Last news in Fakti

7 Декември, 2021 05:54 17 016 74

Ваня Григорова: Асен Василев лъже за съкращенията на чиновници

  • ваня григорова-
  • кт подкрепа-
  • асен василев-
  • съкращения-
  • държавна администрация-
  • чиновници

Освобождаването на 30 хиляди човека от държавната администрация е невъзможно за изпълнение, смята икономическият съветник към КТ „Подкрепа“

Ваня Григорова: Асен Василев лъже за съкращенията на чиновници - 1
Снимка: БГНЕС

Обявеното намерение за съкращение на 30 хиляди души от държавната администрация от Асен Василев от "Продължаваме промяната" е невъзможно за изпълнение.

Това коментира пред БНР икономическият съветник към КТ „Подкрепа“ Ваня Григорова. По думите ѝ всъщност има недостиг на кадри в администрацията, като даде пример, че 400 трудови инспектори следят за изрядността на над 400 хил. фирми в страната.

"Г-н Василев лъже, че ще се съкратят 30 хил. души, просто защото не може. Не може да се увеличават броя на министерствата и да се намалява администрацията. Лъжа е, че 30 хил. души са 15% от администрацията. Това означава, че трябва да наброява 200 хил. души. Заетите щатни бройки в администрацията за 2020 г. са 131 463 и това е както на национално ниво държавна администрация, така и в общинските власти, т.е не може да направи това съкращение, което анонсира", каза Ваня Григорова.

Тя обясни, че тези намерения ще бъдат обсъдени с членовете на съответните синдикати и ако те изразят намерния за протести, ще ги подкрепят.

Според Ваня Григорова има по-належащи проблеми за администрацията, като нуждата от промени в заплащането, начина на атестацията на държавните служители и др.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 84 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ФИЛИП ЕЙДЖИ

    155 29 Отговор
    тази кой я е упълномощил да говори от името на държавната администрация!?да каже колко члена има нейната организация!?и съкращения ще има на назначени от предишната администрация както е в сащ, нова власт нова администрация!!!

    Коментиран от #8, #29

  • 2 Изпипано

    63 44 Отговор
    Лъжат разбирасе по схема на ГЕРБ
  • 3 Ваня, Ваня

    68 31 Отговор
    Ваня не беше ли бивш мин., или зам. министър на образованието?
    Ваня, Вие научихте ли географската граница на Европа и Азия?
    А сега истината, чрез наложените най-вероятно на Радев ПП от САЩ, се реанимират олигархични кръгове ДПС, НДСВ, БСП-хратутници на Сорос-за които България не съществува, офшорките им са по-важни. Когато се налага ВАСАЛИТЕ-България да приеме непопулярни мерки, идват хратутниците на СОРОС. Кунева-Промова-унишожителни преговори ЕС, Соломон Паси-НАТО.
    Цели на ПП:Унищожаване БГ лев,Прием ЕВРО$БЕЗ РЕФЕРЕНДУМ, УНИЩОЖАВАНЕ БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВНА ЕНЕРГЕТИКА,ПРИЗНАВАНЕ МАКЕДОНИЯ, 5 милиарда за нови ф16-заеми САЩ-лихвата ще я плащат вниците,
    ПОДГОТОВКА за активно участие на БГ сили срещу Русия-локални конфликти.
    ИСТАНБУЛСКА КОНВЕНЦИЯ-прокарана чрез приложения ПЛАН ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ.
    ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ$СЕРБЕЗОВА.
    Хора БДЕТЕ. НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ СЕРБЕЗОВА ДА СТАВА МИНИСТЪР ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ.
    ПРЕДЛОЖЕТЕ ДОЦЕНТ КИРИЛОВ, има морални качества, освен добър професионалист.
    Има ли Лорер ДВОЙНО ГРАЖДАНСТВО.
    ПАК ЛИ ЩЕ СЕ НАРУШАВА КОНСТИТУЦИЯТА от ХРАНТУТНИЦИТЕ НА СОРОС ПП.

    Коментиран от #11, #40

  • 4 НИЕ ТВА СИ ГО ЗНАЕМ

    54 100 Отговор
    И..КОНСТИТУЦИОННИЯТ СЪД ГО ПОТВЪРДИ- ТИЯ ФАТМАШКИТЕ МЕНТЕТА СА...ЛЪЖЦИ!!
    КИКО НЕЖНИЯ, АСАНЧО ОЧИТЕ И ЦЕЛАТА ЧЕРВЕНА КОМ-ФАТМАШКА ДС-МАФИЯ
  • 5 Миризлив пор

    87 6 Отговор
    Последните, които обещаха съкращаване на администрацията наистина съкратиха неудобни и назначени от старата власт и раздуха с нови отдели и администрацията се увеличи с "наши хора".

    Коментиран от #57

  • 6 РЕАЛИСТ

    57 76 Отговор
    Ами очевидно на тези от Харвард ,математиката не е силната им страна. Ако това си могат в смятането, жалко за държавата.

    Коментиран от #71

  • 7 ⚜️Просветен⚜️

    70 38 Отговор
    Как можехме пак да се нахендрим и да изберем единствените по куци от гербавите пак? Уж промяна , уж ала бала и накрая Кори пак ми дефилира като победителка ? Пълна пръчка !

    Коментиран от #16

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Трябва да се вземат в ръце

    79 3 Отговор
    Административните процеси трябва да се намалят, защото с-та ни р много тромава. Когато се нормализира с-та, тогава ще има и много излишни хора на държавна заплата. Това е истината. Трябва са се знае, че на тези хора заплатите ги изкарване НИЕ и като отидем в някоя институция, трябва да ни приемат с нужното уважение, защото ние сме един вид техните работодатели.

    Коментиран от #12

  • 10 Даката

    54 16 Отговор
    Естествено че лъже.Държавната администрация само се увеличава...че и нови министерства ще правят.
  • 11 Мераклия Илия

    34 5 Отговор

    До коментар #3 от "Ваня, Ваня":

    Не я мисли Ваня ...И ЕДИН да има си заслужава Ваня . Красавица ми е тя .
  • 12 Пена

    20 17 Отговор

    До коментар #9 от "Трябва да се вземат в ръце":

    Да. Така е. Вие сте техни работодатели. И като идете да ви посрещнат с 32 карстова усмивка. Да ви подннесат кафене. Да ви дадат бонбонче. Сълфетчица на края. И чак тогава да попита за желанията ви. И веднага да точка да ви ги осъществи
  • 13 8962

    70 3 Отговор
    Да ,да така ти се иска.отиваш някъде,чакаш с часове,гледаш как се разкарват,говорят,като попиташ нещо са грубии надменни.Да не говорим ако дължиш нещо,веднага се превръщат в зверове.Сега като гледаме какви суми дължат богатите и никой не ги закача,а на обикновенните хора им смъкват кожите.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Гената

    76 10 Отговор

    До коментар #8 от "гошо":

    Нямя да споря с пишещите до сега, защото това ще е като да стреляш по мишки с ловна пушка. Ванчето Григорова пък от доста време не бе говорила подобни глупости, жалко ! Не 30, а 200 хиляди са напъплили администрациите - държавна и общинска. Целият народ го знае, вижда го във фалшивите им конкурси, усеща го по малоумните им действия и бездействия.
    Сега квичат ! Е, наближава Коледа и по туй време квичат доста свини, но това е дълго чакан звук, който гали ухото на честните граждани.

    Коментиран от #19, #28

  • 16 Българка

    27 41 Отговор

    До коментар #7 от "⚜️Просветен⚜️":

    Писах, писах, почупих си пръстите от писане, ама не, фатмака , та фатмака. Гласуваш за ПП, ДБ, Слави, получаваш БСП. Гласуваш за фатмака, получаваш БСП. Това е.
  • 17 Цеко

    86 2 Отговор
    На глава от населението сме на първо място в ЕС по държавни служители - готованковци

    Коментиран от #21, #68

  • 18 Федосов

    68 3 Отговор
    Да работиш е държавна администрация значи:все едно си от доброто утро, редовна заплата, появява се когато искаш, тръгваш си по всяко време, кеф ти болничен, кеф ти отпуска, бонусче към заплата, цял ден кафене и лафче, почивка на почивна станцийка на народни цени, ги си царя, а клиента на гишето е някакво нищожество............

    Коментиран от #23, #35

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Чавдар

    41 0 Отговор
    И веднага са били готови на протести
  • 21 И по

    34 1 Отговор

    До коментар #17 от "Цеко":

    Пияници , мътзеланковци. Нищо не могат , а гледат в паницата на можещите. Мразят еднакво и успели на държавна , и успели на частна работа. А ако имате повече пари от тях , направо ви ненавиждат. С две думи , долни калтаци правят такива изказвания.
  • 22 И по

    12 1 Отговор
    Пияници , мътзеланковци. Нищо не могат , а гледат в паницата на можещите. Мразят еднакво и успели на държавна , и успели на частна работа. А ако имате повече пари от тях , направо ви ненавиждат. С две думи , долни калтаци правят такива изказвания.
  • 23 Тоя па...

    18 16 Отговор

    До коментар #18 от "Федосов":

    Редовна заплата , отпуска , болнични и бонуси има и в нормалните частни фирми. Понякога , по добри от държавните. Ако някой е идиот , съгласил се да работи ма робовладелци за 500 лв , значи е идиот - да вземе да го приеме. Не да съска и мрази хората , които не са идиоити.
  • 24 Оси

    32 4 Отговор
    дано Асен ага успее да изчисти кошера от държавните ТЪРТЕИ!!!!
  • 25 Държавните чиновници

    52 4 Отговор
    През последните 10 години бяха както всичко останало в България - полулегализирани купени гласоподаватели на ГЕРБ, за това и стремежа беше колкото повече толково по-добре. Ако се въведе електронна администрация поне половината чиновници трябва да са вън и да работят в частния сектор. Ама не им се иска на много от тях. Имам позната в едно министерство. Най-големите и кахъри са как да не влезе в конфликт с колежките, които през половин час с в пуш-пауза и не гледат с добро око на тези, които не се водят в групата. На работа в 8.30, тръгване в 17.00 и около 4 рабптни часа на ден. 2500 лева нетна заплата. И върви убеждавай в частния сектор, че заплатата се изкарва с труд, а не със скатаване и връзки!
  • 26 Муци

    32 0 Отговор
    И половината са пенсионери
  • 27 А тази женица

    35 2 Отговор
    Е кифла поела по пътя на Корнелия Нинова. Гради имидж в момента с популизъм! Такива нямат работа!
  • 28 Ще има и още

    19 0 Отговор

    До коментар #15 от "Гената":

    Държавна и общинска администрация са две различни неща. АВ може да влияе само върху държавната.

    Коментиран от #37

  • 29 иванов

    21 1 Отговор

    До коментар #1 от "ФИЛИП ЕЙДЖИ":

    точно така!пълно изчегъртване!и ревизия на такива казионни организации!
  • 30 ДС служител

    36 3 Отговор
    Синдикатите се доказани през годините паразитни организации, подкрепящи олигархията. Сега ги боли единствено за членската такса на тези 30 000.
  • 31 шопо

    19 2 Отговор
    тая кво работи!?
  • 32 Селяк

    24 7 Отговор
    И тази лъже като Василев! Първо 15% от администрацията НЕ са 30хил.! Второ, в новите министерства кой ще им работи?! Сметките не се получават нещо, но в момента всеки който каже нещо срещу ПП веднага му се слага етикет, че е платен от ГЕРБ да говори срещу ПП и Радев. Фактите обаче не могат да бъдат скрити, и колкото и да си мислите, че ПП правят истинска “промяна” - НЕ няма никаква промяна! Всичко е едно замазване на очите на простия народ хванал се като удавник за сламка за някаква промяна която се вижда, че няма да стане! Ако се прави промяна, първо промени тромавата работната система в администрацията и тогава премахни служители, а не да пръскаш пясък в очите на народа с някакви смешни изказвания! Ще премахва 30хил, но ще създава нови министерства, е те в тея новите министерства явно роботи от криптовалутните мини ще им работят май! Личи си какви са и те, същите като останалата мафиотска сган в парламента!
  • 33 Лудница

    33 2 Отговор
    И в държавната и в общинската администрация е пълен Батак, пълно е с наши хора, назначени мъртви души без да ходят на работа и така наречените НЕЗАМЕНИМИ ПЕНСИОНЕРИ. Това е послушковци гласоподаватели истината. В същото време два пъти повече млади хора се лутат без работа. Олигофренията в тази Територия няма край.
  • 34 ХА ХА ХА

    15 14 Отговор
    АМА ГРИГОРОВА НЕ ОБРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ НА ТОВА КОЕТО ГОВОЛИ КИРЧО , ТОЙ СИ Е СВИКНАЛ ТЪЙ ДА ЛЪЖЕ !!!!!! ВИЖТЕ КАК ИЗЛЪГА ЗА ДВОЙНОТО ГРАЖДАНСТВО ! И СЕГА ДА ГО ПИТАТЕ ПАК ЩЕ ВИ КАЖЕ , ЧЕ НЯМА ТАКОВА НЕЩО , ТОЙ СИ Е ЛЪЖЕЩ ОТ ВСЯКЪДЕ ! ТО ОТ СЕГА НАТАТЪК ЩЕ ГЛЕДАТЕ КАК ЩЕ ПРОДЪЛЖИ СЪС ЛЪЖИТЕ !!!!!!
  • 35 Амиии

    6 3 Отговор

    До коментар #18 от "Федосов":

    Не е келепир държавна работа.
    Каквото и знаме да се развее, трябва да се наместват според вятъра, и винаги боли.
    Тази е цената, а тя е жестока.
  • 36 Последния Софиянец

    23 7 Отговор
    Тая гербава калинка е некомпетентна. Асенчо вече ги уволни по телевизията. Време е и теб да изчегърта
  • 37 Гената

    12 2 Отговор

    До коментар #28 от "Ще има и още":

    Не разчитай твърде на това. Като махнеш СФ, всички останали общини цуцат субсидии от РБ, а той пък се управлява от кого - от АВ ! Как ти звучи казуса - ще получите годишните си субсидии и финансирания по плана, ако преструктурирате брой на вашата администрация с Х процента ? Няма кмет, който да устои на подобно "предложение" !
  • 38 ха ха

    25 1 Отговор
    население колкото за един град , администрация колкото за един континент
  • 39 Ами

    27 0 Отговор
    Електронно правителство кога?
    ГЕРБ похарчиха 1 млрд и го няма.
    Ако го има сега,чантаджиите какво ще правят?
  • 40 Луд

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "Ваня, Ваня":

    Хайде ти кажи къде е границата без да гледаш в гугъл.
  • 41 Измамници

    19 1 Отговор
    На тез синдикалните май всичките им клиенти са на държавна заплата..защо тогава изобщо участват в разни тристранки за заплати и работи?..никой в държавният сектор не взема минимална заплата така или иначе
  • 42 Жорж

    11 0 Отговор
    Що не като не работят
  • 43 big

    23 4 Отговор
    Съкращенията са абсолютно необходими! Държавната и общинска администрация е абсолютно неефективна, а причината е, че са назначени хора без необходимия опит и компетентност, т.е. наши хора калинки! Необясним е факта, че: населението намаля значително, въвежда се електронно управление постепенно, а администрацията расте! Не е тайна, че за тези 12 години ГЕРБ, профсъюзите им станаха казионни защитавайки политики противоречащи на тяхната същност като профсъюз! Ето един факт за общинската администрация в София: създадоха се нови длъжности и ненужни за хора, силно ангажирани с политиката на ГЕРБ и уволнени от служебното правителство!
  • 44 Едйди3

    15 2 Отговор
    Тази е дущеря на несменяемия пръдседател ма БЧК и вероятно троен агент григиров, затва плямпа глупости и освен това толкова може.

    Коментиран от #58

  • 45 Глупаци

    6 12 Отговор
    Мила ние знам че той лъже не се притеснявай. Все пак са известни като най-големите лъжци досега.
  • 46 анонимен

    21 1 Отговор
    Ваня ти Григорова, щерка на ДС агент и несменяем председател на БЧК, в бордове на американски банки и българо-турски камари, много обипа да плещи и да се прави на знаеща, но никога няма да поеме отговорност за нищо, никога няма да реши нито един приблем. Администрацията не работи нормално, в нея има много калинки, услугите не са електронни и хората са принудени да си търсят правата по съдебен ред заради неработещата администрация. Ванчето се грижи преди всичко за своята заетост, както и другите синдикални нищоправци.
  • 47 парий

    16 0 Отговор
    Ваня ти Григорова не е свършила работа за пет пари. Никога няма да поеме отговорност за нищо. Синдикатите и всички креатури около тях са безполезни търтеи, които мислят единствено за себе си и обслужват разни властови кръгове.
  • 48 наблюдател

    15 1 Отговор
    Скача Ванчето, защото ако наистина съкратят толкова държавни служители, ще секнат и паричките от членски внос. Интересно защо главно от подкрепа скочиха, а кнсб-то са доста по-тихички. Обикновено скачат заедно. Да не говорим, че наистина е пълно с пенсионери, които смучат двойно от държавата и това отдавна трябваше да спре. Другото не по-маловажно нещо е, че синдикатите така са си оплели кошницата, че не можеш да НЕ членуваш в синдикат, който и да е той, дори и да искаш, което пък си е чиста проба изнудване.
  • 49 БСП на Бунището

    7 7 Отговор
    Този Кокорчо не му е ясно,че има Държавни служители и държавни Чиновници.Държавния служител е с такъв Ранг,за да не може при всяка смяна на Властта да бъдат Уволнявани Професионалисти,независимо от партийната им Принадлежност..По КТ Държавния Служител не може да бъде Уволняван....

    Коментиран от #55

  • 50 3456

    15 4 Отговор
    лъжеш ти ма к.оза....450000 е общата бройка на държавна и общинска администрация,тая какво се прави на ударена...450000 паразита смучат пари от трудовите хора. 350000 трябва да махнат,не само 30000 . ти самата какво работиш ма...с какво точно си полезна,нещо произвеждаш ли ,с научни разработки от световно ниво ли се занимаваш или какво полезно правиш за хората....чудя се защо ги има такива като тая...
  • 51 Милен

    13 0 Отговор
    И какво ще прави тази администрация, дето толкова искате да я задържите, като над 50% от услугите станат дигитално достъпни? Кой ще се обяви против това да чака да му дойде реда на опашка, вместо да си получи услугата в дома?
    Това разбира се няма да стане утре и затова има достатъчно време да се направи анализ къде и кое трябва да се съкрати, както и да се помисли за работа на съкратените хора. Това е.
  • 52 Кандидат Милионер

    11 3 Отговор
    И като краен резултат ще съкратят Чистачката...Хахаха Ми нали във всяко Министерство новите министри почват да назначават Партийните си Калинки...Що сте толкова Наивни ????
  • 53 Тъпанар

    12 1 Отговор
    Не 30000 ами всичките оядени некъдърни боклуци да махат а не да чоплят семки по цял ден
  • 54 незнайко

    6 12 Отговор
    Колко лъжи и неверни неща ще чуем от този господин няма да повярвате ! Тепърва ще осъзнаем как тези ХАРВЪРДСКИ момчета служат на чужда страна и ни ВОДЯТ ЗА НОСА !!! Почти като ЦАРЯ !!!
  • 55 ФИЛ

    10 1 Отговор

    До коментар #49 от "БСП на Бунището":

    Като пример :твоя "кокорчо" както го наричаш, ако им даде един квалификационен тест да попълнят, то 50% са зад борда.Затова,не бъди толкова сигурен, че няма начин!, Знам, че боли, но...
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 СЪДЯ

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "Миризлив пор":

    От администрацията: тук се върнаха приятелите от преди време на БСП, вярно вече в пенсионна възраст, но все още с последни сили готови да вземат парички, като за последно... е да, те махнаха част от назначените от ГЕРБ мисирки, но само и единствено с идея да назначът тяхни си хора.
    Положението до сега беше както е казал Данте "Надежда тука всяка оставете!", да видим дали ще се промени...
  • 58 Гената

    5 1 Отговор

    До коментар #44 от "Едйди3":

    О-о-о, тъй ли било ! Значи долното ченге с влиянието си добре е образовало и внедрило щерката !!! А сега ми се прави на защитник на народните права и интереси ?! Ванче, чантаджиите не са народни , а антинародни. Ясно ти е, че нормален работник, облъскан и ограбван от всякакви шефове- башибозуци, няма да ти се хване на провсъюзната въдица, та затова си разперила криле като орлица над чиновническата каста от калинки !
  • 59 Голям праз

    5 4 Отговор
    Една лъжа повече или по-малко на Харвардците е без значение. Вече свикнахме като ни казват "Добър ден" да търсим слънцето.
  • 60 10%

    7 1 Отговор
    Може, може Г-жо Григорова, за нашенски те ердогановци всичко може. Агресори до мозъка на костите, тези ако трябва да сменят имената на министерствата ще го направят, за да поберат всичките си четворни Калинки. В Куба 20 души са превзели властта, в Русия 2017г.горе-долу същото. Тук едва 10% от населението бленува за мъст и жажда за власт, но това са агресивни, безкрупулни и зли хора-талибани, които след като узурпират властта режат глави. Останалите 90% са аморфна маса и истинските демократи остават без представителност. Няма опозиция, Герб с този лидер до никъде, не е създал една медия, за да се чува гласът на опозицията. Смазва се всяка опозиционна медия. Всичко е под контролът на талибаните включително и "обществената" телевизия. Няма друга гледна точка, гледаш и чуваш само кой арестуван, кой изгонен, нищо градивно и демократично. Мрачни мракобесни времена. Радев може да надмине Ердоган. Европа е в плен на джендъризма, Америка на соросизма. У нас Отворено общество и Америка за България, пардон и ДС вилнеят везден! Така е било и във фашистка Италия.
  • 61 Минчо

    10 0 Отговор
    На Ванчето да и кажа: Ванче,не знам колко членове наброяват синдикалните организации,но със сигурност 90% от тях са държавни служители или служители в големи частни корпоративни компании,които са ясно осветени в публичното пространство,а наличието на синдикални структури е добре премислен маркетингов и рекламен ход от тяхното ръководство. Я идете в бригадата на бай Янко Шебека и попитайте,колко са синдикалните членове,отидете в офиса на някоя куриерска,транспортна,строителна,охранителна и др.подобна фирма и попитайте има ли синдикални членове? Със сигурност,няма да намерите нито един! И знаете ли защо? Защото от една страна работещите там не ви вярват или просто работодателите не разрешават!
  • 62 Очите

    9 1 Отговор
    Тук коментари като гледам пишат 3-4 трола едни и същи-седнали сте някъде на топличко и на държавна заплатка.Да ще намалят администрацията колкото и да не ви се иска.Неможе в общинските предприятия да е пълно с пенсионери които взимат и заплата и пенсийка,ама ги качват на рейса и айде пред урните.СВЪРШИ ТАЯ.
  • 63 В.Христова

    6 2 Отговор
    Ех,Ваня...И ти беше едно черно ,кльощаво чаве,пък сега виж как се заглади и поизбели.
    И се позабрави...Какво ли не правят парите...
  • 64 Петко Пройнов

    3 0 Отговор
    Т.н."синдикати"са пълни продажници.Колко пъти защитиха правата на робите в частния сектор-шивачки,миньори,дюлгери и др. черноработници-николко.Само дрън-дрън.А тази в.г.е най-обикновена куха лейка!
  • 65 Дани

    4 2 Отговор
    Другарко ти защо защитаваш тези държавни трантутници дето диктатора бб им увеличи 200 процента заплатите дето кото отиде човек го правят на маймуна и по цял месец го мотаят прав е Асен на глава от населението се падат по 3 и 4 трантутници но трябва да се съкратят началниците защото на един служител който е и с ниска заплата се падат много началници а ти другарко забравяш да го отбележиш това
  • 66 Кир Стефанаки

    1 1 Отговор
    Престанете да публикувате глупоститена Харвардци. Ще сме по добре
  • 67 Хитър Потър

    1 0 Отговор
    Мултимилиционери
  • 68 Кенеди

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "Цеко":

    Мразя чиновници НАП КОРУМПЕТА, Спецов Спеца по данъчни престъпления културиста , бил в ДУБАЙ бизнес на жена му що за бизнес
  • 69 Ник 3900евр.

    2 0 Отговор
    ДЪРЖАВАТА АДМИНИСТРАЦИЯ ТРЯБВА НЕЗАБАВНО ДА СЕ СЪКРАТИ С 50%. Иначе управя няма. Не може за има 3 000 00 хил. Хрантютници ,няма как тази държава да съществува така повече. За справка Холандия има 20000хил. Администрация а тук 15 пъти повече.
  • 70 Чудя се...?!

    2 0 Отговор
    Тази Ваня,ако не разтяга синдикални локуми и лакърдии по разни студия и излезе на пазара на работната сила,дали ще може да си изкара пари поне за един хляб...?!?!
  • 71 ТОЧНО ТАКА...!

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "РЕАЛИСТ":

    Тия Харвардци-ряпа да ядат в областта на математиката...!Чекмедже Ефенди е най-големият математик на РБ...!Само за 12 години така пресметна и изчисли далаверите и кражбите,че натъпка чекмеджетата си с пачки евраци и кюлчета злато...
  • 72 Ваня Григорова Подкрепа!! Казионен

    1 0 Отговор
    Ботафорен Профсъюз!!! 30год на Хранилка около масата на тези които са на власт!! 30год лъжете работниците, че защитавате интересите им, а на практика се сте едно ОПГ, което се занимава с Политика,!!!
  • 73 розодендрон

    0 0 Отговор
    Ех,Григорова... Бих искал да те изконсумирам няколко десетки нощи подред.
  • 74 Енергетик

    0 0 Отговор
    Естествено, че ще се увеличава. При нас съкратиха двама инженери (не че работеха нещо), а назначиха трима допълнителни в администрацията.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове