Last news in Fakti

26 Декември, 2021 07:34 4 417 47

Теди Москов: Който не гласува, няма право да негодува

  • теди москов-
  • режисьор-
  • политика-
  • избори-
  • коронавирус

Глупаво е да си жив, здрав и нещастен, заяви режисьорът

Теди Москов: Който не гласува, няма право да негодува - 1
Снимка: БГНЕС

"Да сме живи, здрави и щастливи, защото жив, здрав и нещастен е глупаво. Вече станах банален да го повтарям това", започна той в неподражаемия си стил.

"Наистина нещо добро трябва да ни сполети нас хората, не само българите. Да изчезне злобата, завистта. Сега аз може да говоря малко като глупак пастор, защото има много глупави пастори, има и умни, и така да се обърнем. Аз вярвам, че Бог е във всеки един от нас, да се обърнем към Господа в себе си, на когото не сме позволили да се разрасне" , допълни Теди Москов пред Bulgaria ON AIR.

На въпрос дали тази пандемия е била за изпитание, режисьорът отговори така:

Според мен е някакъв контрол на Вселената или на планетата поне, тъй като много нараснахме като население.

Според него тези, които не ходят да гласуват, нямат никакво основание да негодуват срещу политическия елит и защо ги избираме като ни лъжат?

"Ние не вървим заедно. Ние сме единствената нация, в която всеки дърпа към себе си и затова стоим на едно място. Консенсус не може да се постигне по никакъв начин. Доникъде никога не се стига", допълни Москов.

И сподели, че тежко е изкарал коронавируса.

"Бях в Правителствена болница, без да съм член на правителството. Екипът ме спаси по някакъв начин. И те са чели и Захари Стоянов как овчарите лекуват болните, там ги бият с геги и ако умре, значи болестта е била по-силна, а ако оживее - значи са пребили болестта и тя е избягала", заключи Теди Москов.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 39 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ Х@Й‼

    32 22 Отговор
    Абе Теди , видя ли Кировица с кунки у джебите в храма бе ‼️‼️‼️‼️‼️ за каква Вяра бляботиш ‼️‼️‼️

    Коментиран от #4

  • 2 За престъпници

    46 8 Отговор
    не гласувам. Иначе трябва да се гръмна от чувство за вина. Материала, но сред политиците ни е наистина лош.
  • 3 Сивата чапла

    69 18 Отговор
    80% не виждат за кого да гласуват. Затова и на театър не ходим, щото няма какво да се гледа. Пак ли ние сме виновни, че вие сте некадърни.
  • 4 Сивата чапла

    32 23 Отговор

    До коментар #1 от "БАЙ Х@Й‼":

    Да оставим ръцете в джобовете. Но излъчването и нейното и на Кирил Петков. Все едно са ги поканили на някакво парти . А снимката от коледната им вечеря беше умопомрачителна, чиниите даже на пласмасови ми заприличаха. Тия хора къде живеят реално? Жена му канадаа била, а какъв и е произхода иначе? Всички си знаят потеклото, какво е нейното?

    Коментиран от #8, #14

  • 5 гадно

    48 12 Отговор
    Не е лошо когато над 70% от имащите право на глас не желаят да гласуват за шайки от различен цвят такива като тоя да си траят.
  • 6 Александър

    73 11 Отговор
    По принцип щом съм си платил всички данъци, такси винетки и т.н.и спазвам закона,мога да си негодувам колкото си искам,г-н Москов.
  • 7 Дам

    39 3 Отговор
    Ми логиката е по-скоро, който не плаща данъци не трябва негодува,ама хайде Теди да си върти мантрата ... Аз си плащам за дяволъците ви кражбите по половин заплата всеки месец ОК?
  • 8 БАЙ Х@Й‼

    4 5 Отговор

    До коментар #4 от "Сивата чапла":

    СлучаЕно Линда на Кирчо взела участие в ..... нашия Мистър шеф ! Там има малко инфо....☕☕☕

    Коментиран от #10, #38

  • 9 цербер

    14 2 Отговор
    Съгласен съм с Москов за едно:Че всеки дърпа чергата към себе си. Това е така,защото няма държава в България,няма закон и ред. Констипацията й и законите й са още от 80-те години на миналия век и никой нищо не бара,защото ще си накърни паричните постъпления. Пресен е примерът за войната между прокуратура-каскетура-цацаратурата и Полицията. Кога е имало преди такова нещо?

    Коментиран от #11, #26

  • 10 БАЙ Х@Й‼

    18 0 Отговор

    До коментар #8 от "БАЙ Х@Й‼":

    Цербер, първо ТАЗИ Конституция НЕ е от 80-те ! Направи справка ‼️ А за чергата --- онази Търновската конституция , която е посочвана като пример за времето си в Европа, е подписана от човека .... издал делото на Апостола и подписал се под неговата смъртна присъда !

    Коментиран от #23

  • 11 БАЙ Х@Й‼

    2 1 Отговор

    До коментар #9 от "цербер":

    Сори ! ком. 10 е за теб !
  • 12 цербер

    3 0 Отговор
    И скривка да направа,все тая.

    Коментиран от #16

  • 13 Деян Икебаната

    18 5 Отговор
    Класически Български интелектуалец от края на 20ти и началото на 21ви век. По същество- на около 200/300 хил светлинни години от иннтелекта.
  • 14 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    7 3 Отговор

    До коментар #4 от "Сивата чапла":

    не съм съгласен с вашето мнение.не говоря за Църква...ли е...дяволско свърталище ли...Много хора се отказаха да ходят и то не ,защото им е""Забранено"",а защото разбраха на "Своето "ниво,че това не е Тяхната душевна истина.След ,като някой знаеха ,а други видяха кои са вътре в църквата.не съм съгласен с Фамилията.Много са му хубави на премиерът бг-Гарджетата те са негови и са отворени Книги с бели Листа,въху които ще се пише цял живот.Още по малко съм съгласен с подредбата на масата.Изискана ,чиниите са от аркопал и това е много хубав материал за чинии!На мен единственно ми направи впечатление покривката...Но това е ,защото Колкотто и да се боря с проззтотията си все не мога да се отуча да не виждам....

    Коментиран от #18

  • 15 Тоа па

    13 5 Отговор
    То този коптор,наречен болница,отдавна не е правителствена ! Москов е изкуфял !
  • 16 БАЙ Х@Й‼

    2 4 Отговор

    До коментар #12 от "цербер":

    Тоест, няма значение , че това което пишеш не е вярно ! Нещо като " Толкова по-зле за фактите!" - няма смисъл да ти пиша кой и по какъв повод го е изрекъл‼️
  • 17 Боривое

    1 6 Отговор
    и тоя е избутал маслото
  • 18 БАЙ Х@Й‼

    7 3 Отговор

    До коментар #14 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    А това , че Българинът обича да се снима с ПЪЛНИ чинии на трапезата, да покаже изобилието, а Кирето се фотка с празни чинии- да покаже ТЯХ може би !
  • 19 Голяма простотия

    20 3 Отговор
    И за кои да гласувам бе. То всички еднакви лъжци се наредили
  • 20 Алфа Вълкът

    11 5 Отговор
    А КОЙТО Е ГЛАСУВАЛ ЗА ПП, ГЕРБ-СДС, ИТН, БСП, ДПС, ВЪЗРАЖДАНЕ, ДБ, АТАКА, ИБГНИ, ПОТКАРИОТИТЕ, ЦЕЦО И ПОДОБНИ Е НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ, ДЕГЕНЕРАТ С ОВЧИ МОЗЪК ДЕТО ТРЯБВА ДА Е ИЗКАРАН НА ПОЛЕТО И РАЗСТРЕЛЯН!
  • 21 ха ха

    8 0 Отговор
    да бе , ама от тях взимате пари насила , за да си раздавате на ;гласуващите ;
  • 22 Шаран БГ

    22 6 Отговор
    Правилно говори човек излекуван в правителствената болница ! Нищичко не могат да кажат погребаните в селските ни гробища.......
    Естествено ще роптая, и ще ругая, и ще псувам, и НЯМА ДА ГЛАСУВАМ за партийни избраници, които са измислили хайдушка избирателна система !! Искам да гласуват само хора живеещи и трудещи се в България, само хора , които допринасят нещо , за да у я има тази държава все още. Не може срещу моя глас да са гласовете на хора,живеещи на хиляди километри от страната при други политически, икономически и социални условия !!!ТЕ ще гласуват , кой да яде моите пари, кой да разполага с моето здраве и живот и това на моите близки. ??? После искам да гласувам за ЧОВЕК, който ако се окаже лъжец и некадърник, да мога да го изхвърля от държавната ясла. Каква е тази въпиюща безотговорност за хора , разсипали цяла държава и отново се натискат ТЕ да ме управляват !?!?

    Коментиран от #25, #28

  • 23 РЕАЛИСТ

    15 10 Отговор

    До коментар #10 от "БАЙ Х@Й‼":

    Ако беше в сила Търновската конституция, такъв зализан и гелосан , като Кирчо нямаше да е министър председател. Жените го избраха, щото преди гласуваха за Бойко, Ами той остаря завалията и те по младо избраха. В оная Търновската правилно не са им давали да гласуват, щото са знаели, че жените гласуват с оная си работа.
  • 24 Гост

    11 7 Отговор
    Какво да гледам- простотиите на Теди ли- лошото е че се изживява за добър!
  • 25 7453

    2 1 Отговор

    До коментар #22 от "Шаран БГ":

    Ами това е демокрацията, какво искаш. Никой управляващ няма интерес от някаква форма на меритокрация, затова изобщо не се говори за нея.

    Коментиран от #30

  • 26 stan40

    5 1 Отговор

    До коментар #9 от "цербер":

    Няма война, всичко е театър. На първобитното общество му трябва хляб и зрелище. Поради некадърност не може да му се осигури хляб, затова му се дава от другото в повече. Ако имаше война трябваше да има жертви, а то няма дори ранени. Стреля се с халосни патрони за гюрултия.
  • 27 Бацето

    8 6 Отговор
    Глупав,по-глупав,Теди!!!!
  • 28 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    4 4 Отговор

    До коментар #22 от "Шаран БГ":

    Демокрацията е най-скъпата Диктатура!
  • 29 Боби

    7 8 Отговор
    Явно пишещите тук сте на светлинни години от Теди Москов.С една дума комплексари, с претенции.
  • 30 Малко слонче

    2 4 Отговор

    До коментар #25 от "7453":

    Демокрация в България,че кога е имало.Партийци с пагони да правят демокрация.Абсурд,имаме свободния.Демокрация имат в поцейски държави,САЩ например.
  • 31 Боби

    4 2 Отговор
    Явно пишещите тук сте на светлинни години от Теди Москов.С една дума комплексари, с претенции. Толкова сте тъпи,че не разбирате,че негласуването всъщност е гласуване за най големите партии.

    Коментиран от #34

  • 32 Майна

    7 2 Отговор
    така ли бе нещастник, щом си плащам данъците мога да си негодувам колко си искам, ясно! ти кво работиш бе комсат идиот? нещо копаш ли, нещо майсториш ли, кво... да ви е.а и интелектуалците прости... ти ше ми кажеш на мене айде веее...
  • 33 Кубрат

    5 2 Отговор
    Смешник
  • 34 Роко

    8 2 Отговор

    До коментар #31 от "Боби":

    Не приятелю негласуването е срещу ВСИЧКИ партии само да припомня на последните избори 62% от българите решиха че нито една партия не достойна да си дадат гласа за нея защото всички партии не стават. А Теди Москов с това си изказване само показа умствения си багаж или по - липсата на такъв
  • 35 Матей

    7 1 Отговор
    Абе,защо ги изтикват на авансцената все такива,вместо на манежа с палячовски одежди,и все акъл дават ,а толкова ску-до-умни,откъде го измисли това за гласуването.ти кво ,бе,твърдиш,че който не гласува и губи всичките си права,че не човек ли?Ай сик-ти-ри,драги зрители,такава обикновена наг-лост,все такива ги пускат да ни поучават с техните празни кратуни,че стана чак банално.
  • 36 ти ще кажеш

    6 1 Отговор
    Теди , объркал си се нещо бе , не си изчерпателен , имаш объркано мислене , въздържанието от гласуване само по себе си е негодуване от това , което ни се предлага на сергията. Мен лично единствено ненавистта ме кара да гласувам , не че виждам в другото нещо стойностно.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Капутдалиев

    0 1 Отговор

    До коментар #8 от "БАЙ Х@Й‼":

    Няма воина има брокоротура ( Боико тура ) има има и раследваща полиция разплитаща схеми да знаеш
  • 39 тъжно

    5 1 Отговор
    Планетата се била пренаселила и виждаш ли, трябва да се мре!!! Нямам думи. И тоя човек носел Господ в себе си. Съмнявам се.
    Теди, какво ли ще каже Господ в теб, когато вижда как хората умираха по стълбите на болниците, а ти в Правителствена...Мисля, че след тия ти думи Господ е избягал от теб, нищо че си прочел много книги. Още знай, че поуки раздават много морални и мъдри хора.
  • 40 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    ДНЕС СИ КУПИХ ВОДКА " АЛЯСКА " /НАМАЛЕНА / , А ВЧЕРА ПИХ "МЕРИ ДЖЕЙН " -СЪЩО НА ПРОМОЦИЯ --- НЯМА ДА ИЗОСТАНА В НАДПИВАНЕТО НИ -НО СТАВАШ ДОСАДЕН !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 41 Шопар

    5 0 Отговор
    И на колко ракии измисли тая простотия? Докато плащам данъци ще негодувам. Когато ми ги върнеш до стотинка и спра да плащам - няма да негодувам. Много станахте отворковците.
  • 42 Дядо коледа

    1 0 Отговор
    Що, ти като си активен гласоподаватели какво постигна? Съмосъзнание трябва не гласоподаватели!
  • 43 Напротив

    4 0 Отговор
    Точно тези, които не гласуват имат право да роптаят, защото не са ги избирали. Недей да изкривяваш максимата.
  • 44 Напратив

    3 0 Отговор
    Има всяко право да негодува
    Същото е като не подкрепям никого
    Даже толкова е отвратен че не желае да отиде до урните и не вижда нищо читаво в избирателните листи
  • 45 безпартиен

    1 0 Отговор
    Не гласувам и за това всички мога да псувам!За последно гласувах 1990 за ВНС и като видях какви тарикати се набутаха там та и до сега ми стана ясно,че поДмяната е станала!В началото бяха допуснати и някои от дисидентите-истинските,а не от тези нарочени от ДС!За следващите редовни избори вече ги бяха "отлюспили"и си останаха само кадрите на БКП,БЗНС,ДКМС,ДС като общото между тях се нарича АБПФК и привилегиите им до 1989 и след това!Мустакатият "вожд" правилно е казал,че НЕ Е ВАЖНО НАРОДЪТ КАК ЩЕ ГЛАСУВА,А КОЙ КАК ЩЕ БРОИ!!!Допълнен е от "великият кормчия",че ВЛАСТ СЕ ВЗИМА С ОРЪЖИЕ И СЕ ЗАДЪРЖА С ПИСАЛКАТА!!!
  • 46 ИСТИНАТА

    2 0 Отговор
    Тези които не гласуват, също гласуват, айде да не манипулираме елементарно!?! Тези които не гласуват, също гласуват!!!

    Коментиран от #47

  • 47 ИСТИНАТА

    1 0 Отговор

    До коментар #46 от "ИСТИНАТА":

    Мисля, че много ясно, съм го написал!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове