Last news in Fakti

11 Ноември, 2021 19:19 2 998 58

Петър Москов: „Промяната“ на Радев е вкарване на БСП във властта и реабилитация на ДС

  • петър москов-
  • румен радев-
  • избори-
  • бсп

България остро се нуждае от силна десница. Само дясното управление дава истински и трайни решения на проблемите на гражданите. Левите решения водят само до кризи и бедност

Петър Москов: „Промяната“ на Радев е вкарване на БСП във властта и реабилитация на ДС - 1
Снимка: БГНЕС

Промяната на Румен Радев и неговите партии е лъжа. Следващият парламент няма да промени нищо за българските граждани. Остават да ни управляват същите леви либерали, които обслужват интересите на същото задкулисие. Няма да изчезне огромната корупция, няма да се повишат доходите, няма да се повиши качеството на живот, няма да се модернизира образованието, няма да се промени здравната система. Ще продължават да крадат парите на данъкоплатците по същия начин, както и досега, само че вече няма да го правят ГЕРБ и коалиция, а БСП и коалиция. Това заяви Петър Москов от Национално обединение на десницата, съобщиха от пресцентъра на коалицията

Единствената „промяна“, която постигна Радев е изваждането на БСП от изолация и вкарването ѝ във властта през задния двор. Цялата „битка срещу статуквото“ приключи с вкарването на БСП в управлението. Това вече обещаха и Демократична България и партиите на Румен Радев. Целта на цялата „промяна“ се оказа замяната на продукта на комунистите и ДС, който ни управляваше досега - Борисов и ГЕРБ, със самия оригинал - БСП.

БСП е партията, която 32 години пречи в България да се случи истинската демокрация, не допуска да се развие свободна икономика, убива конкуренцията с корупция, държи ни в енергийна зависимост от Русия, а менторите и върхушката ѝ забогатява от нашите данъци.

Всяка промяна, която може да доведе БСП е само към още по-лошо - още по-корумпирано управление, още по-слаба икономика и още по-беден живот.

За да се случи истинската промяна в България е нужно лустрация или български закон „Mагнитски”. Той не е обърнат към миналото, а ще реши най-тежките проблеми на България в днешния ден - огромната корупция, зависимата политическа и съдебна власт, ограбването на парите на данъкоплатците, задушаване на бизнеса и икономика. Всички тези проблеми се дължат на мощното икономическо влияние на бившата номенклатура на БКП и служители на ДС. Лустрацията ще въведе 10-годишна забрана за достъп до публичните пари на тези хора и техните фирми, които в момента крадат парите ни с фалшиви конкурси за обществени поръчки. Това са хората, които преди години прибраха парите на държавата в прословутите „куфарчета”. Докато не прекъснем управлението на тези хора от сенките, животът ни няма да се промени. Всичко друго е лъжа и го виждаме вече 32 години. Цялата икономическа сила е в техни ръце, каквото и да правим, в крайна сметка, парите ни, нашите данъци отиват в техните ръце. През икономическата си мощ те допускат в управлението само удобни, зависими политици. България е единствената държава в ЕС, която не проведе лустрация и в резултат продължава да ни управлява старата комунистическа върхушка и нейните наследници. А Румен Радев използва Инициативния си комитет, за да реабилитира публично и членовете на репресивния апарат на тоталитаризма - Държавна сигурност.

Най-важното решение за България в момента е приемането на закон, който да изолира „хората от сенките” от достъп до държавните пари и публично влияние. Докато не го направим, тези хора няма да допуснат управление, което да спре кражбите им, да освободи икономиката и бизнеса и да създаде проспериращи и независими граждани. Без български закон „Магнитски”, обществото ни ще продължи да се върти в омагьосания кръг на „няма ляво, няма дясно” и да е най-бедно, най-болно и най-стресирано, в ЕС.

От 1944 г. в България няма десница. Вече близо 80 години българската политика куца само на ляв крак. Опитите от 1990 г. да се създаде силно дясно движение бяха овладени от комунистите и не проведоха лустрация, не установиха истински свободна и конкурентна среда за икономиката, не реформираха социалния модел, така че да не краде от работещите, за да издържа неграмотни и безработни малцинства.

България остро се нуждае от силна десница. Само дясното управление дава истински и трайни решения на проблемите на гражданите. Левите решения водят само до кризи и бедност.

Дясното решение срещу скока на цените на тока, например е само в три стъпки, но няма да го приложи нито една от всичките леви и леберални партии в следващия парламент. Първа стъпка, обявяване на едногодишен мораториум върху политически данък „въглеродни емисии“. Това веднага ще свали цената на тока с 60%. Втора стъпка, отлагане на затварянето на Маришките топлоцентрали до 2050 г. Трета стъпка, изграждане на собствени възобновяеми източници, които да ни дадат възможност за производство на евтина електроенергия, независима от цените на руския газ. Това е каскадата „Горна Арда“, хидроенергийните комплекси Никопол-Турну Мъгуреле и пускане в експлоатация на газопровода Стара Загора - Комотини, с който да внасяме по-евтин газ от Азербайджан.

Нито една от всички леви и либерални партии обаче не предлага това единствено правилно за българската икономика решение, защото всички те са обвързани или с европейската либерална левица или защитават газовите интереси на Кремъл и се стремят да увеличават все повече зависимостта ни от Русия.

Излизане от Ковид кризата също може да бъде постигнато само от истинската десница. Всяка криза може да бъде управлявана само с десни решения. Левите я превръщат в хаос, а след това в „национално бедствие“, както сам призна министър Стойчо Кацаров. А стъпките за край на тази криза, които предлага Национално обединение на десницата са три:

Първа стъпка - Държавата мобилизира лекари и специалисти срещу добро заплащане и до края на годината провежда масирана информационна кампания във всички населени места на страната. Целта е да достигне до всички рискови групи и най-вече хора с хронични заболявания и възрастни. Когато им бъде обяснено всичко за ваксините и за техните заболявания и притеснения, ще сме сигурни, че те вече могат да вземат напълно информирано и отговорно решение. За тези, които решат да се ваксинират държавата трябва да осигури лесен достъп до ваксини и в най-малките населени места, където най-често живеят възрастни хора от най-рисковите групи. Целият този процес може да приключи до края на годината.

Втора стъпка - След като в резултат на масираната информационна и ваксинационна кампания процентът на имунизирани българи се е покачил, без да се заблуждаваме, че той може да достигне 80 - 90%, тази възможност у нас отдавна беше пропиляна, държавата слага край на всички административни ограничения и обществото се връща към нормалния начин на живот. Тези, които са ваксинирани, вече не носят отговорност да пазят неваксинираните, а тези които са взели решение да не се ваксинират не очакват от околните да ги пазят с допълнителни мерки.

Трета стъпка - Държавата задължава всички болници за активно лечение, които работят с НЗОК и се издържат със здравните осигуровки на българските граждани да приемат и да лекуват пациенти с Ковид, а не както е сега. Линейките да обикалят с часове, а 2/3 от болниците да отказват да приемат ковид болни.

Тези три стъпки ще позволят всички отново да заживеем заедно без да се мразим и да се обвиняваме взаимно, икономиката да заработи и да спрем спиралата на обедняване на цялото общество, учебният процес на учениците да се нормализира, а болничната система да обслужва болните без да броим заетите легла всяка сутрин по медиите.


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 57 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мдда

    79 13 Отговор
    To вие сте ДС-то пауне... погледни си мутрата
  • 2 Столичанин

    78 10 Отговор
    тая подлога пак се раздрънка
  • 3 JEFF

    83 10 Отговор
    Москов даде ли обяснение за ваксините с изтекъл срок , които вкара от Турция? При това ваксини за деца . А пръстовите отпечатъци ?
  • 4 Киро Жарта

    70 9 Отговор
    Тежък наркоман...
  • 5 НАТО ВЕЦ

    12 51 Отговор
    Той Радев вкара БСП в трета глуха. Промоутъра на Дърдорко и Кокорко.
  • 6 Гост

    77 6 Отговор
    ПЕПКА,КАК ВЪРВЯТ КАРТИТЕ С БАЦЕ В БАНКЯ.......................ОЩЕ ЛИ ТИ СЕ СМЕЕ НА ТЪПИТЕ ВИЦОВЕ НА ШУТ.....ТИ КАКЪВ ПРОДАЖЕН СМЕШНИК СИ.....

    Коментиран от #33

  • 7 Сюн 🌟

    21 32 Отговор
    Продължаваме промяната. ВЪН БСП, ГЕРБ, ДПС!
  • 8 Саша

    69 6 Отговор
    Този наркоман беше министър от кабинет на Борисов!
  • 9 Помак

    41 6 Отговор
    Е ко пречи а брат... Штом прасе, тиква, каскет, вмро можат да крадат мелиярди и да грабят, нека сега додат Бсп и Дс... Може дастане по добре
  • 10 ужас

    53 8 Отговор
    Тоз вместо до сега да е от три год. в затвора ,пак иска да краде !
  • 11 Hoho Boho

    42 9 Отговор
    Тоя говори повече простотии от Борисоф..
    което е много трудно за постигане,
    но господинът се справя много добре, за което го поздравява
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 пешо

    41 7 Отговор
    шмъркай си белото и не се обаждай
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Жан Клод ( с двата ножа)

    48 6 Отговор
    От как се помня все комунистите са му виновни!
  • 16 Перо

    45 8 Отговор
    Тоя трябваше да е в затвора,след аферата с турските ваксини!
  • 17 2944

    42 6 Отговор
    Много се натъжавам когато виждам хора употребени, защото те приключват само по един начин. Сами и в забрава...
  • 18 Софиянеца

    34 4 Отговор
    Наркотиците не прощават Москов!
  • 19 факт

    28 4 Отговор
    заедно с дс !а ти от коя пътечка си !?белата!?
  • 20 пациент

    25 4 Отговор
    тоя пак се е нашмъркал! такива требва да се озаптяват овреме, да не замърсяват ефира с дивотиите си.
  • 21 Пешо

    25 4 Отговор
    Ма баш ти повервах, я питай твоя авер цокан цоканов баща му на кого беше шофьорче?
  • 22 Абе не

    26 5 Отговор
    ви писна от простотии и глупости! Жадни за власт калинки!
  • 23 протестър

    25 5 Отговор
    Този е готов за вицепрезидент на Луна.

    Коментиран от #35

  • 24 Орел

    22 6 Отговор
    И този разбирач се изходи по всички въпроси.
  • 25 В.В.П.

    26 8 Отговор
    Това е гадно мекере!.И луд ,на туй отгоре!!Къв ,десен си ти бе??.Дрислю.
  • 26 Мда

    18 7 Отговор
    Герб (и не само) пристрастен субект, даже не знае какво говори...
  • 27 Силна десница

    21 8 Отговор
    зашлевена по грозната ваксинирана ти герберастка мутра! Всичките сте озверели за власт пребоядисали комунисти - зелени, червени, сини, пембени!Заради "добронамерени десници" и "левици" сме я докарали до дъното и няма изгледи България да се превърне в нормална държава за народа си!
  • 28 Братчет

    19 5 Отговор
    Пепи, аре фащайте се под ръка с Цвък и изчезвайте някъде из горите тилилейски! Напразно се явявате на тия избори! Само разводнявате гласовете и увеличавате разходите за провеждане на изборите! Излишни сте, негодни те, ненужни сте!
  • 29 70037

    23 6 Отговор
    Бай Петре свършиха ли ти парите от далаверата с ваксините или просто Боко Тиквата те натири да ни лъжеш нали все пак му беше патерица няколко години! Бай Петре тези празни и кухи приказки вървяха преди 20 г. и повече сега си демоде, да те няма пропаднал ГЕРБЕРСКИ крадец!
  • 30 Display

    15 6 Отговор
    Знаеш ли какво значи ДС, бе каун, сега за държава ли говорим или за сигурност.........
  • 31 бай Даньо

    7 9 Отговор
    Москов прочети коментарите тук и престани да се притесняваш за България тя е обречена с тоя "народ" и то не от началото на демокрацията или от 44-та ами отдавана отдавана само тия процеси са дълги и мъчителни ...
  • 32 ВИФ Випонд

    16 4 Отговор
    Москов гледа като ваксинирано куче! Щом се събра с Цв. Цв. разбрахме и той кой е. Каквито са приятелите ти-такъв си и ти!
  • 33 И как жалък събираше подписи

    14 5 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    по улиците и хората се смееха...
    Няма реална самооценка, но народът помни всичките му гафове...
  • 34 И теб

    14 5 Отговор
    те видяхме,ненормал.ик
  • 35 Кой е по по най

    9 4 Отговор

    До коментар #23 от "протестър":

    Тия двамата ще се изтепат!
  • 36 Фаро

    9 3 Отговор
    Е има ли други в тоя парламент освен трупове на ДС,синове и дъщери на партията и техните охранители?Какви десници тук няма никаква левица нито десница всичко е от крадец и нагоре
  • 37 ЕДНО

    11 7 Отговор
    МЪД КО , ЩО НЕ СИ ЗАТВОРИШ МИРИЗЛИ ВАТА ЧОВКА , ЩОТО ПОМНИМ КОЙ СИ ПУШЕШЕ ПУРИТЕ С ТИКВЕТО , И КОЙ НАПРАВИ ДАЛАВЕРАТА С ТУРСКИТЕ ВАКСИНИ , И КОЙ Е В КОЛАБОРАЦИЯ СЕГА С КАУНЯ .....И ЗА КАКВО ......АЙДЕ МАРШ ...!!!
  • 38 Секуритате

    15 5 Отговор
    На този човек няма ли кой да му каже че има проблем със себе си.Антикомунизма остана в историята преди 30 години когато Сдс ни излъга.Този не разбрал че светът се развива.дали жена му ще гласува за него?
  • 39 ПЕПИ

    4 4 Отговор
    БОЛЕН ЛИ СИ ЛЕТЕЛИ В СРАМ НЕ ЧОВЕК
  • 40 „РАЙСКИ ГАЗ ”В АДА😁😈

    6 7 Отговор
    ТОЯ ПЪТ АНЕСТЕЗИЯТА Е ПРАВ ,РАДВСКИЙ ПРЕЗ „ЗАДНИЯ ВХОД” НИ Я ВКАРА БЕСЕПЕ ХАК ДА НИ Е😬
  • 41 Кекуритате

    9 5 Отговор
    Този пие ли хапчета? Никой не може да му вярва.Искам да видя поне един човек който е нормален и гласува за този
  • 42 АНИ

    12 5 Отговор
    Чуда се Москов,коя майка те е раждала и не се ли срамува от тебе.Сигурно много съжалява ,че те е родила.
  • 43 Хайде пак

    4 10 Отговор
    глупости.Не виждаш ли,че Нинова е в тайна сделка с ГЕРБ и ДПС.И заедно оплюват Радев
  • 44 достойнство

    8 7 Отговор
    АБСОЛЮТНО ТОЧНО ПОДНЕСЕНИ ФАКТИ.ВСИЧКИ УСИЛИЯ ПОСЛЕДНИТЕ 30Аг.СА НАСОЧЕНИ КЪМ ТОВА БКП/БСП/ ДА БЪДЕ ДА БЪДЕ ИЗПРАНА ПОЧИСТЕНА И ИЗГЛАДЕНА ИПРЕДСТАВЕНА КАТО ПРОМЯНА НАЙ-ВЕЧЕ НА МЛАДИТЕ КОИТО НЯМАТ СПОМЕНИ ЗА НЕЙНАТА 40г.ДИКТАТУРА И ФИГУРАНТА -НЕАНДЕРТАЛЕЦ Е ОСНОВНИЯТ ИНСТРУМЕНТ.В Б-Я БЯХА СЪЗДАДЕНИ НАД 150 ПАРТИИ КОНТРОЛИРАНИ ОТ БКП И ДС И ТЕ НИКОГА НЯМА ДА ДОПУСНАТ ДА СЕ СЪЗДАДЕ НЕКОНТРОЛИРАНА ОТ ТЯХ ПАРТИЯ.СИГУРНО ВСЕКИ ОТ ЯАС СЕ Е ЗБЛЪСКВАЛ С ПОВЕДЕНИЕТО НА АДМИНИСТРАЦИЯТА КОГАТО СТАВА ВЪПРОС ЗА ЧОВЕК ОТ НЯКОЯ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ФАМИЛИИ И ТЕХНИЯ ОБСЛУЖВАЩ ПЕРСОНАЛ И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ.ЛУСТРАЦИЯТА Е ЕДИНСТВЕНИЯ ШАНС Б-Я НЯКОГА ДА СЕ ОПРАВИ БЕЗ ТОВА НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ.
  • 45 Българин

    12 7 Отговор
    По-добре комунистите и ДС, които работеха за България, отколкото турско-щатски ибрици, които ни говорят за демокрация , а свлякоха държавата до дъното във всички класации.!
  • 46 До Москов

    4 4 Отговор
    Ами обединете се десните партии! Какво чакате! Не може да стават циркове сега пак след изборите! А най-голямата пародия ще е, ако се състави правителство, в което заедно ще бъдат ДБ и БСП! Не мога да го проумея, как е възможно демократична партия да се обедини с левица!
  • 47 Ойой

    9 5 Отговор
    Ти от кое бунище изплува бе червей гнусен?!?
  • 48 Прав е

    3 6 Отговор
    Прав е Москов, Уволняват те от работа ако не си ваксиниран, принудителни ваксини и прочее...
    80% от партиите имат господари зад границата, за главните теми , отнемане на правата ни чрез ковид, цифровизация, и еко терор са на също мнение, какво значение дали е крал пачки или не, всички който участват в НСР са престъпници, тук говорим за геноцид, депопулация...
    Има три партии, който прокуратурата постоянно преследва, случайно или не та са срещу ковид терора: Възраждане с Мангъров, АТАКА и Русофили за България.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Късо

    2 3 Отговор
    Дъвка. ДС. Сега тези от ДС са пъргави 95 тодишни чъжаги, агодарение на нещо найно ЕВМЖ (ексир за вечна младост и живот). Обосноваво подробво в коментар 49
  • 51 възпитан

    8 2 Отговор
    Защо не си в ЗАТВОР бе БОК--К даде ваксини за смокини КРАДЛИВА МЪ---СИ ИД--
  • 52 178906

    6 1 Отговор
    ТОЗ КОЙ БЕШЕ
    ДЕТО НИ ВАКСИНИРА ОТ ТУРЦИЯ
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Мда

    1 4 Отговор
    Много точно казано ! Радев за нещо повече просто няма акъл !
  • 55 Йонко Пенев

    1 2 Отговор
    Най после да чуем гласа на истината.БСП и ДС се опитват отнова да влезат във властта ,но няма да го бъде
  • 56 Анонимен

    1 1 Отговор
    Москов и Цветанов планирано са напуснали герб
  • 57 Иван

    1 1 Отговор
    Колко гласа ще имат Шмъркан и Цвъки?
  • 58 кръговрат

    1 1 Отговор
    еха, убиецът на стотици невръстни български деца се появи, а всъщност мястото му е в презподнята
    не сме забравили,как имунизирахте дечица с негодни и опасни ваксини бебетата и няма да забравим, ще играем хоро на гробовете ви като получите божието възмездие, а ТО НЯМА ДА ВИ ПОДМИНЕ,БОГ БАВИ, НО НЕ ЗАБРАВЯ
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове