Last news in Fakti

30 Декември, 2021 06:55 1 997 32

Последно правителствено заседание за годината

  • правителство-
  • заседание-
  • министерски съвет

Част от дневния ред на премиера и министрите включва обсъждане на промени в Закона за предучилищното и училищното образование, както и приемането на годишен доклад за състоянието и развитието на научните изследвания в научните организации и висшите училища

Последно правителствено заседание за годината - 1
Снимка: БГНЕС

Министерският съвет ще проведе последното за годината правителствено заседание, предаде dariknews.bg. Част от дневния ред на премиера и министрите включва обсъждане на промени в Закона за предучилищното и училищното образование, както и приемането на годишен доклад за състоянието и развитието на научните изследвания в научните организации и висшите училища. Началото на заседанието е от 14:00 ч., съобщиха от правителствената информационна служба.

В рамките на заседанието правителството се очаква да гласува и промени в тарифата за държавните такси, събирани от Агенцията по вписванията, приета с постановление от 2005 г.

В дневния ред присъства и проект на постановление за одобряване на допълнителни разходи по бюджета на Министерството на правосъдието за 2021 г.

Очаква се още кабинетът да одобри проект на решение за управление на Природен парк "Българка", както и да обсъди резултатите от участието на България в провелите се заседания на Съвета на ЕС по правосъдие и вътрешни работи, както и на Съвет "Общи въпроси".


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ОСТАВКА

    31 6 Отговор
    На това правителство нищо не правят интересува ги само ваксинацията!

    Коментиран от #7

  • 2 Честито

    25 9 Отговор
    На всички,връщането на комунистите на власт,с помощта на младите харвардци.........

    Коментиран от #10

  • 3 хаберих

    27 5 Отговор
    Ще става все по-зле за обикновените хора в държавата на Киро и Ленчето. Дипломирана посредственост и фунционална неграмотност, зад които прозират ясни икономически и чужди интереси, превземат държавата. Момченца и момиченца с нулеви административен опит и познания за държавността и управлението, офисен планктон - довчерашни дребни стажанти или младши служители в частни фирми и кантори, днес са инсталирани на ключови позиции в управлението и висшата администрация.
  • 4 гадно

    32 4 Отговор
    Дотук нищо свястно не свършиха освен да плямпат за ваксини, стоте им дни се търкалят .

    Коментиран от #18

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Българин

    5 8 Отговор
    Ин Кирчо уи тръст
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Оставка бее

    24 3 Отговор
    Вече не се говори нито за чекмеджета нито за другите кражби,само за смъртоносната ваксини ни натискат..Оставка незабавна,тия ще ни скапят..
  • 9 Искате оставка

    22 4 Отговор
    След като искате оставка, тогава на 12.01 на площада!!! Нормалните хора ще са там и да си върнем държавността!

    Коментиран от #21

  • 10 РЕАЛИСТ

    18 0 Отговор

    До коментар #2 от "Честито":

    Уточни се, за какви комунисти става въпрос, щото те са във всички партии. Децата им завършиха по чужбина , други се правят на демократи, пък си кътат партийната книжка под възглавницата за всеки случай, че знае ли се какви времена ще дойдат.
  • 11 Орлов град

    3 4 Отговор
    Кирчо президент, шалалалала...оооо Кирчо президент
  • 12 81473

    17 2 Отговор
    Кога в дневния ред на тези ще влезе премхването на "калинките" на ГЕРБ в администрацията, стопирането на инфлацията която изяжда доходите и спестяванията на хората т.е. е вид кражба??? Като ги гледам тези май няма да има промяна, а подмяна и е жалко за излъганите надежди и пропиляните години от живота ни!!! Бюджета се пълни защото цените нарастват и то с доста и ДДС също, а не защото тези са открили топлата вода или разбирт от нещо си!
  • 13 РЕАЛИСТ

    9 5 Отговор

    До коментар #5 от "Оставка":

    Абе, българино, ядеш храна с незнаен произход. Колбасите ти са оцветени с бои и са от внесени замразени трупове от чужбина. Кашкавалът и сиренето не са узрели и бъкат с вредни бактерии, алкохолът , дето го пиеш е менте, затова е по евтин от западния, дишаш мръсен въздух, ама проблемът ти са ваксините , произведени от най големите фармацевтични компании.
  • 14 БАЙ Х@Й‼

    18 0 Отговор
    От Татово време все реформи в образованието и все по-зле става‼️ Махнаха Вазов и Ботев, сега вече Азис и "Радка пиратка" са в учебниците ! Децата пишат Рамбо Силек, студентите не знаят кои са двамата на входа на СУ .....
  • 15 Дамаджони уокър

    16 3 Отговор
    Това правителство до момента нищо съществено не е направило, та сега ли - в последния момент?! А, да, днес ще обсъждат и Българското образование....…...ПАЗИ БОЖЕ…...!!!!!!!!
  • 16 Хихихи

    4 4 Отговор
    Няма вече чекмежан у мс с жипка да бибипка
  • 17 Шушу

    2 2 Отговор
    Бай чекмежан нема чекмежан
  • 18 Хари хари

    18 3 Отговор

    До коментар #4 от "гадно":

    Каквото му наредят на тоз, това прави, видяхте ли как изнасили старите хора в България, 75 лв. За вакс. Няма срама Глупак продажник
  • 19 1944

    4 0 Отговор
    ше си разпределят дивидент от държавната баница стартъп калинките. същи гербаджии.
  • 20 ха ха

    6 0 Отговор
    В рамките на заседанието правителството се очаква да гласува и промени в тарифата за държавните такси, събирани от Агенцията по вписванията, приета с постановление от 2005 г./ мислех че ще пият по кафе за последно тая година , а то се грижат да им плащаме обядите и вечерите за следващата година , заедно с някоя почивка по островите
  • 21 Разбира се

    8 0 Отговор

    До коментар #9 от "Искате оставка":

    Че ще бъдем там,всички трябва да сме..
  • 22 Ламби

    2 1 Отговор
    Тези момчета,ако продължават така,без да има взети радикални,адекватни решения,нужни за населението и неговото оцеляване.Нуждата от справедливост,която до сега нещо липсва,като факт.Ще върнат Борисов не на бял кон,а и магаре ще му е достатъчно,да се случи завръщането му.Надявам се,да не позволят.Наччалниците,че лошо ни се пише.
  • 23 349ъ96

    1 0 Отговор
    Нещо забравиха крадците, заради което ги избраха хората, безобразие е доган пеевски борисов и останала св. лач да си празнува и да се подиграва на целия български народ! А за образованието, с този нахален министър самопроизвел се академик изобщо не го мислете, там виреят само дс ченгета, благодарение и на вас. Засрамете се и започвайте да си изпълнявате обещанията!!!

    Коментиран от #26

  • 24 в кратце

    1 0 Отговор
    Бацето ще се върне на бяла кожена седалка в нова,служебна жипка с 200.
  • 25 ФИЛИП ЕЙДЖИ

    1 0 Отговор
    Не наливайте пари за бонуси на,, правосъдието,, !
  • 26 факт

    2 0 Отговор

    До коментар #23 от "349ъ96":

    на пролет с шутове и в канала!
  • 27 Продължаваме кражбата

    2 0 Отговор
    Това правителство само ваксини и зелени сертификати ги интересува.... Не и бедният народ
  • 28 УТЕПААМЕ И ТОЯ ДЕН , НИЩОПРАВИХМЕ ПАК

    0 0 Отговор
    ДОГОДИНА ЩЕ РАБОТИМЕ ПАК ТАКА !
  • 29 Ани

    1 0 Отговор
    Правителството нямаше ли първо да се бори с корупцията? Радев каза, че през първите 100 дни ще има да се справят с корупцията, а сега - само ваксини. И това правителство повече няма да управлява, както стана с царя - за 800 дни нищо не правиха!
  • 30 Мите

    0 1 Отговор
    Догодина избори и Бойко се връща - само той ще оправи България!
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 тшт шщ

    1 0 Отговор
    а пък инфлацията е много убава нали бе мръснико
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове