Last news in Fakti

2 Септември, 2011 19:30 1 035 0

Предизборен клип разкри Росен Плевнелиев

  • софия-
  • избори 2011-
  • кандидат за президент от герб

Една ревностно пазена политическа тайна е на път да бъде разкрита. По-малко от два дни преди премиерът Бойко Борисов и председателят на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов да обявят кой е кандидатът на управляващата партия, bTV научи, че през последните два Росен Плевнелиев вече снима предизборен клип, съобщи телевизията.

Пред знакови места в София беше забелязван отдавна спряганият за кандидат за поста регионален министър. В сряда около 20.00 часа той беше видян от наши зрители пред „Александър Невски” и Народното събрание. На следващия ден пред Министерството на икономиката и на Околовръстния път.

Вчера между 18.30 и 19.00 часа Плевнелиев пристига в Бизнес парка в „Младост”, придружен от снимачен екип, но не от репортери. Това разказва Георги Мойсейски, който по същото време се разхожда в парка край езерото. Министърът дори разговарял с хората на теми, далеч от поверения му ресор в настоящия кабинет.

Евентуалният кандидат за президент се разходил по двете мостчета, където заснели няколко дубъла. Дама, която пожела да скрием лицето й, ясно чула какво точно е казал той:

„Минах покрай него. Само каза: „Кандидатирам се за президент, защото...” И си заминах, не ме интересуваше”.

В качеството си на строителен министър вчера Росен Плевнелиев направи първа копка на пътя за Юндола. Новите пътища в района, според него и премиера, ще доведат повече туристи от Гърция и Турция. Плевнелиев обаче запази пълно мълчание по темата президентски избори.

bTV научи, че заснемането на клипа за кандидат-президент вече е приключило. Започват снимките на предизборен клип за кандидата за кмет на София. Този път без изненади - вече е ясно, че той ще бъде Йорданка Фандъкова.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА