Last news in Fakti

8 Декември, 2021 08:26 29 241 47

Октай: "Клониран" Рашков в КПКОНПИ ще разкрие всички мръсни тайни на последните 20 години (ВИДЕО)

  • осман октай-
  • кпконпи-
  • бойко рашков

Не изключвам дори и "Продължаваме промяната" да предизвикат предсрочни избори, за да си осигурят мнозинство за необходимите тежки реформи

Октай: "Клониран" Рашков в КПКОНПИ ще разкрие всички мръсни тайни на последните 20 години (ВИДЕО) - 1

В паника са всички, които виждат, че новата власт с един "клониран" Рашков в КПКОНПИ ще разкрие всички мръсни тайни на последните 20 години. Затова е важно да има работещ парламент, който да осигури необходимите за това законови промени. Това заяви Осман Октай.

Не изключвам дори и "Продължаваме промяната" да предизвикат предсрочни избори, за да си осигурят мнозинство за необходимите тежки реформи, които биха били торпилирани дори и от сегашни съюзници. Вотът може да бъде с местните избори през есента на 2022 или дори в началото на лятото, посочи още Октай в предаването на Веселин Дремджиев в ТV+ и TV1.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 118 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гадно

    141 7 Отговор
    А дано, ама надали немалка част от сегашните депутати нямат интерес да се разкрие кой от къде е влачил. Малко вероятно е това да се случи иначе е безпорно, че на цацата ще му бият шута.
  • 2 Те са

    126 2 Отговор
    материал за безкраен сериали и предпоставка за строителство на нови затвори !
  • 3 Костя Стотинкин

    67 17 Отговор
    Аз попъулних документ с невярно съдържание за да ме назначат за директор на музея в Добрич
  • 4 ТтТ

    6 34 Отговор
    Орта будалъ
  • 5 Така е

    88 2 Отговор
    ТРЕПЕРЯТ !
  • 6 Рашков Премиер... БОКО на Бунището

    155 15 Отговор
    Всеки знае че ЦАЦАРОВ, ГЕШЕВ ПАЗЯТ МАФИЯТА ТЕ СА СЪУЧАСТНИЦИ В ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА
  • 7 JEFF

    97 8 Отговор
    Възможно е , но не в началото на лятото , по-скоро наесен . Най-важно е да се обезсили мутренската организация, която е спирачка за всяко смислено нещо.
  • 8 Тодор Живков

    25 59 Отговор
    Чак до там няма да се стигне защото първо хранилките наново ще се напълнят тепърва предстои да се види кой Свини ще лапат от там и второ не се знае дали Бойко няма да възкръсне отново не трябва да се рискува най вероятно ще останат така нещата пък дай боже повече европари живот и здраве да могат да ги харчат и да им се радват политици и алчните мръсни бизнесмени народа простия хубаво няма да види освен глад и мизерия бъдете сигурни сега да видим господин Октай коя прогноза ще се окаже вярна.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Пич

    54 65 Отговор
    Тоя пак почна с глупостите... Ма кой иска справедливост , за последните 20-30 години бе , аланколу... Нали Рашков , ако пипне там , ще му извият врата като на пиле... Ако върнат назад нещата , трябва да изпоарестуват всички " нови " от " новата " коалиция , и Нинова , и Ристе , и Атанасов , и Караджов , и цялото задкулисие от началници на Кирчо и Кокорчо... Справедливост няма да има... Ще има реваншизъм само за ГЕРБ... Другите истински престъпници , виновни за падението на България , от комунизма насам , няма да бъдат закачани...

    Коментиран от #40

  • 11 жалко

    78 12 Отговор
    Рашков ще докара боко до инсулт или инфаркт, и няма никога да го видя с белезници.
  • 12 Реанимират Тройната НДСВ

    44 35 Отговор
    Реанимират най-грабителското правителство след Костов, Тройната- НДСВ, ДПС, БСП.
    Най-непопулярните и вредни за България мерки, започнаха от НДСВ-Кунева-Пръмова-ЕС, Паси-НАТО.
    Затова толкова много ни ги натрапваха по медиите последните месеци.
    Става СТРАШНО за българите.Много лошо.

    Коментиран от #26

  • 13 две ченгета

    46 42 Отговор
    Агент Огнян (Осман Октай) гостува на агент Богдан (Веселин Дремджиев)

    Мила родна картинка.
  • 14 Дивия Франк

    70 5 Отговор
    Октай я признай ,че в прехода основа играят помаците .Маргините ,Маджо,Алексей,Вълка,Брендо,Домусчиеви,Бобокови,Красен Кралев ,Доган,Местан,Мустафа.Законотворци Оги Герджика,Любен Сербеза ,прокурори ,Филчев,Цацаров,Татарчев.80% процента от всички играчи помаци в прехода нагли невиждали крадливи
  • 15 5577

    20 27 Отговор
    Нали промяна трябваше да има. Защо давате дума на такива. Дайте градивни политики. Новите искат позитивизъм. С такова говорене пак на избори ми мирише.

    Коментиран от #17

  • 16 ДРАКОН

    44 2 Отговор
    мафията у нас си има ДЪРЖАВА
  • 17 Позитивни да

    30 10 Отговор

    До коментар #15 от "5577":

    Позитивни ще са им сметките и офшорките.
    А народа????
  • 18 Габровец

    16 35 Отговор
    Лашков ни върна до 1980г и сега очакваме който е с име различно от българско вън от държавните институции
  • 19 Чучолина

    28 36 Отговор
    Бре г-н Октай кажете го направо че комунизма се завърна или ви е страх?
  • 20 Ю.Кортес

    20 44 Отговор
    Рашков може да разкрива дамаджани и 29те кенефа по имотите си.
  • 21 Жулиен Гаков

    43 10 Отговор
    ИЗРИТАЙТЕ ПЪРВО КАСКЕТА И ЦАЦАРА ПЪК ТОГАВА ТЪРСЕТЕ И СЪДЕТЕ!
  • 22 Търкан Дуду

    27 8 Отговор
    Аркадаш в системата на МВР също има много боклуци от ГЕРБ-ДПС и много корумпирани шефове на управления и редови ашлаци не по малко важен е този проблем имам съмнения дали изобщо Бойко Рашков ще се опита да го реши най вероятно не ще ни отвличат вниманието с кокошкарски истории като редакцията на вестник Труд така,че едва ли един клониран Рашков би направил кой знае какво в друга служба таябва да поканим Кьовеши за този пост.

    Коментиран от #24

  • 23 пак същото

    35 9 Отговор
    Новите пак ще се занимават с кокошкарство и казанджийство. На бивши управляващи, техните олигарси и пр. никой нищо няма да направи. Подгонил купуването на гласове, ама къде? По села и паланки. И съдят тоя, дето раздава пари. Ама кой стои зад него? Коя политическа фигура? По- нататък не се търси, ще настъпят някой политик. А народът щастлив, щото това било промяната, ти да видиш!
    Раздават присъди "затвор" за неспанзване на карантина, а няма нито 1 с повдигнато обвинение за милиони/милиарди. Най- много да се закачат за някой селски кмет, "усвоил" 5000 лв. или катаджия, взел 10 лв. Народът пак щастлив, щото това било промяната, ти да видиш! Няма значение, че този филм ни го прожектират от 30 год.

    Коментиран от #31

  • 24 така и

    15 1 Отговор

    До коментар #22 от "Търкан Дуду":

    РУ Белово е ОПГ!Закриля престъпници и трябва веднага да се разгледат сигналите срещу тях!
  • 25 Сивата чапла

    16 27 Отговор
    А Рашков дали ще разкрие как е започнал бизнеса на Кирил Петков, нещо за открадната българска разработка?
  • 26 Адолф

    20 11 Отговор

    До коментар #12 от "Реанимират Тройната НДСВ":

    Освен че реанимират тройната коалиция към тях добавят и двама от култовите министри на Жан Виденовото правителство а именно Румен Гечев и Румен Овчаров докарали България до не знам си коя национална катастрофа. Като добавим и другаря Рашков, шеф на следствието по време на създаването и отглеждането на мутренските групировки, и положението става страшно.Дано да не ни докарат до нова национална катастрофа ама както се казва а дано ама на дали.
  • 27 Hardmuth Strenghalter

    12 4 Отговор
    Ако в бойкова България прокуратурата беше SS, то КОМПИ беше Gestapo в нейната структура..
  • 28 магнит

    13 0 Отговор
    Преодоляването на политическата криза може да се случи само чрез нова съдебна система. И отваряне на пътя към започването на съдебни процеси основани на законите на правото, но не и на законите на мръсните пари. Дела водещи до положителни съдебни присъди със затвор и конфискация. Дела срещу всички членове на корупцията и мафията - олигарси, политици, общински служители, общественици, лица от подземния свят, всякакви престъпници и грабители. Такива, за които се изнася информация чрез Магнитски, разни офшорни списъци, списъци на местни и международни служби за борба с корупцията и организираната престъпност. И забраната на подобни лица и осъждани престъпници да заемат каквато и да е държавническа служба - от чистач до президент.
  • 29 Един

    11 10 Отговор
    Разказвач на приказки. Не знам що ви вярвах преди, г-н Октай. Опитвате се да изкарате новите като Робинхуд и дружинката му. Блажени са вярващите. А тия работи за пълно мнозинство не са хубави, да имат свобода за повече поразии.
  • 30 машина

    11 5 Отговор
    Рашков да бъде клониран начело на всяко едно министерство и държавна служба.
  • 31 НЕЗНАЕЩ

    7 1 Отговор

    До коментар #23 от "пак същото":

    Обясни ми, кой повдига обвинения, че не си ясен? И дали иска да ги повдига?
  • 32 Истинският

    14 2 Отговор
    30 години рушим ,а някой хора искат да си повярват че за 1 година България ще стане Швейцария. Иначе много хора треперят от това какво ги очаква.Ами нали има една приказка ,,кой какво си е дробил в попарата това ще сърба". Що се отнася до ОКТАЙ ,90 процента винаги познава!
  • 33 Болярин

    7 7 Отговор
    Започва да вони ! Пак се очертават избори ! Аман от некадърници ! Поне да бяха избрали кои "НОВИ" да носят вмирисаната риба, зарзават, бесилки, ковчези, некролози и пр. протестен РЕКВИЗИТ !!!
    АБСУРДИСТАН отново ще е актуален в новините на Европа и света !
    Прав беше Слави - НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА - ако това изобщо е държава, ... а за държавници да не говорим: пияни заптиета, корумпирани главорези от Държавна Сигурност, здравни министри с ветеринарни дипломи, министри на културата сравними само със злобата на доберман ... ОТКРОВЕНИ НЕКАДЪРНИЦИ - ВЪН ОТ ДЪРЖАВНАТА ЯСЛА !!!
  • 34 Ицо

    12 5 Отговор
    Рашков е кошмара на всеки крадлив гербераст

    Коментиран от #42

  • 35 Мнение

    8 2 Отговор
    При бегъл прочит на новините у нас, обикновеният човек остава с впечатлението, че няколко клана се борят за властта, като от време на време разкарват хората до урните, за да изглежда що годе прилично пред чужденците.
  • 36 Вълк единак

    8 1 Отговор
    Респект г-н. Октай, идва Видов ден за всеки един.
  • 37 В.В.П.

    8 2 Отговор
    Искам Рашков ,за Шеф на КПНОП,искам дегенерати и боклуци в затвора..За 30 г назад..Искам да страдат,и да плащат. Както страда бг ,поданикът!.Око за око ,зъб за зъб!.Тогава ще има демокрация, когато, дойде и наказанието!
  • 38 В.В.П.

    7 3 Отговор
    Октай ,е истински поданик на НРБ.!.Уважение към турчина!
  • 39 даа

    4 7 Отговор
    Този измамник Октайчо е време да бъде забравен, или да му бъда отрязана лъжливата уста.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Хахаха

    3 1 Отговор
    А кой клонинг ще разкрие тайните на Рашков от 90-те години?
  • 42 Хахаха

    2 1 Отговор

    До коментар #34 от "Ицо":

    И мечтата на всяка мутра от 90-те.
  • 43 Този дядка е пичага

    2 1 Отговор
    Единствения който предрече победата на политическа партия "ПП" седмица преди да стане и приблизително разликата между Мафията ГЕРБ и ПП.

    Коментиран от #46

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Антигербер

    2 0 Отговор

    До коментар #43 от "Този дядка е пичага":

    Да, нито позна че Мая ще влезе, нито че Радев ще бие на първи тур. Пълен лаладжия.
  • 47 stan40

    0 0 Отговор
    Господин Рашков е назначен с една цел - да върне на бандата несподелената с нея плячка ,открадната от дължавата и кеширана от Борисов и Пеевски.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове