20 Отговор
    ЕВАЛА РАШКОВ. ФЕКАЛЦИЙ И ЖИВИ ЖАБИ ГЪЛТА СИКАДЖИЙСКАТА МУТРА. ДА СЕ ЗАДАВИ ДАНО.

    Коментиран от #30

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 зъл пес

    30 37 Отговор
    Рашооооо,рашо,шизофренията те е ударила яко.бегай да се лекуваш бе.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 япа тоя

    24 29 Отговор
    Дамаджани се леят и пияници пеят ... рашо рашо
  • 29 Курд Околянов

    26 6 Отговор
    Не пожелали да разследват златото и еврото /голям кеш/ в чекмеджето - какъв е произхода им и има ли пране на пари? Ако са фалшиви - кой ги изработи и къде е печатницата?
  • 30 кьорфишек

    14 11 Отговор

    До коментар #24 от "КОЖЕВ":

    Обикновено се задавя оня дето кълне.Така че внимавай какво пожелаваш на другите.

    Коментиран от #48

  • 31 Дрогиран

    25 28 Отговор
    Тоя наш МВР шеф ЗНАЕТЕ ли що не е сресан никога аааа ???? НЕ знаете нали ??? Щото работи под прекритие при нашите пияници ...!!!! Никой не го е познал досега и няма да го познае ...!!!
  • 32 ЧИСТАЧКА

    25 23 Отговор
    АБЕ БРАШКОВ ПРИЗОВКА БЕ МАЙМУН СХВАЩАШ /НЕМА ДА Я БЪДЕ ВАЩА И ДА СЕ НА..РЕТЕ ВСЕ ТАЯ / НА 14 В КАНАЛА И ПУСКАМЕ ВОДАТА ЧЕ ВЕЧЕ 7 МЕСЕЦА СМЪРДИ

    Коментиран от #69

  • 33 РЕалистА

    31 11 Отговор
    Хаха нямал банка, имаш Чекмеже Банк, тикво крадлива ............
  • 34 Миро

    31 33 Отговор
    Като погледне човек Рашков в очите, вижда луд човек, вманиачен на тема комунизъм, марксизъм. Рашков е манипулатор, който развива илюзорни, хипотетични истории, с две думи, занимава с ПОДРИВНА ДЕЙНОСТ и прокарване на фалшиви истории.
    Щом стигнахме до там, този алкохолик да е шеф на МВР, това напомня на годините в които БСП командваше държавата с Румен Петков. И тогава и сега, комунистите доведоха държавата до колапс. Радев, ти не си българин!!!!

    Коментиран от #37

  • 35 Чичо

    15 6 Отговор

    До коментар #12 от "user":

    Споко, язе тей виках кога се радваха на баце преди десет години, явно трудно осъзнаваха, че си е направил партия да буха пачки
  • 36 миризлив пръч

    16 15 Отговор

    До коментар #2 от "Рашков респект":

    Лизач на комунистически дирници.
  • 37 Спиро

    5 16 Отговор

    До коментар #34 от "Миро":

    Абе я кажи баце що беше член на БКП и да не са завършили с Рашков едно училище - милиционерското
  • 38 ЧЕКМЕДЖАН

    18 16 Отговор

    До коментар #17 от "ДАМАДЖАН":

    Аз дамаджаната не съм я виждал ама чекмеджаната и днес я показват

    Коментиран от #44

  • 39 само питам

    24 22 Отговор
    Дали безумието което се чете в изцъкления поглед на тоя шизофреник е благодарение на дамаджаната?
  • 40 бай чекмежан

    15 14 Отговор

    До коментар #20 от "ИЗГУБЕНА ДАМАДЖАНА...":

    Го видехме по бели гащи с бутилка наблизо, чака момченцето
  • 41 Катаджия

    19 18 Отговор
    РОШКОВ , Я ДУХНИ ДА ВИДИМ ОЩЕ ЛИ СИ НАПОРКАН ??? ЩОТО СУТРИНТА СЧУПИ ОТ АЛКОХОЛ ДУХАЛКАТА С КАТО ТИ ПРАВИХМЕ ПРОВЕРКА !!!
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Селянино

    19 18 Отговор

    До коментар #2 от "Рашков респект":

    След 14-ти Гешев ще се занимава с вас.
  • 44 цървулан

    12 12 Отговор

    До коментар #38 от "ЧЕКМЕДЖАН":

    А споко,лесно може да ти направим един колаж.Стига да си платиш,още утре ще имаш снимките.

    Коментиран от #62

  • 45 Я кажи си за

    26 20 Отговор
    „Разкритията“ на 12-те тоалетни на Дамаджаната:

    „Изнасяни са пари в сакове и чували“
    ГДБОП : „Не сме съобщавали за пари в сакове и чували“
    „Борисов има банка“
    БНБ: „Борисов не е собственик на банка.“
    „Срутила се е магистрала „Хемус“- 600 метра“
    АПИ: „Няма срутване на „Хемус“.
    „Има строителни дейности по отводняване на 46 метра“
    „Строителството на пътища е незаконно“
    АДФИ: „След две проверки не намира нарушения на договори за строителството на пътища и магистрали в периода 2017-2020 г. “
    „Хиляди хора са подслушвани“
    Бюро за контрол на СРС : “ Няма подслушвани от проверените 45 сигнала“

    “ Борисов яде хора“
  • 46 гост

    16 21 Отговор

    До коментар #12 от "user":

    Вие дето се радвате на ТУЛУПА Бою не сте наред, видяхте ли как се е проснал на спалнята и хърка бандита и чекмеджетата преливат от евро, а вие лапате мухите и го величаете. Не ви разбирам.

    Коментиран от #53, #100

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Трезвомислещ българин

    18 18 Отговор
    По - добре пропаднал политик, отколкото пропаднал човек ,чичо Рашко. И да знаеш, ще имаш поне още 4 години да го коментираш.
  • 50 Пияница

    15 19 Отговор
    Тоя алкохолик кой е на снимката ..??? Скоро ни лекуваха от алкохолна зависимост !!!
  • 51 Активист на БКП

    21 17 Отговор
    Мачкай Рашков корумпираната ГЕРБерска паплач 🎃

    Коментиран от #56

  • 52 В.В.П.

    19 15 Отговор
    Толупът ,се е родил провален.Влиза в Редовете на БКПна 18 ,г,за да учи в мучилището за милиционери,,И там пропада окончателно!!.После се мята,наляво надясно, и, като го бутат в Панкрац ,квартал на Прага,и пандиза е там....се успокоява.!!Ходи да бие и рекетира хора, и търговци..И така си е до ден днешен...Лъже ,мами ,,краде ,манипулира,,Мушкай ,тая гад в Цсз,и да миряса.!!..Действай ,бързо,после ще е късно.!
  • 53 НАБЛЮДАТЕЛ

    19 20 Отговор

    До коментар #46 от "гост":

    АЗ ВИЖДАМ САМО КАК ИГРАЕ ФОТОШОПА НА ФАТМАЦИТЕ !!! И КОЛКО МНОГО СЕ ИЗЛАГАТ !!!!
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Трезвомислещ българин

    11 6 Отговор
    И какво да го съдиш? Той Господ го е осъдил.
  • 58 ББТУЛУПЯН

    19 13 Отговор
    КАТО ЗА ПОСЛЕДНО ЯКО СМУЧАТ ТИНЯ, ПЛАТЕНИТЕ ГЕРБЕРАСТКИ ТРОЛОВЕ, ХАХАХАХА, СЛЕД ОЩЕ 5 ДНИ, СЛЕД 14 НОЕМВРИ, ЩЕ ТРЕЕ ДА ИДАТ ДА РАБОТЯТ МЕТАЧИ ПО УЛИЦАТА ЗА ПАРЧЕ ЛЕБ И КОНСЕРВА СКУМРИЯ, ЗАЩОТО ОТ ГЕРБЕРАСТ НИЩО НЕ СТАВА, ЗНАЕ САМО ДА КРАДЕ И ДА ЛАПА НА ТУЛУПО НАДЕНИЦАТА, ЗА СПРАВКА-МИТОВ,БИКОВ,ДОНЧЕВ,КАРАПАЧАВРЕНСКА,АТАНАСОВА,САЧЕВА И ОЩЕ И ОЩЕ ПРОПАДНАЛИ НЕКАДЪРНИ ГЕРБЕРАСТКИ УТАЙКИ.
  • 59 Респект

    19 12 Отговор
    към министър Рашков!
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Биби Долапчиев

    12 13 Отговор
    Тоа кога го видат катажии бегат у шубрака да криат дрегера деа, шо си вадат леба с него!
  • 62 Само

    13 8 Отговор

    До коментар #44 от "цървулан":

    Дето предните доказаха, че са истински, даже баце призна за момченцето, ама после я смени с мата хари
  • 63 РАШКОВ, НЕ БОЙ СЕ

    12 16 Отговор
    ЩЕ ГО КОМЕНТИРАШ ПРЕД....СЪДА

    Коментиран от #72

  • 64 точните думи

    16 11 Отговор
    Рашков , айде малко по-сериозно , Буци никога не е бил политик , за да бъде пропаднал политик , той е бил и е престъпник , мутра , бандит , крадец , или там още каквото щеш , а на теб работата , която всъщност добре си вършиш , е да му разкриваш престъпленията , минали и настоящи и да вземаш мерки по търсене на наказателна отговорност.
  • 65 ОТ БАНКЯ

    12 12 Отговор
    ЧАКАМ РАШКОВ И РАДЕВ ДА МЕ ПРИБЕРАТ....ВЕЧЕ ШЕСТИ МЕСЕЦ....ШУБЕ ГИ Е......БЕЗСИЛНИ СА...ГОРКИТЕ ТЕ
  • 66 РАШКОВ, ДЕЙСТВАЙ

    11 18 Отговор
    ЗАЩО БОЙКО Е НА СВОБОДА....РАДЕВ ЗА КАКВО ТЕ НАЗНАЧИ....СТРАХЛИВЦИ.....
  • 67 РАШКОВ, КЪДЕ СИ

    16 14 Отговор
    Кво стана с подслушванията....нещо подви опашка на бързо
  • 68 севдаайловю

    18 13 Отговор
    СИКАДЖИЙСКА МУТРА ЗАД РЕШЕТКИ, ЩО Е ТО? ТУЛУПА БОРИСОВ В ЦСЗ. ХАХАХА, ПОТИШ ЛИ СЕ ТУЛУПЕ? СЪРЦЕПИЕНЕ ИМА ЛИ? СТЕГАШ ЛИ БУЗКИ? НЕРВЕН ЛИ СИ? ИНСУЛТ ДА ПОЛУЧИХ ДАНО, ДОЛНА КРАДЛИВА МУТРА.
  • 69 LOSHIA

    7 3 Отговор

    До коментар #32 от "ЧИСТАЧКА":

    СЪНИЩА......СЪНИЩА......СЪНИЩА......СЪНИЩА......КОЛКО ПЪТИ ТИ СЕ КАЗА ДА СЕ ЗАВИВАШ КАТО СПИШ..........
  • 70 Ще е яхнал Севда на път към пандиза

    22 6 Отговор

    До коментар #3 от "Борисов":

    Крадливата мутра.
  • 71 Кмета

    12 9 Отговор
    СНИМКИТЕ ОТ ДНЕС. КЪДЕ СА? НА ТОЛУПА ОТ СПАЛНЯТА. НЯМА ЛИ ДА ГИ ПОКАЖЕТЕ?
  • 72 Андро

    20 8 Отговор

    До коментар #63 от "РАШКОВ, НЕ БОЙ СЕ":

    И аз мисля, че Рашков ще изправи Толупа пред съда. Много далавери се разкриха.

    Коментиран от #81, #82

  • 73 Вуте

    4 3 Отговор

    До коментар #19 от "Алфа Вълкът":

    нали си вук бре...........оти не си открадна и ти.........
  • 74 Нищо

    16 16 Отговор
    Милиционерчето от БКП с 12 те кенефа купени със спестени пари!Мръсен червен Б о к л у к!
  • 75 ББ - БАЦО

    9 12 Отговор
    Наздраве , Рашо !
  • 76 косача

    14 17 Отговор
    Алкохолизирана мутра облечена с власт е Рашко, чийто живот е протекъл точно така – да замита престъпленията на мутрите, но това няма да му донесе нищо хубаво и да се готви да бъде сготвен от Козяк като изкупителна жертва.
  • 77 Антигербер

    14 11 Отговор
    Евала Рашков.
  • 78 Гюро

    10 17 Отговор
    Рашков това твойто е само дрън дрън. Бъди сигурен че ще те нашравят много известен като слезнеш от поста.Ама тогава всички ще ти се смеят. Сега Бойко ще ти спретне едно малко дело и след това на площада ще те покажат
  • 79 ТИТИ

    10 9 Отговор
    БОРИСОВ ТИ БЕЗСМЪРТЕ ЛИ СИ САМО РАЗРУХА И КОРУПЦИЯ СЛЕД ТЕБ
  • 80 Тиква

    14 8 Отговор
    Той не е политик а една тъпа тиква. Срам и позор....
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Нона

    10 9 Отговор

    До коментар #72 от "Андро":

    Как да го изправи Рашков пред съда?Та тиквун си е назначил личен главен прокурор. Без прокуратурата няма обвинение,няма Съд.
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Въпрос

    11 1 Отговор
    Чудно ми е тия бг свещеници какво мислят за разпуснатия живот на тоя дето му целуват ръка и такъв ли искат да е ролевият модел за децата в България
  • 85 Дамаджанов

    7 13 Отговор
    Пак се е натряскал.
  • 86 ДаЖивее10.11.89

    11 17 Отговор
    Не знам дали Борисов е пропаднал политик за който ще гласуват 1 милион българи, затова Бойко Рашков с 19-те имота е бесен и се е развилнял като стар комунист за последно..!! Грубият му натиск върху всякакви симпатизанти от ГЕРБ е насърчаван от президента Румен Радев и на който му харесва такава полицейска държава и служебно правителство и на 14 гласува за Румен Радев значи му липсва разбирането за демокрация....!!!
    Тежко на народа, от онези които в неделя ще гласуват и изберат комунистическия реваншизъм, личната мъст и расистката предубеденост, олицетворявани от вътрешният министър от първото и второто служебно правителство на комунистическата мутра Радев...!!!
  • 87 Въпросът

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "Рашков респект":

    Въпросът не е дали Кирил Петков и Асен Василев ще спечелят изборите!
    Основният въпрос е дали ПП ще променят избирателният закон!
    Дали ще върнат отново държавата на гражданите,
    както повелява Конституцията на РБ!

    А чрез прага на преференции и избираемите места,
    лидерите на партиите
    практически си присвояват народният суверенитет!
    Чрез противоконститучионният избирателен закон!

    Независимо кой е победителят,
    честни ли са изборите,
    след като са незаконни?

    Коментиран от #88

  • 88 Отговор

    14 2 Отговор

    До коментар #87 от "Въпросът":

    Докато Гешев е главен прокурор,
    нито Борисов ще бъде съден за деянията му,
    нито ще има конституционно съобразни избори!
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 РАШКО ПРОСТАШКО

    10 12 Отговор
    Е долно гадно пиянде с крадени имоти .как едно заптие има 19 имота.
  • 91 Onq bez konq

    19 2 Отговор
    Добът ден, Гробария, която не се страхува! Със Сикаджийски крем за бръснене, със СеДеСарски син костюм. И сапунката в неделя по телевизията. Добър ден Гробария с дългото кафе, с новите кюлчета злато в първото чекмедже! Добър ден Гробария! Добър ден Мария, с очи, изпълнени с тъга! Добър ден ГОСПОД ГЕШЕВ! Знаеш ли че и аз съм тук❔
  • 92 РАШКОВ, НЕ БОЙ СЕ

    7 17 Отговор
    Търси си мастити адвокати.......другарю
  • 93 Гост

    8 14 Отговор
    Присмял се пропаднал алкохолик на пропаднал политик.
  • 94 НЗС ВЛАСТ

    14 4 Отговор
    Крадеца вика "дръжте крадеца". Буда, самозвания "генерал, мутрата с измислен черен кола, безпардонния нарушител на всички правила и закони, целуващия дипломати и танцуващ със сабя мало умник продължава да се води от още по мало умни лизачи и помощници. Ами вкарайте ги барабар с него в затвора, белким се миряса малко.
  • 95 ГЛАС НАРОДЕН

    10 13 Отговор
    По пропаднал от Рашков политик с връзки с мафията няма.
  • 96 незнайко

    6 12 Отговор
    Бойко Рашков голям го вади, но не казва кой е зад гърба му и му дърпа конците !!! Откъде изникна той ??? Да казваш нещо което си чул на входа на жилището си като истина е нелепо .
  • 97 БСП най крадливата партия

    5 8 Отговор
    Дамаджан му убиват обувките след тия лъжи и знае че е нагазил в тинята и ще се удави много скоро.
  • 98 КАКВО МУ СЕ КЕФИТЕ НА ТОЯ

    4 9 Отговор
    Народа го кръщава с клетви за близки роднини. Скоро и прокоратурата ще го подкара няма жал за гадовете от ДС
  • 99 Onq bez konq38

    9 6 Отговор
    Имам чувството, че само един човк, но с много никове плюе по Рашков🐭 Предлагам, този който плюе Рашков, да ми сложи няколко минуса, а който вврва на Рашков- да постави➕‼️🎠

    Коментиран от #101

  • 100 Поли

    3 0 Отговор

    До коментар #46 от "гост":

    Спрете се, глупостите ви нямат край. И вие сте като рашко дамаджаната
  • 101 Предпоследния Софиянец

    1 0 Отговор

    До коментар #99 от "Onq bez konq38":

    Не плюя Рашков (но ти дадох - )той си е прецедател на народния съд, ок, но от него очаквам доказателства,а не съчинения от!!!! А ти провери тази информация!!!! Дали Бойко Рашков е ОСЪДЕН да няма право да работи с квалифицирана информация!!!!! Може да ме подкрепиш с 100 минуса😂
  • 102 www

    1 0 Отговор
    Дамаджанкьо и зеления чорап в ,,ЗАНДАНА,,
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол