18 Ноември, 2021 06:31 7 333 29

Ренета Инджова: Бъдещата конфигурация няма да ни изведе от кризата

  • ренета инджова-
  • правителство-
  • управление-
  • криза-
  • избори

Радваме се на нещо, което не сме имали, смята бившият служебен премиер

Ренета Инджова: Бъдещата конфигурация няма да ни изведе от кризата - 1
Снимка: БГНЕС

Държавата ще се превърне в територия за аутсорсване. Това каза в интервю за предаването „Това е България“ на Радио „Фокус“ Ренета Инджова, служебен премиер на 84-то правителство на България. Според нея сега страшното не идва като страшно, а като забавно.

"Имаме възможността да се радваме на нещо, което досега не сме имали. Каквото и да ни се случи, ние ще бъдем лъчезарни, усмихнати, радостни. Това е новата победа на времето. Сега избираме нашите управници по това как изглеждат, колко се усмихват, колко са диалогични. Котките в чувала ще ги разберем, както винаги, по български - след време, но ние така избираме. Сега не е важно да се ловят мишки, а да се осъществява рекет по отношение на институциите, които по закон би трябвало да хващат престъпници. Но понеже не ги хващат, ние само ще казваме, че е важно да бъдат сменени," коментира тя.

"От друга страна всички останали империи, на които ние сме в множествена протекторална зависимост, те също ще си вземат, каквото имат. Важното е ние да сме в продължение на промяната, да сме диалогични, да каним всички на масата. Не трябва да сме толкоз нещастни, че капитализмът приключи. Той приключи в класическия му вид, но сега ще се развива в ол инклузив вид. Всички ще станат капиталисти. Така ще променим партиите, ще им свалим ръководителите, ще вземем онези, които са съгласни да участват в колективния капитализъм, който ще прави нашето правителство", обясни Инджова.

След изборите имаме конфигурация, която няма да доведе до излизане от политическата, конституционната, държавническата криза, в която се намираме, допълни Ренета Инджова.


Бел.ред.
Първите по смъртност в света са последни по избирателна активност.
Ние, българите.
Наистина ли не ни пука как ще продължим напред?!
Ще оставим ли твърдите партийни ядра на статуквото и гласовете от съседна страна да решат и тези избори?!
Да излезем в неделя и да гласуваме масово!


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 53 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тая

    21 47 Отговор
    Па била два месеца премиер и много знае

    Коментиран от #11, #16

  • 2 хаберих

    65 8 Отговор
    Следващите бюлетини ще се търкат с монета. И няма да избираме, а ще е каквото ни се падне.
  • 3 РЕАЛИСТ

    47 75 Отговор
    Радев е " врагът с партиен билет". В други времена знаете, как са свършвали такива. Сега можем само да кажем" Нито глас за предателя Радев"

    Коментиран от #14

  • 4 Българка

    66 20 Отговор
    Както винаги точна, браво за коментара!
  • 5 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    47 16 Отговор
    За да се излезе от кризата...Като първо условие е да се намали рязко раздутия държавен апарат и едновременно да се осъди модела Толуп!А,двете неща са несъвместими едно с друго...ситуацията за държава бг е предсмъртна агония....Готова е за Ердоган или англосаксонците....За да бъде доунищожена и трябва Ескалация.....От това,което виждам в последно време Туркие ке ни лапне пак.Благодарете на политиците си!
  • 6 бушприт

    31 4 Отговор
    ТИ! Изяде ли си разписката?
    “Не си ти, когато си гладен”
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 зеленчук

    38 12 Отговор
    Яжте асфалт,хартия,кашони,каквото намерите по улиците! Баце в парламента ще ви го препоръча пак.
  • 9 Корекция

    37 6 Отговор
    Не може всички да участват в " колективния капитализъм", Но виж , всички могат да участват в задаващия се "глобален комунизъм"...!!!
  • 10 Gazoo

    55 36 Отговор
    С разкритията си като министри Кирил и Асен доказаха, че ще работят за просперираща България. Старите политици, вкл. Ренета, не направиха нищо в тая посока. Създадоха политическа класа, оплетена в зависимости и корупция. Всички идваха голи и боси и излязоха ултрабогати от политиката, без да помислят за населението. Тези мастити политически тулупи създадоха уроди като Борисов. И срутиха страната...

    Коментиран от #19

  • 11 Светнат

    53 15 Отговор

    До коментар #1 от "Тая":

    В дълбока грешка си.
    Рядко интелигентна жена и не цепи басма никому.

    Коментиран от #25

  • 12 Иван Грозни

    23 18 Отговор
    Винаги ще се намери някой да мъдрува. Ами кой да ни оправи държавата! Господ ли! Той беше вече българин и отдавна не е. Стига вече приказки! Хората показаха как ще се работи и си заслужиха доверието.

    Коментиран от #27

  • 13 Гост

    25 12 Отговор
    Щом и кака Ренка между две ракии е видяла и разбрала реалната истина,значи всички вече се досещат,какво са ни приготвили.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Много ме

    22 11 Отговор
    Дразнят хора които само критикуват без да предлагат решение! За кого тогава трябваше да гласуваме....Слави се издъни...за копейки ли!!!

    Коментиран от #18

  • 16 Тази

    31 5 Отговор

    До коментар #1 от "Тая":

    за три месеца изчисти оборите и затова я извадиха от "употреба". Много е неудобна...
  • 17 Абе

    12 6 Отговор
    Ти помниш ли ка на оправихте с Желю? След тебе доди пътнико Виден пътнико Оф. Защо ли?
  • 18 Анонимен

    21 3 Отговор

    До коментар #15 от "Много ме":

    Не се притеснявай, ако с тия не стане работата, а тя няма да стане, ще ни посочат нови още по почетни и можещи.
  • 19 Съгласен

    41 1 Отговор

    До коментар #10 от "Gazoo":

    съм с теб, но защо включващ и Ренета? Та тя продължава да си живее в панелката в кв. Хаджи Димитър...Беше може би единствена, която беше на протестите през цялото време. Като умна и интелигентна жена е разбрала, че всички се страхуват от нея и че няма да я допуснат отново да "пречи". Огледай се и ще видиш колко хора като нея се допускат да вземат решения
  • 20 Тор

    3 17 Отговор
    Това на колко водки е казала?

    Коментиран от #22

  • 21 н. вълчев

    7 1 Отговор
    Конфигурация базиране на "Западни" модели, е обречена в Зародиш! Не може да успееш в дългосрочен план, ако залагаш на егоизма, манипулацията и противопоставянето!?
  • 22 Пор

    16 0 Отговор

    До коментар #20 от "Тор":

    абе водки, колко водки? Дай да видим ти без водки какво можеш и какво си направил...Даже не знаеш кога е по-добре да мълчиш, а това е притеснително.
  • 23 Виденов

    14 11 Отговор
    Канадеца е новият Жан Виденов. Слабичък е.
  • 24 Юлия Банкова

    5 5 Отговор
    Госпожо Инджова, ако българите не се движат със Светлината, ще загинат! Това което не може човек, го може Бог!!Време е българинът да се обърне към висшите сили! До тук, старият опит, старите програми ни водят с устрем на долу..Всеки разумен човек търси Доброто! Нека приемем промяната! Стъпка по стъпка с помощта на Висшия свят ще стъпим на правилния път, за да оцелее българинът! Успех, търпение и Вяра в Истината!!В Бог!!

    Коментиран от #26, #28

  • 25 ПРИПОМНЯНЕ

    3 12 Отговор

    До коментар #11 от "Светнат":

    Мнoгo злoбнa лeлкa...Когато беше служебен премиер, прeд нeйнитe oчи, чeнгeтaтa пoмляхa oт бoй прoтecтирaщитe в Caпaрeвa бaня прoтив глупaвo вoдoхвaщaнe, кoeтo тaкa и нe ce рeaлизирa.
  • 26 Госпожо

    3 4 Отговор

    До коментар #24 от "Юлия Банкова":

    Какво означава според Вас Висшият свят ? Какво означава Вяра в Истината? БОГ?
    Създателят на видимия и невидим свят Бог, изпрати своя Единороден Син - Исус Христос, да бъде разпнат на кръста заради нашите грехове, та всеки, който повярва в Него да се спаси за вечен живот. Няма спасение без ПОКАЯНИЕ за ГРЕХОВЕТЕ и ОЧИСТВАНЕ ЗА НОВ ЖИВОТ, следвайки заветите на Христос. Затова се наричаме християни.
    "Аз съм ПЪТЯТ, ИСТИНАТА И ЖИВОТА" каза Исус Христос на учениците си.
    Това е спасителната ПРОМЯНА ! За всеки от нас и за България !
  • 27 Питам

    5 2 Отговор

    До коментар #12 от "Иван Грозни":

    С какво доказаха, и заслужиха с това че са лъжци, или с това че оставиха такава каша след тях или може би ти харесва да газят конституцията, или недаи си боже няма да заеме откъде сме тръгнали и през какво сме преминали, визирам Македония ще останем без нищо
  • 28 Абе

    2 2 Отговор

    До коментар #24 от "Юлия Банкова":

    какъв е този коктейл от висши сили, светлини и мъглявини...
  • 29 1111

    7 0 Отговор
    Хора Ренета Инджова е била служебен министър председател знае много повече и кой какви интереси иска да налага в държавата така че мислете какво пиши и казва недейте да очаквате голяма промяна защото видяхме Демократична България какво говорише след което подаде щафетата на Татяна Дончева и Мая Манолова и обърнаха палачинката дори се изцепи,че Има Такъв Народ били дългата ръка на ДПС е ми сега защо иска да управляват държавата с ИТН задайте си този въпрос но ако няма достатъчно от властта за кръга на Иво Прокопиев веднага ще ги обявата за дългата ръка на ГЕРБ те са опитни интриганти и те са от началото на прехода като се започне още от Иван Костов смениха си много пъти имената на партията но парите са в едни и същи лица които държат много медии в държавата и могат да ни манипулират по всякакъв начин затова мислете тук става въпрос за много милиарди а и БСП искат от парите опозицията която е в БСП сега трябва да продължи и да вземе по голямо парче от властта защото Бойко Борисов им даваше достатъчно за да има разделение в БСП и какво сега ще се откажат и ще подкрепят само е така в името на народа и защото КИРИЛ и АСЕН са много открити и са усмихнати и умни и красиви и образовани това са думи само за наивници така,че мислете и слушайте и гледайте и тогава решавайте какво да правите а не само да говорят общи неща и да обещават
    това е истината
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове